PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Türk kulübü süperstar getiriyor

Yusuf Ucuz
01-03-2006, 13:17
Bir Türk kulübü süperstar getiriyor

SAMUEL Eto’o ile sohbetimiz sırasında, arkadaşı ve yardımcısı Thomas N’Kono söze girip, Türk futbolu ile ilgili bomba bir haber verdi. N’Kono, "Siz Eto’o ile konuşurken İstanbul’dan önemli bir kulüp İspanya’nın en önemli futbolcusu ile söz kesti. İsmini benden istemeyin ama o, sadece İspanyol futbolunun değil dünya futbolunun kralıdır. İstanbul kulübü ona bir servet önerdi. Türkiye’deki futbolseverler gelecek sezon bir süperstar izleyecekler" diye konuştu.

O futbolcu Ronaldo mu

THOMAS N’Kono, tüm ısrarlara rağmen önümüzdeki sezon İspanya’dan Türkiye’ye gelecek süper futbolcunun adını ve anlaştığı kulübü vermedi. Ancak, futbolu yakından takip edenler bu kulübün Fenerbahçe olduğu görüşünde birleşiyorlar. Çünkü, başkan Aziz Yıldırım önümüzdeki sezon 100’üncü kuruluş yılını kutlayacak olan kulübe süper bir yıldız getireceğini defalarca dile getirmişti. Futbolcunun kim olduğu sorusuna gelince... Sezon sonu Real Madrid’den ayrılacağını açıklayan Ronaldo en kuvvetli aday. Yine aynı takımdan ayrılmaları muhtemel olan Zidane ve Roberto Carlos da adaylar arasında yer alıyor.

Mert Çubukçu
01-03-2006, 13:20
keske o ronaldo degılde dıger ronaldo yane C.RONALDO gelse ;D ::)

Ufuk Peker
01-03-2006, 13:43
bu eto da olabilir.ispanyadaki ırkçı saldırılarından bıkmış olabilir.bir kaç kuruşa bakmasada bize gelse:)biz nasıl davranacağımızı biliriz bir dünya starına.

Onur Aloğlu
01-03-2006, 13:46
Bir Türk kulübü süperstar getiriyor

SAMUEL Eto’o ile sohbetimiz sırasında, arkadaşı ve yardımcısı Thomas N’Kono söze girip, Türk futbolu ile ilgili bomba bir haber verdi. N’Kono, "Siz Eto’o ile konuşurken İstanbul’dan önemli bir kulüp İspanya’nın en önemli futbolcusu ile söz kesti. İsmini benden istemeyin ama o, sadece İspanyol futbolunun değil dünya futbolunun kralıdır. İstanbul kulübü ona bir servet önerdi. Türkiye’deki futbolseverler gelecek sezon bir süperstar izleyecekler" diye konuştu.

O futbolcu *Ronaldo mu

THOMAS N’Kono, tüm ısrarlara rağmen önümüzdeki sezon İspanya’dan Türkiye’ye gelecek süper futbolcunun adını ve anlaştığı kulübü vermedi. Ancak, futbolu yakından takip edenler bu kulübün Fenerbahçe olduğu görüşünde birleşiyorlar. Çünkü, başkan Aziz Yıldırım önümüzdeki sezon 100’üncü kuruluş yılını kutlayacak olan kulübe süper bir yıldız getireceğini defalarca dile getirmişti. Futbolcunun kim olduğu sorusuna gelince... Sezon sonu Real Madrid’den ayrılacağını açıklayan Ronaldo en kuvvetli aday. Yine aynı takımdan ayrılmaları muhtemel olan Zidane ve Roberto Carlos da adaylar arasında yer alıyor.

Kaynak?

Onur Bilgin
01-03-2006, 15:49
yine gülecez.hade hayırlısı.topiği açan ark.üzerine alınma basına lafım ;)

Arda Altuner
01-03-2006, 16:00
* * * * * * * *yine gülecez.hade hayırlısı.topiği açan ark.üzerine alınma basına lafım ;)
sana katılmamak elde değil.

Doruk Boşnakoğlu
01-03-2006, 23:30
ah bir BAROS gelse.. biliyorum ispanyada oynamıyor ama gönül ister ki, forvet hattımızda koşan, basan, şut atan BAROS olsun.. başkası değil...

Furkan Demir
01-03-2006, 23:46
::) doğru olmasını dilemekten başka elimizden gelen ne yazık ki hiç bi şey yok

Ozan Avcu
01-03-2006, 23:51
Alpay mı yoksa.? ama yok o almanya'daydı ;D

Onur Aloğlu
01-03-2006, 23:57
Alpay mı yoksa.? ama yok o almanya'daydı ;D

Geri dursun

Sercan Matur
02-03-2006, 09:07
sergen de olabilir hani...
süperstar ya..

