PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vestel Manisa-Fenerbahçe(17. Şampiyonluğa 5 Adım)

Burak Kav
09-04-2006, 21:45
Ligde galibiyet ve guzel oyun serimiz devam ediyor...İnsallah mutlu sona 5 mac kaldı.

Mac federasyon tarafından Manisa'ya alındı ama bildigim kadarıyla Manisa valiligi federasyona guvenlik konusunda eksiklikler olabilecegini macın İzmir'e alınmasını tavsiye etmisti haftaicinde.

Nerede olursa olsun 6s macından once kazanmamız gerek mac.
Rakipte meduna,johana ve bulent ataman bu hafta kırmızı kart gorduler ve oynayamayacaklar.
Bizde ise cezalı oyuncu yok ama bir cok oyuncumuz sınırda o yuzden dikkatli olup 6s macına eksiksiz cıkmalıyız.

Utku Avcu
10-04-2006, 01:24
biletler 40 ytl olacakmış büyük bir ihtimalle.

Fatih Özpınar
10-04-2006, 01:39
Evet arkadaşlar büyük finale 2, mutlu sona (her hangi bir oyuna gelmezsek) 5 maç kaldı. V.Manisaspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum. Ancak Vestel Manisaspor'un son 2 haftadır yaşadıkları haklı veya haksız olayların bizim maçta Manisasporlu futbolcular ve taraftarlar açısından artı bir motive etkisi yapacağından yana da korku duyuyorum.Bir korkum da sarı kart sınırında olan önemli futbolcularımıza ince ayar verilmesi... Malum sevgili federasyon başkanımız kaldığı yerden devam ediyor. Eğer o maçta bir şekilde olaylar çıkarsa bunun 6s maçına yansıyabilme ihtimalini bile düşünüyorum. Çünkü bu Haluk Ulusoy ne zaman gelse lig birbirine giriyor. Bu adam başkanken 6s dışında her takımın başına her an herşey gelebilir. Hele hele Fenerimizin başına çok şeyler gelir. Umarım benimkisi sadece bir korkudan ibaret olarak kalır. Saygılar :)

Sebla Ünsal
10-04-2006, 13:02

kaç kaç kaç :o

Onur Aloğlu
10-04-2006, 15:57

Şaka olmasını diliyorum.

Muzaffer Eken
10-04-2006, 15:59
inşallah şakadırda bu,maça gidecek arkadaşlarda rahat bi nefes alırlar

Burak Kav
10-04-2006, 16:21
Şaka olmasını diliyorum.

ben alıstım fahis fiyatlara
basta ankara ve denizli olmak üzere Fenerbahce ustunden para kazanma milleti yolma hevesi...

Muhammed Turan
10-04-2006, 23:18
Ben 50 YTL 'den aşağıya beklemiyorum arkadaşlar. Ona göre düşünün. 6alatasaray maçında açık tribün İzmir Atatürk Stadı'nda 40 YTL idi. Benden söylemesi.

Arif Şahin
11-04-2006, 13:22
22 nisanda gaassaray, ertesi hafta trabzon ve 3 mayısta beşiktaşla kupa maçımız var. bu 11 gün, 3maçı da kazanırsak tarihimizin en şanlı 11 günü olur.. çok da güzel olur

Burak Kav
13-04-2006, 01:45
şu maçı kayıpsız ve cezasız gecelim
22 nisandada 6s i öpelim baska bisey istemiyorum :)

Burhan Günarslan
13-04-2006, 09:58
bu maçıda rahat alıcaz çünkü vestelin oturmuş bir kadrosu yok her maç değişik kadro bize direnemezler bile

Serkan Genç
13-04-2006, 22:34
ben sampiyonlugumuzu iki ayak goruyorum,biri v.manisa oburu 6s maci kalan trabzon macini kaybetsek bile ikili avrejda sampiyonuz

Erçe Erdem
13-04-2006, 22:42
beyler içiniz rahat olsun her zaman dedigim gibi bizim takımımız tam bir deplasman takımı oldu.kadro ufak tefek teklese de cok saglam.tam bir takım olduk.ah bide awrupaya atlasak da şunalrı tamamen sustursak...

Ramazan Can
15-04-2006, 14:39
manisanın çok eksiği var bu maçta zorlanacağımızı düşünmüyorum. tek sıkıntı derbi öncesi kart sınırında olan oyuncularımız. ama onlarda gereken dikkati bu gün gösterecektir.

Yunusemre Coşan
15-04-2006, 15:03
Takımımıza inanıyoruz..Bu gün şov maçı olacak.. Arkadaşlarımız Manisa'da gereken desteği sağlayacaklardır..İyi de karşılamalar oldu..Bundan ötesi farklı galibiyet...

Onur Aloğlu
15-04-2006, 16:45
Günlerdir rüyalarıma giren Vestel Manisaspor maçı, cezalı ve sakat futbolcuları göz önüne alındığında kolay geçecekmiş gibi görünse de son günlerde gerek Beşiktaş başkanın yaptığı açıklamalar gerekse de federasyonun Fenerbahçe aleyhinde arka arkaya aldığı kadar sebebiyle taraftar açısından bu maçın sanıldığı kadar kolay geçmeyeceğinin sinyallerini verdi. Fakat herşeye rağmen profosyonelliğin erdemiyle bugüne kadar mücadele eden futbol takımımızın medya gazıyla beslenen ezeli rakibimizle yapacağımız maç öncesi sürpriz puan kaybı yaşamayacağını tahmin ediyorum. 1907ÜNİFEB li arkadaşlarımızın yaptığı organizasyonun da uğur getirmesini diliyorum. Başarılar biricik sevgilim...

