PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Konyaspor (Seri Başlasın 11x3)

Burak Kav
11-03-2006, 04:28
Takımımız carsamba aksamı kupada aldıgı onemli galibiyetten sonra yine Kadıkoy'de onemli bir maca cıkıyor.
12 numara uyandı ve artık tribunler dolu olacaktır.
İlk yarıda ki macta ecel terleri dökmüstük ama yinede kazanmıstık.
Kadıkoy'de ki macta tek forvetli sistem (derbi ve cl maclarında gordugumuz) yerine tekrar Nobre-Anelka 2lisi ile baslanmalıdır diyorum.Defans kurgusu 6s macında ki gibi olmalı orta sahada Appiah-Aurelio 2lisinin yanında Tuncay yada Deniz(Selcuk) kim oynarsa hayır demem ama Tuncay oynayacak gibi duruyor.
Insallah guzel bir galibiyet alır topu cinconun kucagına atarız.
(Az bir ihtimalde olsa trabzonun gs macına asılacagını ve beraberlik koparacagını umut ediyorum.)

Onur Baş
11-03-2006, 13:24
aynı mücadeleyi bu maçta da gösterirlerse (hele ki Alex yine o maçta koştuğu kadar koşarsa), benim bu takım için çok büyük umutlarım var.

Murat Karaman
11-03-2006, 20:16
3-o öndeyiz

Erşah Yılmaz
11-03-2006, 20:45
muratım 4 olduuu utulmuo takım layık oldugumuz yerdeyız :D

Çağlar Çağatay
11-03-2006, 21:15
helal olsun size!

Burak Tuzlu
11-03-2006, 21:20
en sonunda ;Dyüzler gülüyor

Katife Keskin
11-03-2006, 21:37
hem de nasıl gülüyor ;D taraftarlar da sonunda yeterince bağırmayı öğrendi galiba.gerçi sonlara doğru sarı lacivert şampiyon fenerde fener duyulmamaya başladı ama o da yeter.kulaklarımın pası gitti.maça gitmesem de eşlik edebildim.o kadar yani. :D

Adnan Eker
11-03-2006, 22:51
kaldı 10 ;)

Ozan Çetinkaya
11-03-2006, 23:12
ikinci yarı çok güxzel futbol oynadılar..sezonun en iyi futbolu..

Ozan Ercan
11-03-2006, 23:12
Yine detaylı bir yorumla karşınızdayım :) Okuyanlara şimdiden teşekkürler..

Rüştü : Kariyerinin en rahat maçlarından birini çıkardığı kesin. Karşı karşıya kaldığı tek pozisyonda da tecrübesi sayesinde doğru yer tutarak kalemizi bu hafta gole kapattı.

Önder : Savunma anlamında iyi bir maç çıkardı denilebilir ama zaten Konyaspor'un hücum anlamında etkili olduğunu söyleyemeyiz. Kanat ortalarında iste ilk yarı tutuktu, sanırım devre arasında gelen uyarılarla ikinci yarı daha etkili bir Önder izledik. Bir de gereksiz attığı uzun toplar olmasa..

Luciano-Servet : Tandemde oynayan iki oyuncumuzu beraber incelemek istedim. Neredeyse hatasız bir maç çıkardılar. Hücum anlamında da ikisinin de 30 metreden attığı mükemmel şutlar gol olsa haftanın en güzel golleri olurdu kesin. Umarım sezon sonuna kadar bu ikili aynen bu şekilde oynamaya devam ederler.

Ümit : Maçın kahramanı. Yaptığı ilk orta dağlara taşlara gitse de sonrasında son derece etkili bir performans gösterdi ve etkili bindirmeleri ile Konyaspor savunmasını dağıttı. Aykut hoca bunu görüp Ümit Bozkurt'u sağ beke kaydırdı ama Ümit güzel futbolunu sürdürdü. Bravo Kaptan, umarım sezon sonuna kadar kaybetmezsin bu performansını. Sanırım çıkan Roberto Carlos haberleri de olumlu etki göstermiş performansına ;)

Aurelio : Savunma ile orta alan arasında yine mekik dokudu. Yine mükemmel bir performans gösterdi. Özellikle Deniz'in kadroda olması Aurelio'nun hücuma daha fazla destek vermesini sağlıyor.

Deniz : Tribünden gelen yuhlara kulağını tıkadı artık sanırım. Teknik olarak çok üretken bir futbolcu değil. O yüzden pasları ileriye hatalı kullanmak yerine geriye doğru pas oynamayı tercih ediyor. Ben de bunu doğru buluyorum ama ismine tahammülü olmayan insanlar var. Uzaktan salladığı 2 şut takıma artık yerleşmeye başladığının göstergesi.

