Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-G.Saray(Ya Hep Ya Hiç!Saldır Kanarya)
Burak Kav
16-04-2006, 01:36
Haftalardır takımımız ve camiamız uzerine oynan oyunlar ve art niyetli yaklasımlar bu gece manisa macı sonrasıyla birlikte had safhaya ulasmıstır....
Bu macta (elbette ki olacak ama) teknik taktik yok...Sampiyonluk icin ya hep ya hic futbolcular 8 martta ki gibi bir kez daha onurları icin kenetlenip oynamalılar (oynayacaklardır).
Bir hafta 10 gundur yapılanlar belli ki futbolcularımızı etkilemis.6 haftadır takır takır top oynayan takımın bir anda düsmesi baska sekilde acıklanamaz.
Fenerbahce futbolcusu hepsine cevabını sahada verecek güctedir.
Herkesten ricam 1 hafta boyunca takıma desteğimizi arttıralım.Maglubiyetler olabilir ama o gitsin bu gitsin daum istifa vs mesajları gormeyelim bu forumlarda.Gormeyelim ki bu takım sampiyon oldugunda cıkıp sevinmeye yuzumuz olsun.
22 Nisanda Şampiyonluk için SALDIR KANARYA!!!!
Not : Bu arada manisada ki olaylarda yaralanan ve zarar gören tüm renktaslarımız ve kardeslerimize gecmis olsun.Bu sampiyonluk en cok sizler icin olacak.
Ozan Ercan
16-04-2006, 01:52
27 Kasım 2005'teki 6s galibiyetinden sonra herkes şampiyon belli artık demeye başlamıştı. Şampiyon 22 Nisan 2006 saat 20:45te belli olacak. 6 senedir boyun bükük ayrılan 6s'yi bu sefer de çimlere gömeceğiz.
Muzaffer Eken
16-04-2006, 01:53
hiç şüphem yok yine aynı tarifeye devam olacak inşallah...
Tuğfan Aslan
16-04-2006, 01:54
inşallah..*-)
Emre Genç
16-04-2006, 01:57
3 puan önde girsinler 22 nisana sonra biz 4 de 4 yapıp onları 2.liğe itelim ve şampiyon olalım tıpkı geçen seneki şampiyonluğumuzdaki gibi
Sercan Okur
16-04-2006, 02:56
Yine Kadıköyden çıkış olmayacak. Belki rahat olacak olan onlar, gergin olan biz olcağız ama belki bu ters tepki yapar. İnşallah iyi motive oluruz ve ipleri tekrar elimize alırız..
Onur Aloğlu
16-04-2006, 03:01
2000-2001 sezonu Mustafa Denizli liderliği bir hafta kaybedebiliriz, Galatasaray maçında tekrar lider olacağız demişti unutmam hiç. Hakikaten dediği hafta liderliği kaybettik ve ertesi hafta Kadıköy' de Ali Güneş ve Yusuf' un golleriyle 2-1 galip geldik. Ve o sezon şampiyon olduk... Bu hafta da tarifenin şaşmayacağını sanıyorum. Geri sayıma devam, kaldı 4...
İNANIYORUZ==>17 !
Aycan Yılmaz
16-04-2006, 10:41
galatasaray Fenerbahçe’ye savaş açtı!!!
beşiktaş da galatasaray’ın yanında bu savaşa girdi!!!
Peki ne olacak derseniz şunu derim:
Meydan savaşı: FENERBAHCE - gs+bjk+ulusoy
Meydan yeri: Saraçoğlu!!!
Tarih: 22Nisan!!!
Biliyoruz!!! İnanıyoruz!!! Zaferi Nasılsa Biz Kazanacağız!!!
Akif Ahmetoğlu
16-04-2006, 10:47
galatasaray Fenerbahçe’ye savaş açtı!!!
beşiktaş da galatasaray’ın yanında bu savaşa girdi!!!
Peki ne olacak derseniz şunu derim:
Meydan savaşı: FENERBAHCE - gs+bjk+ulusoy
Meydan yeri: Saraçoğlu!!!
Tarih: 22Nisan!!!
Biliyoruz!!! İnanıyoruz!!! Zaferi Nasılsa Biz Kazanacağız!!!
GEL 22 Nisan GEL http://img100.imageshack.us/img100/2070/cinnet2jl.gif
Ramazan Can
16-04-2006, 14:19
onaları mabette öyle bihale getiricez ki 6 kasımdan beter olacaklar
Erhan Dikmenli
16-04-2006, 15:59
arkadaşlar inşallah 6s maçını alacağız da.... ben başka bı konu söylemk ıstıyorum istanbulda olup da maça gıdemeyecek arkadaşlar hep bırlıkte oturup kadıkoyde bır yerde seyretsek olmazmı ben suan kastamonudayım pazartesı akşam glcğm istanbula bı organıze yapsak da bırlıkte seyretsek olmazmı nedersiniz....
Kayhan Özturk
16-04-2006, 16:14
22 Nisanda av sezonu Başlıyorrrr.....
Aslan avcıları Heyecanla BEKLİYORR....
Kemal Göktaş
16-04-2006, 18:21
22 nisan da iskelede olcakmıyız bakalım ???
Kayhan Özturk
16-04-2006, 18:33
ilkönce cinconlar iskeleye gelebilecekmi bakalım?
Serhat Kılıç
16-04-2006, 19:09
cincon ve kutsal ittifak görecek...umarım haluk ulusoy(suz)da maça gelir...
Ali Yılmaz
16-04-2006, 20:09
Pozitif enerji..
Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek?
Alttaki devam..
Ozan Ercan
16-04-2006, 20:33
Cimbom kadıköye lider gelecek
Ama lider dönemeyecek!
Bahriye Tekin
16-04-2006, 20:34
cimbom KADIKÖY e nasıl gelecek!!!