Ozan Çetinkaya
15-04-2006, 21:42
ilk yarıyı maglup kapattık..bakalım neler olacak?

Aynur Akman
15-04-2006, 22:18
daha attığımız gole sevinemeden gol yedik yaaa:(
inanıyoruz size hadi 3.golü atın hadi.....

Sercan Okur
15-04-2006, 22:32
Son 10 dakika 4-3 maç. Şu takımdan nasıl 4 gol yedik anlayamıyorum..

Aynur Akman
15-04-2006, 22:43
gerçekten anlaşılması güç bi durum...1 gol daha hadi....:(

Yusuf Sünbül
15-04-2006, 22:44
Federasyon&Üç Ezik-ittifakı!!! Yine mi ?Düğmeye basıldı,
Bu beyanatlar,Takımı Bu kadar mı Etkiler yani,Ağzımdan bir şeyler çıkacak,ama forum kurallarına takılır diye susacağım.
Yeter Artık Bu Düzenbazlara ne kadar tahammül edilecek,Lütfen Yönetim Devreye girsin artık.

Sercan Okur
15-04-2006, 22:44
Şu Takımdan 5 yedik :(

Geçmiş Olsun..

Aynur Akman
15-04-2006, 22:49
5 gol yenecek takımmıydı manisa yaa.... :'( 6s hiç sevinme haftaya geleceksin mabede >:(

Onur Aloğlu
15-04-2006, 22:50
ciğerim yanıyor, göğsüm ağrıyor :(

Yusuf Sünbül
15-04-2006, 22:50
*Uzatmalar oynanıyor,V.Manisa penaltısı 5-3
Federasyon&Kutsal ittifak baskısı Takımın altına Dinamit kondu,Diyarbakır maçındaki oynatılmayan futbolcular oynatılıyor,Şimdi nasıl Demeyiz,Diyarbakır'a maçı sattılar.ERSUN YANAL sana ne *Diyeyim,sana ne sıfatla hakaret edelim!yazık ,çok yazık. >:( >:(

Ozan Ercan
15-04-2006, 22:51
Rüştü gibi dünyanın sayılı kalecilerinden denilen bir kaleci maç boyunca neredeyse kurtarış yapmadan 3 tane gol hediye ederse, milyonlarca dolar sayılan Anelka gol dışında takıma hiçbir katkı sağlayamazsa, Luciano ile Servet rakibe kim daha çok hata yaparak gol attıracak yarışına girerlerse, Tuncay aman sarı kart görmeyeyim diye suya sabuna dokunmadan oynamaya çalışırsa, birileri Nobre'ye topa vurması gereken ve pas vermesi gereken yerleri öğretirse, Önder ve Ümit bu kadar kademe hatası yaparlarsa, Aurelio silik bir günündeyse olacağı budur.

Takımda bunlar değişmezse haftaya da skor bundan farklı olmaz. Tabi derbinin atmosferi başka olur ama bundan önce beraberlik te yeterken artık kazanmak zorundayız derbiyi. Acaba sorusunu ilk kez sormaya başladım kendime..

Sercan Okur
15-04-2006, 22:54
*Uzatmalar oynanıyor,V.Manisa penaltısı 5-3
Federasyon&Kutsal ittifak baskısı Takımın altına Dinamit kondu,Diyarbakır maçındaki oynatılmayan futbolcular oynatılıyor,Şimdi nasıl Demeyiz,Diyarbakır'a maçı sattılar.ERSUN YANAL sana ne *Diyeyim,sana ne sıfatla hakaret edelim!yazık ,çok yazık.
Ne alakası var Yusuf ittifak ve Federasyonun. Diyarbakır maçı onları bağlar, bugün hangi kadro ile çıkarsa çıksın Manisaya böyle yenilmememiz lazımdı. Kötü oynadık kaybettik bu maç için kılıf aramayalım bence..

Hakan Ateşler
15-04-2006, 22:56
çok fenayım,üzüntüden kalbim küt küt atıyor. neler demek istiorum neler maç sonu sinirimi bilmiorum öledir herelde,ama bazı arkadaşların federasyon ulusoy falan dediğini görüorum.hakem naaptı bu maç söler misniz???4 tane cezalısı vardı manisa'nın,bu bile neden değil yenilmemiz için.gol yemeyen takım bugün ne pozisyonlar verdi ne goller yedik.anlamış değilim umarım çözerler bu sorunu,UMARIM!!!!!

Erşah Yılmaz
suç kimsede değilll kötü oynadık hesabı KADIKÖY de kaapatıcaz inşllh

Sercan Okur
Şu an Manisa'da stad spikerinin yaptığı tahrik sonucu olay çıktı. Umarım giden arkadaşlarımıza zarar gelmez.

