PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe haram puan alıyor(muş)!

Başar Kantar
28-01-2006, 11:57
G.Saray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy'dan şok sözler... Gürsoy, Fenerbahçe hakkında, "Nasıl kazandıklarını herkes görüyor. Aziz Yıldırım iyi çalışıyor. Maraton koşucusu gibi. Nefesi çok kuvvetli" açıklamasını yaptı.

Haram puanlar

Galatasaray İkinci Başkanı, ezeli rakipleri hakkında "Nasıl kazandıklarını herkes görüyor. Yıldırım iyi çalışıyor. Nefesi çok kuvvetli" diye konuştu.

Neredeyse her sözü olay olan Galatasaray İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, dün yine gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Gürsoy, Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" programında Fenerbahçe hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Sarıkırmızılı yönetici, "Fenerbahçe'nin kazandığı puanlar haram. Ligin nasıl geçtiğini herkes görüyor" ifadesini kullandı.

ANLAMAYAN APTAL
Ezeli rakiplerinin maçlarında yapılan hataların ortada olduğunu söyleyen Ergun Gürsoy, "Başkanları Aziz Yıldırım iyi çalışıyor. Usta bir maraton koşucusu gibi. Nefesi çok kuvvetli" dedi. Tecrübeli yönetici daha önce Fenerbahçe'yi öven sözleri hatırlatılınca, "O sözlerimle neyi kastettiğimi anlamayanlar aptaldır" şeklinde konuştu.

ADAM OLAN ÇEK ALIR
Gürsoy, G.Saray'daki maddi kriz konusunda görüşlerini bildirirken, eski başkanlar Faruk Süren ile Mehmet Cansun'a yüklendi. Gürsoy, "Süren ve Cansun'un çekler konusunda konuşmaya hakkı yok. Bankalar çek defterini adam olana verirler" derken, oyunculara ödeme yapılmaması konusunda, "Hesabımız tutmadı" dedi.

CESARET EDEMEZLERDİ
Gürsoy, Özhan Canaydın'ı da, "Çok tutucu. Tek başına hareketleri onaylamıyor. Ben riski severim. Ama sürekli frenliyor" diye eleştirdi. Konya maçı sonrası uçakta yaşanan olaylar konusunda da keskin konuşan sarı- kırmızılı yönetici, "Bunlar daha önce 'Çapulcular' diye sözettiğim insanlar. Ben uçakta olsam cesaret edemezlerdi. Üzerlerine uçardım" dedi.

pasfotomac.com.tr

bu adama ben ağzımı açarsam üyeliğim silinir.önce allaha sonra size havale ediyorum...

Ayşenur Dokuzlu
28-01-2006, 12:21
Söyler o konuşur sürekli kendi çapında. Ben de fazla konuşmak istemiyorum çünkü kız olarak bana yakışmaz. Bunların hepsinin tek nedeni Fenerbahçe'yi engellemek. Hala anlayamadılar böyle çökertemeyeceklerini. Onlar konuştukça biz daha fazla bağlanıyoruz. Bunu o beyinlerine sokamadılar bir türlü.
Tabi ki böyle bir takımı çekemeyecekler anlıyorum ama bu kadar seviyesiz bir laf ortaya atmaları çok gereksiz. İnsan biraz daha seviyeli, akıllı konuşur. Komplekslerini belli etmemeye çalışır.
Aslında herkes bizim puanları nasıl aldığımızı daha doğrusu alamadığımızı görüyor. İyi ki de bu sene 2-3 hata lehimize oldu kıyamet koptu. Biz zamanında sesimizi çıkarmadık. Onlar yılda 32 penaltı kazandı biz 2 yıl sonra kazandık. Say say nereye kadar yeter artık bunların yaptığı saçmalık. Hiç bir zaman vazgeçmeyecekler maalesef.

