Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - G.saray Türkiye Kupası Maçı (8 Mart)
Burak Kav
06-03-2006, 01:50
Tarihte ne zaman sıkıntılı bir döneme girsek 6s bize ilaç olmuştur.
Yine sıkıntılı ve calkantılı bir dönemdeyiz ve yine bir 6s maçı.
Sayın Daum ve futbolcularımızın herseyi (teknik,taktik vs) bir kenara bırakıp yurekleriyle bu macı almaları gerekiyor.
Bu mac her ne kadar kupa macıda olsa lig icinde önemli.
Alacagımız bir galibiyet kaybolan ozguvenimizi yerine getirir ve önümüzü açar.
Çarşamba akşamı MABED'de *takımı sonuna kadar desteklemek bizim ,fakir ama gururlu genc rolunde ki sefillere haddini bildirmek sahada ki oyuncularımızın görevidir.
Artık 3 ön liberoya dönme vakti gelmistir.Selcuk umarım iyileşmiştir ve form tutmustur.Bu dizilis ve 11 ile işimiz cok zor olur.
Serhat Kılıç
06-03-2006, 12:40
haysiyet böle umutsuzlukla pes etmekle olmaz arkadaşlar...hep destek tam destek...
Hasan Muradoğlu
06-03-2006, 13:06
Çarşamba günü GS dağıtacak bizi bu sözümü unutmayın çünkü adamlarda hırs var onur var haysiyet var bizde kimde var bir kişi söyleyin yeter.
o kutsal forma altında her şeye rağmen mücadele eden oyuncuları onursuz,haysiyetsiz kişiler diye suçlayan adamın burada işi ne....
Sercan Matur
06-03-2006, 13:12
dikkat et yakalanırsan kendin dağılma ortalıklarda...
Ufuk Peker
06-03-2006, 13:44
bu sözü sadece çarşamba gününkü maça sizleri iyi bir şekilde motive edebilmek için yazmıştım!ama yanlış anlaşıldım olabilir.canınız sağolsun.
Kerem Çalkılıç
06-03-2006, 14:05
Yener miyiz bilmem ama her zamanki desteğimizle yine Fenerbahçe'mizin, aşkımızın yanında olacağız.
Hasan Muradoğlu
06-03-2006, 14:08
bu sözü sadece çarşamba gününkü maça sizleri iyi bir şekilde motive edebilmek için yazmıştım!ama yanlış anlaşıldım olabilir.canınız sağolsun.
ne demek canım,baştan söyleseydin ya ;)
Burhan Günarslan
06-03-2006, 15:30
şimdi bu maçın önemi 2 kat daha arttı
Onur Baş
06-03-2006, 16:08
herbir kişi bu maçta takıma inansın. umutsuz söylemler sarfedip medyanın oyununa gelmeyelim. kötü gittiğimiz filan yok. 2.5 senedir kazanan takımdan bahsediyoruz. böyle yorgunluklar olabilir.
çarşamba 6syi yağladık mı olay bitmiştir ;)
Atılım Eroğlu
06-03-2006, 16:09
artık farz oldu,çarşamba günü hesap kesilecek...
Volkan Güler
06-03-2006, 16:22
3 ihtimalli bir maç 4-0,5-0 ya da 6-0 biz yeneriz...
Serkan Özen
06-03-2006, 16:31
3 ihtimalli bir maç 4-0,5-0 ya da 6-0 biz yeneriz...
Bütün ibreler takımların yakaladıkları hava da bu yönde zaten değil mi? Bizde işler çok yolunda gidiyor, onlarda ise herşey kötü ondan bu kadar eminiz kendimizden... 6 attığımız maçtan sonra sadece 2 kez 2 gol atabildik. Arada yenildiğimiz, berabere kaldığımız, hezimete uğradığımız, kazandığımız da oldu. Lütfen daha gerçekçi yorumlar yapalım.
