Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantepspor-Fenerbahçe (kaldı 7)
Burak Kav
30-03-2006, 22:23
Ligde serimiz devam ediyor (konya,ankaragucu ve malatya'dan sonra bugun diyarbakır)
Takımımızın en onemli oyuncuları eksik olmasına ragmen bugun kazanmayı bildik.Haftasonu bu mactan daha zor bir mac olacak orası kesin.
Pazar aksamı kazanırsak göreceli olan fikstur dezavantajımızda ortadan kalkıyor bence.
Not : Ugur devam etsin insallah.
Başar Kantar
30-03-2006, 23:10
Bu Antep maçınıda geçersek bizim için çok iyi olacak bence dönüm noktası olan bir maç...eğer kazanırsak GS ye kadar bi kaza beklemiyorum ben...hadi bakalım çocuklar 21 puan kaldı...
Burak Kav
01-04-2006, 00:03
iyi bir tuncay bekliyorum pazar gunu
Kenan Ergün
01-04-2006, 00:22
Kutsal İttifaklara rağmen liderlik bizimdir.. Bu haftasonu da oyle kalacak..
Nuri Çelik
01-04-2006, 01:38
inşallah ya kazasız belasız gecersek cok ii olacak en son g.antep'in trabzon macını izlemiştim cok istekli oynuyolard we cok sanssızdılar bir türlü sonuca gidemediler ewlerinde cok iiler...umarım bizim için de hayırlısı olur oyuncularımız inanra cıkarlar...
Onur Baş
01-04-2006, 11:38
Ciddi bir oyun net bir galibiyeti getirecektir. Bu konuda da takıma güveniyorum. Çünkü kendileri de işi ciddiye aldıklarını, son 4 haftada alınan seri galibiyetlerdeki güzel gol bilançosuyla (A:15/Y:1) kanıtladılar.
Burak Kav
01-04-2006, 14:55
antep deplasmanda daha iyi aslında
kendi evlerinde 13 macta 2g 7b 4m deplasmanda ise 14 macta 5g 2b 7m seklindeler...
Kemal Koç
01-04-2006, 15:47
geçen sene kadıköy'de oynanan maçın tarihi de 2 nisan'dı :)
2-0 bitmişti...bu maçı da 0-2 alırız inşallah
goller :dak.45 ümit özat & dak.88 alex :)
Atılım Eroğlu
01-04-2006, 17:31
antep zor deplesman olmuştur her zaman.ama biz inandık takımda moraller son derece iyi.alacaz 3 puanı.adanada olsam adana gfb ile beraber giderdim kısmet
Kerem Çalkılıç
02-04-2006, 18:42
Son 15 dakika. Hadi şunlara da bi 4 gol atıp gelelim.
Başar Kantar
02-04-2006, 21:09
goller :dak.45 ümit özat & dak.88 alex :) *
ağzından bal damlamış heee ;D ;D ;D
çok güzel bi skorla galip geldik artık denizli ve sivas maçlarını bekliyoruz işallah herşey daha gzl olacak...
Canberk Günaydın
02-04-2006, 22:11
Berbat bir gündü bizim için şerefsiz antepler fazla bilet başmışlar hiçbirimiz maça giremedik sefa reis geldi belki onla gireriz dedik :( o bile giremedi . >:( >:( >:( >:(
alllahallahhh >:( >:( >:(
inanılır gibi değil...sizin adınıza çok üzüldüm.
Celal Tunalıoğlu
02-04-2006, 22:14
Berbat bir gündü bizim için şerefsiz antepler fazla bilet başmışlar hiçbirimiz maça giremedik sefa reis geldi belki onla gireriz dedik :( o bile giremedi . >:( >:( >:( >:(
Yok artık..>:(
Gecmis olsun arkadaslar..
Forum Yönetimi
02-04-2006, 22:45
Değerli üyemiz Akın Yıldız,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Aldığınız Ceza Puanı: 35
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
İlker Kökdemir
02-04-2006, 23:19
1907 Ünifeb Ankara Yolda Maç Saatinde Çıktılar Kardeşlerimiz 1400 KM Gidildi Gelindi Elde Biletlerle.Moralim Sıfır
Hesabı Sorulmalı >:(
Hepimiz İçin Çok Kötü Oldu
Kerem Çalkılıç
02-04-2006, 23:35
Geçmiş olsun arkadaşlar. :( :( :(
İlker Kökdemir
02-04-2006, 23:36
Hiç sorma ya ilker reis adamlara çok ayıp oldu tekrar kusura bakmasınlar. :-/ :-/
Çekilmesi Gereken Cefa Varmış Akın Kardeşim Bütün Gruplar Açıkta Kaldı Eldeki Biletlerle.Volkan Abimiz (SAYIN VOLKAN BALLI) Çok Uğraştı Hatta Lig Tv Canlı Yayında Volkan Abimiz Stad Görevlileriyle Konuştu.Bu İnsanlar Uzak yollardan Geldiler Ellerinde Biletler Var Çözüm Bulunmalı Dedi.
Gaziantepspor Başkanı İse Güvenlik Güçlerinin Herhangibir Olaya Sebep Vermemek İçin Kapıları Saat 14:00"te Kapattıklarını Duyduğunu Söyledi Savunma Biçimi Cılız,Net Değil ve Çekingendi.Yağan Yağmur Sebebiyle Taraftarların Ön Koltuklara Oturmadığını Arkalara Geçtiğini Söyledi.
DEMEKKİ YER VARDI KOLTUK VARDI Yağmur Bahane Olamazdı.Bu İfadesini Savunma Şekli İse Fazla Seyirci Alındığında (Tabi bu Fazla Dediği KM"Lerce Yoldan Gelen İnsanlar Ve Antepli Ellerinde Bilet Olan FB Taraftarları Oluyor) İzdiham Olabileceğinden Dolayı Alınmadı Bile Diyemedi.
Kısacası Rezalet Oldu Sebebini Bile Açıklanamadı Bir Daha Böyle birşey Olmayacak Hiçkimse Dışarıda Kalmayacak Denildi.Her Zaman Olduğu Gibi Eziyeti Cefayı Çeken Arkadaşlarımız Tribün Gruplarımız Renkdaşlarımız Oldu.Sefasınıda Bundan Sonraki Antepteki Maçlarda Başkaları Çekecek.İnönüye Gidildi Cezayı Ve Kötü Muameleyi Biz Çektik.1.112 YTL Para Cezası Ödendi Deplasman Yasağı Uygulaması FB Taraftarları Sayesinde Kalktı CEFA"Yı Yine Biz Çektik.
Sabaha Kadar Daha Yazarım Ama Çok Sinirliyim,Moralim Bozuk,Üzgünüm,Bunca Çekilen CEFADAN Sonra Bu Sene ŞAMPİYONLUK GELMELİ ÇÜNKÜ BİZLER BUNU HAKEDİYORUZ.
HERŞEY FENERBAHÇEMİZ İÇİN CEFAYI ÇEKMEYE DEVAM SEFASINI SÜRMEYE AZ KALDI
İlker Kökdemir
02-04-2006, 23:48
Antepe Gidip CEFAYI Çeken Bütün Arkadaşalarımdan Gurur Duyuyorum.
Yunusemre Coşan
03-04-2006, 00:05
Geçmiş olsun arkadaşlar. Söylenecek söz bulamıyor ben de siteden gördüm çok kişi kalmış dışarda çok..MAdem beceremiyor yönetimler bu işi bırakıp gitmeliler..
Onur Baş
03-04-2006, 00:35
Celal Doğan'ın Gaziantep'e getirdiği vizyondan eser bırakmamışlar anlaşılan.
Herkese geçmiş olsun; çok üzücü gerçekten.
Burak Kav
03-04-2006, 00:41
iyi bir tuncay bekliyorum pazar gunu
yüzümü kara cıkarmadı :) ;D
Ozan Ercan
03-04-2006, 00:49
2 golümüze dikkat edin. İlk golde Alex-Nobre-Deniz-Tuncay paslaşması sonucu gol geliyor. İkincisinde Deniz-Alex-Tuncay-Nobre organizasyonu haftanın golüne imza koyuyor.
Çalışmıyor denilen sağ kanadımızdan perşembe günü Diyarbakır, bugün de Gaziantep karşısında tam 6 gol bulduk. Bir zamanlar sol taraftaki etkisiyle Ümit takımı taşırken şimdi bu rolü sağ kanatta da üstlenen oyuncuları görmek güzel.
Son dönemlerde ekstra çaba gösteren Tuncay'ı ve 6s kupa maçından beri bence daha bir özveriyle oynayan Alex'i de beğenerek izliyorum. Bu ikili aynı performansı 4 hafta daha sürdürürlerse şampiyonluk cepte demektir. Herkes Kadıköydeki 6s derbisine kilitlenmiş durumda ama o maçtan sonra çok kritik 3 hafta var. Galip gelsek bile garanti değil, kaybetsek bile kayıp değil. Bence beraberlik bile çok avantajlı bir sonuç olacaktır ikili averaj hesapları yüzünden.
Takımın bugünkü oyununa benden tam puan. Kaldı 6 maç. Önce cuma puan kaybı bekleyeceğiz, sonra pazar Kadıköy'de farkı açmaya çıkacağız.
Onur Baş
03-04-2006, 00:54
Hakikaten takımımız 3 senelik yapılanma sürecinin bu son döneminde bir ilki gerçekleştirdi sanırım:
Takımın ilk11 isimlerinden hep asgari 2 isim form düşüklüğü yaşardı. Şimdi herkes kaliteli, istekli ve ciddi oynuyor. Yedekler bile dişlilerin arasına girdiklerinde sırıtmıyor. Bol gollü, net galibiyetler de peşisıra geliyor. Üstelik çıkışı yakaladığımız son 5 haftada, takımın yıldızlarının çeşitli maçlarda eksik olmasına rağmen...
Ayrıca Alex elini belinden indirmişe benziyor ve Tuncay daha mantıklı işlere imza atıyor sanki.
Serkan da benzer atağı göstermeli.
Onur Aloğlu
03-04-2006, 01:06
Kaldı 6 ( altı) :)
Şabettin Doğan
03-04-2006, 02:34
öncelikle antebe kadar gidip stada giremeyen tüm renkdaşlara geçmiş olsun gerçekten akıl almaz bir durum.antepte hiç böyle olaylar olmamıştı yanlış hatırlamıyorsam çok yazık.ilkerin dediği gibi cefa çektiler ama üzülmesinler yılmasınlar bizlerde tabi.çok az kaldı sezon sonu sefa yı süreceyiz işallah şampiyon olarak.
maça gelince son maçta olduğu gibi bugünde rahat bir galibiyet aldık.futbolcularımız öyle motive olmuşlar ki artık taktiksel olaylar anlamsız gözüküyor herkes canını dişine takıp mücadele ediyor.işallah sezon sonuna kadar bu böyle sürecek.
amaç 3 puan olduğu için açıkçası son dakika golü veya ilk dakika golü umrumda değil ama son iki maçta rahat gelen galibiyetlerde medyada ki içimizde ve dışımızda olan düşmanlarımıza söz hakkı tanımıyor şükürler olsun.
Kemal Koç
03-04-2006, 16:59
goller :dak.45 ümit özat & dak.88 alex :) *
dakika ve isim bilememiş olabilirim :)
ama kazandık ;D
Caner İnaltay
03-04-2006, 19:43
dakika ve isim bilememiş olabilirim :)
ama kazandık *;D
yaw ümit özat in kendine hayrı yok o golude yalnıslıkla atmiştir ondan nasi gol beklion kemal anlamiom seni falla :p
Bestami Gezer
03-04-2006, 20:16
dünkü maçta antepe gidip te içeri giremeyen istanbul,ankara vs ildeki arkadaşlara büyük geçmiş olsun.bir kez daha süper ligde tarihe geçtik.lig tv de istanbuldan giden arkadaşlarımızdan maça gıremeyenleri görünce tüylerim diken diken oldu.ama karşıyaka karakolunda haklarını savunmak için suç duyurusunda bulundukları için de sonsuz teşekkürler.biletin olsun ve içeri gireme, gerçekten dediğim gibi bir kez daha tarihe geçtik(!) ve sınıfta kaldık.antepli olmama rağmen antepli yöneticileri de kınıyorum kendi adıma.
Forum Yönetimi
03-04-2006, 20:22
yaw ümit özat in kendine hayrı yok o golude yalnıslıkla atmiştir ondan nasi gol beklion kemal anlamiom seni falla :p
Değerli üyemiz Caner İnaltay,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
Aldığınız Ceza Puanı: 35
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Onur Baş
03-04-2006, 21:05
Bakın burada ne var:
http://www.antu.com/FenerTv/FenerTVGoller.aspx?ID=329
Sporcunun kendi işine baktığı gibi taraftar da kendi işine bakmalı ve destekten başka birşey vermemeli. Sporcusuna işini öğretmeye kalkmamalı.
Başar Kantar
03-04-2006, 21:18
Onur valla tam tahmin ettiğim linki vermişsin...artık böle sporcu eleştirmek moda oldu zaten biz işimize bakalım...bakalım şampiyon olunca bu adamlarla ve hocayla, ne yüzle sevinecekler...altta imzasında anti ümit anti daum yazanlar bile varya gerçekten çok ilginç neyse biz işimize bakalım seri galibiyetlere devam KALDI 6...
