Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB Mezunları
Ersin Demirel
25-07-2004, 15:57
*Ünifeb bu yıl bayağı mezun verdi sanırım.Mezun arkadaşlar;ne yapacaksınız,ne düşünüyorsunuz.
*Hedeflerimiz ve hayallerimizi burada paylaşalım.Mesleğimize uygun bir işte mi yer alcağız.Yoksa okuduğumuz yıllar,boşa mı geçmiş olacak.
*Haberlerinizi bekliyorum... ;)
Selim Kultan
25-07-2004, 16:31
Merhaba;
Ben bu yıl AIBU'den mezun oldum ve en yakın tarihte askere gitmeyi düşünüyorum aradan çıksın diye....
Ersin Demirel
25-07-2004, 22:59
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'ni bitirdim ve bu yıl büyük bir ihtimalle Fenerbahçe Koleji'nde staja başlayacağım.
Hazırlamış olduğum "Edebiyatımızda Fenerbahçe "adlı tezim de Fenerbahçe Koleji sponsorluğunda kitap olarak hazırlanacak.Yine aynı tezin, Fenerbahçe Koleji kurucuları tarafından Fenerbahçe Tv'de bölüm bölüm yayınlanması önerildi.
Çok yoruldum ama Fenerbahçe'ye hizmet edebilme şansına sahip olacağım için de çok mutluyum.
Doğa Aydın
25-07-2004, 23:33
*Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'ni bitirdim ve bu yıl büyük bir ihtimalle Fenerbahçe Koleji'nde staja başlayacağım.
* Hazırlamış olduğum "Edebiyatımızda Fenerbahçe "adlı tezim de Fenerbahçe Koleji sponsorluğunda kitap olarak hazırlanacak.Yine aynı tezin, Fenerbahçe Koleji kurucuları tarafından Fenerbahçe Tv'de bölüm bölüm yayınlanması önerildi.
* Çok yoruldum ama Fenerbahçe'ye hizmet edebilme şansına sahip olacağım için de çok mutluyum.
Sen okul biter bitmez Fenerbahçe için çalışmaya başlamışsın. Ne mutlu sana! :)
Umarım biz de bitirince bir şekilde Fenerbahçe için hizmet verme şansına sahip oluruz.
Hakan Bıyıklı
25-07-2004, 23:40
Walla kafamda karışık bir durum bu... ;D
Şöyle ki, okul normal şartlara göre kafamda bitti. Ama askerlik için tek ders bıraktım. ;D Eee askerlik önemli bir konu.. Mayıs ayında hemen askere gitmeyi düşünüyordum. Fakat bunu düşünmeye başladıktan bir hafta sonra işimi ayarlayınca askerlik problemi yüzünden okulu uzattım. ::)
Şimdi tek dersimi Ocak'ta veya Haziran'da vermeyi, sonra da iki sene tecil işine girişip, o zamana kadar işimde yükselmeyi hedefliyorum.
Ceyhun'un bahsettiği gibi okul döneminde part time olarak çalıştığımız Kongre Organizasyon şirketinde işe başladım. Ben Ankara merkez ofisdeyim. Ceyhun'da İstanbul ofise başlıyor :D :D Şirkette yavaş yavaş AKDENİZFEB'lileri artırıyoruz. Malum Murat'da bizim şirkette... :D :D :D 8) 8)
Özenç Yeşilçiçek
26-07-2004, 10:00
slms...
İstanbul İktisattan mezun bi kişi olarak iş bankası genel müdürlük kredi kartları müdürlüğünde çalışmaya başladım 15 hazirandan itibaren.
Her ne kadar şartları itibariyle rahat bir ortamda çalışmaya başlasam da bi uyarı yapmak istiyorum çalışmak hiç ii bişey değil!!!Herkese öğrenciliğin tadını sonuna kadar çıkarmasını tavsiye ederim.Çok samimi söylüyorum uzatın okulu...
Funda Meriç
26-07-2004, 14:46
Marmara Resim Öğretmenliği/End.Tasarım Anabilim Dalından mezun olup halen KPSS sonucunu beklemekteyim :) diyorum ki Ersin, Fenerbahçe Koleji'nde bi Resim Öğretmeni açığı varmıymış ;) özel okullara başvurmadım tatil sevdam yüzünden ama döner dönmez grafik/reklam alanında iş bakıcam..tabi öğretmenlik olmassa...
Ahmet İnal
26-07-2004, 23:31
benim buraya yazabilmeme daha 4 yıl var hani çöm dersinizya ;D heh işte ben onlardanım bu yıl iktisat hazırlıktaydım bayada rahattım ama bundan sonrası ne olur bilemem mezun olan arkadaşların özellikle iktisattan mezun olanların yazılarını dikkatle okuycam
mezun olan arkadaşların hepsine başarılar allah hepinizin gönlüne göre versin
Zübeyde Şengül
27-07-2004, 10:46
ne kötü bişimiş mezun oldum çalışıyorum demek :-/ hele bu sıcak yaz günlerinde...
"şengüller gsm center pendik şubesi kurumsal hizmetler danışmanı" böyle diyolar bana artık :-/ bu arada telefon alacaksanız sakın almayın ağustos 5 gibi nokia da deli gibi indirim olacak sonra niye söylemedin demeyin 8)
iyi çalışmalar
not: yazışmalarımızın sonunda hep bunu söylüyoruz çok gülüyorum ;D
Ayça Buğra
29-07-2004, 04:26
mezun olan arkadaşlara hayatta başarılar bize daha çok var...iktisat mezun adaylarına ise Allah kolaylık versin onca iktisatçının teorilerini oku oku sonra hayata atılınca hiçbirini kullanma çok garip... Ah Adam Smith Ah..... :)
;D ;D ;D Direk seni anlayarak gülüyorum...
Smith ler Keynersler hepsi yalanmış abi, şaka yapmışlar bize ;D
Karl Marx, Max Weber arasındaki farkları ayırmakla geçti ömrüm, ama ne farkedermiş ki yani ;D
Adnan Menderes Üniversitesi- İktisat bitti...İnşallah bir yenisine daha adım atıyoruz...Hayırlısıyla...
Cahit Binici
04-08-2004, 02:26
sadece sunu yazasim geldi 2002 mezunu (ve daha once daha once bolum degistirmis, 8 yil universite okumus) birisi olarak:
simdiki aklim olsa zerre kadar dusunmem okul biter bitmez askere giderdim. ne yapin edin su kabusu aradan cikarin derim arkadaslar...
Orçun Tezol
06-08-2004, 15:39
Umarım kimsenin okuduğu yıllar boşa gitmemiş olur. bende bu sene mezun oldum ama aof iktisat yazdım. şimdi kısmetse eylül ayında bilgisayar öğretmenliğe(sözleşmeli) başlıcam. kendimi hayal edemiyorum ögrt. olarak ama naapalım açıkta kalmaktan iidir. ;) Bakalım mezuniyet töreni nasıl olucak diye bekliyoruz şimdi ama belki katılamıcam bile çünkü eylülün sonunda okullar 15inde açılıyo gliba :(
Ersin Demirel
06-10-2004, 20:50
[quote author=Berkay.Erdim link=board=akademik;num=1090756639;start=60#61 date=10/06/04 05:02:23]
Eee Ersin anlat bakalım biraz öğretmenlik nasıl gidiyor? Daha hemen sınav yapmaya başlamışsınız yazık valla çocuklara. :)
Berkay başkanım,"iyi ki öğretmen olmuşum" sözünü rahatlıkla söyleyebilirim.Öğrencinin gözündeki ışıltıyı yakalandığı zaman her şey o kadar güzel gidiyor ki.Onların heyecanını,umutlarını,üzüntü ve hayallerini paylaşmak kadar güzel bir şey yok.Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.
Klasik bir laftır;"Öğretmenlik insan yetiştirmektir" diye.Hakikaten bu sözü şimdi daha iyi anlıyorum.Zamanla öğrencileri sahipleniyosunuz ister istemez.Üzüntüsünden,başarısızlığından kendini sorumlu tutuyosun.Belki de ben fazla üstlerine düşüyorum.Ama emin olduğum bir şey var:Çok seviyorum ve sevildiğime inanıyorum...
Geçtiğimiz cumartesi günü dergiyü alanlar imza attırmak ve fotoğraf çekinmek için birbirleriyle yarıştılar.Zevkli ve hiç unutmayacağım bir gündü ;)
Allah herkese arzuladığı,hayal ettiği yerlere kavuşmayı nasip etsin...
Funda Meriç
09-10-2004, 19:07
en büyük işim; kendim! ;D bi kaç yer var görüşmeye gitmem gereken, bir türlü vakit bulamıyorum..hoş istemiyorum da sanırım..
Ersin..meslektaşım..sınıf kokusunu özledim..öğrenci şikayetlerini..beni çekiştirmelerini..nolur böle ballandıra ballandıra anlatma :/ :D 1 sene var önümde..okumadan dayanabilirim ama özlemeden..zor..
Ramazan Büyük
29-10-2004, 16:19
Okuldan(derslerden) nefret ediyordum hala daha ediyorum.
Mezuniyet gibisi var mı gözünü sevdiğim? ;D
Bu arada İTÜ'den Cenker yanımda, rahatı yerinde. Berkayla aynı dönem.
Yalçın Ateş
20-11-2004, 22:43
alın size bir mezun daha bennnnnnnnnnn
Yalçın Ateş
09-12-2004, 23:12
ceyhun ben seni bir yerden tanıyorum gördüm seni ama tam hatırlıyamıyorum...
Ersin Demirel
12-01-2005, 12:42
Ceyhunumu tanımayan mı var ;)
Eee mezunlar, nasıl gidiyor, ne yapıyorsunuz, ne gibi değişiklikler var hayatımızda? Her şey yolundadır umarım. Çoğunuz beni biliyor sanırım, çok şükür her şey olunda benim açımdan. Umuyorum ki sizin de öyledir...
Funda Meriç
25-01-2005, 17:57
Bize de şöle indirimlisinden bir tatil ayarlarsın bu yaza, di mi Ceyyuncum ;D
Ben henüz bişi yapmıyorum..20lik dişleri,bademcik ameliyatı derken iş aramaya zaman kalmıyo..cv'me koyabileceğim bir fotografım bile yok henüz :D
Bahar gelsin..O zaman başlicam her sektöre el atmaya..Açılın.. ;)
Murat Toktaş
25-01-2005, 18:19
ee diğer mezun arkadaşlar neler yapıyo acaba?
Yaylaları yaymaya az kaldı :-/...hayırlısıyla...beklemedeyım yanı 8)
Ersin Demirel
25-01-2005, 19:50
Yavaş yavaş mezunlarımız iş hayatına atılmaya başlamışlar. İnşallah güzel haberler duymaya devam edeceğiz..
Gözde Sayılgan
25-01-2005, 21:16
yaa arkadalar walla dayanamadim sizi kiskandim bende biseyler yasim dedim tek yasamadiim yer bua kalmis ti ki size çook imrendiim için yasmak istedim.
benim daha böle sayfalara yazi yasmam için ne yasikki bi 5yilim war :(
umarim 5 yil sora siz çoluk çocuga karisirken
Funda Meriç
02-02-2005, 11:12
İyi de yeni bi tartışma yaratmayalım..Biri çıkıp da kararlaştırılan günü beğenmez falan ;D
Niye ayın 12si de 23ü değil!
E o zaman bi gün belirleyelim..Ama yaza doğru olsun,hali hazırda mezuniyetler hep sıcak havalarda oluyor :D
Burak Tuzlu
02-02-2005, 11:52
mezunlar günü gerçektende güzel olur. Aslında iyi fikir. itiraz eden gelmesin kardeşimmm :)
Ersin Demirel
02-02-2005, 15:37
hatta 1907unifeb mezunları börek günü yapalım funda bize ıspanaklı börek yapsın... ;D
En güzeli ;D
Aslında ciddi ciddi şöyle mezunlar olarak bir araya gelsek,konuşsak,tanışsak bazı konularda fikir alışverişinde bulunsak.Havalar bir ısınsın tabii öncelikle...
Mesela şöyle Mart-Nisan gibi,Gülhane'de mesela, gitarı getirsem de muhabbet üstüne fasl-ı şahane düzenlesek...Güzel olmaz mı? Mekan değişebilir tabii..
Funda Meriç
02-02-2005, 19:54
Walla ben gelirim..ama sonra mezun olamayanlar neden gelemiyor olmasın..okul anılarımızı konuşuruz yaaa..benim öyle çok ki..hele hocalarla ;D az pataklamadım..
Orçun Tezol
02-02-2005, 21:37
yaa ark.lar bence hrkes okumanın kıymetini bilisn. özellikle buradan 2.ögretimdeki ark.lara sesleniyorum UYUYUN BOL BOL BENİM İÇİN!!! şaka bi yana çalışmakta güsel. ama insanların size bey diye hitap etmelerine alışmak biraz problem oluyo ;)
Ersin Demirel
02-02-2005, 23:32
şaka bi yana çalışmakta güsel. ama insanların size bey diye hitap etmelerine alışmak biraz problem oluyo ;)
Çalışmak elbette harika.Ben de ilk başta "hocam" sözcüğüne alışamamıştım ama insan alışıyor zamanla..Gerçi çok yoruluyorum ama olsun.Keyifli bir yorgunluk, bu yorgunluğu beraber atalım...
Ersin Demirel
02-02-2005, 23:55
Ceyhuncuğum çok yerinde bir açıklama yapmış,tebrik ediyorum..Allah hiçbir mezunu uzun dönemler aileye muhtaç etmesin..Sabır etsinler..Her şey yoluna girer..
Ersin Demirel
04-02-2005, 13:55
Pilav muhabbetinden dolayı,yazılanlar silinmiş...İsabetli olmuş...
Sevgili mezunlar...Örnek olmamız lazım örneeeekkk ;D
Murat Toktaş
04-02-2005, 15:57
Ceyhuncuğum çok yerinde bir açıklama yapmış,tebrik ediyorum..Allah hiçbir mezunu uzun dönemler aileye muhtaç etmesin..Sabır etsinler..Her şey yoluna girer..
valla en kotusde o...ınsan bunalıma bıle gırer ya...hele su askerlıgı bı halledelım... :-/
ınsallah tum arkadaslar ısteklerıne bır an once kavusur..
Orçun Tezol
06-02-2005, 20:12
bencede askerlik olmadan önce özellikle iş ile ilgili fazla planlar yapmamak lazım. özelikle gecici olarak çalışmayı düşünen ark.lar öncelikle varsa askerlik problemlerini ortadan kaldırsınlar. Devlet kurumlarını tam olarak bilmiyorum fakat özel şirketlerin olmazsa olmazlarından biri askerik gelecege dönük planlar yapabilmek için.
Yalçın Ateş
08-02-2005, 14:16
yeniden öğrenci olmak istiyorummm :D :P :)
Yalçın Ateş
08-02-2005, 14:31
ana okuluna razıyım beaa
Ersin Demirel
08-02-2005, 21:37
Valla içinizde en şanslısı benim sanırım. Öğretmen olmanın verdiği bir avantajla bir yandan öğrencilik döneminin tadını yeniden yaşayabiliyorsunuz...Kıskananlar çatlasın ;D
Özenç Yeşilçiçek
09-02-2005, 10:18
Valla içinizde en şanslısı benim sanırım. Öğretmen olmanın verdiği bir avantajla bir yandan öğrencilik döneminin tadını yeniden yaşayabiliyorsunuz...Kıskananlar çatlasın ;D
Yaw Ersin,gözünü seveyim nispet yapma!
Şurda okula dönmek için gün sayıyorum,sayılı gün çabuk geçer ya,geçmiyor...geçmiyor...geçmiyor :( :'( :(
Ersin Demirel
09-02-2005, 21:12
*bigün Ersin'in yanına gidelim bari yoksa başka türlü okul görceğimiz yok artık :)
Gelin valla... Şöyle çıldırmalı bir gün geçiririz. Çocuklar da formalarını falan giyip gelirler ;D
Özenç Yeşilçiçek
10-02-2005, 10:15
*Gelin valla... Şöyle çıldırmalı bir gün geçiririz. Çocuklar da formalarını falan giyip gelirler ;D
Bak hala nispet :P
Ersin Demirel
10-02-2005, 16:16
Yok bee..Ne nispeti yapacağım 8) Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
Erhan Dikmenli
08-03-2005, 22:10
sayın Ersin Demirel ben Gazi ünv. kastamonu eğtm fak. temsilcisi ERHAN DİKMENLİ bizim burda arkadaşlarla düşündüğümz bi kampanya var burada bir tane köy okuluna kitap kampanyası başlatmaya çalışıyoruz sizin de edebiyatla ilginizi duyunca belki bize yardım edersiniz dedim eğer yardımetmek isterseniz berkay başkanla haber yollayabilirsiniz. sizler büyük şehirde olduğunuz için orda yardım toplamanız bize göre daha kolay yardımlarınızı bekliyoruz.
Yalçın Ateş
11-03-2005, 22:47
Ersin hocam ne diyorsun bu duruma yardım falan ne olacak .Herkesin yardımı ile bir okul kurtarılacak
Burak Tuzlu
12-03-2005, 00:42
selam arkadaşlar nasıl gidiyor bandırmada yarın toplantı var. Bende slayt gösterisini hazırlıyom bize bu akşam bitmez. Cafe full fenerli :) :)
Ersin Demirel
15-03-2005, 16:43
Ersin hocam ne diyorsun bu duruma yardım falan ne olacak .Herkesin yardımı ile bir okul kurtarılacak
Yalçıncığım, arkadaşla özelden yazıştık.. Bir şekilde bu olaya dergide yer verirsem, daha da çok yardımcı olurum sanırım.. Duyarsız kalınılmaması gereken bir olay bu...
Burak Tuzlu
21-03-2005, 00:34
ARKADAŞLAR NE İŞELRİ yaw. ben daha dersaneye gitmeyi düşünüyorum. istanbulda okumadan içim rahat etmiyeceğim inşallah önümüzdeki sene unifeb'e istanbulda hizmet edicem ;)
Funda Meriç
22-03-2005, 11:13
Ben de isterdim tekrar okumayı..Ama yüksek yapmaya bile üşendim ;D Fotograf çektirmeden iş sahibi olamayacağımın farkındayım..Ama aylardır çektirmiyorum,hatta 4 senedir hiç çektirmedim :D Farz oldu..
Ersin Demirel
22-03-2005, 13:57
Okumanın yaşı yok arkadaşlar... Ben de gidebildiğim yere kadar gitmeyi düşünüyorum.
Funda Meriç
30-03-2005, 11:12
Ben dün KPSS çalışmaya başladım. :-[ Önce soruların doğru cevaplarını işaretledim ;D Napimm bu saatten sonra konu çalışsam da anlamam. Allah zihin açıklığı versin bana :D Bir de sınav ne zamandı,form zamanını kaçırmiim.. :o
Yalçın Ateş
30-03-2005, 14:27
Ben dün KPSS çalışmaya başladım. *:-[ Önce soruların doğru cevaplarını işaretledim *;D Napimm bu saatten sonra konu çalışsam da anlamam. Allah zihin açıklığı versin bana *:D Bir de sınav ne zamandı,form zamanını kaçırmiim.. :o
formlar ne zaman dağıtılacak yaff
Allah zihin açıkığı versin :P :D
Okumanın gerçekten yaşı yok yaş geldi 24 e yüksek peşindeyiz kazanırsam ve bitirirsem trakya üniversitesinde hocalığa başlayacağım :D
Burak Tuzlu
03-04-2005, 23:21
Oktay Sinanoğlunun 1/10u hatta1/100 olana kadar okucam. Bekle beni istanbul. (istanbula okumaya değil haa piyasaya çıkmak için istiyom ;D ;D ;D) Yaşasın okumak. Valla 29una kadar gideri var. Dgs olursa çift universite daha aynalı olur.
gerçi Mezunfeb derneği açabilme şansım olsa hemen mekanı açıp paraları saymaya başlıcam ama ufb yön. ses çıkmıyo ???
Burak Tuzlu
18-04-2005, 13:59
Burak geçtiğimiz hafta 1907UNIFEB genel kurulunda bununla ilgili kısa bir süre konuştuk.. bu konu gündemde var merak etme.. yakın zamanda daha geniş çalışmalar olacak..
beni çok mutlu etti bu konu ama kısa süreli değil daha uzun soluklu olamlıydı bence ben bu konuda kesinlikle görev istiyorum elimden gelen hertürlü çalışmayı yaparım. Yeterki bu sistemi hayata geçirelim.
Funda Meriç
18-04-2005, 15:40
Vee bu mezun ilk iş görüşmesine gitti bugün.. ;)
Bora Uzunlar
18-04-2005, 17:16
merhaba, mezun erkek arkadaşlara sesleniyorum. askerliğini yedek subay, çavuş ya da er olarak ama aynı zamanda havacı olarak yapacak arkadaşlar görüşelim. biliyorsunuz hava harpten mezun olup şu an da birliklerde görev yapan 800 subay var. yardımımız dokunsun. ben diyarbakırda görev yapıyorum bilginize. mesajlaşalım böyle durumlarda..
Yalçın Ateş
18-04-2005, 18:23
Ceyhun seni askere almazlar olm senden asker masker olmaz :P
Burak Tuzlu
22-04-2005, 19:22
Ceyhun seni askere almazlar olm senden asker masker olmaz *:P
;D ;D ;D
Sinan Bıçak
22-04-2005, 19:56
çürük ceyhun
Burak Tuzlu
23-04-2005, 18:41
kızda vermezler artık sana ;D ;D
Kürşat Filiz
24-04-2005, 16:47
slm arkadaşlar.ya ben bu topiğe ilk defa bakıyorum.anlıycağınız yumurta geldi artık geleceği yere...
bitti 4 sene valla.askerlik var,iş güç off of:)
Burak Tuzlu
24-04-2005, 22:41
çok şükür herşeyimiz sapasağlam.. 8)
Burak ne kız vermemesi, kapıda sırada bekliyolar.. 8)
Ayıp ediyon unifeb kardeşliği nerde kaldı sana bandırmanın en güzel kızlarından. Zaten çıkmadıkları yarışma programı kalmadı ;D
Burak Tuzlu
24-04-2005, 22:44
*slm arkadaşlar.ya ben bu topiğe ilk defa bakıyorum.anlıycağınız yumurta geldi artık geleceği yere...
bitti 4 sene valla.askerlik var,iş güç off of:)
Üzme kendini salla bütün dertleri Git bir üniversite daha oku benden tavsiye
Yalçın Ateş
25-04-2005, 14:55
Ya kaç tane mezunumuz var bizim!!!!
Burcu Bıçar
25-04-2005, 15:24
bende mezun olabılsemde kurtulsam burdan demeye basladım artık:(
Yalçın Ateş
25-04-2005, 17:41
bende mezun olabılsemde kurtulsam burdan demeye basladım artık:(
Bende nasıl ederimde tekrar okurum diee bakıyorum ;) ;D :P
Burak Tuzlu
26-04-2005, 16:26
Bende nasıl ederimde tekrar okurum diee bakıyorum *;) ;D :P
negüzel yine okullu olduk sınıfları doldurduk ;D :P ;D
Burcu Bıçar
26-04-2005, 18:58
bende mezun olunca keske okul olsa dıcem ama okuduguma gore nasıl mezun olurum dıom doga kosulu napcan
Burak Tuzlu
27-04-2005, 12:07
Offf :( 2dersim kaldı verdimmi sene sonu mezunum. Kurtulucam valla. Ama bu sevda bitmez ;) 8)
Yalçın Ateş
27-04-2005, 18:39
Mezun olmak kötü mü iyi mi pek anlayamıoyr insan bide askerlik olmasa çok iyi olurdu
Burak Tuzlu
30-04-2005, 16:05
en iyisi hiç mezun olmamak.Mezun olmakta ama yeniden başlamak. :)
Burak Tuzlu
05-05-2005, 11:40
1 proje 2 final sonra bekliyoruz seni aramıza Burak.. ;)
inşallah kerdeş ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Burak Tuzlu
08-05-2005, 23:02
nerelerdeyiz ???
Kürşat Filiz
29-05-2005, 20:18
SOn 1 ay......resmi olarak 4 sene bitiyor ama ....:D
Ersin Demirel
30-05-2005, 10:56
Okulu bitirdikten sonra bir yıl doldu... Öğretmenliğimin ilk yılını dolduruyorum haftaya. Yoğun üniversite havasından sıyrılamadan birden eğitim alanında işe başlamak çok ama çok yordu. Zevkli yanları da çoktu tabii. Bir de Fenerbahçe Dergisindeki yazarlığımı katarsam dolu dolu bir yıl geçirdim diyebilirim.
Darısı başınıza...
Sercan Matur
31-05-2005, 01:22
Çok az kaldı, çok az...
Onur Bilgin
31-05-2005, 01:29
Allah'ım bana da şuraya yazacağım günleri nasib eyle yarabbim.........................
inşallah bende en kısa sürede burada sizler gibi yazı yazabilririm :( :( :(
Şeyma Akdaş
31-05-2005, 01:40
Onurcum bence çok acele etme..
mezun olduktan sonra bol bol vaktin olacak
buraya yazmaya ;) ;)
Onur Bilgin
31-05-2005, 01:43
Onurcum bence çok acele etme..
mezun olduktan sonra bol bol vaktin olacak
buraya yazmaya ;) ;)
ahhh ahhhhhhhhhhhhhhh keşke o günleri görsem de boş vakitlerimde bol bol yazsam.şu kütahyadan kurtulsam da istanbula dönsem :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ozan Özdemiroğlu
31-05-2005, 12:07
son 15 gün ve çok ciddi bi şekilde son döneminde si sınava girmeyip okulu uzatmayı planlıyorum. Bu tür bunalımlar doğalmıdır mezun arkadaşlar ;D
Funda Meriç
31-05-2005, 12:56
Bence uzatabildiğiniz kadar uzatın. Çünkü mezun olduğunuzda ilk 3 aydan sonrası ızdıraba dönüşüyor. Yapıcak bişi bulamıyosunuz,eğer çalışmıyorsanız, arkadaşlarınız ya okuyo oluyo ya da çalışıyo oluyo ve siz sıkıntıdan patlıyosunuz. Öğrenciliğin faydalarından yararlanamıyosunuz,sonra iş güç başlıyo ve Ersin gibi yine buraya yazacak vakit bulamıyosunuz :D
Ersin Demirel
31-05-2005, 13:04
Durumumu özetlemişsin Fundacığım. İş hayatına atıldığınız vakit hakikaten zaman sorunu üst düzeye varıyor. Şu anda görev yaptığım lisedeyim ve dersim boş olduğu için ben de yazayım dedim fırsat bulmuşken. Birazdan da ortalamaları vereceğim idareye karneye geçmesi için...
Öğrenciliğin yerini hiçbir şey tutamaz. Gerçi ben hâlâ öğrencilerimle bahjçede top oynuyorum ama... ;D
Şaban Gülen
31-05-2005, 17:09
arkadaşlar insanoğlu genelde içinde olduğu durumun farkına varamaz çoğu zaman isyan eder Öğrencilik yıllarım aklıma geldide sınavlar herşey çok zor gelirdi allahım okulum bitsin başka birşey istemem derdim, okulum bitti bir işim olsun başka birşey istemem derdim iyi bir işim oldu bununla birlikte başka istek ve sorunlar devam etti ....vs
Öğrenci arkadaşlara tavsiyem mümkün olduğu kadar kısa sürede okulunuzu bitirin işsiz mezunlardan olmayın çünkü hayat denen pasta her geçen gün daralıyor okulunuz dan dolayı bir iş fırsatını kaçırırsanız sonra çok keşke dersiniz... şu sıralar final dönemleri allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar herkese başarılar....
