PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıdvan Dilmen'den mesaj var

Akif Ahmetoğlu
07-03-2006, 10:46
FBTv'de yayınlanan Futbol Zirvesi proğramında Rıdvan Dilmen hem futbolcularımıza hem taraftarlarımıza uzun zamandır kimsenin dile getirmediği gerçekleri anlatıyor..

Futbolcularımıza..

Maçla birlikte Kayseri trübünlerinden size küfürler başlıyor.Türkiye'nin tüm diğer stadlarında olduğu gibi..Trabzon'da,İnönü'de,Asy'de ve hepsinde olduğu gibi..Size küfrediliyor;Başkanınıza küfrediliyor..İkinci yarıyla birlikte hakemlerin üstünde oluşturulan baskıyla birlikte hakemler sizin lehinize faul çalmaya korkuyor.Ve siz bunların hepsini biliyorsunuz..Sadece bu maç için değil bundan sonra ki maçlarda da böyle olacağını biliyorsunuz..Tüm bunlara rağmen herşeyinizi ortaya koyup,koşup mücadele edip gerekirse o topu yemek zorundasınız..Bunu yapmak zorundasınız..Sayın Daum'un taktik anlamda yanlışları olabilir ancak size ofsaytı boz,mücadele etme demez;mücadele edeceksiniz..

Taraftarlarımıza..

Fenerbahçe liderken herkes gelir destekler..Önemli olan bugünlerde destek vermektir.Bundan sonra oynanacak tüm maçlarda o stad full çekmeli.Ve şunu unutmayın futbolcunuz gittiği her stadda küfür yiyor.Birde gelip kendi stadında küfür yemeyi asla istemez..

dedi..

Gerçekten dikkate değer bir yorum dinleyebildiğim için mutluyum.Ve adam gibi adamlığı adam gibi Fenerbahçeliliği için Rıdvan Dilmen'e teşekkür ediyorum..

Şampiyonluk kozu hala elimizde;BAŞARACAĞIZ!

Kerem Çalkılıç
07-03-2006, 10:57
Harbi güzel söylemiş. Ağzına sağlık. Paylaştığın için teşekkürler.

Serkan Özen
07-03-2006, 11:28
Futbolun içinden gelen birisi ve Fenerbahçe'li. Halimizi anlayacak ve doğru yorumlarda bulunacağından hiç şüphem yok. Özellikle taraftar için söylediklerinden kendimize gerekli dersleri çıkarmalıyız.

Arif Şahin
07-03-2006, 15:08
tüm taraftarımızın bunu okuması lazım

Onur Bilgin
07-03-2006, 15:13
akif ellerine sağlık bende şimdi tekrarını izliyorum düşünüyordum böyle topic açmayı kapak olsun diye.ki programda Rıdvan Dilmen sürekli Daum u ve de fuybolcuları eleştirdi ama adabıyla ve de kendi işi olduğu için ;)

Yusuf Sünbül
08-03-2006, 19:53
Rıdvan'dilmenin açıklaması çok karizmatik ve anlamlı,Değerlendirme derecem:***

Erdem Berber
09-03-2006, 12:45
arkadaşlar bende o programın sürekli takipçisiyim. Rıdvan Dilmen gibi aklı başında ve futbolla ilgili konuşan başka yorumcu şu an Türkiye de yok. üstelik "benim alnımda Fenerbahçeli yazıyor" zaten demesine rağmen tarafsızlığından kimsenin şüphesi yok Türkiye'de. kalan maçlarda taraftar olarak puan farkı bile açsak rehavete kapılmamalı ve desteğimizde en ufak bir eksiklik hissettirmemeliyiz. Ayrıca ben bundan sonra taraftar olarak bizlerin tarzının da değişmesi gerektiğini düşünüyorum. çoğu zaman kuru gürültü yaptığımızı söylemeden geçemiycem. evet Türkiyede bir numarayız. dünyada da en iyi taraftar biziz. ama tezahürat şeklimiz ve maç içindeki yönlendirici ve etkileyici tavrımızda değişiklikler yapmalıyız. tarihimizde bununla ilgili unutulmaz G.antep maçı gibi örnekler var ama bunu her maç yapmalı vekendi futbolcumuzun dikkatini çekmeliyiz. onlar bizden çok büyük destek alıyorlar. bunu her an aklımızda tutarak onlara o duyguyu vermeliyiz. Hepinize Sevgiler ve bol Fenerbahçeli Günler...

Servet Güldeş
09-03-2006, 19:22
Rıdvan kara ya ak dese eyw rıdvanın bi bildiği var derim...

Serhat Kılıç
18-03-2006, 17:42
rıdvan dilmenin ağzına sağılık...bu arada hıncal uluç şerefsizini de kınıyoruz rıdvana sölediklerinden dolayı...

Onur Baş
18-03-2006, 19:29
rıdvan dilmenin ağzına sağılık...bu arada hıncal uluç şerefsizini de kınıyoruz rıdvana sölediklerinden dolayı...

o "kılcal"ın çevirdiği dolapları izliyoruz sezon başından beri. yine sahneye çıkmış.

Hasan Güler
18-03-2006, 19:44
işte rıdvan dilmen....şutları gibi laflarıda tam doksana...:D:D:D

paylaşım için teşekkürler...