Zor bir dönem geçiriyoruz ve çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe her anlamda büyük bir sınav verecek. Bu sınavda elimizden geldiğince destek olmaya çalışıp Fenerbahçe'mizin yanında olacağız. Gol yemeden galip gelirsek turu geçme yolunda büyük avantaj sağlarız. Çünkü deplasmanda atacağımız bir golü çıkarmak için 3 gol atmaları gerekecek. 1-0 çok iyi bir skor olur, 2-0'la turu büyük ölçüde garantileriz. 3 ve üstü şamda kayısı.
Yusuf Sünbül
06-03-2006, 17:00
*Bu nasıl motive etmek? ???
Eger Faydası varsa gidip futbolculara,Daum'a da söyle de Biraz da onlar motive olsunlar ;) :P
Hasan Muradoğlu
06-03-2006, 18:10
*Bu nasıl motive etmek? ???
Eger Faydası varsa gidip futbolculara,Daum'a da söyle de Biraz da onlar motive olsunlar ;) :P
her gün yeni bişeyler öğreniyoruz,arkadaşlar sağolsun...
Burak Kav
06-03-2006, 22:16
ben sayet haysıyetten onurdan serefden yoksun olduklarını soyleyen bır ınsanla ya da bunu bızı gaza getırmek ıcın oldugunu soyleyen bırını o trıbunde gormek ıstemem,ıns da gormem.O gun bogazını yırtmıcak kımse gelmesın bı zahmet,fenerıum ust un fıyatı fena degıl 36 ytl oraya gıtsın
biz telsim alamadık fenerium ust bulabildik
genelleme yaparken biraz dikkat
Onur Baş
06-03-2006, 22:28
6 kasım günü "biz bu maçı 5-0 alıcaz; yarın gözüme gözükmeyin" demiştim hissederek. aynı sinerjiyi yine hissediyorum. umarım yanılmam.
Katife Keskin
06-03-2006, 22:41
ya biraz geç sorulmuş bir soru ama biletini satmak isteyen ya da isteyenler var mı?hani son anda işi çıkma ihtimali olan ya da işi olan?..ben talibim biletlerinize. :)
Burak Kav
07-03-2006, 00:27
tamam problem değil
Çağrı Özmen
07-03-2006, 00:50
Çarşamba günü GS dağıtacak bizi bu sözümü unutmayın çünkü adamlarda hırs var onur var haysiyet var bizde kimde var bir kişi söyleyin yeter.
onlarda haysiyet varda,bizde yokmu? sen burada Fenerbahçeye haysiyetsiz dediğinin farkındasın değilmi,ben bunu kastetmemiştim lafları kesmez beni bu laftan sonra artık,onur var? evet onurlu galatasaray ve onursuz Fenerbahçe,
ne güzel istanbul be, bu kadar hakaret karşısında artık birşey yapılmayacakmı....
Volkan Güler
07-03-2006, 00:52
Bütün ibreler takımların yakaladıkları hava da bu yönde zaten değil mi? Bizde işler çok yolunda gidiyor, onlarda ise herşey kötü ondan bu kadar eminiz kendimizden... 6 attığımız maçtan sonra sadece 2 kez 2 gol atabildik. Arada yenildiğimiz, berabere kaldığımız, hezimete uğradığımız, kazandığımız da oldu. Lütfen daha gerçekçi yorumlar yapalım.
Zor bir dönem geçiriyoruz ve çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe her anlamda büyük bir sınav verecek. Bu sınavda elimizden geldiğince destek olmaya çalışıp Fenerbahçe'mizin yanında olacağız. Gol yemeden galip gelirsek turu geçme yolunda büyük avantaj sağlarız. Çünkü deplasmanda atacağımız bir golü çıkarmak için 3 gol atmaları gerekecek. 1-0 çok iyi bir skor olur, 2-0'la turu büyük ölçüde garantileriz. 3 ve üstü şamda kayısı.
ben takımımıma inanıyorum daha önceden yapmadığımız şey mi 6 tane gol atmak 6 tane gol attığımızda ibre 6 tane atacağımızı mı gösteriyordu sanki,inşallah 3 ve üzeri gol atarızda yanılan sen olursun...
