Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizlispor- Fenerbahçe maçı
Ersan Kartal
05-05-2006, 19:45
Arkadaşlar tüm üniversiteler olarak 34. haftada Denizliye maça gidelim hadi ve *Denizli de şampiyonluğumuzu kutlayalım.
Çağlar Çağatay
05-05-2006, 20:02
büyük bi terslik olmassa 34.hafta denizlideyiz...
Ozan Ercan
05-05-2006, 21:05
Biraz erken değil mi arkadaşlar bu başlık için :) Önümüzde atlatmamız gereken kritik bir Kayseri Erciyesspor maçı var.
Ersan Kartal
05-05-2006, 21:16
biraz erken olabilir ama fenerbahçenin bu sezon ki tribünde izleyceğimiz son maç olmasından dolayı bu topiği şimdiden açtık
Ali Yılmaz
05-05-2006, 22:42
denizli-FENERBAHÇE olacak başlık :P
Tuğfan Aslan
08-05-2006, 00:10
bejekeden gelecek hayır hiç gelmesin daha iyi!..
biz maçımızı kananırız;şampiyonluğumuzu kutlarız...
Burhan Günarslan
08-05-2006, 01:38
allahın izniyle bu maçı alıp bütün sezonun emeğini kazanacağız
denizli ligten düşmeyecektir tahminimce antep malatyayı yenecektir
Baran Kutlu
08-05-2006, 02:30
çok çok çok çoook zor bir maç olacak ama bu maçı kazanmak FARZ oldu..!
Hüseyin Aydınlı
08-05-2006, 02:33
Allah Korusun..Axy.ni düşünmek bile istemiyorum...Evel Allah emekler boşa cıkmayacak..ve o konvoy o gece ta denizli den başlayacak!
Serkan Özen
08-05-2006, 02:35
Bana kamuoyunun etkisinde fazla kalıyoruz gibi geliyor. İnsanlar Denizlispor'un kümede kalma durumu yüzünden Fenerbahçe'yi strese sokmaya çalışıyorlar ama bence bu oyuna gelmemeliyiz. Bu takımı ligde 6-2, kupada ise 4-0 ve 3-0 yendik. Maçların herhangi birinde risk dahi yaşamadık. Futbolumuz da son derece pozitifti. Elbette küme düşmemek için saldıracaklar ama rakibi küçümsemeyip ciddiyeti elden bırakmazsak zorlanmadan kazanacağımızı düünüyorum.
Ama ne olursa olsun ciddi oynamalıyız.
Ramazan Can
08-05-2006, 03:03
denizli sadece 750 bilet verecek başkanları fazlasını vermeyiz diyor...
Çağlar Çağatay
08-05-2006, 05:10
varsın denizli 750 bilet versin maratona-kapalıya girmemizi kim nasıl engelleyecek haftaya denizli sarı-laciverte boyanacak Türkiye'nin heryerinin boyanacağı gibi...
Pınar Yıldırım
08-05-2006, 11:05
kimse engelleyemez arkadşaım ama malesef ezik ezik maç izlersin çünkü psikopat bir taraftar topluluğu var denizli nin malesef :(
Çağlar Çağatay
08-05-2006, 16:26
kimse engelleyemez arkadşaım ama malesef ezik ezik maç izlersin çünkü psikopat bir taraftar topluluğu var denizli nin malesef :(
ben denizlide okudum liseyi falan 6senedir orda oturuorum denizlispor maçlarınada giderdim sürekli can sıkıntısından çekirdek sesinden tezauratların duyulmadığı bir stada sahip denizli çamıklılar ve ya 57 gençlikten bahsediosan bizim aramızda kaybolur giderler büyük ihtimal çünkü kalabalık değiller...
Nadir Arslan
08-05-2006, 16:54
kalabalık değiller ama denizli halkı kolaylıkla arıza çıkarabilecek insanlar...
hele bir de fenerbahçeliliğini ortaya koyarsan seyreyle gümbürtüyü..
bi önceki sene kale arkasına girdik..
formaları çıkarmaya başadık güvenlik stattan attı bizi böyle bi durum da var yani..
