Orijinalini görmek için tıklayınız : Chelsea - Fenerbahçe SK // Şampiyonlar Ligi Karşılaması Salı Saat 21.45
Servet Güldeş
06-04-2008, 21:10
8 Nisan Salı
Avrupa Şampiyonlar Ligi
Chelsea-Fenerbahçe
Stamford Bridge/19.45(Lokal)-21.45 TS
Mücadelemizle turu geçeceğimize inanıyorum...
Maçın çok gollü geçeceği düşünülüyor ama ben 0-0 la turu geçeceğimize inanıyorum...
Allah yardımcımız olsun...
Aycan Yılmaz
06-04-2008, 21:27
Tur icin ugur yaptım insallah olur.. )) Turu insallah gecersek acıklarımda.. ))
Allah yardımcımız olsun..
Melike Şensoy
06-04-2008, 21:37
inş turu geçicez bende 0-0 beraberlikle turu atlıcamıza inanıorum ALLAH yardımcımz oLsun bayrakLarı hazırlaın:D
Kenan Ergün
06-04-2008, 22:04
zor ama imkansız değil. sırılsıklam olsun o forma zaten gerisi gelir..
İbrahim Saraç
07-04-2008, 00:10
inş bu turu geçeriz zor oldugunu biliyoruz ama siz sevilla deplasmanındada gosterdiniz ki imkansız degil bu turuda geçin ve tum türkiyeyi (bazıları hariç) sokağa dokun
inş başarırsınız başarılar
dualarımız sizinle
Kadir Gözütok
07-04-2008, 00:53
Who will qualify for the semi-finals of the UEFA Champions League: Chelsea FC or Fenerbahçe SK?
Chelsea FC ...........5.96% http://www.uefa.com/ml/images/fanzone/Squares_Blue100.gif
Fenerbahçe SK..... 94.04% http://www.uefa.com/ml/images/fanzone/Squares_Blue90.gif
uefada oylama başlamış.
Sercan Ülker
07-04-2008, 00:55
0-0 la geçeriz yorumlarını okudum.Bnece çok zor maçın golsüz bitmesi.Turu geçmemiz için kesinlikle gol atmamız lazım bana göre.Atacağımızada inanıyorum.Benim skor tahminim 2-2.
Cihan Macit
07-04-2008, 01:15
bence de geçersek berabere bitirip geçebiliriz ancak.ilk yarıda gol bulursak ve erken gol yemezsek bence bu iş olur.
Baran Kutlu
07-04-2008, 01:49
maçın uzatmaya gideceği gibi bir hiS var içimde.gönüL iSterki uzamadan haLLedeLim şu iŞi yada uzaSA biLe sonuçta biz geçeLim bu tuRu . .
Berk Ulupınar
07-04-2008, 02:09
Sadece inanalım,turu geçeceğimize inanalım...
Saygın Özkan
07-04-2008, 02:20
Haydi Fenerbahçem, tarih yazmaya devam.. Yolun açık olsun kanaryam.. Allah'ın izniyle bu maçı alıcaz, yürekten inanıyorum.
Didem Salicik
07-04-2008, 02:24
bana uzatmalara gider gibi geliyor ilk iki golü atarlar 2-0 olur sonra bir gol buluruz ve uzar
ama turu geçeceğimize yürekten inanıyorum. bu kdr iyi oynayan bir takıma 1-0 dan 2-1 yapabildiysek turuda geçebiliriz
turu geçersek kupayı kazanmamız içten bile deil
düşünmesi bile cok heyecanlandırıyor ya:) haydi fenerbahçem ...
Abdullah Çalışkan
07-04-2008, 03:12
uefanın sitesine baktınızmı bilmiyorum ama oylamada %95küsüre %4 küsür gibi bi farkla öndeyiz we bu fark deplasmanda kazanan barca we manu da bile yok..:p umarım bu sonuç maça da yansır..:)
Mert.Yılmaz
07-04-2008, 08:49
evimizde 2-1 kazandıktan sonra yenilirsek yazık olur zaten.tek korkum erken gol.erken gol yemesek ya da kendi kalemize atmassak çok iyi başlangıc yaprak turu alabiliriz.eger yiyeeceksek de ilk başlarda yiyelim
uefanın anket sayfasını bulamıyorum.oy veren arkadaslardan biri koyabilir mi buraya linki
Esra Gümüş
07-04-2008, 15:22
Erken Bİr Gol Atmalarindan Korkuyorum.İlk GolÜ Bİz Atarsak Turu Rahat Olmasa Da GeÇerİz Gİbİ Gelİyor.
Melike Şensoy
07-04-2008, 15:36
iLk goLü biz ataLım ama kendi kaLemize deiL:D ALLah korusun yaa bi daha böLe bişi yaşamak istemioRum maç uzatmaya gider demişLer bu maç uzarsa çoğu kişi kaLpten giDeR :D:D ne baştada ben:D
Hakan Ateşler
07-04-2008, 15:54
arkadaşlar bana kızacaksınız ama 3 0 falan yenilsek şaşırmam açıkçası çok da üzülmem. sonuçta karşımızdaki takım chelsea... evet bu aralar kötü oynuyorlar, t. direktörleriyle sorunları var belki o açıdan biraz şansımız olabilir diye düşünüyorum. ama sevilla maçı gibi bir maç da beklemiyorum açıkçası. sevilla defansı dökülen bir defanstı. ilk yarı 3 1 ken bile kaç tane gol kaçırmıştık ve gol atacağımız belliydi. ama bu adamlar zaten 2si bizden 4 gol yediler. birini 90a vurdu deivid öbürkü ise şans denmeyecek kadar takım oyunuydu. umarım geçeriz turu ama adamlar chelsea ve bunlar kazanmak zorundaysalar hiç acımazlar ve kazanırlar... bjkliler biz yendik diye kendi reklamlarını yapıyorlar ama o ilk maçtı ve takmadı chelsea bunları kafaya... bu sefer yenmek zorundalar...
Mert.Yılmaz
07-04-2008, 17:45
hakan bey 5e kadar müsaade var :)
Aycan Yılmaz
07-04-2008, 18:13
arkadaşlar bana kızacaksınız ama 3 0 falan yenilsek şaşırmam açıkçası çok da üzülmem. sonuçta karşımızdaki takım chelsea... evet bu aralar kötü oynuyorlar, t. direktörleriyle sorunları var belki o açıdan biraz şansımız olabilir diye düşünüyorum. ama sevilla maçı gibi bir maç da beklemiyorum açıkçası. sevilla defansı dökülen bir defanstı. ilk yarı 3 1 ken bile kaç tane gol kaçırmıştık ve gol atacağımız belliydi. ama bu adamlar zaten 2si bizden 4 gol yediler. birini 90a vurdu deivid öbürkü ise şans denmeyecek kadar takım oyunuydu. umarım geçeriz turu ama adamlar chelsea ve bunlar kazanmak zorundaysalar hiç acımazlar ve kazanırlar... bjkliler biz yendik diye kendi reklamlarını yapıyorlar ama o ilk maçtı ve takmadı chelsea bunları kafaya... bu sefer yenmek zorundalar...
Sende belki bana kızacaksın ancak senin yaklasımın da tipik bir medyanın etkisindeyim yaklasımı. Konumuz futbol ve -mis! -mıs! gibi durumlar mazeret kabul götürmüyor. Atsalarmısda kazansalarmıs o zaman derim bende sana! Sans denen kavram dahi dogru zamanda dogru yerde olmakdan ibaret. Sonra Sevilla dedigin 'takım' bu senenin garanti SL finalisti gözüyle bakılırken biz yendik diye mi defansı berbat oluyor anlamak mümkün degil! Chelsea, Mourhinio'nun bıraktıgı gibi degil bu doğru ancak bir gerçek varsa o da: Chelsea karsısında kk. attığın bir gol sonrası maçı 0-1'den 2-1'e getirmek ne demek sanırım istatistiklerle uzun uzun acıklamama gerek yok. Sonra taraftarı oldugun takım buraya nasıl ve hangi macları nasıl cıkarak geldi bunları bir düsün ve takımının farkında ol bana kalırsa! Kimse Chelsea gercegini inkar etmiyor ancak onlar icin 'bu sefer yenmek zorundalar' durumu bu söyledigin gibi 3-0 veya benzeri cok net bir skorla olmayacak!..
Melike Şensoy
07-04-2008, 18:24
bencede zorLanıcakLar bunu oLarda farkındaLar ama basın bizi strese sokmaya çaLışıo yok onun adı cheLsea şudur budur dioLar oyunu sahada kazanıcaksın adınLa deiL...
Gerçi onLar eLenirse çok şey yapmış oLuruz we onLar çok şey kaybederLer ama biz eLenirsek çok şey kaybetmeiz hedefLerimizi bi dahaki sene için daha iLeriye taşırız...
ama bu cheLsea yi FENERBAHÇEm eLermii??? ELER ABİCİMM:D:D
Serdar Gönül
07-04-2008, 18:34
karşımızdaki takım kim olursa olsun ben takımıma güveniyorum ve inanıyorum biz bu turu geçicez geçersek yarın akşam uyku yok bize
Mert.Yılmaz
07-04-2008, 18:39
kim ne derse desin sahada 11 tane cesur yüreğimiz olacak.onların dediği olacak,onlar konuşulacak..dışarda da en az 60milyon kişi(30 fener,30brezilya:) zafer kutlaması yapacak.ezik ittifak üyeleri gibi onursuzca yenilip elenmeyeceğiz.elensek bile şerefimizle eleneceğiz..