Burak Kav
07-03-2006, 01:14
gecen senede kayseriye 7 atmıstık ama dun yenildik
hersey oyuncuların o gun ku form durumuna,teknik adamların taktigine,sansa vs bakar...
Hakan Ateşler
07-03-2006, 13:03
gecen senede kayseriye 7 atmıstık ama dun yenildik
hersey oyuncuların o gun ku form durumuna,teknik adamların taktigine,sansa vs bakar...
stad full dolarsa taktik maktik biter,seyircisiyle fener alır maçı,gs sahaya çıktığında her sene olduğu gibi yere bakarak yürüsünler,o ezilmişliği hissetsinler(bizimkiler de tam tersini tabii)o yeter bence,işallah dolar stad,biletler tükendi haberi görmedim daha,iş günü falan die herelde
Ülkü Selvi
07-03-2006, 13:18
Kayseride verdimiz liderliğide kadıköyde alacağız,kupayıda kadıköyde bitireceğiz.buraya kadar geldik yağma yok yine şampiyon olacaz.Hep destek tam destek.Zaten bunların terbiye zamanı geldi.
Arif Şahin
07-03-2006, 13:22
iyi gün dostu değil, taraftarız biz. takımımıza sahip çıkıcaz. bu tür bunalımlardan hep gağassarayı yenerek çıktık. yine aynısı olacak inanıyorum. Şimdi destek zamanı
Burcu Bıçar
07-03-2006, 13:24
Dualarımız basladı
Semih Karaca
07-03-2006, 14:28
arkadaşlar duyduğum kadarıyla biletler bitmek üzereymiş sadece migrosda kalmış biraz ama o da bgn biter.
Arif Şahin
07-03-2006, 15:02
İşte bu...
Hakan Ateşler
07-03-2006, 16:20
helal...bu seyirci bu maçı gsye verir mi be
Servet Güldeş
07-03-2006, 20:45
yarın yanınızdayım be ya
Katife Keskin
07-03-2006, 23:51
doğrudur telsimde bir haftadan beri bilet yok,dahası 23 nisandaki biletler de bitmiş.
Yiğit Arın
08-03-2006, 00:00
arkadaşlar duyduğum kadarıyla biletler bitmek üzereymiş sadece migrosda kalmış biraz ama o da bgn biter.
Yanlış duymuşsun sanırsam. Şimdi biletixe girdim:
Fenerbahçe SK Futbol Karşılaşmaları
Fenerbahçe - Galatasaray (Fortis Kupası Ç. Final) - 8 Mart 2006 20:00
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu
Lütfen aşağıdaki listeden bir fiyat kategorisi seçiniz.
Aşağıdaki fiyatlara indirim, bağış, teberru, hizmet bedeli vb. dahil değildir.
23,00 YTL. - Migros Tribün
185,00 YTL. - Fenerium D Blok
145,00 YTL. - Fenerium C - E Blok
110,00 YTL. - Fenerium B - F Blok
73,00 YTL. - Fenerium A - G Blok
40,00 YTL. - Fenerium Lacivert Tribün
40,00 YTL. - Fenerium Sarı Tribün
36,00 YTL. - Fenerium Üst Tribün
Hepsi satılıyo daha. Mesela Fenerium üste tıkladım, 8 blokta daha yer vardı diğerlerine bakmadım ondan sonra. Bjk maçı gibi bir görüntü bekliyorum en fazla. Yazık hakkaten.
Hakan Altunay
08-03-2006, 00:12
doğrudur telsimde bir haftadan beri bilet yok,dahası 23 nisandaki biletler de bitmiş.
evet yiğitin dediği doğru.ilk defa yönetim garip bir uygulamayla blok blok satıyor bileti.yani bir blokğu bitiriyor ondan bi iki gün sonra öteki bloğu çıkartıyor.maça gelmek isteyip de bilet olmaz düşüncesi taşıyan arkadaşlar bence şanslarını denesinler...
Onur Baş
08-03-2006, 00:51
yarın aynen şöyle olacak:
hani kuklaları iple asıp yukardan oynatırlar ya.. biz de öyle oynatıcaz bizim takımı; durmak istese bile oynıycak hepsi...
