Orijinalini görmek için tıklayınız : Semih Şentürk
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
Yaşar Çalık
18-12-2005, 00:27
* * ılk devrenın son macı ama semih için belkide dogum macı. semıh kardesım ınsallah performansını bole devam ettırır ya da arttırır da uzun yılkla bu formayı bılegının hakkıyla gıyer tebrikler semih
Kayhan Özturk
18-12-2005, 01:19
Bu çocuk gerçekten bir yetenek. çok iyi bir forvet olabilir.
Bu yeteneği kazanmamız lazım.
Onur Aloğlu
18-12-2005, 01:43
Yıllarca yedek kulübesinde sabırla bekledi, yılmadı, kapris yapmadı, küsmedi, gitmedi... Şans verildi çıktı, oynadı, fazlasını yaptı... Performansını 90 dakikaya yayamaz diyenlere inat attıkça attı, coştukça coştu. 1 i attı yetmedi, 2 yi attı doymadı, hat trick yaptı yelkenleri açtı, 4. yü attı elini rekora uzattı, 5 i de muhakkak istedi, olmadı... Tanju Çolak' a ait rekora çokta yaklaşmıştı oysa ki.
3 yıl evvel Galatasaray'ın alt yapı antrenörü Tamer Güney teknik direktörlüğümüze getirildiğinde Semih için "çok yetenekli, işte Fenerbahçe'nin Emre'si de bu çocuk olacak" demişti hiç unutmam. Başarıya aç Fenerbahçe'miz yıldızlara yönelince onu da kenarda unutmuştuk. Malzemeci gibi kenarda oturmasına da öyle alışmıştık ki 4 gol atınca biz de şaşırdık. Helal olsun sana çocuk.
Çağlar Çağatay
18-12-2005, 04:46
bu kadar azimli bi adam olamaz ya tüm sezonda oynadıı dkklar sayılı oluyo ama pes etmio ve artık semeresinide alacak işallah helal olsun sana semih...
Yusuf Sünbül
18-12-2005, 13:05
Kulube'de Paslanmak istemeyen Azimli ve kaprisi olmayan Müthiş bir yetenek,devre arasında da çalışmaya devam ederse Nobre'yle Yerlerini değiştirirler(Kulubede),Başarılarının devamını dilerim.
Mustafa Kaplan
18-12-2005, 14:02
Forvetlerimizin sakatlandığı maçta hızır gibi yetişti.. Yedeğin varsa boyle olmalı..
Tek şanssızlığı devre sonuna denk gelmesi.. G. Antep maçında da performansını korursa ikinci yarı öncesi iyi bir alternatif olduğunu ispatlar.. Bunun yanında Zafer de oynamaya başlarsa ortasaha ya da defansa yabancı almayı dusunebilir yonetim.. Forvette fazlalık olacak cünkü.
Kerem Çalkılıç
19-12-2005, 00:22
Geçen sene şans verilince iyi kullanamamıştı, özellikle fiziği çok yetersizdi. Helal olsun valla, kendini çok iyi geliştirmiş o zamandan bu yana. Nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor. Umarım zamanla rakipleri onu çözmez.
Ufuk Peker
19-12-2005, 13:25
17 Aralık Cumartesi akşamı bir daha şahit oldukki bu ligin büyüğü açıkca belli oldu tamamen kapanan Denizli savunmasına karşın altı gol bulan F.bahçemiz ve Semihinde yıldızlaştığı adeta G.Saraylılara cevap gönderdiği bir gece idi yanlızca sevchenko ve cherooke değil semih'de 4 çekermiş bunuda G.saraylılarla beraber bizde öğrendik.Saygılar.
Alkan Akkaya
21-12-2005, 22:27
gercekten iyi... ama bence yine fazla abartıyoruz böle 2 3 maçla bir yerlerden birilerini bi yerlere getirmek futbolcu içinde haksızlık olur ... gerci abartmak en iyi yaptıgımız iş ...
Emre Çevik
22-12-2005, 10:52
denizli macında gercekten güzel oynadı...genc bir yetenegimizin oldugunu bilmek güzel...tabii forma sansı bulursa...
Alkan Akkaya
22-12-2005, 15:27
genc mi 24 yasında nobre ile yasıt :) adam kucuk emrah gibi oldu artık onun adı genc semih hehe
Faruk Can
22-12-2005, 15:35
SEMİH
Mevki: Forvet
Doğum tarihi: 29.04.1983
Doğum yeri: İzmir
Boy: 1.83
Kilo: 78
Ayakkabı no: 42
NOBRE
Doğum tarihi: 11/06/1980
Doğum yeri: Jatei
Kilo: 81
Arda Altuner
23-12-2005, 10:15
nobreye bu kadar şans verdik bence semih bu şansı çoktan haketti. bu adam nobrenin yerine denenmeli bence.çnkü takımda yedek kaldığında huzursuzluk çıkarmıyor. ve özellikleri aynı ben o mevkide bir türkün oynamasını ve milli takıma yükselip hakan şükür tartışmalarına nokta koymasını isterim bu nedenle semihe dah fazla şans
Ahmet Şenkardeşler
24-12-2005, 01:45
Semih, verilen şansı hep çok iyi kullandı..
bence,nobre gitmese bile biraz dinlendirilip ikinci devre semih ilk 11 çıkmalı..
bilenler vardır.. real madrid'de portillo diye bi genç vardı.. son 5 dakka girer maçı çevirirdi.. şimdi fransada oynuyo sanırım.. iyide işler yapıyo.. semih'i gitmeden kazanmalıyız..
Mete Eker
27-12-2005, 20:20
Ya arkadaşlar ne olur yapmayın.Bahsettigimiz adam Semih Şentürk.Ortalama yeteneklere sahip bir oyuncu.Bi diyarbakırsporda bi denizlide bi rize de oynar ama Fenerbahçemizde asla.Bir forvet oyuncusu golü koklaması ,gol vuruşlarının harika olması ,hava hakimiyetinin olması,süratli olması,topu saklayabilmesi vs özellikleri olması lazım.Semihin dikkat çeken tek özelligi golü koklaması.Fenerbahce de oynamak için saydıgım özelliklerin birinin bile eksik olması dayanılmaz bişey olurdu.Denizli maçı diyorsunuz.4 golden hangisi öyle aman aman bi goldü.
Bakın Fenerbahcenin gelecegi için Mahmut derseniz,Olcan derseniz ne biliyim Can derseniz eyvallah.Çalışırlarsa büyük futbolcular olurlar.Ama Semih degil.Ümit millilerde çok gol atmış diyorlar.Yaw attı ama 1 attıysa 4 kaçırdı.Hele kimi maçlar sırf onun yüzünden gitti.Eger junior hakan şükür istiyorsak buyrun size Semih.
Sabri Arabacıoğlu
28-12-2005, 02:24
Ya arkadaşlar ne olur yapmayın.Bahsettigimiz adam Semih Şentürk.Ortalama yeteneklere sahip bir oyuncu.Bi diyarbakırsporda bi denizlide bi rize de oynar ama Fenerbahçemizde asla.Bir forvet oyuncusu golü koklaması ,gol vuruşlarının harika olması ,hava hakimiyetinin olması,süratli olması,topu saklayabilmesi vs özellikleri olması lazım.Semihin dikkat çeken tek özelligi golü koklaması.Fenerbahce de oynamak için saydıgım özelliklerin birinin bile eksik olması dayanılmaz bişey olurdu.Denizli maçı diyorsunuz.4 golden hangisi öyle aman aman bi goldü.
Bakın Fenerbahcenin gelecegi için Mahmut derseniz,Olcan derseniz ne biliyim Can derseniz eyvallah.Çalışırlarsa büyük futbolcular olurlar.Ama Semih degil.Ümit millilerde çok gol atmış diyorlar.Yaw attı ama 1 attıysa 4 kaçırdı.Hele kimi maçlar sırf onun yüzünden gitti.Eger junior hakan şükür istiyorsak buyrun size Semih.
Hocam yapma ya. Tamam söylediklerinin bir kısmında haklısın. Fenerbahçe'de oynayan futbolcusu bu özelliklere sahip olmalıdır doğrusun da peki Nobre bu özelliklerin hepsine sahip mi de Semih'i kessin? elimizdeki kadroda var mıdır böyle bir futbolcu bu pozisyon için yarışan? Ayrıca da Mahmut diyorsun kaç maçını izleyebildin? Tribünde oturuşundan mı çıkardın? Semih adam giriyor,golünü atıyor,presini yapıyor topunu indiriyor vesaire... Yapması gerekenlerde bunlar yanlış mıyım? Daha ne yapsın bence
şu anda oynamayı fazlası ile hak ediyor en azından Nobre'nin formu böyle seyrettiği sürece. Açıkçası Semih'in jübilesini klübede yapacağını düşünüyordum ama belki bu son haftalardaki elde ettiği ve iyi kullandığı şansla kendine ilk 11'de yer bulabilir. İnşallah da bulur en azından bence.
Yusuf Sünbül
28-12-2005, 12:25
*Semih'i bu kadar eleştirmeyin;Nobre'ye verilen şans semih'e verilseydi Belkide Türkiyenin en iyi santraforlarından birisi olurdu.Kaldı ki Semih'i Ümit Milli maçlarından da hatırlayın;o zaman A Milli Takım'a Şaban *olsun mu olmasın mı? tartışmaları yapılıyordu,Devamlı oynayan forumda bir semih Bence Şaban vb.gibilerini ikiye katlardı.Semih oynadıkça çok daha iyi olacak ve kazanacağı tecrübe ile Milli Takımın değişmez Santrafor'u olacaktır,Tabii ki Daum Şans verirse(!) ;)
Kerem Çalkılıç
28-12-2005, 12:35
Semih daha kaç maç oynadı ki bu kadar kesin fikir elde ettiniz adamın eksiklikleri hakkında?
Yusuf Sünbül
28-12-2005, 16:12
*Semih daha kaç maç oynadı ki bu kadar kesin fikir elde ettiniz adamın eksiklikleri hakkında? * * *Kaç yıldır Fenerde yılmadan bekledi ve azda olsa oynadığı her maçta kendini gösterdi,Hani Kumaşından belli derler ya,işte öyle birşey.Yani Nobre olmasaydı da Semih olsaydı Defansımıza iyi bir Brezilyalı(Bayern'li LUCUİO Gibi) getirilmiş olsaydı Şimdi CL.de ikinci turdaydık.
* * Dünyanın Bir çok Ünlü kulüplerinde Genç futbolcular ilk 11'de oynarken 23 yaşını geçmiş bir Semih Hala Yedek Kulubesinin abonesi olmuş.Peki Bu durum:Semihin yetersiz olmasınımı gösterir,yoksa T.direktörün Tasarrufunu mu?(Güvensizliğini mi)Göstermektedir.Yukarıda yazdıklarım da da dediğim gibi A Milli Takımını ŞABAN Gibileri değil SEMİH Gibi Genç yetenekler Başarıya götürecektir.