Hakan Ateşler
07-04-2008, 18:43
Sende belki bana kızacaksın ancak senin yaklasımın da tipik bir medyanın etkisindeyim yaklasımı. Konumuz futbol ve -mis! -mıs! gibi durumlar mazeret kabul götürmüyor. Atsalarmısda kazansalarmıs o zaman derim bende sana! Sans denen kavram dahi dogru zamanda dogru yerde olmakdan ibaret. Sonra Sevilla dedigin 'takım' bu senenin garanti SL finalisti gözüyle bakılırken biz yendik diye mi defansı berbat oluyor anlamak mümkün degil! Chelsea, Mourhinio'nun bıraktıgı gibi degil bu doğru ancak bir gerçek varsa o da: Chelsea karsısında kk. attığın bir gol sonrası maçı 0-1'den 2-1'e getirmek ne demek sanırım istatistiklerle uzun uzun acıklamama gerek yok. Sonra taraftarı oldugun takım buraya nasıl ve hangi macları nasıl cıkarak geldi bunları bir düsün ve takımının farkında ol bana kalırsa! Kimse Chelsea gercegini inkar etmiyor ancak onlar icin 'bu sefer yenmek zorundalar' durumu bu söyledigin gibi 3-0 veya benzeri cok net bir skorla olmayacak!..
niye kızayım? belki de doğru sölüosundur belki de medyanın etkisinde kalmışımdır. kendi takımımı biliorum asla da küçümsemiyorum bugün bir cska uefada olsa neler yapar bir psv neler yapıyor... bunları biz yendik kadiköyde güle oynaya yendik hem de. ama bir man u( takım olarak) bir chelsea (kadro yapısı olarak) iyiden de öte takımlar. ben sadece herkesteki bu "burda yendik orda da yeneriz, işte sevilla da gol attık orda da atarız" havasını anlamıyorum. o kadar basit ve kolay değil diyorum. umarım eleriz de yer yerinden oynar...tek isteğim bu.
Mustafa Kaplan
07-04-2008, 18:46
http://www.youtube.com/watch?v=W02YkXeN3tU
uğur yapıyorum videoyu koyuyorum :)
Aycan Yılmaz
07-04-2008, 18:48
niye kızayım? belki de doğru sölüosundur belki de medyanın etkisinde kalmışımdır. kendi takımımı biliorum asla da küçümsemiyorum bugün bir cska uefada olsa neler yapar bir psv neler yapıyor... bunları biz yendik kadiköyde güle oynaya yendik hem de. ama bir man u( takım olarak) bir chelsea (kadro yapısı olarak) iyiden de öte takımlar. ben sadece herkesteki bu "burda yendik orda da yeneriz, işte sevilla da gol attık orda da atarız" havasını anlamıyorum. o kadar basit ve kolay değil diyorum. umarım eleriz de yer yerinden oynar...tek isteğim bu.
')) Tabii ki o kadar basit ve kolay degil, hatta oldukcanın da üzerinde zor belki orada kazanmak, ancak tur atlamak adına bu herkesde ki ruh hali hava degil inanmıslıktır, üstelik ici bos her sene bası !bu sene hedefimiz final oynamak! inanmıslıgı da degil.. ^))
Serdar Gönül
07-04-2008, 18:50
http://www.youtube.com/watch?v=W02YkXeN3tU
uğur yapıyorum videoyu koyuyorum :)
süper olmuş mustafa eline sağlık
Tuğba Tülü
07-04-2008, 23:51
23:30
inşallah tarihin yazıldığı bir gece olacak...
Serdar Gönül
07-04-2008, 23:56
inşallah tarihi fenerbahçemiz yazacak bizleri sokağa dökecek
Melike Şensoy
08-04-2008, 00:28
tarihin yazıLmasına so0on 11 saat kaLdı
tarihe tanıkLık etmeyee hazır oLunnn!!!
inş. bu turu geçicez bunu yaşamayı bütün FENERBAHÇEliLer oLarak hakedioruzz ALLAH ingilteredeki bütün FENERBAHÇElilere güç kuwwet wersin inş bu turu atLıcazz
inanmak başarmanın yarısıdır bir çeyreğinide SARAÇOĞLUnda başarmıştık geriye bir çeyrek kaldı
tarihe çeyrek kaLdıı yanii:D
Selçuk İnce
08-04-2008, 00:30
23:45
Futbolda sözün bitip yerini duygulara karışacağı yerdeyiz.
Hayal ile gerçek arasında gidiyor insan bazı sabahlar.
Kaçınız Salı sabahı bu duyguyla uyanmayacaksınız ki?
Avrupa'da bütün ezberleri yıkarak güneş gibi doğan bir takım; Fenerbahçe.
Bazen insan geçmişte kalmaktan korkuyor...
Bu takımın kulüpler bazında Avrupa'nın en büyük organizasyonunda yarı finalin eşiğinde olduğunu görmek.
Hem de en dibine kadar alın teriyle.
Ve Fenerbahçe adını bu şekilde ileri sürükleyerek Türkiye'ye, Türk futboluna o kadar büyük bir akım veriyor ki...
Bu demek istediğimi önümüzdeki 5-10 sene içinde çok net göreceğiz...
Gelinen noktanın sorumluluğu o kadar artmış durumda ki.
Moskova kelimesi hangi sarı-lacivert kaşkollü isme baksam dudaklarından ayrı bir tatta çıkıyor.
Gözlükler çıkmış, keskin gözlerin vizyonu bambaşka bir boyuta yükselmiş.
Yarı final kapısının önünde artan tutkular.
Eskiden bir yabancı rakibe takıma karşı gol atınca sokaklara dökülmüşken...
Şimdi hedefler olması gerektiği gibi en üstte.
Güven olması gerektiği gibi herşeyiyle camianın üzerinde.
Ve en önemlisi birliktelik...
Şu anı düşünmek gerekli maç öncesinde.
Turun ilk maçından önce de belirtmek istediğim gibi.
F.Bahçe'nin 2.5 yıl önce başlayan büyük yürüyüşü ile şu an geldiği noktanın karşılığında kocaman bir başarı kelimesi var.
Başarı elde edildi.
Başarı sadece kupa değildir.
Başarı yukarı çıkabilmektir.
Başarı üzerinde Türkiye arması olan formalarınızla Avrupa'ya elektrik verebilmektir.
Başarının ucu açıktır.
Aynı şu anki nokta gibi.
Sevilla maçı öncesi futbola ve inanca olan saygı ile turu kucaklamıştık birlikte..
Maç öncesi de maç sonu yazılara olan tepkiniz bütün Fenerbahçe karakterini ortaya çıkarmıştı.
Chelsea maçı öncesi İstanbul'da Kadıköy'ün büyüsünü de biraz işin içine koyarak yine bu takımın yanındaydık.
Kaliteyi kabul ederken, futbolun noksan kalmış hücrelerine girerek ufak tespitlerle maçın olası gidişi hakkında fikir vermiştik..
Bunlardan en küçüğü, örneğin o sanki 15 tane ayağı varmış gibi gösterilen Lampard'ın formsuz olduğuydu..
İstanbul'da Lampard var mıydı...
Chelsea asla bir İngiliz tadında futbol oynayan takım değil.
Terry, Joe Cole, Lampard, Ashley Cole, Wright-Phillips gibi 11'lerinde beş saf İngiliz futbolcusu olmalarına rağmen.
Rakip İngiliz ama futbolları değil.
O yüzden "İngiliz takımlarını bilirsiniz" ile başlayan yorumlar bana kalırsa bir köşeye atılsın artık.
Yıldızları, göbek ile orta sahanın zincirleme kuvveti, tek forvet gibi gözüken 3'lü oynaması vs...
Londra ekibinin tipik kuvvetlerini bunlar oluşturur gibi gözüküyor ama...
Zaten kadrodaki isimlerin soy ağacını bile biliyor futbolsever.
Kaliteyi de...
Chelsea'nin en güçlü noktalarının 'yorucu futbol' olduğunu düşünüyorum.
Pskolojik olarak da fizik açıdan da karşılarındaki takımı en çok bu yönde rahatsız ediyorlar.
Sevilla maçın başında sarı-lacivert formalıların o eskiyi anımsatan -dalgınlık- görüntüsü Ada'da olmamalı.
Demek istediğim F.Bahçe özellikle 61-75 arası topu Chelsea'den daha çok sevmeli.
İlk 20 dakika senaryosu zaten yıllardır bu tip maçlar öncesi gerçek olarak kabul ediliyor ama.
Kilitin yorgunluk, rakibin oyununa dalmak ve o pskolojik savaşta dik durmak olduğunu düşünüyorum.
İlk maçta Chelsea teknik direktörü Avram Grant şaşırtmıştı.
4-1-1 şeklinde defans-orta çemberiyle F.Bahçe'yi çok önde tutmuşlardı.
Tipik bir deplasman futbolu, ders niteliğinde geçen 45 dakikaydı.
İkinci maçta görüntü bu şekilde olmayacak.
Stamford Brigde'de Chelsea hiçbir zaman orta saha çizgisinin gerisine tamamıyla saklanan bir takım değil.
F.Bahçe için bunun büyük bir avantaj olacağı gerçek.
Gökhan Gönül ve Roberto Carlos'un da dönüşü takıma bir kıvılcım getirecek.
Daha rahat bir Alex olacak...
Tek tedirginlik ise Sevilla maçının ilk 10 dakikasında sahaya yansıtılan 'acil durum' görüntüsü, çok basit defans hataları.
Uzun süredir F.Bahçe üzerinden bu görüntüyü attığı için dik sonuçlar alıyor...
Londra'da ise böyle bir lüksünüz yok...
Belki Sevilla'da İspanyol ekibinin futbol anlayışını göz önünde bulundurursak evet, ama...
Belki her yazımda tekrarladığım bir konu ama, F.Bahçe'nin ofansif 'gol' gücü tura eşit...
Çizginin önüne tamamen kapanmayan her takıma F.Bahçe gol atacak güçte.
Ofansif anlamda futbol zekası yeşil oyuncularla dolu.
Sahanın zeminine ayak uydurabilen, birbirlerinin sezgilerini çok iyi bilen...
Chelsea -takım- olarak çok önde kalacak...
Bu yüzden Londra'da tablo göz yaşartacak şekilde oluşabilir.
İlk golün F.Bahçe tarafından geleceğini düşünüyorum...
Maç öncesi son teknik düşüncem ise Londra'nın havası..