Cafer Demirtaş
08-03-2006, 10:22
inşallah volkan ın maçı olmaz.fazla iş düşmez.tuncay inşallah bugün hat-trick yapacak.biraz daha guvenli olan onlar.ama 45 -50 bin taraftar bizde.ve kadıkoyde 6 senedir kazanıyoruz.daum ve luciano karsı takım için calışmasın.kenarda otursun.kazanacazzzzzzzzzzz.2-0 ya da 3-0 da iş bıter.gol yememeliyiz.cuneyt çakır da insallah basından etkilenmemiştir.anelka yı da tutmakta zorluk cekerler.bizzde umit karan da.
inşallah kazanırız.farklı kaznırız...
Muzaffer Eken
08-03-2006, 10:24
inşallah demekten başka bişey bırakmamışşın:-)ama tuncayın golleri haricinde bi kacta anelka,nobre atsa hiç fena olmaz ;-)
Hakan Ateşler
08-03-2006, 12:46
beşiktaş maçı gibi olmasın da tribünler ,biletler hala satılıyor,umarım stad dolar ,tek korkum o...
Cafer Demirtaş
08-03-2006, 13:02
İNŞALLAH :D ;D ;)
Tufan Avşar
08-03-2006, 22:03
2-1 ;) iyi oldu iyi. luci ne çaktı öyle ya çivi gibi. alex'in golüne diyecek yok zaten :)
Samet Erden
08-03-2006, 22:22
bu 6s nasıl bir takım ya??çoğu futbolcusunda onur,haysiyet,namus kalmamış!hayatımda bukadar deli olduğum bir maç hatırlamıyorum!hasan sana diyecek lafım yok..seni gördüğüm yerde küfürü basacam:P
hakemde no golü werdi nede kırmızı kartları..
Güven Yapıcıoğlu
08-03-2006, 22:29
toy hakem ya buz gibi golü yedi, seyirci yıktı ortalığı eyv.
en kötüsü evimizde yediğimiz goldü, yemeyecektik,
ama olsun 6s bu en ufak bi şüphe yok içimde, ilk yarıdaki gibi çakacaz yine 6alatAsaraY'a
Abdülkadir Dinç
08-03-2006, 22:38
:) ::) ;D ;D Gerçekten bir ara korktum bizi yakacak diye ama, sağlık ki kurtardık, ezdik yine ezilmişleri... Kutlu olsun hepimize bu yıl kıralım artık Türkiye kupasının bacağını... ;D
Şabettin Doğan
08-03-2006, 22:45
mücadelemiz yeter yüreklerine sağlık tur bizim işallah
moral açısından çok iyi oldu emaneti de aldık mı daha yağmurlu havada su yok bu cin cona
Merve Ocak
08-03-2006, 22:48
fenerbahçem aşkımsın yaaa ;D
Funda Meriç
08-03-2006, 22:55
Yağmurluklar da cuk oturdu galiba ;D
Murat Karaman
08-03-2006, 23:07
Acemi hakem buz gibi golü vermesede galibiz..Kadınlar Günün kutlu olsun ezeli rakibim ;)
Muzaffer Eken
08-03-2006, 23:14
gelenek bozulmadı gereken yine yapıldı ;-)
Güzide Ören
08-03-2006, 23:15
fenerbahçem benim biricik sevgilim
söyle senden başka kimim var benim
ya cooook mutluyum cookkk
İlker Kökdemir
08-03-2006, 23:18
Kadınlar Günün kutlu Olsun KARICIM (CİMBOM) İyiki Varsın.
Güven Yapıcıoğlu
08-03-2006, 23:21
bu sevda bitmeeeez gönüllerdeeee....
Murat Karaman
08-03-2006, 23:24
ilkkez bir 6saray maçında birbirinden şahane iki gol seyrettim!harikaydı valla goller..
Hasan Şaş yine çirkefliğini yaptı,iğreniyorum ya Hasan vede Volkan'dan..