Burak Kav
16-04-2006, 20:55
insallah vapurla gelirsiniz
kaçarşıyıda getirin
kolkola gelin hatta
Doruk Boşnakoğlu
16-04-2006, 21:18
Hesap Kesim Tarihi: 22 Nisan 2006
Yer: Mabed
hiç kuşkumuz olmamalı arkadaşlar, cinconu yeneceğimize kendimden daha emin...
22ye 6 var
geçmez ki bu günlerr
offfffffff!!!!!!!
Hasan Güler
16-04-2006, 21:23
Hesap Kesim Tarihi: 22 Nisan 2006
Yer: Mabed
hiç kuşkumuz olmamalı arkadaşlar, cinconu yeneceğimize kendimden daha emin...
22ye 6 var
geçmez ki bu günlerr
offfffffff!!!!!!!
ne denir ki başka? eyvallah renktaş..!!!
Ahmet İnal
16-04-2006, 22:41
sakin olun kavgayla dövüşle işimiz yok Galatasaray taraftarıyla hiç işimiz yok emniyet nasıl uygun görüyorsa öyle gelsinler biz takımımızı destekleyelim kazanalım yeter 4 te 4 yapıp şampiyon olalım hepsine yeter
Kayhan Özturk
16-04-2006, 23:04
bencede bunlara verilecek en güzel cevap olur
Emre Uygun
16-04-2006, 23:16
ayva çicek açmış yaz mı gelecek cimbom kadıköye nasıl gelecek istanbul emniyet kadıköye nasıl gelecek.
20 senelik gelenek bozulmaz ve evimizde cimboma koyup liderliği alırız gene.
Ramazan Can
17-04-2006, 12:27
kesinlikle kazanacağımıza inanınyoruz başaracağız. açlar şimdiden beraberlik için plan yapıyo...
Ozan Ercan
17-04-2006, 18:28
Olaya bir de şu açıdan bakın. Bize deselerdi ligin son 5 haftasından birinde maç kaybedecek Fenerbahçe. Bu haftanın hangisi olmasını isterdiniz? Hepimiz elbette telafisi mümkün olan Manisa maçını tercih ederdik.
Daum'un hep dediği gibi üzüntüye sadece 24 saat ayırın. 5 gün kaldı büyük derbiye. O gün öyle bir taraftar olmalı ki, sahaya çıkan 22 futbolcunun da dizleri titremeli. Öyle bir taraftar ki hakemi etki altına alabilmeli, öyle ki sadece golde veya atakta değil 90 dakika destekleyebilmeli, öyle ki sahadakiler kadar yüreğini ortaya koyabilmeli, öyle ki o güne şahit olacak rakip taraftar ve futbolcuları pişman edebilmeli, öyle ki şampiyonluğun birliktelikten geleceğini bilmeli, öyle ki "HEP DESTEK TAM DESTEK" vermeli...
Böyle bir taraftar bekliyorum Saracoğlu'nda. 3 haftadır üzerimize oynanan oyunlar, perde arkasında çevirilen dolaplar ve son Manisa maçındaki olaylar takımın derbi hırsını inanılmaz arttırdı. Artık iş sahaya yüreğini koyması gereken futbolcularda.
Bir ayrı paragraf ta Anelka'ya açmak istiyorum. Takımın dönen çarkına çomak sokulmuş gibi oldu Anelka gelince. Fransa Milli takımıyla dünya kupasında boy göstermek en büyük hedefi. Bizim hedefimiz ise 6s'yi devirip kupalara uzanmak. Bu maçlarda iyi performans göstermeyip, yüreğini ortaya koymayacaksan ne zaman koyacaksın Nic? Rakibi futbolcu olduğuna pişman eden hareketlerini çok özledik. Dilerim önümüzdeki 2 haftada biraz kıpırdarsın ve 2 kupayı getirirsin bize...
Mert Çubukçu
17-04-2006, 18:36
ayva cicek acmıs
yazmı gelecek
cincon kadıkoye
nasıl gelecek
cincon kadıkoye
nasıl gelecek....
ben hic birseyden emin olmadım hayatımda ama fenerbahcemızın cinconkoyhizmetlerini yeneceginden adım gıbı emınım...
BİZ SENI NE KUPALAR ICIN NEDE BASKA SEY ICIN SEVDIK..
BIZ SENI SENIN BIZI SEVEBILME IHTIMALINDEN SEVDIK..
Aycan Yılmaz
17-04-2006, 18:58
O gün öyle bir taraftar olmalı ki, sahaya çıkan 22 futbolcunun da dizleri titremeli. Öyle bir taraftar ki hakemi etki altına alabilmeli, öyle ki sadece golde veya atakta değil 90 dakika destekleyebilmeli, öyle ki sahadakiler kadar yüreğini ortaya koyabilmeli, öyle ki o güne şahit olacak rakip taraftar ve futbolcuları pişman edebilmeli, öyle ki şampiyonluğun birliktelikten geleceğini bilmeli, öyle ki "HEP DESTEK TAM DESTEK" vermeli...
Anelka'ya
Rakibi futbolcu olduğuna pişman eden hareketlerini çok özledik. Dilerim önümüzdeki 2 haftada biraz kıpırdarsın ve 2 kupayı getirirsin bize...
+1907
Murat Karaman
17-04-2006, 21:17
Ya Hep kısmında yer alacağız! ;)
Forum Yönetimi
17-04-2006, 22:14
arkadaşlar olması geekn o ama 2 gndr polisin tavrını görüorz.. Ortam gergnken (gidenler için) dikkat edn kendinize... Yine bi ....... yapmasınlar...
Değerli üyemiz Beste Şat,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda küfürlü mesajlar yazmak; küfürlü kelimeleri, nokta veya yıldızlarla sansürleyerek kullanmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Aldığınız Ceza Puanı: 50
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Serkan Genç
17-04-2006, 22:57
yenin demiyorum size sevgili futbolcular! olumune oynayın sahayı dar edin cinconlara! siz sadece gs i dgl, bjki ts diğer kutsal ittifaklari ve tabi ki basları ulusoyu da ağlatalim! hadi size sevgili futbolcular!!
Ali Yılmaz
18-04-2006, 00:40
Cehenneme geleceksiniz!!
