Orijinalini görmek için tıklayınız : Roberto Carlos geliyor mu? Eğer gelirse ne olur
Burhan Günarslan
06-01-2006, 02:13
kaç haftadır bütün gazetelerde carlos lafı dolaşıp duruyo kulüpte resmi sitede bu haberi yalanlamıyor eğer doğruysa sol beke güzel yakışır tabii yaşının da fazla olması biraz düşündürücü o kadar
Hakan Yazal
06-01-2006, 02:25
kimi yollayalım yabancılardan hocam peki :)?
gelmesin yau işi ne bu yaşta?başka sol bek mi kalmadı dışarda, madem yabancı alacağız...
Serkan Özen
06-01-2006, 10:27
Ben yaşının fazla olmasından da çekinmiyorum aslında. Sonuçta çok az bulunan bir mevkiin adamı ve dünyaca ünlü bir yıldız alıyoruz. Bu özelliklerde bir oyuncu genç olsaydı transferde ne kadar iş bitirici olsak da Avrupa'nın devleri O'nu bze bırakmayabilirlerdi. Fenerbahçe yaşlı denilecilecek yabancı oyunculardan da önemli performanslar gördü ki Roberto Carlos hala çok enerjik bir yapıya sahipken yaşlı oynadığını belli etmiyor oynadığı futbolla. Beni düşündüren yaşı bu kadar ilerlemiş bir oyuncuya verilecek paranın miktarı. Çünkü ortada ço büyük paralar dönüyor gerçekten.
Gelirse de Ümit Özat sol bek mevkiinden kesilir, zorluk derecesi yüksek maçlarda Aurelio ve Appiah'la beraber orta sahada oynayabilir (2003-04 sezonunda olduğu gibi) ya da sol-sağ bek ve orta sahanın ortasındali oyunculardan birisi sakatlanır ya da ceza alırsa onların alternatifi olabilir.
Erkan Keremoğlu
06-01-2006, 12:21
Resmi site bu haberi yalanladı geçen haftalar.
Bu haberler çıktığında milliyet ve fanatik real madrid'in resmi sitesinde duyuruldu yazıyordu, o gün real madrid'in resmi sitesinde Fenerbahçe diye tek kelime yoktu, ispanyolca değişik adımız yok heralde!
Tamamen yalan haber
8)
Burhan Günarslan
06-01-2006, 14:19
benim gözümden kaçmış o zaman
gelirse eğer yabancı sayısında bir sıkıntı olacak orası da var
Baran Kutlu
06-01-2006, 17:11
benim bildiğim kadarıyla sezon sonu gelicek.tabi yalan haber de olabilir ama sezon ortasında gelmesi de mantıksız zaten kendi açısından..
Çağlar Çağatay
06-01-2006, 20:50
gelsin ve ya gelmesin fenerbahçemizin nasıl çağ atladığının kanıtıdır bu haberler...dünya starlarının adı klübümüzle anılır oldu diğer rakip! dediğimiz takımlar futbolcu bulamazken bizim böyle hamlelerde bulunmamız bile rakip! taraftarları eminim sinir ediyordur...
Sercan Matur
06-01-2006, 21:46
rüzgar..
Başar Kantar
07-01-2006, 09:48
gelsin ve ya gelmesin fenerbahçemizin nasıl çağ atladığının kanıtıdır bu haberler...dünya starlarının adı klübümüzle anılır oldu diğer rakip! dediğimiz takımlar futbolcu bulamazken bizim böyle hamlelerde bulunmamız bile rakip! taraftarları eminim sinir ediyordur...
+1907 ;D ;D ;D
Hasan Muradoğlu
07-01-2006, 15:36
rüzgar..
rüzgarın oğlu :P
Erkan Keremoğlu
07-01-2006, 18:22
Yahu fanatik gs tottiyi istiyor, bjk torresi istiyor yazınca dalga geçiyoruz, bize bunları istetince büyük kulüp oluyoruz. Bu işte bir yanlışlık var...