Güzide Ören
08-03-2006, 23:28
onlar futbol oynamak için gelmemişler..maçı nasıl çirkefleştiririz mantığıyla oynadılar...hasan şaş ne diyeyim ben sana hep yattı 90 dak boyunca,bi de yedek kulübesinden bağırıyo hakem biçok şeyi görmedi zaten neyse maç bizim ya rövanşı da alırız inş
Burhan Günarslan
09-03-2006, 00:01
işte böyle her sene böyle offff
genç fenerbahçeliler genç fenerbahçeliler ultra aslanııııııııııı ;D
Muzaffer Eken
09-03-2006, 00:04
işte böyle her sene böyle offff
genç fenerbahçeliler genç fenerbahçeliler ultra aslanııııııııııı ;D
o süperdi abi yaa.sanırım tüm stad söylemiş onu bizde baya net duyduk tv den süperdi yaa 8)
Alper Tunka
09-03-2006, 00:06
Hasanın kelinde patladı yine sular iyi oldu beter olsun,isabet ettirenlarin ellerine sağlık
8 Mart Kadınlar günün kutlu olsun GalatAsaraY
Burhan Günarslan
09-03-2006, 00:08
ilk yarıda tuncay çamur sürdü kafasına ;D ;D ;D
Adnan Eker
09-03-2006, 00:17
cimbom nerde hani nerde hani nerde yoooooook ;D ;D ;D ;D ;D
ayrıetten hasaaaaaaaaannn geber işallahhhh >:( >:(
Celal Tunalıoğlu
09-03-2006, 00:17
İyi ki varsın gassaray..
Forum Yönetimi
09-03-2006, 00:33
İNŞALLAH :D ;D ;)
Değerli üyemiz Cafer Demirtaş,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Aldığınız Ceza Puanı: 15
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Ahmet İnal
09-03-2006, 00:42
maç ligtvden izlenir-çarşı
Şabettin Doğan
09-03-2006, 00:46
maç ligtvden izlenir-çarşı
muhaha bende bu ne diyodum ne biçim pankart çok tatlı olmuş ya ellerine sağlık yapanların ;D ;D
antunun girişten sonrasıda çok iyi
İKİ DAKKA DELİKANLI OLUN HAZMEDİN!!!!
Doruk Boşnakoğlu
09-03-2006, 00:47
maçın kısa özeti: Maç sonunda Alex ve Anelka'nın formaları ve şortları çamurluydu.. Demek ki mücadele edince oluyormuş.. :)
İlaç gibi galibiyetten sonra sıra liderliği geri almaya geldi...
Muzaffer Eken
09-03-2006, 00:51
alex bugun hakikaten haddinden fazla koştu ;Dyada banamı öle geldıkı?ben hayran kaldım anelka ve alexin mucadelesıne bu aksam acıkcası
Şabettin Doğan
09-03-2006, 01:10
racon kesmiyoruz maç kazanıyoruz...
FENERBAHÇE sizin kocanızdır biad edin!!!!
Yiğit Arın
09-03-2006, 01:53
Maçtan önce-maç sırasında çekilen fotoğrafları web@1907unifeb.org'a ya da özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz arkadaşlar.
Onur Aloğlu
09-03-2006, 03:05
Arkadaşlar normalde kupa maçlarında aynı şehrin iki takımı arasında yapılan mücadelelerde deplasman averajı kuralı geçerli olmaz. Mesela 2-1 aldığımız maçın rövanşında normal şartlarda 1-0 lık galibiyet Gs' ye yetiyor, ancak aynı şehrin iki takımı olduğu için 1-0 lık galibiyet maçı sadece uzatmaya götürüyor. Ben yanılıyor muyum veya kural değişti mi? Bu konu hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlarımız bizi aydınlatabilir mi? Çünkü gerek Gerets'in "golümüz çok önemli" açıklaması gerekse de maç içinde yayıncı kuruluşta yorum yapan Rıdvan' ın söyledikleri bu anlamda kafamı karıştırdı. Netleşirse daha güzel olacak.
