Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler İnanç Başkan, yolun açık olsun Yiğit Başkan
Berkay Erdim
24-03-2008, 19:05
Tüm 1907ÜNİFEB'lilere selamlar,
23 Mart 2008 Pazar günü gerçekleşen 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği 5. Olağan Genel Kurulu'nde sevgili İnanç Gülfidan Başkanlığındaki Dernek Yönetim Kurulumuz ibra edilerek görev süresini doldurdu ve sevgili Yiğit Arman'ın hazırladığı Yönetim Kurulu listesi oy birliğiyle göreve getirildi.
Öncelikle Genel Kurul'a katılan tüm 1907ÜNİFEB'lilere şükranlarımı sunuyorum. Özellikle İstanbul dışından gelen kardeşlerim büyük bir fedakarlık örneğini her zaman yaptıkları gibi gösterdiler. Ayrıca, mezunlarımızın katılımı da, önceki Genel Kurullara göre üst düzeydeydi ve yıllardır görmediğim mezun arkadaşlarımızı tekrar aramızda görmenin sevincini yaşadık.
Mart 2007 - Mart 2008 döneminde görev yapan Yönetim Kurulumuz'a ve diğer Dernek organlarına teşekkürü bir borç bilirim. Başkanımız İnanç Gülfidan önderliğinde gerçekten de çok büyük fedakarlıklar ve gayretlerle çalışarak, Fenerbahçemiz'in 100. Yılında Birliğimizi çok iyi temsil ettiler ve aldıkları noktadan çok daha ilerilere taşıdılar 1907ÜNİFEB'i.
Şimdi, 14 yeni ve genç arkadaşımızdan oluşan bir Yönetim Kurulu görevi devralıyor sevgili Yiğit Arman başkanlığında. Sevgili Yiğit'e ve ekibine de benim inancım tam. Artık tam anlamıyla bir marka olan ve Fenerbahçe Camiası içinde saygın bir yer edinen birliğimizi çok daha ilerilere taşıyacaklarından eminim.
1907ÜNİFEB'imiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Bizler de mezun abla ve abileriniz olarak daima sizlerin yanında olacağız, bunu bir kez de buradan tekrarlamak istiyorum.
Sevgi ve saygılarımla
(Not: Forumda ve Web Sitemizde ilgili konu başlığı göremediğim için bunu açıyorum, eğer başka bir konu başlığı varsa, Forum Yönetimimiz'den gereğini rica ederim.)
Furkan Demir
24-03-2008, 19:32
Yeni başkan ve yönetim kurulunun 1907 ÜNİFEB ve Fenerbahçemize hayırlı olması dileğiyle.
İnanç Başkan ve eski yönetim kuruluna da teşekkürlerimi sunarım.
Can Demir
24-03-2008, 19:34
Bir önceki yönetim kuruluna teşekkürler,gerçektende çok iyi işlere imza atıldı bu dönem içerisinde,ve inanıyoruz ki yeni dönemde de en az eskisi kadar gayret gösterilecek ve yine yeni başarılara ve güzelliklere imza atılacak.Hayırlı olsun diyoruz yeni yönetim kurulana,bir öncekine de tekrar teşekkürler...
Mustafa Kaplan
24-03-2008, 19:34
Geçen dönem görev yapmış tüm yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür ederim kendi adıma. Bulundukları yerin hakkını vererek çok güzel bir yıl yaşattılar bize.
Yiğit ve yeni yönetim kuruluna da başarılar diliyorum, hepsi çok sevdiğimiz, güvendiğimiz insanlar. Umarım daha da ileriye götürürler 1907 ÜNİFEB'i.
Bu arada konuyu açmak en çok sana yakışırdı Berkay abi. :)
Cem Demirtaş
24-03-2008, 19:48
geçmiş yönetim kuruluna yaptıkları yapamadıkları bütün herşey için teşekkürler..
yeni yönetime de hem kolay gelsin hemde başarılar diyorum..
Ayçin Biran
24-03-2008, 19:50
Benim için asla eskimeyecek bir baskandır İnanç özellikle Ünifeb'e ilk girip yolumu şaşırdığım zaman bana önderlik etmiş neyin nerede oldugunu öğretmiştir ki az kahrımı da çekmedi:) kendisine hersey için kocaman tesekkür ediyorum.Yeni yönetimede hoşgeldiniz diyorum.
Fatih Baştan
24-03-2008, 19:57
Eski yönetim kuruluna tşekkürler.yeni kurla başarılar...
Burak Baltacı
24-03-2008, 20:02
geçmiş yönetim kuruLuna her türLü çaLışmasından ötürü teşekkür ederim. .
yeni yönetim kuruLunu da tebrik eder,çaLışmaLarında başarıLar diLerim.
hepimiz için HAYIRLI OLSUN. . .
Abdulhamit Türkyılmaz
24-03-2008, 20:16
eski yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı çok teşekkur ederiz,yeni yönetim kurulunu da tebrik eder, calısmalarındada eskı yonetımı aratmayacaklarına ınanıyorum...
Sercan Okur
24-03-2008, 20:17
Başta İnanç olmak üzere çok önemli 100.yılda başarıyla görev yapan Dernek Yönetim Kurulumuza yürekten teşekkürler. Yeni Yönetim Kurulu hayırlı olsun, görev yapacak arkadaşlarımıza başarılar.
Kenan Ergün
24-03-2008, 20:29
İnanç başkana tesekkür eder, Yiğit Başkana başarılar dilerim :)
Mehmet Çevik
24-03-2008, 20:32
MUĞLA ÜNİFEB olarak kurulup,gelişmemizi sağlayan eski yönetim kurulumuza teşekkürlerimizi bir borç bilip yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederken;yeni yönetim kurulumuzun da bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim...
Ali Yıldırım
24-03-2008, 20:41
Bu bir bayrak yarışı.Bayrağı alanlar aldıkları yerden daha ileri götüreceklerdir.
İnanç Başkan'a ve yönetim kuruluna göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürler.