8)
Erkan Keremoğlu
07-01-2006, 18:41
http://sports.yahoo.com/sow/news?slug=reu-carlos&prov=reuters&type=lgns
8)
Murat Erkurt
07-01-2006, 21:54
Ben yaşının fazla olmasından da çekinmiyorum aslında. Sonuçta çok az bulunan bir mevkiin adamı ve dünyaca ünlü bir yıldız alıyoruz. Bu özelliklerde bir oyuncu genç olsaydı transferde ne kadar iş bitirici olsak da Avrupa'nın devleri O'nu bze bırakmayabilirlerdi. Fenerbahçe yaşlı denilecilecek yabancı oyunculardan da önemli performanslar gördü ki Roberto Carlos hala çok enerjik bir yapıya sahipken yaşlı oynadığını belli etmiyor oynadığı futbolla. Beni düşündüren yaşı bu kadar ilerlemiş bir oyuncuya verilecek paranın miktarı. Çünkü ortada ço büyük paralar dönüyor gerçekten.
Gelirse de Ümit Özat sol bek mevkiinden kesilir, zorluk derecesi yüksek maçlarda Aurelio ve Appiah'la beraber orta sahada oynayabilir (2003-04 sezonunda olduğu gibi) ya da sol-sağ bek ve orta sahanın ortasındali oyunculardan birisi sakatlanır ya da ceza alırsa onların alternatifi olabilir.
Tam olarak Serkan'a katılıyorum arkadaşlar.Roberto Carlos gibi bi' futbolcu kolay kolay gelmez dünyaya,bu bir.İkincisi: arkadaşlar unutmayın ki Avrupa'dan bıkan büyük yıldız ROMARİO şu anda 42 yaşında ve Brezilya liginin gol krallığında yanılmıyorsam 28 golle lider durumda.
Bir futbolcu kendisini güçlü ve oynayabilecek durumda görüyorsa,yaşını sorun etmemeli;kaldı ki Carlos şu durumunda nice genç futbolcuya taş çıkartır.(Aynı görüşüm Davids için de geçerli kuşkusuz ;))
* * *Saygılar...
Emre Bağlı
07-01-2006, 23:31
http://sports.yahoo.com/sow/news?slug=reu-carlos&prov=reuters&type=lgns
8)
yalan haber :D
QAM(kaliteli avrupa medyasi ;D )
Erkan Bozkurt
08-01-2006, 20:55
madrid TVde duydugum kadarıyla r.carlos real den ayrılmayı düşünmüyor ama keşke alınsa defans diraz düzelir 100. yılda şampiyonlar liginde şampiyonluk isteniyorsa sol bek haricinde fabio nun yerine saglam bi stoper nobre'nin yerine daha iyi bi forvet(semih te degil)alex in yerine daha iyi bi oyun kurucu iyi bi sag açık bıde tabi daumun yerine iyi bi hoca lazım
Yusuf Sünbül
09-01-2006, 20:41
madrid TVde duydugum kadarıyla r.carlos real den ayrılmayı düşünmüyor ama keşke alınsa defans diraz düzelir 100. yılda şampiyonlar liginde şampiyonluk isteniyorsa sol bek haricinde fabio nun yerine saglam bi stoper nobre'nin yerine daha iyi bi forvet(semih te degil)alex in yerine daha iyi bi oyun kurucu iyi bi sag açık bıde tabi daumun yerine iyi bi hoca lazım
* Ne yaptın be Arkadaşım,neredeyse Tüm Takımı değiştiriyorsun ;)Oldu olacak Başkanıda değiştir bari ;D ;D ;D
(oltayı attın bakalım başka kimler takılacak)
Burhan Günarslan
10-01-2006, 12:20
bugün akşamda alattin metin yazısında bir daha ki sene için alex,anelka ve appiah klasında bir dünya yıldıı getirileceğini yazıyor yönetim de bu konuyu yalanlamadı sadece şimdilik transfer yok ama bir daha sene için carlos için girişimlerimiz yok değil dedi
Onur Çelik
10-01-2006, 17:34
sene basından berı calısmalar suruyomus, appıah ayarında 1,2 adam daha alırsak cok guzel olur
Ahmet Şenkardeşler
11-01-2006, 13:54
sene basından berı calısmalar suruyomus, appıah ayarında 1,2 adam daha alırsak cok guzel olur
+1
Türkiye için şart değil belki ama avrupa için gerekli..
