PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 LİSEFEB istiyoruz.

Güney Yılmaz
25-04-2008, 16:39
1907 ÜNİFEB'e alt grup olarak 1907 LİSEFEB kurabilirmisiniz?Üniversite çağına gelenlerde bir üst gruba geçer.

Gökhan Kavaz
29-04-2008, 17:07
gerçekten güzel bir fikir!

Furkan Akyüz
29-04-2008, 17:16
daha fazla katılım daha fazla taraftar daha fazla TEZAHURAT ;)

Sercan Tuna
29-04-2008, 19:21
Bu fikir benim aklıma 2002 yılında gelmişti :) güzel fikir ama zor gibi duruyo...

Eray Ayhan
29-04-2008, 19:57
1907UNIFEB Değerleri:

Bu değerleri 1907UNIFEB'in bütün üyelerinin taşıması beklenir.

- 1907UNIFEB üyesi Fenerbahçe Spor Kulübü'ne karşılık beklemeksizin destek olmalı ve hizmet eder
- 1907UNIFEB üyesi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlıdır
- 1907UNIFEB üyesi ülkesinin ve ulusunun çıkarlarını en üst düzeyde gözetir
- 1907UNIFEB üyesi taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye ve içinde bulunduğu topluma karşı duyarlıdır
- 1907UNIFEB üyesi katılımcı ve üretkendir
- 1907UNIFEB üyesi üniversiteli olma sıfatına yakışan davranışlar sergiler
- 1907UNIFEB üyesi hayatın her alanında üyesi olduğu birliğimizi temsil ettiğinin bilincindedir

----------------------------------------------

1907 Unifeb'in misyonunu anlayacak liseliler olduktan sonra neden olmasın.
Ancak bu bilince sahip olan liselilerden bilincsiz olanları ayırmak ve sadece bilincli liselilerden oluşan bir oluşum kurmak zor olsa gerek;)

Utku Cenikli
29-04-2008, 20:41
lıselı taraftar grubu kurulması gercekten cok ii olur... hem gelecek arkadaslar uni ye gıttgınde UNIFEB ı tanıma zorlugu cekmez ama asıl sorun su lıse lılerı toplamak ve orgutlemek bence cok zor bı olay... turkıyede kac ıl kac ılce kac tane lıse var yada ıstanbulda sadece kac lıse var ıste bunun ıcın bazı lıseler bası cekmelı oncelıkle

Kaan Göktürk
29-04-2008, 20:41
Güzel fikir; ama bi o kadar da zor ve emek isteyen bir iş. Şuan aramızda takılıp da lise çağında olan kardeşlerimiz zaten var, düşünülebilir...

Necmettin Tekeli
29-04-2008, 20:44
aslında olabilir fakat takibi çok zor olur. her ilden 20 lise desek dünyanın okulu eder. takip işi çok zor olur. ama şehirde tek üniversite bulunan şehirlerde daha basit olur. liseler o ilin üniversitesindeki 1907unifeb e bağlı olurlar ama istanbul-ankara-izmir gibi illerde bu takip çok zor olur ama görüşülmesi ve dikkate alınması gereken konu!!!

Utku Kendirli
29-04-2008, 20:46
Evet kaan abinin de dediği gibi istiyoruz :D resimde dokuz eylül yazdgna bakmayın bende lise ögrencisiym ama dokuz eylül den sayıyıruz kendimizi tek farkımız liseli olmamız.

Böyle bir oluşum olursa gerçekten çok güzel olur düşünülmesi gerek derim ? ve gerçektende potansiyel var liselerde yoksa başka yerlere kayıyorlar :)

Onur Aloğlu
29-04-2008, 20:58
Lisefeb isteyen değerli kardeşlerimiz, sınava az kaldı. Testlerinizi ihmal etmeyin, bol bol soru çözün. :)

1907 ÜNİFEB kampüslerde sizi bekliyor.