Güzide Ören
08-05-2006, 17:22
bu hafta biz şampiyon olalım denizli küme düşmesin kawga da olmasın başka da bişi istemiyom zaten:D
Pınar Yıldırım
08-05-2006, 20:24
sende amma az şey istedin ya hepsi olacak zaten bunların :D
bu arada valla çekirdek ççitleyenlerin arasından bir kaçkendini bilmez çıkıyor ve ortalığı karıştırıyor malesef :(
bu yüzden toplu dahi olsa denizli tarafına gşrmek çok riskli :(
Yusuf Sünbül
08-05-2006, 20:45
bu hafta biz şampiyon olalım denizli küme düşmesin kawga da olmasın başka da bişi istemiyom zaten:D
Biz şampiyon olursak Denizli Büyük ihtimalle düşer,G.Antep-Malatya maçının beraberliği ikisinede yetecek sanırım. ???
Tuğfan Aslan
08-05-2006, 20:47
Denizli,,Fenerbahçemiz taraftarına 750 gibi çok komik sayılabilecek sayıda bilet ayırmış..
Muhammet Budak
08-05-2006, 23:45
* Biz şampiyon olursak Denizli Büyük ihtimalle düşer,G.Antep-Malatya maçının beraberliği ikisinede yetecek sanırım. ???
Bence düşmez.Kayseri sami yende kazanırsa ya da Ankara erciyese kaybederse niye düşsün ki Denizli.Bence bu iki söylediğim de olacak ve hem biz şampiyon olacağız hem de Denizli düşmeyecek.Olan giray bulak ve ankaraspora olacak.
Akif Ahmetoğlu
09-05-2006, 10:52
Bu arada bilet fiyatları açıklandı:
Kale Arkaları 5 YTL
Maraton 15 YTL
Kapalı Tribün 40 YTL olarak belirlenmiştir.
Biletler sadece stat gişelerinde satılacaktır.
Bize ayrılan kısım Kapalı tribün
Ama dikkatimi çekti: misafir takımın biletleri müsabaka günü satışa sunulacaktır diyor bunu anlamak güç çünkü çevre illerden gelen onca taraftar bilet bulamamak gibi bir sıkıntıyla karşılaşacak
http://www.denizlispor.org.tr/haber_oku.asp?id=131
Yusuf Akan
09-05-2006, 11:06
Arkadaşlar denizli final maçımız olacak.inşaallah şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.Tabi iş bununla sınırlı kalmamalı bence,bir fikrim var bir karikatür hazırlamak.onu sizinle paylaşmak istedim acaba nasıl olur;
Bir kedicik(6s) düşünün beyin ölümü gerçekleşmiş yatağında yatıyor,artık fişini çekme zamanı gelmiş.Fişide prizden dev bir kanarya(hani geçen seneki aslanın kuyruğundan tutan kanarya)çekiyor.Tabi bu arada kediciğin üzerindeki battaniye yada örtünün üzerinde federasyon dahil diğer tüm takımların amblemi olsun...he ne dersiniz,eğer güzel derseniz karikatürü iyi olan bir arkadaşımız çizsin..belkide hiç beğenmeyebilirsiniz.. ;)
Burak Yiğit
10-05-2006, 00:41
bu maçıda alıp şampiyonluğumuzu doyasıya kutlarız.. kimse endişelenmesin..
sanki denizli real madrid gibiymiş bi hava yaratılmaya çalışılıyor.. aslında bir yandan dha ii futbolcularımızın hırsını dhada arttırır bu. daha bi ciddiye alrlar... ama ne olursa olsun hakemlede olsa denizliylede olsa biz bu maçı alırız... kapağımızı takarız..
Fatih Göğebakan
10-05-2006, 14:20
Adnan polat neyine güvenip stadı süsleyin şampiyonuz 20:45 de diyor anlayamadım ve de huylandım.bu hafta hakeme dikkat *ancak herşeye rağmen söyleyebileceğim tek bir şey var.
