PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe SK - Chelsea // Şampiyonlar Ligi Karşılaması Çarşamba Saat 21:45

Servet Güldeş
29-03-2008, 22:52
2 Nisan Çarşamba
Avrupa Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe-Chelsea
Şükrü Saracoğlu/21.45

Haydi Fenerbahçem...
Tarih yazmaya devam...

Erdal Futtu
29-03-2008, 22:56
Sevilla maçı topicinede ilk ben yazmıştım..bu maçada ilk yazmak bana nasipmiş!!!!
takımın nasibi de aynı olur inşaallah!!!!

maç hakkında yorum yapmaya gerek yok!!!onlar bizden korksun...
burada alacagımız bir galibiyetle İngiliz basını 1 hafta yerden yere vurucak onları ve stres yüklü olarak çıkacakları rövanş maçında da işi götürürüz gibi!!!!
BİZE BU TOPİC'i AÇTIRANLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER!

Cem Demirtaş
29-03-2008, 23:19
sevilla maçına da ikinci ben yazmıştım sanırım buna da ben yazayım dedim :D
umarım aynı tarifeyi chelsea ye de uygularız...
burdan boynu bükük göndeririz...

Yusuf Yavuz
29-03-2008, 23:20
ilk sayfada yerimi alayım bari :D
zinciri de bozuk :)

Orhun Can
30-03-2008, 00:40
BİZE BU TOPİC'i AÇTIRANLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER!
Aslında son sözü ilk post'ta söylemişsin Erdal, bize diyecek laf kalmamış. :)

Vizelerin amansızca içimizi kararttığı şu haftada umarım Fenerbahçe bize moral kaynağı olur.

Murat Şener
30-03-2008, 00:47
vizelerin içimizi kararttığı biletixde biletlerin kalmadığı şu günlerde fenerbahçemizin galibiyeti bize olaan gücüyle aydınlatacaktır ...

Aycan Yılmaz
30-03-2008, 01:01
Cok temkinliyim bu macda.. En korktugum takim da `biz olduk` havasi belirgin olmasa da icden ice olma ihtimali.. Umarim R.Carlos`un sozleri ve yaklasimi takimda gercekden hakimdir. Allah yardimcimiz olsun.. Insallah bu turu da geceriz.

Erdem Köroğlu
30-03-2008, 01:50
bu macı alır ve Londra'da da yenilmezsek,haliyle tur bizim olur ve Türkiye yıkılır....ben cok ümitliyim...insallah bizlere ceyregin heyecanını yasattıran takımımız yarısını,tamını da tattırır...

Murat Şahin
30-03-2008, 02:52
Titre avrupa FENERBAHÇE'm geliyor. Bizim birilerinden korkmamız imkansız, çünkü korku bizim diğer adımız.

İlker Aktaş
30-03-2008, 16:13
İçerde 1-0 orda 1-1 ..

Kaptan ve bütün takım inanmışken bu turu geçmek hiç de zor değil..

Yeter ki inanalım..

Aycan Yılmaz
30-03-2008, 18:23
An itibari ile biten mac da Chealse Tuncay`in takimi Middlesbrough`u 5`dakika da Carvalho`nun golu ile 1-0 yendi.

Cem Esmer
30-03-2008, 18:25
umarım çarşamba bugünkü şanşları olmaz middlesbrough'un son 8 dakikada 3 topu direkte patladı.

Çağlar Çağatay
30-03-2008, 18:26
Chelsea-M'boro maçının tamamını izledim ve M'boronun 4 topu direkten döndü Chelsea hiçbir olumlu şey yapmadı.Eğer çarşamba gükü Chelsea bu olursa...Taraftar tarafından da protesto edildiler...

Aycan Yılmaz
30-03-2008, 18:29
Chelsea-M'boro maçının tamamını izledim ve M'boronun 4 topu direkten döndü Chelsea hiçbir olumlu şey yapmadı.Eğer çarşamba gükü Chelsea bu olursa...Taraftar tarafından da protesto edildiler...

CL maclarını aynı düzeyde düsünmemek gerekir. Fakat son dönem de her ne kadar toparlanmıs görünseler de genel durum da büyük maclarda pek basarılı degiller.. Bu genel durum insallah ceyrek final maclarında da devam eder..

Abdullah Çalışkan
30-03-2008, 18:53
servet bu başlığı artık yukarımı alsak ne.. diğer basit karşılaşmayı geçme zmnı gelmedimi..;)

Yiğit Babacan
30-03-2008, 18:54
Yahu içimden 3-0 4-0 gibi net skorlar geçiyor ya hadi hayırlısı.Allaaah derim ondan sonra.

Alp Alper
30-03-2008, 21:37
arkadaslar bugun lampard..cech..ashley cole..ferreira..falan yoktu macta...ılk yarının sonlarına dogru ıyılerdı...ama 2. yarı bocaladılar..elenmeyecek bır takım degıl..

Emre Kıyak
30-03-2008, 22:23
inanıyoruz eleyeceğiz..
Yarı final oynamamız vitrin açısından çok önemli çünkü yarı finalde bir gecede tek maç olacak ve mecburen tüm avrupa ve dünya o maçı izleyecek..
Reklam açısından çok önemli bir durum..

Adem Sürek
30-03-2008, 22:30
döndük sahaya doğru
açtık ellerimizi
yalvardık kanaryaya
duysun diye bizleri.............

inanıyoruz,
eminimki futbolcularımız ve teknik heyetimiz bizden daha inançlı ve rahat.

Ulaş Akçaoğlu
31-03-2008, 00:39
chelsea maçını alırız diyorum.chelsea nin en etkili olduğu yöntem dar alanda kısa paslaşmalar.fenerbahçemde alan daraltma bilmiyor. boş alanda iyi oynayamaz chelsea. uzaktan şutlar tehlikeli sadece. hava toplarında luganoya güveniyorum.carlos oynarsa onun köşesinden orta gelmez.gökhanda hırsıyla bezdirir karşısındaki oyuncuyu.tek sorun kalıyor geriye duran top.duran top organizasyonları iyi olan bir takım chelsea.maldonadonun bu maçta yıldızlaşacağına inanıyorum.maç kolay olmayacak ama chelsea yi deviririz diyorum.

Kenan Ergün
31-03-2008, 00:49
Ulaşcım ilk maç Gökhan yok ne yazıkki

Tuğba Tülü
31-03-2008, 02:02
İngiliz takımlarına şansımızın tutmadığı malum..sadece biz değil bütün takımlarımızdan Milli takımımıza kadar(tarihimizde ingiltereye golümüz yok)...Temkinli konuşmak lazım bu tür maçlarda,ne olursa olsun Chelsea...ligde bu hafta şanlarıyla kazanmış olsalarda ligi şampiyonlar ligiyle kıyaslamamak lazım...bu maçta en çok da Gökhanın eksikliğini hissedeceğiz bu da çok büyük eksiklik ,inşallah hissetmeyiz dicem ama bariz şekilde hissedeceğiz :???:

Ferdi Yüksel
31-03-2008, 02:12
SEvilla Teknik direktoru Fenerbahce abartılcak takım degildir dedi

SEvilla baskanı gercek cehennemi gosterin dediler,

Ahmet Cakar : Fenerbahce elesin bikini gireyerim dedi

Büyük konustular Hepsi lafları yedi

Nicolas Anelka kuralar cekilmeden 3 gün once;

FEnerbahce cıkarsa rahat eeleriz

Gündem : FEnerbahce Fark yeer elinir

Boyle buyuk konusun bize sans geliyor

HAydi Fenerbahcem Herkesi futbolun döv

Tam destek Hep destek

Murat Şahin
31-03-2008, 02:34
Türkiye el ele tek yürek seninle haydi FENERBAHÇE'm kendini bilmezleri futbolunla yıldırım gibi çarp ki ne kadar büyük olduğumuzu anlasınlar.