Yiğit Başkan'a ve ekibine de çalışmalarında başarılar dilerim.Yeni dönemde güzel ve başarılı organizasyonlara imza atmanız dileğiyle Allah utandırmasın.:)
Sarp Çağlar
24-03-2008, 21:13
İyiki varsınız ikinizde.. Çok seviyoruz ikinizide...
:)
Recep Pektezel
24-03-2008, 21:45
Başta İnanç başkan olmak üzere eski yönetimimize teşekkürü bir borç bilir, yeni yönetimize başarılar dilerim...
Esra Kadıoğlu
24-03-2008, 21:57
İnanc Baskana ve eski yönetim kuruluna basarılı calısmalarından dolayı cok tesekkürler :)
Yigit'e ve yeni yonetim kuruluna da hayırlı olsun,basarılar:)
Eray Ayhan
24-03-2008, 22:09
100. yılımızda çok güzel organizasyon yapan eski yönetim kuruluna teşekkürler. Yeni kurulunda bu yolda devam edeceği inancındayım:)
Baturalp Soydaş
24-03-2008, 22:09
Tüm 1907ÜNİFEB'lilere selamlar,
23 Mart 2008 Pazar günü gerçekleşen 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği 5. Olağan Genel Kurulu'nde sevgili İnanç Gülfidan Başkanlığındaki Dernek Yönetim Kurulumuz ibra edilerek görev süresini doldurdu ve sevgili Yiğit Arman'ın hazırladığı Yönetim Kurulu listesi oy birliğiyle göreve getirildi.
Öncelikle Genel Kurul'a katılan tüm 1907ÜNİFEB'lilere şükranlarımı sunuyorum. Özellikle İstanbul dışından gelen kardeşlerim büyük bir fedakarlık örneğini her zaman yaptıkları gibi gösterdiler. Ayrıca, mezunlarımızın katılımı da, önceki Genel Kurullara göre üst düzeydeydi ve yıllardır görmediğim mezun arkadaşlarımızı tekrar aramızda görmenin sevincini yaşadık.
Mart 2007 - Mart 2008 döneminde görev yapan Yönetim Kurulumuz'a ve diğer Dernek organlarına teşekkürü bir borç bilirim. Başkanımız İnanç Gülfidan önderliğinde gerçekten de çok büyük fedakarlıklar ve gayretlerle çalışarak, Fenerbahçemiz'in 100. Yılında Birliğimizi çok iyi temsil ettiler ve aldıkları noktadan çok daha ilerilere taşıdılar 1907ÜNİFEB'i.
Şimdi, 14 yeni ve genç arkadaşımızdan oluşan bir Yönetim Kurulu görevi devralıyor sevgili Yiğit Arman başkanlığında. Sevgili Yiğit'e ve ekibine de benim inancım tam. Artık tam anlamıyla bir marka olan ve Fenerbahçe Camiası içinde saygın bir yer edinen birliğimizi çok daha ilerilere taşıyacaklarından eminim.
1907ÜNİFEB'imiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Bizler de mezun abla ve abileriniz olarak daima sizlerin yanında olacağız, bunu bir kez de buradan tekrarlamak istiyorum.
Sevgi ve saygılarımla
(Not: Forumda ve Web Sitemizde ilgili konu başlığı göremediğim için bunu açıyorum, eğer başka bir konu başlığı varsa, Forum Yönetimimiz'den gereğini rica ederim.)
geçmiş yönetim kuruLu ve İnanç başkana her türLü çaLışmalarından ötürü teşekkür ederim. .
yeni yönetim kuruLunu ve Yiğit başkanı da tebrik eder,çaLışmaLarında başarıLar diLerim.:)
Erşah Yılmaz
24-03-2008, 22:13
Inancin ve Yonetiminin yaptiklari bir tesekkure sigmaz ama...
Tesekkurler Inanc baskan...
Yigitcim sonsuz basarilar...
1907UNIFEB camisina hayirli olsun...
Onur Coşkuncan
24-03-2008, 22:16
Ben inanç başkanla 10 kasım 2007 Anıtkabir yolculuğu sırasında tanışma fırsatı bulmuştum. İnanç başkana herşey için teşekkür etmek ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilemek istiyorum.
Murat Kalkan
24-03-2008, 22:19
Gerçektende İnanç başkan ve onunla birlikte yönetim kuruluna çok teşekkürler. Fenerbahçe mizin 100. yılında 1907unifeb adına çok iyi işlere imza attılar.
Yeni yönetimin de bu çıtayı daha yükseklere çıkaracağına inanıyorum.
1907 Unifeb için hayırlı olsun.
İnanç Gülfidan
24-03-2008, 22:24
Benim için çok duygusal bir gündü dün. Yıllardır emek verdiğim, çeşitli görevler aldığım bu birlikteki görevimi bırakmak duygulandırdı beni ama Ali'nin dediği gibi bu bir bayrak yarışı. 1907 ÜNİFEB'de her gelen Yönetim Kurulu bir öncekinin üzerine çok şey koyuyor ve derneğimiz gün geçtikçe daha iyi yerlere geliyor. Yeni Yönetim Kurulu'nu oluşturan isimlere baktığımda, başkanımız Yiğit'in heyecanını, enerjisi gördüğümde bu Yönetim Kurulu'nun bizden çok daha başarılı olacağını anlıyorum.
1907 ÜNİFEB içerisinde birçok ilke imza attığımız bu dönemde birlikte görev aldığım, başkanlık görevimi paylaşmaktan mutluluk ve onur duyduğum bütün Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Komitelerimizi ve üniversite örgütlenmelerimizi de gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tebrik ederim.
Fenerbahçemizin 100. Yılında bu onurlu, saygın görevi yapmış olmaktan büyük gurur duyuyorum. Yiğit'in başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulumuz'a başarılar diliyorum.
Serhat Özcan
24-03-2008, 22:25
Eski yönetim ve İnanç başkana teşekkürler ediyoruz ve Yiğit başkan önderliğindeki yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz...
