PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Galatasaray | 03.03.2008 Pazartesi Saat: 20.00 | Caferağa Spor Salonu

Faruk Can
01-03-2008, 01:23
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız , 3 Mart 2008 Pazartesi Günü Saat: 20.00'de Galatasaray ile Caferağa Spor Salonu'nda karşılaşıyor. Bayan basketbol takımımıza bu zorlu maçında gerekli desteği vermek adına Pazartesi günü Caferağa Spor Salonu'nda olmalıyız. Gelen arkadaşlarla görüşmek üzere.

Fenerbahçe – Galatasaray
Tarih: 03.03.2008 Pazartesi
Saat: 20:00
Salon: Caferağa Spor Salonu
* Bayanlar Basketbol Ligi 18. Hafta

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

Emre Karaca
01-03-2008, 02:01
haydi bakalım gösterelim günlerini şunlara !

sevilla maçı öncesi iyi gider

Burçay Tiftikçi
01-03-2008, 15:39
Galatasaray ile oynayacağımız her maç önemlidir.Son samiyende bize yapılanlar aklıma geldikçe dahada hırslanıyorum.Pazartesi günü saat çok müsait , herkesin caferağaya gelmesi lazım bu maç için.

Servet Güldeş
01-03-2008, 16:19
Dedehayır gereksizine güzel bi galibiyet hediye edelim...

Sercan Okur
01-03-2008, 18:52
Eurolig'den elenen Kraliçelerimiz ligi nağmağlup şampiyon bitirmek istiyor. Bu yolda bizi en çok zorlayacak rakip GSaray görünüyor. İmkanı olanlar bu çok önemli maçta takımızı yalnız bırakmasınlar..Salonda görüşmek üzere..

Fatih Dilber
02-03-2008, 00:24
Sonucu itibariyle, lige ve play-offlara etki etmeyecek bir maç kazananı veya kaybedeni açısından. Galatasaray'ı yenersek zaten 2001'den beridir sürdürdüğümüz galibiyet serimize devam edeceğiz. Onlar için kafalarında Avrupa olacaktır büyük ihtimalle. Perşembe maçları var. Bizim de dönüş maçımız olur diye düşünüyorum. Her sene şubat sonuna doğru yaşadığımız bir düşüş var. Şu an onu yaşıyoruz. Umarım bu galibiyetle toparlarız.

Taraftar açısından güzel bir gün olacaktır. Saat gayet uygun. Umarım tatsız şeyler yaşanmaz. Gayet zevkli bir maç geçer inşallah

Gelenlerle görüşmek üzere

İlker Kökdemir
02-03-2008, 01:08
Talihsiz bir şekilde Euroligden elenen bayan basketbol takımımız ligde namağlup ünvanını koruyor ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

1907 Ünifeb olarak kraliçelerimize hakettikleri desteği tribünde göstermemiz lazım,gereken hassasiyeti lütfen gösterelim ve Galatasaray maçında tribündeki yerimizi alalım.

1907 Ünifeb Ürünleri ile maça katılım göstermeye dikkat edelim arkadaşlar

Murat Dedeoğlu
02-03-2008, 14:47
Bir engel çıkmazsa gelmeye çalışacağım, salonda görüşmek üzere...

İlker Kökdemir
02-03-2008, 23:51
Arkadaşlar bayan basketbol takımı oyuncularımız FB Tv'ye verdikleri röpörtajlarda taraftarımızın salonu doldurmasını istiyoruz diye haklı bir istekte bulunuyorlar.

Maçın saati uygun,sınavlarımızda yok,takımımız ligde namağlup ve Galatasaray ile oynayacağız.Talihsiz bir şekilde Eurolig'den elendik ama takımımız bizlerinde desteği ile güzel bir oyunla ezeli rakibimizi yenip moral bulmak istiyor.

1907 Ünifeb olarak iyi bir katılım gösterelim ve kraliçelerimizi yalnız bırakmayalım.

Volkan Matur
03-03-2008, 09:41
Gerçekten önemli bir müsabaka gereken desteğin verileceğini sanıyorum.Keşke diyorum istda okusaydım ve her maça her org. katılabilseydik...Ama malesef bursadayız ist un kıymetini bilelim takımlarımızı hiç bir branşta yanlız bırakmayalım elimizden gelen desteği verelim...

Oğuz Ceran
03-03-2008, 20:03
Televizyon başında olacağız ama kalbimiz sizinle, sesinize kuvvet arkadaşlar...

Levin Susar
03-03-2008, 20:28
İlk maçta Cappie'ye yapılanlar hatırlanırsa sanırım motivasyonumuzun daha çok artacağı maçtır.

Sercan Okur
04-03-2008, 03:07
Güzel bir tribün ve çekişmeli geçen maçın sonunda kazanan yine Kraliçeler oldu. Gelen herkesin ayağına sağlık..