Korkunun ecele faydası yook!!
Adnan Eker
18-04-2006, 00:42
mazlumu getirin banaa ;D ;D
Emre Genç
18-04-2006, 00:46
http://i3.tinypic.com/vqrthe.gif
Ali Yılmaz
18-04-2006, 02:15
http://www.antu.com/anagirisfb_gs.swf
Ahmet Parlak
18-04-2006, 03:15
hazırıııııızzzzzzz!!!!
Emre Genç
18-04-2006, 04:01
FENERBAHÇE-G.Saray (erkek voleybol)
« Mesaj ekle #72 - : Bugün 03:57:44 » Alıntıyla yanıtla Düzenle Sil
--------------------------------------------------------------------------------
19 Nisan Çarşamba 17:30 FENERBAHÇE - G.Saray
Burhan Felek Spor Salonu'nda voleybol erkek takımımız G.Saray ile oynuyor.
Ilk maça gelenler yaşadıkları keyfi unutmamışlardır. Bu keyfi bir kez daha yaşamak için Çarşamba günü imkanı olanlar mutlaka Burhan Felek'de olmalı
Ülkü Selvi
18-04-2006, 12:51
ARİFEYİ GÖRDÜLER BAYRAMI HARAM EDECEĞİZ.ŞAMPİYONDA BİZİZ,KUPADA BİZİM.
Forum Yönetimi
18-04-2006, 16:57
ARİFEYİ GÖRDÜLER BAYRAMI HARAM EDECEĞİZ.ŞAMPİYONDA BİZİZ,KUPADA BİZİM.
Değerli üyemiz Ülkü Selvi,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Ramazan Can
19-04-2006, 14:30
kesinlikle kazanacağız..
Yusuf Akan
19-04-2006, 14:53
Bence bir miyav sesi olsun hoparlörden..maç bitiminde bu kedileri miyav eşliğinde postalayalım...
Şabettin Doğan
20-04-2006, 13:06
hakem CÜNEYT ÇAKIR oldu..
fbtv.
2-1 kazandığımız kupa maçının hakemi..
Serkan Özen
20-04-2006, 13:16
hakem CÜNEYT ÇAKIR oldu..
fbtv.
2-1 kazandığımız kupa maçının hakemi..
Bence bizim açımızdan olumlu bir tayin. Cüneyt Çakır tecrübesiz diyebileceğimiz ve pek fazla otoriter olmayan bir hakem. Faul tartışması olan kararlarda üzerinde baskı oluşmaması için ev sahibi takım lehine kararlar çalabiliyor. Selçuk Dereli'den iyidir en azından. ;)
Onur Baş
20-04-2006, 13:50
Collina'dan başkası yalan
Ömer Nuzumlalı
20-04-2006, 19:31
bu maçta bütün futbolcular yüreğini ortaya koyacak ve Allah ın izniyle geçen iki senede olduğu gibi bu senede tekrar şampiyon olacağız.100.yıla şampiyon girmek ve 100.yılda şampiyon olmak dileğiyle
Onur Baş
20-04-2006, 20:12
şu sıralarda en uyuz olunacak nokta da, bu "sahte centilmen"lerin dostluk mesajları...
bütün sezon tahrik için, provakasyon için, ortamı germek, paçamızdan çekmek için, yıpratmak için demediklerini, yapmadıklarını bırakmadılar. şimdi kalkmış "stada kol kola girelim" diyolar.
ama bu saatten sonra da bizim kolumuzun nerden gireceği belli olmaz artık!
yine de İNŞALLAH SAHAYA BİRŞEY ATILMAZ. kupa maçında tv başındakileri bile çileden çıkardılar. O tahriklere dayanmak gerçekten zordu ve o 10-15 dklık hadiseyi nasıl gözümüze soktuklarını da unutmadığımızı umuyorum.
ama bu sefer tecrübeliyiz. umarım yapacağımız tek cezalık(!) olay maç bitimindeki "bir baba hindi" tezahüratı olur ;)
Aycan Yılmaz
20-04-2006, 23:02
Gerets bugün gazetecilerin karşısına son derece neşeli çıktı: "Rahatız çünkü bizim kazanma mecburiyetimiz yok!" şeklinde konuştu.
Çevremde görüyorum.. sadece galatasaraylısı değil beşiktaşlısıda sanki liderliği alarak şampiyon olmuşlar gibi bi hava içindeler.. Çok yazık demekten başka sölenecek söz yok sanırım.. Ancak bu durumu en iyi İslam Çupi'nin şu sözleri açıklar sanırım:
Bitmemis bir macin, en tehlikeli yani “guven”in dozudur. Mustafa Denizli ve takimi macin ikinci yarisina maci kazanmis ekip guveni icinde cikarken, kendi timinin bunyesine 5 yer degisikligi ile baska bir nefs ve hirs sokan Veselinovic’in Fener ihtarini, ne Galatasaray, ne de Mustafa Denizli ciddiye aldi. Herhalde kazandigini dusunen bir takim, kaybetmeyi dusunmeyen bir ekiple yarisirken, ne onun kadar inancli, ne onun kadar yirtici, ne onun kadar hirsli, ne onun kadar onurlu olabilir. *
(1989'daki tarihi 4-3'lük Türkiye kupası maçının ardından milliyet gazetesinde çıkan yazısından bir bölüm)
Ozan Çetinkaya
20-04-2006, 23:42
biz cumartesi günü 3 kardeşten en büyüğünü,haftaya en küçüğünü,mayıs ayı içinde de ortancasını yenicez...çok rahatım o konularda
Altuğ Sandıkcı
21-04-2006, 01:33
Bence cinconu yeneceğiz..takım kilitlenmiş,ewlerine bile gitmiyorlarmış..dereağzında yatıp kalkıyolarmış..bu ozveridir arkadaşlar..ve ozveride bulunanlar daima kazanir..ha ayrica içimde oyle bi his varki..sanki çok farklı yenicez gibi geliyor bana..cunku durum eger 2-0 olursa,eminim çözülücekler ve gerisi gelicek..mesela
(7-0) :D :D
Hüseyin Kaya
21-04-2006, 01:44
Bence cinconu yeneceğiz..takım kilitlenmiş,ewlerine bile gitmiyorlarmış..dereağzında yatıp kalkıyolarmış..bu ozveridir arkadaşlar..ve ozveride bulunanlar daima kazanir..ha ayrica içimde oyle bi his varki..sanki çok farklı yenicez gibi geliyor bana..cunku durum eger 2-0 olursa,eminim çözülücekler ve gerisi gelicek..mesela
(7-0) * * *:D *:D
Ümit bile gol atar bu maçta o zaman....:D
Görkem Altay
21-04-2006, 12:11
Ümitin maçları bu farklı skorlar arada 6s ye faln atıozda onunda ıstatıstıklere gol eklenıo...
