Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Beşiktaş maçı İzmirde
Ersan Kartal
25-04-2006, 18:39
arkadaşlar türkiye kupası final maçı izmirde oynanacakmış
herkesin bilgisine
Orkun Göker
25-04-2006, 19:00
Hemen ayarlamaların yapılması cok ii olur bence izmire organisazyon yapılırsa gelmek istiyorum şimdiden söyliyim bir aksilik cıkmazsa
Başar Kantar
25-04-2006, 19:26
Bu haber kötü oldu işte saçmalığın daniskası bi karar ama artık yapacak bişey yok...iki İstanbul takımının maçının İzmirde ne işi var yaa...Olsun biz heryerde yenicez bejekeyi...
Takımımızada kötü oldu Trabzondan dön yorgun şekilde İzmire git sora dön İstanbul a seyircisiz maç oyna...işallah bi aksilik olmaz bu maçlarda...
Ersan Kartal
25-04-2006, 20:49
biletler
kale arkası:25
marathon:50
kapalı:75
Maç 3 Mayıs Çarşamba saat:20:00
arkadaşlar televizyondan (ntv) öğrendim ona göre haberiniz olsun
Burak Çankaya
25-04-2006, 22:28
Bizde uzun zamandır bu haberi bekliyorduk. Herkesi buraya bekliyoruz..
Berkay Erdim
25-04-2006, 22:49
İzmir'deki ve çevre illerdeki arkadaşlarımızın gözü aydın :)
Yalnız federasyon bence çok yanlış bir karar verdi. Mevcut durum da düşünüldüğünde İstanbul-İzmir arasındaki karayolunda olacak olayları düşünmek bile istemiyorum... Spor'da şiddeti önlemek için herhalde öncelikle en baştakileri değiştirmek veya adamakıllı eğitmek gerekiyor...
Ertu Aydın
25-04-2006, 22:52
Şansa bak.Artık olimpiyatı da tarıma açarlar.Bu arada Berkay'ın dediği gibi yollarda olacaklardan kim sorumlu olacak acaba?
Celal Tunalıoğlu
25-04-2006, 23:01
Yalnız federasyon bence çok yanlış bir karar verdi. Mevcut durum da düşünüldüğünde İstanbul-İzmir arasındaki karayolunda olacak olayları düşünmek bile istemiyorum... Spor'da şiddeti önlemek için herhalde öncelikle en baştakileri değiştirmek veya adamakıllı eğitmek gerekiyor...
Amaç sporda şiddeti önlemek olsa bu kararlar alınmazdı gibime geliyor Berkay abi,derbilere münferit gidis kararından sonra bu kararda skandaldır,artık bir kaç kişinin ölmesini beklediklerini düsünüyorum.Ondan sonra da vali cıkar basın toplantısı yapar bakın böyle vahsetler yasanıyor,deplasmana rakip takım taraftarı gitmesi yasak der,sorunu çözer.
Manisada tribün terörü yaratan polis İzmir Cevik kuvvetiymis,bu derbinin güvenliğini de o insanlar sağlayacak allah yardımcımız olsun.
Sinan Bıçak
25-04-2006, 23:01
Fenerlileri bursa üzerinden bjk lileri çanakkale üzerinden yollarlar olimpiyat stadında yaptıkları Fenerbahçe 6s tabelalarınıda koyarlar :P
Ahmet İnal
25-04-2006, 23:05
Fenerlileri bursa üzerinden bjk lileri çanakkale üzerinden yollarlar olimpiyat stadında yaptıkları Fenerbahçe 6s tabelalarınıda koyarlar :P
olurmuuuu beşiktaşlıları bursadan gönderirler işte o zaman olanlar olur
Emre Benlier
25-04-2006, 23:06
+1907
çok haklısın bence yollarda ne gibi olaylar çıkacağını tahmin bile etmek istemiyorum! inşallah kötü bişey olmaz
Burak Çankaya
25-04-2006, 23:20
umarım aklımıza gelenler başımıza gelmez ve kötü olaylar patlak vermez..
Canberk Günaydın
25-04-2006, 23:41
O zaman stadda 60 bin Fenerli 5 binde bejeke li olur ;D
Mehmet Karakaya
26-04-2006, 00:57
Manisada tribün terörü yaratan polis İzmir Cevik kuvvetiymis,bu derbinin güvenliğini de o insanlar sağlayacak allah yardımcımız olsun.