Appiah : Maçın 2. kahramanı. Sağ kanatta başladı ama onu ortada ve solda da gördük. Basmadık yer bırakmadı derler ya ondan işte :) Olumlu pasları ve akıllı futboluyla yine büyük beğeni topladı. Attığı golden sonra da italyadaki arkadaşlarını aradı yine :) 6s maçında çizgide kaldığından yeterince etkili olamamıştı ama bu sefer karşısında kapanan bir Konyaspor olunca rahat oynadı.

Tuncay : Orta sahanın dinamosu yine koştu çalıştı ve çabaladı. Nobre'ye de güzel bir asist yaptı. Oyundan alınması doğru bir karardı ama gördüğü sarı kart oldukça gereksizdi.

Alex : 6s maçındaki kadar koşmasa da diğer maçlara göre daha hareketliydi. Yine duran toplardaki etkili ortaları ve sezon başından beri pek görmediğimiz dribblingleriyle takıma olumlu katkıda bulundu. Alex-Nobre ikilisi yeniden ileri ikilimiz olmalı mı acaba dedirtti.

Anelka : 45 dk oynadı ama gol dışında başka bir harekette göremedim ben Anelka'yı. Daum kasığındaki sakatlıktan dolayı oyundan aldım demiş. Sebebini bilmiyorum ama maçın ikinci yarısı Anelka'ya güzel bir gözdağı oldu. Uzun zamandır devam eden etkisiz futbolu bu maçta da devam etti. Böyle devam edersen seni oynatmam uyarısıydı bu bence Daum'dan. İyi de oldu.

Nobre : Bize karşı kapanan takımlara karşı her zaman oynaması gereken bir oyuncu. İlk yarı Anelka'yı hep 25-30 metre civarında top alırken gördük. Ama tek santrafor oynarken Anelka bunu yaparsa gol atacak veya seken toplara vuracak bir oyuncumuz kalmıyor. Nobre tam bu işlerin adamı. 45 dakikada attığı 2 golle fırsatçılığını gösterdi ve Daum'u haklı çıkardı.

Selçuk - Kemal : Maç eksikleri oldukça göze battı ama Daum ilk kez 3 oyuncu değişikliğini dk 70ten önce yaptı. Formsuz ve genç oyunculara böyle rahat maçlarda şans vermesi güzel bir gelişme.

Son olarak takımı genel olarak değerlendirelim. 3 maçta alınan 1 puandan sonra 4 günde 2 galibiyet moral düzeyini yeniden yükseltti. 24 saatliğine alınan ama umarım geri bırakılmayacak olan liderlik bizi şampiyonluğa götürecek.

Okuyanlara bir kez daha teşekkür ::)

Kerem Çalkılıç
11-03-2006, 23:53
gs maçından sonra bu maçta da iyi bir performans gösterdik takım olarak bence. İstekliliğin, motivasyonun geri geldiği apaçık ortada. Umarım bu durum sezon sonuna kadar devam eder.

Deniz'i bugün çok beğendim. Eskilerden kalan moral bozukluklarını üstünden atmış, g.birliği'ndeki günlerine dönmeye başlayacak gibi duruyor.

Kemal ve Selçuk da uzun bir aradan sonra oynadılar ve olumlu göründüler. Umarım bu performanslarını sürdürürler çünkü takıma katkıları yeniden belli oldu.

Ümit Özat'a da bayıldım. Helal olsun. Taraftarın da adını bağırması çok güzeldi.

Serkan Özen
12-03-2006, 00:11
İlk yarı Anelka'yı hep 25-30 metre civarında top alırken gördük. Ama tek santrafor oynarken Anelka bunu yaparsa gol atacak veya seken toplara vuracak bir oyuncumuz kalmıyor.

Olayı bence çok doğru yerinden yakalamışsın Ozan. Anelka bazen santrafor mevkiinde oynamaktansa forvet arkası oynamayı sevdiği yönünde açıklamalar yapıyor ama bu tür geriye gelmeleri tek santrforken yaptığında ceza sahasında resmen bir oyuncumuz bile kalmıyor. Nobre'ye beraber çift forvet oynarlarken geriye gelmesi kimi zaman sorun olmuyor ama Anelka tek forvet oynarken ne olursa olsun geriye gelmemeli. Gol atacak kimse kalmıyor çünkü.