Kimsenin aklından bile geçemeyecek kadar kolay kazanacaz bu maçı ilk yarı 2-0 2. yarı 5 olur 5-1 * buraya yazıyorum .Kimse korkmasın arkadaşlar sadece heyecanın tadını çıkarın,bu şampiyonluk daha tatlı olacak,o kadar hırslandırdılarki bizi..heralde 3 ay kutlayacaz:D:):):)
Orçun Tezol
10-05-2006, 15:23
Adnan polat neyine güvenip stadı süsleyin şampiyonuz 20:45 de diyor anlayamadım ve de huylandım.bu hafta hakeme dikkat ancak herşeye rağmen söyleyebileceğim tek bir şey var.
Kimsenin aklından bile geçemeyecek kadar kolay kazanacaz bu maçı ilk yarı 2-0 2. yarı 5 olur 5-1 buraya yazıyorum .Kimse korkmasın arkadaşlar sadece heyecanın tadını çıkarın,bu şampiyonluk daha tatlı olacak,o kadar hırslandırdılarki bizi..heralde 3 ay kutlayacaz:D:):):)
+1907 :D:D:D
forumlarınada göz attım. bikaç kişinin yaptıgı kuru gürültüden başka birsey değil gibi geliyo bana(bilet mevzusu,alınacak önlemler vs...) zaten 1,2 sayfalık en fazla ilgili konuları,onlarıda yazanlar tüyü bitmemiş birkaç cinconlu o kadar....
bırakın süslesinler onlarda stadlarını,sonra toplayıp evlerine götürsünler,şerefli(!) mazilerindeki başarıları(!) için assınlar ;)
biz şampiyonluğun tadını çıkartırken...
Ümit Karahan
10-05-2006, 23:36
çok isterdim gelmeyi ama istanbuldan oaraya yol koymuyor ama mecburıyetler bizi bağlıyor... ama emein olun istanbulda çok iyi karşılayacagız..
Yusuf Akan
11-05-2006, 13:26
Yine selçuk dereliyi vermişler....Hala aynı geri kafalılık devam ediyo mhk ve ulusoy da Trabzonda yapmadğını burda yapacağını sanıyosun ama...nafile ulusoy(suz)...Ama şundan emin olki... hedefe kilitlendik...hiç şansın yok..soysuz adam...istersen ölmüşlerinide getir bu maçı alacaz başka yolu yok....
Bilal Aydın
11-05-2006, 22:07
bu maçı yenecez başka alternetif düşünemiyorum denizli küme düşecekmişte canla başla mücadele edecekmişte böyle düşünenler kendilerini avutmaya devam etsin sanki bizim takım armut toplayacak cinconlular bizim ts maçında da başta dört köşe oldular sonrası hüsran şimdide stad süslesinler sonrası ne oluyor görsünler
Ömer Yağanoğlu
12-05-2006, 03:30
http://www.antu.com/sampi17.swf
Hasan Muradoğlu
12-05-2006, 16:20
arkadaslar herkese mrblar topicten farklı bırseyı dıle getrmek ıstıorum 7tepe unıversıtesı olarak unıfeb adına hıc bırsey yapılmıor ve ben okulun unıfebe uye oldugunu yenı ogrendım..bu konu uzerınde durlumalı dusunun denızlı macına gelmek ıstıorum ve gelıcek ınsan bulamıorum okulda (unıfeb olarak topluca) ama herzamankı gıbı fenerbahcemızın yanındayım allah yardımcımz olsun
ufuk,
1907Unıfeb bölümünü takip edersen,bu gibi mevzuların orada dile getirildiğini görürsün.sanırım es geçmişsin...
Serhat Kılıç
12-05-2006, 22:17
eğer selçuk dereli bi adilik yaparsa ahmet çakar çıkıp ne bildğini açıklamalı.çünkü ısrarla bu maça o verilmesinn dedi pazartesi
Baran Kutlu
13-05-2006, 02:13
bu maçı yenecez başka alternetif düşünemiyorum denizli küme düşecekmişte canla başla mücadele edecekmişte böyle düşünenler kendilerini avutmaya devam etsin sanki bizim takım armut toplayacak cinconlular bizim ts maçında da başta dört köşe oldular sonrası hüsran şimdide stad süslesinler sonrası ne oluyor görsünler
+ 1907uniFeB 8)
Burhan Günarslan
14-05-2006, 01:33
denizli küme düşmemek için oynayacakmışta sanki biz formalite maçı oynucaz
Pınar Yıldırım
14-05-2006, 11:07
düşsün gitsin ya ....