Aycan Yılmaz
31-03-2008, 02:38
Dünya da futbol kulüplerinin parasal güçlerini Fransız DELOİTTE şirketi araştırır. Dünyada artık futbol 200 milyar dolarlık bir endüstri. Bu para nerede ise Türkiye'nin bütçesine yakın. Geçen sezon yıllık gelirlere göre takımların sıralanışında Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki tüm rakipleri ilk 10'da. Sadece Schalke, 16. sırada. Bu liste bu yıl da değişmedi aslında. Son 10 yılda bu ligi kazanmış 10 takımın 9 tanesi, en çok kazanan 10 takımın içinden çıktı. Sadece Porto, 2004'te bu kuralı yıkabilmişti. Ama sonuç netti. Şampiyon olmak için % 90 zenginler kulübü üyesi olmak gerekiyordu. İşte bu nedenle Fenerbahçe bugün burada ise çok büyük iş yapmıştır. Yarı Final'e çıkarak daha da büyük iş yapacaktır.

ps. alıntıdır.

Osman Varlık
31-03-2008, 04:44
Türkiye el ele tek yürek seninle haydi FENERBAHÇE'm
bu konuda süphelerim var!! son bejeke maçında ki chelsea formalı T.C. vatandaslarını(!) gördükten sonra nedense bir bizler bir de Kasımpaşa taratarları elele tek yürek Fenerbahçe'yleymiş gibime geliyor:rolleyes:
neyse vize haftasında canımız bu kadar sıkılmışken bir galibiyet ne kadar güzel olurdu:) inşallah Fenerbahçemiz yaşatır bize o duyguyu da. Bu sene ne kadar çok sevindik neden daha fazla sevinmeyelim ki:) bizler inanıyoruz, takım inanıyor... sıra geldi 1905 chelsea ye Allah yardımcımız olsun:dans::dans:

Aycan Yılmaz
31-03-2008, 04:56
AntuHaber: Rıdvan Dilmen röportajından:

Yüzde 45 Chealse'yi Eleriz

Mesela bizim takımın kadrosuna bakın bizim alternatif kadromuz iyi değil. Bizim 12-13 kişilik çok iyi kadromuz var. Bu kadro Çarşamba günü Chelsea ile oynuyacak. Herkes görecek Çarşamba günü yüzde 60 tek kale oynayacağız biz bu maçta. Bak göreceksiniz. Bizim maçımız Chelsea baskısıyla filan geçmeyecek. Biz önde oynayacağız. Biz daha fazla pozisyona gireceğiz Chelsea`ye karşı. Burada bizim yüzde 60 kazanma şansımız fazla. Orada onların yüzde 70 fazla bak. Aradaki fark orada doğacak yani. Yüzde 10`luk bir fark var aramızda. İçeride biz yüzde 60 iyiyiz, orada onlar yüzde 70 iyi oynayacaklar.

Yüzde 40 diyorum ben. Yüzde 45 hatta. Göreceksin burada hocam bizim Volkan`a 8 tane top gelmez. Göreceksiniz ya... Tamamen bizim kontrolümüzde maç olacak. Ha oradaki maç da onların kontrolünde olacak. Çünkü onların önde oynayan oyuncuları daha iyi. Eşleştirdim., Makalele- Marco, fazlası var eksiği yok bizimkinin. Ballack-Alex, ben Alex`i önde tutarım. Kesin önde tutarım Alex`i. Alex Fenerbahçe Spor Kulübü tarihinin en büyük futbolcusudur. Ben Lefter ağabeyleri filan seyretmedim saygısızlık yapamam ama kendimi biliyorum Fenerbahçe`nin sembol oyuncusuyum, bizim Fenerbahçe`ye verdiğimiz faydanın 10 katını verdi o. Alex gibi futbolcu mu geldi Fenerbahçe Kulübüne. Ve bu oyuncu yuhalandı ya. Gazetelerin dolmuşuna gelip yuhaladı insanlar bunu.

Baktığımızda sol önde Uğur, tutturduğu zaman oradaki bir tek muamma tutturduğu zaman, 45 maç oynamış 2 tane iyi maçı var. Sağ tarafa baktığınız zaman Deivid, onlar da ya o ufak zenci futbolcu oynuyor ya da Cole oynuyor. Bence fark yok aralarında. Stoperlere bakalım hocam eşit. Sol eklere bakalım hocam, Roberto Carlos. Onların oyuncusu da iyi oyuncu bizimki de iyi oyuncu. Sağ bek Gökhan`a bakalım, bizim sağ bekimiz onların sağ bekinden daha iyi oyuncu. Santrafora bakalım, onların ki bizimkinden bir adım önde. Bir avantajları daha var. Alternatifleri de iyi. Anelka, Schevchenko gibi oyuncuları da var. Oyun şablonu olarak bakalım. Onlar da 4-2-3-1 oynuyor, biz de. Onlar da kontrollü oynuyorlar, biz de kontrollü oynuyoruz. Yani bizi Chelsea çantada keklik filan göremez.

Ferdi Yüksel
31-03-2008, 05:05
Rıdvan abimiz diyorsa varrdır bir bildigi aama inş eleriz...

Berat Arıkan
31-03-2008, 13:22
ben bu maçtan çok ümitliyim!kadıköy de kesin galibiz diye düşünüyorum!bence kaybedecek pek fazla birşeyimiz yok!ben artık fenerbahçemizin bu yıl olmasa bile seneye ya da yakın bi tarihte o kupayı kaldıracağına inanıyorum!taraftar artık avrupa başarısı istiyo!!!!!bu taraftar,bu klüp ve fenerbahçeye gönül veren herkesin artık bunu fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum!!!!!

Selçuk İnce
31-03-2008, 13:36
sevilla maçından daha çok ümitliyim bu maçtan inş. burdan gol yemeden galibiyeti alıp orda rahat bi futbolla finale doğru ilerleriz

Mehmet Ovalı
31-03-2008, 14:00
tek birşey bilirim hayat felsefemde acı ceken kazanır kalbi iyi olan kazanır bekledik ve beklicez ve hep yanında olacaz fenerbahçem tek temenim Chelsea maçıyla deyil sadece bundan sonra hep buralarda olmak ama içimden bir ses MOSCOW DA O KUPAYI ALACAĞIZ DİYOR HADİ HAYIRLISI TÜM KALBİMİZLE YANINIZDAYIZ COCUKLAR

Ferdi Yüksel
31-03-2008, 15:47
Az kaldı maca Az kldı heyecan tuttu...

Osman Varlık
31-03-2008, 15:58
Chelsea maçıyla deyil sadece bundan sonra hep buralarda olmak ama içimden bir ses MOSCOW DA O KUPAYI ALACAĞIZ DİYOR HADİ HAYIRLISI TÜM KALBİMİZLE YANINIZDAYIZ COCUKLAR

inşallah abi o günleride görürüz yada heyecandan ölürüz göremeyiz:D:D:D

Saygın Özkan
31-03-2008, 15:59
Çok zor bir maç. Sonuçta adı Chelsea ve işallah futbolcularımız isimden dolayı korkarak veya panik halde maça başlamazlar. Çünkü ismiyle, oynadığı oyun olarak çok zıt bi takım. Kadıköydeki 1-0lık galibiyet bize yeter bence. Lamparda çok dikkat edilmeli ona oyun kurdurmazsak , maçı alırız.. Allah tüm futbolcularımıza yardım etsin..