Beyler yarın allah askına susmasın kımse butun stad uyum ıcınde olsun alalım su maçı..Biz gorevımızı yerıne getırelım sahadakıler yapar zaten bişiler!!!!!!!
Onur Baş
21-04-2006, 18:06
maça gidemiorum bilet konusunda ihmalkar davrandığım için :(
ama giden arkadaşlar... NOLUR İLK DAKİKADAN SON DAKİKAYA KADAR SESİNİZ ÇIKTIĞINCA!! LÜTFEN; ETRAFINIZDA BİR KİŞİ BİLE BAĞIRMIYORSA TEK BAŞINIZA!! GEREKİRSE ÇEVRENİZİ DE UYARIN!!
Arif Şahin
21-04-2006, 22:58
maça gidemiorum bilet konusunda ihmalkar davrandığım için :(
ama giden arkadaşlar... NOLUR İLK DAKİKADAN SON DAKİKAYA KADAR SESİNİZ ÇIKTIĞINCA!! LÜTFEN; ETRAFINIZDA BİR KİŞİ BİLE BAĞIRMIYORSA TEK BAŞINIZA!! GEREKİRSE ÇEVRENİZİ DE UYARIN!!
tribünler çok manyak olcak inanıyorum. bütün hafta stresten öldüm. vizede bile aklımdan çıkmadı, rahat uyuyamadım, uyuduğumda rüyamda defalarca maçı gördüm..saldır kanaryam
Volkan Peri
21-04-2006, 23:15
Uyuyamıyorum ya 1 haftadır inşallah maçtan sonra da sevinçten uyuyamam . Çok motive oldum hani Daum çık oyna dese ölene kadar koşarım herhalde :D
Bu maça Anelka imzasını koyıcak bugüne kadar hiç seyretmediğimiz kadar iyi oynamasını bekliyorum. Takım içinse sinirlerimize hakim olursak kusursuz bi oyun çıkarıcağımızı düşünüyorum. Allahım utandırma bizi.
Saldırrrrrrrr Fenerbahçeeeeeeeeeeemmmmm
Burak Kav
21-04-2006, 23:36
Allahım sen bizim yuzumuzu kara cıkarma yarın bu saatlerde kederden değil sevincten delirelim insallah :)
Onur Baş
22-04-2006, 11:23
tribünü geç sahada olmak isterdim yeminle :(
Onur Baş
22-04-2006, 11:31
beyler yeni beste buldum şu saniyede aklıma geldi..
İKİ EZİĞİ GETİRİN DİZE
CANIMIZI VERELİM SİZE
;D
Yusuf Akan
22-04-2006, 12:29
55 bin taraftar 11 babayiğit...ve mecidiyeköy eşrafından 11 oryantal...herşey hazır...Biz çalacaz onlar oynayacak...bence paraları Alex Anelka ve Appiah yapıştırır...Hadi yüzümüzü kara çıkarmayın koçlarım...
Altuğ Sandıkcı
22-04-2006, 14:13
ben stadta olamıycam ama,orda bulunacak olan arkadaşlara tek soyliyceğim..hiç durmadan takıma destek olun bi sn bile susmayın!herşey Fenerbahçemiz için..
Taha Ünal
22-04-2006, 16:10
Alex demişki '' Biz İnandık Sizde İnanın'' ALex inandığına göre bize susup onu izlemekten başka bişey düşmez....
Gökhan Taşkan
22-04-2006, 19:12
GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Dahasi var dahasi....
Gökhan Taşkan
22-04-2006, 19:22
Dedim dedim.. Daha dahaaaa.....
Zafer Tüzün
22-04-2006, 21:03
Sallasana sallasana mendiliniiiiiiii.....
Furkan Demir
22-04-2006, 21:20
Şampiyon Fener En büyük Fener Alkışlayın Ulan İncelerr!!!
Hasan Muradoğlu
22-04-2006, 21:24
anelka....
sen de gerçek fenerlisin artık :)
müthiş oynadık..
Hasan Muradoğlu
22-04-2006, 21:32
tuncay canlı yayında maça nasıl motive olduklarını anlattı...
başkan aziz yıldırım maç öncesi duygu yüklü bi konuşma yaptı,istiklal marşı sırasında appiah'la ikimiz ağlamaklı olduk.ondan da önemlisi soyunma odasında kaptanımız ümit özat lösemili bi fenerbahçe taraftarının bize yolladığı mektubu okudu.mektupta;kısa bir ömrü kaldığını , "bu şampiyonluğu göreyim ondan sonra ölsem de gam yemem" gibi ifadelerin*yazılı olduğunu söyledi..
oyuncusundan,yöneticisinden,teknik heyetinden,taraftarına kadar inanmışlığın eseri işte...
Kayhan Özturk
22-04-2006, 21:34
herkese hayırlı olsun. kaldı 3 maç
Kerem Çalkılıç
22-04-2006, 22:07
Ah be 7 bile olurdu, 3 direkten döndü. Off abi yaa... :P ;D
Helal olsun, daha ne diyim ki...
Güzide Ören
22-04-2006, 22:12
çççoooooookkkk mutluyum ççooookkk
Bora Erdinç
22-04-2006, 22:17
Mutlulugun doruk noktasi bu olsa gerek...