Burak Tuzlu
07-06-2005, 17:52
Proje tamam
2final var sırada....
Kürşat Filiz
07-06-2005, 22:46
kaldıı 15 gün.....................
Mert Salgın
08-06-2005, 04:24
son 10 gün........5 Final........
Ersin Demirel
08-06-2005, 19:32
Hayırlısıyla mezun olursunuz inşallah. Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda ben de gün sayıyordum artık...
Hey gidi günler...
Yalçın Ateş
14-06-2005, 13:37
Yaşlandık be Esin hocamm :D Baksana arkamızdaki nesil de mezun olduyorrr:P
Burak Tuzlu
16-06-2005, 14:04
bu gidişle mezuniyet zor bize :(
Kürşat Filiz
16-06-2005, 15:15
ya bide yaz okulu belası var başımda ya.yetmedi 4 sene ısparta şimdi yaz tatilimide ısparta nın süper tatil KÖYLERİNDE! süper koylarında güneşlenip geçircem :D
Sercan Matur
16-06-2005, 16:00
15-20 gün sonra...
az kaldı...
Ersin Demirel
16-06-2005, 18:54
Bu yıl 1907 Unifeb bayağı mezun verecek sanırım.Hayatın ortasında gerçeklerle yüzleşildiğinde her şey arzu ettiğiniz gibi olur inşallah. Ümidiniz hiç bitmesin...
Kürşat Filiz
16-06-2005, 19:16
ya ersin umut mu kaldı allahaşkına :-/ Bu yıl 1907 Unifeb bayağı mezun verecek sanırım.Hayatın ortasında gerçeklerle yüzleşildiğinde her şey arzu ettiğiniz gibi olur inşallah. Ümidiniz hiç bitmesin...
Ersin Demirel
17-06-2005, 19:36
ya ersin umut mu kaldı allahaşkına :-/
Yapma be Kürşat.. Olumsuzluğa kapılmayuın gözünüzü seveyim. Zamanla yoluna girecektir her şey...
Mert Salgın
17-06-2005, 21:23
Selam arkadaşlar....ve tamamen bitti.....
darısı diğer arkadaşların başına...asıl şimdi başlıyor matraton askerlik.....iş......ama şuan bunları düşünmek istemiyorum ii bir tatili hak ettim......
saygılar.....
Ersin Demirel
18-06-2005, 15:16
Hadi hayırlı olsun Mert.. İyice bir tatil yap bakalım..
Mert Salgın
19-06-2005, 01:21
Hadi hayırlı olsun Mert.. İyice bir tatil yap bakalım..
teşekkürler arkadaşım 27haziranda kep atalım ondan sonra "MEZUN" yazısını konduracaz...hele herşey kesinleşsin...şimdi de askerlik davasıyla uğraşıcaz...kasımda da AskerFeB :) 8) ::)
Burak Tuzlu
21-06-2005, 14:24
mezuniyet bize haram yine mezun olamadım
Kürşat Filiz
22-06-2005, 19:00
aynen....mezuniyet bize haram yine mezun olamadım
Ersin Demirel
23-06-2005, 17:26
mezuniyet bize haram yine mezun olamadım
Yapmayın yaaa... Neyse sağlık olsun...
Burak Tuzlu
23-06-2005, 17:42
halen bir umut var:'(
Mert Salgın
25-06-2005, 02:03
27 Haziran Mezuniyet Töreni.....artık geri sayım......
hepinize kolay gelsin sizede bu mutluluğu yaşamanızı dilerim...
Kürşat Filiz
25-06-2005, 02:20
ne mutluluk amaaa... ;)27 Haziran Mezuniyet Töreni.....artık geri sayım......
hepinize kolay gelsin sizede bu mutluluğu yaşamanızı dilerim...
Didem Bektaş
25-06-2005, 10:29
Bende bugun saat 16.00 itibariyle buraya terfi ediyorum :) Okan'ın da mezuniyeti bugün sanırım, ben bile mezunsam buranın sayısı baya artacak bu sene herhalde ;) mezun olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun ve mezuniyetleri hayırlı olsun :)
Okan Uzunkaya
25-06-2005, 13:25
Bende bugun saat 16.00 itibariyle buraya terfi ediyorum :) Okan'ın da mezuniyeti bugün sanırım, ben bile mezunsam buranın sayısı baya artacak bu sene herhalde ;) mezun olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun ve mezuniyetleri hayırlı olsun :)
Evet Didemcim hafıza süper, bugün akşama tören :). Ama mezun olamıyoruz orası ayrı, fazla karıştırma ;)
Neyse, hele bi cübbemizi giyelim kepimizi atalım da, diplomayı biraz geç alsakta olur :)
Seçkin Özmen
25-06-2005, 14:23
Okan Başkan hayırlı olsun, diplomayı dert etme, kepi at yeter ;)
Uğur Şimşek
25-06-2005, 21:47
ben mezun yazısını ekledim bile.... :D :Ddarısı sizin başınıza
;) ;)
Mert Salgın
25-06-2005, 22:12
ben mezun yazısını ekledim bile.... :D :Ddarısı sizin başınıza
;) ;)
valla hocam bende ekleyecem ama kep atmayı bekliyorum "Mezun" yazısıyla ilk mesaj buraya saygılar....bütün mezunlarımıza hayatta başarılar bol kazançlı işler..."umut mezunun ekmeği" ;D ;D ::) ::)
Okan Uzunkaya
26-06-2005, 23:01
Diplomanın fotokopisini koymam biraz zaman alabilir ancak, kep atışımın fotosunu koyabilirim Kürşatçım :)
Mezun olamasakta, kep atmanın tadı bir başkaymış, darısı herkesin başına..
Sancar Serbest
26-06-2005, 23:52
tebrıkler okan baskan ınsallah bende 1temmuzda kepı atıyorum
Mert Salgın
28-06-2005, 00:24
Selam arkadaşlar
bugün kepimi attım ve artık "Klasik Arkeolog" olarak sizlerin arasındayım....herkese bu mutluluğu yaşamayı dilerim.....
saygılar....
Ozan Avcu
28-06-2005, 10:43
Bİz bu kepleri Finallerden önce atmıştık, okul bize güveniyodu galiba :D Neyse 3 tane sınav sonucu açıklanacak sonra bende resmen mezun oluyorum.
Ersin Demirel
28-06-2005, 13:57
Selam arkadaşlar
bugün kepimi attım ve artık "Klasik Arkeolog" olarak sizlerin arasındayım....herkese bu mutluluğu yaşamayı dilerim.....
saygılar....
Hayırlı olsun kardeşim... Hayatta başarılar..
Mert Salgın
28-06-2005, 15:31
Sağol kardeşim....
saygılar...
Ozan Avcu
30-06-2005, 14:03
Finitto , Ben de mezunum :)
Özenç Yeşilçiçek
30-06-2005, 16:55
Yazmıyım...Yazmıyım dedim ama yok!Dayanamıcam ::)
İnsan hayatının en mükemmel yılları ÜNİVERSİTE YILLARI...
Olun mezun,ne varsa...
Ersin Demirel
01-07-2005, 17:43
Yazmıyım...Yazmıyım dedim ama yok!Dayanamıcam *::)
İnsan hayatının en mükemmel yılları ÜNİVERSİTE YILLARI...
Olun mezun,ne varsa...
Öğretmenim ama öğrencilği özlüyorum... Aaahhh! Ahhhh! Gerçi şanslıyım yine, öğrencilerle bir bazen ben de kudurdum bu yıl:)
Funda Meriç
02-07-2005, 14:27
Kahrolsun KPSS..
Ersin Demirel
02-07-2005, 19:18
Fundacığım kötü geçti sanırım.. ???
Funda Meriç
02-07-2005, 19:22
Kötü geçtiğinden değil..Elimden geleni yaptım, emin olduklarımı işaretledim, doğrularım gitmesin.. :D Ama 4 sene oku..30 kişiden biri olmak için ki İstanbul dahil değil buna..amaan uzun uzun yazarım, uyarı bile alırım da..değmez walla klavyemi yormaya..
Yalçın Ateş
02-07-2005, 19:56
çoğalıyoruzzz:)
Ersin Demirel
05-07-2005, 17:23
Yeni mezunlarımızda şimdi bir boşluk duygusu hakimdir şimdi. Sorgulama dönemindedirler şimdi. Mezuniyetin sevincine iş bulma korkusu karışmıştır... Alalh herkesin gönlüne göre versin...
Burak Tuzlu
07-07-2005, 16:39
malesef yine olmadı bir ders yüzünden :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Mert Salgın
09-07-2005, 03:44
sağlık olsun arkadaşım kısmet artık.....
bu arada yeni geyiğim...