Serhat Kılıç
14-05-2006, 13:39
denizli gitsin ultravestilerle birlik olup forumunda onlaı şampiyon yapmaya çalışacaz desin.adamların kümeyle falan işi yok bütün işleri bize gıcıklık.tek istediğim biz şampiyon olalım denizli küme düşmesin ama seneye 6s denizliyi küme düşürsün...bakalım ozamanda ittifak yapacaklarmı
Arif Şahin
14-05-2006, 17:02
Şampiyon olacağız!!!
Mesrur Yersel
14-05-2006, 17:23
sabahtan beri vakit gecmıyo... Allah futbolculara kuvvet versin ... inşallah şampiyon olduktan sonra gorusmek dilegiyle
Çağlar Çağatay
14-05-2006, 17:25
hele bide denizlide olupta valinin artisliini yaşayıca o vakit hiç geçmiyo ama nolursa olsun 20.45de denizliyi sarı-laciverte boyayacağız...
Ozan Ercan
14-05-2006, 17:25
Bu sezon ilk kez bir maçta Süper Lig'in bazı takımları Fenerbahçe'nin kazanmasını isteyecek :) Malatyaspor ve Ankaraspor başta olmak üzere ::)
Kerem Çalkılıç
14-05-2006, 21:18
şampiyon kutsal ittifak... Seneye artık onları da yeneriz inşallah... Bu sene kısmet değilmiş...
Altuğ Sandıkcı
14-05-2006, 22:12
Ne yazıktirki,şampiyonluğu kendi ellerimizle verdik.bu taraftarımıza yazık değilmi yaa.macın masından beri,oyunu kaleye paslarla yawaşlatıosun,2. yarıyıda panik halinde ne yapıcanı bilemiosun.yürekten oynamıosun..sonuç olarakta milyonları üzüyosun.yazık o erciyes maçında stadın dışından boğazını yırtıp takıma destek olanlara,yazık haftalıgından kesip maça giden gençlere.. :( :(
Abdullah Bedir
14-05-2006, 22:29
o erciyes maçında dışardan bağıran renkdaşlara yazık... :(:(:(
Çağlar Çağatay
14-05-2006, 22:35
hiç kimseye yazık falan değil arkadaşlar o zaman o gerekiyodu ve yapıldı herkesde ayakta alkışladı 2 gün önce destek verdiğimiz şeyleri 1 şampiyonluğa satmayalım...
Güçlü Önder
14-05-2006, 22:42
hiç kimseye yazık falan değil arkadaşlar o zaman o gerekiyodu ve yapıldı herkesde ayakta alkışladı 2 gün önce destek verdiğimiz şeyleri 1 şampiyonluğa satmayalım...
2 gun oncede bundan sonrada destek verdiğimiz vereceğimiz fenerbahçedir , sozlerinin arkasında durmayanlar - bir macta appiah kadar olamayanlar- bu takımı herkese dusman yapanlar değil
Çağlar Çağatay
14-05-2006, 22:46
2 gun oncede bundan sonrada destek verdiğimiz vereceğimiz fenerbahçedir , sozlerinin arkasında durmayanlar - bir macta appiah kadar olamayanlar- bu takımı herkese dusman yapanlar değil
Fenerbahçeye destek vermektir zaten benim yaptığımda aziz yıldırımcı olmasamda o gidene kadar ona destek vermektir taraftarın görevi...muhalif olabilirsin eleştirebilirsin ama hiçbir muhalif defol git diyemez karşı olduğuna çünkü aziz yoldırımın orda oluş sebebiyle senin destek verme sebebin paraleldir...
Baran Kutlu
14-05-2006, 22:57
RENKLERE AŞIĞIM..ne topçusuna,ne hocasına ne de başkanına!! FENERBAHÇE benim gönlümün kralıdır,SARI LACİ iSe SEVDAMIN RENGidir.
seninLe bizLer geLdik her yeRe
gönüL verdik biz bu renkLere
seninLe cehennem cennet bize
öL de öLeLim FENERBAHÇE..
