Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli: Kayserispor Maçında CHRISTOPH DAUM için!
Berkay Erdim
21-09-2005, 11:41
Değerli 1907ÜNİFEB'liler,
C.Daum Fenerbahçemiz'i son iki sezonda Türkiye'de Şampiyon yapan, Avrupa'nın devlerine kafa tutar hale getiren teknik direktörümüz.
Ona yapılan eleştiriler haddini aştı ve hocamızla ilgili olarak, planlı şekilde Fenerbahçe taraftarının bilinçaltına inilmek isteniyor. Amaç tabi ki Fenerbahçe'deki birlik ve bütünlüğü bozmak ve iyi giden Fenerbahçe'ye darbe vurmak.
Fenerbahçe taraftarları olarak bu oyuna gelmeyeceğiz! 1907ÜNİFEB olarak da üzerimize düşeni her platformda olduğu gibi tribünde de yapacağız.
Onun için:
Kayserispor maçında Hocamız Christoph Daum'u bağrımıza basacağız ve ona ne kadar çok güvendiğimizi, onu ne kadar çok sevdiğimizi DOSTA DÜŞMANA GÖSTERECEĞİZ!
Saygılarımla
Berkay Erdim
Yönetim Kurulu Başkanı
1907ÜNİFEB
Yusuf Sünbül
21-09-2005, 11:54
Evet Sayın Daum'u çok eleştirdik ve eleştirilerimiz;olumlu ve yapıcı yöndedir.Amcımız kimseyi yıpratmak değil,Fenerimizin çok daha başarılı olması için yapılan önerilerdir.Haklının hakkını vermeliyiz.Fener taraftarı;bizi karıştıracak kişilere papuç bırakmayacak kadar bilinçli ve sağ duyu sahibidir.
Yoğun maç trafiği ve Bizlere yöneltilen çirkin organizasyonlar
karşısında Takım ve Teknik direktörümüze sahip çıkacağız ve destekleyeceğiz,yapılan hataları da eleştirmeye ve daha iyiyi amaçlayan fikirleride belirtmeye devam edeceğiz.
EN BÜYÜK FENERBAHÇE İÇİN TÜM CAMİA ELELE.
Ufuk Peker
21-09-2005, 12:25
daum sonun da fenerbahçede iyi işler yapmaya başladı.bunu da herkes gibi kendide farkına varınca doğal olarak kendisini eleştirenlerden sağduyu istiyor.bunda da sonuna kadar haklı.bizde fenerbahçe taraftarı olarak onun arkasında durmalıyız nasıl kötü günün de eleştirdiğimiz gibi...
Vehbi Şirikçi
21-09-2005, 12:28
Medyanın genelinde, ve de özellikle belli bir kesiminde sistemli bir saldırı var hocamıza karşı. Oyuna gelmeyeceğiz. Kötü niyetlerine alet olmayacağız. Üst üste 3. şampiyonluğumuzu istemeyen ve engellemeye çalışanlara kanmayacağız. İstikrardan ve başarıdan yana tavrımızı sergileyeceğiz.
Kayserispor maçında hocamız Christoph Daum'a ve teknik ekibimize desteğimizi hep beraber gösterelim.
Şabettin Doğan
21-09-2005, 14:05
gerçekten muhteşem olucak gereken cevabı tüm türkiyeye vereceğiz.bizi başarıdan başarıya koşturan daumun her zaman arkasındayız.bunu dosta düşmana kanıtlamalıyız.sağol berkay abi böyle bir konu açtığın için.
oooooooo oooooooooooo ooooooooo CHRISTOPH DAUM !!!
Ömer Birdal
21-09-2005, 14:13
cts. günü Kadıköy de ki arkadaşlar bizim yerimize de gerekeni yapacaktır .. dosta düşmana nasıl bir Camia, nasıl bir birlik beraberlik içinde olduğumuzu, nasıl yapılanların bizi asla etkileyemeyeceğini, nasıl bu insanlara en güzel cevabı vereceğimizi göstereceğiz..
Ufuk Peker
21-09-2005, 15:18
şimdi hep destek tam destek zamanı her dauma
Onur Bilgin
21-09-2005, 15:48
kesinlikle süper bir fikir.sizlerle stad da oalmıyacağız ama o milyonlardan biri olarak tv başında size ve de takımımıza sonsuz desteğimizi sürdüreceğiz ;)
Can Yıldan
21-09-2005, 15:51
Basına İnaT
Diğer Rakiplere İnat
cümle aleme gösterlim birlik ve beraberliğimizi..