"Ben okurken....." ya da "Ben Üniversitedeyken..." :P bayılıyorum yaa hehehhee...daha 2hafta geçti ve bu geyik süper oluyor tavsiye edilir :)
bu arada acaip sıkılıyorum onu anladım...askere kadar zaman geçirmem gerekir. offf offf....Kazı ya gitsem ii olur paslandık
Sercan Matur
11-07-2005, 01:27
Resmen Bitti.. ;)
Mustafa Güngör
11-07-2005, 02:16
kardeşim hayırlı ugurlu olsun...nice mutlu askerlik ve iş hayatına....hediyemi werdim sıramı savdım :D anladın sen anladın
İsmail Sümer
11-07-2005, 04:35
hayırlı olsun Sercan... iş hayatında başarılar..
Funda Meriç
11-07-2005, 12:17
Sercan, aramıza hoşgeldin ;)
Sinan Bıçak
11-07-2005, 14:35
Resmen Bitti.. ;)
Yüksek yapmayı düşünüyordun
Sercan Matur
11-07-2005, 19:59
Yüksek yapmayı düşünüyordun
yüksek yapabilmek için önce okulu bitirmek lazım dimi ama ;)
bu arada teşekkürler arkadaşlar
darısı okuyanların başına... ;)
Çınar Şahin
11-07-2005, 22:30
Sercancim hayatta basarilar
Ersin Demirel
12-07-2005, 20:27
Kardeşim hoşgeldin sivilliğe... Başrılarını işiterek mutlu olmamız dileğiyle..
Safa Arıkan
12-07-2005, 23:36
Resmen Bitti.. ;)
Sayın Sercan Matur Kocaeli Üniversitesi 2001-2005 yılları arasında göstermiş olduğunuz üstün başarılardan dolayı sizleri kutlar hayatınızın geri kalan zamanında sizlere çok güzel bir yaşam dileriz ;D
Kardeşim hayırlı olsun sende meeezunlar kervanına katıldın darısı bizim başımıza ;) :D
Sancar Serbest
13-07-2005, 11:55
hayırlı olsun sercan
Mert Salgın
13-07-2005, 12:18
Geçmiş olsun Sercan arkadaşım, hayırlı olsun darısı herkesin başına....darısı askerliğe iş hayatına işte hep birine...
saygılar
Sercan Matur
13-07-2005, 13:56
tekrar teşekkürler arkadaşlar...
Bundan sonra da Allah yardımcımız olsun...
Burak Tuzlu
13-07-2005, 14:55
negüzel yeni yeni mezunlar.Ağustosta bende inşallah...
Nadir Arslan
13-07-2005, 14:55
Hayırlı uğurlu olsun Sercan
darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaaaaa
Kürşat Filiz
15-07-2005, 19:47
amiiinnn...Hayırlı uğurlu olsun Sercan
darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaaaaa
Burak Tuzlu
20-07-2005, 20:47
arkadaşlar yaz okulundayım mezuniyet için son 5hafta :D:D:D
Mert Salgın
21-07-2005, 03:43
ha gayret hafiften hafiften yüklen yüklen hafiften......:D :D :D
Funda Meriç
21-07-2005, 10:40
8 sene sanat oku git muhasebeci ol.. ;D
Bu devirde her bölümü okumak lazım tabi ;)
Funda Meriç
22-07-2005, 15:18
70,97 ile mezun olmuşum..Sizler?
Bora Erdinç
25-07-2005, 14:15
Bu sene mezun olan 1907 Unifeb Gaziantep Yönetim Kurulu adına yeni mezun arkadaşlarımızı candan kutluyoruz...
Kürşat Filiz
25-07-2005, 23:17
bu okul bitermi?
Ersin Demirel
26-07-2005, 12:44
75 desem ;)
Gizem İnanç
26-07-2005, 18:52
*75 desem ;)
Ah Ersin'cim ah... Kantinler sensiz kalalı neredeyse 2 sene oluyo... :-[
Funda Meriç
26-07-2005, 21:41
*75 desem ;)
De canım, yarış mı yapıyoruz.. ;) Başka yok mu not ortalamasını bilen?
Ozan Avcu
27-07-2005, 17:23
69
Ersin Demirel
28-07-2005, 15:35
Ah Ersin'cim ah... Kantinler sensiz kalalı neredeyse 2 sene oluyo... :-[
:(
Üzme beni Gizem... Ağlarım bak :'(
Burak Tuzlu
24-08-2005, 23:48
ŞÜKÜRLER OLSUN BEKLENEN GÜN GELDİ SON Fİnal VE mEzUNİYET
Ersin Demirel
25-08-2005, 15:48
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
Burak Tuzlu
04-09-2005, 13:41
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
teşekkürler. Artık mezunFEB için çalışmaya başlarız ;)
Yalçın Ateş
04-09-2005, 14:43
iş hayatını görecek arkadaşlarımız keşke mezun olmasaydım derler bence ...
dışarıdan göründüğü gibi değil mesela bugün pazar ve çalışmak zorundasın kimseyi göremeyeceksin of of nasıl b
i hayat gelicek karşımıza daha allah bilir
Mert Salgın
14-09-2005, 14:50
69
69,27..... :D
Burak Tuzlu
20-09-2005, 23:46
ben yine okumak istiyuorum
Ersin Demirel
21-09-2005, 20:55
Özlenmez mi okumak... Hayat çok yoruyor...
Funda Meriç
21-09-2005, 22:00
yine okumak demeyelim de yeniden sorumsuz olmak isterdim..
Ersin Demirel
22-09-2005, 21:24
yine okumak demeyelim de yeniden sorumsuz olmak isterdim..
Kaygısızlık günleriydi öğrencilik.. Sadece son senemde yaşamıştım "Ne olacağım ben?" endişesini... Ondan önceki üç yıl rahat, lay lay lom dönemleriydi.. Hayat çok zor... Yük taşımak, sorumluluk almak ve senden beklentisi olanların gözlerinden bu beklentiyi okumak....
Hepimize kolay gelsin:)
Burak Tuzlu
22-09-2005, 23:02
offf evde hanım para bekler çocuklar aş bekler. Yanmişum ben:D
Murat Ünlü
24-09-2005, 14:13
yeni mezunlar kervanına hayırlısıyla katılmış bulunuyorum.çok degişik bir duygu gerçekten . şimdi ne yapacaksın soruları olmasa daha iyi olacak ama başa gelen çekilir.
Burak Tuzlu
25-09-2005, 00:34
seni aramızda görmek güzel. Sanki 3-4 yıldır bu topicteyim:D
Mert Salgın
28-09-2005, 03:46
Selam millet...
insan ne yapacağını bilmiyor hakikaten yazın kazı falan derken öle geçti şimdi o da yok askerliğe başvurdum yarın falan belli olacak eğer karar çıkarsa 12 Aralık ta askere gideceğim artık AskerFEB olarak hizmet verecez sanırım...yeni mezun arkadaşlar sizin böle bir askere gitme durumunuz var mı? gereken konularada birbirimize yardımcı olabiliriz sanırım aramızda ki hanımları sıkmadan tabi :D
saygılar...
Burak Tuzlu
28-09-2005, 03:48
AskerFEB mi aman allahım:D
Mert Salgın
28-09-2005, 03:56
Valla bence hoş fikir ;D organizasyonlar belli uğurlama organizasyonu :o...
Burak Tuzlu
28-09-2005, 04:15
en büyük asker mezun asker
Mert Salgın
28-09-2005, 04:26
;D
Ersin Demirel
28-09-2005, 14:09
Askerliğim önümüzdeki kasım sonuna kadar tecilliydi. Önümüzdeki haftaya askerlik şubesine bir uğrayacağım, bakalım durum nedir ne değildir...
Yalçın Ateş
29-09-2005, 11:11
Askerliğim *önümüzdeki kasım sonuna kadar tecilliydi. Önümüzdeki haftaya askerlik şubesine bir uğrayacağım, bakalım durum nedir ne değildir...
boşver askerliği ya ne güsel çalışıyorduk şurda Ersin yaaa bak ben gidiyormuyummm:P
Ersin Demirel
29-09-2005, 12:41
Yalçıncığım gitmek lazım. Nereye kdar erteleyeceğiz ki.? Eninde sonunda gideceğiz işte...:)
Yalçın Ateş
29-09-2005, 23:01
Ya gitmek istedik beklettiler şimdide ben gitmicemm zaten bi aksilik olmazsa çalıştığım yerde en az 1 sene felan kalıcam ondan sonra askere gider gelirim ...
Mert Salgın
30-09-2005, 04:40
Valla dün öğrendim ki 12 Aralıkta askerim...bana soracak olursanız erkenden halledip dönün derim...
Ersin Demirel
30-09-2005, 20:40
Valla dün öğrendim ki 12 Aralıkta askerim...bana soracak olursanız erkenden halledip dönün derim...
Hadi hayırlısı bakalım... Ben daha gidemedim şubeye.. Sanırım bana da aynı zamana gün verirler. Nereye gideceğin belli oldu mu Mert?