;D

Onur Baş
03-03-2006, 12:39
Zidane'da güç kaybı hastalığı mı ne varmış.
Ne kadar doğru bilmiyorum :)

Yine de Alex'ten iyidir.

Ronaldo 11 yaşında FB'nin kapısına getirilmiş. Dönemin başkanı Ali Şen "nerden buldun bu çirozu" deyip geri göndermiştir.
Ve bu gerçek :) Futbolla ilgili bir kitapta yazıyordu.

Ülkü Selvi
03-03-2006, 13:47
KİMİN PARASI YETER STAR ALMAYA BİZDEN BAŞKA...

Samet Erden
03-03-2006, 13:57
valenciadaki fabio aurelio diolar walla..kaynak hürriyet..

Forum Yönetimi
03-03-2006, 14:12
KİMİN PARASI YETER STAR ALMAYA BİZDEN BAŞKA...

Değerli üyemiz Ülkü Selvi,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi

Hasan Güler
03-03-2006, 15:03
o ronaldinhodur kesin deeeerrrmişiiiiiimmmm:):):):):)

Onur Baş
03-03-2006, 17:22
bence adam yanlış anlaşılmış.
ispanyadan ünlü bir futbolcu, bir istanbul kulübüne taliptir. Ronaldinho 6Syi alıodur filan :P:P

Sinan Bıçak
03-03-2006, 17:39
..kaynak hürriyet..

Onur Baş
03-03-2006, 19:36
fabio aurelio değil...
resmi sitemizi takip edelim.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2870

Hasan Güler
03-03-2006, 19:58
bence adam yanlış anlaşılmış.
ispanyadan ünlü bir futbolcu, bir istanbul kulübüne taliptir. Ronaldinho 6Syi alıodur filan :P:P

onur süpersin baba koptum yaaaa... ;D ;D :D ;) :) ;D

bencede 6s ile ronaldinho arasındaki tek pazarlık bu olabilir...ehuehuehueee... ;D ;D ;D

Onur Baş
03-03-2006, 23:20
eheuhehe..

6s'nin üstüne para vermesi lazım ;D

Hasan Güler
04-03-2006, 13:06
eheuhehe..

6s'nin üstüne para vermesi lazım *;D

hemde oldukça yüklü bi para zira barcelona ronaldinho'ya 10 yıllığına tam 250 milyon dolar teklif etmiş.kaç tane 6s ediyo hesaplayamadım:D:D:D:P:P:P

Mert Çubukçu
04-03-2006, 13:20
ben hesapladım 72.6 gassaray ediyo ;D

Hasan Güler
04-03-2006, 17:06
ben hesapladım 72.6 gassaray ediyo ;D

saol hocam beynine sağlıkta 6s ye değmezd bee..:D:D:D

Yusuf Ucuz
07-03-2006, 10:17
kaynaklar belli ya niye olamaz mı? 100.yılda aziz başkan kimsenin yapmadığını yapmak istiyor bence bekleyelim görelim bu klasik fotomaç ya da takvim ya da fotospor haberi deil n kono kendisi birebir söylemiş

Hasan Muradoğlu
07-03-2006, 11:15
bu süperstar olayı nedir ya
benim bildiğim tek süperstar var
o da yaşlandı haliyle ;)

Serkan Özen
07-03-2006, 11:26
Kulağına i-pod'u takıp etrafında olup bitenden bihaber, taraftar ve camianın kendinden beklentilerini adeta hiçe sayarcasına takıma olan sorumluluğunu ihmal eden oyuncular olacaksa varsın olmasın. Appiah gibi sahaya yüreğini koymayacaksa boşuna milyon dolarları akıtmaya gerek yok...

Hasan Muradoğlu
07-03-2006, 17:34
ve lütfen büyük maçlarda oynayacak bi oyuncu olsun
koşan,mücadele eden,savaşan...
saha da eli belinde dolaşan 5 maçta bir ortaya çıkan oyuncuları istemiyorum
(madem herkes isteğini söylüyor,bende ekliyim dedim ;) )

Serkan Özen
07-03-2006, 17:39
Şöyle her 3 büyüğe birden gol atabilen, Şampiyonlar Ligi'ni de boş geçmeyen di mi Hasan? ;)

Hasan Muradoğlu
07-03-2006, 17:55
evet hakkaten öyle,kariyeri parlak olsun
şu an satmaya kalksak en azından 10 milyon pound a gider cinsten olsun :D

muhuahuahaua
bu iş böyle devam eder...

Onur Baş
07-03-2006, 22:27
bence biz Ronaldo'yla anlaştık söyliyim..
Real'de ipinin çekildiği haberleri de çıkmaya başladı çünkü.