Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - K.Erciyesspor (07.05.06 Pazar)
Baran Kutlu
04-05-2006, 03:39
Turkiye kupasında hak etmediğimiz bir yenilgiden sonra takımımız bu moral bozukluğu içerisinde kendi evimizde ama malesef seyircisiz oynayacağımız zorlu bir maça çıkacak.ee bize gene büyük bir görev düşüyor ki bu da hak verirsinizki takıma sahip çıkıp,destek olmak..hani bir tezahuratımız var ya yenilsen de yensen de taraftarın senle;üzüntünde,sevincinde seninle birlikte..işte bunun tam zamanı.unutmayalımki bizi kupa finalinde üzen de bu takım,daha önceleri sonsuz sevinçleri yaşatan da..haydi FENERBAHÇEliler şimdi destek zamanı.inanalım;sadece inanalım.tarih yazıp,üst ste 3.şampiyonluğumuzu kazanmaya sadece 2 hafta kaldı.bu maçı kazanıp engel sayımızı 1'e düşürecegimizden kimsenin şüphesi olmasın.SeLamLar..heP deStek;taM deStek..
Başar Kantar
04-05-2006, 12:40
İşallah bu maçıda kazanarak emin adımlarla şampiyonluğa ilerileyeceğiz stada gidemiyeceğim için çok üzgünüm ama bu federasyon böle işte yapacak bişey yok...
Bence bu maçı herkes Kadıköy de bir yerde izlemeli takım stada gelirken onlara destek olunmalı ve stadtan çıkarken sevgi gösterilerinde bulunmalı ben Şile deyim ama maçı izlemek için kesinlikle Kadıköyde olacağım...
HEP DESTEK TAM DESTEK...
Ozan Çetinkaya
04-05-2006, 14:17
arkadaşlar bilmem takip edeniniz varmı ama antu.com'da bu maç için büyük bir org.düzenleniyor...maç esnasında stadın önünde birikecek olan binlerce kişi tüm rakiplerimize ve de federasyona karşı büyük bir gövde gösterisi olacaktır..onun için pazar günü stadın önünde buluşmak üzere..orda olacağım
Kenan Şen
04-05-2006, 19:30
marmaradan bir çok arkadaşımızla beraber orada olacağız.
Serhat Kılıç
04-05-2006, 20:19
arkadaşlar biz orda olamıyacaz büyük ihtimalle kütahyada olduğumuz için ama desteğimiz sizinle.lütfen orda mükemmel bir kalabalık olsun ve kutsal ittifak gücümüzü görsün
Arif Akdemir
04-05-2006, 21:19
stadın önündeyiz ...
Sinan Bıçak
04-05-2006, 21:50
Stadın önündeyiz şampiyonluğu kutlayacağız
Sinan Bıçak
04-05-2006, 22:02
gelmeyen eşcinsel :P
Başar Kantar
04-05-2006, 22:06
;D ;D ;D ;D
gelmeyen değil imaknı olupta gelmeyen EZİKTİR diyelim... ;) ;) ;)
Onur Baş
04-05-2006, 22:08
muhahaa ;D
abi bence şöyle bişiy yapılmasında sakınca olmaz. yani ne cezayı ihlal etmiş oluruz ne bişiy. araç kapılarını açsınlar sonuna kadar. biz de demir parmaklıkların dışında duralım. ordan hem maça bakarız hem baarrız her bi ses gider
hatta futbolcuların golden sonra stadın dışına koşup demir parmaklıklara koştuğunu düşünemiorum ;D
maçın bitmesiyle de stada girer biraz kutlarız.
Ozan Çetinkaya
04-05-2006, 23:04
bumudur yani koskoca unifeb'ten bu organizasyona katılım..arkadaşlar böyle olmuyo
Adnan Eker
04-05-2006, 23:26
bumudur yani koskoca unifeb'ten bu organizasyona katılım..arkadaşlar böyle olmuyo
ewt çok ii gaz ;D,ben ordayım pazar günü gebze yte.'dende yarın bütün milleti haberdar edip toplamaya çalışıcam.pazar günü ordayz ;)
Baran Kutlu
05-05-2006, 02:22
imkanı olup da gitmeyen gese'li olsun.daha buyuk beddua yoktur heralde ;)
Başar Kantar
05-05-2006, 02:40
Valla Baran daha büyüğü geber git diye beddua etmektir herhalde :):)
Sercan Okur
05-05-2006, 14:25
Antu'dan maç için çok iyi düşünülmük bir organizasyon.