Bizler inandıkk, siz de inanın, bizim için bu maçı alııııııın!!!!:dans:

Melike Şensoy
31-03-2008, 17:03
bizim oyuncuLarımz bu saatten sonra isme fLn bakmazLar artık biz onLarın deiL onLar bizim adımıza bakıoLar
biz bu maçı kadıkyde 1-0 yada 2-0 alırız ama inş. goL yemeiz
çarşamba günü stadı şöLen yerine çewiricez tribündeiz :)

Ferdi Yüksel
31-03-2008, 17:26
Nice Fenerbahçeliler görüyorum umutsuz mücadelesiz biz böyle ruhsuz taraftar istemiyoruz beyler kendinizi aşın biraz çeyrek finaldeyiz bunun önemini bilmeyenler çoktur ve bu saatten sonra kimse barca chelsea arsenal gibi laflar etmesin dediğim gibi ümitsiz ve ruhsuz taraftar istemiyoruz aksine takımına güvenen her an gol sevincini yaşayacağına inanan taraftar istiyoruz.bir Fenerbahçelinin maçtan 1 gün önce turu geçemeyiz lafları varsa maçtan sonra turu geçtiğimiz zamanda burada nasıl geçtik laflarını atıyorsa bu insanlar sadece gösterişten ibarettir.

Fenerbahçeliysen umutlu olacaksın imkansızı isteyeceksin...

Saygın Özkan
31-03-2008, 17:32
bizim oyuncuLarımz bu saatten sonra isme fLn bakmazLar artık biz onLarın deiL onLar bizim adımıza bakıoLar

Futbol oynadığını zannetmiyorum, o yüzden bu psikolojiyi bilmiyosun. Her büyük takıma karşı oynayan futbol takımı futbolcuları, oynayacağı takımın kim olduğuna , nası bi takım olduğuna bakar.. Chelseanin yerine man utd gelseydi bu kadar rahat konuşabilirmiydin bilmiyorum..
Yazım havada kalmasın dye devam ediyim.. Yani sadece chelsea ile man utd arasındaki farkı belirtmek istedim.. İsime baktığımız zaman kimse man utd'ın gelmesini istemez. Gelse de korkacak değiliz, takımımıza tam destek vereceğiz ama en son karşılaşmak istedğim takım.

Safa Yazıcıoğlu
31-03-2008, 17:51
Fenerbahçeliysen umutlu olacaksın imkansızı isteyeceksin...
umutluyuz, istiyoruz, ve kazanacaz...;)

Melike Şensoy
31-03-2008, 18:02
Futbol oynadığını zannetmiyorum, o yüzden bu psikolojiyi bilmiyosun. Her büyük takıma karşı oynayan futbol takımı futbolcuları, oynayacağı takımın kim olduğuna , nası bi takım olduğuna bakar.. Chelseanin yerine man utd gelseydi bu kadar rahat konuşabilirmiydin bilmiyorum..
futbol oyandığımı belirtmek isterim 2 sene vefaspor kulübünde oynadım(adım meLike dikkat!!cinsiyet bayan;)) oynıcamız takıma tabiki bakıcaklar araştırıcaklarıki bu takım chelsea ama benm ordaki yazıyı yazmaktaki amacım isme bakıp korkmak üstüneydi chelsea adını duyduklarında korkarak çıkıcaklarını belirten bi yazıya karşılık olarak yazmıştım biz bu saatten sonra chelsea man.uni gibi isimlerle başa başız onları yenebilecek güçteiz isimdeki farklılıkta ortadan kalkmaya başladı o yüzden kim çıkarsa fark etmez ama tabiki takımları araştırıp analiz edicekler;)

Serdar Gönül
31-03-2008, 18:24
umutluyum inanıyorum ve güveniyorum bu maçı alacağız

Ferdi Yüksel
31-03-2008, 18:33
umutluyuz, istiyoruz, ve kazanacaz...;)

İnşallah Her zaman Tam destek hep destek , Carsamba günü formam üzerimde olcak Persembe günü sonuc her ne olursa olsun yine üzerimde olacak...

Safa Yazıcıoğlu
31-03-2008, 22:31
İnşallah Her zaman Tam destek hep destek , Carsamba günü formam üzerimde olcak Persembe günü sonuc her ne olursa olsun yine üzerimde olacak...
bizimde öyle olacak, inşallah ankaraya galibiyeti kutlayarak döneriz bizde...:)

Ferdi Yüksel
31-03-2008, 22:34
bizimde öyle olacak, inşallah ankaraya galibiyeti kutlayarak döneriz bizde...:)

İnşallah abi İstanbuldada kutlulayım ordayım bende

Servet Güldeş
31-03-2008, 22:55
Allah bize 20 gün sonrada bu heycanı yaşamayı nasip etsin

Adem Sürek
01-04-2008, 00:31
bu arada cech ve lampard ın durumu belli değil galiba,chelsea yıldızlar topluluğu ama bu oyuncuların oynamaması avantaj yaratır gibi geliyor,neticede o toluluğun da dinamoları,oynamazlarsa bir artı olabilir.

Alp Alper
01-04-2008, 00:38
chelsea gelmıs ve onları gese tarafları karsılamıs...en buyuk ılgıyı anelka gormusss..ayrıca shevchenko kadroda yokmuss..

Cihangir Kösecik
01-04-2008, 00:41
chelsea gelmıs ve onları gese tarafları karsılamıs...en buyuk ılgıyı anelka gormusss..ayrıca shevchenko kadroda yokmuss..

6s taraftarı destekleye dursun biz inşallah çakacağız! Hepsine bir ders olacak inşallah!

Aycan Yılmaz
01-04-2008, 00:58

Resmi siteden: http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11252/

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçındaki rakibimiz Chelsea, teknik kadrosu ve bazı gazetecilerle birlikte geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi. Dış ilişkiler Müdürümüz Turgut Acar ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı'nın asistanlarından Mahmut Sökün tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chelsea takımını ayrıca özel bir Türk taraftar grubu daha karşıladı. Eski oyuncularımızdan Nicolas Anelka'ya çiçek vererek Chelsea lehinde tezahüratta bulunan taraftarların, takımları ve kendileri hakkında neler söylediklerini pek anlamadıklarını ifade eden İngiliz oyuncular, Türkiye'de Chelsea taraftarının bulunmasından mutluluk duyduklarını, ancak bu taraftarların maça gelmek için bilet almadıklarını öğrenince üzüldüklerini ifade ettiler. :D :D

Alp Alper
01-04-2008, 01:38
superspor.com da öyle yazmıyor..ayrıca resmı sıtedekı resımde de arka planda geselıler oldugu gozukuyor..

Aycan Yılmaz
01-04-2008, 01:52
superspor.com da öyle yazmıyor..ayrıca resmı sıtedekı resımde de arka planda geselıler oldugu gozukuyor..

Resmi site de biliyor onların kim olduklarını.. ^)) Bu arada bu ezikler kendilerini asmaya basladılar!!.. Ceyrek final'e cıktık hasetlerinden catlıyolar olurda kupa gelirse die!!.. Ayrıca o karsıladıkları takımdan 5 tane yediklerini ne zaman unuttular acaba!!..

Murat Şahin
01-04-2008, 01:56
Yüzsüzlük diz boyu biz kendi takımımıza güveniyoruz. Ve tek kendi takımımızı destekliyoruz.Biz iki yüzlü değiliz yüzsüz değiliz. Biz TÜRK'üz.

Yiğit Babacan
01-04-2008, 02:32
Ya var ya accayip konsantre oldum.Ertesi gün çok önemli bir sınavım var.Başların sınavına ya.Çarşamba günü bağırmayan stadı inletmeyen taraftar kalmasın. Çok gaz durumdayım.

Muzaffer Eken
01-04-2008, 02:54
galatsaray taraftarı onları desteklese nolur desteklemese nolur.Destekleyecek takımları olmayınca şaşırdılar normaldir.Alayına yine güzel bi cevap verebiliriz inşallah.