Serkan Özen
09-03-2006, 03:13
Federasyondan Türkiye Kupası'nın statüsüne dair net bilgileri bulmak neredeyse imkansız. Bu işe hiç zaman ayırmıyorlar. Yapacakları sadece 5-10 satır bilgilendirici bir yazıyı yayınlamak ama yapmıyorlar. Galatasaray'la Fenerbahçe eşleştiğinde hangi maçın nerede oynanacağı kadar kolay bir soru bile günlerce net bir cevaba ulaşamamıştı. Ama benim bildiğim kadarıyla deplasman golü kuralı hala geçerliliğini koruyor. Yani 1-0, 2-1'den daha avantajlıydı.
Adnan Eker
09-03-2006, 04:07
ya gruplar warken puan durumunu bile bulamamıştım ben adamlar onu bile koymamışlardı internete yuh yani ama tabiki deplasman golü kuralı geçerlidir herahngi bi bilgi olmasada normali o çünkü.
1-0 diilde 2-1 olsada sorun yok.gerçi o son dakkadaki gol girseydi süper olcaktı.hakemde gül gibimi golümüzü yedi ama olsun her türlü tur bizim olucak.ya bi takım bi sezondada zaten 4 kere yenilmezki ya ayıp yaw yazık cincona iice şamar oğlanına döncekler ;D ;D ;D
Burak Kav
09-03-2006, 11:46
başlık ugurlu geldi :D
kadıkoyde 5 gs macı gordum
5te5 oldu :)
Kerem Çalkılıç
09-03-2006, 13:09
Tribün de sağlamdı bu sefer. Genelde derbi maçlarda bir karmaşa havası olurdu. Bu sefer iyi bir birlik sağlandı maçın çoğunluğunda. Herhalde maç biletlerinin göreceli olarak ucuz olmasının etkisi büyüktü.
Ceyhun Erdal
09-03-2006, 13:23
küfür bize yakısmadı ama malum futbolcunun yaptıgı apacık ortadaydı ne diyim gercek lider belli oldu
Cafer Demirtaş
09-03-2006, 13:28
dilerim ömrü hayatımızda türkiye kupası görürüz.görmek isteyene dün geceki yanlışlıklar çok açık.alex biraz gayret etse güzel olacak.cüneyt çakır bey de gitsin emekli babasının yanında otursun.alex in aykuttan caldığı top sanırım goldü.gözünün önünde küfür eden ümit karan,necati ye de hiç birşey yok.küfür edilmesi hoş olmadı.kadıkoy de kufur yok diyoruz.şimdi onlar daha beterini yapacak.böylece türk futbolunda fair play 0 .ama dunku maç son yıllardaki derbilere gore daha iyiydi mucadele acısından.2,maç dunun aksine insallah hazır,formda,formayı hak eden isimler oynamalı.mesela zafer biryol 2 haftada hazırlansın..
Murat Bahçeci
09-03-2006, 13:49
ya biz tv de zor tuttuk kendimizi o kadar çirkefliğe stadtaki taraftar nasıl dayansın
Can Yıldan
09-03-2006, 14:32
cimcom söylesene ne oldu?
hani hakem hatasıydı carttı curttu
ne oldu
Semih Karaca
09-03-2006, 14:56
arkadaşlar dün tribünlerde mükemmeldi bazı arkadaşlar biletler bitmedi falan diolardı ama dün baya doluydu her tribün
İsmail Şen
09-03-2006, 15:37
ya bu hakemler bızı sampıyon yapmazlar ben hayatımda bole eyyamcı bı hakem gormedım gs 11 kısı macı bıtırmesı ıcın elınden gelenı yaptı dıyecek bısey yok herseye ragmen karımıza guzel bı hedıye verdık...
Burak Çankaya
09-03-2006, 15:59
hayatımda bu kadar çirkef bi takım görmedim hakem berbattı, sahaya atlamamak için zor tuttuk kendimizi ama sonuçta kazanan biz olduk.
ASLA KAZANAMAYACAKALAR...