Yılın hemen hemen yüzde 90'nında yağış alan şehir beyaza bürünüyor.
Kar yağışı muhtemen maç saatinde devam edecek.
Chelsea zaten çok fazla asist özelliği olan oyunculardan kurulu değil.
Takım özelliği olan oyuncular var, bu karıştırılıyor.
Böyle havalarda en önemli durum nokta pas verebilecek oyuncularınızın olması.
Takımda asist lideri Kalou'nun bu sezon 9 asisti var ve ligde bu alanda 9. sırada.
O herkesin dilinden düşmeyen ama inatla bu sezonki futbol anlamında formunun West Ham United'daki taraftarlarca alay konusu olan görüntüsünde olduğunu düşündüğüm Frank Lampard bu alanda 20. sırada.
Kar yağışı bir bakıma F.Bahçe'nin zaferini daha beyazlaştırabilir...
Saatler 21.45 olduğunda futbolun insan bünyesine yaptığı etki ortaya çıkacak yine.
48 saat öncesinden uyumayan milyonlarca insan sapsarı formalarına sarılacak...
Fenerbahçe'nin büyük bir filmi oynuyor şu an sanki vizyonda...
Her geçen gün üst üste binen seyirci, hasılat rekorları.
Ve şimdi söz futbolcularda...
Gece 23.45'e kadar içlere çekilecek her nefes daha anlamlı, daha hızlı soluyor insanların içine.
Sonrasını düşünen her futbolsever gibi ben de heyecanlıyım...
Salı gecesi kazanılacak o kadar şey var ki.
Tur demek, Avrupa'ya açılmak için yıllardır uğraşılan tünel kazısının günışığına kavuşması demek.
Bazen hayalleriniz bile sizi kısıtlıyor.
Futbolun tadını, pastanın üzerinde olan o heyecanı o kadar güzel parmaklıyor ki insan...
İşte öyle bir şey.
Yine, yine, yine...
Tüm Chelsea formalıları elendiğini görerek,
Tarihle mücadeleye devam.
Destan zamanı...
Zaferde görüşmek üzere...
keşke bu yazıyı futbolculara verebilseydik
Erdem Köroğlu
08-04-2008, 01:14
2-2 ve tur insallah....
Bahriye Tekin
08-04-2008, 01:50
Fenerbahçemizin tarihindeki en önemli maçlardan birine saatler kalmış. kim oynayacak,nasıl bir taktik olur, hangi skor bizi kurtarır hesapları içindeyiz...
11 koca yürek orda elinden geleni yapacak 12nin yanlarında olduğunu bilerek.
süre azaldıkça daha bir heyecan basıyor,içim içime sığmıyor...
tarif edecek bir cümle bulamıyorum içinde bulunduğum hali, hepiniz gibi...
biliyorum kimileri uğur deneyecek, kimileri heyecandan izleyemeyecek, kimileri dilinde duayla izleyecek tur için...
Yolumuz açık, rotamız belli.
Allah yardımcımız olsun.
Ayşe Tekin
08-04-2008, 01:59
Söylenecek herşey sessizliğe gömülüyor sanki,sadece dualar,dilekler,iyi niyeteler...dilerim hepimizin yüzü gülüyor olur yarın gece maç bitiminde.Allah yardımcımız olsun.
İhsan Oğuztüzün
08-04-2008, 02:22
Nağmeler bu kez stamford bridge de inleyecek...umutlar sönecek...ve dillerde İnönü'dekiyle aynı şarkı bu kez chelsea ye:
Şampiyonluk yarınlara kaldı gördün mü chelsea ......
Fatih Çalışkan
08-04-2008, 02:28
vize haftasındayız.. ve maçın ertesi günü tek boş günüm şansımı seweyim.. gönül rahatlığıyla izliycez FENERBAHÇEMİZİ.. saldırsana saldırsana kanarya.. bizim için chelsea ye bir kez daha k.....=)
Ertuğrul Bayındır
08-04-2008, 02:30
Nağmeler bu kez stamford bridge de inleyecek...umutlar sönecek...ve dillerde İnönü'dekiyle aynı şarkı bu kez chelsea ye:
Şampiyonluk yarınlara kaldı gördün mü chelsea ......
:serefe:
Murat Şahin
08-04-2008, 02:45
Maç hiç aklımdan çıkmıyor.Maç sonrasını düşündükçe elim ayağım titriyor ve gözlerim doluyor.
FENERBAHÇEMİZ YARI FİNALDE
Serhat Özcan
08-04-2008, 03:12
Allahım yarın sahadaki oyuncusundan,malzemecisine masöründen doktoruma kadar orada olacak olan altın yüreklere kuvvet ver...
Osman Varlık
08-04-2008, 03:18
Allahım yarın sahadaki oyuncusundan,malzemecisine masöründen doktoruma kadar orada olacak olan altın yüreklere kuvvet ver...
Amin....;)
uyuyamıyorum bile maçın heyecanından 2 gun oldu ayaktayım :S inşallah herşey güzel olurda bi 2 günde mutluluktan uyuyamam:D:D
Onur Aloğlu
08-04-2008, 03:44
Ben Emirates' te ki Arsenal maçını düşünüyorum.
Serhat Taşkın
08-04-2008, 03:46
Arsenal-Fenerbahçe@ Emirates :serefe:
Fırat Kocadağ
08-04-2008, 03:47
stres bastı bugün iyicene vizede kağıdıma beste yazıyordum bir ara :) hadi hayırlısı...
Serhat Taşkın
08-04-2008, 03:50
hemde ne stres alkol yetmiyor uyku tutmuyor zaman geçmiyor Allah yardımcımız olsun...
Serhat Taşkın
08-04-2008, 03:55
haydi şimdii bütün eller havaayaaa
haydi şimdii bütün eller havaayaaa...
Osman Varlık
08-04-2008, 03:57
haydi şimdii bütün eller havaayaaa
haydi şimdii bütün eller havaayaaa...
FENER geliyorrrrrrrrrrrrrr
Serhat Taşkın
08-04-2008, 04:02
çelsiyede KOYMAYAAAAA...
Osman Varlık
08-04-2008, 04:07
inşallah oyle olur bide sana ceza vermezler kardeşim:D:D
Bahriye Tekin
08-04-2008, 04:08
bu gece hepimizin yüreği sizinle çarpacak yine...
helal olsun KasımPAŞA
ŞAHLANMIŞ VATANIM ZAFERİNİ BEKLİYOR (http://www.kasimpasaspor.org.tr/detay.asp?haber_id=528)
Osman Varlık
08-04-2008, 04:10
HElal olsun Paşa'ya ondan başka destekleyen var mı bizi merak ediyorum:rolleyes:
Osman Varlık
08-04-2008, 04:18
Antu'nun görselide harıka olmus;);););)
Serhat Taşkın
08-04-2008, 04:25
inşallah oyle olur bide sana ceza vermezler kardeşim:D:D
aynı kelime senin iletindede geçio :p
Osman Varlık
08-04-2008, 04:37
aynı kelime senin iletindede geçio :p
hahahaha bak ben onu unuttum :D:D:D güzel bir tespit olmuş tebrikler:D:D farketmez kardeşim ozman FENER koysun ben ceza almaya da razıyım:D
Serhat Taşkın
08-04-2008, 05:01
heyecan dorukta... :cool:
Kaan Özdemir
08-04-2008, 05:34
Uyuyamıyorum!!!
Osman Varlık
08-04-2008, 05:37
zaman akmıyor sankı,saatler durmus bugun:D aksam olsun artık
Berk Ulupınar
08-04-2008, 06:38
Uyku tutmadı..
Yavuz Eğilli
08-04-2008, 10:28
aynen beni de tutmadı...Artık tarihi maça yaklaşık 12 saat kaldı arkadaşlar hepimizi inanıyoruz ama bir şey rica edeceğim: Bu takım bize Türkiye'de hiçbir kulübün yaşamadığı sevinçleri yaşattı bu yıl, bırakın buralara gelmeyi gruptan çıktığımızda bile sokaklara döküldük sonra çeyrek final ve şimdi de yarı finalin kapısına dayanmış durumdayız.Sonuç ne olursa olsun mateme girmeyelim; "Gurur Duyalım!" ve yarın dışarı çıkarken formalarımızı giyelim atkılarımızı takalım yüzümüzden gurur gülümsemesi eksik olmasın her sonuçta kazanan Fenerbahçe'dir unutmayalım : Kanaryama başarılar!! ( çok fena gaza geldim :D)
Selçuk İnce
08-04-2008, 10:38
aynen beni de tutmadı...Artık tarihi maça yaklaşık 12 saat kaldı arkadaşlar hepimizi inanıyoruz ama bir şey rica edeceğim: Bu takım bize Türkiye'de hiçbir kulübün yaşamadığı sevinçleri yaşattı bu yıl, bırakın buralara gelmeyi gruptan çıktığımızda bile sokaklara döküldük sonra çeyrek final ve şimdi de yarı finalin kapısına dayanmış durumdayız.Sonuç ne olursa olsun mateme girmeyelim; "Gurur Duyalım!" ve yarın dışarı çıkarken formalarımızı giyelim atkılarımızı takalım yüzümüzden gurur gülümsemesi eksik olmasın her sonuçta kazanan Fenerbahçe'dir unutmayalım : Kanaryama başarılar!! ( çok fena gaza geldim :D)
evet aslında bugünden giyip çıkmak lazım dışarıya ben öyle yaptım yarında nolursa olsun yine giyicem eğer mutlu gününde yanındaysak her türlü biz burdayız we çok gurur duyuyoruz takımımızla
Fatih Selman
08-04-2008, 10:55
Kalbimiz Dualarımız Herşeyimiz Seninle Fenerbahçe Geçeceksiniz Turu Güveniyoruz.
Fatih Baştan
08-04-2008, 12:55
Haydi Fenerbahçem...
İlker Aktaş
08-04-2008, 15:01
Lütfen Semih oynasın...
Serdar Gönül
08-04-2008, 15:07
arkadaşlar maça çok az kaldı yürek dayanmaz bu maça maç saati yaklaştıkça heyacanım dahada artıyor bu akşam turu geçicez buna inanıyoruz ve sabahlara kadar eğlenicez
Erdal Futtu
08-04-2008, 15:30
bize bugünün heyecanını ve gururunu yaşatanlara milyonlarca teşekkürler!!!!!
Volkan Matur
08-04-2008, 15:36
bize bugünün heyecanını ve gururunu yaşatanlara milyonlarca teşekkürler!!!!!
kesinlikle +1907
Aycan Yılmaz
08-04-2008, 17:09
Londra, Trafalgar Square cesitli kamera acıları ile canlı yayında izlemek mümkün: http://www.camvista.com/england/london/trafalgarsquare_streaming.php
Aycan Yılmaz
08-04-2008, 18:09
Büyük bulusma basladı ')) Muhtemelen bizimkiler '))
http://img134.imageshack.us/img134/3872/sdafwe5.jpg
Ferhat İşcan
08-04-2008, 18:18
Bu ekran görüntüsü çıkmadı bende üyelik falan mı istiyo ?
Aycan Yılmaz
08-04-2008, 18:22
Bu ekran görüntüsü çıkmadı bende üyelik falan mı istiyo ?
Üyelige gerek yok, bir kac defa sayfayı yenile yada http://www.camvista.com (http://www.camvista.com/) gir sagda favori cam ler var orada Trafalgar Square‚ London tıkla acılması lazım..
Berkcan Kösem
08-04-2008, 18:32
maç heyecanı başlamış ingilterede:)aycan ne güzel bi site nerden buldun bunu
Mustafa Ünal
08-04-2008, 18:35
Evet bende gördüm. National Gallery'nin önü orası :).
Mustafa Ünal
08-04-2008, 18:41
Burası Stamford Bridge :)..
http://www.camvista.com/sports/football/chelsea01.php3
Mustafa Ünal
08-04-2008, 18:49
http://img296.imageshack.us/img296/4862/aaaahs9.jpg (http://imageshack.us)
Güzel görünüyorlar:).
Burak Bilican
08-04-2008, 19:16
evet güzel görünüyorlar fenerbahçe sevgisi sınır tanımıyor her zaman her yerde hep destek tam destek
Erdem Özdamar
08-04-2008, 19:18
http://www.kasimpasaspor.org.tr/detay.asp?haber_id=528
Açılan tertemiz bir sayfa, yeni bir rüzgar ve yeni bir destan. Onları anlatacak ne bir kelime, ne bir cümle. Onlar bizim çocuklarımız. Onlar ilk maçında Kadıköy' de yazdığı cümlelerine bu akşam son noktayı koymak isteyen bir bilek. Ve bizler nefesini tutmuş 21.45' i bekleyen koca bir Millet... Devler ligi arenasında aldığı başarılarla Ülkemizi futbolda arş' a çıkaran ve bu akşam Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.karşılaşmasında deplasmanda Saat : 21.45 ' te Londra' da Stamford Bridge Stadyumu' nda İngiltere' nin güçlü ekiplerinden Chelsea F.C ile karşılaşacak ve yarı final için imzasını atacak olan evlatlarımızın ve Fenerbahçe Spor Kulübü Camiası' nın her zaman olduğu gibi bu karşılaşmada da ruhumuz ve dualarımızla yanlarında olduğumuzu belirtiyor, zafere beş kala şahlanmış Ülkemizin gururlu bireyleri olarak sahada Ülkemiz adına ter dökecek olan kahramanlarımıza sonsuz başarılar diliyoruz.
Kasımpaşa Spor Kulübü
Adem Sürek
08-04-2008, 19:30
bu stadın cam ı
http://www.camvista.com/sports/football/chelsea01.php3
Mert Yamalı
08-04-2008, 20:26
skor tahminleriniz?
2-2 diyorum:)
Orhun Can
08-04-2008, 20:32
Lütfen Semih oynasın...
Şimdi fox tv'de Semih'in ilk 11de başlayacağını duydum. Ama kaynak fox olunca doğruluğuna garanti veremem. :D
[Edit: tam bunları yazarken ntv'de de Semih 11'deydi.] [Edit2 : Daha bombası solda Deivid, sağda Kazım]
Servet Güldeş
08-04-2008, 20:40
2. yarıda kezman girer golünü çakar turu getirir...
Çağlar Çağatay
08-04-2008, 20:44
3-2 kaybedeceğiz
Sadece maçı...
Aycan Yılmaz
08-04-2008, 20:57
Sampiyonlar Ligi serüvenimiz; görüntü ve müziklerin iyi uyumu ile güzel ve basarılı bi' sunum olmus: http://www.youtube.com/watch?v=248fE7ANxME
Allah yardımcımız olsun.. Allah utandırmasın..
Erdem Özdamar
08-04-2008, 20:59
ilker yasin susarsa fark bile atarız
Serdar Gönül
08-04-2008, 21:14
semih golünü atacak arkadaşlar bu akşam
Eyüp Yazar
08-04-2008, 21:16
Bu maça kalp dayanmaz yaa.....!!!
Mert.Yılmaz
08-04-2008, 21:23
açıkçası selcukun oynayacagını durunca tırsmaya başladım.maldonado grip imiş.selcukun hücuma cıkarken kaptıracagı toplar bizi zor durumda bırakabilir.+kanatlarımızda deividle kazım gibi defansif yönü kısmen daha zayıf oyuncular oynayacak.geri dönmekte zorlanabiliriz.
Çağlar Çağatay
08-04-2008, 21:33
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin ilk 11'i şöyle: Volkan, Lugano, Vederson, Kazım, Aurelio, Alex, Semih, Maldonado, Edu, Gökhan, Deivid.
Servet Güldeş
08-04-2008, 21:35
starda ziconun oğlunda unifeb atkısı vardı yanlış görmediysem
Yavuz Eğilli
Zico'nun oğlunun boynunda yeni üretilen çizgili 1907 Unifeb yazılı atkımız var Tv de gördüm az önce :D
Çağlar Çağatay
starda ziconun oğlunda unifeb atkısı vardı yanlış görmediysem
Aynen bende öyle gördüm.
Mert.Yılmaz
08-04-2008, 21:37
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rövanş maçında deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin ilk 11'i şöyle: Volkan, Lugano, Vederson, Kazım, Aurelio, Alex, Semih, Maldonado, Edu, Gökhan, Deivid.
maldonado kesin mi???
Yavuz Eğilli
08-04-2008, 21:37
Arkadaşlar az önce üzerinde Chelsea forması olan ve Londra'da yaşadığını söyleyen bir Türk Chelsea'yi desteklediğini söyledi zaten Trabzonsporluymuş yani yorumu siz yapın sizce kimliğinde öyle ama ruhen Türk mü o adam?
Servet Güldeş
08-04-2008, 21:39
Arkadaşlar az önce üzerinde Chelsea forması olan ve Londra'da yaşadığını söyleyen bir Türk Chelsea'yi desteklediğini söyledi zaten Trabzonsporluymuş yani yorumu siz yapın sizce Türk mü o adam?
türklük kimlikte değil kanda olacak...
Murat Karaman
08-04-2008, 21:43
Trt'nin bugünkü yayınlarından birinde de Ünifeb polarlı bi arkadaşı gördüm..
Çağlar Çağatay
08-04-2008, 21:43
maldonado kesin mi???
Fenerbahce.org
Osman Varlık
08-04-2008, 21:59
40 dakika :D:D:D bekle bekle geçmiyor zaman:rolleyes:
Mesut Şen
08-04-2008, 22:05
nasıl bir heycandır bu yaaa...
Muzaffer Eken
08-04-2008, 22:08
Haydi bismillah...
Adem Sürek
08-04-2008, 22:09
Allah yardımcımız olsun.
Mert.Yılmaz
08-04-2008, 22:14
son 22 dakika
Erdem Özdamar
08-04-2008, 22:15
101 yıllık tarihimizin en önemli maçındayız dakikaları sayıyoruz.allahh yardımcımız olsun kendinize mukayyet olun.maç sonu yarı finale dair iletileri okumak yazmak dileğiyle....
Osman Varlık
08-04-2008, 22:16
Allah yardımcımız olsun. 2 gündür heyecandan uyuyamadım bugunde mutluluktan uyuyamam inşallah:) son 20 dakıka:D
Çağdaş Aydemir
08-04-2008, 22:18
son 18 dk allah yardımcımız olsun!
Yavuz Eğilli
08-04-2008, 22:19
heyecandan mideme kramplar girmeye başlayacak birazdan son 15 dakika nerdeyse... İlker Yasin de ilk kez güzel konuştu içim daha da bir fena oldu.İlk golümüzde kalpten giderim ben vallahi hakkınızı helal edin arkadaşlar :D
Osman Varlık
08-04-2008, 22:31
5 dakıka:dans::dans: gelıyor gelıyor FENERBAHCE gelıyor:D:D:D
Erdem Özdamar
08-04-2008, 22:33
maçtan sonra görüşürüz arkadaşlar.herkese iyi seyirler....
Erdal Futtu
08-04-2008, 23:31
bu Chelsea'yi çok abartmışlar ya....ilk 15 dk gol yemeyelim: galip geliriz!!!!
bu arada Alex biraz daha agırlıgını koyması lazım!
Hamdi Erdoğan
08-04-2008, 23:38
birazdan ikinci yarı başlayacak ve 1-0 gerideyiz.alıştık devreye geride girmeye aslında.fena oynamıyoruz .bir gol cok şeyi degiştiricektir ve golün kokusunuda almıştık .inşallah ikinci yarı istedigimizi alarak buraya yazı yazmak kısmet olur arkadaşlar.ikinci yarı maldanadoyu cıkarıp yerine uguru alabilir.kezman ise kazımın yerine girer ancak.nyse görşmk üzre arkadaşlar. hayrlı haberlerle geliriz inş.