Gözde Molla
22-04-2006, 23:04
ya kurtulamicaklar bizden fark yemekten kaderleri bu ya:):):)
Ahmet Demir
22-04-2006, 23:27
İnanın çok fazla söz bulamıyorum...
Birkaç gece önce futbolcularımız ve Volkan abimizin antu forumda yaptığı açıklamaları okuduğumda en az bizim kadar futbolcularında inançlı olduğunu tüm kalbimle hissettim...
İlk 5 dakikadan sonra futbolcularımız öyle bir mücadele ettilerki inanın hala gözümün önünde...
Yüreğini ortaya koyarak 64L4T4S4R4Y'ı KADIKÖY'üm çimlerine gömen tüm futbolcu, teknik heyet ve yönetimimize sonsuz sevgiler ve saygılar yolluyorum... Binlerce kez teşekkürler FENERBAHÇE'm...
Söylenecek fazla da söz kalmadı sanırım...
ÇİMLER AĞLADI BEEEEEE.......
Onur Baş
22-04-2006, 23:32
direklerle oynadık 4-4 bitti
başka izahı yok
Katife Keskin
22-04-2006, 23:33
hakkaten ağladılar ben de o çimlere elimi sürüp çimleri öpütm maçtan sonra.cinconun işi bitik hahahahah ;D ;D ;D
Merve Sezen
22-04-2006, 23:44
hissettiklerimi kelimelere dökemiorum..o kadar mutluyumki bööle zevkli bi maç bu kadar kolay alıcaamızı gerçekten tahmin etmiodum.ilk 6s maçım dedim uğurlu mu uğursuz mu gelirim diye çok geyik yaptık ama abi bunları uğura fln ihtiyacı yokki süper oynuolar :):):)
Ercan Baki
22-04-2006, 23:49
abi çok iyiydi.ultraezikler e yazıkkk:)
Burak Erarslan
23-04-2006, 00:30
gs lilerin yerinde olmak istemezdim walla : )bütün stadın "bir baba hindi" yapmasını izlemek fena koymuştur heralde : )
not: tribün komitesine çok teşekkürler
Erkut Yeğen
23-04-2006, 00:30
Bu geceden itibaren uyuyamayan G4L4T4S4R4Y lılar 4 e kadar saysın:)
Onur Baş
23-04-2006, 00:32
hissettiklerimi kelimelere dökemiorum..o kadar mutluyumki bööle zevkli bi maç bu kadar kolay alıcaamızı gerçekten tahmin etmiodum.ilk 6s maçım dedim uğurlu mu uğursuz mu gelirim diye çok geyik yaptık ama abi bunları uğura fln ihtiyacı yokki süper oynuolar :):):)
Uğurumuz var. en son 6 Kasım 2002'de stadımıza şeref veren ÖZHAN CANAYDIN
Ozan Çetinkaya
23-04-2006, 00:35
güzel bir atmosferdi..iyi oyunla eze eze yendik 6s'yi...fakat maç öncesinde ve sonrasında olan olaylar çok etkiledi beni..açıkça söylemek gerekirse eger fiilen maruz kalmasaydım şiddete bu satırları yazmayacaktım büyük olasılıkla...ama yazmak gereği duyuyorum artık...
maçtan önce inanç'a yapılan saldırı,daha sonra maç sonunda çevik kuvvet'in zor kullanarak bizi tribünden atması sonucu yaşanan arbedede yaklaşık 10-15 polis tarafından yere düşürülerek dövülmem beni bu noktaya getirdi..
neydi bizim amacımız?takımı sonuna kadar desteklemek..bu maçı alacagımıza sonuna dek inanmıştık ve de kazandık..maç sonunda galibiyeti doya doya kutlamak bizim en büyük hakkımızken zorla ve şiddete maruz kalarak polis tarafından stattan atılmamız değildi elbetteki beklentimiz..biz oraya her hangi bir organize eylem ya da saldırı amacıyla gitmedik sadece takımı desteklemek..ama bu şekil bir karşılanma ve ugurlanma ile karşılaştık...
bu yaşadıgım olaylar sonucu bazı mercilere mail atma isteği doğdu içimde..bunları sizinle paylaşmak ve sizinde buna benzer tepkinizi çeşitli kanallar vasıtasıyla dile getirmenizi istedim...
büyük gazetelerin spor bölümlerine veya büyük yazarlara atılan mail;
sayın spor basını..her sene oldugu gibi büyük bir derbi daha yaşadık..şampiyonu belirleyecek oldugundan çok daha anlam kazanıyordu..bunun gibi dünyanın her yerinde kendilerine göre çok öenmli saydıkları maçlar oyanıyor. o ülkelerin medyaları o derbilerden nasıl yararlanılacagı konusunda,nasıl reklamını yapacagı konusunda düşünürken bizim medyamız nedense ortamı germeyi kendine görev olarak biçiyor..futbol federasyonunun başlatmış oldugu "LÜTFEN" kampanyasının ilk önce sizi etkilemesi dileğiyle...
emniyet müdürlüğüne gönderilen mail;
halkın içinden çıkan ve halkın vermiş oldugu vergilerle geçimlerini sağlayan polislerin,halka karşı daha duyarlı olmasını temenni ediyorum..ben bir holigan değil, aklı başında üniversite ögrencisi bir taraftarım..takımımı belli ölçüler dahilinde desteklemeye,kamu düzenini bozmamaya çalışan biriyim...stadı terketmemizi bize insanca anlatacagına, şiddet uygulayarak anlatan polisin kesinlikle iyi niyetli olduguna inanmıyorum.aldıgı emirler dahilinde hareket eden poliste aslında suç aramıyorum..bütün suç bu emirleri verenlerde..çıkarılan "sporda şiddet yasası" polislerin şiddet uygulamalarını serbest hale mi getiriyor? çevik kuvvet birimi,gerçekten de çevik oldugunu korumasız insanlar üzerinde mi göstermeyi yeğliyor pkk teröristleri durdugu halde...15 polis tarafından yere yatırılarak jop tekme ve yumruklarla dövülen ve tek savunma aracı olarak başını ellerinin arasında koruyan bir genç olarak soruyorum..benim şikayet edebileceğim mercii nedir??halkın gözünde yerlerde olan imajınız bu gibi eylemlerinizle daha da batıyor haberiniz olsun...
