PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Sivasspor (Şampiyonluğa 6 Adım)

Burak Kav
07-04-2006, 01:10
Zorlu 3 maçtan önce (manisa,6s,trabzon) kadıkoyde sivas'ı agırlıyoruz.kupada denizliyi iyi bir oyun ve skorla gectik.ligdede serimiz devam etmekte.insallah sakat ve cezalı vermeden guzel bir skorla kazanırız.

mac pazar gunu 19.00da :)

Vehbi Şirikçi
07-04-2006, 15:49
Bu maç hocamız C.Daum'a desteğimizi göstermemiz için iyi bir fırsat. İstiklal Marşından sonra hep beraber hocamıza sahip çıktığımızı gösterelim.

Kerem Çalkılıç
07-04-2006, 18:13
Kesinlikle katılıyorum Vehbi. Özellikle son zamanlardaki çıkışımız onları çok korkutuyor ama bizi asla bölemeyecekler. Antu'da da bu konuda güzel bir yazı var:

http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=4019

Aycan Yılmaz
08-04-2006, 20:44
Hooijdonk'tan sürpriz ziyaret

Fenerbahçe'de iki sezon forma giyen Hollandalı yıldız futbolcu Pierre Van Hooijdonk, İstanbul'a geldi. Feyenoord'un dün Heerenveen ile oynadığı maçta, takımına beraberliği getiren golü atan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, hafta sonu tatilini geçirmek üzere bugün İstanbul'a geldi.

Çırağan Sarayı'na yerleşen Hollandalı futbolcunun, yarın oynanacak Fenerbahçe - Sivasspor maçını izleyeceği ve karşılaşmadan sonra eski takım arkadaşlarıyla biraraya geleceği öğrenildi.

kaynak: fenerbahce.com

Hüseyin Kaya
09-04-2006, 00:26
Bence de Hocamızı desteklemeliyiz.
Hem istiklal marşından sonra hem de eğer maçtan önce sahaya çıkarsa futbolcuları tribüne davet ederken...
Hatta ilk olarak onu çağırırsak çok daha güzel bir jest olur onun için...

Muhammet Budak
09-04-2006, 00:54
Bu maçta herkes teknik direktörümüze gereken desteği vermeli ve ulusoyu da kimse unutmamalı ama sahaya bir şey atmadan.Sahada bu takımı durduramayacaklarını açık bi şekilde gördüklerinden her türlü çirkefliğe başladılar.Bize düşen tek şey sonsuz destek.Hepsi birden gelse-ki gelmeye başladıar-bile bu takımın kalan 8 maçı da eze eze alarak çifte kupayı alacağından en ufak kuşkum yok.
Saygılar...

Burak Kav
09-04-2006, 21:40
bu maçıda gectik guzel sekilde
kaldı 5 mac sampiyonluga

Aycan Yılmaz
09-04-2006, 21:46
Arkadaşlar, bırakın bu maçıda gectik filan demeyi tabii güzel oldu.. ancak ben bu aksam stadda hem taraftarda hem futbolcuda o inanmıslığı gördüm. Taraftarda gördüm çünkü son iki yılın en iyi taraftarı vardı özellikle ikinci yarıda ve futbolcularda gördüm çünkü yapılan hareketler verilen ara paslar düşünmeden girilen toplar bana bunu gösterdi. Bence buna sevinilmeli bu da geride kaldı demenin ötesinde. Çünkü bunlardan sonra zaten geride kalır hepsi.

Ozan Çetinkaya
09-04-2006, 23:11
taraftar konusuna pek katılamayacagım...tamam belli bir süre çok iyiydi taraftar..belkide en iyisi..fakat genele bakıldıgında ruhsuzluk dizboyu

Murat Karaman
09-04-2006, 23:14
Alex mest etti yine o süper golüyle..

Sercan Okur
09-04-2006, 23:35
Özellikle ikinci yarıdaki taraftar belki de son zamanların en iyisiydi. Tüm tribünler bağırdı nerdeyse. Takım çok iyi motive olmuştu pozisyon bile vermedik. Maçın yıldızı bence sahada basmadık yer bırakmayan ve yerinde müdahaleleri ile Aurelio'ydu. Seri devam ediyor gol de yemiyoruz artık. Böyle devam eder inşallah..

Onur Aloğlu
09-04-2006, 23:36
Geri sayıma devam...

Emre Uygun
10-04-2006, 00:35
2 kupayı getirin bize canımızı verelim size
3-0 olay budur.
son 5 maç

Servet Güldeş
10-04-2006, 11:38
Savunmada az hata yapmamaız maçın en güzel tarafı...

Akif Ahmetoğlu
10-04-2006, 16:05
Tribünler Müthişti

http://www.fenerbahce.org/tribungiris.swf