Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaragücü - Fenerbahçe (10x3=30 kaldı)
Burak Kav
13-03-2006, 00:37
18 Mart Cumartesi akşamı Ankara 19 Mayıs Stadında Ankaragücü ile oynuyoruz.6s kupa galibiyeti,konya karsısında ki iyi oyun ve skorun ustune liderliginde geri gelmesiyle takım özgüvenini ve havasını yavas yavas kazanmakta.
Ankara hicbir zaman deplasman olmadı bu mactada olmayacaktır.Ankaragucu iyi bir takım ama bence guzel bir galibiyet olacak.Tek temennim bilet fiyatlarını abartmamaları ama imkansız gibi gozukuyor.
Sahaya cıkan 11 de değişiklik olmaz gibi ama Nobre'nin etkinliginide gördük.Bakalım sayın Daum ne yapacak???
dip not : 6s kupa ve konya baslıkları ugurlu geldi gibi o yuzden bu baslıgıda acmak istedim :) insallah yine ugurlu gelir 3te3 olur.
Onur Baş
13-03-2006, 13:24
sonraki haftaiçi samiyende oynayacağız. muhtemelen o kadro kontrayı düşünen bi kadro olacaktır; Nobre olmaz mesela. o yüzden bu maçta Nobre oynamalı. bunun dışında 6S maçında düşünülecek isimler dinlendirilmeli.
isimler üzerinde pek de durmuyorum. nasılsa güveni geldi herkesin kimi koysan oynuyor.
Atılım Eroğlu
13-03-2006, 14:43
burak kardeşim seninle aynı üniversitede olmak çok güzel bi duygu.başlığın uğurlu geldiği kesin,ama umarım ankaragücü bize çelme takmaz.bu maçı alırsak,arkasından samiyene kadınımızın yanına gidiyoruz.ayrıca ben kayseri erciyes maçında gsnin takılacağını düşünüyorum.
Onur Baş
13-03-2006, 15:38
ceza sınırında oyuncumuz var mı?
dolaplar dönebilir bu hafta yine geçen seneki gibi...
bkz.GS maçı öncesi Aurelio'nun alakasız sarı kartı
Burak Kav
13-03-2006, 22:16
orta saha oyuncularımız cok dikkatli olmalı kırmızı gormemek icin
hatta skor rahatlayınca appiah,aurelio,tuncay falan oyundan cıkmalı
Başar Kantar
13-03-2006, 22:35
Burak skorun rahatlayacağını pek zannetmiyorum biz kazanalımda yter çünkü ankarada can havliyle saldıracak...
Ramazan Can
13-03-2006, 23:49
Ankara artık iyice düşme potasında çok zevkli bir maç olacak ama golu erken bulabilirsek ankaranın direnişi kırılacaktır.İnşaallah maçı çabuk koparırızda gs maçı önce kart sıkıntısı yaşamayız
Başar Kantar
14-03-2006, 00:33
Bu arada kart sınırında olan oyuncular:Appiah,Serkan ve Tuncay...İşallah dikkat ederler...
Serkan Özen
14-03-2006, 00:43
Lig kesinlikle daha önemli, sarı kart görmek bize puan kaybettirecek muhtemel bir golü engelleyecekse oyuncularımızın sarı kartlık müdaheleleri göz kırpmadan yapmalarını beklerim. Ama kesinlikle sorumsuz faul ya da hakemle münakaşa gibi gereksiz ve hiç bir şekilde sarı kart görmelerini haklı çıkarmayacak türden hareketleri umarım yapmazlar.
Ozan Ercan
14-03-2006, 01:38
Bildiğim kadarıyla sarı kart cezası kupaya yansımıyor. Kırmızı kart cezası durumunda o federasyonun düzenlediği ilk resmi maçta forma giyemiyor oyuncu.
Adnan Eker
14-03-2006, 02:49
ewt ya sarı kart için öle olması lazım yani sarı kart cezalısı olurlars kupada oynuyabilirle bidahaki lig maçında cezalı duruma düşüyorlar.ama kırmızı görürlerse kupada cezalarını çekiyolar.tabi en temizi kartsız bi galibiyetle bu maçıda atlatmak
Baran Kutlu
14-03-2006, 03:33
takım havaya girdi gibi.insaLLah biLet fiyatlarında biraz insaflı davranırlar ve orayı kadıköye cevirip,galip geliriz..
Arif Şahin
14-03-2006, 16:21
bu maçta gol yemiyeceğimizi düşünüyorum. atarsak kazanırız ki ben bi şekilde golü bulacağımıza inanıyorum.
Güven Yapıcıoğlu
15-03-2006, 23:02
BİLET FİYATLARI
MKE.Ankaragücü kapalı: 82,50 YTL
MKE.Ankaragücü maraton: 55 YTL
MKE.Ankaragücü kalearkası: 33 YTL
Fenerbahçe kapalı: 82,50 YTL
Fenerbahçe maraton: 55 YTL
Fenerbahçe kalearkası: 33 YTL
Biletix..
buldular efsaneyi, geçiriyolar yine...
Ali Yılmaz
15-03-2006, 23:54
buldular efsaneyi, geçiriyolar yine...
geçiriyorlar derken ??? kapıdan içeri felan heralde ;D ;D ;D
Onur Baş
18-03-2006, 19:25
ceza sınırında oyuncumuz var mı?
dolaplar dönebilir bu hafta yine geçen seneki gibi...
bkz.GS maçı öncesi Aurelio'nun alakasız sarı kartı
al işte Appiah cezalı >:( >:(
Kerem Çalkılıç
18-03-2006, 21:00
Sarı kart cezalısı olduğu için GS maçına bir etkisi yok.
Alex nasıl vurdu ama... :o
Serkan Özen
18-03-2006, 21:16
Evet, Appiah bir sonraki lig maçımız olan Malatyaspor maçında cezalı. Galatasaray'la oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası maçında oynayabilecek. Kadıköy'deki Malatyaspor maçında da Appiah'ın eksikliğinin pek sorun olacağını sanmıyorum.
Onur Baş
18-03-2006, 21:41
al işte Appiah cezalı >:( >:(
Alem FM spikerinin yalancısı oldum. Özür dilerim.
Gerçi adam "elvir balic uzun yıllar Fenerbahçe'de oynadıktan sonra İspanya'ya transfer oldu" dediğinden yola çıkarak inanmamam gerekirdi ;D
Burak Kav
18-03-2006, 23:07
Selçuk oynama fırsatı bulacak uzun süre sonra malatyaya karsı Appiah'ı aramayız gibime geliyor...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.