Emre Çevik
29-12-2005, 15:14
SEMİH
Doğum tarihi: 29.04.1983
Doğum yeri: İzmir
Kilo: 78
NOBRE
Doğum tarihi: 11/06/1980
Doğum yeri: Jatei
Kilo: 81
nıhanıha nıhahaaayy!!! ::)
Ahmet Şenkardeşler
29-12-2005, 17:14
Semih daha kaç maç oynadı ki bu kadar kesin fikir elde ettiniz adamın eksiklikleri hakkında?
bi futbolcunun kumaşındaki kalite topu kontrol ettiği anda belli olur..
semih şans bulduğunda çok iyi değerlendiriyo tabiki ama ilk 11 çıktığı takdirde çok daha iiyi işler yapacaktır..
Mete Eker
08-01-2006, 17:50
Ben bu takıma nobreyi de yakıştırmıyorum.Nobreden çok daha kaliteliisi lazım bize.Eger hedef ligse tamam nobre gider Semih oynar.Ama kusura bakmayın göz var nizam var.Semihte gidip te barcaya deplasmanda gol atacak ne biliyim san siroda top oynayacak kadar bir kapasite yok.
Ne kadar izlediniz ki diyorsunuz.Ümit milli maçların banko çıldırtan ismini bırakın da hatırlayın.Boyu hariç her özelligi şabanın gençligi.
Erkan Bozkurt
08-01-2006, 20:44
bence bütün maçlarda olmasa bile bazı maçlarda görev verilmeli hem anelka ile daha iyi bi ikili olcaklarına inanıyorum çünkü semih nobreden daha çabuk ve süratli.Daum bir gün anelkayla birlikte semihi denemeli böylece topu daha çok yerden oynama şansımız olur ve daha iyi oynarız
Yiğit Arın
18-02-2006, 22:20
Tek eksiği Brezilya pasaportu.
Güzide Ören
18-02-2006, 22:24
doğru söze ne denir
Doğa Aydın
19-02-2006, 12:07
Yanlış bir önerme bence. Nitekim Lucio Fabiano'nun Brezilya Pasaportu vardı, ama takıma giremiyordu...
Sinan Bıçak
19-02-2006, 13:25
bi futbolcunun kumaşındaki kalite topu kontrol ettiği anda belli olur..
semih şans bulduğunda çok iyi değerlendiriyo tabiki ama ilk 11 çıktığı takdirde çok daha iiyi işler yapacaktır..
yahu adam top kontrol edemez ama çok iyi top sürer mesela yani topu kontrol edemeyen adam kötü futbolcu demek midir?
Bilal Aktan
19-02-2006, 14:36
kesinlikle katılıyorum nobreden 3 yaş küçük, yani nobre bize ilk geldiğinde şuan semihin yaşlarındaydı.. eğer 5 6 maç peşpeşe oynasa çocuk daha iyi performans gösterir. ayrıca anelka alex gibi oyuncular bile bazen çok kötü oynarlarken gençlerin bir maçta kötü oynamasına neden daum tahammül etmiyor.. antep kupa maçından sonra daumun açıklamalarına bir bakın,, artık olcanı kadroya almıyor... ayrıca daum kerimin stilini quresmaya benzetmiş ama kerimin yerine gidin quresmayı alın der.. bence sezon sonuna kadar nobre yerine semih.. iyide oynasa kötüde oynasa en azından fenerin oyuncusu alt yapıdan gelme..
Sercan Matur
19-02-2006, 15:32
ne kadar çanakçısınız!
cümle alem bir darağacı kurmuş...
ilmiği nobrenin boynuna takmıslar, ayagının altındaki sandalyeye vurmak için 'an' bekliyorlar.. sizlerde canak tutarcasına yok pasaportuydu yok brezilyalıydı yok o yok bu..
bırakın bu martavalları.. işinizi yapın...
bu kadar medyacı olmayın..
herkes bir yandan nobrenin ipini çekmeye calısırken, siz karşı durun!, yanında olun...
ama nerdee?
ulan Semih Fenerbahçe'nin oyuncusuysa, Nobre değilmi ?
Önemli olan kişinin başarısı yerine takımın başarısı değil mi?
Hepiniz döndünüz ya helal olsun topunuza..!
dün samiyende, seneler sonra deplasmanda galibiyeti getiren golü attıgında, gecen sezon sonunda gs ya attıgı golle şampiyonlugu perçinleyen nobrenin herkes kulu kurbanı oluyordu... ne oldu şimdi?
Ben size söyliyim..
Çok televizyon izliyor, çok gazete okuyor.. hepsinin etkisinde kalıyorsunuz... yazık..
taraftarlık nerelere düştü..
vallahi yazık!
Muzaffer Eken
19-02-2006, 15:36
haklısın sercan daha duyarlı olmamız lazım alayı bizim formamızı giyiyo bizim formamızı giyen o formaya saygı duyuyosa,emek harcıyosa bizmde ona saygı duymamız lazım sevmesekte kimi zaman.nobre birilerinin hoşuna gitmeyebilir ama adma elinden geleni yapıyo bence yetmiyosa gönderilir ama bu şekildede olmamalı...
Güzide Ören
19-02-2006, 19:50
şahsen nobre'ye değil bu düşmanlığım...nobre'yi ben de sizler gibi sewiyorum.. ben luciano'nun süresinin bittiğine inanıyorum artık...ya da başka alternatifler yazık semih'i oyuna alsın da..adam 30 yasına gelcek hala genc yedek olarak kalacak..acırım acırım buna acırım...
Burçay Tiftikçi
19-02-2006, 22:10
Semih in artık bu formayı hak ettigini düşünüyorum...Nobre nin ise sıkı markaj altında başarılı olamadıgını ve şu sıralar çok form düşüklügü yaşadıgını düşünüyorum..Formayı bu sıralar Semih hak ediyor..
Serkan Özen
19-02-2006, 23:15
Semih ne diyelim sana herkes oyuna girdiğin süre 5dk. da 10 dk. da olsa mutlaka katkı yaptığından, genelde skoru ama skoru olmasa da mutlaka bir şeyleri değiştirdiğinden bahsediyor. Suç sende değil sana ismini verende bence. Çünkü ismini Semih yerine Anelka koysalardı bu takımda her maç ilk 11 oynayıp 20 civarı gole sahip olurdun. Sana sadece başı sıkıştığında şans tanıyan bir hocayla çalışmak da senin şanssızlığın. O kadar kararsızım ki Fenerbahçe'den gitmen gerektiği mi gerekmediği mi konusunda... Herşeyin hayırlısı olsun.
Kerem Çalkılıç
22-02-2006, 22:04
Fenerbahçe'mizin 4. golü... 90+2. dakika... Şentüüüürk... Semiiih... :)
Hasan Muradoğlu
23-02-2006, 12:00
Semih ne diyelim sana herkes oyuna girdiğin süre 5dk. da 10 dk. da olsa mutlaka katkı yaptığından, genelde skoru ama skoru olmasa da mutlaka bir şeyleri değiştirdiğinden bahsediyor. Suç sende değil sana ismini verende bence. Çünkü ismini Semih yerine Anelka koysalardı bu takımda her maç ilk 11 oynayıp 20 civarı gole sahip olurdun. Sana sadece başı sıkıştığında şans tanıyan bir hocayla çalışmak da senin şanssızlığın. O kadar kararsızım ki Fenerbahçe'den gitmen gerektiği mi gerekmediği mi konusunda... Herşeyin hayırlısı olsun.
sevgili serkan,
anelkayı sevmediğini biliyorum ya da beklediğin performansı sergilemediğini düşündüğün için ona kızgınsın ama burada yazdığın cümle saçma bence.semih gelecek vaad eden bi oyuncu olabilir(hala genç oyuncu muamelesi yapıyoruz),genç milli takımlarda iyi bir kariyer yapmış olabilir lakin nicolas anelka gibi bir dünya starıyla karşılaştırmak ne kadar doğru.çok basit bi cümle olacak ama anelkayı dünya üzerinde futbolla ilgilenen her ademoğlu tanır,kariyeri de ortada.şu an satılması söz konusu olsa avrupanın sayılı kulüpleri talibi olur.türkiyeye gelen nadide yeteneklerden biri olduğu gerçeğini de unutmamak gerekir.bjk li ya da gs li bi taraftara sorsan, fb den hangi futbolcuyu takımında görmek istersin diye,inan bana önce anelka diyecektir.ne nobre,ne appiah,ne de alex...(kamuoyu yoklaması yaptım)
şimdi ben burada semih sana yazık oluyor.senin adın nobre olsa,ilk onbirin değişmez ismi olurdun desem ne kadar doğru olur sence?en azından anelka benzetmesinden daha iyi olur ya,o ayrı;)
iç saha dış saha fark etmiyo adam için,ne zaman girse oyuna etkili bir performans sergiliyor...
saygılarımla...
Serkan Özen
23-02-2006, 16:30
sevgili serkan,
anelkayı sevmediğini biliyorum ya da beklediğin performansı sergilemediğini düşündüğün için ona kızgınsın
İkincisi.
Yalnız bizim için bir oyuncunun değeri Fenerbahçe'ye gelmeden önce yaptıklarıyla değil Fenerbahçe'de yaptıklarıyla ölçülmelidir diye düşünüyorum. ;)
Doruk Boşnakoğlu
01-03-2006, 23:27
denizliye 4 gol attığında gözlerimi yaşaran futbolcu; FENERBAHÇE alt yapısından uzun yıllar sonra çıkan ancak maalesef değeri bilinmeyen yıldız adayıdır kendisi...
umarım önümüzdeki dönemde değeri anlaşılır da biraz daha sık şans bulur takımda.. inanın bu ülke semihi keşfetikten sonra daha iyisini aramayacaktır milli takım için...
Servet Güldeş
14-12-2006, 00:13
büyüksün semih...
Aycan Yağanoğlu
14-12-2006, 00:16
semih varken deividi zorlamanın anlamı yok artık...
Cenk Özdemir
14-12-2006, 00:17
ve fenerbahçemizin genç futbolcusu semih yine kurtarıcı oldu!!
genç semi ,genç semih nereye kadar ? adam jubile oynıcak hala genç semih hala yedekte oturuo?:???:
TEŞEKKÜRLER GENÇ!! SEMİH!! :dans:
Uğur Yener
14-12-2006, 00:17
imza
Onur Bilgin
14-12-2006, 00:27
bravo semih bravo... başka kim uyardı ise bravo...gerçektende önemli bir hamle idi ;)
Arıkan Altay
14-12-2006, 00:40
gercekten brawo semih..harikasınn yaa..ya bu adam hep kurtarıcı olarak mı girecek oyuna??
bu arada ilker yasin in semih in golunde yorumu superdi:
''hem penaltı hem gooool'':dans::dans:
Cihangir Kösecik
14-12-2006, 00:49
Her zaman kurtarıcı rolü üstleniyor.Ben keşke Deivid in yerine o oynasa diyorum hep.Bence daha yararlı olur.Çokta akıllı oynuyor.Alex lede iyi anlaşıyor ama nedense her gelen teknik adam onu ikinci plana atıyor.İnşallah ileride 11 de de görürüz ve onunla coşarız.Frankfurt maçının kurtarıcısı oldu işte.Adama da elle oynadığı için kırmızı vermesi lazımdı hakem ama vermedi.Sonrada Semih in kırmızı görmesi lazımdı hakem unuttu ama Semih profosyönelce hakemi uyardı.Uyarmasa kural hatasından Allah bilir UEFA başımıza ne işler açacaktı.Neyse artık kutlayalım bir üst turu, İnşallah devamıda gelecek...:serefe:
Tuğfan Aslan
14-12-2006, 01:07
genç semih hep genç kalacak bu gidişle :D
Fatih Baştan
14-12-2006, 09:45
Valla ya gitsin artık deivid.Uefa da devam edersek süper bi adam alınacak diyolardı kimi alırlarsa alsınlar ama deividi gondersinler..