Sevgili Renkdaşlar,Fenerbahçe Aşıkları,
Bununla ilgili daha önce açılmış olan Topic olmasına rağmen bu yeni Topicte tekrar sizlerle paylaşmak istedim.
Fenerbahçe'mizin mabedimizde oynayacak olduğu K.Erciyesspor maçı bilindiği gibi seyircisiz oynanacaktır.
Sahadaki ter dökecek neferlerimizi yanlız bırakmamak için organizasyon düzenlemekteyiz.Aşağıda sizlere aktarmaya çalışacağımız bilgiler doğrultusunda bizlere ve en başta FENERBAHÇE'mize destek vermenizi rica eder,saygılarımızı sunarız.
1)Takımımız 16.30 saatinde Samandıra'dan hareketle tahmini olarak 17.15 civarında Mabedimizde olacaktır.Takımımız Samandıra'dan mabede gelirken onlara konvoy halinde eşlik edeceğiz.Konvoya katılabilecek durumu müsait arkadaşlarımızın 16.15 de Samandıra'da olmalarını rica ediyoruz.
2)Takım mabede geldiğinde mabedimizin çevresinde bizlerden oluşturulacak GERÇEK TARAFTAR ZİNCİRİ meydana getireceğiz.Mabedi el ele tutuşmak suretiyle çevreleyeceğiz.
3)Son olarakta Bombayı patlatıp sizlere iletmekten onur duyduğumuz konuyu yazıyoruz.
Saat 18.30 dan itibaren Salıpazarında toplanıp FENERBAHÇE'mizin mabeddeki son maçını orada kurulacak olan DEV EKRANDAN seyredip kurulacak olan SES Düzeni vasıtasıylada desteğimizi boğazlarımız patlayıncaya kadar onlara hissettireceğiz.
Kerem Çalkılıç
05-05-2006, 16:18
Bilemiyorum ya, sezonun ilk maçında da cezalıydık ve böyle millet gaza gelmişti falan, sonra 100-150 kişi mi ne gelmişti, sonra dağılmışlardı...
Akif Ahmetoğlu
05-05-2006, 16:34
http://www.ajanspor.com/haber/143059
http://www.milliyet.com.tr/2006/05/05/son/sonspo22.asp
basındada yer buldu bu organizasyon
Yusuf Akan
05-05-2006, 16:35
doktooor bu yayıncı kuruluş bi kelek yapmasın ...biliyosunuz herkes bize karşı...stad etrafındaki taraftarımıza kızıp(kıskanıp,çekemeyip,gıcık olup) yayını bile protestoya gidebilirler....denyolar...
Sercan Okur
05-05-2006, 16:49
Bilemiyorum ya, sezonun ilk maçında da cezalıydık ve böyle millet gaza gelmişti falan, sonra 100-150 kişi mi ne gelmişti, sonra dağılmışlardı...
Bu sefer Şampiyonluk maçı, Adanaspor ve Diyarbakır maçlarıyla karıştırmayalım. Tüm yönetim seferber oldu. Orda olcaz pazar günü inşallah.
Baran Kutlu
06-05-2006, 00:57
imkanı olup da gitmeyen gese'li olsun.daha buyuk beddua yoktur heralde ;)
valla ben buyuk laf ettim..imkanı olup da gitmeyen kalmaz insaLLah 8)
Burak Yiğit
06-05-2006, 03:07
maçı seyircisiz oynatan federasyona ne diyeceğimi bilmiyorum.. ama nede yapsalar bizim aşkımızı engelleyemezler... pazar günü oraya gitme imkanı olupta gitmeyen cinconlu olsun...
Murat Yalçıntaş
06-05-2006, 11:37
Ben ve birçok arkdaşım orda olucazz...