Doruk Sarıkaya
24-03-2008, 22:29
Geçmiş dönem başkanımız İnanç Gülfidan ve Yönetim Kuruluna, 100.yılda birliğimize katkılarından ve çalışmalarından dolayı teşekkürler.
Yiğit Arman başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulunun 1907 ÜNİFEB için hayırlı olmasını diler,başarılar dilerim!
Cem Çilekçiler
24-03-2008, 22:34
İnanç başkana ve eski yönetimdeki arkadaşlara teşekkürler..
yeni yönetim kuruluna sonsuz başarılar..
Funda Meriç
24-03-2008, 23:31
Çalıştığım için aranızda olamadım malesef. Uzaktan da olsa başarılarınızı takip eden bir mezun üye olarak İnanç önderliğinde geçen koca bir seneye, bu mutlu beraberliğe gölge düşürmeden çalışan, emek veren, zaman harcayan, her sene üzerine yeni değerler ekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Ve Yiğitle başlayan yepyeni bir senenin hepimize daha fazla renk, daha fazla ses, daha fazla kupa getirmesini dilerim. Yolunuz açık olsun.. ;)
Adem Gülnar
24-03-2008, 23:51
İnanç Başkan'a ve eski yönetimdeki arkadaşlara yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yiğit Arman başkanlığında yeni yönetim kuruluna başarılar dileriz.
Seçkin Çelik
24-03-2008, 23:54
İnanç Başkan'ımıza ve onun önderliğindeki yönetim kuruluna en üst düzeyde harcadıkları enerji ve emek için teşekkürler.
Hayırlı olsun Yiğit. Başarılar..
Çağdaş Aydemir
25-03-2008, 00:00
İnanç Başkan önderliğindeki geçmiş yönetim kuruluna çalısmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetime ve Yiğit Arman a görevlerinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki 1907ÜNİFEB gün ve gün daha da büyüyecek FENERBAHÇEMİZİN aydınlık geleceği olmaya devam edecek...
Faruk Can
25-03-2008, 00:01
Geçen dönem yönetim kuruluna teşekkür edip , yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun.
Volkan Matur
25-03-2008, 00:03
Başta İnanç başkan olmak üzere,gerek İlker abi olsun gerek Uğur abi olsun tüm komitelerin yapmış olduğu görevlerden ötürü teşekkür ederim.Bizlerde gerçekten emekleri çok büyük.Yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim.
Burcu Özkan
25-03-2008, 00:10
İnanç Başkan ve eski yönetim kuruluna teşekkür eder,yeni yönetime de başarılar dilerim!
Erdem Özdamar
25-03-2008, 00:13
İnanç başkana ve eski yönetim kuruluna yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.Bu bayrağı devralan yeni yönetim kurulunada başta Yiğit başkan olmak üzere çalışmalarında başarılar diler hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
Emre Karaca
25-03-2008, 00:13
İnanç kardeşimizin emeklerine sağlık, herşey için teşekkürü bir borç biliriz :)
Yiğit başkana da selamlar olsun, elinden gelenin fazlasını yapacağına eminiz
Başarılar Yiğit kardeşim ;)
Barış Kaleoğlu
25-03-2008, 00:16
Geçmiş dönem yönetim kurulunda bulunan herkese çok çok teşekkür ederim. Yeni dönem hayırlı olsun.
Necati Mete
25-03-2008, 00:18
İnanç Başkan ve geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerine, emekleri için sonsuz teşekkürler.
Yiğit Arman önderliğindeki yeni yönetime de başarılar dilerim. Hayırlı olsun.
Özlem Bıkmaz
25-03-2008, 00:32
İnanc baskana ve onun beraberliğindeki yömetime yaptıkları her seyden ötürü tesekkür ederim ve Yiğit'in baskanlıgındaki yeni yönetimede basarılar dilerim...
Berke Keklikoğlu
25-03-2008, 00:32
İnanç başkana ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlara bir sene boyunca zorlu görevlerindeki başarıları ve emekleri için sonsuz teşekkürler.. Yiğit Başkanın ve yönetimdeki tüm arkadaşlarında bu dönemde 1907Ünifeb'i hep birlikte aldığı noktadan dahada yukarı çıkaracağına eminim. Bu zorlu yolda sonsuz başarılar..
Celal Tunalıoğlu
25-03-2008, 00:33
İnancın önderliğindeki eski yönetim kuruluna çalışmaları için sonsuz tesekkürler.
Yiğit'in başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna da bu bayrak yarısında sonsuz basarılar.
Atilla Çevik
25-03-2008, 00:36
Geçmiş dönem başkanımız İnanç Gülfidan'a ve yönetim kuruluna yaptıkları ve 1907Ünifeb'e kattıkları için sonsuz teşekkürler...
Yeni dönem Başkanımız Yiğit Arman'a ve Yönetim Kurulunda yer alan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Desteğim sizinledir.
Serhan Siyahhan
25-03-2008, 00:41
İnanç Gülfidan ve eski yönetim kurulundaki tüm arkadaşlara herşey için teşekkürler...
Yiğit Arman ve yeni yönetim kurulunun tüm üyelerine başarılar diliyorum.
Güzide Ören
25-03-2008, 00:44
Eski yönetim kuruluna teşekkürler, yeni yönetimde görev alan arkadaşlara da çalışmalarında başarılar dilerim.
Hilmi Akay
25-03-2008, 00:44
İnanç'a ve eski yönetim kuruluna teşekkürler ederim.Yeni başkan Yiğit'e ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim.
Merve Ocak
25-03-2008, 00:45
Eski yönetim kuruluna her şey için çok teşşekkürler, yeni yönetim kuruluna da başarılar dilerim... Hepimize hayırlı olsun...
Kerem Işıldak
25-03-2008, 00:46
İnanç Başkan'ıma ve onun yönetim kurulundaki arkadaşımlarıma büyük hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Umarım bu başarıları hayat boyu daim olur.
Kenan Şen
25-03-2008, 00:49
İnanç'ın önderliğindeki eski yönetim kuruluna yapmış oldukları için sonsuz teşekkürler..