Murat Ünlü
11-01-2006, 14:41
dün 3 yöneticimiz ispanyaya gitti.bayram süprizi olabilir.bekleyelim bakalım.belkide nihat içindir
Serkan Özen
11-01-2006, 18:23
+1
Türkiye için şart değil belki ama avrupa için gerekli..
Dediğin gibi Türkiye için gerekli olmayabilir ama Avrupa için bence de gerekli. Bu anlamda devre arası transfer olmasa da ben hayal kırıklığına uğramam nasılsa sezon sonuna kadar tüm maçlarımızı Türk takımlarıyla oynayacağız ama sezon sonunda 2006-2007 sezonu için yönetimimizden yine bir yıldız transferi yapmalarını bekliyorum.
Ozan Çetinkaya
12-01-2006, 15:44
roberto carlos 34 yaşında olmasına rağmen gerçekten verimli bir adam..üstelik getireceği faydaların arasında reklam da var..ama bildigim kadarıyla katardan cazip teklifler alıyormuş..çok büyük fiyatlar verilmemeli diye düşünüyorum...
Aycan Yılmaz
13-01-2006, 14:16
R.Carlos gelir yada gelmez onu sene sonunda ki transfer döneminde görücez ancak şunu söliyim olurda gelirse çocuklukta hayran olduğumuz çıkartma resimlerini topladığımız adamı telsim tribününe Oooooo R.Carlos die çağıracak olmamız beni inanılmaz heyecanlandırıyor... :)
Çağlar Çağatay
13-01-2006, 18:32
gelirse onun kariyerinide tartışacak çok kariyerli! spor yazarları olacaktır kesin...daha ne yapmalı bilmiyorum ki ronaldinho yu getirsek onada çirkin derler herşeyi bilen h.uluç hazır kıta bekliyordur zaten...
İnanç Gülfidan
13-01-2006, 23:43
Sabah gazetesine göre Carlos bitmiş ama tabi ne kadar inanılır gazetelerin yazdığına orası tartışılır...
Mert Çubukçu
14-01-2006, 02:17
fanatik yazarsa inanırım :P :P :P ;D ;D ;D
Onur Bilgin
14-01-2006, 12:56
gelirse onun kariyerinide tartışacak çok kariyerli! spor yazarları olacaktır kesin...daha ne yapmalı bilmiyorum ki ronaldinho yu getirsek onada çirkin derler *herşeyi bilen h.uluç hazır kıta bekliyordur zaten...
çağlar dediklerinde sonuna kadar haklısın,hepsine katılıyorum ayrıca bu konu üzerinde saçma yorumları sadece medya mı yapacak zannediyorsun.fazla uzaklara gitmeye gerek yok bu saçma yorumlar için,yakından da gelecektir ;)
Çağlar Çağatay
14-01-2006, 16:40
çağlar dediklerinde sonuna kadar haklısın,hepsine katılıyorum ayrıca bu konu üzerinde saçma yorumları sadece medya mı yapacak zannediyorsun.fazla uzaklara gitmeye gerek yok bu saçma yorumlar için,yakından da gelecektir ;)
sonuna kadar haklısın içimizden bile gelecek böyle yorumlar kesin ;)içimizdeki spor yazarları diyelim biz onlara :P
Burak Uysaloğlu
14-01-2006, 20:55
Roberto Carlos bitti siz rahat olun ama gelecek sezon için!!!
Katife Keskin
14-01-2006, 21:49
valla ben en son okuduğumda ki tam hatırlamıyorum ya fanatik ya da vatandı roberto realden ayrılmayacakmış,ayrılsa bile ancak brezilyaya dönermiş.