futbol federasyonuna gönderilen mail;
dünyadaki örneklerine benzer bir şekilde hazrılanan "sporda şiddet yasası" çıkartıldı..bu yasanın gerekleri arasında daha önceden mimlenmiş diye tabir ettiğimiz insanların emniyet güçleri tarafından maç günü gözaltında tutulması gibi maddeler yer alıyor..peki bu maddeler arasında polisin kendi kafasına göre,gözüne kestirdiği insanlara şiddet uygulayabilmesini kolaylaştıracak değişiklikler de var mıdır? gergin maç diye tabir edilen maçları kim geriyor?? taraftarlarmı yoksa medya-futbol federasyonu-yöneticiler üçlüsü mü? maçları geren kurum ve kuruluşlar olurken bu gerginlik sonunda dayak yiyen bizler oluyoruz..bu konuda dikkatinizi çekmek isterim...
yönetime gönderilen mail;
bu sene şampiyon olarak toplamda 17. üstüste de 3. kez şampiyon olacagımıza hepimiz inanıyoruz...bunun için deplasman maçları dahil tüm maçlara gitmeye özen gösteren taraftar toplulugu son 2 futbol ve 1 basketbol maçında emniyet güçleri tarafından şiddete maruz kalmıştır..sizi her konuda destekleyen ve arkanızda olan bu taraftarın, siz de biraz arkasında olursanız mutlu olacagız..sizin bizi kollamanız bize şampiyonluktan daha mutluluk verecektir...
Onur Baş
23-04-2006, 00:37
Arkadaşlar kendime msn avatar'ı yaptım. Paylaşasım geldi :)
http://img179.imageshack.us/img179/1280/zhanaziz1ot.th.jpg (http://img179.imageshack.us/my.php?image=zhanaziz1ot.jpg)
Burak Kav
23-04-2006, 01:07
Allahım sen bizim yuzumuzu kara cıkarma yarın bu saatlerde kederden değil sevincten delirelim insallah :)
Allahım sana sükürler olsun oh beee :)
Burak Çankaya
23-04-2006, 01:18
çok rahatladım çok kutlu olsun!!
Kerem Çalkılıç
23-04-2006, 03:05
Direkler ağladı be desek... :D
Ozan Ercan
23-04-2006, 03:09
Önce stadda sonra digiturkte izledikten sonra bir de maç yorumu yapalım :) Önce isim isim, sonra genel olarak değerlendirme yapacağım.
Rüştü : Kariyerinin en rahat maçlarından birini çıkardı desek yalan olmaz. Maça konsantrasyon eksikliği ile birkaç hatayla başladı ama maç boyu kalesine gelen 2 topu da rahatlıkla kurtardı.
Luciano : Gizli santrafor yine işini yaptı. Olmaması gereken yerdeydi, hatta Nobre'nin direkten dönen şutunda bile sekecek topu kolluyordu. Nobre'den sonra Luciano da 6s sevdalısı oldu sanırım. Savunmada da kademelerde sorunsuz bir maç çıkardı
Servet : Son haftaların formda ismi Hakan'ı çok iyi kilitledi. 2 pozisyon dışında hava topu vermedi. Luciano ile iyi bir ikiliydi. Alex'in mükemmel ortalarına kafa vuruşu yaparken yere vurmayı öğrenirse her sezon en az 5 gol atar.
Deniz : Sezon başında ıslıklara maruz kalan, ama hafta içinde 1 milyon avroluk adam(!) haline gelen Deniz sağ bekte iyi bir performans sergiledi. Kafa vuruşu biraz daha etkili olsa o da gerçek Fenerli oluyordu.
Ümit : Kaptan'ı bugün alıştığımız kadar sık göremedik sol dip çizgide. Ama yine de çıktığı zaman ne kadar etkili olduğunu yaptığı asistle kanıtladı. Erken gelen golle tüm savunma oyuncuları gibi o da rahatlayıp güzel bir maç çıkardı.
Appiah : Kuruşu kuruşuna hakediyor ne kazanıyorsa. Bir hücumda, bir savunmada; bir sağda, bir solda... Sadece ön liberoda etkili diyenlere de en güzel cevabı verdi. Perdeyi açtı, diğer gollerin de gizli kahramanı oldu. İyi ki varsın Api!
Aurelio : O da erken gelen golle yükü azalında hücuma bol bol katkı sağladı. 1-2 pozisyon dışında hata yapmadı, yüksek olumlu pas yüzdesi ve takımı rahatlatan hareketleriyle alkış topladı. Arkasında Selçuk'un oynadığını bilmek Aurelio'nun ofansif özelliklerinin ortaya daha fazla çıkmasını sağladı.
Selçuk : Daum'un büyük bir kumarıydı Selçuk. Az kalsın hocasını utandırıyordu. Kaptırdığı topun gol olmaması büyük şanstı. Olası bir puan kaybında eleştiri oklarına hedef olacak ilk isimdi. Ama oyunu sakinleştirip arkadaşlarını rahatlatması farkı getiren unsurlardandı.
Tuncay : Her zamanki Tuncay'ı göremedik sahada. Yine hırslı, yine mücadeleci, yine özveriliydi. Ama sanki kulağına biri aman kart görme diye fısıldayıp durdu maç boyu. İyi ki de öyle oldu, Trabzon'da çok işimize yarayacak bir futbolcu o. Vurduğu topun ve Nobre'ye yaptığı asistin gol olmaması büyük şanssızlıktı. Herşeye rağmen orta sahanın ayakta kalmasında en önemli isimlerdendi.