Yiğit'in önderliğindeki yeni yönetim kuruluna da başarılar dilerim..
Seda Şahin
25-03-2008, 00:54
1907UNIFEBin bu günlere gelmesinde çok büyük emeği olan İnanç başkana ve eski yönetim kuruluna teşekkür eder Yiğit'in başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim...
Burak Berkol
25-03-2008, 01:01
İnanç'a ve eski yönetim kuruluna emekleri için teşekkürler.
Yiğit'e ve yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da başarılar dilerim..
Aycan Yılmaz
25-03-2008, 01:09
İnanç,Seçkin, Rahmi, Melis, Mert, Hakan, Yiğit, Ozan, İlker, Yiğit, Onur, Ömer, Ahmet, Eray, Emre, Buğu, Kıvanç, Uğur, Emre, Çağrı
Ortada karşılıksız verilen bir emek ve özveri varsa bizlere ancak teşekkür etmek düşer..
Süphesiz aynı emek ve özverilerle 1907Ünifeb'i yarınlara tasıyacak Yigit ve yeni dönem yönetim kurulunda ki tüm arkadaslarımında yolu acık olsun..
Sevgi ve Saygılarımla.. '))
<!-- haber end --></TD>
Emre Kıyak
25-03-2008, 01:10
Bu dönemki yönetimin işi gerçekten zor çünkü eski yönetim unifebi aldığı yerden çok daha ilerilere getirdi ve bu yönetim çıtayı daha da yükseltmek zorunda.. İnanç başkana ve yönetim kuruluna teşekkürler..
Yeni yönetimimize de başarılar..
Hayırlısı olsun..
Mustafa Güngör
25-03-2008, 01:16
Sayın başkanım İnanç Gülfidan'a ve 1 yıl boyunca onunla beraber omuz omuza çalışan Yönetim Kurulumuza, 1907ÜNİFEB için son güne kadar ellerinden gelenin daha da fazlasını yaptıkları için sonsuz teşekkürler..
Her yeni dönemde, boynuzun kulağı geçeceğini inanarak, Sevgili Yiğit başkanım önderliğinde tüm Yönetim Kuruluna başarılar dilerim..
Yeni Yönetim Kurulumuzun, yeni heyecanlarla beraber 1907ÜNİFEB'e milyonlarca şey katmasını umut eder; hepsine, aldıkları bu önemli sorumlulukta tekrardan başarılar dilerim.
Her zaman ve her daim yanınızdayım..
Yücel Yeltekin
25-03-2008, 01:23
öncelikle eski yönetime herşey için teşekkürler.. onlar bizlerin talep ettiği nesnel şeyleri elde edebilmek alabilmek ve bize ulaştırmak ve bizlerin birlik olmasını sağlamak için ellerinden gelen "herşeyi" yaptılar çok çok çok teşekkürler İnanç Gülfidan ve yönetimi ...
Yeni başkanımız Yiğit Arman ve yönetimininde aynı amaçlar için ellerinden gelen "herşeyi" yapacaklarına ve çıtayı dahada yükselteceklerine inanıyoruz...
1907Unifeb ve Fenerbahçe adına hayırlı olması dileğiyle...
Turhan Çervatoğlu
25-03-2008, 01:23
İnanç başkana ve eski yönetim kuruluna bize bu güzel seneyi yaşattıkları için teşekkürler...
Yiğit başkanımıza ve yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diler şimdiden onlarada teşekkür ederim ,yeni dönem hepimize hayırlı olsun..
Mehmet Ekiz
25-03-2008, 01:33
İnanç başkana ve yönetim kuruluna verdikleri ve vereckleri için minnettarız. Aynı özveriyi Yiğit başkanın ve yönetim kurulunun göstereceği de kesin başarılar.
İlker Alıcı
25-03-2008, 01:48
İnanç Başkanımıza gösterdiği özveri ve emekler için teşekkürler.
Yiğit Başkanımızla yükselen çıtanın daha da yükseleceğinden eminim.
Miray Esen
25-03-2008, 01:48
Başta İnanç olmak üzere eski yönetim kuruluna herşey için teşekkürler..
Yiğit'e ve yeni yönetim kurulumuza yeni dönemde başarılar..
Kaan Göktürk
25-03-2008, 01:50
Öncelikle İnanç kardeşime ve yönetim kurulundaki arkadaşlara verdikleri emeklerden ve gerçekleştirdikleri büyük işlerden dolayı teşekkür ediyorum, inanıyorumki İnanç gene bizimle olucak gene bizden biri olucak.
Yiğit kardeşime ve yeni yönetim kuruluna da yeni görevlerinde başarılar diliyorum hepimize hayırlı olsun, Yiğit kardeşimin devraldığı bayrağı daha yüksek yerlere taşıyacağından hiç bir şüphem yok.
Serkan.Özen
25-03-2008, 02:08
Yiğit Arman ve yönetim kurulunun 1907 ÜNİFEB ve Fenerbahçemize hayırlı olması diliyorum.
İnanç Başkan ve eski yönetim kuruluna da yapmış oldukları başarılarının unutulmayacağını söylemek isterim.
Volkan Güler
25-03-2008, 02:10
İnanç Gülfidan başkanlığında ki geçmiş yönetime 1907 Ünifeb e vermiş oldukları emekler ve sağlamış oldukları faydalar için sonsuz teşekkürler..
Yiğit Arman başkanlığında ki yeni yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar..
Onur Aloğlu
25-03-2008, 02:43
Verdiğin emeklerden ötürü sonsuz teşekkürler İnanç Başkan.
Osman Varlık
25-03-2008, 02:47
yeni yönetim kurulumuz hepimize hayırlı olsun. eski yönetim kuruluna da başarılarından dolayı minnettarız. Fenerbahçe ve 1907Ünifeb için hayırlı olsun diyelim;)
Nadir Arslan
25-03-2008, 02:47
Bizlere 100. yılımızda bir çok değişik güzellikleri yaşatan İnanç başkana ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkürlerimi bildiririm. Kendi dediği gibi bir çok ilke bizler için önemli olan bu 100. yılda imza atıldı ve bu yaşananlar bizleri çok mutlu etti. Yiğit başkan ve yeni yönetim kurulumuzun da bu çıtayı daha da yükselteceğinden adım gibi eminim.