Melih Aydoğmuş
29-04-2008, 21:45
Lise Feb :) İlginç

Furkan Demir
29-04-2008, 22:25
Lisefeb isteyen değerli kardeşlerimiz, sınava az kaldı. Testlerinizi ihmal etmeyin, bol bol soru çözün. :)

1907 ÜNİFEB kampüslerde sizi bekliyor.

Onur Abi söylenmesi gerekeni söylemiş :D

Servet Güldeş
30-04-2008, 01:36
Kontrolsüz Güç , Güç Değildir...

Aycan Yılmaz
30-04-2008, 01:48
Onur'un duruma yaklasımı gercekden cok güzel olmus. Ancak ben biraz daha acık ifade ile 1907Ünifeb'in sadece 1907Ünifeb oldugu icin güzel oldugunu düsünüyorum. Ayrıca 1907Ünifeb'in artık gelinen noktada oturmuş bir yapısı ve düzeni var. Bu durum ve benzer gerekceler düsünülecek olursa alt kollar kurulsun yaklasımına ben sıcak bakmıyorum acıkcası.

Hali hazırda kendini bu yapı icinde görmeyi arzulayanlar üniversite dönemlerinde de bunu pek tabii gerceklestirebilirler.

Ferdi Yüksel
30-04-2008, 01:49
Bencede mantıklı , bazı maclarda cok eksik kalıyoruz...

Ayçin Biran
30-04-2008, 03:51
Kardeşlerimizin isteğini anlayabiliyorum lakin sadece istemek yeterli değildir. Üniversitelerde bile örgütlenme oluşum bu kadar zorlarken (bkz Sakarya Üni)liselerde kurulacak,kurulmaya çalışılacak olan oluşum çok fazla yorar ve yıpratır belli bir yaşın üzerinde oldugu halde birçok sorumlulugunu yeterince yerine getiremeyen yaşıtlarımız varken hala bu yaşların (ergenlik yaşı)içinde olan arkadaslarımızın denetimini yapmak gercekten cok güç .Ayrıca;maçlardan önce buluşma yerleri olarak belirlenen mekanlara yaş haddinden giremeyeceklerinden ,kendileriyle sadece stad kapısında denk gelinecek belki de gelinemeyecek Kaldı kiÜnifeb sadece stadda bir araya gelen bir güruh değildir peki sadece mabedde oynanan maçlaramı iştirak edecek bu kardeşlerimiz deplasmanlara gelmek ,takımlarını desteklemek istemeyecekler mi ?Aileleri bu konuda nasıl bir tutum sergileyecek,dersleri hiç mi aksamayacak? ve bende aynı şekilde şuna inanıyorum: Kontrolsüz güç, güç değildir.Önce sınavlar bitsin,önce ders bırakılmasın,önce Fenerbahce taraftarına yakışır sekilde notlar alınsın, en cok sabredecekleri belki bir ,belki de iki sene .Biz sizleri burada bekliyor olacağız.;)

Fırat Kocadağ
30-04-2008, 13:06

1907 ÜNİFEB kampüslerde sizi bekliyor.:)

Güney aramızda maç izliyebilirsin takıma destek olursun diye düşünüyorum:) Hem bu da sana bir hedef olur :) Sınavı kazanıp 1907 ÜNİFEB'li olucağım diye bir hedef koymak gerçekten çok güzel olur . ;):)

Volkan Matur
30-04-2008, 14:02
Ben 1907 Ünifeb ailesini tanıdığım zaman daha lise 1 e gidiyordum ve abime ve çevresine çok imreniyordum bu sebebden dolayı benimde çok aklımdan geçti 1907 Lifeb adı altında kurmak istiyordum fakat çok zor bir iş.Şimdi Üniversiteliyim ve 1907 Ünifeb liyim bence her şey zamanında güzel diye düşünüyorum ;)

Ömer Birdal
30-04-2008, 16:41
"rahat durun bebeler"

Sir Reis.. :)