Burak Tuzlu
01-10-2005, 00:16
hayırlısı mertcim bende yarın tecile gidiyorum uğurlamaya gelicem haa haber ver:D
Mert Salgın
01-10-2005, 20:44
Sağolun beyler hayırlısı bakalım daha belli değil bir iki kere daha gidecem şubeye bakalım neresi çıkacak..haberdar ederim
Yalçın Ateş
02-10-2005, 10:30
ben askerliğimi çalıştığım yerde yapıyorum şimdi dışarı çıkmadan kaç gün daha geçirebilirimm bilemiyorıum yaneeee
Ersin Demirel
03-10-2005, 14:47
Kısmetse bir ay içinde stajım kalkacak. Ondan sonra da ver elini asker ocağı.. Hep koşturmaca tam koşturmaca:D ;D
Burak Tuzlu
08-10-2005, 23:45
oy oy gel tecil git tecil
Ersin Demirel
09-10-2005, 23:32
Hayırdır kardeşim
sen de mi tecil??
Burak Tuzlu
09-10-2005, 23:46
ewet karedş piyasada çıtırlarla online olmaya devam ;D
Burak Tuzlu
21-10-2005, 00:55
mezunlar nerelerdesiniz ramazan bereketi topicimize yansımadımı yoksa:D
Ersin Demirel
21-10-2005, 14:26
Yoğunluğum üst düzeyde devam etmekte. Askere gidene kadar da bu şekilde devam edecek. Maçlara bile gidemez oldum yahu.
Onur Kalkandelenli
21-10-2005, 16:47
Ne maclar yaparız be askerde , salla macları ;D
Ersin Demirel
21-10-2005, 17:18
Ne maclar yaparız be askerde , salla macları ;D
:) Koğuuuuuşşş KALK! ;D
Burak Tuzlu
22-10-2005, 16:53
:D:D:D
Ersin Demirel
23-10-2005, 13:26
1 aralıkta sınava girip, 11 ya da 12 aralıkta askerim galiba ::)
Mert Salgın
23-10-2005, 15:16
Selam millet...Esin kardeşim bende 2-3-4 Aralıktan birinde sınava girecem ve 12 aralıkta askerim...yer falan belli olduğunda haberleşelim kim bilir belki tertip oluruz....;D ;D ;D
bu arada sıralama yapmışsındır; benim sıralamam
Deniz-İstikham-Muhabere-Hava-Personel/Ulaştırma (biri yedek subay sırası biri kısa dönem sırası)
Bora Uzunlar
23-10-2005, 19:26
askere gidecekler arkadaşlar havacı filan olursanız haberimiz olsun 8)
Ozan Özdemiroğlu
24-10-2005, 01:15
*askere gidecekler arkadaşlar havacı filan olursanız haberimiz olsun 8)
:D şimdi bu lafı ne tarafa çeksek ;D ;D
Ersin Demirel
25-10-2005, 15:07
Selam millet...Ersin kardeşim bende 2-3-4 Aralıktan birinde sınava girecem ve 12 aralıkta askerim...yer falan belli olduğunda haberleşelim kim bilir belki tertip oluruz....;D ;D ;D
bu arada sıralama yapmışsındır; benim sıralamam
Deniz-İstikham-Muhabere-Hava-Personel/Ulaştırma (biri yedek subay sırası biri kısa dönem sırası)
Haberleşelim kardeşim:)
Mert Salgın
28-10-2005, 06:48
Aman diyim; sakın 4 Aralık'ta sınava gireyim deme; firar sayılırsın ;) Sistem değişmediyse son sınav günü 3 Aralık olur çünkü.
doğrudur....1-2-3 aralık sınav tarihleri ben yanlış yazmışım...teşekkürler yine de düzeltme için
artık geri sayım başlıyor......son 45 gün :o
Ersin Demirel
28-10-2005, 16:25
doğrudur....1-2-3 aralık sınav tarihleri ben yanlış yazmışım...teşekkürler yine de düzeltme için
artık geri sayım başlıyor......son 45 gün *:o
Hadi yaa.. Aman!!!! Heyecan bastı :-/
Mert Salgın
29-10-2005, 02:14
valla hocam zaman daralıyor ben arkadaşlarla görüşmelere başladım bile şimdiden veda turları....sonra gelsin şafak sayımı 8) :o
81/71
Burak Tuzlu
11-11-2005, 00:23
12 aralık şafak sayfalarını beraber yırtalım çobuk geçsin mert
Mert Salgın
11-11-2005, 15:11
Tamamdır kardeşim...hatta şöle mankenli assolistli şafak defterleri de edinmek gerekir ;D ;D kabaca bi hesap yaptım 18-19-20 mayıs gibi dönüşümüz var tabi izin almazsak :o :D son bir ay kaldı artık arkadaş akraba görüşmelerim başlıyor acaip hissediyor insan hadi bakalım hepimize hayırlısı olsun....haberleşelim yazışalım burada olmadı açarız bi başlık "AskerFEB" diye ;D ;D ;D
saygılar...
Burak Tuzlu
11-11-2005, 16:50
Sayfa açmalayalım mezun febi asker feb olarak değiştirelim
Kardeş düşünsene askerdeki komutanda ufb mezunuymuş amma tatlı olur haaaaa. Takvimdeki çıtırların sayfalarını değil orjinallerini koparırız artık:D:D
Mert Salgın
12-11-2005, 03:46
o zaman bizim halimiz tehlikeli yazdıklarımız direk TSK ya iletilir valla...ama gittiğim yerde önce bir İzmir/Karşıyakalı sonrada Fenerbahçeli komutan bulmalıyım biraz olsun rahat olmak için hele hele göztepeli üstüne üstük gsli bi komutan(ikisi bi arada oldumu beni unutun) çıkarsa artık kısa dönem gidip seneye hayırlısıyla dönerim ;D ;D ;D....bizde bu başlığı çarşı izinlerinde haberleşmede kullanırız artık...hadi ii bakın kendinize saygılar....
"MERT SALGIN...İZMİR...EMRET KOMUTANIM" oyy oyyy
Burak Tuzlu
12-11-2005, 18:29
ewet topicin ismi belli çarşı izni pazarları forumda üye patlaması olur:D
Mert Salgın
13-11-2005, 22:12
Tekmil Mıntıka 3-5 Nöbeti
Kokutmaz AskerFEBliyi
hem havada hem karada
Bu alemde kral Kanarya
(uyduğu kadar artık)
Esmer Sarışın Farketmez Piyadeler Affetmez......!!!! ;D ;D ;D ;D
Şafak Dülger
15-11-2005, 23:44
Bende bu hafta içi askerlik şubesine gidecem, geri kalan işlemlerimi halledip Aralık başı sınava girecem, Gönlüm kısa dönemden yana. Ama sonuç nolursa olsun, Bu Vatana Canımız Feda...
Serkan Ergül
16-11-2005, 15:08
yoklama kaçağı oldum bu tempoda gidersem asker kaçağıda olurum...
Burak Tuzlu
16-11-2005, 16:24
yoklama kaçağı oldum bu tempoda gidersem asker kaçağıda olurum...
;D
Mert Salgın
18-11-2005, 15:32
Millet bugün paramı almışım şubeden tam tamına: 3YTL 851ykrş;D artık doya doya harcarım...;D insan sapıtıyor valla bunları bir arada görünce 3Aralıkta sınavım var hadi hayırlısı bakalım....sizden ne haber var mı bi gelişme..?
Burak Tuzlu
18-11-2005, 18:44
Millet bugün paramı almışım şubeden tam tamına: 3YTL 851ykrş;D artık doya doya harcarım...;D
Maaşın güselmiş Mert. oralarda bana görede bir iş ayarlasana :D
Şafak Dülger
19-11-2005, 23:53
Valla ben eksik aldım o zaman bana tam 3.75 ytl verdiler:)
Adana'da güzel bir kebab yerim artık o parayla..
Mert Salgın
21-11-2005, 00:14
benimki bir tost bi kolayla tükendi ama sanırım bi kuruşum duruyor ;D onuda kolye yapar asarım artık ;D
Burak Tuzlu
01-12-2005, 14:34
Yaw askerlik demeyin zaten mezun olunca endimi emekli gibi hissediyorum.birde askerliğin ensemde olduğunu hissedince çıldırcaaammmmm:D
Mert Salgın
02-12-2005, 03:41
Evet beyler zaman daralıyor....sınavlara giren olduysa şöle bi laf ediversin neler oldu diye ben son gün 3 Aralıkta girecem...sonrada say bakalım son haftayı....alışveriş yapan var mı? ;D ;D ;D yeşillediniz mi?
Mert Salgın
02-12-2005, 13:59
Selam arkadaşlar bugün arkadaş sınava girmiş BALIKESİR de bilmiyorum giren var mı? çok kalabalıkmış sabah 8 de orada olmalarına rağmen 3de girebilmiş sınava...
Balıkesir de girecek olan Burak sensiz sanırım unutma telefon sokmuyorlarmış hiç boşuna götürme toplama oluyormuş bu sırada da çok zaman kaybı oluyormuş baştan götürme bence...25matematik/25türkçe den sınav oluyor çeldirici sorular varmış....kimlik numaran falan telefonun da kayıtlıysa mutlaka bi kağıda yaz da git sınav yerine.....bu arada epey bi sabır testleri varmış.....
100kişiyle aynı anda form doldurma gibi:
YAZ......ADIN......SOYADIN tek tek aheste aheste hepsi için vakit veriliyormuş 5dakka ;D ;D ;D.....Balıkesir de olanlardan bahsediyorum :D....varsa bi duyumunuz falan iletin sizde saygılar hepimize allah kolaylık versin......