Melike Şensoy
01-04-2008, 11:57
galatsaray taraftarı onları desteklese nolur desteklemese nolur.Destekleyecek takımları olmayınca şaşırdılar normaldir.Alayına yine güzel bi cevap verebiliriz inşallah.
inş Allah yardımcımız oLsun sevilla tarafını tutanlar 5 yer FB dienleride gördük biz sonra nasıl döndüler bunlar da dönücekler ama dönseler noluurr dönmeseler noolurr

Can Rona
01-04-2008, 13:42
Anelka'da futbolcu değildi bir de imza almışlar,Anelka zaten imzayı vermişti:)

Fatih Özpınar
01-04-2008, 15:09
TARAFTARA

Bu sözler de F.Bahçe taraftarına.
Chelsea maçı için iki gün önceden uykuları kaçanlara...
O gün Saracoğlu'nda olacaklara.
Bu büyüme başlıklı girişimde ateşi siz yakacaksınız.
Çok fazla şansınız, fırsatınız yok.
Sevilla maçını hatırlayın.
Hatırlayın ve hemen unutun.
Futbolcuların psikolojilerine eşlik etmek de ne demek?
Takım gol yedikten, geriye yaslandıktan sonra gözlerinizi süzmek de ne demek?
Bir takım iyi oynarken zaten herkes bağırıyor.
Herkes ateşliyor.
Kendinden geçiriyor.
Yetenek ve özellik yaratmak takımınızı yürürken koşmaya teşvik etmekte.
Ne olursa olsun F.Bahçe taraftarı için de bir tarihi sınav Chelsea maçı.
Sevilla maçında, tribünlerde alınan kırık notları düzeltme zamanı.
Sıkı sıkı sarılın birbirinize...
Formalarınıza...
Belki iki gün kendinize gelemeyecek de olsanız, kesmeyin bırakmayın kendinizi.
Birbirinizi ateşleyin, takımınızı ateşleyin.
Oyunu izlemek yerine, oyunu siz oynatın.
O potansiyel fazlasıyla o tribünlerde var.
Belki de 100 yıldır ilk defa bu kadar çok ihtiyaç duyulan an..
Ortaya çıkması gereken an.
Skora, oyuna değil, takımı teşvik etmeye, güç vermeye yönelik susmayan tribünler.
Bu maçın tüm teknik, taktiğinin önüne geçer.
Var mısınız.
Yok musunuz.
Bir kez var olduktan sonra...
Emin olun o varlık uzun süre kesintisiz olarak devam edecek ve büyüyecek...

Bu ülke tek vücut.
Tribünlerinde Chelsea formalılara.
Hava alanında Chelsea'yi karşılayan 'Türklere' rağmen.

Sözü futbolun dışına daha fazla itmeyelim.
Batılı filozofların söylediği Latince bir söz ile bitirelim;
“Ex Oriente Lux”, yani ışık doğudan yükselir.
Yükselecek...

Bakın bakalım, tribünlerde bu sözü görebilecek misiniz...
Bu da sürpriz olsun.
Yine zaferde görüşmek üzere.

Esat Dergi'nin Fenerbahçe Kulübü ve Chelsea maçı hakkında görüş belirttiği yazısından alıntıdır.

Direnç Uyanık
01-04-2008, 15:50
İnşallah Fenerbahçem Çarşamba Akşamı büyük bir zaferle;İngiltere'de işimizi kolaylaştıralım... Tek vücutuz,Saraçoğlun da kalbimizle aklımızla Seninleyiz FENERBAHÇEM...Avrupanın Prensi (Efsane) ; bir Tarih daha Yaz!!!

Kadir Gözütok
01-04-2008, 16:06
F.BAHÇE CHELSEA’Yİ YENEMEZ"
Chelsea ile F.Bahçe 10 maç yapsa ne olur?
Sekizini Chelsea kazanır. Diğer iki maç berabere biter, F.Bahçe hiç kazanamaz. Onda bir şansı yok.

İmza: Ahmet Çakar:)

Osman Varlık
01-04-2008, 16:32
atık bekliyoruz.... Az kaldı uykuların kaçmaya başladığı zaman geldi.. Fenerbahçeme başarılar diliyorum..

bu arada 1907unifeb.org un girişindeki görseli hazırlayanların ellerine sağlık çok güzel olmuş her maçtan önce bekleriz öyle görselleri;)

Can Rona
01-04-2008, 18:40
An geçmiyor ki cevaplar ardı ardına gelmesin,bir cevap da Anelka'dan :)

Havaalanında sizi karşılamaya gelen G.Saray taraftarlarını görünce şaşırdın mı?
"Ben hiç G.Saray taraftarı görmedim."

İyice rezil ettiler kendilerini.Bu arada Anelka şunları söyledi:

-F.Bahçe'de yaşadığın en güzel anlar ne zamandı?
"Şampiyon olduğumuzda otobüste Bağdat Caddesi'ne gittik ve 500 metrelik mesafeyi 4 saatte gidebildik taraftarların ilgisinden dolayı. Bu, Türkiye'deki en mutlu zamanımdı."
-F.Bahçe taraftarları seni çok seviyor. Bu konuda neler söyleyeceksin?
"Ben ayrıldığım zaman bile F.Bahçe'yi çok seviyordum. Bunu her fırsatta dile getirdim. Dediğim gibi F.Bahçe'den ayrılmamın kulüpler bir ilgisi yok. İngiltere'ye dönemk istiyordum. Taraftarları da çok seviyorum. Beni çok sevdiklerini biliyorum ve onlara teşekkür ediyorum."

Osman Varlık
01-04-2008, 19:30
An geçmiyor ki cevaplar ardı ardına gelmesin,bir cevap da Anelka'dan :)

Havaalanında sizi karşılamaya gelen G.Saray taraftarlarını görünce şaşırdın mı?
"Ben hiç G.Saray taraftarı görmedim."

ordakiler taraftar değildi de ondandır görmemesi:D:D:D

İhsan Oğuztüzün
01-04-2008, 20:07
bu maç Türkiyenin maçı değil Fenerbahçenin maçı...görüyorsunuz biri forma giyer,diğeri karşılar ama hiçbiri karşılaşamaz :D

Ferdi Yüksel
01-04-2008, 20:11
Az kaldı az Chelseaye cehennemi gostermeye

Welcome Too Hell ;

http://img364.imageshack.us/my.php?image=kadkoygu4.jpg

http://img364.imageshack.us/my.php?image=kadkoygu4.jpg

Tuğba Tülü
01-04-2008, 21:57
http://www.antu.com/images2007/fenerbahce/chelsea_ist/chelsea_idman.jpg
Chelsea son çalışmasını yaptı

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İngiltere'nin Chelsea takımı, İstanbul'da son çalışmasını yaptı.
Maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, teknik direktör Avram Grant yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikasından sonrası basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Antrenmanı, karşılaşmayı izlemek için İstanbul'a gelen, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum da izledi. Daum, bir süre Grant ile saha kenarında sohbet etti.

Drogba,Lampard,Terry,Ballack,joe Cole(çook beğeniyorum)...ne mutlu ki bize bu yıldızları Kadıköy çimlerinde izleyeceğiz..Bana belki kızacaksınız ama bu yıldızları izleyeceğim için de çok heyacanlıyım...

Murat Şahin
01-04-2008, 23:35
Görseller harika antu.com unda 1907unifeb.org unda süper olmuş hazırlayanların ellerine sağlık ve FENERBAHÇE'm zaman geldi göster kendini cümle alem öğrensini büyüklüğünü

Merve Albayrak
02-04-2008, 00:08
yensende yenilsende hep gönlümüzdesin.dualarımız seninle fenerbahçemmm.(her ne kadar türk olduğunu iddia edipte chelsea yı savunanlara İNAT yenmen dileğiyle efsanem) HEP DESTEK, TAM DESTEK

Ferdi Yüksel
02-04-2008, 00:15
alayına isyan ,inadına Fenerbahce...

İbrahim Saraç
02-04-2008, 01:50
yarın bu saatlerde inş sevinçten uyuyamam hadi fenerbahçem göster gücünü

Adem Sürek
02-04-2008, 02:01
bu arada maçı emre tilev anlatacakmış
inşallah tekrarlar

10 kere alex 100 kere alex 1000 kere alexxxx

http://www.youtube.com/watch?v=3hIiftwSWLs&eurl

Selçuk İnce
02-04-2008, 02:04
inş. arkadaşlar yarın akşam bu saatte sevinçten sokaklarda olalım + bu maç için şu an istanbul yollarında olan binlerce arkadaşımıza şimdiden kolay gelsin diyorum inş. yüzünüz ak bi şekilde dönersiniz

Mustafa Kaplan
02-04-2008, 02:22
Bu maça yorum yapıyoruz ve kazanabileceğimizi düşünüyoruz ya, gerisi mühim değil. dile kolay Şampiyonlar liginde çeyrek final.

Bizim bir adetimiz vardı, şampiyonlar liginde ilk maç günü bir kupon yapar tutarsa hepsini ikinci maç günündeki kupona yatırırdık. Artık böyle bir şansımız yok, zira günde iki maç yapılıyor :) Biz de kombine kupon yaptık, şimdilik maçlar tuttu bakalım, Fenerbahçe de yenecek burada, çok gol olmasa da.

Chelsea takımı sevilla gibi hafife almıyor bizi arkadaşlar, Boro karşısında bence kendilerine geldiler. Açıklamaları da hep bu yönde zaten, aynı oyunla bize karşı bir şansları olmadığını söylüyorlar. Ayrıca bu maç şampiyonlar ligi maçı, konsantrasyonu farklı olur. O yüzden saha içinde herşeye hazırlıklı olacaklardır. Bizim asıl farkı saha dışında göstermemiz gerekiyor, her ne kadar olimpiyakos karşısında Şükrü Saracoğlu atmosferine yakın bir seyirci baskısıyla karşılaşmış olsalar da havaalanında Fenerbahçelilerin olmayışı fırtına öncesi sessizlik tanımına tam da uyacak gibi görünüyor. Onların oyunlarını hem saha içinde hem de saha dışında bozmalıyız. Sinirlensinler ki hakemle uğraşıp kart görsünler. Umarım tribünler beklediğimiz gibi olur.

İlk golü biz atarsak maçı koparır farka gideriz bence. İlk golü onlar atarsa avrupanın en iyi defansı karşısında işimiz hiç de kolay olmayacak. Zira bu yıl 6 şampiyonlar ligi maçında gol yemediler.

Güzel bir video gördüm paylaşayım buradan
http://www.youtube.com/watch?v=0LWEzJ362KA

Burcu Akkaş
02-04-2008, 02:46
hep inandık umarım yine başarırız,kalbim ve aklım kadıköyde olacak bu akşam,her ne kadar orda olamayacak olsam da:(..

Abdullah Çalışkan
02-04-2008, 02:57
bu maçı alıcağımıza yürekten inanıyodum ama dr. gürkan kubilay fener bugün chelsea yi yener deyince daha da bi inanır oldum..:)

Ferdi Yüksel
02-04-2008, 03:27
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı

http://img232.imageshack.us/img232/6051/68xg8gzal6.jpg

Buradan
http://img296.imageshack.us/img296/6866/36on9tmky8.jpg

Çıkış
http://img393.imageshack.us/img393/1005/46vf7xijl4.jpg

Yok !!!
http://img296.imageshack.us/img296/8114/53xi2yaqd6.jpg

Osman Varlık
02-04-2008, 03:36
bu heyecan uyutmuyorda yarın vizem var ama uyuyamıyorum gözümü kapatınca maçı görüyorum :D:D:D İnşallah istediğimiz gibi olacak.. herşeye herkese inat FENERBAHÇE....

Serdar Gönül
02-04-2008, 13:26
arkadaşlar inş bugün yenicez ve ismimizi yarı finale yazdırıcaz buna yürekten inanıyoruz ve fenerbahçemizi sonuna kadar destekliyoruz

Volkan Matur
02-04-2008, 13:30
Bu maç gerçekten çok önemli bir karşılaşma.Allah'ın izniyle inşallah kazanıcaz.Bu maça gidemiyeceğim için gerçekten çok üzülüyorum.Ama gidecek olan tüm arkadaşlarımın 90 dk boyunca takımımızdan desteğini esirgemeyeceği düşünüyorum.İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.

Göktuğ Güllüce
02-04-2008, 13:31
Sıra geldi chelsea maçına... Bu maçta takımımızın en büyük yardımcısı kendine güvenleri olucaktır ama aynı zamanda en büyük düşmanlarıda aşırı güven olucaktır... Şöyle ki eğer futbolcular, 'biz ne interler ne sevillalar devirdik bunlarıda yeneriz' mantığı ile çıkarlarsa maça sonuç hiç akla gelmeyecek bir hüsran bile olabilir. Şu an eskiye nazaran kötüde olsa chelseanin CL'de barcaya karşı oynadığı maçlar hala hafızalarda. Yani interdende sevilladanda iyi bir ekiple oynayacağız bugün. Galibiyet tarifi ise şöyle; makul miktarda özgüveni alıyorsun,üstüne bol miktarda hırsı serpiyorsun,mücadele ve inanç ile bir güzel karıştırıyorsun ve fırına veriyorsun. Çıkan sonuç iyi olursada üstüne tatlı niyetine sevinç,mutluluk ve gurur alıyorsun...

Sefa Avcı
02-04-2008, 13:38
carlos ve gökhan gönül yoklar iki bekimizden yoksun çıkacağız 2-0 olsun bizim olsun başka bişey istemem hadi alexim göster kendini ingilizlere..

Saygın Özkan
02-04-2008, 15:08
Maça gelecek arkadaşlar ,, nolur kendinizi bi şekilde gaza getirin,, şampiyonlar ligindeki zaferlerimizi, sevilla maçını izleyip, kendinizi doldurup öyle stada gelin. Allah korusun gol falan yersek susmak yok.. sonuna kadar destek.. Ben 4-3lük gaziantep maçını izlicem, işallah bu maçı alıcaz, ama bize gerçekten büyük iş düşüyo.

Orhan Kömürcü
02-04-2008, 15:50
volkana gerçekten acıyorum :P hepsi bazukacı valla:D

Kadir Gözütok
02-04-2008, 16:38
volkana gerçekten acıyorum :P hepsi bazukacı valla:D
Senin Volkan'a acıma gibi bi lüksünün olcağını sanmıyorum. Chelsea' ye sempati duyuyorsun galiba:???:

Sefa Avcı
02-04-2008, 17:27
anelka ilk onbirdeymiş arkadaşlar umarım boş alan bırakmayız nick e :(

Kayhan Bayazıt
02-04-2008, 18:46
saat 17:55 gel 21:45 gelllllllll

Mustafa Ünal
02-04-2008, 19:02
Hayırlısı..

Serkan Kaplan
02-04-2008, 19:08
çok zevkli bir maç olacak arkadaşlar.şimdiden herkese iyi seyirler.inşallah galip geliriz çünkü herkes fener in kaybetmesini bekliyor ve istiyor.baksanıza galatasaraylılar havaalanında chelsea li futbolcuları karşılamışlar bu kadarı da ayıp yani.

Melike Şensoy
02-04-2008, 19:45
ya bu saatLer niyee geçmio0:( 18:54

Burcu Akkaş
02-04-2008, 19:57
büyük bir heyecanla bekliyorum,rüyamda görmüştüm ama rüyaların tersi cıkar ya yenilcekler :) inanıyoruz,güveniyoruz...

Serdar Gönül
02-04-2008, 20:46
saat 19:52 zaman geçmiyo büyük heyecanla maçın başlamasını inş 23:30daturu aralamış olucaz ve kutlamalara başlıcaz

Osman Varlık
02-04-2008, 21:18
20:27 bitmiyor bitmiyor........

Çağlar Çağatay
02-04-2008, 21:21
Rüyamda Chelsea'yi 8 kişi kalıp 1-0 yeniyorduk:)

Sercan.Tuna
02-04-2008, 21:24
wallahi bende rüyamda gördüm kezman kafayla sağdaki kaleye gol atıodu işallah çıkar bakalım :)

Osman Varlık
02-04-2008, 21:26
Rüyamda Chelsea'yi 8 kişi kalıp 1-0 yeniyorduk:)
rüya çılgınca:D:D:D ne süper olurdu böyle olsa haftasonu chelsea forması giyenlere kapak cinsinden;)

Mustafa Ünal
02-04-2008, 21:26
wallahi bende rüyamda gördüm kezman kafayla sağdaki kaleye gol atıodu işallah çıkar bakalım :)

Sevilla maçını görmüş olmayasın :).

Sercan.Tuna
02-04-2008, 21:27
hehehehe yok mustafacım ya bnmde aklıma o geldi ama o değildi bu maçtada oluodu:)

Mustafa Ünal
02-04-2008, 21:38
hehehehe yok mustafacım ya bnmde aklıma o geldi ama o değildi bu maçtada oluodu:)

Bende tamamlayım o zaman rüyanı. Güç birliği yapalım. Alex solda koşan Uğur'a versin. Uğur ters ayağında yakalasın rakibini ve sağ ayakla penaltı noktasının ilerisine kavisli göndersin. Golüde Kezman atsın :). Cudicini uçamasın ama.

Çağdaş Çamlıoğlu
02-04-2008, 21:39
1-0 lugano:)

Sercan.Tuna
02-04-2008, 21:40
Bende tamamlayım o zaman rüyanı. Güç birliği yapalım. Alex solda koşan Uğur'a versin. Uğur ters ayağında yakalasın rakibini ve sağ ayakla penaltı noktasının ilerisine kavisli göndersin. Golüde Kezman atsın :). Cudicini uçamasın ama.
hehehehe süper oldu tamam işte buu

Kayhan Bayazıt
02-04-2008, 21:48
hadi ama 20:57 geçsin şu zaman artıkkkkk

Serkan Şahin
02-04-2008, 21:57
Ve ilker yasin ilk bombasını patlattı...Zico TUNCAY! ile maldonado arasından maldonadoyu seçtiyse bir bildiği vardır :):) ( maç öncesi canlı yayın selçuk demek isterken :) )

Mustafa Ünal
02-04-2008, 22:12
Bende bunu yazmaya girmiştim :). Dualar arkadaşlar dualar.

Osman Varlık
02-04-2008, 22:17
son 20 dakika Allah yardımcımız olsun inşallah maçtan sonra forumda mutlu bir şekilde buluşuruz:):):)

Kayhan Bayazıt
02-04-2008, 22:18
bu adamın maçı yorumlayacağını duyduğum saatten beri sövüom bakalım ne bombalar patlatçak...tuncayla selçuğu karıştırarak başladııı...maç sıkıntıdayken saçmalamaz inşallahhhh

İbrahim Saraç
02-04-2008, 22:18
maça çok az bir zaman kaldı dualarımız seninle fenerbahçem başarılar

Selçuk İnce
02-04-2008, 22:36
karografi süper olmuş inş. maçı da öle alırız

Hakan Arıduru
02-04-2008, 23:25
çok sıkıntılı bir ilk yarı..umarım ikinci yarı böyle olmaz..

Tuncer Yıldızoğlu
02-04-2008, 23:25
nasıl bir şans adamlarda ya, hep kendi hatalarımızdan gidiyoruz

Neslihan Kemerkaya
02-04-2008, 23:27
sen nasıl bi adamsın ki ilker yasin ağzından hayırlı bir laf çıkmadı..hep olumsuz hep olumsuz ..ayıp ya ayıp :(

Tuncer Yıldızoğlu
02-04-2008, 23:29
drogba çıkamayacak 2. yarı ya, bu da bi önemli bir şey

Tuncer Yıldızoğlu
02-04-2008, 23:30
drogba çıkamayacak 2. yarı ya, bu da bi önemli bir şey
büyük ihtimalle

Kayhan Bayazıt
02-04-2008, 23:31
hadi be alex koy şu oyuna azcık ağırlığınıııı

Selim Karakaya
03-04-2008, 00:29
Yendikkkkkkkkkkk koskoca çelsiiiii yiiii yendikkkkkkkkkkkk:dans:
...Çelsiyi de dize getirdikkkkk

Harikasınız Çocuklar

Serkan Şahin
03-04-2008, 00:31
kapaaakkk bütün eziklere....

Kayhan Bayazıt
03-04-2008, 00:35
hadi bakalım tüm 6alatasaylılar uğurlamaya gidin şimdi chelsea yiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nickimede yazdım burayada yazıommmm helalllll size beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Burcu Akkaş
inandık başardık tesekkürler cok mutluyum çooookkk

Sercan.Tuna
sölenecek hiç bişi yok .... izleyin lan allahın ezikleri ağzımı bozmamak için zor tutuorum kendimi

Şükrü Güney
03-04-2008, 00:39
işte bu tarih yazmaya devam ediyoruz :D:D asıl bayram 8 nisanda

Tuncer Yıldızoğlu
03-04-2008, 00:41
to be continue... Devamı stamford bridge de

Mert Yamalı
03-04-2008, 00:41
Konusmak, yazmak hiç birşey yetmez bu maç için........
SANA AŞIĞIM FENERBAHÇEM

Esra Dirican
03-04-2008, 00:46
jimnastik kulübü de uğurlamaya gitsin chelsea formalarını da giymeyi unutmasınlar!!!!!! işte fenerbahçem bu ya teşekkürler.......:dans:

Mert Yamalı
03-04-2008, 00:48
jimnastik kulübü de uğurlamaya gitsin chelsea formalarını da giymeyi unutmasınlar!!!!!! işte fenerbahçem bu ya teşekkürler.......:dans:

:serefe::dans:

Serkan Şahin
03-04-2008, 00:49
Ahmet çakar için çeşitli tekliflerim olacak gelecek bölümlerde önerinize sunacağım.Ne desek boş bu adama.Uğraşma fenerle... :)

Can Rona
03-04-2008, 00:52
İşte yendik be.

Emincan Kahveci
03-04-2008, 00:58
A. Çakar bu sefer ne giycek di ya ? Bİşiy giymicek miydi yoksa ? :D

Tuncer Yıldızoğlu
03-04-2008, 01:03
10.000 $ diyordu hadi hayırlısı

Murat Şahin
03-04-2008, 01:06
Maçta 3 gol var 3 üde bizden be hepinizinde bildiği gibi, chelsea bizi izlemeye gelmiş. :D:D:D:D

TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE'm.

Serdar Gönül
bu iş bu kadar bekle bizi moskova fenerbahçe geliyor

İbrahim Saraç
işte bu be ezikler ugurlamayada gider mi ki ama hangi yüzle gitcek diyecem yüz yok ki

Serdar Gönül
03-04-2008, 01:10
hiç yüzleri kalmadı geçirmeye gitmeye

Murat Şahin
03-04-2008, 01:11
Onlardan herşey beklenir yüzsüzlük onların diğer adı.

Serdar Gönül
03-04-2008, 01:22
:Döle valla bu galibiyet fenerbahçe camiamıza hayırlı olsun tüm fenerbahçelileri tek tek tebrik ederim

Hakan Ateşler
03-04-2008, 01:23
dünya bizi konuşuyor. gruptan çıkmamızın sevilla yı elememizin şans olmadığını gösterdik. avrupa şu an bunlar kim diyor? sevillayı elemişlerdi. chelseayi de elerler mi diyor... çok büyük iş yaptı fenerbahçe. elensek de canları sağolsun hiç üzülmem başımız dik.ama elersek yer yerinden oynar:) düşünemiyorum.

Murat Şahin
03-04-2008, 01:27
Elersek dünya hem sarı lacivert hemde kırmızı beyaz olucak FENERBAHÇE'm bir osmanlı dönemi daha yaratıyor sanki :)

Adem Sürek
03-04-2008, 01:28
The Rising Sun Over Europe.......

Özlem Göktürk
03-04-2008, 01:29
İlk yarı durgun ama ikinci ayrı maçı isteyen ve alan bizdik.Bugünkü sevincimizin umarım kat be kat fazlasını 8 nisan günü yaşayacağız çünkü gerçekten bu takım bu taraftar her şeyin en iyisini hak ediyor gerçekten

Burak Bilican
03-04-2008, 01:29
büyüksün fenarbehcem buyuksun

Serdar Gönül
03-04-2008, 01:30
dünya bizi konuşuyor. gruptan çıkmamızın sevilla yı elememizin şans olmadığını gösterdik. avrupa şu an bunlar kim diyor? sevillayı elemişlerdi. chelseayi de elerler mi diyor... çok büyük iş yaptı fenerbahçe. elensek de canları sağolsun hiç üzülmem başımız dik.ama elersek yer yerinden oynar:) düşünemiyorum.

ewt katılıyorum artık bütün dünya bizi tanıdı tanımayada devam edicekler inş

Kayhan Bayazıt
03-04-2008, 01:38
volkan
gökhan gönül edu lugano roberta carlos
deıvıd mehmet aurelıo maldonado uğur boral
ALEXXXXX
semih
hadi beyler dar edin şu ingiltereyi bunlara!!!!!!!!!!!!!11

Aycan Yılmaz
03-04-2008, 01:53
Bugün gercekden kazandıgımız tarih bir gün !!!!.. Bugün ile birlikde milat degismistir !!!!.. :dans::dans:

Road to Moscow !!!!..:serefe:

Adem Sürek
03-04-2008, 02:04
gökhan gönül ve carlos lu kadroyla haftaya yola devam..

Yavuz Eğilli
03-04-2008, 02:15
beni tribünde sevinemeden gözyaşlarına boğan bu büyük takım yarı finale kalacak işte o kadar:)

Orhun Can
03-04-2008, 02:18
O değilde Şampiyonlar liginde kendi kalesine bu kadar çok gol atan bir takım daha var mıdır ? :D Buna rağmen destanlar yazılıyor. Oldukça renkli bir dönem yaşıyoruz.

Kadir Gözütok
03-04-2008, 02:20
Yazın bir kenara Fenerrbahcem sinerji yaratıyor

Osman Varlık
03-04-2008, 02:20
hepsine teşekkürler bu galibiyet bir çok insana kapak olur inşallah uğraşmazlar bizimle daha :D:D:D:D helal olsun kazımm deivid, volkan:D:D:D

Ferdi Yüksel
03-04-2008, 02:36
http://img246.imageshack.us/img246/6885/goruntu046mv0.jpg (http://imageshack.us/)

AVRUPANIN DOĞAN GÜNEŞİ...
Teşekkürler FENERBAHÇEM

Kadir Gözütok
03-04-2008, 02:52
http://img247.imageshack.us/img247/29/fbky6.jpg

Can Rona
03-04-2008, 03:05
Aycan,21 Mayıs'ta geliyoruz kapın açık mı ?

Aslı Aker
03-04-2008, 03:25
Gözlerimizi kırpmadan, sesimizi nefesimizi kirpiklerden şapır şapır damlayarak akan yaşları bıraktık bu gece Kadıköy'de..
Hepsine değdi, yine olsa yine yapılır her biri..
Siz yeter ki bize hissettirin bu inancı, isteği..
Her birinize ayrı ayrı teşekkürler, kocaman!
Emeğinize sağlık, yolumuz uzun olacak..
Dualar sizlerle..

Aycan Yılmaz
03-04-2008, 03:32
Aycan,21 Mayıs'ta geliyoruz kapın açık mı ?

:serefe:

Gülhis Bayav
03-04-2008, 03:44
her şey harikaydı!muhteşem anlara tanık oluoruz..umarım sonuna kadar böle devam edicek!:D

Mert Taner
03-04-2008, 03:52
gene tarih yazdık...

Mert.Yılmaz
03-04-2008, 03:55
gene tarih yazdık...
vodafone reklamlarından alıntı ''yine mi?'' :D

Abdullah Çalışkan
03-04-2008, 06:25
burası coşmuş yaa..:dans::dans::serefe:

Berk Ulupınar
03-04-2008, 07:34
bu sene tarih yazmaya devam ediyoruz.
Diğerleri de kısançlıklarından çatlıyor.Şampiyonlar liginde yarıfinale çıkmayı,çıkabilmeyi konusuyoruz.Bundan güzel bir olay varmı?
Maçta bugun herşey çok güzeldi.Gol yemeyen chelsea ye 2 gol birden attık,1 tane de hediye ettik.
Eğer haftaya carlos oynayabilirse gökhan gönüllü ve carlos lu kadromuzla bir onlara acı bir malubiyet daha yaşatabiliriz.İngiliterede semihle başlayıp oyunun gidişatına göre kezman la devam etsek daha iyi olur gibime geliyor.

Mert.Yılmaz
03-04-2008, 08:54
evet rakip sahada top tutabilecek adam lazım ya.

Onur Coşkuncan
03-04-2008, 09:46
ilk yarı 0-1 bitti
yanımdaki arkdaşlarıma dedim biz bu maçı 2-1 alıcaz:D
65 te deivid 83 te semih atar dedim ;)

65 te kazım attı 80 de deivid :D 2. golde 3 dakika yanılmış golü atanları yanlış tahmin etmiş olsamda
sonucunda maçı alan biz olduk. 2-1

moskova yolundayız ...
inanıyorum final maçında Moskova'da manchester karşısında biz olacağız :cool:

Yusuf İnan
03-04-2008, 11:35
Ben Böyle Yürek Görmedim Böyle Sevgi..
Şimdi Efsane Büyümekte Gün be Gün !
Bütün Dünya Üstüme Gelse Ne Farkeder ?!
Senin İçin Ölmeye Değer FENER ! :serefe:

Ozan Ercan
03-04-2008, 12:25
http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtml?xml=/sport/2008/04/03/sfgfen203.xml

Linkte alt tarafta çok güzel bir maç analizi var. İncelemenizi tavsiye ederim

Yusuf İnan
03-04-2008, 13:35
Teşekkürler, inceledim, gerçekten harika bir analiz.. yorum bile yazdım :)

Servet Güldeş
03-04-2008, 14:01
rövanş topiğini benden başkası açarsa oyarım :)

bi şekilde engel olurum biline :):):)

Murat Karaman
03-04-2008, 15:19
1905 olsun yeter,teşekkürler..

Serkan Kaplan
03-04-2008, 15:55
biri bizi durdursun:)öyle bir takım olduk ki gol atmadan duramıyoruz;hem rakip kaleye hem kendi kalemize:)

Eyüp Yazar
03-04-2008, 16:08
KADIKÖY cehenneminde yanmayan takım kalmayacak...!!!

Erdal Futtu
03-04-2008, 16:29
1 hafta içinde ada basını tarafından Grant ve adamları çok yıpratılacak!!!!
Dün Kubilay Gürkan'da yazmıştı ve maçtada da net bir şekilde gördük ki,taktik dizilişlerinden dolayı sag bek ve sol beklerinin önü çok açık kalıyor!!!!!

peki bizi bu sene iyi yapan ne?tabiki beklerimizin hücuma katılması!!!!
bu maçta 2 bekimizde yoktu!!!ama orada 2side oynayacak!!!
Stresli çıkıcak olan onlar olucak ve Gökhan ve Carlos ile bu işi bitirecegiz!

Adem Sürek
03-04-2008, 16:42
dünkü maçtan bir kare,söze ne hacet.antu da acılmış bir başlık aktarmak istedim.

Herkes‚ bu yıl Şampiyonlar Ligi´nde‚ evinde oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe´den yeni bir zafer daha bekliyordu ve Şükrü Saraçoğlu Stadyumu´nu tıka basa dolduran taraftar‚ Fenerbahçe´nin gollerini görmek istiyordu.

Binlerce seyircinin arasında biri vardı ki‚ görenlerin yüreklerini dağladı.

Yabancı foto muhabiri Richard Heathcote tarafından çekilen bu kare‚ dün yurt dışına ´Küçük Fenerbahçe taraftarı‚ belki de son maçını izliyor bile olabilir´ şeklinde geçildi.

Heathcote´in çektiği bu kare Türkiye için‚ bu küçük Fenerbahçe taraftarı için Chelsea zaferinin ne ifade ettiğini gözler önüne seriyor...

Belki pankartlar kadar şaşaalı ‚ görkemli değil ama dağlardan daha yüce bir kare bu fotoğraf‚ ALLAH yardımıcı olsun sağlık sıhhat versin küçük kardeşime...

http://img402.imageshack.us/img402/2272/kalearkasicocukuf4.jpg

Sefa Avcı
03-04-2008, 16:50
Ben böyle etkili alan savunması yapan bir takım görmedim gerçekten ilk yarıda orta sahaya gidemedik :S gol yemedikleri kadar var drogba yı koyuyorlar ileriye gerisi hep defansif oha oldum kadrolarına :D

Eyüp Yazar
03-04-2008, 18:16
isterlerse tüm chelsea takımı defansif oynasın bizler inandıktan sonra gerisi vız gelir...

Serdar Gönül
03-04-2008, 18:23
isterlerse tüm chelsea takımı defansif oynasın bizler inandıktan sonra gerisi vız gelir...

arkadaşa katılıyorum inandık hangi takım gelirse gelsin vızz gelir artık

Burak Çankaya
03-04-2008, 18:45
Play stationu mu kapatsak:)

Eyüp Yazar
03-04-2008, 19:29
hehehe... :D:D:D

Fatih Çalışkan
03-04-2008, 19:54
ilk yarı 0-1 bitti
yanımdaki arkdaşlarıma dedim biz bu maçı 2-1 alıcaz:D
65 te deivid 83 te semih atar dedim ;)

65 te kazım attı 80 de deivid :D 2. golde 3 dakika yanılmış golü atanları yanlış tahmin etmiş olsamda
sonucunda maçı alan biz olduk. 2-1

moskova yolundayız ...
inanıyorum final maçında Moskova'da manchester karşısında biz olacağız :cool:

o arkadaş benim dimi:D:D ses falan kalmadı felaket haldeyim..

Saygın Özkan
03-04-2008, 20:41
Çocuklar inanın inanın çocuklaaaaaaaaaaaar !!!

demiştik dimi, demiştikkkkkkkk !!!

Sevillayı , chelseayi , interi yendiğimizde o stattaydım demek kadar gurur verici başka bişey daha var mı yaa:dans:

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler...

Aycan Yılmaz
03-04-2008, 20:59
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=357730

"Deivid sniper ateşi yaptı. İtiraf etmem lazımdı ki, orada hangi gapıcı olursa olsun, topu çetin def eylebilirdi. Kaleci Cudicini'nin bir günahı yohtu".

'))

Erhan Aslan
03-04-2008, 21:52
Herkes haddini bilecek

Fenerbahçe klasikleri devam edecek...

Kadir Gözütok
03-04-2008, 22:50
antu.com'un bence bu güne kadar yaptığı en güzel görseli görmelisiniz.

Serdar Gönül
03-04-2008, 23:38
antu.com'un bence bu güne kadar yaptığı en güzel görseli görmelisiniz.

ewt gerçekten çok güzel bir görsel olmuş

Nihal Döner
04-04-2008, 00:03
Fenerbahceeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sen cok yasaaaaaaaaaaaaa
kupa feda olsun sanaaaaaaaaa:D

Burak Bilican
04-04-2008, 00:16
mükemmel bir görsel çok anlamlı olmuş

Tuğba Tülü
04-04-2008, 03:34
Son dönemde yaşadığım üzüntünün üstüne bu galibiyet çok iyi oldu,bu mutluluğu yaşatan herkese minnettarım...;)
Yarı finale çıkarsak en çok da Chelseayı eleyerek çıkmak istemiştim (ki inşallah 8 nisanda gerçekleşecek) sonra avrupa devini elemeden yarı finalist oldunuz demesinler diye..bu Chelsea bir avrupa devi,bütçesi,kadrosundaki yıldızlar...adamların kadrosundaki yıldızlarla 5 tane süperlig satın alınır..şanla yendi diyenler acaba maçı nasıl bir gözlükle izlediler!koskoca Chelsea gol bile atamadı,biz hediye ettik,bu hediye gol de maçtan önce şans yanımızda olursa 6-0 şans yanımızda olmazsa 3-0 kazanırız diyen Chelsea taraftarına gelsin..:hakem2:
ilk yarı golü yediğimiz için tutuk oynadığımızı düşünüyorum..ilk yarı 1-0 mağlup bitirsede gol tatacağımızdan süphem olmadığı için içimde bir rahatlık vardı rakip Chelsea olsa da :cool:akıllı hocamın zamanında ve yerinde uğur-kazım değişikliği maçın gidişatını değiştirdi..ikinci yarıda 60.dakikadan sonra konrollü oyun önce beraberlik ardından galibiyet golünü getirdi:reis: :serefe:

Murat Şahin
04-04-2008, 03:39
Gerçekten harika olmuş hazırlayanların ellerine sağlık

Mert.Yılmaz
04-04-2008, 13:14
yabancı spikerlerin bizim golleri nasıl anlattıgını merak ediyorum.gören duyan burda paylaşırsa cok sevinecegim

Can Rona
04-04-2008, 15:35
yabancı spikerlerin bizim golleri nasıl anlattıgını merak ediyorum.gören duyan burda paylaşırsa cok sevinecegim

http://www.gazetefener.com/haber.php?haber_id=417

Mert.Yılmaz
04-04-2008, 16:05

cok tesekkur ederim

Murat Şahin
05-04-2008, 00:44
harika bir paylaşım teşekkürler.

Mustafa Ünal
05-04-2008, 00:51
Portekizce en iyisi. Rus spikerde Deivid'in golünü çözememiş başta :). Teşekkürler.

Serdar Gönül
05-04-2008, 01:17
güzel paylaşım portekizce en iyisi arkadaşında dediği gibi çok teşekkürler

Murat Kara
05-04-2008, 01:51
beyler maçtan önce çalan bi şarkı vardı şu tribünlerin söylediği lalalalalalalalalaaa oooooooooooo felan varya anladınız:) onun orjinalimiydi neydi.hatta maç öncesi feneriuma giren varsa oradada sürekli çalıyordu.o şarkının ismi neydi acaba?bilen varsa yazarsa sevinirim...

Can Demir
05-04-2008, 02:42
Cavese - Dale Boca sanırım bundan bahsediyosun Murat...

Baran Kutlu
05-04-2008, 02:46
boca'nın marşı dimi..

Kadir Gözütok
05-04-2008, 02:49
aynen bocanın marşı inönü tribünlerinde maç öncesi çalıyor bu müzik. aynı zamanda telefonumun zil sesi.
bu arada ali şen manchesterle final oynarız demiş. benim kişisel imzamda aylardır fenerbahçe- manchester utd 21 mayıs yazıyor. sevgili ali şen'e selam olsun

Saygın Özkan
05-04-2008, 12:21

Eyvallah .. süper ya, ayrıca ingilizce olan sesler bana hiç yabancı gelmedi, fifadan olsa gerek, yine aynı 2li :D sanki fifa oynuyorum zannettim.

Murat Kara
05-04-2008, 16:14
Cavese - Dale Boca sanırım bundan bahsediyosun Murat...

evet teşekkürler