İnanç başkanımıza ve eski yönetim kurulumuza tekrar tekrar teşekkür eder, yeni görev alan arkadaşlara ve Yiğit Başkana görevlerinde başarılar dilerim.
ALLAH UTANDIRMASIN....
Neslihan Konukçu
25-03-2008, 03:08
eski yönetim kurulu ve İnanç başkana her şey için çok teşekkürler.
yeni yönetim kurulu ve Yiğit başkana da başarılar diliorum. Hepimize hayırlı olsun...
<!-- / message --><!-- sig -->
Hasan Toprak
25-03-2008, 03:10
İnanç'ın başkanlığında ki eski yönetim kuruluna verdikleri emekler için çok teşekkürler...
Yeni yönetim kuruluna ve Yiğit Arman'a çalışmalarında başarılar ...
Serhat Taşkın
25-03-2008, 03:15
İnanç Başkan ve eski yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim...
Onur Tarhan
25-03-2008, 04:00
İnanç Başkan ve yönetimine görevde kaldıkları süre içerisinde yaptıkları için sonsuz teşekkürler... şimdi yeni bir kan yeni bir heyecan... Yiğit başkanlığındaki yeni yönetime de başarılar diliyorum... hep beraber sizin liderliğinizde 1907ÜNİFEB'i daha iyi yerlere taşıyacağımızadan kimsenin şüphesi olmasın...
Çağlar Çağatay
25-03-2008, 04:20
İnanç başkan ve eski Yönetim Kuruluna yaptıkları bunca şey için,hedefleri uğruna savaştıkları birliğimize kattıkları bunca değer için sonsuz teşekkürler.Yolun açık olsun Yiğit başkanım...
Servet Güldeş
25-03-2008, 04:24
İnanç Gülfidan başkanlığında ki geçmiş yönetime 1907 Ünifeb e vermiş oldukları emekler ve sağlamış oldukları faydalar için sonsuz teşekkürler..
Yiğit Arman başkanlığında ki yeni yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar..
Baran Kutlu
25-03-2008, 04:30
İnanç baŞkan döneminde aLdıgımız güven oyuyLa katıLdık bu aiLeye.Üniversitemiz adına kendisine ve onun başkanLığındaki yönetim kuruluna teşekkür ediyorum
Vee Yiğit Arman..O'nun da yeri bizde ayrıdır.Yeni Yk'daki arkadaşLarı iLe onun da görevini en iyi şekiLde yapacağından hiç şüphemiz yok.BaşarıLar diLiyorum Allah utandırmaSın..
Ergun Sözen
25-03-2008, 04:34
eski yonetim kurulu ve Inanc baskana calismalarindan dolayi cok tesekkur ederim , yeni yonetim kurulu ve yigit baskana basarilar dilerim
saygilarimla.
Samet Özbaş
25-03-2008, 08:27
İnanç Başkan'ıma ve Yönetim Kuruluna verdikleri hizmetlerden, gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.
Yiğit Başkan'ıma ve Yönetim Kuruluna yeni dönemin hayırlı olmasını diler başarılarını şimdiden kutlarım.
Volkan Büyük
25-03-2008, 10:54
İnanç Başkan'a ve yönetim kuruluna yaptıkları herşey için teşekkür ediyorum
yeni Başkanımız Yiğit'e ve yöntim kuruluna hayırlı olmasını diliyorum ..Tebrikler.
İsmail Ayarığ
25-03-2008, 11:34
Eski yönetim inanc baskan ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı cok tesekkür ederim bende.Gercekten cok iyi noktalara getirdiler bayragımızı..
Yigit baskanlıgında ki yeni yönetimede yürekten basarılar.Aldıkları bayragı en ileri tasımaları icin bizlerde yardımcı olacagız,bu gurur hepimizin olmalı..
Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter ..
Selçuk İnce
25-03-2008, 12:00
GAZİANTEP 1907 UNİFEB olarak
İnanç GÜLFİDAN ve eski yönetim kurulundaki tüm arkadaşlara herşey için teşekkürler...
Yiğit ARMAN ve yeni yönetim kurulunun tüm üyelerine başarılar diliyoruz.
Timur Pirlioğlu
25-03-2008, 13:55
İnanç baskanımıza gorev suresı ıcınde yapmıs oldugu tum calısmlardan dolayı sukranlarımı sunar yenı yonetım kurulumuza yenı donem suresı ıcersınde basarılar dılerım
Hasan Muradoğlu
25-03-2008, 15:21
İnanç'ın önderliğindeki eski yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşşekür ederiz..
Yiğit ve beraberindekilere ise çalışmalarında başarılar..
Çağlar Derin
25-03-2008, 16:15
eski yonetımımızın buyuk ozverısıne ve fedakarlıklarına tesekkur ederız
yeni yonetıme calışmalrında başarılar dilerim
Erdal Futtu
25-03-2008, 16:35
İnanç başkana ve yönetim kuruluna vermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ederiz!!!!
Yigit Başkan ve yönetim kuruluna da başarılar....
Alican Aygar
25-03-2008, 18:02
eski yönetime hersey için tesekkur ederiz..yeni yönetime basarılar dileriz..dpü..
Onur Ataç
25-03-2008, 18:45
Geçmiş yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler, yeni yönetim kuruluna da şimdiden kolay gelsin hepberaber daha güzel günler görmek ümidiyle..başarılar..
Sinan Bıçak
25-03-2008, 18:58
1907 ÜNİFEB'de her geçen dönem,üstüne katarak ilerliyor.Bu bayrak yarışını,layıki ile yerine getiren İnanç Gülfidan başkana ve tüm görev arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederim.