Mert Salgın
08-12-2005, 16:32
Evet beyler neresi olduğu belli oldu....İzmir den sadece 3saatlik mesafedeyim Denizli İl Jandarma Kom. 'dayım...hepimize şimdiden hayırlı olsun
Bahtiyar Güdürü
08-12-2005, 17:46
Evet beyler neresi olduğu belli oldu....İzmir den sadece 3saatlik mesafedeyim Denizli İl Jandarma Kom. 'dayım...hepimize şimdiden hayırlı olsun
hadi bakalım hayırlı olsun güle güle git güle güle gel enbüyük asker mezun asker :D
Mert Salgın
08-12-2005, 18:29
Sağol arkadaşım valla hayırlsı inşallah tüm AskerFEBli ve diğer askerlere
Ersin Demirel
11-12-2005, 11:18
Bakaya kaldım. Raporumu aldım. Nisanda gidiyorum. Hepimize hayırlısı inşaallah!!!
Mert Salgın
11-12-2005, 18:52
Selam millet belki de bu askerlik öncesi buraya son yazışım olabilir...bi daha ne zaman yazma imkanım olur bilemem yarın bu eleman askere gider Denizli yolları gözüküyor...kendinize iyi bakın asker olan herkese hayırlı teskereler...sağlıkla huzurla görevimizi tamamlayıp dönelim hayırlısıyla....iyi bakın kendinize...saygılar
Şafak Dülger
31-12-2005, 15:40
Bazı seylerın aslında en cok bu konu baslıgında yazılması gerekırken ,uzun süreden beri kımseden ses cıkmamıs..
Yoksa, aramıza yenı katılan kardeslerımız kadar,Mezunların arttıgı bu bırlıkte Paylasacak hıc bırsey kalmadı mı..?
Ersin Demirel
31-12-2005, 19:04
Haklısın Şafak kardeşim. Ben de yazamıyorum bayağı bir süredir. Elbette paylaşacak çok şey var bu başlık altında biz mezunların. Mesela bugün dersin ortasında "pat " diye müfettişler girdi sınıfa. Bir heyecan bende ;D Neyse ki kazasız belasız atlattım. Beğendiler performansımı.
Sen neler yapıyorsun?
Mert Salgın
08-01-2006, 14:04
Selam arkadaşlar Denizliden bildirmekteyim...acemilik bitti ve yemin töreni itibariyle evci çıktım akşam tekrar birlişğişme teslim oluyorum..herşey iii gidiyor...usta birliğinde Denizli de olacam alaydayım...herkese selamlar saygılar....
ŞAFAK 129 :)
Şafak Dülger
11-01-2006, 15:17
Ersin bişey olmamasına sevindim.. Geçmiş olsun hocam ne diyelim sendeki bu bilgi olduktan sonra Meb başkanı gelsede bişey olmaz:)
Mert evci olayı biraz kasacağından uğraşmadım hiç. Şimdilik çarşı izinlerinde çıkabiliyorum
Hayırlı teskereler herikinizede.!
Ya diğer MEZUN kardeşlerim neler yapıyor.?
Sercan Matur
17-01-2006, 20:01
Çalışıyoruz ;)
Mert Salgın
29-01-2006, 15:39
selam millet denizli den bildirmeye devam etmekteyim zaman geçmek bilmiyor amelelik nöbetler falan uğraşıyoruz işte evci olayını bende sonra ayarlayacağım annemler geldi bu hafta İzmişr zaten 3saatlik yol ama gözümde tütüyor şafak 108 bitsede dönsek....:D
Şafak sana da kolay gelsin sabırla sükunetle saygılar herkese....
Kürşat Filiz
20-02-2006, 22:43
öhöm öhööm...
aranıza katılmaktan mutlukluk duydum;)
sevgiler:D
Mert Salgın
21-02-2006, 11:18
Selam millet hafta sonu nöbetçi kolluğu tuttuğumdan hafta içi çarşı izni almatayım şuan keyfini çıkartıyorum dışarısının şafaklar geçi
yor en son yazımda 108 sayarken şimdi şafak 85 diyorum tüm askerfeblilere selamlar kolay gelsin....
Ersin Demirel
27-03-2006, 14:27
Eveeet, sonunda askerlik yolu bana da göründü. 2 Nisanda Tuzla'da sınava gireceğim kısmetse ve sonraki 10 gün içinde asker olmuş olacağım. Bakalım kısmetimize neresi çıkacak.
Mert kardeşim sen de bitirdin artık. Hadi gözün aydın.. Darısı başıma:)
Yalçın Ateş
27-03-2006, 19:39
Eveeet, sonunda askerlik yolu bana da göründü. 2 Nisanda Tuzla'da sınava gireceğim kısmetse ve sonraki 10 gün içinde asker olmuş olacağım. Bakalım kısmetimize neresi çıkacak.
Mert kardeşim sen de bitirdin artık. Hadi gözün aydın.. Darısı başıma:)
selam herkese :)
ersin hocam biz yine ertelettik 2 sene böyle giderse beni askere almicaklar yaştan dolayı ....:(
şimdi çalıştığım yerden sonra yeni şantiyeme gidiyorum bir sürü iş var askerlik başka bahara kaldı.
kibbbb gs maçına inş yetişirim:)
Ersin Demirel
28-03-2006, 20:13
Kardeşim yeter ki hayırlısı olsun. Sıkma canını sen. Sevgiler
Burak Tuzlu
28-03-2006, 23:05
askerFEB nasıl askerlik ;) anılarınızı nerde paylaşıcaz ;D
Ersin Demirel
30-03-2006, 14:42
Anılarımız olunca onları da burad paylaşırız kardeş ;)
Burak Tuzlu
30-03-2006, 19:06
Anılarımız olunca onları da burad paylaşırız kardeş ;)
inşallah kardeş burad ;D paylaşmak dileğiyle güsel şeyler anlatında bizde hemen gidelim ;)
Ersin Demirel
30-03-2006, 20:01
İnşallah kardeşim... Bitirelim gelelim bakalım...
Funda Meriç
30-03-2006, 20:06
Mezun olmasaydım şimdi ben de sınıf arkadaşlarım gibi bir hiç yüzünden bıçaklanmış, belki de aranızdan ayrılmış olucaktım...
Okuyan, okullarında böylesine insanlık dışı olaylar olan tüm arkadaşlarım dikkat etsin..
Burak Tuzlu
30-03-2006, 20:11
İnşallah kardeşim... Bitirelim gelelim bakalım...
sen yinede ara ara anlat. ;)
Mert Salgın
02-04-2006, 12:50
Selam beyler bayanlar...zamanlar geçip gidiyor valla Ersin kardeşim sende geliyorsun bakıyorum asker ocağına bugün sınavın varmış hadi bakalım hayırlısı olsun şuandan itibaren askersin sende unutma bunu koz olarak kullanırsın :) yavaştan bizde torunları bekliyoruz yani 309. kısa dönemleri yani sizi Şafak Manisa bilmeyen için 45 sayıyorum....bu arada denizli jandarma alayındayken 3 gün önce Pamukkale jandarma karakoluna geçiş yaptım şimdi daha rahatım eh son günlerimizi rahat geçirelim dimi ya ii bakın kendinize Denizli ye gelecek olursanız beklerim...saygılar
Ersin Demirel
02-04-2006, 19:20
Evet dün itibariyle askerim artık. ASkerlik havasını ilk kez dün solumuş oldum. 06. 00'da evden çıkmıştım ve evde oluşum tam 21.00'dı. Öldüm vallahi. Kısmetse 12 nisn'da birliğime katılacağım. Neresi olacağı 8-9 nisanda belli olacak..
Sana da hayırlı olsun Mert kardeşim. Bekle geliyorum:)
Ersin Demirel
08-04-2006, 13:41
Eveeeetttt mekanim da belli oldu sonunda. Dz. Er Egitim Tabur Komuitanligi Izmir...
Hayirli teskereler bana.............
Mert Salgın
08-04-2006, 17:57
ooo hocam benim memlekettesin sen izmir geldiğinde mutlaka bana mail at ben 17-18 gibi orada olurum eğer başka bir yere yollannmazsan sana yardımcı olurum orada hadi hayırlısı ya denizci demek çok istiyordum ama olmadı bakalım kısmet sanaymış neyse haber haberleşelim seni orada yalnız bırakmayız merak etme...güzelyalı taraflarında olacaksın sen Poligon diye geçmiyor eğer yalnış hatırlamıyorsam benim izmirli arkadaşımda orada yaptı ordan istanbul SAT a gitti ama santralci olatrak bakalım kısmet seninki de hadi hayırlı teskereler şimdiden....bu arada zoruna gitmesin(bu lafı çok duyacaksın hemen bozulma) şafak 38 yani gayseri ;) sende ekim eylül gibi bitireceksiniz hadi hayırlsı tekrardan...
saygılar
Ersin Demirel
08-04-2006, 20:09
ooo hocam benim memlekettesin sen izmir geldiğinde mutlaka bana mail at ben 17-18 gibi orada olurum eğer başka bir yere yollannmazsan sana yardımcı olurum orada hadi hayırlısı ya denizci demek çok istiyordum ama olmadı bakalım kısmet sanaymış neyse haber haberleşelim seni orada yalnız bırakmayız merak etme...güzelyalı taraflarında olacaksın sen Poligon diye geçmiyor eğer yalnış hatırlamıyorsam benim izmirli arkadaşımda orada yaptı ordan istanbul SAT a gitti ama santralci olatrak bakalım kısmet seninki de hadi hayırlı teskereler şimdiden....bu arada zoruna gitmesin(bu lafı çok duyacaksın hemen bozulma) şafak 38 yani gayseri ;) sende ekim eylül gibi bitireceksiniz hadi hayırlsı tekrardan...
saygılar
Eyvallah kardeşim.. HAdi sana da tekrar hayırlı teskereler.. Bir kaç gün önce İzmir'deki arkadaşa "İzmir'e düştüm" diye şaka yapmıştım. Meğer Allah söyletmiş.... Cep numaramı falan yazıyorum şimdi özel mesajla. Muhakkak haberleşelim..
Ersin Demirel
12-04-2006, 12:55
İzmir'deyim... Soğuk ve rüzgarla karşıladı beni İzmir. Keşif gezisine çıkmışken internet cafeye de bir uğrayayım dedim. Konak Meydanı yakınındayım.
Dün gece her ne kadar "ağlamayacağım!" desem de annemin ve kardeşlerimin gözyaşlarına dayanamadığım için benden de yaşlar boşaldı. Yol boyunca uyudum. Saat üç gibi birliğime katılırım artık.
Burak Tuzlu
12-04-2006, 19:44
İzmir'deyim... Soğuk ve rüzgarla karşıladı beni İzmir. Keşif gezisine çıkmışken internet cafeye de bir uğrayayım dedim. Konak Meydanı yakınındayım.
Dün gece her ne kadar "ağlamayacağım!" desem de annemin ve kardeşlerimin gözyaşlarına dayanamadığım için benden de yaşlar boşaldı. Yol boyunca uyudum. Saat üç gibi birliğime katılırım artık.
allah kolaylık versin kardeşim .HAyırlı tezkereler. İnşallah fbli bir komutan çıkar karşına ;D bakalım kısmet bize nezman. benı bile canım çekti ;D ;D ;D
Mert Salgın
15-04-2006, 20:21
vira bismillah diyelim o zaman ersin hocam bende son 1ay kaldı dönünce seni ararım belki denk gelir görüşürüz hayırlısı olsun hayırlı teskereler...
saygılar
Ersin Demirel
13-05-2006, 21:42
Selamlaaarrr.. İzmir - Poligon'daki 1 aylık acemi birliğim dün itibariyle noktalandı ve bu sabah İstanbul'a kavuştum. 1 hafta dağıtım iznimi kullanacağım sonra istikamet usta birliğim için GÖLCÜK DENİZ ORDUEVİ olacak...
Çok güzel bir acemi birliği geçirdim, hayırlısıyla son 125 günü de bitirip döneceğim.. Şampiyonluk coşkusunu yaşamaya geldim inşallah:)
Mert Salgın
18-05-2006, 03:09
Ersin hocam bende teskereyi aldım bugünü evimde geçirecem artık bitti be bitti.... geldi geçti 5 ay ama çeken biliri bunu anlayacaksın sana hayırlısı olsun ama şunu söyleyeyim dağıtım iznini kullandığına 5ay sonra pişman olabilirisin devrelerin gidecek sen orada olacaksın neyse sağlık olsun...şimdiden canını sıkmayayım ama ordu eviymiş krallar gibi yaparsın bir nevi baskı altınbda tatil olacak seninki denetlemelere dikkat....!!!! :D
Ersin Demirel
18-05-2006, 18:10
Ersin hocam bende teskereyi aldım bugünü evimde geçirecem artık bitti be bitti.... geldi geçti 5 ay ama çeken biliri bunu anlayacaksın sana hayırlısı olsun ama şunu söyleyeyim dağıtım iznini kullandığına 5ay sonra pişman olabilirisin devrelerin gidecek sen orada olacaksın neyse sağlık olsun...şimdiden canını sıkmayayım ama ordu eviymiş krallar gibi yaparsın bir nevi baskı altınbda tatil olacak seninki denetlemelere dikkat....!!!! :D
Hadi gözün aydın kardeşim.. Dağıtım iznimi şampiyonluk için kullanmıştım ama içimizde patladı.. İzmir'de denetim yaşamadım hiç, nasıl bir durum olduğunu bilmiyorum yani... Bakacağız artık...
Bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum...
Mert Salgın
26-05-2006, 03:49
sağlık olsun hocam nasıl geçiyor günlerin ilk çarşından haber bekliyorum senden...ben şimdilik kafa izni yapıyorum ama yavaştan iş güç arama yollarındayım eee boş oturmmamak gerek değil mi?allah kolaylık versin saygılar hayırlı teskereler....
"şafak demiş cart curt...!!!" diyeceğin günler çabuk gelsin ::) ;D
Ersin Demirel
01-06-2006, 11:11
sağlık olsun hocam nasıl geçiyor günlerin ilk çarşından haber bekliyorum senden...ben şimdilik kafa izni yapıyorum ama yavaştan iş güç arama yollarındayım eee boş oturmmamak gerek değil mi?allah kolaylık versin saygılar hayırlı teskereler....
"şafak demiş cart curt...!!!" diyeceğin günler çabuk gelsin ::) ;D
İlk çarşıma sabah 09:00 itibariyle çıkmış bulunmaktayım. 12 gündür Gölcük Deniz Orduevi - Marmara Salonu'nda görev yapıyorum. Denize sıfır bir manzara, rahat bir askerlik...
Fenerbahçe Dergisi'nin haziran sayısında İzmir'deki acemi birliğimden bahsettim... İlgilenenlere...
Mert kardeşim; sivil hayatta başarılar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda iş bulur da rahat edersin.
Herkese sevgiler...
Şafak: 112 ;D
Mert Salgın
21-06-2006, 15:07
eee Ersin hocam günler geçiyor yavaş yavaş yiyorsun askerliği de umarım herşey yolundadır...kolaylıklar gelsin....güzel rahat bir yerdesin anlaşılan allah herkese böyle yerlerde askerlik yaptırsın....hayırlısı bakalım bende 1-2 iş görüşmesi yaptım bakalım çıkacak birşeyler....
sanırım 90lardasın şafak olarak
kolay gelsin tekarrdan hayırlı teskereler....
Şafak Dülger
22-06-2006, 16:44
Fenerbahçe Dergisi'nin haziran sayısında İzmir'deki acemi birliğimden bahsettim... İlgilenenlere...
Ersin'im Haziran sayısını çoktan aldım; çok güzel olmuştu bölümün, keşke bende kendi kışlamda böyle birşeyler yapabilseydim ama çoktan tezkere aldım. ;)
Neyse sana hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden.
Ersin Demirel
23-06-2006, 11:04
Şafak 90 artık. Plakalar yaklaştı:) Askerliğini noktalayan siz dostlarıma sivil hayatta başarılar diliyorum.
Askerliğimde Fenerbahçeli olmanın çok faydasını gördüm. Temmuz sayısında da askerlik günlerimi paylaşmaya devam ediyorum.
3 haftadır okuma - yazma kursu öğretmeni olarak görev yapıyorum. 3 hafta daha sürecek kurs. Sonra da 6o'lara düşüyor zaten şafak.
Görüşmek üzere;)
Murat Karaman
23-06-2006, 21:16
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Giresun Meslek Yüksek Okulu
İktisadi İdari Programlar
Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı 2005-2006 Yılı Mezunu olarak aranıza hoşgeldim ;)
Kemal Koç
24-06-2006, 15:46
Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı 2005-2006 Yılı Mezunu olarak aranıza hoşgeldim ;)
Süleyman Demirel Üniversitesi
Isparta Meslek Yüksekokulu
Teknik Programlar
İnşaat Programı 2005-2006 Yılı Mezunu olarak aranıza hoşgelcem inşallah ;) 2 final kaldı açıklanmayan ::)
Funda Meriç
24-06-2006, 16:21
Sevinmeyiiinn...gelmeyiinn..Ben geldim de bi yararını görmedim hala..
Gizem İnanç
24-06-2006, 16:30
Hayırlısı olsun Murat. ;) Darısı benim başıma artık... :)
Caner İnaltay
24-06-2006, 19:37
Süleyman Demirel Üniversitesi *
Isparta Meslek Yüksekokulu *
Teknik Programlar
İnşaat Programı 2005-2006 Yılı Mezunu olarak aranıza hoşgelcem inşallah ;) 2 final kaldı açıklanmayan ::)
seni DGS ile tekrar yanımıza beklioz ona göree....
Murat Karaman
24-06-2006, 19:41
Sevinmeyiiinn...gelmeyiinn..Ben geldim de bi yararını görmedim hala..
okul ortamından,sınıftan ayrılmak zor geliyor..sınawlar olmasa gerçekten güzel okumak ;D
Murat Karaman
24-06-2006, 19:44
Hayırlısı olsun Murat. *;) Darısı benim başıma artık... :)
Çok teşekkürler Gizem..Darısı başına seninde dediğin gibi ;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.