Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Malatyaspor (Ligde Seriye Devam)
Burak Kav
23-03-2006, 08:56
Yenilmemize ragmen yarı finale cıktık + ligtede lideriz
Bence oyuncular özgüvenlerini yeniden kazandılar.
Appiah cezalı ama arayacagımızı sanmam.Hem o dinlenmis olur hemde Selcuk-Kemal 2lisinden biri forma sansı bulmus olacak.
Uğur devam etsin :)
Edit : Mac pazar 19.00 da :P
Başar Kantar
23-03-2006, 10:29
evet arkadaşlar gese geride kaldı artık lige dönelim hadi bırakın gese yi...nasıl olsa malatyada sarı kırmızı ;D gzl bi maç olacak işallah...
Burhan Günarslan
23-03-2006, 13:34
inşallah farklı alıcaz
Onur Baş
23-03-2006, 13:57
bu maça gidilir.
kemal, semih gibi forma açlığı olan oyuncularımız yüksek motivasyonlu mevcut takımımıza katılacak ve seyre doyum olmayacak
diye düşünüyorum ben.
Muzaffer Eken
23-03-2006, 21:25
kayıpsız geçsekte moralimiz ikiye katlansa cinconda beklesin dursun liderliği boş boş
Burak Kav
26-03-2006, 15:57
maç bugun ve henuz 4 cevap var :( (bu 5 oldu)
Berat Elinç
26-03-2006, 20:57
Fenerbahçe 2 - 0 Malatyaspor
Mehmet Yozgatlı ve alex'in attığı gollerle maçı aldık
Sinan Bıçak
26-03-2006, 23:12
maçı izleyen arkadaşlar 5 tane penaltı pozisyonu oldu bunlardan hiçbiri penaltı değil mi gerçekten?
Burak Kav
26-03-2006, 23:17
yok hicbiri değil
biraz kemal'in pozisyonu olabilir ama o da değil
Ozan Çetinkaya
26-03-2006, 23:31
peki selçuk dereli için söylenen tezahüratlar tv'den duyuldumu?
Onur Baş
26-03-2006, 23:37
Maçtan sonra Murat Özaydınlı'nın sözleri çok hoşuma gitti:
"Bu kadar fakir fukara edebiyatından herkes etkilenir. Ben bile etkileniyorum. Vah.. Vah.. Vah.. zavallılar diyorum..."
;D
Celal Tunalıoğlu
26-03-2006, 23:55
onlarda duyulmazsa ne duyulucak artık bütün stad söyledi :)
Onur Aloğlu
26-03-2006, 23:59
Çok güzeldi ;D Hatta Selçuk oyuna girerken "Daum yanlış anladı galiba, yoğun istek üzerine Selçuk' u oyuna aldı." bile dedim ;D
Onur Aloğlu
27-03-2006, 00:01
yok hicbiri değil
biraz kemal'in pozisyonu olabilir ama o da değil
Nobre' nin pozisyonu bariz penaltı. Diğerleri tartışırılır.
Sercan Okur
27-03-2006, 00:01
Selçuk Dereli tezahüratları tv'den duyulmuş. Ancak çok da hata yapmadığını eve gelince gördüm. Ama maçın gırgırı oldu hakemde. Gol gecikince strese girdik ama zor da olsak kazanmak önemliydi..
Mustafa Potuk
27-03-2006, 12:04
Gerçekten çok zor bir maçtı. Ben Malatyaspor'u iyi takip eden birisiyim. Çünkü Malatyasporlu Bilal ben çok yakın bir arkadaşımdır. Bu sezon sırf Bilal'i seyretmek için Malatya'nın 7-8 maçında tribünlerdeydim. Ve şunu gerçekten söyleyebilirim ki Malatya bulunduğu yerin takımı değildir. Çok dirençli bir takım olmasına rağmen gol sorunu yüzünden bugün buradalar. Malatyasporlu futbolcularda bunun farkında.
Cumartesi günü Bilal'le konuşmuştum. Sakat olduğunu ve maçta büyük ihtimal oynayamayacağını söylemişti. İşte o an biraz rahatladım. Çünkü bu maç beni bir hayli korkutuyordu. Ve nitekim Bilal dün oynamadı. İyiki de oynamamış. Böylesine zor bir maçta Bilasiz Malatya atak geliştirmede zorlandı. Bizde bunun sonucunda kolay gibi gözüken bir maçı zor da olsa aldık.
Şimdi sırada Diyarbakır maçı var. O da zor bir maç ama Fenerbahçem sever Diyarbakır deplasmanlarını. Haydi hayırlısı...
Onur Baş
27-03-2006, 12:22
Zamanında Bilal ve Fahri'yi göndermeseydik, büyük ihtimalle şimdi alternatif sıkıntısı yaşamıyorduk.
Takımımız alternatiflerini bünyesinden çıkarmalı. Üstelik ikisi de iyi futbolculardı.
Onur Aloğlu
27-03-2006, 13:06
Yahu bu Selçuk Dereli kabusum oldu, gece rüyama girdi kendileri ;D
"Alex' e özellikle kart çıkardım, ben çıkarmasaydım Manisa deplasmanında göstereceklerdi Gs maçı öncesi" dedi. ;D
Rüya işte.
Mustafa Potuk
27-03-2006, 13:25
Zamanında Bilal ve Fahri'yi göndermeseydik, büyük ihtimalle şimdi alternatif sıkıntısı yaşamıyorduk.
Takımımız alternatiflerini bünyesinden çıkarmalı. Üstelik ikisi de iyi futbolculardı.
Onur çok haklısın. Bugün herkes Türkiye'nin en yetenekli iki genç futbolcusu olarak gösteriyor Bilal'le Fahri'yi. Zamanında yok pahasına gönderildi ikiside. Şimdi tekrar alacağız diye peşinde koşturup duruyoruz. Fahri sezon sonunda 6s'ye yakın. Ama Bilal'e Fenerbahçe'nin ciddi bir teklif yaptığını da çok iyi biliyorum. Fakat kendisi transfer konusunda kararsız. Çünkü malumumuz teknik direktörümüz genç futbolcu düşmanı. Üstelik birde sol kanata iyi bir yabancı transferi yapılırsa Bilal yedek kulübesine mahkum olacağını düşünüyor sanırım. Bu yüzden hayallerinin takımı Fenerbahçe'si cazip gelmiyor ona. Ve ne yazıkki Trabzonsporun veya Beşiktaşın teklifini kabul edecek sezon sonunda.
Altyapımızdan yetişen bu iki değerin en ciddi rakiplermize gitmesi gerçekten çok acı.
Onur Baş
27-03-2006, 18:24
Biz alırsak solbeke dünya yıldızı getiricez gibi gözüküyor. Bilal alındığı takdirde
-----alex------
bilal-----appiah
----aurelio-----
şeklinde oluruz. çünkü ortasaha oyuncularımıza kanat görevi verilmior. forvettekilerden çizgiye yaklaşması beklenior. Tuncay gibi (ve geçen sene Anelka'nın görevi gibi)
Onur Baş
28-03-2006, 02:12
Yahu bu Selçuk Dereli kabusum oldu, gece rüyama girdi kendileri ;D
"Alex' e özellikle kart çıkardım, ben çıkarmasaydım Manisa deplasmanında göstereceklerdi Gs maçı öncesi" dedi. ;D
Rüya işte.
bu da iyiymiş ;D
golden sonra topu diktiği için mi verdiler kartı...?
Onur Aloğlu
28-03-2006, 20:30
Arkadan müdaheleye verdi adaş.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.