Yusuf Sünbül
15-04-2006, 23:01
Ne alakası var Yusuf ittifak ve Federasyonun. Diyarbakır maçı onları bağlar, bugün hangi kadro ile çıkarsa çıksın Manisaya böyle yenilmememiz lazımdı. Kötü oynadık kaybettik bu maç için kılıf aramayalım bence..
* Doğru söylüyorsun;Fener Futbolcusu Böyle oynamamalı,Senaryo üretmek istemiyorum daa,Aleyhte üretilen beyenların,FB,Aleyhine uygulanan yaptırımların hiç mi etkisi yok bu yenilgide,Neden göz ardı ediyorsunuz bunu?Bu gün Maç İzmirde oynansa idi,Tüpçü,Federasyon Bu Beyanları vermeseydi Sonuç bu mu olurdu?

Fatih Özpınar
15-04-2006, 23:05
Bu takım 10 kere Vestelle maç yapsın onu nu da alır. Ancak böylebir teknik adam olursa onu nu da kaybeder. Vestel Manisa dediğimiz takım 4 as futbolcusuyla bizi yenmeyi başardı hem de eze eze...sizce bunda Federasyonun mu katkısı var hadi canım...2 sene önce de bu federasyon varken şampiyon olduk..

Onur Baş
15-04-2006, 23:10
maç günü stada çekirdek alınmasın 6s yi yenelim :)

Sercan Okur
15-04-2006, 23:10
Gsaray maçı öncesi bu oyun ve sonuç bize hiç yakışmadı. Sakin olmak gerekiyor bu dakikadan sonra. Kalan 4 maçımızı da kazanıp Şampiyon olmamız mümkün. ve olacağızda..

Alkan Akkaya
15-04-2006, 23:11
kimse ama kimse umutsuzlıuga kapılmasın bahane uretmesin ... Unutmayın ipler bizim elimizde son 4 macı kazanırsak bu iş burda biter ... Karamsar ve suphe duyan biri bile varsa bıraksın gitsin !!!!

Aynur Akman
15-04-2006, 23:13
Evet belki 6s maçı öncesi bu oyun bize yakışmadı ama o maç farklı olacak eze eze yeneceğiz onları mabedde , geri kalan maçlarıda kazanıp heveslerini kursaklarında bırakacağız...Hep Destek Tam Destek...

Emre Benlier
15-04-2006, 23:14
çok yazık

Hakan Ateşler
15-04-2006, 23:15
* Doğru söylüyorsun;Fener Futbolcusu Böyle oynamamalı,Senaryo üretmek istemiyorum daa,Aleyhte üretilen beyenların,FB,Aleyhine uygulanan yaptırımların hiç mi etkisi yok bu yenilgide,Neden göz ardı ediyorsunuz bunu?Bu gün Maç İzmirde oynansa idi,Tüpçü,Federasyon Bu Beyanları vermeseydi Sonuç bu mu olurdu?

ya yusuf arkadaşım bak herkes sinirli burda...seninle tartışmaya girmek istemiorum insanlar belki neler yazmak istiyor,dauma servete anelkaya belki rüştüye bi sürü laf söylemek istior,federasyon ve tüpçünün yaptklarına eyvalla haklısın da kardeşim bu maç van'da da oynansa,çinde de oynansa fener kazanırdı.oynayamadık atamadık defans kötüydü,5 tane gol yedik.özrü yok bunun!!eğer sen daha ilk yenilgide federasyona çatarsan sene başında çığran temizlig istioruz diye bize karşı birleşenlerden ne farkımız kalır.BUGÜN KÖTÜ YORUM YAZMAYALIM GS MAÇI İÇİN HAZIRLANALIM,VE BÜTÜN BU YAPILANLARA İNAT!!!ŞAMPİYON OLALIM..futbolcu oynamassa biz oynatalım gerekirse biz kazanalım o maçı...

Ertuğ Aydın
15-04-2006, 23:16
takıma sahip cıkalım evet.
ama servet'İn bu kacıncı hatası?
ümit özat ne zaman savunma yapacak ya da orta kesecek?
lig sonuna kadar sabredelim bana kalırsa.lakin sezon sonu ikisi de gönderilsin.
hiç bir sol bek ümit'ten daha az yararlı olamaz. hayrettin,celaleddin,malik fathi. paraysa para birini getirelim.
cidden gs macı kalmıs olmasa kadıköy'de sinirden oturur aglardım.ses tellerimi yırttım bagıra bagıra.
bu kadar kötü bir fenerbahce,bu kadar net pozisyonları harcayan fenerbahce kahrediyor insanı.

Muzaffer Eken
15-04-2006, 23:17
hep destek tam destek ŞİMDİ !

Yunusemre Coşan
15-04-2006, 23:20
Rüştü gibi dünyanın sayılı kalecilerinden denilen bir kaleci maç boyunca neredeyse kurtarış yapmadan 3 tane gol hediye ederse, milyonlarca dolar sayılan Anelka gol dışında takıma hiçbir katkı sağlayamazsa, Luciano ile Servet rakibe kim daha çok hata yaparak gol attıracak yarışına girerlerse, Tuncay aman sarı kart görmeyeyim diye suya sabuna dokunmadan oynamaya çalışırsa, birileri Nobre'ye topa vurması gereken ve pas vermesi gereken yerleri öğretirse, Önder ve Ümit bu kadar kademe hatası yaparlarsa, Aurelio silik bir günündeyse olacağı budur.