Yiğit Başdağ
30-04-2008, 17:26
benim anlamadığım 14 yaşında ve haliyle üniversiteye gitmeyen birinin foruma nasıl kayıt olduğu ???? :cool:

Doğa Aydın
30-04-2008, 17:31
Foruma kayit icin yas sinirlamasi yok Yigit. Universiteli olmak ya da olmamak gibi bir kriter de yok, 1907Unifeb uyesi olmak gibi bir kriter de yok, hatta yanlis bilmiyorsam Fenerbahceli olmak gibi bir kriter de yok.
Forumumuz herkese acik. Forum kurallarini ozumseyip, o kurallar in cizdigi sinirlar icerisinde kalabilen herkes yazabiliyor.

Yiğit Başdağ
30-04-2008, 20:17
Açıklama için teşekkürler.:)

Cem Çilekçiler
30-04-2008, 20:30
Bisimle birlikte ıspartada macları isleyen liseli kardeslerımız war zaten :D ve bız onlara lısefeb dioruz :) ama bu fıkır gusel bahsedıldıgı gıbı 1907Unifeb mısyonunu ve durusunu benımseyıp bunu sergıleyebılecek ınsanlar olduktan sonra olabilir gibi..

Oğuzhan Karakaş
30-04-2008, 21:11
Arkadaşlar veya abilerim ;

Bu fikiri sizlere sunmak Güney arkadasımdan doğmuştur bende destek verdim ve forumda danısmak istedik. Ben şahsen sizler için az da gözükse 2-3 senedir bu tribünde olan biriyim ve bizim çağımızdaki insanların tribünde pek bi varlık gösteremediğini görüyoruz. Bizler bi nevî FB düşkünleri olarak her macı zaten izliyoruz, gidiyoruz. Genelde maçları Migros tribününden takip ettik hep. Devamlılık sağlayamadık çünkü kombine sorunu oldu..bilet sıkıntıları yasadık. Şu an kendim olarak ders notlarım bakımından ailemin de onayı aldım ve seneye arkadaslarımızla telsim tribününden kombine alıp ünifeb arasına karısma düşüncesindeyiz. Sizlerle aramızda da yaş farkı olduğunu düşündüğümüzden hem kendimiz bi sorumluluk üstlenmek istedik Lisefeb kurmak isteyerek. Bizler kültürlü,ahlaklı, düzgün yetişmiş bireyler arasında FB'ye destek vermek amacındayız. Tribünlerin güçsüzlüğüde ortada son senelere bakılınca. Biz de sadece İstanbul içindeki liseli arkadaşlarımızla iletişim içinde olmak ve tribünü daha zevkli hale getirmek istiyoruz. Neden İstanbul oldugunu anlamışsınızdır sanırım. Bizim böyle bi yönde isteğimiz var elbette bi anlık olucak iş değil ama sizlerle paylasmak istedik. Eğer böyle bir şey imkansızsa da ünifeb ile beraber maclarda olmak istiyoruz her ne kadar liseli olsakta :)

Esra Çakan
30-04-2008, 21:12
+1907;)

Erman Erbay
30-04-2008, 21:34
güzel fikir destekliyoruz...

Serkan Şahin
30-04-2008, 22:03
Düşüncelerini öyle güzel ifade etmişsin ki hayranlıkla okudum sadece...Bir lisefeb oluşumu kurulmasa bile senin gibi gelecek vaadeden kardeşlerimizi aramızda görmek bizi çok mutlu edecektir emin ol.

Onur Tarhan
30-04-2008, 22:24
baktığımız zaman güzel görünse de gerçekten zor ve emek isteyen bir durum.. bu konuda yönetim kurulu ne düşünür bilinemez ama genel olarak tepkiler iyi yönde... düşünüyorum da bu başlığa yazan Utku Kendirli isimli kardeşimiz lise öğrencisi olmasına rağmen 1907ÜNİFEB ruhunu benimsemiş ve 1907ÜNİFEB MANİSA-İZMİR'in sevilen bir kardeşi olmuştur.. neden olmasın ki...