Biz FenerBahçeliyiz ! ..
Ahmet Mirzaloğlu
21-09-2005, 19:09
Daum bu desteği fazlasıyla hakediyor bence..Basına inat,onun arkasında olduğumuzu göstermemiz birilerine çok güzel kapak olacak...
İlker Yıldırım
21-09-2005, 20:28
özellikle son iki senedir bize yapmadıkları oyun kalmadı ama daha bi o kadar pis oyunlar da yapsalar bizi yıldıramayacaklar c.tesi günü bunu herkes görecek
HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!!
FENERBAHÇE nin büyüklüğünü birkez daha göstereceğiz herr Daum a desteğimizi sürdüreceğiz o bunu hakediyor........
Başar Kantar
21-09-2005, 21:25
Bence arkadaşlar önce bizim Daum u korumamız gereken kişiler fenerbahçe taraftarının büyük bir bölümüdür her yerde görülüyoki fenerbahçe taraftarının yüzde 80 i falan Dauma düşman bunu aksini kimse iddia edemez...sokakta bi adam çevirsek bu Daumla olmaz der kesin o yüzden önce kendi taraftarımıza karşı Daumu sevdirecek bişeyler yapmalıyız kesinlikle bunu ısrarla istiyorum ve bu işi yapanın her zaman yanındayım...çünkü bu iş daha fazla ileri giderse Teknik direktörümüz Daum daha çok yıpranabilir saygılar...
Başar Kantar
21-09-2005, 21:35
Erkan kardeş haklısın bari saygı duysunlar ama onuda yapmıyolar ben staddakiler için zaten demiyorum oraya gelenler zaten belirli bir bilinç olmasa gelmezler ancak ben 100 tane fenerbahçeliyle konuştuysam 90 tanesi Daum dan dert yanıyo aslında bildikleri bişey yok hep bu bizim Şerfli basınımız varya onun dolduruşuna geliyolar bizim görevimiz bunu engellemek olmalıdır bence ama nasıl işte bu çok önemli ....
Gökhan Taşkan
21-09-2005, 21:40
Bu takımın şu anda teknik patronu Daum ise ve Fenerbahçemizi 2 yıl üst üste şampiyon yapmış ve 3. şampiyonlukta yoluna devam ediyor ise bunu alkışlamalıyız arkadaşlar. Zaman zaman hepimizin medyanın etkisi veya da kendi şahsi düşüncemiz ile Daum a tepkileri olabilir ama mutlaka ve mutlaka " TARAFTAR" bilincine varmış olanların Fenerbahçemizin başarılarına devam edebilmesi için özellikle Saracoğlunda Daum'a destek vermesi gerekiyor. Hepimiz bunu aklımızda tutalım , Cumartesi maçta görüşmek üzere..
Başar Kantar
21-09-2005, 21:43
Bu takımın başında Daum olduğu sürece her zaman onun arkasındayım onu ezdirmem ezenide kınıyorum ne olursa olsun o da bizim gibi Fenerbahçenin başarısını istiyo ben arkasındayım Çünkü:
BEN SEYİRCİ DEĞİLİM TARAFTARIM ....
Levin Susar
22-09-2005, 00:49
Arkadaşlar, medya bilinçaltımıza öyle bir işliyor ki bazı şeyleri...
Konseyimizde idari menejerimiz sayın Volkan Ballı çok güzel anlatmıştı.
Bazı çevreler üst üste 3. şampiyonluğumuzu istemiyorlar ve bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Fenerbahçe de artık istikrar sağlanmaya başlandı hem de doğru isimle. Fenerbahçe son 30 yılının en başarılı dönemini yaşıyor. Bunu da bunca baskıya rağmen Daum yaşatıyor...
Kayseri maçında tüm gücümüzle Daum'a detsek olmak için hep birlikte...