Takımda bunlar değişmezse haftaya da skor bundan farklı olmaz. Tabi derbinin atmosferi başka olur ama bundan önce beraberlik te yeterken artık kazanmak zorundayız derbiyi. Acaba sorusunu ilk kez sormaya başladım kendime..
-ÖzeT-
+ Ersun hoca tamam iyi güzel top oynatıyosun helal olsun da..Ya diyarbakır...Eksik de değildi takım? ne oldu da böyle oldu...

3 gol atıp yenilmek..Ne olursa olsun yakışmadı...Tuncay keşke kırmızı kart görseydin de adam gibi oynasaydın...

Tufan Avşar
15-04-2006, 23:22
Arkadaşlar, bazılarınız bence yenilginin verdiği üzüntüyle olmaması gerektiği şekilde konuşuyor. Daum'a sallayanlar, futboılculara sallayanlar... Yapmayın yazıktır. Haftaya mabedimizde gsyi yenip şampüyonluk için önümüzü açıcaz inş. Şampiyon olacağımıza ben sonuna kadar inanıyorum, olmasakda hepsinin canı saolsun.

Bu takımı şampiyonlukları kupaları için sevmedik!

Murat Topşir
15-04-2006, 23:24
yenilgi yenilen 5 gol su boyle su soyle hicbirinin onemi yok.taraftar savas veriyo manisada..insanlik disi saldiri var manisada.cok sayida taraftarimiz yaralandi.ambulans icindeki taraftarimiza bile vurmaya calisan zihniyet vardi manisada...bunlari konusun...

Kenan Şen
15-04-2006, 23:25
ya açıkcası Ümit Özat o kadar orta yaptı 1 tanesi bile tutmadı.
takım ileri çıktı ümit ortaladı ama boşa. adamlar o boşa gien topu aldı bizim takım ilerdeyken gol attı. nerdeyse bütün goller böyleydi. neyse Ümit Özat'a güvenimiz gene sonsuz gene hep destek tam destek ama bu kadar desteğe bu kadar güvene biraz karşılık gelmesi lazım diye düşünüyorum.
tamam bundan önce bunları demiyorduk takım güzel gidiyordu eleştiri yapmıyorduk ama bence şampiyonluğa giden bir takım hele ki 5 maç kalmışken böyle oynamamalıydı böyle ağır bir yenilgi almamalıydı. Umarım bu yenilgiyi unuturlar ve önce kupadaki maçta sonra da 6s maçında daha iyi konsantre olurlar.

Ersan Kartal
15-04-2006, 23:25
ya bu vestelmanisa gider diyarbakıra yenilir sonra fenerbahçeye gelince sanki sampiyon olacakmış gibi oynar

Erhan Şişli
15-04-2006, 23:30
Bi tane lay lay yüzünden onlarca kardeşimiz dayak yedi :(
ben böyle şey görmedim :(
Allah hepsinin belasını versin !!!

Fahri Yılmaz
15-04-2006, 23:35
tribünde neler oldu biri anlatabilir mi?

Çağrı Özmen
Forumda sürekli şöyle tipler görüyorum.Takımımız galip olduktan sonra,mükemmeldi süperdi diye konuşup,mağlup olunca eleştirmedik isim bırakmayan tipler.Böyle arkadaşlar lütfen haftaya Galatasaray'ı yendiğimiz zaman,çıkıp buraya Yaşa Fenerbahçe'm,Varol Tuncay,Ümit,Rüştü,Daum yazmasınlar.Önümüzdeki hafta çok önemli bir Galatasaray maçı var.Kaybettiğimiz de hiç bir şey yok,Eğer bu maçı kazanıp,haftaya Galatasaray'a yenilseydik,yine şampiyonluk gidecekti.Lütfen bundan sonra kötü eleştiri yapmak yerine,takımımıza daha fazla nasıl destek oluruz,nasıl kenetleniriz diye düşünün.Bu hafta çok önemli bir hafta.

Aycan Yılmaz
"Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez".
Biliyoruz!!! İnanıyoruz!!! Zaferi nasılsa biz kazanacağız!!!

Seçkin Çelik
15-04-2006, 23:36
yenilgi yenilen 5 gol su boyle su soyle hicbirinin onemi yok.taraftar savas veriyo manisada..insanlik disi saldiri var manisada.cok sayida taraftarimiz yaralandi.ambulans icindeki taraftarimiza bile vurmaya calisan zihniyet vardi manisada...bunlari konusun...
kesinlikle katılıyorum.. artık bırakın teknik taktik konuşmayı. Herkes kendi işine baksın, bizim görevimiz tribünlerde..bu maçta olanları konuşun, yarınki maçta olacakları konuşun, 22 nisanda kadıköyü inletmeyi konuşun..

22 nisanda İskeledeyiz..

Hakan Ateşler
umarım o stad anonsunu yapan adamı kovarlar.ekmek parasından olur işallah.onun sevincine de akılsızlığına da...bi sürü insan boşu boşuna dayak yedi orda,adam hiçbişey yapmadım dio hala vuruo o polis,nasıl polisliktir nasıl halkın polisliğidir bu.o polisin de anonsçunun da Allah belasını versin emi!!