Selcen Yılmaz
14-05-2006, 23:35
Denizli inşallah seneye küme düşersin!!!
Caddenin ortasında ağlattınız ya bizi daha ne diyelim yaaa anladık ulusoysuz ihakemler fln ama gol attınızda onlar mı saymadı bee sen git geseyi yen her yerde sonra git denizliyle berabare kal bu maç denizli-gese maçı olsaydı 5tane atmıştı be o köpekler!!!!
gidin paşalar gibi yapın tatilinizi bizde yas tutalım...
Mesrur Yersel
14-05-2006, 23:40
babamı aradım destek olsun diye 50 yasında adam aglıyodu yaaa! ben kardesime nasıl acıklıycam bunu? son haftaya kadar getır son macta kılını kıpırdatma. kimsenin hakkı yok buna, bu takıma harbı FENERLİLER lazım... butun sene 3-5 kansızın dalga gecmelerine maruz kalcaz ama sevgimiz asla azalmaz o ayrı...
Fatih Can
14-05-2006, 23:53
Kendisinden; önümüzdeki sezon, Fenerbahçe'yi kendi taraftarlarından değil dışardaki etkilerden korumasını rica ediyorum..
Bu koca sezonda konusulacak cok sey olmasına ragmen yukardakı cumledede anlasıldıgı gıbı sezonun ozetı taraftara yapılan engeller,kafası gozu yarılan renkdasları yarı yolda koymalar, onları hatta bı kafese atma fıkırlerı vs. vs. vs.
Kaybedılen bı sampıyonluk ılk defa kaybetmıyoruz her kez bırılerını sucluyo asıyo kesıyo ama yonetım tarafından yapılan bu haksızlıklar ıcıme sınmıyo sınmıyecekde..hakkımız olan bı sampıyonlugu alamadık kısmet deılmıs dmeekden baska bısı dıemıyorum ulkede donen bu kadar oyuna ragmen
Hakan Ateşler
15-05-2006, 00:04
evet ilk defa şampiyonluk kaybetmiyoruz ama böyle şampiyonluğu ilk defa kendi ellerimizle veriyoruz. gsliler bile inanmıyordu bu kadarına.son maçta oynamayan bütün ruhsuzlara şerefsizlere yazıklar olsun aldığınız paralar kursağınızda kalsın hak etmiyorsunuz.şımarıklar...ömrümüzü yediniz,10 yıl yaşlandım bu maçta ayıptır günahtır trilyonlar alıyorsunuz,DEFOLUN GİDİN!!!!millet stad dışından bağırıyor boğazı yırtılıyor.ama sizin aklınız şımarıklık,kovulsun hepsi tuncay gibi şımarık da gitsin kovulsun gsye mi gidicek nereye gidicekse,defolsun gitsin başlarım hep desteğe tam desteğe,koyun mu bu taraftar??yapıcı çözümler lazım.bu sefer destek mestek kalmadı yeter be,caddede millet ağlıyordu koca adamlar hüngür hüngürr,ne hakkınız var ulan?!!!
Doruk Boşnakoğlu
15-05-2006, 00:04
utandım, resmen utandım... sanki şampiyon olmuşuz gibi rölantide bir oyun, 1-0'a kadar tek bir net pozisyon bile yok(allahtan uzaktan şut atmayı beceriyoruz)...
sezon başından açık ara şampiyon kapatacağımız gün gibi aşikar olan ligi, çirkeflere kaptırdık.. bu kadar fakir fukara babalığı olmaz, olmamalı!
giden 17. şampiyonluğun hesabını kimler, hangi yüzle verecekler?
bazılarımız gene "daum" diyecek, bazıları "aziz yıldırım" diyor bile... sadece onlar değil, yönetimin en üstünden, malzemecisine kadar herkesin bu utançta suçu vardır.
evet geçtiğimiz iki sezonun şampiyon kadrosu, maalesef bu sezon ikincilikle yetindi. yıldızlarımız bu sefer yetmedi..
artık önümüze bakmalı, teknik heyet kalıcıysa bir an evvel şampiyonlar ligi ön elemelerinin hazırlıklarına başlanmalı ve bu utancı affettirmenin yolları bulunmalıdır. yok daumun hala kafasında alman milli takımı varsa da bir an önce daha iyi bir antrenörle anlaşılmalı, beklenen 100.yıl bombaları birer birer patlatılmalıdır..
aksi halde daha uzun süre çirkeflerin maskarası oluruz...
sizce bu ders bize fazla değil mi??