Berk Akgünlü
01-05-2008, 02:00
Ben 2senedir bekLiyorum üniversiteli oLup 1907UNİFEB ailesinin bir ferdi oLmayı. Ama bu topluluğun kuruluşunda belirlenen bazı kriterler dolayısıyla yaşımın gelmesini, üniversiteli olmayı bekledim. Ama hiçbir zamanda kendimi bu ailenin dışında görmedim. Çünkü gidebiLdiğim sınırlı sayıdaki maçta Unifeb'teki abilerimin yanında yer aldım, onlarla bağırdım. 2senedir forumda yazıyorum ve belirli bir çevrem oluştu diyebilirm. Ve büyük bekleyiş sona eriyor. Bu sene üniversite sınavına gireceğim. Hayırlısıyla güzel bir puan alıpta istediğim üniversiteyi kazanırsam gönülden bağlı olduğum 1907UNİFEB'in resmi bir üyesi olmuş olacağım. Bir abimin söylediği gibi bende zamanının beklenilmesinden yanayım. Üniversitede birlikler büyük uğraşlar sonunda oluşturulurken, daha az sayıda öğrencisi bulunan liselerde bu gruplaşmanın zorluğunun çok olacağı düşüncesindeyim. 1907UNİFEB'e gönülden bağlı olanlar bir kaç sene daha bekLeyebilir bence. Sonuçta sen 1907UNİFEB'li olduğunu gönülden hissediyorsan gerisi teferruattır :) Liseli kardeşlerime başarılar diliyorum. Seneye tribünlerde görüşmek üzere...

Esra Çetin
01-05-2008, 13:55
1907Lisefeb haa..10 numara fikir ama çok emek gerek..

ahh zaman..
ilerde 1907İlkfeb, 1907Anafeb de yapabiliriz ve hiç de dalga geçmiyorum..
baksanıza Ünifeble başladık,Lisefeble devam edicek gibiyiz..o olursa onlar da olur..
"ne dersiniz,sizce de hoş olmaz mı?" :D

Bahtiyar Güdürü
01-05-2008, 14:08
1907Lisefeb haa..10 numara fikir ama çok emek gerek..

ahh zaman..
ilerde 1907İlkfeb, 1907Anafeb de yapabiliriz ve hiç de dalga geçmiyorum..
baksanıza Ünifeble başladık,Lisefeble devam edicek gibiyiz..o olursa onlar da olur..
"ne dersiniz,sizce de hoş olmaz mı?" :D
Olmaz,çünkü vizyona misyona aykırı şeyler bunlar(Kurulmaktan bahsediyorum).Bir GFB'nin alt kademesi olarak Lise-GFB kuruluşu olabilir fakat 1907ÜNİFEB isminden de anlaşabileceği gibi Üniversiteli Fenerbahçeliler'e hitap etmekte.Her Liseli kardeşimiz,bizim de zamanında özendiğimiz gibi ÜNİFEB'e ve ünifebli olmaya özeniyor,herşeyin bir sırası var ve yavaş yavaş da oluyor,sonuçta at ile deve değil bu olay :) Liseliler gelip Ünifeb'li olacaklar,çok güzel arkadaşlıklar dostuklar kardeşlikler kuracaklar sonra mezun olup MEZUNFEB'li olacaklar,bayrak yarışıdır bu iş ve gönül işidir..

Esra Çetin
01-05-2008, 14:11
iyi de bayrak yarışı temelden başlayıp Mezunfeb de bitebilir bence ve mevzu gönül işiyse hepimiz o dnmlerimizde de Fenerbahçeye gönül vermiştik:rolleyes:

Servet Güldeş
01-05-2008, 14:13
Bırakın çocuklar ders çalışsın... Sonra gelirler...

bu konu arada açılır 2-3 mesaj sonra devam etmezdi...

Bahtiyar Güdürü
01-05-2008, 14:17
iyi de bayrak yarışı temelden başlayıp Mezunfeb de bitebilir bence ve mevzu gönül işiyse hepimiz o dnmlerimizde de Fenerbahçeye gönül vermiştik:rolleyes:
Tamam işte temeli zaten belli ÜNİFEB :agla:

Kaan Göktürk
01-05-2008, 15:08
Arkadaşlar veya abilerim ;

Bu fikiri sizlere sunmak Güney arkadasımdan doğmuştur bende destek verdim ve forumda danısmak istedik. Ben şahsen sizler için az da gözükse 2-3 senedir bu tribünde olan biriyim ve bizim çağımızdaki insanların tribünde pek bi varlık gösteremediğini görüyoruz. Bizler bi nevî FB düşkünleri olarak her macı zaten izliyoruz, gidiyoruz. Genelde maçları Migros tribününden takip ettik hep. Devamlılık sağlayamadık çünkü kombine sorunu oldu..bilet sıkıntıları yasadık. Şu an kendim olarak ders notlarım bakımından ailemin de onayı aldım ve seneye arkadaslarımızla telsim tribününden kombine alıp ünifeb arasına karısma düşüncesindeyiz. Sizlerle aramızda da yaş farkı olduğunu düşündüğümüzden hem kendimiz bi sorumluluk üstlenmek istedik Lisefeb kurmak isteyerek. Bizler kültürlü,ahlaklı, düzgün yetişmiş bireyler arasında FB'ye destek vermek amacındayız. Tribünlerin güçsüzlüğüde ortada son senelere bakılınca. Biz de sadece İstanbul içindeki liseli arkadaşlarımızla iletişim içinde olmak ve tribünü daha zevkli hale getirmek istiyoruz. Neden İstanbul oldugunu anlamışsınızdır sanırım. Bizim böyle bi yönde isteğimiz var elbette bi anlık olucak iş değil ama sizlerle paylasmak istedik. Eğer böyle bir şey imkansızsa da ünifeb ile beraber maclarda olmak istiyoruz her ne kadar liseli olsakta :)

Bence böyle bir oluşum olmasa bile sizin aranızda olmak istiyoruz demen bile yeter:) Onur'un dediği gibi sırf 1907 Ünifebli olmak için Utku kardeşimizin ne kadar hırslandığını ve derslerine sarıldığına tanık oluyoruz.

Oğuzhan Karakaş
01-05-2008, 16:19
Sevgili Abiler ;

Kadıköy'de ki FB maçlarına gelen bir sürü liseye giden arkadaşlar var. ÜNİFEB gibi kendini bu tribünlere kabul ettirmiş bir grubunda böyle bi oluşuma destek cıkması bizim için başlamadan bi artıdır zaten. Bu liseli arkadaslar genellikle maçlara zaten tek olarak gitmezler arkadaş çevreleriyle katılırlar. Bizim yaş grubumuzda olan herkes sağa sola o tribüne bu tribüne dağılacağına böyle bi başlık altında olup daha iyi destek verip kendini tribüne daha sıcak tutmasını sağlayacaktır benim görüşüm. Bu grup içine giren herkes de gittikleri okulda en azından böyle bi grup oldugunu macları burada izlemelerinin daha mantıklı olacağını anlayacaklardır. Ben ve bi kaç arkadaşımın öyle kocaman bi çevresi yok zaten bu tribünler içerisinde. Biz böyle bi atılım yaparak liseli gençleri bu grubun içine çekmek amacındayız. Hem arkadaşlık,dostluk hem de tribünü daha zevkli,güzel hale getirip Fenerbahçemize destek vermek amacındayız. Bir tane arkadaşımız demiş ki ' katılım az olur ' diye. İstanbul'da ki lise sayısı Türkiye'de ki bütün üni.lerden daha fazla sayıda diye tahmin ediyorum ben. Liselerin içine girip toplu halde bir olay yaratmak amacımızda yok zaten. Liseler de ki her FB'linin maçları bu olusum içinde izlemeleri, destek vermeleri tribünü daha güçlü yapacaktır düşüncesindeyim. ( Yani maça gelen birbirini tanımayan her arkadas grubu böyle bi grup altında ünifeb'in de alt kolu olarak toplanırsa çok iyi olur kararındayım.)

Eğer ki böyle bişey imkansız, hayal ürünü diyorsanız en azından böyle bir şeye izin yoksa da diyecek bişeyimiz yok :) Sadece sizden destek istiyoruz veya yanlışsakta bizi aydınlatmanızı bekliyoruz :)

Güney Yılmaz
02-05-2008, 20:00
Ortak aşkımız,renklerimiz
Sizi çok seviyor liseli kardeşleriniz...

Bora Özçil
10-05-2008, 01:04
ewt bi yandan gusel bi fikir ama okadarda zor, suda var daha ufak yaslardan bizlerin arasında maç izlemek onların yararına olcaktır kavgadan küfürden uzak bi ortam ve daha bi çok seyden nasıl alısırlarsa öle giderler

Erdem Özdamar
10-05-2008, 01:12
kulağa hoş geliyor ama davulun sesi uzaktan hoş gelir diyede bir laf var.şu an için böyle bir hazırlık yok bu konuda bildiğim kadarıyla ve eğer birtakım çalışmalar varsa da somut adımlar atılması için erken gibi gözüküyor.liseli arkadaşlarımızı anlayabiliyorum.bende lise yıllarımda bir taraftar toğluluğunun içinde olabilmeyi istemiştim.ünifeb ve kardeşi lisefeb.belki ilerleyeb yıllarda lisefebi görürüz tribünlerde veya lisefeb olana değin sizler ünifebli olursunuz...

İnanç Gülfidan
16-05-2008, 05:18
Liseli kardeşlerimiz; öncelikle bu girişiminizi ve yazdığınız güzel yazıları hayranlıkla okudum. Sizin gibi kardeşlerimizin maçlarda 1907 ÜNİFEB'in yanında olmasının bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Liseli kardeşlerimizi bir araya getirecek bir birlik oluşturulması veya oluşturulmaması Yönetim Kurulu'nun vereceği bir karardır ama sizlerin bu oluşum olmaksızın gelip bizlerle tanışmanız, şimdiden bu ortama adım atmanız kimseyi rahatsız etmez.

Ben de lisedeyken yakın bir arkadaşımla maçları Telsim tribününde 1907 ÜNİFEB'in hemen arkasında takip ediyordum. Üniversiteye girdikten sonra ikimiz de 1907 ÜNİFEB içerisinde birçok sorumluluk aldık, çeşitli görevlerde bulunduk. Sizler madem şimdiden 1907 ÜNİFEB'i seviyor, üniversiteye girince 1907 ÜNİFEB üyesi olmak istiyorsunuz; gelin bizleri bulun. Kim bilir belki güzel çalışmalar yapar, belli liselerde örgütlenmeye başlayarak bir birlik oluşturursunuz ileride. O zaman 1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu da bu konuda bir karar verir. Ama unutmayın önünüzde çok önemli bir sınav var ve başarılı olamazsanız hiçbir zaman 1907 ÜNİFEB üyesi de olamazsınız;) Sizin için şu aşamada daha öncelikli olan çalışmak olmalı, 1907 ÜNİFEB sizi bekliyor olacak yeter ki bu heyecanınızı kaybetmeyin:)

Dilem Kubilay
18-05-2008, 11:06
Açılsın Evet :) Hem Liseliler ve Üniversiteliler kollarından daha fazla kuruluş daha fazla İnsan Daha Fazla Taraftar demektir . Güzel fikir. Tabi Açılsın Demeklede olmuyor. Çok Zor Ama İmkansız Değil..