Doruk Boşnakoğlu
baştan sona çok kötü oynadığımız ve mücadele edemediğimiz bir maçtı. bence oyuncularımız, kendilerini önümüzdeki haftaki maça sakladılar çünkü sahada ne koştular ne de 3 pas üstüste yapabildiler. oysa ki haftalardır, lig standartlarının çok üzerinde bir oyun anlayışıyla farklı galibiyetler alıyorduk. hepimizin olduğu gibi futbolcuların da aklı 22 nisanda, ben inanıyorum ki 6s'yi kadıköyde tarihi bir skorla yenip şampiyonluk yolunu iyice açacağız.
tek bir eleştirim var, aslında eleştiri bile değil, haftalardır maç eksiği olan önder ve anelkanın bu maça direkt başlamaları ne derece doğruydu bilemiyorum. çünkü özellikle anelkanın olması, orta saha savunmasını fazlasıyla aksatıyor.
artık önümüze bakmalıyız, 22ye 7 kaldı, tarih yazıp tarihimizde hiç olmayan 3 sene üst üste şampiyonluğu göreceğiz inşallah, ben buna inanıyorum!!!

kısa bir not: 6slı yöneticiler federasyondan aldıkları "erken" naklen yayın parasını spil dağının eteklerinde düşürmüşler sanırım...

Tuğfan Aslan
15-04-2006, 23:37
şansızlık,,bahtsızlık,,1-1 iken verilmeyen penaltımız...adamların her topunun gol olması,,rüştü'nün muhteşem! oyunu,,semihin boş kaleye gol atamaması dönen topun ağlarımıza takılması,,maç sonrası stad anonserinin saçma sapan yersiz anlamsız malum takımın ruhuyla yaptığı tezahürat ve çıkan olaylar...
Fenerbahçe açısından berbat bir gün...
1-0 öne geçtikten sonra maç bitti zannedip 6s maçını düşünmeye başlayan futbolcularımız bu yenilgiyi gelecek hafta telafi etmek zorundalar,,
aksi takdirde...

Servet Güldeş
15-04-2006, 23:38
Forumda sürekli şöyle tipler görüyorum.Takımımız galip olduktan sonra,mükemmeldi süperdi diye konuşup,mağlup olunca eleştirmedik isim bırakmayan tipler.Böyle arkadaşlar lütfen haftaya Galatasaray'ı yendiğimiz zaman,çıkıp buraya Yaşa Fenerbahçe'm,Varol Tuncay,Ümit,Rüştü,Daum yazmasınlar.Önümüzdeki hafta çok önemli bir Galatasaray maçı var.Kaybettiğimiz de hiç bir şey yok,Eğer bu maçı kazanıp,haftaya Galatasaray'a yenilseydik,yine şampiyonluk gidecekti.Lütfen bundan sonra kötü eleştiri yapmak yerine,takımımıza daha fazla nasıl destek oluruz,nasıl kenetleniriz diye düşünün.Bu hafta çok önemli bir hafta.

Hep Destek Tam Destek zamanı arkadaşlar...

Bencede eleştirmeyi en azından bu haftalık kesip takıma sahip çıkılmalı...

Fahri Yılmaz
15-04-2006, 23:39
bu maçı herkes unutmalı.olan oldu.sanssızlık becereksizlik.şu an herkes herkese sallayabilir anelka alex önder servet ama lütfen susalım 1 hafta lütfen susun.

Murat Topşir
15-04-2006, 23:39
tribünde neler oldu biri anlatabilir mi?

tribunde ne olmadiki kardesim,yemin ediyorum yarim saattir agliyorum.tribunde selam verdigim tanidigim insanlarin yedigi joplar ve kaldiklari durum geliyo gozumun onune.olmaz boyle bi saldiri.hersey insanlik disiydi.yerde yatan iki taraftarimiza 8 polisin birden vurudugu joplar inan gozumun onunden gitmiyo.yaziklar olsun ..sampiyon olsak ne olur olmasak ne olur.sampiyonlukta onlarin olsun kupada.biz fenerbahceliyiz olene kadarda fenerbahceli kalicaz...

Faruk Aksu
15-04-2006, 23:42
Ne eleştirinin ne de moral bozukluğunun zamanı. Farkeden birşey yok. Hesap haftaya kesilecek.

Kerem Çalkılıç
15-04-2006, 23:42
baştan sona çok kötü oynadığımız ve mücadele edemediğimiz bir maçtı. bence oyuncularımız, kendilerini önümüzdeki haftaki maça sakladılar çünkü sahada ne koştular ne de 3 pas üstüste yapabildiler. oysa ki haftalardır, lig standartlarının çok üzerinde bir oyun anlayışıyla farklı galibiyetler alıyorduk. hepimizin olduğu gibi futbolcuların da aklı 22 nisanda, ben inanıyorum ki 6s'yi kadıköyde tarihi bir skorla yenip şampiyonluk yolunu iyice açacağız.

Bence de bu maçın yorumu bu. Kafaları çok rahat değildi ya da çok rahattı. Neyse farkmaz. Zaten haftaya gs'ye döşeyeceğiz.

Muhammet Budak
15-04-2006, 23:43
Bu kadar pozisyona girip gol atamazken,rakip takım olmayan pozisyondan gol atıyorsa bunun adı şanssızlıktır başka açıklaması yok bunun.Bu maçı unuttuk haftaya geleneksel terbiyemizi yapıp avantajı tekrar lehimize çevireceğimizden hiç kuşkum yok.

Muzaffer Eken
15-04-2006, 23:43
Ne eleştirinin ne de moral bozukluğunun zamanı. Farkeden birşey yok. Hesap haftaya kesilecek.
şüphem yok ;)

Furkan Demir
15-04-2006, 23:45
tribunde ne olmadiki kardesim,yemin ediyorum yarim saattir agliyorum.tribunde selam verdigim tanidigim insanlarin yedigi joplar ve kaldiklari durum geliyo gozumun onunde.olmaz boyle bi saldiri.hersey insanlik disiydi.yerde yatan iki taraftarimiza 8 polisin birden vurudugu joplar inan gozumun onunden gitmiyo.yaziklar olsun ..sampiyon olsak ne olur olmasak ne olur.sampiyonlukta onlarin olsun kupada.biz fenerbahceliyiz olene kadarda fenerbahceli kalicaz...

Allah Hepsinin Belasını Versin!!!! hoparlörden provoke ettikleri yetmio bi de soyunma odasının elektriklerini kesmişler Her Şeye rağmen ŞAMPİYONUZ!!!!! O Fenerlilere atılan jopları da Hoparlörden o anonsu yapan insan müsveddesi umarın en uygun yerleriyle buluşturur >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Onur Aloğlu
15-04-2006, 23:45
Arkadaşlar ziyadesiyle gergin olan ortamı yazılarımızla daha da germenin çok faydası olmayacaktır. Bu dakikadan sonra maç içinde kimin hangi mevkiide nasıl oynadığı önemli değildir. Öncelikle Manisa' dan hiç haketmedikleri muameleyle dönen renktaşlarımızın sağlığı önemli.

Tüm varlığımızla ve gücümüzle kenetlenip, iç çekişme, kavga ve gürültülerimizi bir yana bırakarak önümüzdeki çok kritik 4 haftayı nasıl kayıpsız kapatırızı düşünmemiz gerekiyor. Soğuk kanlı davranıp takımı ne şekilde ateşleyebiliriz, üzerimize düşeni en iyi nasıl yaparız sorularını kendimize sorarak tüm taktik ve teknik eksikleri teknik kadromuza bırakalım diyorum.

Ozan Ercan
15-04-2006, 23:54
Hep desteğe hiç lafım yok, her zaman da destekliyorum takımı ve yönetimi. Ama bu demek değil ki eleştiri de yapmayacağım.

Kaybedilmiş hiçbir şey yok diyen arkadaşlar; kaybedilmiş çok şey var aslında. Bir maçın 3 sonuç ihtimali vardır; bunların 2si sana yararken sahaya çıkmak başkadır, 1i sana yararken çıkmak başkadır. 6s'nin 6 yıldır kadıköyden çıkamadığı gerçeği var ortada, umarım bu rakamı 7 seneye çıkaracağız.

Gelecek haftaki derbideydi kafalar sanırım. Herkes eksik Manisa karşısında rahat bir galibiyeti cepte görüyordu, erken gelen gol de buna kaymak oldu adeta. Yarın 6s-Rize maçı var, 6s futbolcuları maça çift dopingle çıkacaklar mutlaka. Ama Rize dişli bir takım, eğer 6s'den ilk yarı ve ikinci yarı ilk 25 dakika boyunca gol yemezlerse bu maçtan 3 puanla ayrılabilirler.

Ummadık taş baş yardı mı yarmadı mı haftaya belli olacak..

Mert Çubukçu
15-04-2006, 23:54
sampıyon olcaz arkadaslar asla kacısımız yok bundan.. cınconları yenıp sampıyon olcaz.. devır destek devri..

HEP DESTEK TAM DESTEK....

Görkem Altay
16-04-2006, 00:10
Kadıköy...........................................

Doruk Boşnakoğlu
16-04-2006, 00:13
Hesap kesim tarihi: 22 Nisan 2006//Yer: Kadıköy

üst üste 3; toplamda 17. şampiyonluk gelecek!!!!!!!!!

Bahriye Tekin
16-04-2006, 01:02
*Sinirden ellerim titriyo, ders çalışmam lazım ama kafam almıyo, başımda inanılmaz bir ağrı var saatlerdir ve ağlıyorum hala! Bunlar insanlık dışı! Terbiyesizlik bunlar! Söyleyecek söz bulamıyorum bile! İçim yanıyo! :-X >:( :'(
* Ama bu lig daha bitmedi, bu hesap daha kapanmadı! Hepinize inat gelecek 17! Bekle bakalım 22sini! Hepinizin dersini vereceğiz, hepsinin acısını senden çıkaracağız! Kaçacak yer arayacaksın ama yok! >:(
* *BURASI KADIKÖY, BURDAN ÇIKIŞ YOK!

Arif Akdemir
16-04-2006, 01:34
22nisanda iskelede herkes copların bütün FENERBAHÇE taraftarına indiğini ögrenecek..

baltalar çıktı artık!! hak hukuk centilmenlik bitti!!