Forum Yönetimi
15-05-2006, 17:02
ŞEREFSİZLER!!!RUHSUZLAR!!!
Değerli üyemiz Anıl Şeker ,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda Fenerbahçe Spor Klubü’ne ve camiasına mal olmuş kişiler hakkında saygısızlık, hakaret ve küfür içeren yazılar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Aldığınız Ceza Puanı: 50
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Aldığınız Ceza Puanı: 15
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Forum Yönetimi
15-05-2006, 17:06
Denizli inşallah seneye küme düşersin!!!
Caddenin ortasında ağlattınız ya bizi daha ne diyelim yaaa anladık ulusoysuz ihakemler fln ama gol attınızda onlar mı saymadı bee sen git geseyi yen her yerde sonra git denizliyle berabare kal bu maç denizli-gese maçı olsaydı 5tane atmıştı be o köpekler!!!!
gidin paşalar gibi yapın tatilinizi bizde yas tutalım...
Değerli üyemiz Selcen Yılmaz,
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Aldığınız Ceza Puanı: 35
Forum Yönetimi
15-05-2006, 17:09
evet ilk defa şampiyonluk kaybetmiyoruz ama böyle şampiyonluğu ilk defa kendi ellerimizle veriyoruz. gsliler bile inanmıyordu bu kadarına.son maçta oynamayan bütün ruhsuzlara şerefsizlere yazıklar olsun aldığınız paralar kursağınızda kalsın hak etmiyorsunuz.şımarıklar...ömrümüzü yediniz,10 yıl yaşlandım bu maçta ayıptır günahtır trilyonlar alıyorsunuz,DEFOLUN GİDİN!!!!millet stad dışından bağırıyor boğazı yırtılıyor.ama sizin aklınız şımarıklık,kovulsun hepsi tuncay gibi şımarık da gitsin kovulsun gsye mi gidicek nereye gidicekse,defolsun gitsin başlarım hep desteğe tam desteğe,koyun mu bu taraftar??yapıcı çözümler lazım.bu sefer destek mestek kalmadı yeter be,caddede millet ağlıyordu koca adamlar hüngür hüngürr,ne hakkınız var ulan?!!!
Değerli üyemiz Hakan Ateşler ,
"Forumlarımızda Fenerbahçe Spor Klubü’ne ve camiasına mal olmuş kişiler hakkında saygısızlık, hakaret ve küfür içeren yazılar yazmak yasaktır."
Aldığınız Ceza Puanı: 50
Onur Ferger
15-05-2006, 17:26
yazmak anlamsız isyan etmek boşa ağlamak yersiz olur . önemli olan bundan sonrası başımızı kaldırıp 100. yılımızda tek olduğumuzu herkese eze göstereceğiz HEP DESTEK TAM DESTEK
Emre Uygun
15-05-2006, 17:33
unifeb silkin ve kendine gel üzüntünü 24 saat içinde bitir ve 100.yılda takıma en iyi desteği nasıl verebilirim onu düşün.bu seneki hatalardan da ders alıcaz tabi özeleştiride yapıcaz ama yapıcı olucak bunlar yıkıcı değil.
Mustafa Kaplan
15-05-2006, 18:00
Kopyala yapıştır.. :-X :-X Tam ihtiyacımız olan zaman. hatta iki futbolcumuzu da asalım yuhalayalım, nasıl olsa seneye 100 yılımız mutlu olmamız basarılı olmamız gerekmiyor..