Yeni dönemde,İnanç'ın yaptıklarının daha da üstüne ekleyerek görevini yapacağına can-ı gönülden inandığım Yiğit Arman'a ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyorum.
Saygılarımla...
Bahtiyar Güdürü
Erkut Yeğen
25-03-2008, 20:05
Gösterilen,harcanan emek,çaba,sevgi,özveri dolu gecelerin gündüze karıştığı günler... İnanç Başkan ve görev arkadaşlarına teşekkürler...Yeni yönetim ve başkana sonsuz başarılar...
Arda Özgen
25-03-2008, 20:06
İnanç başkan ve yönetimine teşekkürler,Yiğit Başkan ve yönetimine başarılar dilerim..
İlker Kökdemir
25-03-2008, 20:17
Fenerbahçemizin 100. yılında görev yapma fırsatına sahip olan,layıkıyla görevini yerine getiren,güzel projelere imza atan,sürekli çalışıp emek veren İnanç Gülfidan başkanlığındaki yönetim kurululuza herşey için teşekkürler.
Yiğit Arman başkanlığındaki yeni yönetim kurulumuza ve komitelerdeki arkadaşlarıma başarılar dilerim.Birçok güzel proje ve organizasyona imza atıp 1907 Ünifebi dahada güçlendireceklerdir.
Fırat Kocadağ
25-03-2008, 21:06
İnanç Başkanım ve eski yönetim kuruluna da teşekkürlerimi sunar.
Yeni başkan ve yönetim kurulunun 1907 ÜNİFEB ve Fenerbahçemize hayırlı olması dilerim.
Hakan Arıduru
25-03-2008, 21:33
İnanç başkan ve eski yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkürler.
Yiğit Arman başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim.
Safa Yazıcıoğlu
25-03-2008, 21:36
eski yönetime herşey için teşekkürler.
yeni yönetimede başarılar diliyorum, hepimize hayırlı olması dileğiyle...
Eren Yazıcı
25-03-2008, 21:40
eski yönetim kurulumuza teşekkürler yeni yönetimimizin de aldığı bayrağı daha da ileri götürmesi dileğiyle
Murat Kükürtçü
25-03-2008, 21:40
eski yönetime emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. yeni yönetimede hayırlı olsun. çalışmalarında başarılar dilerim.
Fatih Suvaydan
25-03-2008, 21:47
Geçmiş Yönetime katkılarından dolayı sonsuz TEŞEKKÜRLER...
Yeni Yönetime BAŞARILAR....hayırlı olması dileğiyle........
Mustafa Ünal
25-03-2008, 21:54
Çorbada tuzu olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim bende.
Sinem Özdoğan
25-03-2008, 22:49
eski yönetime herşey için teşekkürler ,
yeni yönetime başarılar dilerim. hayırlı olsun
Burak Çankaya
26-03-2008, 00:53
İnanç gerçekten görevini başarıyla yerine getirdi her zaman kendisini çok taktir ettim bundan sonraki hayatındada en az bu kadar başarılı olmasını diliyorum. Yiğit kardeşime gelince gerçekten çok başarılı olacağına hiç kuşkum yok bayrağı başarıyla yukarı taşıyacağına inanıyorum.
Ertuğrul Bayındır
26-03-2008, 01:02
İnanç başkan başta olmak üzere eski yönetimimize teşekkürü bir borç bilir, yeni yönetimize başarılar dilerim...
Ömer Birdal
26-03-2008, 01:27
inançtık sana bu sene.. :)
Şafak Dülger
26-03-2008, 01:47
İnanç'ı İnanç yapanlar, Yiğit'i Yiğit yapacaklardır şüphesiz
Bir önceki dönem Yönetim Kuruluna emekleri için sonsuz teşekkürler, yeni kardeşlerimede görevlerinde başarılar diliyorum.
Bu bir bayrak yarışı, Kimler geldi Kimler geçti..!!
Fenerbahçe var olduğu sürece, 1907ÜNİFEB'te var olacaktır.
Türkiye'nin aydınlık geleceği
Türkiye'nin en büyük Sivil toplum Kuruluşu
Kuvayi Milliye ruhu var bizlerde
Mustafa Kemal'in izinde;)
Andaç Akgül
26-03-2008, 02:57
İnanç denildiği zaman başkanlıktan başka cok fazla iyi özelliği aklıma geldi hep. Gercekten dört dörtlük bir insan lafı İnanç'a yakışıyor.
Başkanlıgı boyunca zaten Ünifebe kattıklarını anlatmaya bile gerek yok. eski yk ya ve İnanç başkana sonsuz teşşekürler bize sırf yk ve başkan olmadıkları için ünifeb için ellerinden geleni yaptıkları için.
Yeni yönetim kurulumuzun ve Yiğit başkanın bizleri daha da ileri götüreceğinden hiç süphem yok. Aynı özelliklere sahip yeni bir başkanımızın daha olması bizi dahada motive edicektir...
Bahriye Tekin
26-03-2008, 17:43
taze başkanım İnanç Gülfidan a verdiği tüm emekler için teşekkür ederim. elinden hiç bir iş kurtulmuyor, şimdi 1907Ünifeb de de işi az, yani vay haline el atacağı yeni işteki rakiplerinin :)
Yiğit yönetimindeki yeni yönetim kuruluna da sonsuz başarılar diliyorum. eminim çok güzel işler çıkaracaklar onlar da.
hayırlı olsun hepimize
Fatih Aksoy
26-03-2008, 20:30
Geçmiş olduğumuz yönetim kuruluna, yapmış olduğu çalışmalardan ve yaşatmış oldukları güzelliklerden dolayı teşekkür eder,Yeni yönetim kurulu'nada aynı başarıların devamı dileğiyle şimdiden ÜNİFEB ailesine hayırlı olsun....
Nevriye Sever
26-03-2008, 20:45
Çıtayı bir adım daha yükselten eski yönetime çok teşekkürler.
Oradan daha da yükseklere taşıyacak yeni yönetime de başarılar.