Akif Ahmetoğlu
16-04-2006, 10:15
http://www.antu.com/images/SWF/manisaolaymanset.swf

Sevgili İslam Çupi nin eşi de olaylar sırasında yaralanmış :'(

Geçiş olsun

--------------------------------------------------------------------------
Candan Öte Sevmedik Mi Seni KANARYA,
Issız Gecelerde Gittik Deplasmanlara,
Öl Dedin de Ölmedik Mi Senin Uğruna,
FENERBAHÇE'M Feda Olsun BU Canlar SANA.

Erhan Dikmenli
16-04-2006, 15:55
benim anlamdığım bu takım geçen hafta nasıl olduda kendı evınde dıyarbakır gıbı bır takımdan 4 yedi yapılanlar artık sınırı aştı herkese ve herşeye inat geliyor kanaryam

Serhat Kılıç
16-04-2006, 19:07
bu arada rahmetli islam çupinin eşine ve tüm kerdeşlerimize geçmiş olsun...

Onur Baş
16-04-2006, 19:33
anonsu yaptığı söylenen ersin sungar ın yonjası

http://www2.yonja.com/profile.jsp?u=643554007

başka ersin sungar varsa bilemiorum ama izmir yazıor :)

başka bir haberde de ersin otazca olduğu yazıyor. onun yonjası da şu:
http://www5.yonja.com/profile.jsp?u=423190948
http://www5.yonja.com/profile.jsp?u=423096973

deşifre edilsin şu eleman da sokağa çıkamasın. artık hangisiyse

Yusuf Sünbül
16-04-2006, 20:37
ya yusuf arkadaşım bak herkes sinirli burda...seninle tartışmaya girmek istemiorum insanlar belki neler yazmak istiyor,dauma servete anelkaya belki rüştüye bi sürü laf söylemek istior,federasyon ve tüpçünün yaptklarına eyvalla haklısın da kardeşim bu maç van'da da oynansa,çinde de oynansa fener kazanırdı.oynayamadık atamadık defans kötüydü,5 tane gol yedik.özrü yok bunun!!eğer sen daha ilk yenilgide federasyona çatarsan sene başında çığran temizlig istioruz diye bize karşı birleşenlerden ne farkımız kalır.BUGÜN KÖTÜ YORUM YAZMAYALIM GS MAÇI İÇİN HAZIRLANALIM,VE BÜTÜN BU YAPILANLARA İNAT!!!ŞAMPİYON OLALIM..futbolcu oynamassa biz oynatalım gerekirse biz kazanalım o maçı...

* *Bak hakan kardeşim Ben kimse ile tartışma ortamını devam ettirmek istemiyorum,Yalnız şunları bilmeni istiyorum:
* 1-)Benim yaşım 48 Çocukluğumdan Beri Rahmetli Babamım bana yadigarı FENERBAHÇE sevgisi ile büyüdüm,ve YıllarcaBirçok düzenbazlıklarla şampiyonlıklarımızı çaldılar,nice kupa mücadelelerinde Aleyhimize yapılan kampanyalarından ötürü Bizleri harcadılar.Şu bir hafta-10 gün içinde bize yapmadıkları Baskı ve AntiFener kampanyalarına Federasyon&BJK&6s ittifakının Futbolcuların üzerinde hiç mi psikolojik baskısı yoktu?
* *2-)Maç sonu üzüntü ve kızgınlıkla yaptığın eleştirilerini bana değilde,Her yenilgi sonrası Daum'u kovan,Futbolcuları ihanetle suçlayıp idam sehpasına gönderen,Başkanı hep susmakla,Fenerbahçenin hakkını savunmamakla suçlayanlara, yapmalısın.
* * 3-) Geçmişte;Fenerbahçenin tüm haklarını gaspederek,Elimizden alınan kupa maçlarını,Nice Ayak oyunları ile birçok şampiyonluklarımızın elimizden alınışını belgeleyen arşiv haberlerini;incelemesiniz.Bizler Kadıköyde EskişehirSpora 4 penaltı ile *yenilmemizi,Altay'a 4-1 yendirilişimizi,Yine kadıköyde Çizgiyi geçmeyen Topu gol vererek(Ahmet ÇAKAR)Kupadan elendirilmemizi unutmadık.Bunlar içimizde hep bir Kin sebebi olarak duruyor.
* * *Bu sebeplerden dolayı sakın Yenilginin sebebini Fener futbolcusu,ve Dauma yüklemeyin,Kendinizi onların yerine koyun bakalım Bu kadar baskıya siz ne kadar dayanacaksınız?Lütfen Fazla iyimser olmayın,Bize yapılanları unutmayın,unutturmayın!
Eğer sezon somu şampiyon olamazsak,Kupa da da Elenirsek(Allah Korusun)Bu yazdıklarımı hatırlayın ve Hakımızın El birliğiyle nasıl gasp edildiğini bilin!

Yusuf Akan
17-04-2006, 09:58
Bu yenilginin hafta sonu oynayacağımız maç için takıma olumlu yansıyacağından şüphem yok.Biz niye tedirginlik yaşayalım asıl tedirgin olması gerekenler onlar.Bizim stada gelecekler sonuçta. Onların tedirgin olması lazım.Biz tek yürek tek bilek olup destek ten başka yapabileceğimiz birşey yok. unutmayın ki her kışın bir baharı vardır. son haftalarda ne kadar güzel maçlar çıkaran takımımız yine o havasını yakalayacaktır.Kimse moralini bozmasın...Şimdi Destek Zamanı...