Besiktasın yasadıgı 100 yıl sonrası cokusun altında yatan nedenleri gormeyenler sakın burada konusmasınlar. Ben takımımı seviyorum ve kimseye yedirtmem arkadasım. Basarısızsa basarısız, elbette her turlu elestirirsin ama sakın hakaret etmeyin. once bi kendinize bakın. >:(
Onur Aloğlu
15-05-2006, 18:09
Ağzına sağlık Mustafacım
Osman Güler
15-05-2006, 18:35
BİRLİĞE DAVET:Sevgili ve çok değerli kardeşlerim arkadaşlarım unifeb üyeleri,üzüntü hüsran TÜRKİYENİN TEK BÜYÜĞÜNE göre değil,HEPİMİZİN birlik ve sağ duyu halinde olmamız icap ediyor TEK YÜREK olalım ACILARIMIZI yüreğimize ONURUMUZU ulusoysuz ve himayesindeki üç köçeklere gösterelim hangi takımı tuttuğunu bile bilmeyen üçü birarada hazır kahve kılıklılar BU SEVDA yı ANLAYABİLMENİZ İÇİN kişilik bölünmesi sendromundan kurtulmanız lazım:)HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE...
Osman Güler
15-05-2006, 18:42
ANLAYIN Kİ BU SEVDA BİR ÖMÜRDEN İBARET,BİZİM SANA AŞKIMIZ AŞK ADINDA İBADET,BİZ SENİ ÇILGIN GİBİ DEPLASMANLARDA SEVDİK,HER YENİ GÜN YENİ UMUT YENİ GÜNEŞ VE SEVDANA BİRAZ DAHA KUDRET KATIYOR,BU SEVDA BİTMİYOR FENERBAHÇEM,aşkın BİR FIRTINA HERGÜN DERYALARDA KOPUYOR ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR YA GÖZLERİMİZDE ,İŞTE O ZAMAN ADAM ANLIYOR TEK BÜYÜK BÖYLE OLUNUYOR....
Osman Güler
15-05-2006, 18:43
hep DESTEK YİNE DESTEK YETMEDİMİ YİNE DESTEK HEP DESTEK TAM DESTEK...................
Erhan Dikmenli
15-05-2006, 18:51
arkadaşları kutluyorum uzuntumu 24 saat yeter gelecek sezon 100 yıl unutmayın bızler fenerbahçenın ve turkıyenın aydınlık gelecegıyız ona gore davranmalıyız. artık yapacagımız tek sey gelecek sezon için TARAFTAR olarak ne yapmalıyız bırakın takımı onun işini yonetım yapar kım gıdeck kalacak bızım yapmamız gereken sey HEP DESTEK TAM DESTEK unutmayın.
Osman Güler
15-05-2006, 19:01
CANIMSINIZ arkadaşlar HEP DESTEK TAM DESTEK MESAJLARINIZLA GÜLMEK COŞMAK ÜMİDİYLE...
Forum Yönetimi
15-05-2006, 20:02
ANLAYIN Kİ BU SEVDA BİR ÖMÜRDEN İBARET,BİZİM SANA AŞKIMIZ AŞK ADINDA İBADET,BİZ SENİ ÇILGIN GİBİ DEPLASMANLARDA SEVDİK,HER YENİ GÜN YENİ UMUT YENİ GÜNEŞ VE SEVDANA BİRAZ DAHA KUDRET KATIYOR,BU SEVDA BİTMİYOR FENERBAHÇEM,aşkın BİR FIRTINA HERGÜN DERYALARDA KOPUYOR ŞİMŞEKLER ÇAKIYOR YA GÖZLERİMİZDE ,İŞTE O ZAMAN ADAM ANLIYOR TEK BÜYÜK BÖYLE OLUNUYOR....
hep DESTEK YİNE DESTEK YETMEDİMİ YİNE DESTEK HEP DESTEK TAM DESTEK...................
CANIMSINIZ arkadaşlar HEP DESTEK TAM DESTEK MESAJLARINIZLA GÜLMEK COŞMAK ÜMİDİYLE...
Değerli üyemiz Osman Güler,
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Cihan Mendi
15-05-2006, 20:17
hep destek tam destekkk
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.