çok güzel bir noktaya değinmişin.manisada olaylara müdahele eden izmir çevik kuvveti idi.sadece yolda olacaklar değil stad çevresinde ve il içerisinde olacakları da düşünün.izmir polisi burda ksk-göztepe kavgasının bile önüne geçemeyecek kadar başarısız iken böylesine önemli ve gerilime açık bir maçın izmirde olmasına ben izmirde okuyan birisi olarak gerçekten çok üzüldüm.umarım tatsız olaylar yaşanmaz demekle yetinebilirim ancak ama bu sadece bir temenni olarak kalır.madem kupa finalinin nerde oynanacağına bu kadar geç karar veriliyor,bu kararı alırken finale çıkan takımları ve o takımların taraftarlarının birbirleri ile olan geçmişleri çok iyi incelenip ona göre çok dikkatli karar verilmeli.ben süper ligde hiç takımı olmayan izmir gibi güzide bir şehirde kupa finalinin oynanmasından ötürü mutluluk duyardım ama bu maç fb-bjk maçı olunca işler değişir.ulusoy ve ekibininde böyle düşünmesini beklerdim.
özellikle federasyonun son zamanlarda takımımıza olan tavrını düşününce ben bu kararın altında art niyet arıyorum.sanki olay çıksa da faturasını fb'ye kessek diye düşünmüşler gibime geliyor.
Serhat Doğan
26-04-2006, 10:15
Maça gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak Fortis Türkiye Kupası final maçı İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak.
Fenerbahçe ile Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası’nın sahibi olabilmek için 3 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak final karşılaşmasının bilet fiyatları belirlenirken, kale arkaları 25 YTL, maraton tribünü 50 YTL ve kapalı tribün biletleri de 75 YTL olarak açıklandı.
STAT 51 BİN KİŞİLİK
Fortis Türkiye Kupası finaline evsahipliği yapacak olan İzmir Atatürk Stadı, 1971 yılındaki Akdeniz Oyunları organizasyonu çerçevesinde inşa edildi.
70 bin seyirci kapasitesiyle ‘Türkiye’nin en büyük stadı’ diye bilinen Atatürk Stadı’na koltuk yerleştirilmesiyle kapasite 57 bine düştü.
Son olarak UNIVERSIADE 2005 kapsamında yenilenen stadın seyirci kapasitesi 51 bin oldu.
kaynak:ntvmsnbc
Can Turgut
26-04-2006, 11:10
Oha o dandik kale arkası 25 ytl mi. Neyse organizasyon başlığını açılsın bence tez zamanda, çıkacaksa 17 kişi ona göre hazırlık yapılsın. Yoksa alternatif arayışlara yönelinsin.
Kemal Koç
26-04-2006, 16:19
1907 UNIFEB olarak kale arkasından mı bilet alınacak?
yanlıs hatırlamıyorsam gs kupa fınalınde kale arkasıydı.
bılgı verırsenız sevınırım...
Forum Yönetimi
26-04-2006, 17:01
İNÖNÜ STADINDA OLMASINI TERCİH EDERDİM.ONLARI KENDİ EVİNDE YENMEK DAHA ZEVKLİ OLURDU
Değerli üyemiz Cengiz Demir,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Doğa Aydın
26-04-2006, 18:20
İki İstanbul takımı kupa finali oynuyor, ve final İzmir'de. Yurt dışında futbolu takip eden birisine söyleseniz neresiyle güleceğini şaşırır. Çok zekice bir uygulama...
Hakan Altunay
26-04-2006, 18:51
Evet organizasyon yapılcaksa bende ayrıntılarını bekliyorum.
Hangi tribün bize verilecek o da kesinleşse yavaştan fena olmaz.
Can biraz karamsar bakmış 17 lik demiş ama ben daha fazla olur kanısındayım.
Eray Karabağlı
26-04-2006, 20:20
İzmir bu finali alabilmek için çok istekliydi.Yaklaşık 1 aydan beri bastırdılar.Ama bencede çok saçma oldu.İstanbul'dan her 2 takım taraftarı nasıl bi sorun yaşanmadan gelebilecek düşündürücü.
Büyük ihtimalle stadı 2'ye bölcekler.Çeşitli illerden gelecek arkadaşlarımızda olacak.Hangi tribüne gireceğimiz konusunda ortak bi kanıya en yakın zamanda varmalıyız görüşündeyim.