Burcu Akkaş
09-04-2008, 00:25
2.gol niye?!atabiliriz hala,atabilirdik!son dakikalardayız,neden olmasın haydi FENERİM...hakem taraflı kesinlikle,yeterrrrr yaniii hakemmmmm
Adem Gülnar
09-04-2008, 00:30
Ceza sahası içinde o kadar topmu çevrilir yaaa.. doru düzgün şutumuz yok.. bu kadar pas hatası yapılırmı yaa.. offf offf...
Yavuz Eğilli
09-04-2008, 00:31
Teşekkürler FENERBAHÇE!
Eyüp Yazar
Teşekkürler FENERBAHÇEM buraya kadarmış ... :(
Erdal Futtu
HERŞEY İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER!!!!!!
bugün hepimizin üzülmesinin sebebi BU ÇELSİ'yi NASIL ELEYEMEDİK ise:
biz bu yolda galibiz!!!!
SENEYE İYİ Bİ FORVETLE DAHA İYİYLERİ BAŞARACAGIZ İNŞAALLAH!!!!
ama gerçekten yazık oldu!
Erdem Özdamar
09-04-2008, 00:32
olmadı...
Ayçin Biran
09-04-2008, 00:33
Sonsuz Teşekkürlerimiz seninle olsun Kanaryam...
Onur Aloğlu
09-04-2008, 00:34
Buraya kadarmış, kısmet... Neticede bu da Chelsea, Stamford Bridge' de üstelik. Fark olur diyerek pusuya yatanlara da ders olmuştur bu oyun.
Teşekkürler Fenerbahçe' m. Gururun bizlere yeter.
Hakan Arıduru
09-04-2008, 00:35
Kısmet değilmiş, hepsinin canları sağ olsun..
Yusuf Yavuz
09-04-2008, 00:35
Akıttığınız her damla ter için, hepinize tek tek teşekkürler.
Burcu Akkaş
09-04-2008, 00:36
FENERLİ OLMANIN GURURU BİZLERE YETER,tesekkürler FENERBAHÇEM
Muzaffer Eken
Canınız saolsun.Teşekkürler ...
Mehmet Kayılı
olsun Fenerim bu da yeter...Helal olsun..Daha iyisi ilerde olacak inşallah...
Mert Çubukçu
09-04-2008, 00:37
adamlar bizden korktu be korktu 8 yemedik adam gibi oynadık korkmadık gol aradık şansımız yoktu kazımın şutu ve sekerek kaleye giden top gol olmadı onlar olsaydı şimdi aglıyoduk belkide :(
Tuğrul Erdem
09-04-2008, 00:38
Yazık oldu.Bana kalırsa Alex'in çelsi eşleşmesinde beklenenin uzağında olması ve iyi bir santraforumuzun olmayışı nedeniyle elendik.Her ne olursa olsun bize tarihimizdeki en büyük başarıyı yaşatan bu takıma sonsuz teşekkürler.
Volkan Matur
Akıttığınız o ter için hepsinin alnının öpülmesi lazım.Şans yanımızda değildi.Gururu bizlere yeter.drogbaaa karektersiz...
Oğuzhan Demir
bugune kadar bize yasattigin onca sevinc tesekkurler fenerbahce bazilari bi yerlerine kina yaksinlar utanmadan 5 yiyenler msj atiyorlar:kizgin: tesekkurler avrupanin yeni prensi
Esra Dirican
09-04-2008, 00:39
buraya kadar geldik bu heyecanıda bize yaşattın teşekkürler fenerbahçem sonsuz teşekkürler!!!!
Saygın Özkan
09-04-2008, 00:39
Helal olsun helalllllllllllll !!! Bu takımla gurur duyuyorum, ingilterede chelseayi ezdik, belki ilerde çok etkili olamadık ama oyunun hakimi bizdik.. Teşekkürler bize bu gururu yaşattığın için Fenerbahçem..
Yusuf Karlıdağ
09-04-2008, 00:41
iyiki fenerbahçeliyim... iyiki varsın fenerbahçem
İlker Aktaş
Teşekkür etmek az kalır..
Yazık oldu..
Üzüldüğümüz şey Şampiyonlar Ligi yarı finali'ni kaçırmak..
Üzülüyorsak bile hep bunlara üzülelim..
Çağdaş Aydemir
sonsuz teşekkrüler fenerbahçem bizlere bu duyguyu yaşatman yeterli sizlerle gurur duyuyoruz
Onur Aloğlu
Drogba' yı da bu son saniyede vakit çalacak derecede ezilmiş gördük ya Londra' da.
Burcu Akkaş
09-04-2008, 00:42
Drogba' yı da bu son saniyede vakit çalacak derecede ezilmiş gördük ya Londra' da.
tiyatro eğitimini başarıyla almış drogba,bu kadar alçaldılar!!!!
Osman Varlık
09-04-2008, 00:43
Teşekkürler bu duyguları yaşattığın için,
Teşekkürler sana inanmayanlara derslerini verdiğin için,
Teşekkürler onlara o korkuyu yaşattığın için,
Teşekkürler FENERBAHÇE gibi elendiğin için,
Herşey için teşekkürler.... en azından artık ilerisi için umutluyuz...
FENERBAHÇELİ olmanın gururu bizlere yeter artar bile:)
Didem Salicik
09-04-2008, 00:43
TEBRİKLER FENERBAHÇEM!
bize bu buyuk mutluluğu fb li olmanın gurununu yaşatığın için çok teşkkürler
dunyaya fb nin gibi oldugunu gösterdiniz
ayaklarınıza o kocaman yüreklerinize sağlık...
bundan sonraki sezonlarda daha büyük başarılara inşallah...
Yusuf Karlıdağ
09-04-2008, 00:44
orada kendi sahalarında onları o halde korku içinde görmek bile yetti bizlere...
Mustafa Akdoğan
09-04-2008, 00:47
Helal olsun be cocuklar cıktınız mücadelenizi ettiniz göğsümüzü kabarttınız..biraz da şans olsa turu biz atlardık ama olsun seneye daha iyisini yaparsınız be!:serefe:
Neslihan Kemerkaya
FENERBAHÇEME helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun.......
Selçuk İnce
demekki bizi yenmek için böyle adi hareketlere ihtiyaç duyuyorlar onlara o korku dolu bakışları yaşatmak bile gurur verici TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇEM
Tolga Gömüç
başımızı önümüze eğdirmedi teşekkürler FENERBAHÇEM
başımız dik elendik :)
Burcu Akkaş
09-04-2008, 00:48
hakemin verdiği faullerde tartışılır ya da vermediği mi desem! iyi oynayan bizdik,bu gururu yaşattıkları için hepsine tesekkürler
Abdullah Çalışkan
09-04-2008, 00:48
helal olsun hepinize helal olsun.. şans faktörü yine yanımızda diildi.. hakem bütün kararlarını chelsea lehine kullandı ona rağmen chelseayi ağlattık.. helal olsun hepinize!!!
Erdem Özdamar
09-04-2008, 00:49
galiptir bu yolda mağlup.eğer fark yeseydik üzülmezdim ama bu olmadı.ilk defa son 8 oynadık ve rakibimiz 1-0 a rağmen çekingen korkak ve tedirgindi.alkışlar fenerbahçemize.teşekkürler fenerbahçe
Yusuf Karlıdağ
09-04-2008, 00:50
orada Takimimizi 90 Dk HİÇ Susumadan DESTEKLEYEN RenkdaŞlarimiza Da TeŞekkÜrler....
İbrahim Saraç
09-04-2008, 00:51
Teşekkürler Fenerbahçem...
Yazik oldu ingilterede ezilmedik diyorsak bu chelseayi elebilirdik diyorsak biz çok dogru bir yoldayız bu sene olmaz bundan sonraki sezonlar olur onemli olan CL nin gediklisi olmak inş bunu başarıcaz...
Yine bir erken gol yedik belki ustunduk ama pozisyonda fazla bulamadık bulduklarımızı kaleci kurtardı inş bundan sonraki senelerde yari final ve final duygularını yaşarız
Aziz yıldırım, yonetim kurulumuz,teknik heyet futbolcular ve bu büyük taraftara çok Teşekkurler
Aslı Aker
09-04-2008, 00:52
Kıyıdan köşeden el açıp da Fenerbahçe'm aleyhine dua edenlerin duaları kısmen de olsa kabul oldu. Ama sahadaki futbol, oyuncularımızın tüm eksiklerine rağmen Chelsea'nin "eskisi" gibi olmadığını, tabi bununla birlikte Fenerbahçe'nin de eski Fenerbahçe olmadığını gösterdi.
Ne onların beklediği gibi Fenerbahçe fark yedi, ne de pasif bir oyun sergileyip ezildi..
Üzerlerindeki formanın hakkını ellerinden geldiğince ödemeye çabaladı o adamlar..
Sahadaki sarı lacivertli her futbolcu, başarı bekleyen bu camiayı, desteğini hissettiren herkesi güldürmek, gülmek için çabaladı..
Çok denedik, çok koştuk, yorulmadık da.. Hani o her fırsatta birilerinin "selam gönderdiği" Drogba'ya adam gibi top oynatmadık, sağlam bir defans ve dahi nerdeyse "alan savunması" ile duran toplar ve kontrataklar dışında Chelsea'yi kalemize yaklaştırmadık. Çok ortada bir maç oldu, golü bulan turu da buldu..
Bugünkü performansları göz önünde bulundurarak, başta Volkan olmak üzere, bu takımda buraya gelene kadar terini akıtmış, duasını, inancını, arzusunu ortaya koymuş herkese çok teşekkürler..
Derler ya hep, "başkanından malzemecisine dek", hepsine..
Oğuzhan Türksayar
09-04-2008, 00:55
bir kez daha FENERBAHÇEli olmakla gurur duydum, önemli olan o platformda sürekliligi yakalamaktır, gelecek sene sonraki sene bu takım bizim yüzümüzü eminimki güldürecektir,
YASATTIKLARIN İÇİN TESEKKÜRLER FENERBAHÇE
YARINLAR YİNE SİZİNLE GÜZEL OLACAK....