Hakan Ateşler
17-04-2006, 10:10
* *Bak hakan kardeşim Ben kimse ile tartışma ortamını devam ettirmek istemiyorum,Yalnız şunları bilmeni istiyorum:
* 1-)Benim yaşım 48 Çocukluğumdan Beri Rahmetli Babamım bana yadigarı FENERBAHÇE sevgisi ile büyüdüm,ve YıllarcaBirçok düzenbazlıklarla şampiyonlıklarımızı çaldılar,nice kupa mücadelelerinde Aleyhimize yapılan kampanyalarından ötürü Bizleri harcadılar.Şu bir hafta-10 gün içinde bize yapmadıkları Baskı ve AntiFener kampanyalarına Federasyon&BJK&6s ittifakının Futbolcuların üzerinde hiç mi psikolojik baskısı yoktu?
* *2-)Maç sonu üzüntü ve kızgınlıkla yaptığın eleştirilerini bana değilde,Her yenilgi sonrası Daum'u kovan,Futbolcuları ihanetle suçlayıp idam sehpasına gönderen,Başkanı hep susmakla,Fenerbahçenin hakkını savunmamakla suçlayanlara, yapmalısın.
* * 3-) Geçmişte;Fenerbahçenin tüm haklarını gaspederek,Elimizden alınan kupa maçlarını,Nice Ayak oyunları ile birçok şampiyonluklarımızın elimizden alınışını belgeleyen arşiv haberlerini;incelemesiniz.Bizler Kadıköyde EskişehirSpora 4 penaltı ile *yenilmemizi,Altay'a 4-1 yendirilişimizi,Yine kadıköyde Çizgiyi geçmeyen Topu gol vererek(Ahmet ÇAKAR)Kupadan elendirilmemizi unutmadık.Bunlar içimizde hep bir Kin sebebi olarak duruyor.
* * *Bu sebeplerden dolayı sakın Yenilginin sebebini Fener futbolcusu,ve Dauma yüklemeyin,Kendinizi onların yerine koyun bakalım Bu kadar baskıya siz ne kadar dayanacaksınız?Lütfen Fazla iyimser olmayın,Bize yapılanları unutmayın,unutturmayın!
* *Eğer sezon somu şampiyon olamazsak,Kupa da da Elenirsek(Allah Korusun)Bu yazdıklarımı hatırlayın ve Hakımızın El birliğiyle nasıl gasp edildiğini bilin!

abi kusra bakma yaşını bilmediğim için sert çıkış yapmış olabilirim. sen hepimizden daha tecrübelisin tabiiki, çoğu şeyi de bizden iyi bildiğine şüphem yok.ben de maç sonu stresiyle sert çıkış yaptım.ilk yenilgi de hemen hakeme federasyona yüklendiğini düşündüm.ama yenilgi almadan önce de yapılanlar var hem de kampanya gibi,dün rize başkanı bile alakasız biçimde fener bizi iyi ağırlamadı gs ve bjk çok iyi ağırladı dedi.herkes bize karşı,bunlara inat şampiyon oluruz umarım.saygılar

Abdulgazi Kotan
17-04-2006, 19:50
kadıköy cimboma mezar olacak

Yusuf Sünbül
18-04-2006, 17:45
ama yenilgi almadan önce de yapılanlar var hem de kampanya gibi,dün rize başkanı bile alakasız biçimde fener bizi iyi ağırlamadı gs ve bjk çok iyi ağırladı dedi.herkes bize karşı,bunlara inat şampiyon oluruz umarım.saygılar

* TÜRKİYE gibi FENERBAHÇE mizinde Fenerbahçelilerden başka
dostu yok;Eskiden üç ezik ittifak diyorduk şimdi 17 İttifak var, >:(
* * * * * *İNADINA YENECEĞİZ
* * * * *İNADINA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Bahriye Tekin
18-04-2006, 22:02
* TÜRKİYE gibi FENERBAHÇE mizinde Fenerbahçelilerden başka
dostu yok;Eskiden üç ezik ittifak diyorduk şimdi 17 İttifak var, >:(
* * * * * *İNADINA YENECEĞİZ
* * * * *İNADINA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

17SİNE İNAT, 17. OLACAK!!! >:( >:(
İstemese de, 2 yıl önceki gibi ELLERİYLE verecek o kupayı istifa tezahüratları arasında!!!

Onur Baş
25-04-2006, 17:26
Allah bunları bildiği gibi yapsın!

Vestel maçında çıkardığımız olaylar sebebiyle (!) Erciyes maçını seyircisiz oynayacağız!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Adnan Polat "puan farkıyla şampiyonuz" derken bunları biliyordu sanırım. >:( >:( >:( >:(

Bahriye Tekin
25-04-2006, 20:41
bu olaydaki suçlu bizmişiz gibi ceza bize kasiliyor! bu ne biçim adalettir?!! yine de hepsine inat, her şeye rağmen 17! >:( >:( >:(