Onur Aloğlu
28-01-2006, 12:24
8-0

Ayşenur Dokuzlu
28-01-2006, 12:48
8-0

+1907

Çağlar Çağatay
28-01-2006, 12:50
sadık deda ahmet çakar şikecisin galatasaray...8-0lık ankaragücü 4-0lık trabzon maçları nası da unutuldu...işte bir bunak daha cavcavın yanına alalım sizi sayın! gürsoy...

Ertu Aydın
28-01-2006, 12:58
Şimdi de imam olmuş vaaz mı veriyor?Taraftarı tarafından hırpalanınca,onlara yaranmak için atmadığı takla kalmıyor.

Arif Kocamanoğlu
28-01-2006, 13:00
3-2

Arif'in kendini yere atıp da penaltı yaptırdığı maç...İstanbulspor maçı dk. 96......bunu da hatırlar mı acaba.....

Onur Aloğlu
28-01-2006, 14:03
3-2

Arif'in kendini yere atıp da penaltı yaptırdığı maç...İstanbulspor maçı dk. 96......bunu da hatırlar mı acaba.....

98'

Murat Karaman
28-01-2006, 14:52
3-2

+1907

Ozan Avcu
28-01-2006, 17:59
harammıymış aldığımız puanlar, ya cennete gidemezsek ;D
hemen iade edelim Ergun gursoy(suz) münasip bişeyler yapar artık :)

Arda Altuner
28-01-2006, 20:27
e lazdır ne sölediğini bilememesi normal sanırım 12den sonra demeç verdirtmişler 12 önce verdiği demeçlerde bizim ne kadar büyük klüp olduğumuzu kabul ediyordu. bizim haram puanımız yok ama onların haram şampiyonlukları var hem de iki tane malatyalsporlulara verilen evi arabayı kimse unutmadı daha sonrada 8-0lık maçlarını

Yusuf Sünbül
28-01-2006, 21:41
* *Haram puan sözleri(Kötü söz sahibine İADE EDİLMİŞTİR) dışında söylediklerine katılıyorum.Ne demiş;''Aptallar bunu anlamaları için benim ölmemmi lazım''Çok doğru söylemiş,Fenerbahçe her alanda 6s'yi geçti.
* Cavcav gibi Gürsoy'da BİTMİŞLİĞİN ve ACİZLİĞİN son örnekleridir,Kendi ağızları ile ifade ediyorlar.

Eray Karabağlı
29-01-2006, 11:05
Konuşsun ezikler ya ooooo takan kim :)

Sinem Arıkan
29-01-2006, 16:23
Konuşsunlar bakalım nereye kadar!ama aıyorum çünkü bunamş ve ne dediğini bilmiyor ama camiasına affettirmesi gerekiyor kendisini zavallının...Acıyorum Gürsoy'a.ÇOK YAZIK!! Hem Gürsoy'a hem camiasına!!! YAZIK!! kendilerine başka uğraşlar bulmaları lazım kısa zamanda.

Bahtiyar Güdürü
29-01-2006, 16:48
çıkış yolunu bulmaya çalışan labirentteki bir fare gibi :D ama bilmiyorki daha 40 teneke peynir yemesi gerektiğini :P

Eray Karabağlı
29-01-2006, 20:59
Konuşsun ezikler ya ooooo takan kim :)
Böle yazmıştım ama düşününce arkadaşlar adam haklı.

Biz Kurban Bayramı'nda 6s ye fitre verdikmi ;D Sorarım sizlere ;D

Mert Çubukçu
29-01-2006, 23:38
bi insan bu kadarmı aciz olur hakları yeniomus istanbulspor macı + 4 sene sıkeyle oldukları sampıyonluklar daha ne dıyım ben >:(

Utku Avcu
29-01-2006, 23:44
Zamanında bütün Malatyasporlu futbolculara Beşiktaşı yenmeleri için verdiği arabalara ne demeli,Onun sayesinde bjk yenilmiş Gese şampiyon olmuştu.Teşvik primini Türkiyeye getiren ve geçmişi karanlık bir adamın sözlerini ciddiye almayın

Ali Yılmaz
30-01-2006, 00:21
vızzzzzzzzzzzz...zekerya hojaya soralım ne dio ajaba bu konuda..