Alex : Tam anlamıyla bir maestro gibi yönetti takımını. Koşmuyor, pres yapmıyor diyenlere şapka çıkarttırdı. Attığı gol ve yaptığı asistle geceye damgasını vurdu. Son 5 haftadır süregelen iyi performansını 6 haftaya taşıdı ve Brezilya milli takımına ben de burdayım diyerek göz kırptı. 4 hafta önce Alex böyle oynadıkça şampiyon oluruz demiştim. Hala aynı fikri savunuyorum. Bu performansıyla kalan 4 maçı da tek başına alabilecek durumda.
Nobre : Bugün kendini aştı Nobre. İleride pres yaptı, hava topu aldı, top sakladı, en sonunda talihsiz bir şekilde sakatlandı. Sezonu kapatması büyük şanssızlık, gol krallığına adım adım ilerliyordu. Yine de elinden gelenin en iyisini, hatta belki daha fazlasını yaparak terk etti sahayı.
Anelka : 25 dakikalık performansı bile Domenech'e beni gör mesajını iletmeye yetti. Attığı goldeki deparı ve dumur ettiği 6s savunması ve kalecisi maçın güzel enstantaneleriydi. Dünya çapında bir yıldız olmasına rağmen kapris yapmayarak 65 dakika kulübede oturdu.
Ve son olarak Daum : Delilikle dahilik arasında gidip gelen Daum bu maçta dahilik tarafındaydı. Kimsenin beklemediği bir 11 sahadaydı. Herkes Anelka mı Mehmet mi diye konuşurken Appiah sağ kanatta oynadı. Formsuz denilen Rüştü ve Servet'e güvendiğini gösterip onlara formayı verdi. Haftalardır 11'de yer bulamayan Selçuk'u en kritik maçta 11e koydu ve onun kendine güven kazanmasını sağladı. Rakibi iyi etüt etmişti, son çizgiye inip dışarı çıkarılan toplar 2 kere gol oldu, 1 kere direkten döndü. Orta alanı kalabalık tutup rakibe boş alan bırakmadı. Anelka gibi bir dünya yıldızını yedek oturtarak büyük bir risk aldı ama riski tutunca Dahi Daum diye anılmaya başladı. Kısacası gitti denilen şampiyonluk kupasının bir kulpundan tuttu bence bugün.
Son sözüm de taraftara. Güzel görüntüler vardı tribünlerde. Mabedi ilk kez böyle hınca hınç görmek son derece keyifliydi. Fenerium tribününden ilk kez Fener sesi yükseldi sarı-lacivert-şampiyon-fener tezahüratında :) İlk kez 50bin kişi birden inanmıştı bugün takımın galip geleceğine. Dilerim seneye de benzer görüntülerle devam eder tribünler.
Benden bu kadar.. :)
Okan Danışman
23-04-2006, 03:54
Allah utandırmadı şükürler olsun
Görkem Altay
23-04-2006, 03:56
;D ;D ;D Cinconlar agladı beeeeeeeee....................... ;D
Mehmet Bakkaloğlu
23-04-2006, 04:29
benimde bogazlarim acidi gollerden sonra bagirmaktan ;D
Onur Baş
23-04-2006, 12:13
Alex : Tam anlamıyla bir maestro gibi yönetti takımını. Koşmuyor, pres yapmıyor diyenlere şapka çıkarttırdı. Attığı gol ve yaptığı asistle geceye damgasını vurdu. Son 5 haftadır süregelen iyi performansını 6 haftaya taşıdı ve Brezilya milli takımına ben de burdayım diyerek göz kırptı. 4 hafta önce Alex böyle oynadıkça şampiyon oluruz demiştim. Hala aynı fikri savunuyorum. Bu performansıyla kalan 4 maçı da tek başına alabilecek durumda.
Avrupa'da bizi ileri taşıyacak o "özel adam" asıl şimdi transfer oldu bence. 6S'yle oynadığımız ilk kupa maçından bu yana tekniğini unutmadan gösterdiği inanılmaz hırs ve savaşma arzusu, Ronaldinholu Barcelona'yla Alexli Fenerbahçe'yi kafa kafaya getirecek unsur olur. Özellikle bu maçta gözlerime inanamadım şahsen. Dünya Kupası için mi yapıyor bilinmez ama bu Alex'i gördükten sonra eski duran Alex bundan sonra bizi kesmeyecektir.
Burak Yayla
23-04-2006, 12:49
Şunu dün gece gördük ki (aslında herkes gördü) saraçoğlu meşalesizde cehennem oluyormuş.Yine dün herkez bir daha gördüki inanç olduğu sürece aşılmayacak engel yoktur.
Orda tribünde olupta susmadan inançla kinle destek verenlerin ağızlarına,hepsi birer abide olan futbolcularımızın da ayaklarına sağlık...
ASLAN VE YANDAŞLARI BÖYLE TERBİYE EDİLDİ,EDİLİYOR ve dahada EDİLMEYE DEVAM EDECEK...
Bizi izlemeye devam edin... ;)
Serdar Menekşe
23-04-2006, 13:39
55 bin taraftar 11 babayiğit...ve mecidiyeköy eşrafından 11 oryantal...herşey hazır...Biz çalacaz onlar oynayacak...bence paraları Alex Anelka ve Appiah yapıştırır...Hadi yüzümüzü kara çıkarmayın koçlarım...
helol olsun..bir de lucianoyu bilseydin tadından yenmezdi :D
Ahmet Demir
23-04-2006, 13:53
yazık bu mondragON'a yaaaaa....
iki maçta 10 gol yenmezki yaa....
aramızda muhakkak psikolog felan vardır, hayrınıza şu çocukla bi ilgilenin yaaa, doktora gidecek parası da yoktur zavallının...
puhaaaa....