Murat Karaman
14-12-2006, 13:12
Golü,ikinci karttan sonra hakemi uyarması ve gol sonrası sevinci..Superman bu çocuk..Bence çok iyi bir FenerBahçe'li..Bu arada maçtan önce FB Tv'de Maç Kaç Kaç? programında Kıvanç'ın bu maç ile skor tahminlerinde mikrofon Semihteyken sorduğu soru ve aldığı cevap güzeldi..
Kıvanç: Semih bu maçta gol atarmısın?
Semih: Oynamıyorumki..
Teşekkürler Semih..
Nevriye Sever
14-12-2006, 20:26
semih yan tarafta göründüğü anda arkadaşlarıma:
işte dedim maç dönecek görürsünüz.bu maçta bizi kurtaracak tek isim giriyor.inanmadılar bana nitekim sonunda haklı çıktım.semih varken diğerlerinde ısrarlar niye anlamıyorum.kurtarıcımız semih formanın hakkı söke söke senin
Ali Gözeten
14-12-2006, 21:07
izmirli deil mi yaaa
hemşerim ne de olsa :):):D:D
Mustafa Akdoğan
16-12-2006, 00:02
hemşehri dayanışması olmuş semih başlıgında:D ne desek az valla sevinçten çıldırdık resmen golden sonra...bi semih forması almak şart oldu..
Serkan Özen
16-12-2006, 00:17
Deivid'e tepkiler var ama Semih'i övmemiz için illa Deivid'i eleştirmemiz mi gerekiyor. Pozisyonun tamamını izlersek Deivid'in gole ne kadar katkısı olduğunu daha rahat anlarız diye tahmin ediyorum.
Farklı özelliklerde oyuncular. Deivid daha çok gezgin, Semih ise durağan bir forvet. Golümüz de bu iki oyuncunun bu farklı iki özelliklerinin Alex'in muhteşem futbol zekası sayesinde bir araya gelmesi sonucu oluştu. Futbol adına çok estetik bir andı. Bu kadar kritik bir maçta, bu kadar kritik bir gole imza atılmış olması da son derece sevindirici oldu tabii :)
Tebrikler Semih, tebrikler Deivid.
Bu arada Semih kendisine çıkan 2. sarı kartı hakeme hatırlatması hareketi ile fair play ödülüne aday gösterilecekmiş.
Tuğba Tülü
16-12-2006, 02:04
genç semih kulube de otura otura yaşlandı:)ama olsun sahaya çıktı golünü attı ve selamını caktı helal sana genç semih:)
Evet Semih yedek kulubesinde yaşlandı ama herzaman faydalı olduğunu maçlara çıkıp golünü atarak gösterdi,tabiki en önemli gölü de çarşambaydı Avrupada yola devam açısından;)Helal olsun Semih daha başarılı olursun inşallah...
Cem Esmer
20-05-2007, 23:38
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-05-20_macc002.jpg
İlk onbirden ümidi kesen Semih Para kazanmak için pil satmaya başlamış
Cem Esmer
26-06-2007, 11:07
Zico’dan Semih’e: Bir yere gidemezsin
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_semih2606.jpg Süper Lig kulüplerinin yanı sıra Avrupa’dan da teklifler alan Semih’e teknik direktör Zico’dan veto geldi...
26.06.2007
Her fırsatta oynamak istediğini ve mevcut kadro kurgusunda bunun pek mümkün görünmediğini söyleyen genç futbolcunun ayrılmasına izin vermeyen Brezilyalı hocanın, “Sen bu takımın kaptanı olacaksın. Oynasan da oynamasan da sana ihtiyacım var. Üç kulvarda başarı için savaşacağız. Bu nedenle hiçbir yere gitmiyorsun” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Konuyu yönetimle de görüşen Zico’nun, “Sakın satmayın” mesajını ilettiği kaydedildi.
Aycan Yağanoğlu
26-06-2007, 12:10
Zico’dan Semih’e: Bir yere gidemezsin
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_semih2606.jpg Süper Lig kulüplerinin yanı sıra Avrupa’dan da teklifler alan Semih’e teknik direktör Zico’dan veto geldi...
26.06.2007
Her fırsatta oynamak istediğini ve mevcut kadro kurgusunda bunun pek mümkün görünmediğini söyleyen genç futbolcunun ayrılmasına izin vermeyen Brezilyalı hocanın, “Sen bu takımın kaptanı olacaksın. Oynasan da oynamasan da sana ihtiyacım var. Üç kulvarda başarı için savaşacağız. Bu nedenle hiçbir yere gitmiyorsun” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Konuyu yönetimle de görüşen Zico’nun, “Sakın satmayın” mesajını ilettiği kaydedildi.
bu senede süper yedek olacak o zaman. Keşke sürekli olmasa bile 11 de oynama şansı bulsa...
Servet Güldeş
26-06-2007, 13:39
Genç Semih :)
Selman Okutan
26-06-2007, 15:39
geleceğim Adrianosu be abi Forvet alacağımıza elimizdekilerin kıymetini bilsek süper olur valla.
Ege Uysaler
26-06-2007, 16:34
semih nöbetçi golcu nöbetçi kaptan
Serkan Akkoyun
26-06-2007, 16:40
dakika 75den sonrasının golcüsü...
Gökhan Aytaç
26-06-2007, 22:06
ben semihin yerinde olsam kazım denen forveti(!!) aldıkları an fenerbahçeden ayrılırdım.adam gerçek fenerbahçeli, gerçek profosyonel.senelerdir bu adama çok haksızlık yapıyor.kaliteli bir golcü yedek kulübemizde çürüyor.haberimiz yok!
Bayram Çeliktaş
27-06-2007, 03:08
ben onun yerınde olsam almanyaya gıderdım cunku adam hepmı 75den sonra gırıpde oynayacak ?
Mustafa Ünal
27-06-2007, 03:14
90'da girmektense 75'te girip bütün stadın tezahürat etmesini ister eminim.
Kerem Çalkılıç
27-06-2007, 04:32
Semih sonradan girdiği maçlarda gerçekten de ilk 11 oynadığı maçlara göre çok daha iyi bir performans gösteriyor. O zaman demek ki sonradan sokmakla doğru işi yapıyor t.d.ler.
Ege Uysaler
27-06-2007, 12:29
Semih sonradan girdiği maçlarda gerçekten de ilk 11 oynadığı maçlara göre çok daha iyi bir performans gösteriyor. O zaman demek ki sonradan sokmakla doğru işi yapıyor t.d.ler.
aynen düşününce ilk 11de cıktıgı maclarda pek varlık gosterememiş benim aklımda kalan bi tek gecen seneki denizli macı var(4 gol) onun dısındaki maclarda semih yok ilk 11 oyuncusu gibi gelmio belki de sürekli oynamadıgı içindir bilemem
İlker Aykut
27-06-2007, 12:46
elimizdekilerin kıymetini iyi bilmek lazım yoksa kaçan balık büyük olur deriz ;)
semih fenerbahçenin alt yapısından değil de başka bi klupten transfer olsaydı kesin ilk 11 de oynardı.. bence bu bizim alt yapıdan gelenlere bakış açımızdan kaynaklanıo... tuncay sakaryadan değil de alt yapıdan gelseydi ilk 11 şansını bu kadar bulurmuydu diye de sormak lazım ??
Bayram Çeliktaş
30-06-2007, 00:30
semıh bence gıtt
Ertuğrul Bayındır
30-06-2007, 01:38
semih fenerbahçenin gizli kahramanı umarım ona iyi bi şans verilirde sürekli oynar bunu hakediyo..hem efendiligiyle hemde gercek fenerli old için sürekli oynamalı...!!!
Yusuf Yavuz
08-07-2007, 18:41
semih de baba olmuş, hayırlı olsun kardeşimize....
Hakan Arıduru
08-07-2007, 23:48
hayırlı olsun..
Ceyhun İskender
09-07-2007, 22:13
hayırlı olsunnnnn....
Elmas Çevik
13-07-2007, 22:28
Semih kendisine şans verildiği takdirde neler yapabileceğini gösterdi.
Devamlı oynamak performansını da arttıracaktır. 90 dakika oynama şansı verilirse bence en az Kezman kadar başarılı olur.Alex le uyumununda nispeten daha iyi olacağını düşünüyorum.
Umarım kızı ona uğur getirir ve bu yıl Semih in yılı olur.:)
Elmas Çevik
16-07-2007, 00:09
Bu akşam St.pölten le oynanan hazırlık maçında Semih başından darbe alıp hastaneye kaldırılmış.:(
Umarım kaptanın önemli bişeyi yoktur!
Erman Akkoca
16-07-2007, 00:18
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_kh_Semihsakatlik001.jpg
Fenerbahçe'de Semih şoku!
Fenerbahçe çıktığı ilk hazırlık maçında Semih'e üzüldü. St.Pölten ile oynanan karşılaşmanın 44.dakikasından topa çıkan Semih yerde kaldı.
Başından darbe alan Semih saha içindeki ilk tedavisinden sonra hastaneye kaldırıldı.
allah acil şifalar versin futbolcumuza...
Burak Baltacı
16-07-2007, 00:27
ALLAH aciL şifALar versin inşaLLah bişeyi yoktur. . .
bu adamın şansı güLmedi yaa. . .:(
Şükrü Günal
16-07-2007, 00:39
Çok büyük geçmiş olsun.Alınan haberlere göre durumu şu an iyiymiş ama yine de hastanede müşaede altında tutuluyormuş.Bu olay şunu bize gösterdi ki,sıradan hazırlık maçı olmasına rağmen futbolcu sakatlığında alınan tedbirler ne derece iyi..
Mert Yamalı
16-07-2007, 01:02
resmi sitemizde de ne maçla ne Semih'le ilgili bi haber var, çok ilginç bence
resmi sitemiz sadece yalanlama haberlerini jet hızla veriyor:)
Kerem Çalkılıç
16-07-2007, 11:59
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=8069
Semih'in durumu iyi
15 Temmuz 2007 Pazar
Fenerbahçe'mizin St.Pölten ile yaptığı hazırlık maçında oyuncumuz Semih Şentürk sakatlandı.
Maçın 44. dakikasında bir hava topuna çıkan Semih yerde kaldı. Başından darbe alan oyuncumuz, saha içindeki ilk tedavisinden sonra hemen hastaneye kaldırıldı.
Genç futbolcumuz Semih Şentürk, hastanedeki tedavisinin ardından takımımızın kamp yaptığı otele getirildi.
Semih'in kaşına dikiş atıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Hakan Arıduru
16-07-2007, 17:22
çok geçmiş olsun..
Aycan Yağanoğlu
19-08-2007, 11:52
Bu sene de Semih tartışmaları başlayacak. Ama dünkü maçtan sonra görüldü ki Semih artık Fenerbahçede yedek olmayacak. İlk 11 de oynamayı sonuna kadar hakediyor...
Erdem Köroğlu
19-08-2007, 13:35
adam bir asist yaptı,bir de gol attı..hem de tek forvet olarak kezman ın 3,4 macta toplam tutamayacagı kadar hava topu indirdi,ileride top tuttu,iyi paslar attı..adam daha ne yapsın,amuda kalkıp,havada parendeler atıp,helikopter sov yapıpı,rövansatalar mı atsın..eger tek forvet oynanacaksa,tekke de gelmeyecekse,transfer de olmayacaksa o mevkii nin sahibi semih olmalı..adam yıllardır gösterdigi fedakarlıkla da bunu hak ediyor ayrıca..
Hakan Ateşler
19-08-2007, 15:30
zaten aylardır tartışılan olay bu. çift forvet oynatırsan aurelio tek kalıo ki çok tehlikeli bu. insanların alex gitsin demesindeki en büyük etken buydu daha önce.
Orhun Can
19-08-2007, 22:38
zaten aylardır tartışılan olay bu. çift forvet oynatırsan aurelio tek kalıo ki çok tehlikeli bu. insanların alex gitsin demesindeki en büyük etken buydu daha önce.
Bence Türkiye liglerinde çift önlibero oynatmaya gerek yok, belki derbi maçlar hariç. Böylece forvet'i çiftler ve semihin güzel gollerini izlemeye devam ederiz :)
İlker Aktaş
19-08-2007, 23:10
Tek forvet oynadı ilk yarı etkili oldu diyebiliriz. Ama tek forvetli sistemde doğal olarak çok etkili olamadı.
Benim ideal 11 im bu şekilde oluşabilir:
Serdar veya Volkan
Önder Lugano Yasin Vederson
Aurelio
Kazım Alex Carlos
Kezman Semih(transferi halinde Fatih Sultan Tekke)
Mutlaka ama mutlaka her maça çift forvet çıkmalıyız. Tek forvetli sistemle 2-0 ı yakalasak bile dün gecede görüldiki devamı gelmiyor ve tıkanıyor. Anderlecht maçında da 1-0 dan sonra tıkandık.
Bu zamanında Daum'un da düştüğü bir hataydı ve bence kesinlikle tekrarlanmamalı..
Bugün çift forvet oynayan takımlara baktığımızda örneğin Milan'a adamların üçlü orta sahası o kadar güçlü kü Gattuso-Pirlo-Seedorf yani çift forvet oynuyorsanız zaten güçlü, mücadeleci bir orta sahanız olmak zorunda!
Bence çift forvetli sistemde 4-3-1-2 'nin 3 kısmı kesinlikle mücadeci adamlardan oluşmalı. Örneğin Selçuk-Appiah-Aurelio mükemmel bir üçlü bence. Önlerinde Alex ve onun önünde Kezman Semih..
Ama zorluk derecesi yüksek maçlarda Alex tarzı bir oyuncu - Tümer, Ali Bilgin, Kazım - daha Alex'in yanına koyulup 4-3-2-1 şeklinde bir anlayış da sergilenebilir ama bence o mücadele gücü yüksek 3'lü orta saha kesinlikle ve kesinlikle HER DAİM bu takımda oynamalı..
Erdem Köroğlu
20-08-2007, 00:57
[QUOTE=İlker Aktaş;528661]Bu zamanında Daum'un da düştüğü bir hataydı ve bence kesinlikle tekrarlanmamalı..
Bugün çift forvet oynayan takımlara baktığımızda örneğin Milan'a adamların üçlü orta sahası o kadar güçlü kü Gattuso-Pirlo-Seedorf yani çift forvet oynuyorsanız zaten güçlü, mücadeleci bir orta sahanız olmak zorunda!
Bence çift forvetli sistemde 4-3-1-2 'nin 3 kısmı kesinlikle mücadeci adamlardan oluşmalı. Örneğin Selçuk-Appiah-Aurelio mükemmel bir üçlü bence. Önlerinde Alex ve onun önünde Kezman Semih..
Ama zorluk derecesi yüksek maçlarda Alex tarzı bir oyuncu - Tümer, Ali Bilgin, Kazım - daha Alex'in yanına koyulup 4-3-2-1 şeklinde bir anlayış da sergilenebilir ama bence o mücadele gücü yüksek 3'lü orta saha kesinlikle ve kesinlikle HER DAİM bu takımda oynamalı..[/QUOT
katılıyorum:kahve:
Eray Ağdemir
20-08-2007, 01:36
[quote=İlker Aktaş;528661]Bu zamanında Daum'un da düştüğü bir hataydı ve bence kesinlikle tekrarlanmamalı..
Ama zorluk derecesi yüksek maçlarda Alex tarzı bir oyuncu - Tümer, Ali Bilgin, Kazım - daha Alex'in yanına koyulup 4-3-2-1 şeklinde bir anlayış da sergilenebilir ama bence o mücadele gücü yüksek 3'lü orta saha kesinlikle ve kesinlikle HER DAİM bu takımda oynamalı..[/QUOT
katılıyorum:kahve:
+1907
İlker Aktaş
25-08-2007, 23:47
Düşünün koyun kendinizi Semih'in yerine ne düşünürdünüz?..
Ben olsam şunu düşünürdüm!
Adım Semih De Souza ya da Semihinho olsa bu takımda her daim oynarım! Semih daha ne yaparsa girecek ilk 11'e anlamıyorum ya da ne zaman çift forvete döneceğiz de bu yorgun bitap düşen Kezman'ın yerine önüne aldığını atan Kezman'ı izleyeceğiz merak ediyorum!
Mustafa Akdoğan
25-08-2007, 23:57
şu kezmanın yerine semih oynasa ziconun incilerimi dökülür yaa?semih bizim altyapımızdan gelen fb'liliğin nedemek olduğunu bilen ve kezmanın formsuzluğunda rahatça formayı alması gereken yegane oyuncudur.semihe yapılan haksızlığa ne zaman dur denilecek acaba?
İlker Aktaş
26-08-2007, 00:01
Ya da 8 milyon Euro verdim kenarda oturtamam diyorsak çift forvet oynayalım yahu!..
Bunun için yeterli oyuncularımız var...
Uğur Kaba
26-08-2007, 01:58
Düşünün koyun kendinizi Semih'in yerine ne düşünürdünüz?..
Ben olsam şunu düşünürdüm!
Adım Semih De Souza ya da Semihinho olsa bu takımda her daim oynarım! Semih daha ne yaparsa girecek ilk 11'e anlamıyorum ya da ne zaman çift forvete döneceğiz de bu yorgun bitap düşen Kezman'ın yerine önüne aldığını atan Kezman'ı izleyeceğiz merak ediyorum!
semih bunu söledi galiba.adım smith olsa banko oynardim diye.kendini ada futboluna daha yakın görüyo demek:D
Baran Kutlu
26-08-2007, 12:03
yazık oLuyor bu çocuğa yazık..kezmanın o hali göz önüne getirildiğinde semihin banko iLk 11 oynaması gerekiyor bence.YAZIK..
Mehmet Kayılı
26-08-2007, 13:11
kezmanı semihi hatta şu aralar böle giderse biçok futbolcuyu bitirecek olan zicodur...bi teknik direktür neleri yapmaz derseniz zico hepsini yapıyor...ya al kezmanı artık bi kendine gelsin adam ne diye beklediyosun al semihi millet de aferim desin sana...kezman iyi değil şu an bunu gördüğün halde neden daha kötü olmasınıtaraftarın bunları görmesini sağlıyosun...
Erdem Köroğlu
26-08-2007, 13:31
öyle abi,adam baktın kötü oynuyor,sacmalıyor al oyundan,gecen hafta kendisini bagıra bagıra ispatlamıs semih i koy..ya allah askına arkadaslar söyle bir düsünün,dünkü macta ikinci yarı semih oynasa,skor böyle,kezman ıslıklanmıs olur muydu,biz bunları konusmus olur muyduk..tamam madem inanmıyorsun semih e ilk onbirde,bu adam sonradan oyuna girmeyi de mi haketmiyor,önceden nöbetci de olsa golcülügü vardı artık o da alındı elinden..semih e helal olsun diyorum,ben olsam bu fedakarlıgı yapar mıydım diye de düsünüyorum..adamın ismi hertha berlin le anılıyor..helal olsun..
Hakan Ateşler
26-08-2007, 13:45
bence kezmanı çıkarmaması doğru karardı çıkarırsan kendine güveni azalır adamın. oyundan almayarak kezman'a "ben sana güveniyorum" mesajı verdi zico. oyundan alsaydı seyircinin bir kısmı ıslıklayacaktı bir kısmı alkışlayacaktı. kezman da belki moral olarak çökecekti. bu kadar şanssız ve kötü gününde olmasına rağmen kezman'ı çıkarmamak yapılacak en doğru hamleydi diye düşünüyorum.
Erdem Köroğlu
26-08-2007, 13:48
semih i oyuna sokmaması da bir o kadar dogru degildi...
Erman Akkoca
26-08-2007, 13:56
bence kezmanı çıkarmaması doğru karardı çıkarırsan kendine güveni azalır adamın. oyundan almayarak kezman'a "ben sana güveniyorum" mesajı verdi zico. oyundan alsaydı seyircinin bir kısmı ıslıklayacaktı bir kısmı alkışlayacaktı. kezman da belki moral olarak çökecekti. bu kadar şanssız ve kötü gününde olmasına rağmen kezman'ı çıkarmamak yapılacak en doğru hamleydi diye düşünüyorum.
her maç şanssız ve kötü!!!
Hasan Özsoy
26-08-2007, 14:16
Uzaklarda rusyada nede bi başka ülkede boşuna forwet aranmasın alınacak en iyisinden şans werildiği sürece daha iii si olduğuna inandığım kurtarıcımız bize yedek kulubesı kadar yakın ziconun hemen yanı başında artık bu adama şans tanınmalı ama zico da haklı elinde kezman war onu kesiceksin zaten moralsiz bi adamı iyice moralsız yapıp tamamen kaybediceksin ziconun işi gerçekten çoook zor:(
Mehmet Kayılı
26-08-2007, 14:33
moralsiz olduğu kanısında değilim sonuçta profosyonel bir futbolcu teknik direktörn mudahale etmesi lazım semihede kötülük yapıyor kezmanada bence...
Şahin Bilir
26-08-2007, 16:40
birde tekkeyi getirelim diyolar ya semih neyi bekliyo geçen hafta ortada 1 gol 1 asist bu adam kulube adamı mı? semihinde gitmesinden korkuyorum:(
İlker Aktaş
27-08-2007, 04:05
Tabi ya o Kezman'ın şanslı olduğu maç sayısı kaç peki bir elin parmaklarını geçer mi?..
Her oyuncu oyundan alınabilir her oyuncu kötü maçlar çıkarabilir.. Onu oyundan almak bence " Kötüsün, toparlan artık! " mesajı vermek için bire birdir. Ama oyunda tutup ödüllendirdikçe görüyoruz başımıza geleni..
Hakan Ateşler
27-08-2007, 12:42
ben kimseyi ıslıklamamak taraftarıyım. Yiğit arkadaşım da yazmış kezman psv'den sonra hep çift forvet oynadı. hele chelsea'de kimlerle oynamadı ki? ama o zaman da formunda düşüş devam ediyordu. ya atletico madrid? orda da 25 30 gol atmadı kezman... amaa geçen günkü olay farklıydı. vuruyor berbat. topu tutamıyor. 20 metre ayağından açıyor. yani normal bir kötü oynama da değil. ve onu çıkartırsan yuhlayanlar olacak ve son darbeyi indirmiş olacak o insanlar. bir daha da kezman falan biter düzelemez... yıllar önce inter-toto maçıydı Bursaspor'un. bursa'da maç baliç inanılmaz goller kaçırıyor, shalke'ydi zannedersem rakip. kaçan gollerin baliç'in yaptığı hataların haddi hesabı yok. gitti köşeye çıkar beni dedi inadına çıkarmadı nejat biyediç, sonunda baliç golü atmış mıydı hatırlamıyorum çok eski çünkü. ancak kezmanın dün çıkmaması çok doğruydu. başka kötü oynadığı zaman çıkar ama dün çıksaydı seyirci işin içine girecek hele kezman cvp verirse ortalık iyice karışacaktı. Böyle bir kriz en azından önlendi diye düşünüyorum.
Alper Tunka
27-08-2007, 15:07
genç semih genç semih diyerek adam kulübede yaşlandı 26 yaşında ve çocuğu oldu ama hala genç semih adamın adı..yazık çok yazık oldu semihe...
90 dakika oynadığında etkili olamıyormuş o yüzden yedek bekleyip sonradan oyuna alınıyormuş,peki bunu diyen hocalar siz ne için para alıyorsunuz,hocanın antrenörün işi bir oyuncuyu en iyi şekilde gücünü 90 dakikaya yayabilecek kapasiteye getirmek değilmidir...90 dakikada başarılı olamıyorsa bu adamı ona göre çalıştırcaksın ve artık Fb'nin forvet hattına monte edeceksin,ayıptır taa adam 34 yaşına geldiğinde bile genç semih diyerek kulübede jübile yaptırcaklar...
Kerem Çalkılıç
28-08-2007, 09:31
Bunu bir kere daha yazmıştım ama yine yazayım, Semih 24 yaşında.
Şükrü Güney
03-09-2007, 20:35
semih senin sonun ne olacak merak ediyorum.. ne sabır varmış adamda..
Ege Uysaler
16-09-2007, 15:21
semih seneye gider insallah.tamamen semihi düşündüğüm için böle söylüyorum yoksa semihi severim ama gitsin kendini kurtarsın yazık fenerde çürüyor adam.
Tolga Uysal
16-09-2007, 16:56
dün kulübede görünce semih i
gercekten artık onun için üzülmeye basladım. çürüdü adam kulübenin içinde yaşlandı .. kendisini düşünüyorsa gidip kurtarması lazım kendisini ..
Ceyhun İskender
16-09-2007, 19:05
alın bendende o kadar artık nereye giderse gitsin bence kızmaya hakkımız yok, çok üzülüyorum bence çok kaliteli bir forvet semih, aslında en büyük transferimiz o olur değerlendirilirse...
Yiğit Arın
19-09-2007, 16:08
semih seneye gider insallah.tamamen semihi düşündüğüm için böle söylüyorum yoksa semihi severim ama gitsin kendini kurtarsın yazık fenerde çürüyor adam.
Tamamen aynı fikirdeyim. Semih'in oynaması, şans verilmesi için artık daha fazla koşul oluşamaz ama hala yedekte Semih. Bizim durumumuz zaten meydanda, bari o kendini kurtarsın.
Teknik konuların dışında, 90 dakika'da H.Uluç kırk yılın başı doğru bişey söyledi, Mehmet Yılmaz takımda çok fazla Brezailyalı olduğundan şikayet ettikten sonra, esas takımda kaç tane Fenerbahçeli var dedi. Milyarder bir işadamının sahip olduğu toplama yıldızlar takımı gibi dedi ve biraz abartı olsa da bence de doğru bir benzetme. Semih oynatılabilirse, bu eksiği de giderecektir ama ne yazık ki zor gözüküyor..
Serhat Özcan
19-09-2007, 17:31
Semih'in yerinde başka biri olsaydı şimdiye kadar 300 kere isyan çıkarmıştı:)açıkçası artık semih'i oynarken görmek istiyorum...
Emre Berkol
19-09-2007, 18:14
Adamda peygamber sabrı var valla. 11 deki adam tek gol atabiliyor(rahat 3-4 tane atacakken) ve teknikdirektörü adamı hala oyuna son 10 dk alıyor.Adama helal olsun.Taraftarın gönlünde bir numarasın SEMİH elbet seni 90 dk oynarken görücez...
Mustafa Akdoğan
30-09-2007, 00:46
cok üzülüyorum cooooookk.....
Ertuğrul Çolak
01-10-2007, 21:13
zicoyu en çok savunan insanlardan biri olarak bu konuda zicoyu eleştiriyorum semih daha ne yapsın hadi semihi bırak kezman daha ne yapsın beni oynatma diye bas bas bağırıyor resmen eğer kezmanı kaybetmemek için kezmanı oynatıyor diyecek olurlarsa ya semih onun psikolojisini düşünen kimse yok mu ???
Tuncer Yıldızoğlu
21-10-2007, 02:22
SEmih bu takımda banko oynaması gereken insan. Kezmanı seviyorum, ama ona verilen desteğin sabrın yarısı semihe verilse, sadece Türkiye değil dünya bir yıldız kazanacak.
Erdem Köroğlu
21-10-2007, 02:29
bugün harikaydı yine,gelenegini bozmadı,golünü de atıverdi..ilginctir--durumunu biliyoruz--su anda 3 golle takımın en golcüsü...kezmanı da semihi de cok seviyorum..keske ikisi de üzülmese ama bakalım psv macında ne yapacak zico,bu kadar formda bi semih,bi o kadar da formsuz kezman...bugün soru soruldu,daha karar vermedim dedi...haydi hayırlısı...
Can Rona
21-10-2007, 02:36
Statü bakımından Semih=Solskjaer.Daha fazlası değil.
Elmas Çevik
21-10-2007, 02:37
Semih in bu kadar yıl yedek kalacak kalitede bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ki bilmiyorum iki maç üstüste 90 dakika oynadı mı .Yani Kezman ın onda biri kadar şans verilmedi Semih e.
Ama helal olsun ona,bir defa olsun şikayet etmedi bu durumdan.
Hala sabırla bekliyor. Ne biliyim bir anadolu kulübüne kiralık gidiyim de kendimi gösteriyim bile demeyecek kadar gerçek Fenerli.
Hernekadar İlk onbirde yer bulamasada taraftarın kalbinde kocaman bir yere sahip Semih Şentürk.
Muhammet Budak
21-10-2007, 03:16
Semih in bu kadar yıl yedek kalacak kalitede bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ki bilmiyorum iki maç üstüste 90 dakika oynadı mı .Yani Kezman ın onda biri kadar şans verilmedi Semih e.Örnek veriyorum Psv maçı dakika 90.1-0 mağlubuz Semih boş kale yerine dağlara taşlara yolladı,var mı böyle bir ihtimal var,her insan hata yapabilir,o zaman ne düşüneceksin sabırdan bahsedecek misin bana?
Ben de Semihe şans verilmesi ve sabır gösterilmesi taraftarıyım ve o sabrı da gösteririm her oyuncuma hem de...Ama yukarıdaki durumda kaç kişi sabır gösterecek?Üstelik geçen sene Semih ilk 4 hafta üstüste 90 dakika da oynadı ama yemediği laf kalmadı,hani sabır???
Oğuzhan Demir
21-10-2007, 03:18
İŞTE gerçek fenerli efendid sabırlı helal olsun sana semih hep böyle taraftarın kalbinde yerin çok farklı
Saygın Özkan
21-10-2007, 04:52
Bravo semih yaa, yedek kalmasına rağmen ne zaman maça girse gol atıyor, attırıyor, koşuyo, çalışıyo, 2 kelimeyle ,, seviyorum seni..
İsmail Çetinkaya
21-10-2007, 10:49
semih i dünkü maçtan sonra anladım ki bu çocuk oynamalı ,formasının hakkını veriyor tebrik ediyorum semih
Tuncer Yıldızoğlu
21-10-2007, 14:45
semih şentüüüüüüüüüüüüüüüürk oleeeeeeeeeeeeeeey
Elmas Çevik
22-10-2007, 01:56
Örnek veriyorum Psv maçı dakika 90.1-0 mağlubuz Semih boş kale yerine dağlara taşlara yolladı,var mı böyle bir ihtimal var,her insan hata yapabilir,o zaman ne düşüneceksin sabırdan bahsedecek misin bana?
Ben de Semihe şans verilmesi ve sabır gösterilmesi taraftarıyım ve o sabrı da gösteririm her oyuncuma hem de...Ama yukarıdaki durumda kaç kişi sabır gösterecek?Üstelik geçen sene Semih ilk 4 hafta üstüste 90 dakika da oynadı ama yemediği laf kalmadı,hani sabır???
Evet böyle bir ihtimal var, ama seninde söylediğin gibi bu ihtimal her futbolcu için var.
İnsanlar bu maçta da Semih ten goller asistler bekleyip te, olası bir mağlubiyette faturayı ona kesmemeliler.
Ama ben en az Kezman kadar başarılıolcağını düşünüyorum Semih in.
Kezman a bu kadar sabır gösterdikten sonra Semih te tek maçlık performansla değerlendirilmemeli.
Hem unutmamalıyız ki futbolcuların hatalarında arkalarında duran, mağlubiyetlerde de sorumluluğu tek başına alan Zico gibi bir hocamız var.
Öyle olmasaydı ve Zico birilerinin sözünü dinleyerek karar verseydi bugün ne Deivid ne Edu hatta geçen sene yaşananlardan sonra ne de Alex bu takımda yer alırdı...
Yasin Çıkrıkçı
22-10-2007, 02:27
semih iyi bir futbolcu iyide bir fenerbahçeli.sürekli yedek kalmasına rağmen çalışmaya dewam ediyo,pes etmiyo,sabırla bekliyo.ben kendisini bu yönden çok takdir ediyorum.oynadığı maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyo mücadele ediyo gol de atıyo.. tabi bazı gollerin de de şans yanında oluyo, top önünde kalıo onada sadece boş kaleye vurmak kalıyo.