Ozan Ercan
06-05-2006, 23:58
Son 4 senedir Süper Lig'de şampiyon 33. haftada belli oluyor. :)
2001-2002 : 6s Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider giriyor ve 2li averaj sayesinde şampiyonluğunu ilan ediyor.
2002-2003 : Bjk sahasinda 6s'yi maglup ediyor ve şampiyonluğunu galibiyetle perçinleyerek ilan ediyor
2003-2004 : 6s deplasmanda Trabzonu maglup edince puan farkı yanılmıyorsam 5e çıkıyor ve Fenerbahçe 33. haftada şampiyonluğa imza atıyor.
2004-2005 : Kadıköyde karısını ağırlayan Fenerbahçe terbiyeyi Nobre'yle yapıyor ve şampiyon oluyor.
2005-2006 : Eğer bizim karşımızsa oynayan takım yarın aynı futbolu 6s'ye karşı sergilerse biz yarın şampiyon oluruz. En kötü ihtimalle son haftaya çok daha rahat gireriz.
Hayırlısı bakalım ::)
İsa Denizkıran
07-05-2006, 12:19
www.alex10.com.br FB>ğş+bjk+ts+ulusoy+cavcav+y.demirören+federasyon+ pfdk+tahkim kurulu+kulüpler birliği...hepsi vız gelir
İsa Denizkıran
07-05-2006, 12:22
çok isterdin orada olmayı ama işte olucam malesef :(
valla ben buyuk laf ettim..imkanı olup da gitmeyen kalmaz insaLLah * 8)
Forum Yönetimi
07-05-2006, 12:39
BUGÜNE KADAR FENERBAHÇEMİZİN TÜM MAÇLARINI İZLEDİM İSTANBULDA OLDUĞUMDA STADYUMDAN DİĞER ZAMANLAR MUTLAKA TV DEN İZLEDİM. AMA ARTIK TUNCAY BU TAKIMDA KADRODAYSA FENERİMİN MAÇLARINDA SAÇ BAŞ YOLMAMAK İÇİN BU İSTEĞİM AZALIYOR. YA BEN ZERRE KADAR FUTBOLDAN ANLAMIYORUM YA DA HERKES KÖR. BU ÇOCUK İKİ YILDIR TAKIMIN EN KÖTÜ OYUNCUSU VE FENERBAHÇE TUNCAYA RAĞMEN İKİ YILDIR ŞAMPİYON OLUYOR...
Değerli üyemiz Fatih Kakı,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda / Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Aycan Yağanoğlu
07-05-2006, 21:17
cordobaya gösterilen tepki ilginç değil mi ve sürekli bu tepkilerin cordobaya olması ??? ???
Devrim Kılınçel
07-05-2006, 23:50
Bize bizden başka kimsenin faydası yok
herşeyi kendimiz yapmalıyız
Tuğfan Aslan
08-05-2006, 00:02
Fenerbahçemiz fazla zorlanmadan bir galibiyet aldı,,4-2 den sonra verilenm pozisyonlar oynanan oyun kesinlikle aldatmasın takımımız maçı kafasında bitirdiği için bunlar oluyor..ama karşı takımın gollerindeki defans hataları takımımızdaki en büyük sorunu:defansif kurguyu tekrar yargılamamız gerektiğini bir kez daha gösterdi,,umarım önümüzdeki yıl defansif anlamda gerekli transferler yapılır...
gese ile ilgili olaraksa tek bir şey söylemek istiyorum:gese seneye şampiyonluğa oynasın ben futboldan anlamıorm!..
bu kadar ballı bir takım daha yok,,tüm şansını kullandı,seneye avrupada rezil olur,,Türkiye'de de dibe vurur,o kadar söyülüyürom..Bu kadar ballı bir takım OLAMAZ!..
Hüseyin Aydınlı
08-05-2006, 00:16
Çok şükür kazanmasını bildik..Lakin,''hayvanat bahçesi''nin gübreleri de kazandı..Final Denizlide..son 1..
Baran Kutlu
08-05-2006, 00:34
tümer kardeşimiz(!) maçtan sonra cıkmıs açıklama yapıyor : "herkes kendini bilir,ben normal oyunumu oynadım.aksam başımı yastıga rahat koyucam..." fln filan.aman cok etkilendim :P helal olsun tümere.pppeehh :o pek inandırıcı gelmedi bana valla.
Hüseyin Aydınlı
08-05-2006, 00:39
benim beklediğimden iyiydi..en azından azbiraz koştu ya..bunu görmek bile hayret'e şayandı..
Burhan Günarslan
08-05-2006, 01:41
maçı kazandık şampiynluğa bir maç kaldı onu da kazanıp şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz allahın izniyle de söylemeden geçemeyeceğim yine defans hataları bu maçtada da fazlasıyla olmuştur inşallah denizli maçında sorun yaşamayız tam kadro çıkacağız gerçi ama olsun daum görür inşallah
Ramazan Can
08-05-2006, 02:59
hep destek tam destek
Akif Ahmetoğlu
08-05-2006, 17:27
Erman Toroğlu bu hafta biraz garipti önce “Çifte standart var! Kayseri macinda GS'nin stadi kapatilmaliydi...” dedi.Sonrada hızını alamadı ve penaltı pozisyonunu tartışırken Cordoba'ya yanlışlıkla ikiside üst üste ZALAD DEDİLER.
Biraz sinirlendim kanal değiştirdim orada da Kazım Kanat sıralıyo:
"1- Daha maçın başında kaleyi bırakıp bir yerlere gitti, Hakan Şükür topu takip etse gol yapacak. Niye kaleyi boşalttın Cordoba?
2- Pozisyon yokken penaltı oldu. Auta çıkan İliç'e neden ve niçin arkadan faul yaptın? Adamı bıraksan auta çıkacak.
3- Hasan Kabze yeni oyuna girmiş top önünde neredeyse 30 metre var. Bu genç plase atıyor sen topu seyrediyorsun neden?
4- Cordoba dünyada topu oyuna en iyi sokan kalecilerden maçın son dakikası topu sağa, sola, uzağa her yere atarsın ama sen Sabri'nin önüne attın neden?"
Offf sıkıldım içime bi bunaltı geldi bu arada başka bi spor programı haber veriyor: “Dutche Welle nin biraz evvel verilen spor haberlerinde betting listelerinden çıkarılan Türkiye ligi maçları beklendiği gibi sonuçlandı diye bir haber geçti” diyor. Dünyaya iyice rezil olduk dedim içimden
Arkadaşlar arıyo sağolsunlar hiç yalnız bırakmazlar maç sonraları :Hemen şikayet ediyo “galatasayarın son saniye golünden ökküz gibi böğürüyor nasıl tarafsız bi program hemde trt de” tamam bırak onları taraftar nasıldı Kadıköy’de Anlatamam diye söze başlıyo çünkü bu görüntüyü kelimelere sığdırmak Fenerbahçe seyircisine saygısızlık olur diye devam ediyo.
İçimi bi sıcaklık kaplıyo oh diyorum ama tv dekilerin ardı arkası kesilmiyoki Bülent Tulun çıkıyo şimdide %90 şampiyonuz diyo olsun %10 da bize yeter diyorum içimden o da ne bide örnek veriyo “Fenerbahçe Paris'e kadar gelmiş ama Eiffel'i göremeden dönecekmiş.” Ya adamları örneklerinde bile FRANSA var.
Bide son olarak Telegol yorumcusu Serhat Ulueren demiştiki:Eğer Tuncay dibi bi olay olurda gündeme getirmessem ADAM DEĞİLİM demişti.Bu hafta GS Cafe Crawn –Fenerbahçemiz maçı vardı bu maçta Sabri başta olmak üzere Hakan Şükür ve Hasan Şaş galatasaray protokol tribününün başlattığı küfürlü tezahuratlara katıldılar.Buna başka bi tv programı yer
Verdi.Ama sen Şabanı programa canlı bağladın ama bu konuyu açacak kadar ADAM olamadın.PARDON UNUTUYODUM SEN ZATEN ADAM DEĞİLDİN
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.