Melis Varan
30-01-2006, 02:35
Fenerbahçeli olmak caiz miymiş?
Ona da değinmiş mi, bileniniz var mı?

Gökçe Cangüzel
30-01-2006, 13:20
zalatları 8-0 ları mafya babalarıyla alınan şampiyonlukları ne çabuk unuttunuz bunlar ezikliğin göstergesi

Okan Külekçi
30-01-2006, 14:13
bunlar kadıköye nasıl gelecek

Yusuf Sünbül
30-01-2006, 14:30
Zamanında bütün Malatyasporlu futbolculara Beşiktaşı yenmeleri için verdiği arabalara ne demeli,Onun sayesinde bjk yenilmiş Gese şampiyon olmuştu.Teşvik primini Türkiyeye getiren ve geçmişi karanlık bir adamın sözlerini ciddiye almayın
Veee Bu Bejdajlılarda hala onlarla ittifak kurmaya çalışıyorlar,vah zavallılar,hakikaten bunların hepsi zavallı ezikler. ;D

İsmail Şen
30-01-2006, 15:59
ya bu ergun h*yarı ne dedıgını bılmıyor artık ya bu adamlar kadıkoye nasıl gelcek merak edıyorum kendını bılmezlerrrrrrrrrrr

Mehmet Karakaya
30-01-2006, 17:35
vızzzzzzzzzzzz...zekerya hojaya soralım ne dio ajaba bu konuda..

ben sordum iftarı cinconla yapmamız gerekiyomuş ;D ;D ;D

Serkan Özen
30-01-2006, 18:07
Haketmeden kazandığımız goller yok değil ama haketmeden kazandığımız galibiyetimiz yok. Konya'da 2 farklı kazandık, Rize maçında da yediğimiz golde haksız penaltı vardı.

Rakiplerimizin bize attığı haram golleri de gündeme getirecekler mi acaba?

Safa Arıkan
30-01-2006, 20:10
Bütün oynanan lig maçlarında hakem hataları oluyor, ama bu sadece bizim başımıza gelen bir şey değil. Ergün Gürsoy sezon başından beri bize çamur atmaya çalışıyor ve karşılık bekliyor. Yazık valla.

Melis Varan
01-02-2006, 18:45
"ANLAMAYAN APTAL
Ezeli rakiplerinin maçlarında yapılan hataların ortada olduğunu söyleyen Ergun Gürsoy, "Başkanları Aziz Yıldırım iyi çalışıyor. Usta bir maraton koşucusu gibi. Nefesi çok kuvvetli" dedi. Tecrübeli yönetici daha önce Fenerbahçe'yi öven sözleri hatırlatılınca, "O sözlerimle neyi kastettiğimi anlamayanlar aptaldır" şeklinde konuştu"

O sözlerde farklı imalar olabilir, başka amaçla söylenmiş de olabilir ama özünde Fenerbahçe'nin büyüklüğünü, üstünlüğünü kabul yatmaktadır. Bunu inkar edemez, ancak konuyu kapattırabilmek için 1bunu anlamayan aptaldır"der. Böylece karşısındaki sunucu da aptal durumuna düşmemek için konuyu uzatmaz ve farklı sorulara geçer...
Bunu da anca aptallar yer..

Güven Yapıcıoğlu
18-02-2006, 22:37
ergun gursoy yiyeceği-göreceği daha çok şey var...

Ülkü Selvi
03-03-2006, 13:39
BUNLARIN TERBİYE ZAMANI GELDİ AZ KALDI KUPADA KAŞIRIZ.

Forum Yönetimi
03-03-2006, 14:09
BUNLARIN TERBİYE ZAMANI GELDİ AZ KALDI KUPADA KAŞIRIZ.

Değerli üyemiz Ülkü Selvi,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi