PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okocha futbolu bırakmış...

Okan Külekçi
09-02-2006, 11:29
Okocha Futbola Veda Etti
Bir zamanlar Fenerbahçemiz'in formasını giyen, ismine tribünlerimizde besteler yapılan, Nijerya’nın yetiştirdiği en önemli futbolculardan olan Jay Jay Okocha futbolu bıraktı. 32 yaşındaki futbolcu Afrika Kupası için bulunduğu Mısır’da, ülkesinin Fildişi Sahilleri’ne 1-0 yenilmesinin ardından aktif futbol hayatına son verdiğini açıkladı. Nijerya’da 73 kez milli olan Jay Jay Okocha, aynı zamanda 2002 Afrika Kupası’nda en iyi futbolcu ödülünü kazanmıştı. Fenerbahçemiz’in yanı sıra Almanya’nın Eintracht Frankfurt ve Fransa’nın Paris Saint Germain takımlarında da forma giyen Okocha son olarak İngiltere’nin Bolton takımında oynuyordu.

Okocha, Fenerbahçe’de forma giydiği sırada Fransa’nın Paris Saint Germain takımına 30 milyon dolara transfer olmuş bu transfer ücreti Türkiye’de bir kulübün gerçekleştirdiği en yüksek rakam olmuştu.(Antu'den alıntı)

Murat Karaman
09-02-2006, 14:43
Jay Jay..
FenerBahçe'ye çok şey kattı zamanında..Kırmızı kramponları bir zamanlar herkesin ayağındaydı..
Dünya futbolu bir yıldızını da uğurluyor bence..

Sinan Bıçak
09-02-2006, 14:51
Bence kararından vazgeçirilmeli tribünleri yeniden canlandırır.Oynamasa bile takımda olmalı.

Mert Çubukçu
09-02-2006, 15:33
aslında dunyanın son zamanlarda yetıstırdıgı en teknık en ıyı oyuncularından bırıydı JAY JAY OKOCHA.. Fenerbahcemızdede top oynamıs olan JAY JAY eger futbolu bırakıyorsa ona guzel bır elveda macı duzenleyebılırız jubile anlamında..

Murat Karaman
09-02-2006, 15:46
Fenerbahcemızdede top oynamıs olan JAY JAY eger futbolu bırakıyorsa ona guzel bır elveda macı duzenleyebılırız jubile anlamında..
FenerBahçe-6Saray maçı süper olur..Okocha takar 2-3 tane..Sonra defterini kapatır..Dürülür eziklerin defteri Jay-Jay tarafından..

Erdem Mertcan
09-02-2006, 15:48
iyi adamdı vesselam hiç yoktan bağrımıza bastığımız dierleri gibi türkiyedeki başka takımlara satmadı bizi ama jübile işine gelince biz daa kimlere o şansı vermedik jay jay e gelene kadar daha sırada kimler var kimler...

Nuri Çelik
09-02-2006, 17:28
iyi adamdı vesselam hiç yoktan bağrımıza bastığımız dierleri gibi türkiyedeki başka takımlara satmadı bizi ama jübile işine gelince biz daa kimlere o şansı vermedik jay jay e gelene kadar daha sırada kimler var kimler...

hos gusel de o ayrı bi efsanedir

Serkan Özen
09-02-2006, 17:51
Klas golleri, tribünleri ayağa kaldıran şık hareketleri, enfes çalımlarıyla taraftarın kalbinde taht kurmuş, kırmızı kramponlarıyla Fenerbahçe'lilerin unutamayacağı bir oyuncu. 100.yıl hatrına yerli ve yabancılardan oluşacak eski yıldızlar karması maçı düşünülüyorsa yabancılar karmasının 10 numarasını öyle sanıyorum Jay Jay Okocha giyer. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar dilerim.

Şabettin Doğan
09-02-2006, 18:26
gidicem diye tutturmuştu son günlerinde ama neyse yinede her zaman iyi işler yapmıştır bizim için son olay dışında.

her şey için sağol jay jay

jay jay jay jay jay jay okaacha okacha okacha jay jay okacha ;) ;)

Burhan Günarslan
10-02-2006, 00:59
hayırlısı olsun

Onur Aloğlu
10-02-2006, 04:35
Uçaktan iner inmez "başkan bana para ver" deyişi hayalimde canlandı şimdi ;D

Kırmızı kramponlarınla, Hayrettin'e 30 metreden attığın frikikle,ertesi sezon Volkan'a attığın metafizikle açıklanan golünle, Gs-PSG maçında yedek kalmana rağmen PSG formasının altına giydiğin Fenerbahçe formanla, Fenerbahçe'nin efsanaleri arasına girdin...

"Giren cimbomboma, çıkan cimbomboma
Nasıl koydu ama, Jay Jay Okocha..."

Ha bir de son olarak,

-Jay Jay saat kaç?
-20:45 ;D

Yusuf Demirci
10-02-2006, 04:47
Bildiğim kadarıyla futbolu değil milli takımı bıraktı Okocha...

Okan Külekçi
10-02-2006, 12:54
tam kalecinin önünde topu sektirerek attığı frikikler,kırmızı kramponlar ve tabi ki 6s'ye nerdeyse sıfırdan attığı gol.

Yenigül Bavaş
10-02-2006, 13:00
şu kaçha bu kaçha Okacha :p

Can Yıldan
10-02-2006, 14:04
uche ile okacahaya bence jubile yapılmalı ;)..

Emrah Temiz
10-02-2006, 14:33
Bildiğim kadarıyla futbolu değil milli takımı bıraktı Okocha...

ya bende öle biliyorum, çünkü Katar.da bir takımla sözleşme imzaladı yakın zamanda, hafızam beni yanıltmıyor umarım ???

Murat Ünlü
10-02-2006, 21:49
keşke maç başı ücretle en azından yarım sezon oynatsak.türk pasaportuda var.hermaç 10 dakika oynasa izlemeye doyum olmaz.

Adnan Eker
14-02-2006, 01:55
ya bende öle biliyorum, çünkü Katar.da bir takımla sözleşme imzaladı yakın zamanda, hafızam beni yanıltmıyor umarım ???
ewt ewt bende öle duyudm sadece milli takımı bırakmış olması lazımm

Samet Erden
17-02-2006, 09:41
arkadaslar haberde futbolu bıraktı dio yaw..hem bende tv de duydum bırakmış futbolu..

Sinan Bıçak
23-02-2006, 23:22
Valla şimdi Uefa kupası maçı oynuyor çatır çatırda oynuyor yani.Maç kanaltürk te.

Ülkü Selvi
03-03-2006, 13:35
JAY JAY BU TARAFTAR SENİDE UNUTMAYACAK...

Forum Yönetimi
03-03-2006, 14:08
JAY JAY BU TARAFTAR SENİDE UNUTMAYACAK...

Değerli üyemiz Ülkü Selvi,

Forum kurallarımız gereğince;

''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''

Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.

Aldığınız Ceza Puanı: 15

Lütfen forum kurallarına uyunuz.

1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi