Orijinalini görmek için tıklayınız : Telegol Tarafsızmış
Devrim Kılınçel
03-04-2006, 23:33
Dün telegol programında tuncayın meşhur 'avrupa fatihymiş ............. gs ....valideni seveceğiz gs tezahüratını' yaparken görüntülenmiş kasetini göstrerdiler.
1-Bu kaset şampiyonluk gösterilerinde çekilmeişti ve o zaman niye yayınlamadınız.
2-Eğer tuncay bab hindi tezahüratını yapmasa bu kaseti yayınlayacakmıydınız.
2-bu kaset öncesi öyle bir sunum yaptınız ki ben tuncay yerine 'gazza'(casgoinge)'nın bi kasedi yayınlanacak zannettim
''Tuncay zaman zaman yaptığı kasti hareketlerle 'birçok' futbolcunun sakatlamış,gol attıktan sonra sus işareti yapmış,taraftara tezahürat ettirmiş sonra özür dilemiştir,dilediği özürler 10'u bulmuştur.''O görüntü öncesi söylenenler bunlar.
Tarafsız telegol programı tuncay üzerine o kadar gittiki anlatamam ama tarafsızlığını korumak için fatih akyelin 5 yıl önce bir renktaşımıza saldırdığı görüntüyü verdi.Amma da tarfsızmış hani.Keşke arşivlerini biraz daha araştırsalardı neler bulurlardı....
Siz ne yaparsanız yapın FB'nin büyüklüğüne leke süremezsiniz.ANTİ-FB TV görevinizi başarısızlıkla sürdürüyorsunuz.Tuncay amatör ruhun en büyük temsilcisidir.O FB taraftarının gönlünde bir numaradır.23 Nisanda bab hindi tezahüratını şefimiz tuncay eşliğinde 52000 kişi iştirakiyle dinleyeceksiniz.Şimdiden çekim hazırlıklarına başlayın seneye falan da yayınlarsınız artık.
Samet Erden
03-04-2006, 23:49
telegol spor deil komedi programıdır zaten..
Onur Aloğlu
03-04-2006, 23:52
Zorla Jose Genero' yu bağlatacaklar programa...
Başar Kantar
03-04-2006, 23:56
Aslında sırf herkese kapak olsun diye 23 nisanda cincon maçında vereceksin mikrafonu Tuncayın eline 52 bin kişi bir ağızdan heeeeeeeeey allah diyecek...valla muhteşem olur herkese kapak olur....Tuncay a son 3 maç ceza verirler en kötü ama onun verdiği haz bence paha biçilemez olur böle bişey olmasını dilerim yani...
Onur Baş
04-04-2006, 00:02
Zorla Jose Genero' yu bağlatacaklar programa...
;D ;D
6Sli futbolcuların yıllardır dudaklarından ne küfürler okunuyor belli değil. Emre Aşık'ın insan hayatına kasıt olarak nitelendirilebilecek hareketleri (kasıtlı bele basma, tekme atma, omuz ısırma, vs (kalça elleme ayrı)), Sabri'nin çocuk denecek yaşta babası yaşındaki adamlara yaptığı terbiyesiz hareketler, Bülent'in, Hagi'nin hakeme yaptığı ahlaksız davranışlar, Arif'in düşerken hakemi kesmeleri, adına profesyonellik deyip sakatlandım numarasıyla çıkıp deparla sahaya girenler................
Sayarak bitiremediğimiz, detayına girsek boğulup kalacağımız bu "utanç tablosu", Türk futbolunun geldiği noktanın özetidir.
Onur Baş
04-04-2006, 00:04
Aslında sırf herkese kapak olsun diye 23 nisanda cincon maçında vereceksin mikrafonu Tuncayın eline 52 bin kişi bir ağızdan heeeeeeeeey allah diyecek...valla muhteşem olur herkese kapak olur....Tuncay a son 3 maç ceza verirler en kötü ama onun verdiği haz bence paha biçilemez olur böle bişey olmasını dilerim yani...
+1907
Mert Çubukçu
04-04-2006, 00:34
jose buraya jose buraya jose buraya jose buraya
JOSEEEEEE GENEROOOOOOOOOOO
;D ;D ;D
Forum Yönetimi
04-04-2006, 01:43
Dün telegol programında tuncayın meşhur 'avrupa fatihymiş ............. gs ....valideni seveceğiz gs tezahüratını' yaparken görüntülenmiş kasetini göstrerdiler.
1-Bu kaset şampiyonluk gösterilerinde çekilmeişti ve o zaman niye yayınlamadınız.
2-Eğer tuncay bab hindi tezahüratını yapmasa bu kaseti yayınlayacakmıydınız.
2-bu kaset öncesi öyle bir sunum yaptınız ki ben tuncay yerine 'gazza'(casgoinge)'nın bi kasedi yayınlanacak zannettim
''Tuncay zaman zaman yaptığı kasti hareketlerle 'birçok' futbolcunun sakatlamış,gol attıktan sonra sus işareti yapmış,taraftara tezahürat ettirmiş sonra özür dilemiştir,dilediği özürler 10'u bulmuştur.''O görüntü öncesi söylenenler bunlar.
Tarafsız telegol programı tuncay üzerine o kadar gittiki anlatamam ama tarafsızlığını korumak için fatih akyelin 5 yıl önce bir renktaşımıza saldırdığı görüntüyü verdi.Amma da tarfsızmış hani.Keşke arşivlerini biraz daha araştırsalardı neler bulurlardı....
Siz ne yaparsanız yapın FB'nin büyüklüğüne leke süremezsiniz.ANTİ-FB TV görevinizi başarısızlıkla sürdürüyorsunuz.Tuncay amatör ruhun en büyük temsilcisidir.O FB taraftarının gönlünde bir numaradır.23 Nisanda bab hindi tezahüratını şefimiz tuncay eşliğinde 52000 kişi iştirakiyle dinleyeceksiniz.Şimdiden çekim hazırlıklarına başlayın seneye falan da yayınlarsınız artık.
Değerli üyemiz Devrim Kılınçel,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Konu başlığında kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Konu başlığı forum kurallarına uygun hale getirilmiştir
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Nadir Arslan
04-04-2006, 09:48
biz bülent korkmazın hakeme ingilizce küfrettiği günleri de biliyoruz be...
Atılım Eroğlu
04-04-2006, 14:08
ya onların bi sunucuları var serhat ulueren midir nedir,o adamdan nefret ediyorum yaaa,o programdanda ordaki yorumculardanda
Murat Karaman
04-04-2006, 14:20
TeleGÜL ;D
programın adı bu olmalı..
Ömer Yağanoğlu
06-04-2006, 14:57
Bakalım pazar günü fuhuş dosyasını açacak mı?
malum bizden kimse yok gese ve bjklilerin oyuncuları var.
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=148356
Salih Dülger
06-04-2006, 20:51
hayır arkadaslar ben bu konuda tarafsızdiyemeyeceğim hangi kanalda fenerbahçeyi takdir ediyorlar bileniniz varsa sölesin
Alkan Akkaya
06-04-2006, 21:40
burda futbol konusulur diyip futbol dışı hersey konusulan tek program ... eksisozluk gibi yorum yaptım ;)
Murat Karaman
06-04-2006, 22:34
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=148356
Haberde 5 MİLLİ futbolcudan bahsediliyor..
Yıllardır milli olmak deyimiyle karşılaşırdım hep,milli olmak bu olsa gerek.. :D 8) ;)
Çağlar Çağatay
03-04-2007, 19:37
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-04-02_staryayin001.jpg
27.11.2006 tarihinde yaptığı yayınında gazetecilik ilkelerini ihlal etmiş olan Star TV'nin Telegol programına bir ceza da Radyo Televizyon Üst Kurulu'ndan geldi. Daha önce mahkeme kararı ile kulübümüz adına program içerisinde "cevap ve düzeltme hakkımızı" kullanmamıza karar verilmesinin ardından bu kez de RTÜK söz konusu programa "bir kez program durdurma" cezası verdi.
Hakan Arıduru
03-04-2007, 20:51
Hiçbir işlevi olmayan,reyting amaçlı ve taraflı bir program...rtük ün hiç düşünmeden bu programı kaldırması lazım...
Fırat Kocadağ
03-04-2007, 22:46
telegol ne kadar tarafsız veya ne kadar taraflı onu tartışmaya gerek yok. Bu ülkede spor programlarına reyting kazandıran tek takım var attığı her adım her noktada konuşulan zaten bunu herkes kabul ediyor :) Doğal olarak kendilerine kazanç sağlamak için mazeme lazım. Telegole gelince gülmek için idael bir program:D
Barış Kaleoğlu
03-04-2007, 23:00
Telegol Tarafsızmış
Bizim niye haberimiz yok ?
Saygın Özkan
04-04-2007, 00:47
Programı izlemedim ama izleseydim o serhat denen şahsa baya sallardım, şimdi de salladım ama neyse.. Fenerbahçeyi karalama kampanyasına devam ediyolar , hep iyi olduğumuz, tam farkı açacağımız zaman böyle haberler yaparak bizi etkilemeye çalışıyorlar ama bu camia serhat'a gerekli cevabı verecektir. Bu arada Serhatın Kadıköy yakınlarında görülmemesi önemle rica olunur..
Tuğba Tülü
04-04-2007, 17:32
Tarafzızlık konusunda en son gelecek programdır telegol, gökmen özdanak ve serhat ulueren başta olmak üzere kendince fenerli olan ziya şengül sevmiyorum bence en iyisini ntv yapıyor ben %100 futbol ve 90dk yı çok seviyorum her hafta mutlaka izlerim..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.