Kerem Çalkılıç
22-10-2007, 10:05
tabi bazı gollerin de de şans yanında oluyo, top önünde kalıo onada sadece boş kaleye vurmak kalıyo.Doğru zamanda doğru yerde bulunmakla da ilgisi var bunun. Sonuçta birçok şutumuz kaleciden dönüyorsa ve Kezman da o sırada ceza sahanın dışında bir yerdeyse, buna şanssızlık denmez sanırım. :)
İlker Aykut
22-10-2007, 23:53
bi de şu dikkatimi çekti benim.. maçlarda top kezmana sırtı dönük gönderildiğinde sürekli tedirgin oluorum... rakip daha atak dawranıo yada kezman kontrol etmekte güçlük çekiyor...
konya maçında semihe gönderilen toplarda hiç bu tedirginliği yaşamadım :)
Seda Toykar
23-10-2007, 14:18
semih bir numara :)
Uğur Koçar
23-10-2007, 23:46
neredeyse her topu indirio helal olsun n diyim...
Güzide Ören
24-10-2007, 02:01
Şu ana kadar tanıdığım en sabırlı kişi.Kaç yıl yedek klübesinde bekle,üstüne üstlük bugünkü maçta ismi lazım değilin tükürüğüne maruz kal ve daha ne yapsın ya.Helal olsunn..
Mert Çubukçu
24-10-2007, 02:20
ben o tükürüğü yeseydim semih gibi soguk kanlı kalamazdım kesinlikle
Burçay Tiftikçi
24-10-2007, 10:59
Çoğu uzun topu kafasıyla olumlu şekilde arkadaşlarına indirdi , yerden gelen topları çok güzel saklayıp , arkadaşlarının gelmesini bekleyip , olumlu şekilde kullandı.Helal olsun Semih bu forma senindir aynen devam.
Murat Karaman
24-10-2007, 13:38
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/10/24PSV_0__Fenerbahce_0_(23.10.2007)/32.jpg (http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?id=5&galeriid=1982#galeriStart)
Semih gibi davranmazdım bu tükürük karşısında.Sonucu ağır olurdu ama ne bileyim yapamazdım.Yerim böyle profesyonelliği..
Can Rona
24-10-2007, 15:00
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/10/24PSV_0__Fenerbahce_0_(23.10.2007)/32.jpg (http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?id=5&galeriid=1982#galeriStart)
Semih gibi davranmazdım bu tükürük karşısında.Sonucu ağır olurdu ama ne bileyim yapamazdım.Yerim böyle profesyonelliği..
Aslında orada asıl tahriği yapan Semih'te neyse :) İyi sukunetini korudu ama.
Murat Karaman
24-10-2007, 15:06
Aslında orada asıl tahriği yapan Semih'te neyse :) İyi sukunetini korudu ama.
Evet öyle ama ne bileyim tükürük daha iğrenç geliyor insana.. :)
Mert Çubukçu
24-10-2007, 15:49
aynen murat :)
eger ben o tükürügü yeseydim valla yaka paca aşagı indirir bi güzel pataklardım :D
ama tabi fb futbolcusu olup boyle bir arenada bunu yapmak cok gereksiz olurdu semih en güzelini yaptı..
bunu kezman'a yapsalar kezman o sırada kendini kaybeder kesin yumruk kafa göz allah verdiyse dalardı :D
Levent Gülbahar
24-10-2007, 17:29
Walla ben cok ta Semıhın asıl tahrık edıcı hareketı yaptıgını dusunmuyorum. O dırsek hamlesı baska Bır tukuruk baska acıkcası bana yapsa Allah yarattı demezdim. Son yıllarda gordugum en bariz ve sert tahrıktı o tukuruk.Her ne olursa olsun Semıh Profesyonellıgıyle gene hayran bıraktı.
Tuğba Tülü
25-10-2007, 05:07
Semihin dirseğinin tahrik edici olduğunu düşünmüyorum,bence asıl tahrik eden tükürüktü,herkes semih gibi profosyonel olamaz indirir aşağı valla:)
Anıl Şeker
25-10-2007, 06:23
Valla arkadaslar hayretle okuorum nerdeyse Semih dirsek attıgı ıcın en doru olanı yaptı dıceksınız...Semıh dırsek atmasaydı Addoda tukurmezdı yada hakem o an o hareketı gorseydı ve semıhı cagırsaydı....cunku pozısyonda dıkkatle ızlersenız Addo once hakeme donuo sonra bakmadıgını gorunce tukuruyo bence hıc yakısmadı koluna kaptanlık bandını takan bı Fenerbahce futbolcusunun gıdıp bırıne dırsek atması...
Burak.Coşkun
25-10-2007, 19:08
ya hala konuşuyorsunuz ben anlamıyorum..
ya semih neden dirsek atsın durup dururken? öncesi var bu pozisyonun..
semihe birşey yaptıki semih o denli bir tepki verdi..sonra üstüne semih bir daha yedi tükürüğü..
herneyse ben semihin o dirsek te demiyeyim koluyla boynundan itmesini gereksiz bulmuyorum..elbet yapmasının bir nedeni var ?
erif bizimkinin yüzüne tükürüyor siz hala semihin kolunu konuşun... (!) eywallahh..
Burçay Tiftikçi
26-10-2007, 09:57
Addo ya 4 maç ceza vermişler..
Mert Çubukçu
26-10-2007, 11:56
iyi olmuş lavuga tükürüp kacmak varmıydı.
Orhun Can
26-10-2007, 15:45
Addo ya 4 maç ceza vermişler..
Bu sabah e-posta'larımda bunu okudum. Ancak hiç bir gazetede bu kararı doğrulayan birşey görmedim. Hatta milliyette karar'ın bu gün verileceği yazıyor.
Sedat Aydın
26-10-2007, 16:16
Bu sabah e-posta'larımda bunu okudum. Ancak hiç bir gazetede bu kararı doğrulayan birşey görmedim. Hatta milliyette karar'ın bu gün verileceği yazıyor.
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=512/newsid=609969.html
Can Rona
28-10-2007, 15:02
Oynadığı maçlarda gördük ki sorun Kezman'da veya Semih'te değil, problem tamamiyle bu sistemde oynayabilecek tipte forvetimizin olmayışından kaynaklanmaktadır. Dider Drogba, Kanoute, Adriano, John Carew, Van Nistelroy gibi gibi tek forvet oynayacak kuvvette fizikli oyunculardan birisini alabiliriz.
Dün Semih bayağı kaçırdı,Kezman düzelmezse tek adamımız da o.Devre arası en azından bir Carew gelmeli.Olmadı Fred.Adriano'yu getirmemiz beyhude bir hayal gibi geliyor.
Burak.Coşkun
28-10-2007, 15:50
bence adriano bizi bu sistemde paklamaz..
zaten adam alkolik olmuş çıkmış..
mehmet yıldızın avrupai versiyonu kim karar veremiyorum ama kimse o gelsin işte :)
Can Rona
28-10-2007, 15:52
bence adriano bizi bu sistemde paklamaz..
zaten adam alkolik olmuş çıkmış..
mehmet yıldızın avrupai versiyonu kim karar veremiyorum ama kimse o gelsin işte :)
O düzeldi valla,Serie A'da taşıyor Inter'i ama Inter 15 Milyon Euro'ya gönderecekmiş onu,pazarlama direktörleri söyledi.Hatta bence direk Mehmet Yıldız gelsin 11 oynasın.
Mert Çubukçu
28-10-2007, 16:39
15 milyon euraya adriano olsun isterim.. zamanında 20 milyona ortegayı almıştık yalnış hatırlamıyosam :) gerci o 20 milyon dolardı :)
Can Rona
28-10-2007, 16:47
Fenerbahçe´nin Sırp yıldızı Mateja Kezman‚ sağ dizinden artroskopi olacak. Atletico Madrid´te oynadığı dönemde de sağ dizinden böyle bir sakatlık geçiren tecrübeli futbolcunun artroskopi olduktan sonra 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak Beşiktaş ve 7 Kasım Çarşamba günü oynanacak PSV maçlarında forma giyemeyeceği ifade edildi.
Özellikle son 2 aydır ağrıları oldukça artan Sırp yıldız‚ Çarşamba günü Katar´daki Sırp doktor Popoviç´e gidecek ve burada artroskopi olacak. Kezman´ın artroskopi olduktan sonra 2-3 hafta içinde iyileşmesi bekleniyor. Son zamanlarda istenen performansı sergileyemesinde bu sakatlığın rolü olduğunu söyleyen Kezman‚ kendisine yapılacak artroskopi konusunda teknik direktör Zico ile hemfikir olduklarını ve bu konuda Zico ile bir problem yaşanmadığını söyledi. Şu anda ülkesinde bulunan Sırp yıldız‚ vize işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından Katar´a gidecek.
Semih kendini gösterecek,Fenerbahçe'ye layık mı değil mi ?
Mert Çubukçu
28-10-2007, 16:49
semih dün gece deivide gercekten güzel bir asist yaptı hemde sol ayagınla aynı topu kezman ne yapardı dusununce sizde anlarsınız bence semih kotu oynamıyor..
Can Rona
28-10-2007, 16:57
Bekleyip göreceğiz ben Semih'in 4 maç üsüste oynayabilecek oyuncu olduğunu düşünmüyorum,ama inşallah yanılırım,şu durumda yanılmak isterim.Bu arada Palermo maçına almadı Adriano'yu,Mancini.
Mustafa Ünal
28-10-2007, 20:41
Semih kendini gösterecek,Fenerbahçe'ye layık mı değil mi ?
Zico konusunda ki yorumlarında sana hemen hemen katıldım ama bu sözün bana göre çok yakışıksız. Doğruluğunu sorgulamıyorum sadece hoş olmamış.
Bana göre o kadroda bulunan futbolcuların içinde en layığıdır. Duruşuyla , söylemleriyle , hareketleriyle ve adamlığıyla.
Can Rona
28-10-2007, 21:53
Zico konusunda ki yorumlarında sana hemen hemen katıldım ama bu sözün bana göre çok yakışıksız. Doğruluğunu sorgulamıyorum sadece hoş olmamış.
Bana göre o kadroda bulunan futbolcuların içinde en layığıdır. Duruşuyla , söylemleriyle , hareketleriyle ve adamlığıyla.
Ben futbol olarak söyledim yoksa Kaptan'dır Semih.Saygım sonsuzdur.
Tuncer Yıldızoğlu
28-10-2007, 22:40
semih şentüüüüüüüüüüürk oleeeeeeeeeeeey
Hasan Tunçel
30-10-2007, 21:01
Semih futboluyla Fenerbahçe'ye layık olmasaydı zaten Fenerbahçe'de olmazdı.Unutmayalım ki Semih Fenerbahçe alt yapısından gelen sayılı futbolculardan.
Ersan Demirayak
30-10-2007, 21:21
inşallah verilen şansı değerlendirir semih kezmandan iyidir fakat semih de büyük takımda direkt oynayabilecek bir futbolcu değildir süper bir yedektir
Yasin Bağcı
30-10-2007, 22:30
inşallah verilen şansı değerlendirir semih kezmandan iyidir fakat semih de büyük takımda direkt oynayabilecek bir futbolcu değildir süper bir yedektir
aynen katılıyorum ersan sana. belki daha gençken daha fazla şans verilseydi çok daha ii olur ve şimdi direk oynardı ama semih her maç çok iyi performas gösteremez. ama şimdilerde ona çok ihtiyacımız var umarım bizi sevindirir..
Can Rona
30-10-2007, 23:00
Semih futboluyla Fenerbahçe'ye layık olmasaydı zaten Fenerbahçe'de olmazdı.Unutmayalım ki Semih Fenerbahçe alt yapısından gelen sayılı futbolculardan.
Sivassporlu Mehmet Yıldız,Fenerbahçe altyapısından gelen bir oyuncu,İBB'li Efe Fenerbahçe altyapısından gelen bir oyuncu ve daha bir sürü oyuncu var,ama bu saydığım iki oyuncu bu sene lige damgasını vurdu.Bugün,Mehmet Yıldız mı ,Semih mi deseler kendi adıma Mehmet Yıldız'ı tercih ederim.
Hasan Tunçel
31-10-2007, 00:15
Mehmet Yıldız ve Efe örneklerine ne gerek var ki?Fenerbahçe altyapısından yetişmiş ve sürekli Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan futbolcuları söyle o zaman tamam.Ayrıca Mehmet Yıldızla Fenerbahçenin yolları ne zaman kesişmiş?
Mehmet Yıldız
14 Eylül 1981 Yozgat doğumlu genç oyuncu, futbola 1999'da amatör takımlardan Tigemspor'da başladı. Profesyonelliğe ilk adımı 2000 yılında Sivasspor'da atan Yıldız, 2001'de Çarşambaspor'a kiralandı. Tekrar yuvaya dönen Mehmet Yıldız, burada geçirdiği 3 sezonun ardından 2003'te Antalyaspor'un yolunu tuttu. Antalya'daki iki sezonun ardından Mehmet'in bu seferki durağı başkent ekibi Türk Telekom oldu. 2005'te tekrar Sivas'a dönen genç futbolcu, 20 Ocak 2006'da İstanbulspor'a kiralandı. Mehmet Yıldız, 16 Haziran 2006'da ‘Tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır' misali Sivas'a geldi.
Can Rona
31-10-2007, 01:17
Mehmet Yıldız ve Efe örneklerine ne gerek var ki?Fenerbahçe altyapısından yetişmiş ve sürekli Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan futbolcuları söyle o zaman tamam.Ayrıca Mehmet Yıldızla Fenerbahçenin yolları ne zaman kesişmiş?
Mehmet Yıldız
14 Eylül 1981 Yozgat doğumlu genç oyuncu, futbola 1999'da amatör takımlardan Tigemspor'da başladı. Profesyonelliğe ilk adımı 2000 yılında Sivasspor'da atan Yıldız, 2001'de Çarşambaspor'a kiralandı. Tekrar yuvaya dönen Mehmet Yıldız, burada geçirdiği 3 sezonun ardından 2003'te Antalyaspor'un yolunu tuttu. Antalya'daki iki sezonun ardından Mehmet'in bu seferki durağı başkent ekibi Türk Telekom oldu. 2005'te tekrar Sivas'a dönen genç futbolcu, 20 Ocak 2006'da İstanbulspor'a kiralandı. Mehmet Yıldız, 16 Haziran 2006'da ‘Tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır' misali Sivas'a geldi.
Mehmet Yıldız bildiğim ve araştırdığım kadarıyla,Semih'li Efe'li 2 sene üstüste şampiyon olan PAF Takım kadrosundaydı,Fahri ile birlikte.Bir araştırmam lazım.
Ama Fenerbahçe Kulubu 20 yaşından sonra altyapısından oyuncuyu katmıyor kadrosuna,hep Anadolu takımlarına veriyor,iyi olsa da kötü olsa da.Kaldı ki Fenerbahçe Altyapısı'nda "Yeni Van Basten" denilen bir Güven var,şimdi Brezilya ligine gönderiliyor.
Can Rona
31-10-2007, 01:48
Mehmet Yıldız'ın bugüne kadar Fenerbahçe'nin hiçbir kadrosunda yer almadığını biliyorum. Gelmişsse de çok kısa bir dönemdir çünkü hiç ismini duymadım.
Zaten geçmişe bakmanın bir anlamı yok. Şu an için Türkiye'nin en kaliteli forveti Mehmet Yıldız
İşte ben de hatırlıyor gibiyim gerçekten bir araştırmam lazım.
Ozan Ercan
31-10-2007, 12:36
Mehmet Yildizla ilgili ilginc bir olayi aktarayim. Olayla ilgili kaynak gostermem mumkun degil, ancak memleketim Adana oldugundan Adana spor basin camiasinin icinde olan babam sayesinde biliyorum bunu..
2006-2007 sezonu, yani gecen sene.. Adanademirspor bir forvet oyuncusuna ihtiyac duyuyor ve devre arasinda almak uzere arayislar basliyor. O donemlerde Mehmet Yildiz Sivas`ta kulubede oturuyor. Yapilan gorusmeler sonucu anlasmaya variliyor ve devre arasinda resmi imzalarin atilmasi adina soz kesiliyor.
Bu anlasmadan kisa bir sure sonra Istanbul`da Besiktas-Sivasspor maci oynaniyor, Mehmet Yildiz 35 metreden kafayla gol atiyor ve bir anda spor camiasinin gundemine bomba gibi dusuyor. Ardarda iki hafta daha oynayip gol atmaya da devam edince transfer bir anda yalan oluyor. 2 hafta once Super Lig`den 2. Lig B kategorisine gidecek olan Mehmet Yildiz`in adi bir anda 4 buyuklerin gundemine geliyor.
Performansi artarak devam eden ve bu sezona da oldukca iyi baslayan Mehmet Yildiz Sivas`i da liderlige tasiyor ve simdi Semih`ten iyi gozuyle bakanlar gibi bir kitleye sahip. Kisacasi Runje yedigi golle bu adami meshur ediyor..
Alp Hacıoğlu
31-10-2007, 12:38
adam kendini geliştirmiş buna kimsenin itirazı olamaz bence,
mehmet yıldız boğa gibi bir adam,
yıkılmıyor top almak mesele ondan.
tek forvet oynayacak bir adam.
ama bizim formamız ağır. herkes kaldıramaz...
semih'e gelince,
şu anda kezmandan daha iyi zaten kezman da bunu belirtti forma şu anda
semih'in hakkı.
elinden geleni yapıyor adam
Yasin Bağcı
31-10-2007, 19:58
arkadaşlar mehmet yıldız fenerbahçeye gelsede hiç bişe yapamaz burda.. bi kere o psikolojiyi kaldıramaz. nasıl zafer biryol gol kralı olduktan sora gelip yok olduysa - ki şuan rizede bile yedek kalıo- mehmet te yok olur gider.. fenerbahçe atmosferine ayak uydurabilmesi için daha genç olması lazım..
Hasan Tunçel
31-10-2007, 20:14
Semih'i en az Kezman kadar desteklemelıyız.11de çıktığı maçlarda ilerde hiç sırıtmadı.Fiziği yetersiz gibi görülebilir,60. dakikadan sonra oyundan düşüyor ama bu adam ilk defa peşpeşe 3 maç yapıyor.Bu yüzden ayağına kramplar bile girmiş.Çünkü en fazla yarım saat oynamaya alışık.Ne kadar çok antreman yapsa da hiçbir antreman taraftarın önüne çıkıp oynamak gibi olmaz!Semih Kezmanın sakatlanmasıyla cok iyi bir fırsat yakaladı.Bunu iyi değerlendireceğine inanıyorum.
Mehmet Yıldız Fenerbahçeye gelirse iyi bir yedek olur sadece!!!
Can Rona
31-10-2007, 20:34
Bugün Frusenko,şampiyon olurlarsa Fatih'in bize geleceğini söyledi.Açıkçası,gelmesini istemem Semih'i tercih ederim.
Orhun Can
01-11-2007, 01:59
Haberin sonunu okuduysanız: (okumayanlar için)
"Zenit, Rusya Ligi'nin bitmesine iki hafta kala en yakın takipçisi Spartak Moskova'nın 2 puan önünde lider bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle bu sezon Zenit'te düzenli olarak forma giyemeyen Fatih Tekke, 2'si son iki hafta olmak üzere şimdiye kadar 4 gol kaydetti."
Altı çizili yerleri okursanız, ne gerek var böyle bir adamı almaya ? Potansiyeli var güveniyorum desen, 30'undan sonra avrupanın yıldızı mı olacak ? GENÇ SEMİH'imiz bize yeter :)
Can Rona
01-11-2007, 02:24
Haberin sonunu okuduysanız: (okumayanlar için)
"Zenit, Rusya Ligi'nin bitmesine iki hafta kala en yakın takipçisi Spartak Moskova'nın 2 puan önünde lider bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle bu sezon Zenit'te düzenli olarak forma giyemeyen Fatih Tekke, 2'si son iki hafta olmak üzere şimdiye kadar 4 gol kaydetti."
Altı çizili yerleri okursanız, ne gerek var böyle bir adamı almaya ? Potansiyeli var güveniyorum desen, 30'undan sonra avrupanın yıldızı mı olacak ? GENÇ SEMİH'imiz bize yeter :)
Herkes bayıla bayıla istiyor ama ne bileyim ben de tercih etmem Tekke'yi.
Yasin Bağcı
01-11-2007, 21:13
Herkes bayıla bayıla istiyor ama ne bileyim ben de tercih etmem Tekke'yi.
bencede çok işe yaramaz. trabzonda oynuodu çünkü oyun yapısı onun üzerine kuruluydu, ama fenerde öle olmaz, oynar ama yıldız olamaz hiç bi zman..
Hakan Ateşler
02-11-2007, 11:16
napıcaz fatih tekke'yi gelmiş 30 yaşına, semih oynasın her türlü...
Hakan Ateşler
02-11-2007, 11:17
semih kezman'ın sakatlığından dolayı en az 4 5 maç daha banko. bu fırsatı değerlendirmesi lazım. bu maçlar sonunda göreceğiz semih ilk 11 oyuncusu mu değil mi.
Yasin Bağcı
02-11-2007, 19:52
semih kezman'ın sakatlığından dolayı en az 4 5 maç daha banko. bu fırsatı değerlendirmesi lazım. bu maçlar sonunda göreceğiz semih ilk 11 oyuncusu mu değil mi.
semih bu maçları iyi değerlendirir bence.. fatih tekke ye falanda ihtiyaç yok, semihin arkasında ilhan var.. izledik onuda zayıf biraz ama top kontrolu falanda iyi, bileklerinede hakimm.. çok iyi olur oda. inşallah onuda semih gibi yedek kulübesine hapsetmeyiz de kendini gösterme şansı yakalar...