Onur Aloğlu
22-09-2005, 01:17
Kayseri maçında olamayacağım aranızda ama Konya'da hep beraber olacağız inşallah. Daum için... YÜKLEEEN :D
Volkan Peri
22-09-2005, 01:53
*Gerçekten çok güzel bir çağrı artık bütünleşme zamanıdır , *çok önemli maçlar öncesi belkide önümüzdeki 5 seneye etki edicek maçlar öncesi kendi değerlerimize sahip cıkıp anlamsız tartışmaları bir kenara bırakmalıyız . Bizim görevimiz destek vermek onlar zaten ellerinden geleni yapıcaktır kafaları ne kadar rahat olursa bi okadar daha iyi yapıcaktır.
*Daum gösterdiği performansla bu sevgiyi hak ediyor. Eminim bu davranış psv maçına çok olumlu yansıycak. HERŞEY FENERBAHÇE İÇİN
Yiğit Arın
22-09-2005, 02:07
Daum'u şu son zamanlara kadar sık sık eleştirdim, hatalarını söyledim, bazen de sinirlendim. Bunda pek medyanın bi etkisi olduğunu sanmıyorum ki sonuçta belirttiğimiz hatalar yapılmamaya başlayınca ilk övenler de biz olduk. Kimseye kişisel kinimiz yok, hele konu Fenerbahçe olunca...
Amaa medyanın Christoph Daum ve dolayısıyla Fenerbahçe üzerinde oynadığı oyun çok açık! s.ulueren, h.uluç gibileri başta olmak üzere Milan ve Bjk maçlarından alınacak mağlubiyetlerle Daum'un gönderileceğini söylediler, Bjk maçı sonrası iki t.d. için de hayati bir maçtı sohbetleri yaptılar, her seferinde denk getirip kurnaz, çanak tutan sorular sordular vs. ve belli ki bunları yapmaya devam edecekler.
Burada bizlere düşen Daum'un söylediği şekilde kendisine sonuna kadar sahip çıkmak. Vereceğimiz etkili destek bi zamandan sonra medyayı da susturacaktır. Kayserispor maçını iple çekiyorum. Şöyle maçtan önce 5 dk hiç susmadan Daum diye bağırsak mesela...
Emrah Demircioğlu
22-09-2005, 02:08
Fenerbahçemizi 2 sene arka arkaya şampiyon yapan,bu senede ortaya koydurduğ futbolla arka arkaya 3.şampiyonluğa koşturan Teknik Direktörümüz Daum a destek vermek boynumuzun borcudur.Her zaman istikrardan bahsediyoruz. Eleştirilen daum bizi arka arkaya şampiyon yapmıştır.
Herkes kendi işini yaparsa ortaya koyulan hedef gerçekleşir.
Daumun sonuna kadar yanındayız.
Bunuda kayseri maçında herkese göstereceğiz.
Cem Özcan
22-09-2005, 02:51
22.09.2005
Hakkı YALÇIN
Daum'un aklı!
Beşiktaş galibiyeti sonrasında Daum'un "medyaya sitemi", kendini temize çıkarma sevdasındaki birinin sızlanışlarıdır. Büyük takımın teknik direktörü olmayı kendine yediremeyen bir adamın, küçük gösterisinden kalan feryatlardır. Daum, "Bana cahil, akılsız ve kültürsüz dediler"diyor. Ona gerçek anlamda "akılsız" diyen adam Hooijdonk'tur... Daum'un bir yıl daha Fenerbahçe'de kalmasının ilk sebebi... Daum elbette akılsız değil. Aziz Yıldırım gibi bir başkanın himayesine girebilmek, akılsız insanların harcı değil. Aziz Yıldırım'ın medyanın önünde süklüm püklüm ettiği bir adam, neden bu ülkeyi terk etmedi sanıyorsunuz? "Gururlu adamların fiyatı yoktur!" "Akıllıların her zaman fiyatı vardır!"
Geçen yıl İnönü Stadı'nda kaybettiği Beşiktaş maçından sonra, futbolcularını mankenlere benzeterek "aşağılayan" bir teknik adamın, hakkındaki eleştiriler için medyayı suçlamaya hakkı var mıdır? Yine bir Beşiktaş maçı sonrasında "Kalecilerimizi değiştirsek, maçın sonucu farklı olurdu" diye, kendi kalecisini "sıfırlayan" bir teknik adamın zarafetinden bahsedebilir misiniz? Daum, asaletini Hooijdonk'un boşalan evine yerleşmekle "yeteri kadar" gösterdi zaten.. Ve Türkiye'de hiçbir teknik adam, eleştirilmeyi onun kadar hak etmedi. Çünkü Daum, Türk futboluna en büyük darbeyi vuranlardan biridir. Sıkışınca pahalı transfer kapağını açan bir adamın, bir tane genç futbolcuya gönül verecek cesaretini gördünüz mü? Trilyonluk transferler, Aziz Yıldırım'ın bu ülkedeki gücü ve dünyanın en güzel tribün fotoğraflarının mabedi Şükrü Saraçoğlu ile bu takımı şampiyon yapmak maharet değil.
Rüştü ile Fenerbahçe'nin yarınlarının çalınmasına yataklık etmiş adamdır Daum. Pazar gecesi Beşiktaş'tan alınan 3 puanın sebeplerinden birini teşkil eden Volkan'ı geç kazanmakla Fenerbahçe neler kaybetmiştir acaba? Geçen yıl Kadıköy'deki Beşiktaş maçında kaleye gelen 5 şutun 4'ünü içeri buyur eden Rüştü'nün "koruyucu meleği" Daum değil miydi? Takım aşkıyla, "kişisel tercih" arasında, her zaman tercihini yanlışlardan yana kullanan Daum'u bugün ele veren bir çok gerçek vardır. Şu anda altyapının başındaki Hollandalı kaç euro maaş alıyor biliyor musunuz? Karşılığında ne verdiğini sormayın bile. Peki bu ülkede bulunduğu süre içinde taş üstüne taş koymayan Daum'un ardından adını anacağımız bir genç gösterin bana? Hala inatla savunuyorum Olcan gibi biri, başka takımda Fenerbahçe'nin başına dert olacak kadar yetenekli bir futbolcudur. Ama Daum için günü kurtarmak her şeye bedeldir. Gözü şampiyonluktan başka bir şey görmeyen Aziz Yıldırım için bu gerçeklerin bir anlamı yoktur.
Sayın Christoph Daum! Sizin bu ülkeden aldıklarınızla, bizim futbolumuza verdikleriniz arasında berbat bir uçurum var. Üzeri renkli çiçeklerle örtülmüş bir uçurum. Göz boyamayı ve sızlanmayı bırakın! Fenerbahçe'nin sakın ola, sizin iki şampiyonluğunuzla büyüdüğünü de düşünmeyin. Bu Fenerbahçe, tarihinin en başarısız dönemlerinde, Galatasaray UEFA Şampiyonu olurken bile büyük kalmıştır. Hiç kuşkunuz olmasın. Ama bu takımı futbol oynamadan şampiyon yaptığınız için... Başınız sıkışınca trilyonluk transferler yaptırdığınız için... Ve kaybederken figüran, kazanırken kahraman pozlarına büründüğünüz için... Aklınızla bin yaşayın Sayın Christoph Daum... Siz bir "dahisiniz!" En azından Aziz Yıldırım için...
iste; muhtesem medyamız karalama kampanyasına devam ediyor... >:(
Başar Kantar
22-09-2005, 08:58
Bu adam şaşırmış yaaa şimdi konuşurdum ama neyseee......
Murat Ünlü
22-09-2005, 12:39
maçın ilk 5 dakikasında sürekli hocamız için tezahurat yapılsa basına iyi bir ders olur.çoktan hak etti adamcagız.bu kadar da üstüne gidilmez adamın.daum daum daum .alex gibi onada tapılsa süper olur.
Mert Akduman
22-09-2005, 12:44
Üzerimizde çirkin oyunların oynandığı bu dönemde, Fenerbahçe'de her zaman olduğu gibi en çok suçlanan ve en çok saldırıya uğrayan kişi yine teknik direktörümüz Sayın Daum oluyo. Biz Fenerbahçe'nin aydınlık geleceği, bilinçli taraftarları olarak bu dönemde camiamızın her kesiminin, özellikle Daum'un sonuna kadar arkasında olduğumuzu dosta düşmana göstermeliyiz. Hani güzel bi kampanyamız vardı, şu sıralar en çok ihtiyacımız olan dönem bence ona:'HEP DESTEK TAM DESTEK'. Cumartesi akalım stada:)
Onur Erülker
22-09-2005, 13:13
Arkadaşlar ben İzmir de oturuyorum,Kayseri maçına gitmem imkansız, stadı dolduracak cumhuriyet vatandaşlarımıza özel ricam;bizim yerimizede C.Daum diye bağırın.Bütün medyayı,herşey yolunda giden Fenerbahçemize saldıran azınlıkları oradaki 55 bin kişi sustursun.Artık tv den kimse FB taraftarının %99 u Daumu istemiyor diyemesin(Hıncal Uluç,Ziya Şengül...)Arkadaşlar bunların amaçları çok belli:gün geçtikçe büyüyen Fenerbahçe istikrarını bozmak.Lütfen bizde bu medya soytarılarının ekmeğine yağ sürmeyelim.
Yusuf Sünbül
22-09-2005, 13:25
Kayseri maçında Takımı destekleyen ve Daum için tezahürat yapan Tüm Taraftarlarıa bizde Buralardan(ANADOLU'DAN)destekliyoruz.Fener in şampiyonluğuna giden her organizasyonu destekleriz.
Çınar Şahin
22-09-2005, 13:36
Sevgili arkadaslar,
Aramizda Christoph Daum'u begenen veya elestiren arkadaslarimiz olmasi gayet dogal ve bence dusunce cesitliligini sergilemesi acisindan guzel.
Ancak konusmalarimizda gozden kacirmamamiz gereken bir unsur var:
**Fenerbahce'nin basarisizligini isteyenlerin bas hedefi oldugu icin, Daum'a saldirilara karsi destek olma gerekliligimiz
Iste bu nedenle fikrimiz ne olursa olsun Fenrabhce Futbol takiminin teknik direktoru sifatina destek olmaliyiz.
Sevgiler,
Cinar
NOT: Sahsi fikrim bastan beri futbol adina cogunlukla dogrulari icra etmesiyle C. Daum'un bu destegi coktan hakettigidir.
Serhat Gül
22-09-2005, 15:22
* * Başkanımızın söylediği gibi Fenerbahçe'de ilkler yaşanıyor. "Ben takımı üst üste iki kere şampiyon yapan hocayı neden bırakayım" derken çok haklı. Bu söylenene bazı arkadaşlar "bu takımın başına kim gelse aynı şeyi yapardı" diyor ve onlara Real Madrid örneğini veriyorum. Elbette kendimizce kusurlu gördüğümüz yerler olabilir. Ama dikkat edelim "kendimizce."
* *Şunu iyi bilmeliyiz ki ne biz ne de o bizi bazen etkisi altında bırakan medya Daum'un bildiğini bilmiyor veya onun ileride ne düşündüğünü. Beraberliklerle başlayan ligin milan gibi bir dev karşısındaki etkili oyunu ve takımın yükselen performansı. Bunların hepsinde Daum ön saflara çıkıyor.
* *O zaman gidelim ve her zaman yapmadığımız birşeyi yapalım. Pankartlarla bağıra bağıra ona şükran borcumuzu haykıralım. *
Can Yıldan
22-09-2005, 15:41
Schalke maçını izlemek için Almanya ya giderken havaalanında..
basın mensubu nereye gittiğini soruyor; cevap:
Fas'a tatile gidiyorum
daum basınla dalga geçiyor :D .. ;D ;D ;D ;D
Faruk Aksu
22-09-2005, 17:09
C. Daum, Fenerbahçe'deki performansı ile her zaman övgüyü hak etmiştir.Yanlışları olmuştur,olacaktır.Bundan daha doğal birşey olamaz.Ama başarısı görmemek isteyenler için bile apaçık ortadadır.
Kahve sohbetlerinden öteye geçemeyen,skor tabelasından beslenen,yüzeysel,art niyetli yorumlarla sistemli bir karalama kampanyası düzenleniyor C. Daum için.Onlar tarafını çoktan belli etmiş durumda.Eğer biz de bir tarafsak ve bu Fenerbahçe tarafı ise Fenerbahçe Teknik direktörüne olan desteğimizi ona hissettirmemiz lazım.Bu bir tercih meselesi değil,Fenerbahçe taraftarıyım diyen herkesin görevidir.
Kayserispor maçının başında ve sonunda C. Daum'a hakkını teslim edelim.
Anıl Ekinci
22-09-2005, 17:38
daumun geçen seneki performansi ve taktik anlayisiyla bu sene arasinda daglar kadar fark var..örnegin gecen sene deplasmandaki manchester macindan sonra böyle bir düsünce ortaya atilsa pek ragbet görecegini zannetmezdim..ama bu sene takim top oynamaya basladi nihayet..taraftar da hosnut bu durumdan..ayrica su anda çok aza indirdigi hatalarinin olmasi daumu tribüne cagirmaya engel degildir..en vasat hic oynamayan oyuncumuzu bütün tribünler tek tek cagiriyor da *fenerbahce icin elinden geldigi kadar çalisan daum neden çagrilmasin?
Onur Aloğlu
22-09-2005, 23:12
Taraftar da istemiyor diyenler için 50000' e yakın insan sayısı etkileyici bir rakam olmalı... Hep destek,tam destek
Gökhan Baş
23-09-2005, 02:21
Arkadaşlar,
30 yıla yakın bir zamandır kurulan bir düzen var.
Bu düzene göre Fenerbahçe Futbol takımı 2-3 senede bir tamamen baştan kurulur, her sene çok fazla transfer yapılır, bir hocaya iki seneden fazla müsade edilmez. Bu sistemden ekmek yiyen yüzlerce insan vardır. Her sene yapılan transfer ve değiştirilen teknik direktör haberleri, onları yerin dibine sokan veya pohpohlayan birçok basın mesubunun, bir çok asalak menajerin karnını doyurur. Ancak öyle bir yere gelinir ki yıllar süren çilelerden sonra basın fenerbahçe taraftarını kaybetmemek için fenerbahçe'nin şampiyonluğu artık kendi çıkarı için de gerekli hale gelir; işte o zaman fenerbahçedeki birliğe destek olur ve fenerbahçe şampiyon olur. Ama hemen ertesi sene yine takım dağıtılır.
Fenerbahçe teknik direktörü aleyhinde taraftarı yönlendiren, taraftarın kendi fikri değil, maalesef basındır. Yani teknik direktör ve kadro değişimlerinden prim yapan insanlar.
Şimdi bu düzen yıkılmak üzere. 2 seneyi aşan bir süredir istikrarlı bir kadro iskeleti ve değiştirmediğimiz bir teknik direktörümüz var.
Cristophe Daum iki senede 170e yakın puan toplamış, bu takımı ilk kez Şubat ayında avrupada oynatmış olan; türkiyenin değil, dünyanın en önemli teknik direktörlerinden biri. Emin olun onu yerden yere vuran hakaretler eden Hakkı Yalçın gibi yazarlardan , veya surekli eleştiren Can Bartu'dan; veya Ercan Saatçi'den, veya "FB'nin başında Zeytinburnu teknik direktörü bile olsa milana yenilmezdi" diyen Kadir Inanır'dan daha iyi biliyor işi. Biliyor ki dünyanın hiçbir yerinde adapte olamayan başarılı olamayan yıldızları takıma monte ediyor başarılı bir şekilde oynatıyor. Hoijdonk'tan da faydalandık, Alex'ten de Anelka'dan da. "onyıllarca" süren gençlerbirliği, gaziantep fobileri... Deplasman fobileri yok olmuş durumda. "Elindeki kadro çok iyi ama" diyenler de olabilir, ama emin olun 30 yıldır zaten en pahalı en flaş transferleri de hep biz yaptık ama ASLA bu düzeye gelmedik.
Daum'un devraldığı takıma bakın, aynı başkan, aynı yönetim ve iyi bir kadro vardı o zamanda... Bir de şimdiki takıma bakın.
Disiplin var bir kere...
Birsyel yeteneklerle kazandı, duran toplarla kazandı, şansına kazandı lafları medya yalanlarıdır. Daha doğrusu; Daum ile kazandı dememek için uydurulan yalanlardır. Dünyada büyük takımlar gollerinin 4te 1ini duran toplardan atmaktadır, AYNI FENERBAHÇE GİBİ. Ayrıca sen Anelka'yı veya hoijdonk'u veya alex'i alıp Rıza Çalımbay'ın eline verirsen aynı verimi alamazsın. Zaten teknik direktörün görevi aynı zamanda starların yeteneklerini ortaya koyacak sistemler üretmektir. 7 sene şampiyon olamadığımız dönemlerde takıma ne starlar geldi.. Şöyle bir hatırlayın...
Bazı değerli(!) yazarlarımızın Daum'un sistemi için söylediklerini hatırlayın:"böyle sistem yok bu 60ların sistemi" ve sonra bağlarlar "Daum le bu kadar" diye... Ve Milan maçı için Rıdvan'ın söylediğini bir hatırlayın "Fenerbahçe ile Milan genel olarak tamamen aynı sistemle, aynı dizilişle oynuyor." Eski yıllarda BJK sürekli son dakika golleriyle maç alırken gazetecilerin söylediklerini hatırlayın: "Milne'in disiplini ve sistemi...." Geçen sene Fenerbahçe alırken: "Daum yine şanslıydı"
Hatırlayalım geçen sene Lyon'lu Manchester'lı gruba çıkınca dediklerini "Super kura! Lyon eski Lyon değil .. bıdı bıdı" Sonra hatırlayalım Lyon'un nerelere geldiğini.
Hatırlayalım, Barcelona ve Real Madrid'in elinden Ispanya kupasını almış olan Zaragoza'nın dünyada hiçbir yerde aşağılanmadığı kadar türkiyede aşağılandığını, 20 kusur yıldır turkiyede kupa alamayan fenerbahçemiz ona yenilince, 1,5 yıllık yeni oturan ve yaş ortalaması genç olan takımımızın ve teknik direktörümüzün nasıl eleştirildiğini.
Allahaşkına artık hepimiz görelim, en azından biz üniversiteliler görelim bizi getirmeye çalıştıkları oyunu.
IN DAUM, WE TRUST
Arif Şahin
23-09-2005, 08:57
Daum en sonunda feryat etti. camia bana sahip çıkmalı dedi.
ona bunu söylettirmemeliydik,biz daha önce davranmalıydık ama sağlık olsun.çabuk dönelim zarardan ve moralli, kafası rahat bi Daum olsun artık
Başar Kantar
23-09-2005, 09:02
Gökhan arkadaşım tek kelimeyle MUHTEŞEM bir yazı yazmışsın hepsine imzamı atarım saol...
Emrah Cengiz
23-09-2005, 10:46
eleştirinin olduğu yerde başarı vardır.daum iyi oyun oynatsın başka bir şey istemiyoruz.
Şabettin Doğan
23-09-2005, 11:28
eleştirinin olduğu yerde başarı vardır.daum iyi oyun oynatsın başka bir şey istemiyoruz.
iyi oyun her zaman olur ama önemli olan başarıdır bence başarılı olsun fenerbahçemiz gerisi önemsiz.
daum başarılıdır ve takımımz gün geçtikçe daha iyi futbol oynamaktadır bu su götürmez bir gerçek....
ve tüm bunların mimarı DAUM dur...
Bertan Aycan
23-09-2005, 14:24
Bizler olan biteni medyanın zannettiğinin aksine çok daha iyi yorumluyoruz.
Medyanın bilinçsiz bir kamuoyu yaratma adına yanlı ve kabul edilemez tutumu artık eleştiri boyutunu aşan noktalara varmıştır.
Hocamıza , futbolcu kardeşlerimize her zaman olduğu gibi sahip çıkıyoruz.
Çünkü başarının kenetlenmekten geçtiğini biliyoruz.
Can Yıldan
23-09-2005, 22:36
Biz bağrımıza basmassak sahiplenmessek ne olur?...
kim Sahip çıkar?..
Ey FenerBahçeliler uyumayın!.
Çınar Şahin
24-09-2005, 11:27
Gokhan Kardesim,
Yazin mukemmle olmus, seni aramizda gormek ne guzel
Sevgiler
Cinar
NOT:Ellerine saglik cok guzel bir yazi yazmissin, ancak bir ara da yuz yuze goruselim:)
Onur Bilgin
24-09-2005, 11:35
gökhan müthiş bir yazı yazmışsın.budnan önce defalarca sölediklerimizi sen bir kalemde yazıp bizlere sunmuşsun.sana sonsuz teşekkürler ve de tebrikler
biz yazmaktan bıkmadık hala devam ediyoruz umarım sen de bıkmazsın
herşey FENERBAHÇEMİZ için ;)
Şabettin Doğan
25-09-2005, 00:21
sn.daum a yapılan destek gerçekten büyük yankı buldu sanal alemde. eminim yarın yazılı basında da yankı bulur.dosta düşmana gereken mesajı verdik. mabedte daum diye bağıranlara bizde kütahya dan eşlik ettik.
TEŞEKKÜRLER DAUM ...
nice başarılara işallah
Volkan Peri
25-09-2005, 01:43
...."Wir Sind Eine Familie..."
Takımımız maçtan önce ısınırken Tribünler Teknik Direktörümüz Daum'u çağırdı. Daum tribünlere doğru hareketlenerek sevgi gösterilerine teşekkür etti. Bu esnada Maraton Alt tribünü'nde "Wir sind eine Familie" "Ich Liebe Dich" yazılı pankart açıldı. Teknik Direktörümüz'ün geçen hafta oynanan Beşiktaş maçından sonra yaptığı basın toplantısında kullandığı cümlelere istinaden Taraftarlarımızın verdiği cevap, camiamızda ki kenetlenmenin ne seviyede olduğunu tüm kamuoyuna göstermiş oldu
Volkan Peri
25-09-2005, 01:45
Daum "Galibiyet tüm Fenerbahçe'li Annelere armağan olsun"
Teknik Direktörümüz Daum maçtan sonra yaptığı basın toplantısına "Aldığımız bu galibiyet tüm Fenerbahçe'li Annelere armağan olsun" diyerek başladı. Daum "Bu akşam verdiği destekten dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları yine aynı şekilde destek vermek üzere Çarşamba akşamı yine buraya davet ediyorum. Çünkü, onların desteği ile kazanmak istediğimiz, kazanmak zorunda olduğumuz bir PSV maçı var."dedi.
Vehbi Şirikçi
25-09-2005, 01:55
Daum "Galibiyet tüm Fenerbahçe'li Annelere armağan olsun"
Teknik Direktörümüz Daum maçtan sonra yaptığı basın toplantısına "Aldığımız bu galibiyet tüm Fenerbahçe'li Annelere armağan olsun" diyerek başladı. Daum "Bu akşam verdiği destekten dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onları yine aynı şekilde destek vermek üzere Çarşamba akşamı yine buraya davet ediyorum. Çünkü, onların desteği ile kazanmak istediğimiz, kazanmak zorunda olduğumuz bir PSV maçı var."dedi.
Bu açıklama çok önemli. Bjk camiasına eskiden yakınlığı olan hocamızın, bjk taraftarımızın şahsımıza yaptığı küfürü kınayıcı nitelikte bir açıklaması yapması, aidiyat hislerinin arttığının göstergesidir diye düşünüyorum. Tezahuratlar yeterli olmasa da pankartlar çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bahtiyar Güdürü
25-09-2005, 03:37
atılan goller ...sırasıyla...
(A) lex
(N) obre
(A) nelka
bu da güzel bi tesadüf günün anlam ve önemi için...
Şabettin Doğan
24-03-2006, 18:01
kayseri ve konya maçlarında başlattığımız tezahuratı malatya maçında da *başlatsak hiç fena olmaz sanırım fanatiğe gelen açıklamadan sonra.bu sefer tüm mabede yayılır işallah..
oooo oooo ooooo CHRISTOPH DAUM
Şabettin Doğan
07-04-2006, 19:09
Asla Yanlız Kalmayacaksın!
3. şampiyonluğumuza giderken, nasıl birarada olduğumuzu, nasıl takımımıza destek verdiğimizi ve kenetlendiğimizi biliyorlar. Bizi bölmek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. Tribünlerimizi bölemeyeceklerini bildikleri için de asılsız ve kasıtlı haberlerle ve zaman zaman terbiyesizce yorumlarla hocamıza karşı bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Bütün olanların farkındayız ve YEMİYORUZ. Bütün bu oynanan oyunların karşısında durmak amacıyla ; Pazar günü oynayacağımız Sivasspor maçı öncesi, Maraton tribünü olarak hocamızı ve futbolcularımızı İstiklal Marşımız sonrasında tezahüratlarla çağıracağız ve daha önce yaptırdığımız HERR DAUM'UN ETİ YENMEZ, YEDİRMEYİZ pankartımızla ve başka pankartlarımızla birlikte desteğimizi vereceğiz.
Maraton Üst ve Alt tribünlerde bulunan renkdaşlarımızın, bizimle beraber çağırımıza katılmasını ve bütün Maraton tribünün haberdar olması için bize yardımcı olmalarını önemle rica ediyoruz.
Saygılarımızla
FENERLİST & ANTU ÇALIŞMA GRUPLARI
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.