Kerem Çalkılıç
09-03-2006, 16:46
Takımımız da gayet istekliydi dün gece. Alex'inden Anelka'sına, Deniz'inden Ümit'ine kadar herkes hırslıydı. Ölü toprağını üstlerinden atmışlardı. :D
Bu arada küfür iyi değil diyoruz, hoş tabii ama hakkettiler. ;D O kadar çirkefliğe, bu kadar küfür.
Ozan Çetinkaya
09-03-2006, 17:28
hasan şaş hakkında hiç iyi düşünmüyorum...bu adamın milli takıma alınmaması gerektiğini düşünüyorum..şahsiyetsiz bir insanın milli formayı giymemesi gerekir...
Bilal Aktan
09-03-2006, 17:30
çok güzel bir galibiyetti dün stadda çok eğlendik.. birde 6sliler çirkefe yatmasalardı özellikle hasan şaş,kapak olsun sana bu maç.. artık bu performansı ligede taşımak lazım.. antuda da denildiği gibi 2 avans 33 te biter
Bilal Aktan
09-03-2006, 17:47
arkadaşlar bence bu çirkef hasan milli takıma alınmasın.. bunu dile getirelim çünkü ay yıldızlı formaya yakışmaz bu adam.. kendi taraftarı bile nefret ediyor.... hasan şaş milli olmasın
Onur Baş
09-03-2006, 18:36
6sli herzamanki delikanlı(!) oyunlarını oynadılar.
Hagi&Terim'den bu yana tam bir çirkef fabrikası...
Medya da pohpohlasın bu çirkin insanları, her türlü pisliği yapan taraftarlarını.
Kolpa da olsa kazandığı puanları taşıyacak büyüklükleri, haysiyetleri yok bunların.
Yine de biz tahriklere kapılmayalım. Bu maç (üzülerek söylüyorum ben de dahil) tahriklere kapılarak, tetikte bekleyen medyaya güzel bi koz verdik "uzun zamandır örnek olan" camiamıza karşı.
Şimdi Beşiktaş ve 6S tribünlerinin şimdiye kadar yediği haltları unutuldu; sütten çıkmış akkaşık oldular.
Biz bildiğimiz yoldan şaşmayalım. Tahriklere kapılmayalım ve daha sıkı kenetlenelim.
Çünkü FBlinin FBliden başka dostu yok!!
Fatih Göztok
09-03-2006, 21:11
alex golü attığında kalbim duracak sandım o kadar heyecanlandımki anlatamam herkez sagolsun herşeye deydi bir gün herkez fenerbahçeli olacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emre Genç
09-03-2006, 21:25
valla benim de içime doğdu heralde alex topun başına geçtiğinde golden 5 saniye önce yavaş sevinin lan dedim :D
Atılım Eroğlu
09-03-2006, 21:33
işte bu,hesap kesilecek demiştim!ne zaman zor durumda olsak kadınımız yetişiyor imdada:D 8 mart kadınlar günün kutlu olsun karıcım:D bu arada ayhan ve hasan şaşın vatandaşlıktan çıkarılmasını istiyorum.bu adamlar dün resmen maça damga vurdular.hele ayhanın anelkayla girdiği bir pozisyonda bariz bi şekilde kendini atmasını görünce ağzım açık kaldı!adanalıyık ama hasan şaş gibi hemşehri istemiyoruz abi yaff:D:D
Çağlar Çağatay
09-03-2006, 21:35
keşke o köşe bayraının orda gerçekten kafası gözü yarılsaydı diyecek kadar nefret ediorum hasan şaş denen cibilietsizden...
Ülkü Selvi
10-03-2006, 09:43
aslancık mart da miyavlarsan uff olursun işte...
Katife Keskin
11-03-2006, 22:01
biraz geç yazıyorum ama hakkaten süper maçtı ya.bir an özellikle o golü yedikten sonra ben hiç gol diye bağıramicak mıyım ya dedim ancak sevgili alexçiğim beni bu düşünceden kurtardı.sağol alex ;D
hasan şaştan ve arkadaşlarından bahsederek güzel ortamı bozmak istemezdim ama hayatımda bu kadar terbiyesizlik görmedim.kendini yere atınca maçı alabileceklerini mi sanıyorlardı ne?
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.