Hakan Güneş
26-04-2006, 20:42
..trıbun olayını cevre ıllerden gelcekler yanı bızlerıde hesaba katarak karar verın lutfen..ayrı gayrı olmasın stadda..bız bursa kafılesı kale arkasında karar kıldık..
artık sahaya uzak muzak ıdare etcez..onemlı olan o sevıncı yasamak
Forum Yönetimi
26-04-2006, 22:47
Maça gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak Fortis Türkiye Kupası final maçı İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak.
Fenerbahçe ile Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası’nın sahibi olabilmek için 3 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek.
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak final karşılaşmasının bilet fiyatları belirlenirken, kale arkaları 25 YTL, maraton tribünü 50 YTL ve kapalı tribün biletleri de 75 YTL olarak açıklandı.
STAT 51 BİN KİŞİLİK
Fortis Türkiye Kupası finaline evsahipliği yapacak olan İzmir Atatürk Stadı, 1971 yılındaki Akdeniz Oyunları organizasyonu çerçevesinde inşa edildi.
70 bin seyirci kapasitesiyle ‘Türkiye’nin en büyük stadı’ diye bilinen Atatürk Stadı’na koltuk yerleştirilmesiyle kapasite 57 bine düştü.
Son olarak UNIVERSIADE 2005 kapsamında yenilenen stadın seyirci kapasitesi 51 bin oldu.
kaynak:ntvmsnbc
Değerli üyemiz Serhat Doğan,
Forumlarımızın rahat ve kolay takip edilebilmesi için aynı konu hakkında birden fazla konu başlığı açılmamalıdır. Aynı konu içeriği bu konu başlığında ele alındığı için birleştirilmiştir.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Onur Baş
26-04-2006, 23:40
olay çıkacağı duyumlarını alıyorum; o yüzden maça gidecek arkadaşlar dikkat edin çevrenize kendinize...
Tuğfan Aslan
27-04-2006, 01:19
bursada bjk düşmanlığı olduğu doğrudur hatta üst düzeydedir..ancak bursada yeni açılan çevre yolu nedeniyle şehirlerarası yollar şehrin dışındadır..olaki bjkliler bursadan giderse şehir merkezinin çok çok uzağından gidecekleri için hiçbişey olmaz...
bide olay olur olur dioruz da ne olayı olacak otobüsler karşılaştı dielim yollarda sağa çekip kavga mı edeceğiz yani :-/
bu tip uygulamalar yerinde aslında,böyle böyle uygarlık düzeyine ulaşacağız,,becerebilir miyiz ???
Tuğfan Aslan
27-04-2006, 01:35
bence bursada olayın 'o' su dahi olmaz,,, :D
Tuğfan Aslan
27-04-2006, 01:43
Ben 21 yıllık bursalıyım,,ben şehrime hemşehrilerime güveniyorum,hiç alakası yok bursayla bu maçın..ben adım gibi eminim çevreyolunda olay olmayacağından..ama bejekeliler şehir merkezine gelirse o zaman...
Erhan Oturakçı
27-04-2006, 20:18
Ya arkadaslar biletlet ne zaman nerede satısa cıkacakmıs haberi olan varmı?Bilgisi olan bana özel msj atarlarsa seviirim....
Beşiktalşın köpergine
beşiktasın köpergine
besiktasın köpegineee
sampüyon fener yazacagız.....
Serkan Özen
27-04-2006, 20:27
www.biletix.com'u takip et. Bugün yarın biletler satışa çıkar diye tahmin ediyorum.
Ersan Kartal
28-04-2006, 20:17
Bilet Fiyatları
Kapalı Tribün (Beşiktaş): 82,50 YTL
Açık Tribün (Beşiktaş): 55 YTL
Çınarlı Kalearkası (Beşiktaş): 27,50 YTL
Kapalı Tribün (Fenerbahçe): 82,50 YTL
Açık Tribün (Fenerbahçe): 55 YTL
Sanayi Kalearkası (Fenerbahçe): 27,50 YTL *arkadaşlar bu biletix in bilet fiyatlarıdır.
http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GTFK1
Emre Uygun
28-04-2006, 23:13
kale arkasınından ayırttırmaya baslayalım o zmn simdiden
quize girmiyoruz izmire gidiyoruz.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.