:):):):):):):):):):):):):)
Ahmet Demir
23-04-2006, 14:27
http://img157.imageshack.us/img157/5549/mondragonwallpaper1vc.jpg
Koray Arslan
23-04-2006, 14:27
harbıden yazık ha mondragona
Koray Arslan
23-04-2006, 14:29
bence okadar canı yanmamıstır.eeeeeeee nede olsa alıskın o.gecmısıne bakmak gerekırse zaten hersey anlasılır ASLAN TERBIYECISI SANLI KANARYAM
Ersan Kartal
23-04-2006, 14:30
arkadaşlar herkes www.galatasaray.com daki ankete katılsın çünkü galatsaray şampiyon olamayacağını herhalde bir de ankette tastikletmek istiyor.
Taha Ünal
23-04-2006, 15:41
Cimbombomun arkasıda sanki merkez bankası...
Cimbombomun arkasıda sanki merkez bankası...
Nede Guzel oluyor
ohhhhh ohhhhh
Cİmbomboma koyması...:) :)
Ömer Yağanoğlu
23-04-2006, 15:57
http://www.antu.com/images/SWF/fb_gsskorligmanset.swf
Taha Ünal
23-04-2006, 17:13
ıSpArTA bU tAKıMLa GuRuR dUyuYoR....
http://i15.photobucket.com/albums/a365/mahalle/Mineralavcisi159.jpg
Emre Uygun
23-04-2006, 20:11
hehe 2+2 nisan süper olmuş yaw.
Alkan Akkaya
23-04-2006, 20:53
ya mukemmel bir geceydi futbol kadar unifeb i de kutlamak lazım mukemmel bir calısma mukemmel bir hazırlık cok eglendik hele o stadın onunda yaptıgımı show u unutamammmm
Mehmet Karakaya
24-04-2006, 02:54
metin oktay tesislerine gidip futbolcuları karşılayan 100 kadar 6s'li "beşiktaş sen bizim kardeşimizsin" diye tezahüratta bulunmuşlar.2003'te bjk ile şampiyonlukta yarışırlarken o tezahüratın son kelimesi farklı mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ???
Yiğit Arın
24-04-2006, 03:09
Forumlarda ve web sitelerinde tribün şovlarımızla ilgili bulabildiğim fotoğraflar:
http://img123.imageshack.us/img123/6934/telsim5tc.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=telsim5tc.jpg)
http://img115.imageshack.us/img115/1716/0114uo.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=0114uo.jpg)
http://img56.imageshack.us/img56/623/gs0883op.th.jpg (http://img56.imageshack.us/my.php?image=gs0883op.jpg)
http://img123.imageshack.us/img123/1390/gs0084to.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=gs0084to.jpg)
http://img123.imageshack.us/img123/9741/resim17xd.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=resim17xd.jpg)
http://img123.imageshack.us/img123/6872/162pv6vi.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=162pv6vi.jpg)
http://img232.imageshack.us/img232/3102/img04994hg.th.jpg (http://img232.imageshack.us/my.php?image=img04994hg.jpg)
http://img515.imageshack.us/img515/1886/img05224el.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=img05224el.jpg)
http://img515.imageshack.us/img515/2875/fener9hr.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=fener9hr.jpg)
http://img76.imageshack.us/img76/4305/img05025vb.th.jpg (http://img76.imageshack.us/my.php?image=img05025vb.jpg)
http://img123.imageshack.us/img123/4870/fbgs4022nis066js.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=fbgs4022nis066js.jpg)
Yusuf Akan
24-04-2006, 09:29
Walla dostlarım ben bugün internete kavuşabildim ancak...hepimize hayırlı olsun...lucianoyu ıskalamışım...paraları iyi yapıştırdık amma :D :D
Onur Baş
24-04-2006, 13:37
Galibiyete hasan şaşa yumruk muhabbetiyle gölge düşürmek isteyenler avucunu yalasın bakalım ama çamur attılar izi kaldı bence medya bunu ne kadar açığa vurur bilemem.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=3408
Küfürlü pankart çok çok saçma ve gereksizmiş orası ayrı ama kendi stadında adam öldürüldüğünde bunu konuştukları kadar onu konuşmadıklarını da biliyoruz ??? hatta bütün tribünlere mal etmişlerdi.
Hasan Güler
24-04-2006, 16:09
ya ben biraz geç kaldım bu galibiyet muhabbetlerine ama
işte bu kadar yaa...pohahahahaaa:P:D:P:D
Hasan Güler
24-04-2006, 16:10
harbıden yazık ha mondragona
yazık değilde müstahak olmicak mıydı o?pohahahaa:D:D:D
Burhan Günarslan
24-04-2006, 16:12
http://img179.imageshack.us/img179/580/1003985resize0jy.jpg
::)
Onur Baş
24-04-2006, 16:20
(iddaa kuponu resmi)
304 kere hayırlı olsun hacı
;D
Recep Mahmutoğlu
24-04-2006, 16:50
Aslında bu gs çok şanslı hemde en ballı tarfından.Maçın sonucu 9-0 da olabilirdi o zaman ülkeyi terketmeleri lazımdı.Gerçi bunlarda yüz yoktur TROMSO içide "biz avrupa şanpiyonu bir takımız bu takıma fark atamassak ülkeyi terk ederiz"demişti bir yöneticisi ümit karanda buna benzer bir açıklama yapmıştı.Sonuç ne yüzsüzler işte dediklerini yuttular işte.
Bunler hep rezil olmaya layikler işte her zaman rezil olacaklar böyle.
Berat Elinç
24-04-2006, 22:32
Ben buna Kadıköy Olimpiyatları diyorum her 4 senede bir galatasaraya atılan goller bir bakalım
6 kasım 2002 fenerbahçe:6 gs:0
22 nisan 2006 fenerbahçe:4 gs:0
ve
2010 FENERBAHÇE:??? gs:0
Erkut Yeğen
25-04-2006, 21:28
son olarak.)son olarak:)
http://www.1907unifeb.org/cgi-bin/YaBB/YaBB.cgi?board=kantin;action=display;num=110203398 5;start=690#690
Onur Baş
05-05-2006, 03:16
şöyle bişiye rastladım nette hoşuma gitti tvde izlememiştim.
http://www.youtube.com/watch?v=o-Snjx1dMkM&search=fenerbah%C3%A7e
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.