Can Rona
09-04-2008, 00:55
Tüm çocuklara helal olsun! Bize en büyük mutlulukları yaşattınız.Eğer Chelsea'yi eleyebilirdik diyorsak bu bile yeter...
Ayrıca arkadaşlar Chelsea'de inanılmaz takım.Biz onları yenene kadar 21 maç ve 26 aydır yenilmiyorlardı.Adamların gol ortalaması 1.55 fakat yeme ortalamaları 0.55 böyle bir takıma karşı oynadık biz.
Bu arada maç sonunda üniversitemizden Berke ve Ergun kameralara çıkmıştır :)
Saygın Özkan
09-04-2008, 00:56
Ben bi de bu foruma girip fenerbahçemize inanan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ;)
Alayına isyan , ölümüne Fenerbahçe !! Şampiyon olacağız...
Çağlar Çağatay
09-04-2008, 00:56
Chelsea 103 yıllık bir klüp ve en büyük başarısı yarı final oynamak oldu şimdiye kadar ve 3 sene üstüste yarı final oynadılar işte önemli olan bu.
Chelsea 100.yılında yarı final oynamayı başardı tıpkı bizim 101. yılımızda çeyrek final oynamamız gibi.Umarım Chelsea gibi tekrarlayıp her tekrarda üstüne birşeyler koyarız.Kupayı almanın yoluda burdan geçiyor.
Bu günleri yaşatanlara teşekkürler...
Yusuf Yavuz
09-04-2008, 00:57
eskiden Türkiye kupasında çeyrekte elenince üzülürdük.
gün geldi şampiyonlar liginde gruplara kalamadık diye üzüldük.
ama şimdi yarı finali 1 golle kaçırdık diye.
vay beee
çok mutluyummmm
Erdem Özdamar
09-04-2008, 01:00
geçen yıl newcastle maçında oynanan oyun ilerisi için umut vermişti.tamam demiştik bu takım iş yapacak avrupada ama öyle hemen değil uzun vadede beklentilerimiz vardı.uefa maratonu ve ardından gelen cl serüveni.moskovaya uzanan yolda anderlecht,inter,psv derken buraya dek uzandık.avrupanın parlayan güneşi yeniden doğacak...
Arıkan Altay
09-04-2008, 01:00
Üzüldüğümüz olay,Şampiyonlar ligi yarı finalini kaçırmaksa,hemde çok şanssızca Teşekkürler bu duyguyu yaşattıgın için Fenerbahçe'm..
Gururun yeter..
Onur Tarhan
09-04-2008, 01:01
çok güzel aylar geçirdik... hep beraber sevindik,hep beraber üzüldük... helal olsun bu takıma... öğrenci harçlığımdan arttırıp da bu takıma ödediğim bütün param helal olsun... ne mutlu bizlere ki FENERBAHÇELİYİZ....
Erdal Futtu
09-04-2008, 01:01
Evimizde oynadıgımız:Anderletch,İnter,Psv,Cska,Sevilla,Chel sea 3 puan'la ayrıldık!
Deplamanda:Anderletch galibiyeti,Psv-Cska beraberligi,Sevilla'dan gelen tur,İnter ve Chelsea yenilgisi...
BAŞIMIZ DİK OLARAK KENDİ LİGİMİZE DÖNÜYORUZ!!!!kendi ligimize dönerkende evindeki 6 maçta puan dahi kaybetmemiş bir Fenerbahçe...Deplasmanda ki HER MAÇTA kafa kafaya oynamış bir takımız!!!!!
GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ!!!!!
TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE!!!!
Serdar Gönül
09-04-2008, 01:04
Evimizde oynadıgımız:Anderletch,İnter,Psv,Cska,Sevilla,Chel sea 3 puan'la ayrıldık!
Deplamanda:Anderletch galibiyeti,Psv-Cska beraberligi,Sevilla'dan gelen tur,İnter ve Chelsea yenilgisi...
BAŞIMIZ DİK OLARAK KENDİ LİGİMİZE DÖNÜYORUZ!!!!kendi ligimize dönerkende evindeki 6 maçta puan dahi kaybetmemiş bir Fenerbahçe...Deplasmanda ki HER MAÇTA kafa kafaya oynamış bir takımız!!!!!
GELECEK İÇİN UMUTLUYUZ!!!!!
TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE!!!!
evet gelecek için umutluyuz ve takımızla gurur duyuyoruz
Erdem Özdamar
09-04-2008, 01:07
yarın okula her zamanki gibi gene çubuklularımla gideceğim başım dik alnım açık olarak!
Ertuğrul Bayındır
09-04-2008, 01:08
Yata yata turu aldı ezikler.
Güzel oyunuyla buralara kadar gelip bize bu heyacanı yaşatan Ŧєиєявαн¢єmize TEŞEKKÜRLER.. Gururun yeter..
Kemal Çelik
09-04-2008, 01:17
Fenerbahçeli olduğum için gurur duyuyorum..Maçtan sonra akıttığım gözyaşlarım da helal olsun onlara...Hiç elenmeyeceğiz gibi geliyordu bana..Hiç alıştırmamıştım kendimi bu futbolla bu duruma...Büyük fırsatı kaçırdık..ŞL'deki fırsat eşitsizliğini de iyice anlamış olduk...Dünyanın en iyi iki defansif orta sahasına sahip Chelsea top oynamadan turu geçebiliyor böylece...Fenerbahçemi bundan sonra her sezon ŞL'de kafaya oynarken görmek istiyoruz artık...Bizde o potansiyel var...Bize çok yakışıyor artık Avrupa...
Özlem Göktürk
09-04-2008, 01:23
Bu sadece bir başlangıçtı;)
Bu akşam bu turu Chelsea'den daha çok hak ettik ama olmadı işte bizler bu takımın taraftarı olmaktan her zaman gurur duyduk ve bize bu günleri yaşatan takımıma sonsuz teşekkürler
Ertuğrul Bayındır
09-04-2008, 01:24
http://www.antu.com/AntuGorsel.aspx
Başar Kantar
09-04-2008, 01:43
Fenerbahçeliliğimle gurur duyuyorum..Buraya kadar herşey süperdi keşke bundan sonrada öyle olsaydı ama kısmet:(
bence böyle olması daha güzel gibi oldu herşeyde bir hayır vardır biz hedflerimzn de ilerisine gittik seneye tekrar buraya gelip gelişe gelişe tesadüfen değil tırnaklarımızla kaza kaza gelicez bir yerlere...;);)
Bu yüzden gerçekten çok üzülmedim başım çok dik herkeste böyledir umarım :)
Baran Kutlu
09-04-2008, 01:45
Fenerbahçeli olduğum için gurur duyuyorum..Maçtan sonra akıttığım gözyaşlarım da helal olsun onlara...Hiç elenmeyeceğiz gibi geliyordu bana..Hiç alıştırmamıştım kendimi bu futbolla bu duruma..
arkadaşLar hepinizden aLıntı yapmak imkansız tabiki ama benimde düşünceLerime yakın şeyLer söyLemiş kemaL kardeşim bu cümLeLeriyLe.
Sevinmek için sevmedik bu takımı , boşuna söyLenmedi "yeniLsen de yenSen de taraftarın senLe,üzüntünde sevincinde seninLe birLikte" diye. .
sonuç mu ? sonuç şuduRki : Ne mutLu FeNeRbahÇeLiyim diyene..!
Ulaş Alyıldız
09-04-2008, 01:48
CANIN SAĞOLSUN FENERBAHÇEM.. ölene dek seninleyiz...
Samet Özbaş
09-04-2008, 01:51
Kalbimden kosmacan bir sevda geçer insanı uzaklardan yanına çeker her zaman her yerde en büyüksün FENER.
Nerden başlansa şimdi, ne futbolcusu, ne teknik direktörü, ne yöneticisi ve nede taraftarı hiçbirisi böyle birşey beklemiyordu.Kenetlenmiştik tur atmaya o tur sevincini beraber yaşamaya ama olmadı.Bu saatten sonra o böyle kötü oynamış, şu şöyle kötü oynamış hiç bence tartışma konusu olmaması gereken birşey çünkü bu takım bize çok sevindirdi buralara gelene kadar. Inter maçiyla başlayan şampiyonlar ligi serüvenimiz bu geceye kadarmış. Çok ta kötü oynamadık ama oynadığımızın karşılığını alamadık keşke alabilseydik şu anda sevinçten çıldırsaydık, sokaklara akıp avazımız kadar bağarabilseydik ama olmadı. Kalkıp şimdi Zico'ya neden Semih ve Kazım'la başladın diye birşey soramazsın hele hele hiçbir futbolcuya sen böyle oynadın diyemeyiz buna hakkımız yok ve onlar bizden kat kat istiyorlardı ordan turla ayrılmayı ama olmadı şansımız yaver gitmedi tutmadı bu sefer uğurlarımız. Ama yinede bir gerçek varki bu takımın önünde sonuna kadar saygıyla eğiliyorum ve Fenerbahçe'li olmanın gururunu taşıyorum.Herkes diyordu Edu forvette oynasın bişi yapamıyor diye. Fakat şöyle bir gerçek var ki bugün Edu olmasaydı farka giderdi bu maç sayamadım kaçtane ara pasını kestiğini. Buraya gelene kadar ne engeller geçtik, ne çile çektik ama hepsi çok sevdiğimzi Fenerbahçe içindi onlarda bu gece bizi sevindiremediler ama bizi çok ama çok gururlandırdılar. Şuan da bunları yazarken çok gururluyum iyi ki Fenerbahçe'liyim diye. Bu gece herkesin yanlışları olabilir ama şuan da onları eleştirmek takımı demorilize etmeye hiç gerek yok. Keşke elimde imkanım olsa da takımı karşılamaya Sabiha Gökçe Havalimanı'na gidebilsem. Gururumu orda birkez daha ifade edebilsem. Birkez daha bağarabilsem: '' Her zaman Her yerde En büyük FENER'' diye. Cidden bu saatten sonra kimseyi eleştirmeyelim ve sorgulamayalım buna hakkımız yok. Ha Beşiktaş gibi, Galatasaray gibi 8 ve 5 gol gibi farklı skorlarla sahadan ayrılsak, ruhsuz oynasak, turu geçmeyi istemesek o zaman sonuna kadar sorgulama hakkımız var ama bu gece buna hakkımız yok. Bu gece sadece onları alkışlamalı, onlarla gurur duymalı ve teşekkür etmeliyiz buralara kadar geldikleri ve geldikleri sevinçleri bize yaşattıkları için.