Ömer Birdal
12-03-2006, 01:08
Henüz tazeyken pozisyonlar zihnimizde, iki satır düşündüklerimizi paylaşalım..
Fenerbahçemiz son haftalardaki ( lig için konuşuyorum ) kötü oyununu böylesine muhteşem bir futbolla unutturdu, ve skor olarak da tatmin etti bizi, tebrik ediyoruz yürekten..
oyuncu oyuncu olarak değerlendirecek olursak;
Rüştü: kendisine hemen hiç iş düşmedi, aynı formayı bidaha ki maçta da giyebilir rahatlıkla, okan ın bir pozisyonu vardı, o da %100 lüktü, onda da klasını konuşturup başarıyla savuşturduğu atağı, birde h.bayraktarın vardı bi pozisyonu, onda da hakan konuşturdu klasını..
Önder: son haftalarda sağ kanattan ataklara daha çok yardım eder gördük kendisini.. zaten sezon başından beri çok iyi bir performans sergiliyordu, bu maçta da adeti bozmadı ataklara yaptığı katkılarda artısı oldu..attığı golde her futbolcumuzun heran gol atma kapasitesi olduğunu gösterdi..
Servet: bana göre ağırlığının dezavantajını boyuyla kapatan bir futbolcu.. defansta fazla iş düşmedi, görevini iyi yaptı, ortağıyla da ( Luci ) iyi anlaştı, kornerlerde hep tehlike yaratıyodu zaten rakip kalede, bu maçta da çok etkili bir şut çekti, kaleci doğru yerdeydi ne yazık ki..
Luciano: o çektiği şut direkten içeriye girseydi jeneriklik bir golümüz daha olcaktı latin amerika imzalı.. görevini yaptı Luci de , sezon sonunda yapıalcak olası bir yabancı transferinde, kimin yollanacağı konusunda kafaları iyice karıştırdı..
Ümit: Kaptan sol kanatı çok güzel kullandı bu maçta.. yaptığı ortalarda tehlikeli oldu hep.. Tuncayla bağı sağlamdı, sol kanatı tekletmedi bu maçta..
Appiah: Her zamanki gibi bitmez tükenmez enerjisiyle kendini izletti ve yaptığı başarılı paslarla zaten varlık gösteremeyen Konya orta sahasının sahadan silinmesine yardımcı oldu.. çektiği şutlar atacağı golün habercisiydi ve nitekim doğru zamanda doğru yerde bulunarak golünü yaptı..
Aurelio: üzerine düşen görevi yerine getirdi.. arkadaşlarıyla üst üste yaptığı olumlu, ayağa paslar, göze hoş gelen futbolun dahada hoş görünmesine yardımcı oldu..
Selçuk: maç eksiği pek hissedilmedi bence, bunda maçın kopmuş olmasının da payı çok tabi.. oyuna alınması doğru bir hamleydi bence.. insan böyle maçlarda keşke daha çok oyuncu değiştirme hakkı olsa diye içinden geçirmiyor değil..
Deniz: atağa yaptığı katkılar çok olmasa da takımın ırta saha direncini oluşturması bakımından önemli görevler üstlendi.. kullandığı geri paslar zaman zaman tepki alsa da ( ki çok gereksiz hareketler bunlar, o futbolu görüp hala homurdanmak nankörlükten başka birşey değildir.. ) daha sağlam atağa kalkmamız bakımından önemliydi bence..
Tuncay : her zamanki gibiydi.. koştu, mücadele etti ve sırılsıklam yaptı formayı çıkana dek.. sol kanatı çok iyi kullandı kaptanıyla beraber.. atakların tehlikeli hale gelmesindeki baş aktörlendendi.. alkış toplamasını bildi hermaçtan sonra olduğu gibi..
Kemal: çok fazla iş düşmesede oyuna alınması Daum un doğrularından biriydi Selçukta olduğu gibi.. hazır tutulması önemli, ilerde yaşanabilecek olası sakatlıklar açısından..
Alex: keşke bir gol de o atsaydı ama, ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu bir kez daha inadına inadına gösterdi, habire yıldız değil, büyük oyuncu değil, takımı eksik bırakıyo gibi saçma sapan eleştiri yapan insanlara.. asistadam ayağına gelen hemen her topu olmlu kullandı ve galibiyetin gelmesinde büyük rol oynadı diğer arkadaşları gibi.. özellikle kimi zaman sağda kimi zaman solda topu atağa hazırlamaya çalışan Alex özlediğimiz performansına bizi kavuşturdu ..
Anelka: ilk yarıda attığı golle ustalığını gösterdi.. topu çok güzel alıp çok hızlı döndü ve kaleciyi mağlup etti..ikinci yarıya nazaran daha tutuk geçen ilkyarıdaki takımın genel performasnıa paralel olarak vasat bir futbol sergiledi..
Nobre: değişiklik gerekliydi bence, fırsatçılığının ne derece önemli olduğunu gösterdi bu maçta da.. kafa toplarında ve ceza alanına gelen diğer ortalarda hep tehlikeli oldu.. ama ikinci yarı girmesi doğruydu bence, yani maça Daum un seçtiği gibi başlamak bence doğru karardı..
hakem: Nobrenin çizgiden çevirip Alex in önüne verdiği top çıkmamıştı, Alex in olası bir golüne mani oldu, bunun dışında pek dişe dokunur eleştirilecek karar vermedi..
Taraftar: sağlamdı bence.. üzerine düşeni yaptı..
son olarak "siz böyle oynayın canımızı verelim" demek düştü bu taraftarada..