Doğa Aydın
16-01-2006, 16:06
Etikete yönelik değil daha çok ihtiyaca yönelik transfer anlayışı gütmemiz lazım.
Roberto Carlos için biraz iddialı olmuş bence bu sözler. Hâlâ dünyanın sayılı sol beklerinden. Türkiye liginde nereden baksan 3 sene daha oynar, Avrupa'da da takıma her türlü fayda sağlayabilecek bir isim...
Ozan Çetinkaya
16-01-2006, 17:37
oyuncular gelir geçer...roberto carlos gelse fenere en az 2 yıl oynar...kötümü oynar? bence hayır..takıma yararı dokunurmu içerde ve dışarda??bence sonuna kadar..2. senenin sonunda gittiğinden fener onun eksikliğini tabiki hissedecektir ama en azından geçiş dönemini sağlam ve ünlü bir sol kanat oyuncusuyla geçirmiş olacagız...bu yandan da bakmak lazım..ama daha önceden de dediğim gibi astronomik fiyatlar ödenmemeli..
Doğa Aydın
19-01-2006, 03:12
Ama şu sıralar istikrarlı ve uyumlu bir takımı hedefliyorsak öncelikle ihtiyaca yönelik transfer şart.Roberto Carlos dünyanın en iyilerinden birisidir mevkiinde fakat yaşı bizim ihtiyacımız olan yılı kaldırabilecek mi sorun budur.Bunu düşünerek söyledim.Bana göre 2009-2010 yıllarına kadar alınacak başarılar zaten olduğundan erkendir.Bu yüzden yaşta buna uygun bir yal olmalı aynı zamanda.
İhtiyaca yönelik diyorsun, e sol bek olarak birisine ihtiyaç duyduğumuz ayan beyan ortada. O vakit dünyanın sayılı solbeklerinden birisinin alınması ihtiyacın da ötesinde katkı sağlamaz mı?
Yaş konusuna takılmamak lazım. Dediğim gibi R. Carlos hem ligde hem Avrupa'da kafadan üç sene daha oynar, o da en az. Bunun aksini söylemek imkansız. Ancak ve ancak ciddi bir sakatlık durumunda yarım kalır bu.
Bir de genç oyuncu sevdası başladı bizde. 22 yaşındaki gençleri doldurursak takıma kusura bakmayın, Türkiye'de bile şampiyonluk zor olur. İlla ki sahada bir yerlerde bir iki tecrübeli isim olmak zorunda. PvH geldiğinde kaç yaşındaydı, takıma katkısı neler oldu, bunlar daha dün gibi hatırladığımız şeyler. Üstelik de Avrupa'da tecrübe diye kendimizi parçaladığımız şu günlerde, Robinho'larla, Messi'lerle gelmez bu tecrübe. Bize o ligin gediklisi futbolcular lazım.
Baran Kutlu
20-01-2006, 15:57
gelirse solbek derdimize çok iyi bir ilaç olur ama,gelmesi de çok zor be..tabi sezon sonu için anlaşıldı lafları da dönmüştü bi ara..
Buğra Çelikoğlu
24-01-2006, 21:15
Roberto Carlos fenerbahçeye gelırse faydası takıma faydası olur ama fenerbahceye geldıkten sonra en fazla 2 yıl oynar,alıncaksa bıle astronomık bı fıyat odenmemelıdır
Arda Altuner
27-01-2006, 11:14
haberin yalan veya doruluğunu tartışmıyorum ama r.carlos bize çok faydalı olur. yaşı ilerlemesi bir şey ifade etmiyor. carboni cafu lizarazu bunlar hep kanat savunucuları ve en genci 35 yaşında cafu yok milanın sağkanadından kaç kere etkili bindirme oluyor. yaşa takılmayalım bence. bizim için eğer gelirse süper bir transfer olur gidecek oyuncu da nobre olmalıdır. zaten bonservisi bizim elimizde değil
Onur Baş
11-03-2006, 14:14
Marca da doğrulamış son duyduğuma göre...
Onur Baş
11-03-2006, 16:30
ve aynı hızla yalanlandı :D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.