Herşey için teşekkürler Fenerbahçe bu sevinçleri bu gurur bizlere yaşattığın için.
Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter...
İsmail Ayarığ
09-04-2008, 02:05
gercekten gururluyum. Kimileri sokakta chelsea diye bagırıyor,bazıları formasını stadda giyiyor,bazıları gidip havalimanında karsılayacak kadar eziklesiyor.Biz ise tam tersi Fenerbahçemizin yaptıklarıyla yücelip övünüyoruz basımız dik geziyoruz.. Tesekkürler Fenerbahçem o öldüresiye heyecanı bizlere yasattıgın icin gercekten tesekkürler daha iyi olmak icin insallah seneye daha fazla calısacaktır herkes..
Sorun sizin tohumunuzda, Biz adamı Chelsea'lıda yaparız,Kayserilide,Sevilla'lıda..
Burç Kurtoğlu
09-04-2008, 02:07
arkadaşlar konu ile alakası yok ama projem için kavram testi yapmam gerekiyor. Biraz saçma gelecektir ama 2 dknızı ayırabilirseniz çok güsel olur teşekkür ederim.
http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=hsajkpd5jkka51k420253
Murat Şahin
09-04-2008, 02:08
TEŞEKKÜRLER FENERBAHÇE'm başka söze gerek yok, bu gurur bizlere yaşattığın için teşekkürler.
Başar Kantar
09-04-2008, 02:12
arkadaşlar konu ile alakası yok ama projem için kavram testi yapmam gerekiyor. Biraz saçma gelecektir ama 2 dknızı ayırabilirseniz çok güsel olur teşekkür ederim.
http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=hsajkpd5jkka51k420253
yaptık renkdaş bi katkımız olduysa ne mutlu ;)
Aycan Yılmaz
09-04-2008, 02:52
forum.antu da bir renkdasdan:
Arkadaşlar bundan 5 yıl önce marmariste tanıdım onu arkadaşlığımız hep devam etti adı edward fanatik bi chelsea li az önce telefonlar aradı aynen şunları söyledi..."ben chelseanın her maçına gittim hayatımda 2 kere maçta cok heycan duydum biris barcelonaya elendiğimiz maç diğeri de bu maç..sizi beşiktaştan dolayı baya hafife aldık ancak maçtan sonra ben ve arkadaşlarım hep şunu söyledik birbirimize artık avrupaya bir büyük takım daha geliyor inan bana burda herkes çok korktu tırnaklarımızı bile yedik. ve siz türkiyenin chelsea si olcaksınız biz ilk defa bir takıma bu kadar saygı duyduk. maçtan sonra kendi takımımızı değil sizi alkışladık.umarım seneye finalde sizle görüşürüz.Bundan sonra türkiye ligini daha fazla takip edicem..
Murat Şahin
09-04-2008, 03:13
sözün bittiği yerdir.
Can Rona
09-04-2008, 03:14
Shed End'te bunu diyeni gördüm yaa...
. I thought your team showed great spirit and definitely gave us all some very very nervous times. I don't think I've felt so relieved for a long time, and that was partly because we played a very dangerous game but also because your team never gave up.
I think to have got as far as they did and to have come as close as they did, I think they will definitely be much less of an an unknown quantity next year and definitely not an "easy" draw.
Kadir Gözütok
09-04-2008, 03:34
Canın sağolsun be sarı-lacivert sevdam.
illede görmek için mi yaşanır, güzel günler uğruna beklemekte güzel
Oğuzhan Demir
09-04-2008, 04:03
Kalbimden kosmacan bir sevda geçer insanı uzaklardan yanına çeker her zaman her yerde en büyüksün FENER.
Nerden başlansa şimdi, ne futbolcusu, ne teknik direktörü, ne yöneticisi ve nede taraftarı hiçbirisi böyle birşey beklemiyordu.Kenetlenmiştik tur atmaya o tur sevincini beraber yaşamaya ama olmadı.Bu saatten sonra o böyle kötü oynamış, şu şöyle kötü oynamış hiç bence tartışma konusu olmaması gereken birşey çünkü bu takım bize çok sevindirdi buralara gelene kadar. Inter maçiyla başlayan şampiyonlar ligi serüvenimiz bu geceye kadarmış. Çok ta kötü oynamadık ama oynadığımızın karşılığını alamadık keşke alabilseydik şu anda sevinçten çıldırsaydık, sokaklara akıp avazımız kadar bağarabilseydik ama olmadı. Kalkıp şimdi Zico'ya neden Semih ve Kazım'la başladın diye birşey soramazsın hele hele hiçbir futbolcuya sen böyle oynadın diyemeyiz buna hakkımız yok ve onlar bizden kat kat istiyorlardı ordan turla ayrılmayı ama olmadı şansımız yaver gitmedi tutmadı bu sefer uğurlarımız. Ama yinede bir gerçek varki bu takımın önünde sonuna kadar saygıyla eğiliyorum ve Fenerbahçe'li olmanın gururunu taşıyorum.Herkes diyordu Edu forvette oynasın bişi yapamıyor diye. Fakat şöyle bir gerçek var ki bugün Edu olmasaydı farka giderdi bu maç sayamadım kaçtane ara pasını kestiğini. Buraya gelene kadar ne engeller geçtik, ne çile çektik ama hepsi çok sevdiğimzi Fenerbahçe içindi onlarda bu gece bizi sevindiremediler ama bizi çok ama çok gururlandırdılar. Şuan da bunları yazarken çok gururluyum iyi ki Fenerbahçe'liyim diye. Bu gece herkesin yanlışları olabilir ama şuan da onları eleştirmek takımı demorilize etmeye hiç gerek yok. Keşke elimde imkanım olsa da takımı karşılamaya Sabiha Gökçe Havalimanı'na gidebilsem. Gururumu orda birkez daha ifade edebilsem. Birkez daha bağarabilsem: '' Her zaman Her yerde En büyük FENER'' diye. Cidden bu saatten sonra kimseyi eleştirmeyelim ve sorgulamayalım buna hakkımız yok. Ha Beşiktaş gibi, Galatasaray gibi 8 ve 5 gol gibi farklı skorlarla sahadan ayrılsak, ruhsuz oynasak, turu geçmeyi istemesek o zaman sonuna kadar sorgulama hakkımız var ama bu gece buna hakkımız yok. Bu gece sadece onları alkışlamalı, onlarla gurur duymalı ve teşekkür etmeliyiz buralara kadar geldikleri ve geldikleri sevinçleri bize yaşattıkları için.
Herşey için teşekkürler Fenerbahçe bu sevinçleri bu gurur bizlere yaşattığın için.
Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter...
kardesim cok guzel yazmissin bu takim innss daha cok guzel gunler gosterecek
Sefa Avcı
09-04-2008, 10:55
kayserispor camiası kına yaksın ne diyim ki
Gülizar Baydil
09-04-2008, 14:27
Hakkı Yalçın bi yazısında: 'Ben senin yenilmez sanılan devler karşısındaki cesaretini sevdim Fenerbahçem ' demişti.. evet ben o kadar gururluyum ki iyiki Fenerbahçeliyim iyiki Allah'ım bize bu günleri gösterdi...
Mert Yamalı
09-04-2008, 14:32
bize bu günleri gösteren fenerbahçeme gönülden teşekkür ediyorum..
babacığım iyiki 4 yaşında giydirmişsin o formayı bana, iyiki aşılamışsın fenerbahçe aşkını:)
Ege Uysaler
09-04-2008, 14:53
adamlar oynamadan ve oynatmadan yendiler chelsea elenmeye degil ama su chelsea elenmeye yazık oldu
Cem Esmer
09-04-2008, 15:04
fotomaç manşet hoşuma gitti:
"Sahada Ballack Sahnede Yalak Alman Dayanışması "
Kenan Ergün
09-04-2008, 16:20
son dakikada yapılan drogbanın yatışı sonra hakem atışında yaptıgı rezillik seyircinin topu vermeyip sonra top gelince diğerini de atması..
büyük böyle olunur sadece rakam ve galibiyetler ile değil..
Cem Esmer
09-04-2008, 16:41
Fenerbahçe zirve yaptı
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar oynadığı 34 maçın 11'ini kazanarak yüzde 32.35'lik galibiyet oranı yakaladı. Toplamda 38 golle maç başına 1.11 gol atan sarı-lacivertli takım, bu iki istatistikte de Türk takımları arasında zirveye yerleşti.
http://www.ntvspor.net/Images/28598.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 15:06 TSİ 9 Nisan 2008 Çarşamba
Futbolda kulüpler bazında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi'nde en yüksek kazanma oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe oldu.
Sarı-lacivertliler bu sezonki çıkışlarıyla, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce mücadele etmiş diğer Türk takımları Beşiktaş ile Galatasaray'ı kazanma oranında geride bıraktı.
''Devler Ligi''nde bugüne dek toplam 34 maç yapan ve bunların 11'ini kazanan sarı-lacivertliler, maçlarının yüzde 32.35'ini kazanarak, Türk ekipleri içinde en yüksek kazanma oranına sahip takım olarak dikkat çekti.
Bu sezon 4. kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ise 24 karşılaşmada 7 galibiyet elde ederek, yüzde 29.16'lık galibiyet oranına sahip oldu ve ikinci sıraya oturdu.