Serkan Özen
12-03-2006, 01:37
Fenerbahçe - Konyaspor maçı fotoğrafları sitemize (http://www.1907unifeb.org/) eklenmiştir.

Burak Kav
12-03-2006, 01:42
5 oldu guzeldi oldu

neyse elde var 1
kaldı 10

Yiğit Arın
12-03-2006, 02:56
Fenerbahçe - Konyaspor maçı fotoğrafları sitemize (http://www.1907unifeb.org/) eklenmiştir.

Eline sağlık Serkan.

Serkan Özen
12-03-2006, 05:03
Eline sağlık Serkan.
Asıl fotoğraflar için senin ellerine sağlık Yiğit.

İlker Kökdemir
12-03-2006, 11:27
Muhteşem bir Futbol Oynadık.Sanki Brezilya Milli Takımı Sahadaydı.Bu gidişle Oyuncularımız Brezilyayıda Geçecek.Allahın İzniyle Yine Şampiyon Olacağız.

Onur Aloğlu
12-03-2006, 11:31
Bu karşılaşmada takımımıza doyamadım. Sabaha kadar oynansa izlerdim :) Hepsinin yüreklerine sağlık.

Muzaffer Eken
12-03-2006, 11:33
Muhteşem bir Futbol Oynadık.Sanki Brezilya Milli Takımı Sahadaydı.Bu gidişle Oyuncularımız Brezilyayıda Geçecek.Allahın İzniyle Yine Şampiyon Olacağız.
inşallah olucaz.17.şampiyonlukta,kupada bizm inşallah bu sene

Servet Güldeş
12-03-2006, 13:19
10*3 yarışa devam...

Atılım Eroğlu
12-03-2006, 15:15
uzun bi aradan sonra ilk kez böylesine tempolu,böylesine güzel bir futbol oynayan fenerbahce izledik hep beraber..gs maçından itibaren servet-luciano tandeme çekilmiş ve önder sağ bek olmuştu.ortanın sağına gecen appiah ve ilerde yalnız bir anelka.böyle bir sistemle iki galibiyet aldı takımımız.ben nobrenin kadıköydeki hatta deplesmanda oynanan maçlara rakibe göre ilk 11de başlamısını istiyorum.belkide dün konya maçında 11de nobre başlasa maç ilk yarıda 5 olabilirdi.nobrenin oynadığı maçlarda karekteristik bir özelliği var.her an bir frikik,her an bir faul ve rakibe her an bir kart gösterme avantajını elinde bulunduruyor.anelkayı dün hiç beğenmedim.toparlanması lazım artık.dünya kupasında kendisini bize izlettirmesi için performansını artırması lazım!duraklama döneminden çıkışın ikinci maçıydı bu.şimdi artık sadece bunu söylüyoruz.Haydi Trabzon,yap bi kıyak:D

Bilal Aktan
12-03-2006, 17:49
bu sezon ilk kez bir fener maçı :( kaçırdım o da senenin en iyi topunu oynadığımız maçtı. demekki çok çalışınca kazanmak kolay oluyormuş. gs lig maçına kadar kupada dahil her maçı alalım o maça en az 4 puan farkla girer ;) o maçla yine tur atarız yeterki iyi futbol istikrarımız olsun artık ;D

Ozan Çetinkaya
12-03-2006, 18:58
büyük moral kazandırmış 6s maçı...eger bu isteklerini ve morallerini koruyabilirlerse rahat şampiyon oluruz...alex'in pres yaptıgını uzun süre sonra yeniden görebilmek şerefine ulaştım resmen

Güven Yapıcıoğlu
12-03-2006, 20:05
6s ilaç gibi geldi ilaç...

Ozan Ercan
12-03-2006, 20:49
An itibariyle liderliği de elimize aldık, inşallah 34. haftaya kadar da bırakmayacağız.

Onur Baş
12-03-2006, 21:09
kötü espri olcak ama
68.haftaya kadar bırakmayalım ;D

Güven Yapıcıoğlu
12-03-2006, 21:12
6s ile bu iş çok kolay

Onur Baş
12-03-2006, 21:20
Eheh gecenin anlam ve önemi için şöyle bir msn avatarı düşündüm ;D
http://img504.imageshack.us/img504/2702/msn3yl.jpg