Onur Baş
03-04-2006, 22:36
Onur valla tam tahmin ettiğim linki vermişsin...artık böle sporcu eleştirmek moda oldu zaten biz işimize bakalım...bakalım şampiyon olunca bu adamlarla ve hocayla, ne yüzle sevinecekler...altta imzasında anti ümit anti daum yazanlar bile varya gerçekten çok ilginç neyse biz işimize bakalım seri galibiyetlere devam KALDI 6...
"Onlar olmasa şampiyonluğu 5 hafta erken ilan ederdik" denecek herzamanki gibi.
Yalnız geçen hafta Rıdvan'ın söylediği birşey vardı çok güldüm:
"İlk yarı bittiğinde Daum'u eleştirenler 'Daum olmasa Fenerbahçe 15 puan önde olurdu' dediler. E bu Fenerbahçe zaten ilk yarıda 6 puan kaybetti. Nasıl 15 puan önde olacaktı ki??!"
;D ;D ;D
Ömer Birdal
04-04-2006, 14:46
önemli bir deplasmandı.. üç puanı eski antep maçlarına nazaran daha kolay ve 2 güzel organize golle almak sevindirdi bu taraftarı..
maça güzel başladık.. ağır zemine rağmen düzgün paslarla orta sahaya hükmettik maçın ilk 20 dk sinde.. ve son haftalarda ayrı bir güzellikle mücadele eden Amigo Tuncay güzel kafasının yardımıyla antep filelerinin üstündeki suları yere düşürmeyi başardı.. tabi golde Mehmet in etkili oyunu, Nobre nin Deniz i görmesi ve Deniz in güzel ortasının payı azımsanacak gibi değil..
golden sonra oyunu biraz daha rolantiye aldık ve istediğimiz gibi oynadık topla.. ikinci yarıda da antepten bi cacık olmayacağı belliydi.. oyun hakimiyetizim altında devam etmekteyken, yine çok güzel ve bir o kadar da organize bir golle taraftar rahata kavuştu.. Deniz in ceza sahası önünde boş kalan Alex e topu yollaması, Alex in " me llamo Alex " * dercesine topla dönüşü ve koşan Tuncayın önüne "al sana tam pansiyon top, ne yaparsan yap" pası, Tuncay ında taraftarı birazda şaşırtarak Nobre ye " atmassan adam değilsin" pası, ve ardından Nobre nin topu boş kaleye yuvarlaması, vizeden 80 alan bi öğrenci kimliğine bürüdü bu taraftarı bir anda..
golde Antep savunmasının yaptığı büyük hatayı da görmezden gelmemek olmaz..
bu dakikadan sonra ataklarımız devam etti seyrekleşerek.. istediğimizi almıştık.. Nobre nin rövaşatası gol olsaydı, Alex bir asist yapmış olacaktı.. Antep 70 lerden sonra atak yapmaya çalıştıysada seyircisini şenlendirecek hamlelerden oldukça uzaktı..
Appiah en zayıf halkaydı bana göre bu hafta takımda..Marco onun yerine de oynadı, eksikliğini hissettirmedi.. Mehmet in performansı sevindirici..
Antep taraftarı 1. golden sonra sus pus oldu.. bu kadarlık mıydı gazlerı ? gölleşmiş saha topa abs kullandırttı çoğu pozisyonda..
hakem de olumluydu.. aklımda kalacak bi hata yapmadığına göre kötü diyemeyiz.. ama Nobre ye ilerleyen haftalarda yine böyle davranmaya devam ederlerse hakemler, bu taraftarın sabrı taşar..
ataklarımızda çalan sirense aptalcaydı.. tamam bizde yapıyoruz ama bu kadar da cıvıtılmaz.. bi ayarı var sonuçta.. bunların kullandıkları yangın sireniydi.. bizimki stad hoperlörlerinden çıkartılan ve çok abartılmayan bi faaliyet..
hasılı güzel maçtı.. önümüzde bi Denizli kupa maçı var.. sırf bsk yle finalde karşılaşmak için bu maçtan mutlak galibiyet arzuluyorum..
görünüşe göre şampiyonluğu yine 6s yi yenip alacağız .. ee bundan iyisi Nou camp te Barça yı yenmek..
ps. * = benim adım Alex..
Serkan Özen
05-04-2006, 04:04
Gaziantepspor - Fenerbahçe maçı fotoğrafları sitemize eklenmiştir.
http://www.1907unifeb.org/
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.