Şampiyonlar Ligi'ne 10 kez katılan ve bu organizasyona en çok katılan Türk takımı unvanını açık ara elinde bulunduran Galatasaray ise, 74 maçta 19 galibiyetle, yüzde 25.67 galibiyet oranıyla Türk takımları içinde son sırada yer aldı.
Sarı-lacivertliler, 34 maçta 38 golle, maç başına 1.11 gol atarak Türk takımları içinde liderliği ele geçirirken, Galatasaray 74 maçta 73 golle maç başına 0.98, Beşiktaş ise 24 maçta 19 golle maç başına 0.79 gol atma oranı tutturdu.
Burcu Akkaş
09-04-2008, 16:58
drogba da takımı da ne kadar zavallı oldugunu gösterdi,devmiş ne devi büyük öyle olunmaz biz hem büyüğüz hem de kaliteliyiz,biz oynadık onlar aldılar ama olsun,ne mutlu ki bize fenerbahçeliyiz,bize bu günleri de yasattılar,kaldıgımız yerden seneye devam edeceğimizden hiç şüphem yok,basına da tesekkür etmek lazım fenerbahçeyle ilgili haberleri okuyunca cok mutlu oldum, hep destek tam destek
Servet Güldeş
09-04-2008, 17:08
19.00 da sabihan gökçen e iniyor takım...
gitmeyi düşünen varsa bilgisi olsun...
Hakan Arıduru
09-04-2008, 17:22
Onları karşılayıp gereken desteği göstererek morallerini yerine getirmeliyiz..
Mert Yamalı
09-04-2008, 17:33
herşeyin ötesinde dün son düdükle beraber lig şampiyonluğunu garantiledik:D
seneye lütfen bizim grubumuzda ol chelsea...
Selman Okutan
09-04-2008, 21:49
artık çıtayı yükselttik önümüzdeki sene takıma gerekli transferler yapıldığı takdirde grubumuzdan kesinlikle çıkacağımıza inanıyorum erken bir final olmadığı sürece bizi finale kadar kimse durduramaz diorum ve final'de fenerbahçemize ve onun şanlı taraftarına başarılar diliyorum.
Hafize Aslan
09-04-2008, 22:29
chelsea nin devliği oyununda değilmiş yakıştıramadım o kadar büyütülen bi takımın oyuncularının kayserisporlu oyuncular gibi yere yatıp dakika çalmasını ama FENERBAHÇEMLE gurur duydum nasıl korkutmuş nasıl ispatlamış bişeyleri helal olsun yine mutluyum yine gururluyum VE NE MUTLU Kİ FENERBAHÇELİYİMMM
Murat Karaman
09-04-2008, 23:41
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-04-09_gelis002.jpg
Doruk ve Sercan'a bak,helal olsun.. :)
Sercan gene apaçisin :D
Hakan Arıduru
10-04-2008, 09:43
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-04-09_gelis002.jpg
Doruk ve Sercan'a bak,helal olsun.. :)
Sercan gene apaçisin :D
öncelikle tebrik ediyorum..:)
sercan cidden çok pis bakmışsın..:D
Kenan Ergün
10-04-2008, 13:33
Bacanak o ne bakış öyle ya :D
Tuğba Tülü
11-04-2008, 03:48
Bu maçta evimizde yediğimiz golün dezavantajını açık bir şekilde yaşadık...:???:
En çok üzüldüğüm nokta böyle bir chelseayı yakalamışken elimizden kaçırmamız oldu,turu resmen altın tepsiyle sunduk...
Chelseanın iyi oynadığını yazan yorumcularımız kıstaslarını neye göre belirledi acaba?
Gol dışında sahada görünmeyen Ballack mı iyiydi,87 dakika sahada ruh gibi dolaşıp 88 de gol atan Lampard mı,doldur boşalt oynayan Drogba mı? Son yıllarda izlediğim en kötü Chelsea en kötü lamparda en kötü drogbaydı..En kötü bir beraberlik almak içten bile değildi,kısmet değilmiş demekki...
Tuğba Tülü
11-04-2008, 04:06
Yukarda yazmayı unuttum bir parantez de Tvde ağlayan bazı taraftarlara açmak istedim...benim anlamadığım neye ağlıyosunuz ki Real Madrid ,Milan gibi devlerin elendiği,8 takım içinde yer aldığımız çeyrek finale mi? yoksa süper ligde son 5 yılda gelecek 4.şampiyonluğa mı neye yani?
mutlu olacağımız yerde ağlıyoruz,üzüntüyü fazla abartmaya gerek yok bence,elaleme malzeme çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor...
Kenan Şen
11-04-2008, 04:14
Gol dışında sahada görünmeyen Ballack mı iyiydi,87 dakika sahada ruh gibi dolaşıp 88 de gol atan Lampard mı,doldur boşalt oynayan Drogba mı? Son yıllarda izlediğim en kötü Chelsea en kötü lamparda en kötü drogbaydı..En kötü bir beraberlik almak içten bile değildi,kısmet değilmiş demekki...
onlar kötü değildi biz iyiydik..
belki oynamadık ama oynatmadık ta adamları..
Tuğba Tülü
11-04-2008, 04:27
onlar kötü değildi biz iyiydik..
belki oynamadık ama oynatmadık ta adamları..
Orası öyle tabi ben takımıma kötü demedim,onları böyle yakalaşmışken turu geçebilirdik dedim...kabul etmek lazım Chelsea gerçekten iyi oynamadı evinde iyi oynayan bir takım hiçbir varlık gösteremedi..Drogba burda daha çok pozisyon buldu atmak için...valla açıkcası bende şaşkınım,biz iyiydik desem turu geçmemiz lazımdı,onlar iyi gününde değildi oynayamadılar desem yine bizim turu geçmemiz lazımdı...:rolleyes: doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor misali...
Sefa Avcı
11-04-2008, 11:19
Orası öyle tabi ben takımıma kötü demedim,onları böyle yakalaşmışken turu geçebilirdik dedim...kabul etmek lazım Chelsea gerçekten iyi oynamadı evinde iyi oynayan bir takım hiçbir varlık gösteremedi..Drogba burda daha çok pozisyon buldu atmak için...valla açıkcası bende şaşkınım,biz iyiydik desem turu geçmemiz lazımdı,onlar iyi gününde değildi oynayamadılar desem yine bizim turu geçmemiz lazımdı...:rolleyes: doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor misali...
ben chelsea yi çözdüm ya ileriye koyuyorlar drogba yı arkadasına düşen topları toplayacak hızlı oyuncuları koyuyorlar işde bu yüzden maçlarında gol yemiyorlar en az 1 gol en çok 2 gol atıyorlar :D:D
Can Rona
11-04-2008, 11:54
Chelsea hiçbir zaman bundan fazla oynamaz,oynayamaz.Çünkü yapıları müsait değil iyi oyuna.Bir istatistik vereyim;Chelsea'nin maç başına gol atma oranı 1.62,gol yeme oranı 0.55.Ve bu Chelsea bize yenilene kadar Şubat 2006'dan beri CL'de maç kaybetmiyordu,bu sene sadece 2 gol yemişti.Kendi evinde veya deplasmanda Chelsea rakibe çöken takım değil,maça hızlı başlıyorlar sonra yavaş yavaş boğazını sıkıyorlar rakibin,önce yakalıyorlar boğazından sonra yavaş yavaş sıkıyorlar.Oyun yapılarında hızlı oyun yapısı yok ve son derece defansif bir takım,inanılmaz alan kapatıyorlar bunu da zaten gösterdiler,o maç 180 dk oynansaydı biz gene uzaktan şutlar dışında veya duran top dışında pozisyon bulamazdık ama bunun bizim oyuncu tercihlerimizle falan da alakası yok,Chelsea kimseye pozisyon vermiyor.Ayrıca Chelsea,Mourinho geldiğinden beri evinde maç kaybetmiyor.
Tuğba Tülü
11-04-2008, 20:15
Haklısın,Chelsea yıldızlar topluluğu bir takım ,durarak oynuyorlar olmadık pozisyondan gol atıyorlar,iyi savunma yapıyorlar,benim belirtmek istediğim bu maçta ekstra kötüydüler...şampiyonlar liginde evinde oynadığı maçlarda gördüğüm en kötü ingiliz takımıydı..
Güzide Ören
11-04-2008, 22:52
Yukarda yazmayı unuttum bir parantez de Tvde ağlayan bazı taraftarlara açmak istedim...benim anlamadığım neye ağlıyosunuz ki Real Madrid ,Milan gibi devlerin elendiği,8 takım içinde yer aldığımız çeyrek finale mi? yoksa süper ligde son 5 yılda gelecek 4.şampiyonluğa mı neye yani?
mutlu olacağımız yerde ağlıyoruz,üzüntüyü fazla abartmaya gerek yok bence,elaleme malzeme çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor...
İnsanlar değişik şekilde duygularını ifade edebilirler,ağlamak da bunlardan biri..Gayet doğal abarttıklarını sanmıyorum,elalem ne düşünürse düşünsün insan o anda elelemi düşünmez ...
Yavuz Eğilli
11-04-2008, 22:55
Öyle yüce bir konuma geldik ki artık Chelsea'yi elimizden kaçırdık diye ağlıyor bazı taraftarlarımız böyle düşünmek lazım :) birkaç yıl önce büyük takımlar bize fark atsa vay be adamlar ne oynuyor derdik o mantık yani :)
Tuğba Tülü
14-04-2008, 15:58
İnsanlar değişik şekilde duygularını ifade edebilirler,ağlamak da bunlardan biri..Gayet doğal abarttıklarını sanmıyorum,elalem ne düşünürse düşünsün insan o anda elelemi düşünmez ...
Valla elalemi düşünüp düşünmediği umrumda bile değil,beni kişiler değil üstündeki forma ilgilendiriyor ,bazı şeyleri kulağım duyup gözlerim gördüğü için ve aynı takımıda tuttuğum için ucu bana dokunuyor moralimiz bozuyor..sende böyle düşünüyorsan ne diyim yani şimdi...
Bu arada az önce dikkatimi çekti doğum günün kutlu olsun;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.