Yılgün Gürcan
26-03-2008, 21:04
eski yönetime teşekkürler ve yeni yönetime başarılar.Hayırlı olsun :)
Mustafa Soysal
26-03-2008, 21:05
diyecek bişe bulamıyorum ama unifeb camiasına gözlerimizi inanç başkanla açtık yiğit başkanla devam edeceğiz ve niceleri unifebi buraya kadar getirenlerin emeğine sağlık iyi ki varsın unifeb hayırlı olsun yiğit...
ama şunu demeden geçemem inanç başkan bi yapmış olduğun katkılardan ve yaşattıkların dan ötürü çok çok çok teşekküer ediyorum seni hiç unutmayacağım:S:S
Emre Tanrıseven
26-03-2008, 21:35
İnanç başkanlığında yönetimine gerek yaptıkları için gerekse yardımları için üniversitem adına çok teşekkür ederim.
Yiğit hayırlı olması dileğiyle biliyorumki 1907UNİFEB yine emin ellerde ve yine layıkıyla yönetilicek.
Orhun Can
26-03-2008, 22:16
Başkanımız bizim adımıza da konuşmuş sağolsun. Ama yine de kendi ağzımdan eski yönetime teşekkür ve yenisini de tebrik etmek isterim.
Yasin Çıkrıkçı
27-03-2008, 01:39
Başta İnanç Gülfidan olmak üzere eski yönetime teşşekkür eder yeni yönetime başarılar dilerim.
Kemal Koç
27-03-2008, 02:07
eski,daha eski,en eski yönetimlerimize olduğu gibi en yeni yönetimimize başarılar... ;) 1907 UNIFEB için en ufak bi katkı yapan bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...
Yusuf Yavuz
27-03-2008, 02:28
Eski yönetime tek tek teşekkür ederim...
Yeni yönetimimiz de Ünifebe hayırlı, uğurlu olsun.
Berk Ulupınar
27-03-2008, 02:42
Yeni yönetime başarılar.Hayırlı olsun.
Eren Aytaç
27-03-2008, 02:56
Eski yönetime teşekkürler eder yeni yönetime bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.Hayırlı ve uğurlu olsun.
Mert Ürkmez
27-03-2008, 14:49
hayırlı olsın Yiğit başkan
Alper Tunka
27-03-2008, 17:31
inanç bakanımızın ve yönetiminin özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerimizi sunar,Yiğit başkanımıza ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileriz.hepimize hayırlı olsun
Yiğit Arın
28-03-2008, 01:22
Arkadaşlar, ben de 2 senedir sürdürdüğüm web komitesi sorumluluğu görevini pazar günü itibariyle itibariyle devretmiş bulunuyorum.
Bu süre içerisinde birlikte çalışma imkanı bulduğum, mesai harcadığım, bir çok şeyi beraber başardığımız tüm yönetim kurulu ve web komitesinden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Aynı zamanda bu 2 sene zarfında 1907 ÜNİFEB'teki görevim sebebiyle bir çok kişinin isteğini zamanında yerine getirememe, hatta çeşitli sebeplerden dolayı tartışmalara girme gibi şeyler yaşadık. Forumda yaşanan bir çok olaya müdahele ederken, haksızlığa uğradığını düşünüp bize tavır koyan arkadaşlarımız oldu.
Belki bazıları için çok geç ama bu tarz durumlarda her zaman tam anlamıyla tarafsız davrandığımızdan ve 1907 ÜNİFEB'in değerleri doğrultusunda hareket ettiğimizden emin olmanızı istiyorum. Yine de geride kalan bu 2 yılda herhangi bir şekilde istemeden olsa da kalbini kırdığım arkadaşlar varsa onlardan da özür diliyorum.
Son olarak çok alıştığım, sonucunda çok güzel dostluklar edindiğim bu görevi bırakmanın verdiği hüzünün yanısıra, 1907 ÜNİFEB'i adaşımın (bu vesileyle başkanın ben değil Yiğit Arman olduğunu belirtmekte fayda var, hala karıştıranlar olabilir:)) başkanlığındaki pırıl pırıl bir yönetim kuruluna emanet etmenin de huzurunu yaşadığımı belirtmek isterim. Eminim ki 1907 ÜNİFEB her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da çok daha ileriye gidecek, çok daha büyük projelere imza atacaktır.
Yeni yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum.
Can İşçimen
28-03-2008, 01:49
ins hayırlısı olur..simdiden basarılar..hataydan slmlar...
Hüseyin Güler
28-03-2008, 02:32
Teşekkürler Başta İnanç olmak üzere tüm yönetim kuruluna ayrıca bir 6s galibiyeti ile yeni döneme başlayan yiğit arkadaşıma ve yeni yönetim kuruluna başarılar.
Onurcan Çetin
28-03-2008, 05:08
geçmiş yönetim kuruLuna her türLü çaLışmalarından ötürü üniversitem ve kendi adıma çok teşekkür ederim. .
yeni yönetim kuruLunu da tebrik eder,çaLışmaLarında başarıLar diLerim.
<!-- / message --><!-- sig -->
Can Özcan
28-03-2008, 05:12
Teşekkürler İnanç, bu kadar renkli ve özverili ve aynı zamanda medyatik bir başkan olduğun için :) Ayrıca herkesin her konuda imdadına koşan bir arkadaş olduğun için. Sana başkanlık çok yakışıyordu.
Ve tüm yönetim kurulu üyeleri, yorum yapmak bana düşmez ama görevlerini yerine getiren, gecesini,gündüzünü, her anını 1907ÜNİFEB'e ayıran bir yönetim kuruluydunuz.
Eminiz ki yeni yönetim kurulu, sizin yükselttiğiniz çıtayı çok daha yukarılara taşıyacaktır. Bayrak yarışına devam.
Hakan Altunay
28-03-2008, 14:01
Çok istememe rağmen pazar günü aranızda olamadım ama Berkay Abinin açtığı başlık vesilesiyle ben de duygularımı dile getirmek istiyorum.
Bu gerçekten bir bayrak yarışı, biz de abilerimizden ve ablalarımızdan aldığımız emaneti bir nebze olsun ileri taşımak için uğraştık. Görev yaptığım 2 sene süresinde yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber bunu başarabildiysek bu zaten bizim en büyük mutluluğumuzdur.Her zaman söyleriz, 1907 ÜNİFEB bir araçtır asıl amaç Fenerbahçe'ye hizmettir. Biz de geride kalan bu süre zarfında 1907 ÜNİFEB'e hizmet ederek, 1907 ÜNİFEB'in peşinde koşarak canımızdan çok sevdiğimiz Fenerbahçe'mize birşeyler katmaya çalıştık. Fenerbahçe'mizi 1907 ÜNİFEB ilke ve değerleriyle sevdik, onun misyonuna ve vizyonuna göre hareket ettik hep. Ve bu hayatımızın sonuna kadar da böyle devam edecek çünkü biz Fenerbahçe'yi en iyi 1907 ÜNİFEB penceresinden öğrendik.
2 senelik süreçte bu sevda peşinde koşarken beraber koştuğumuz arkadaşlarımızla kardeş olduk, ölümüne dost olduk. Yediğimizi içtiğimizi paylaştık, birbirimizin derdine ortak olduk. Bu, yk dan önce de böyleydi yk dan sonra da böyle olacak.
İnanç'ın önderliğindeki yönetim kuruluna 1 senelik süreç içerisindeki tüm çalışmalarından ötürü, 1907 ÜNİFEB ve Fenerbahçemize kattıkları için sonsuz teşekkürler... Yiğit'in önderliğindeki yeni yönetim kurulumuza da çıktıkları bu zorlu yolda canı gönülden başarılar dilerim.
Saygı ve Sevgilerimle
Yaşar Yıldız
28-03-2008, 21:06
inanç başkan herşey için teşekkürler.yiğit başkan hayırlı olsun sana.
Mert Erdoğan
28-03-2008, 22:06
Geçmiş yonetime ve İnanç Başkana alın terleri için teşekkür eder Yiğit Başkan yönetimindeki yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim...
Uğur Koçar
29-03-2008, 02:03
İnanç başkan ve yönetimine teşekkürler.Yiğit Başkan ve yeni yönetime de başarılar...
Servet Gürbüz
29-03-2008, 04:40
inanç başkana we yönetimine bizlere yaşattıkları güzellikler için üniversitem adına teşekkür ederim.bayrağı teslim alan yiğit başkan we yönetiminede bu yolda başarılar dilerim...
Serkan Özen
29-03-2008, 04:42
İnanç'ın hakkı ödenmez. Yiğit'e başarılar.
Erkan Ergün
29-03-2008, 08:59
Gerçekten 1907UNIFEB'in edindiği yer nerelerden nerelere dedirtecek cinsten.Uzaktan takip etmeme rağmen İnanç'ın neler yaptığını az çok biliyorum.Yiğit'e de başarılar.Yeni yönetim hayırlı olsun.
Uğur Yedikardeş
29-03-2008, 16:27
İnanç ve beraberinde çok güzel şeyler başaran arkadaşlara teşekkürler..
Yiğit'in ve onunla beraber görev alacak arkadaşların da en az onlar kadar güzel işlere imza atacağına eminim..
Tebrikler, başarılar..
Ömer Yurtseven
29-03-2008, 16:59
İnanç başkanın başkanlığı süresince yaşattığı gurur,onur ve heyecanlar için sonsuz teşekkürler...Yiğit başkanımızında aynı gururu onuru ve heyecanı yaşatgacağından eminim.. TEŞEKKÜRLER GÜLFİDAN , BAŞARILAR ARMAN...
Vehbi Şirikçi
31-03-2008, 16:23
Yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar.
Bayrak yarışında şimdi görev onlarda. Eminim ki bu oluşumu daha yukarılara taşımak için ellerinden geleni yapacaklardır.
Hamit Basık
03-04-2008, 20:55
İnanç Başkanımıza 1907ÜNİFEB için harcadığı emeklerden dolayı teşekkür eder, Yiğit Başkan'a da yeni görevinde başarılar dilerim,
Ayrıca FB-Chelsea maçında bize gösterdiğiniz yakın ilgi ve samimiyet için teşekkürü bir borç bilirim, Nice birlikteliklere
Mehmet Turutoğlu
04-04-2008, 17:55
Yeni yönetim kuruluna başaralılar dilerim.Hayırlı olsun.
Ceren Altun
06-04-2008, 13:09
1907ÜNİFEB'i çok sevmemde ve bu kadar çok benimsememde çok büyük yeri olan İNANÇ başkana kendi adıma herşey için çok teşekkür ederim... YİĞİT başkanın da ÜNİFEB'i çok daha ileriye, çok daha güzel yerlere getireceğinden eminim.... Canı gönülden başarılar diliyorum.......
Emre Altındal
07-04-2008, 17:51
Bayrağı devreden ve bayrağı taşıyacak herkese teşekkürler, başarılar
Reşat Özdemir
08-04-2008, 11:02
Teşekkürler İnanç, başarılar Yiğit.Bayrak yarışı devam ediyor. Daha nice başkanlar, nice yönetimlerle birlikte 1907UNIFEB adının hep büyük bir gururla anılması dileğiyle...Saygı, sevgi...
Kemal Çelik
09-04-2008, 00:29
İnanç Başkan'a sonsuz teşekkürler...Yiğit Arman'a bu zor görevde başarılar...Hepimize hayırlı olsun...
Emre Yolcu
09-04-2008, 02:18
1907 Ünifeb yeni yönetim kuruluna görevlerinde basarılar diliyorum
Mustafa Kemal Üniversitesi tam destek
1907 MKÜNİFEB Organizasyon Komitesi
Emre YOLCU
stunningchild@hotmail.com
Sercan Ertuğrul
09-04-2008, 22:04
oluşumumuzda bize yardımcı olan İnanç başkana teşekkürler!
oluşumumuzda bize yardımcı olan Yiğit başkana başarılar!!:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.