Yavuz Eğilli
08-11-2007, 01:21
semih harikaydı bugün kezman ın yapamadığını yaptı ve sırtını kaleye döndügünde tüm hava toplarını aldı neredeyse, alex ile de çok güzel anlaştı bence çok asil bir oyuncu yıllarca yedekte bekledi ve SÖKE SÖKE aldı formayı helal olsun :) :)
Tuncer Yıldızoğlu
08-11-2007, 01:21
bu adamı seviyorum ya, Türkiyenin geleceği bu adam. fatih terim gör bunları
Cem Demirtaş
08-11-2007, 01:23
kimselere ihtiyaç yok gelende yedek kalmayı göze alıp gelsin şu andaki türkiye liginin en iyi santraforu
Burak.Coşkun
08-11-2007, 01:54
şu performansıyla kezman gelip semihin yerini alırsa gerçekten takımın performansı büyük ölçüde etkilenir...
Özlem Göktürk
08-11-2007, 01:55
Bunca yıldır bu takımda ama niyeyse tam olarak yararlanılamıyordu Semih'ten ama adamın oynama tarzı süper.Sırtı kaleye dönükken topu oyuna sokuşu, diğer arkadaşlarına da pozisyon hazırlaması, son vuruşları.Kezman bi daha ilk 11 yüzü görür mü bilemem ama belki Kezman Semih yan yana oynasa bu takıma daha çok katkıları olabilir
Güzide Ören
08-11-2007, 02:54
Genç Semih :Dçok süperdi bugün,teşekkürler:D
Abdullah Çalışkan
08-11-2007, 04:21
VOLKAN
GÖKHAN GÖNÜL
ibo toraman
YASİN
VEDERSON
DENİZ
MEHMET AURELİO
KAZIM KAZIM RİCHARDS
tuncay şanlı
TÜMER METİN
SEMİH ŞENTÜRK
ne dersiniz böyle bi 11in norveçi yenme ihtimali ne..:rolleyes:
Hakan Ateşler
08-11-2007, 10:39
semh'in kezman'ın yerini kaptığı gün psv maçıdır. olay bitmiştir. gol nerde semih orda.
milli takımda oynaması gerektiğine kesinlike yüzde 5000 katılıyorum. su anda ondan daha formda daha iyi bir forvet yok.
Orhun Can
08-11-2007, 16:42
Performansını 90 dakikaya yayamadığına ben katılmıyorum. Eğer Ali Bilgin "Çapraz Koşu"nun anlamını bilseydi dün Semihin 1 golü daha vardı.
Kendisine güvenim vardı ama bu kadar üstün performans beklemiyordum-bunda arkasındaki sağlam orta saha'nın da etkisi büyük-, o nedenle şu an Kezman'ın kesik yemesi muhtemel. Ardarda üstü düzey maçlar oynaması ve yorgunluğu nedeniyle belki önümüzdeki maç dinlendirilebilir, ama yine de oynamasından yanayım.
Tuğba Tülü
08-11-2007, 18:22
Bir futbolcu yılmadan o kadar yedek bekleyip,sonrada çıktığı maçlarda iyi oynayıp golünü çakıyorsa ayakta alkışlanmayı hak ediyor demektir..bende semihi ayakta alkışlıyorum:reis:
Tuncer Yıldızoğlu
25-11-2007, 12:48
ben semihi amuda bile alkışlarım, adam hiç bi yılmaz ya, yıllardır klübeye köpek varğlar gibi bağladılar adamı, zorda kalınca saldılar, banamısın demedi çıktı attı golünü, helal olsun valla arkadaş ya. Bu adam ayakta amuda her şekilde alkışlanmayı hak ediyor
Volkan Matur
25-11-2007, 13:07
ben semihi amuda bile alkışlarım, adam hiç bi yılmaz ya, yıllardır klübeye köpek varğlar gibi bağladılar adamı, zorda kalınca saldılar, banamısın demedi çıktı attı golünü, helal olsun valla arkadaş ya. Bu adam ayakta amuda her şekilde alkışlanmayı hak ediyor
tuncer arkadaşım doğru söylüyorsun semih çoğu zaman yedek kulübesinde oturuyordu fakat benzetmeleri biras daha seviyeli yapalım ;) sonuçta semih Fenerbahçe mizde olduğu süre içerisinde bir çok yabancı forvet geldi o zamanlarda onların yerine semih oynatılsaydı o zaman da söylenicek tek şey boşuna mı para verildi emek harcandı denilicekti.Bunun için sahada 11 kişi oynuyor 7 kişi yedek kimin performansı iyi ise ogünkü yerini alır.Yedek oyuncularımız ise her an oyuna girebilecekmiş gibi hazır olmaları gerekir:)
Yusuf Yavuz
25-11-2007, 16:14
öh yani :D
Mustafa Soysal
25-11-2007, 18:02
bence böyle yedeklerde lazım ama bugün lerde olduğu gibi sakatlık cezalı falan olduğu zaman bu süreyi en az hasarla atlatmak için böyle yedeklere ihtiyaç helal sana semih
Tuğba Tülü
26-11-2007, 01:41
Helal sana semih,devamı inşallah salı gecesi Giuseppe Meazza da ...
Tuncer Yıldızoğlu
27-11-2007, 01:28
bu maçtada golünü atarsa, adriano gelse kızağa çekemez semihi :D
Alper Tunka
27-11-2007, 13:07
semih çok garip bi forvet ya,eksikleri çok,yetersiz diyoruz ki ben şahsım adına hala yeterli bulmuyorum Fb'nin forveti semih değil diyorum ama oynayınca şans verildiği her maçta gol atıyor,ee bi forvetin görevi gol atmaksa ve semihte bunu yapıyorsa oynatmaktan başka bi çare bırakmıyor helal olsun kaç maçtır boş geçmiyor inşallah interede gol atar...
Hakan Ateşler
27-11-2007, 13:09
evet çoğu pozisyonda yetersiz kalıyor çok rahat anlaşılıyor bu ama pozisyonu buldu mu da çakıyor abi. futbolda golü atan kazanır. devamını bekliyoruz genç semihten.
Tuncer Yıldızoğlu
28-11-2007, 00:53
geçmiş olsun semih, umarım ciddi bir şeyi yoktur
Güzide Ören
28-11-2007, 01:28
Evet ya forvetsiz kaldık,inşallah durumu iyidir..:)
Volkan Matur
28-11-2007, 01:30
geçmiş olsun semih umarım ciddi bir şeyi yoktur:(
Mustafa Keskin
28-11-2007, 02:04
ciddi biseyi yokmus sadece aldıgı darbeden dolayı gözü kararmıs biraz önümüzdeki macta oynar insallah..
Tuncer Yıldızoğlu
28-11-2007, 02:30
inşallah
Tuğba Tülü
28-11-2007, 03:03
Geçmiş olsun semih inşallah ciddi bir durum yoktur,önümüzdeki maçta sahada olursun inşallah:(
Oğuzhan Demir
28-11-2007, 03:06
inşş önemli bişeyi yoktur bu maçta çok yalnız kaldı genede çocuk didindi mücadele etti
Erdem Köroğlu
09-12-2007, 18:31
baktım da 9 macta 7 gol atan BÜYÜK KAPTANIMIZI baslıkta ikinci sayfaya düsürmüsüz:) dün yine kacırdıgı gollere ragmen iyi bir mücadele gösterdi-gerci herkes kacırdı ama:) -...attıgı gol cok hosuma gitti,tam golcü vurusuydu...BÜYÜKSÜN KAPTAN.....
Ceyhun İskender
09-12-2007, 20:05
haketten iyi vuruştu ama kaçmazlar kaçtı, genel olarak mükemmel gidiyor....
Hakan Ateşler
09-12-2007, 23:40
o pası da deivid'e verseydin de tam kral olsaydın be semihh... atmışsın golü zaten ver adaama atsın boş kaleye sen de kral ol. orada 1-0dı durum ve bu maçta olmasa bile başka maçlarda 3 puanın gitmesine nedne olabilir bu tür hatalar. umarım zico veya birileri buı konuda uyarır onu...
Tuncer Yıldızoğlu
09-12-2007, 23:49
o pası da deivid'e verseydin de tam kral olsaydın be semihh... atmışsın golü zaten ver adaama atsın boş kaleye sen de kral ol. orada 1-0dı durum ve bu maçta olmasa bile başka maçlarda 3 puanın gitmesine nedne olabilir bu tür hatalar. umarım zico veya birileri buı konuda uyarır onu...
bence semih'in pası vermemesinin nedeni psikolojik. Orda o golü atsaydı yerini sağlamlaştıracaktı. Zico da kezman'ı kadroya alırken acaba dicekti. O an bu düşünceyle atmamış olabilir o pası.
Tuğba Tülü
11-12-2007, 15:33
Semih performansında dolayı tebrik ediyoruz.. Kezmanın yokluğundan itibaren oynadığı hiç bir maçta sırıttığını görmedim..maşallah maşallah
Tuncer Yıldızoğlu
12-12-2007, 12:52
cska 3 lü defans oynayabilir. Semih'in gecesi olmalı bu maç ;)
Mehmet Sabırlı
12-12-2007, 17:33
bugün çok şey bekliyoruz.
Ertuğrul Çolak
12-12-2007, 17:53
bu akşam da en az bir golü var bundan eminim
Tuncer Yıldızoğlu
13-12-2007, 00:58
golünüde atsa çok güzel olcaktı yav
Özlem Göktürk
13-12-2007, 02:07
Gol atsada atmasada çok güzel işler yapıyor her maçta.Oyundan çıkınca keşke bir de gol atsaydı dedim ama artık bir daha ki maçlara.Sabrına,kişiliğne ve de futbolculuğuna hayranım.
Volkan Matur
16-12-2007, 18:40
Belkide kariyerinde ilk defa uzaktan sol ayakla muhteşem bir gol attı helal olsun söylenicek bir şey yok
Tuncer Yıldızoğlu
16-12-2007, 18:50
allahına kurban semih'im ya, ölürüm sana bee.
Orhun Can
16-12-2007, 20:17
Maçı izleyemedim ama "Semih takımı sırtladı götürüyor" yorumu yanlış olmaz sanırsam. Hele ki o ilk golden sonra.
Özlem Göktürk
16-12-2007, 20:39
Semih süpersin gerçekten.Belki de Kezmana teşekkür etmeliyiz onun sakatlığı sayesinde kaptığın formanın hakkını her maç verdiğin içinde seni kutluyoruz.Böyle devam belki de gol kralı bu sene sen olursun
Can Rona
16-12-2007, 20:41
O artık bayrak adam...
Tuncer Yıldızoğlu
16-12-2007, 21:14
ayağına sağlık semih kaptan, kestin cavcav'a hesabı
Hakan Ateşler
17-12-2007, 00:50
o kadar iyi işler yapıyorki devre arası semihin yedeği olacak bir adam dışında transfere gerek yok bence... adriano gelirse başka tabii. gerçi o da alkolikti gecen sene 2. sen üst üste italyanın en kötü futbolcu ödülünü aldı bu sene, aylardır yok piyasada, gelse ne kadar yararlı olur bilinmez. ama adriano sonuçta:=)
Uğur Kaba
17-12-2007, 01:51
adriano gelirse ancak fasıla renk katar semih varken :D
Ertuğrul Bayındır
17-12-2007, 02:40
aynenn ;)
Can Rona
17-12-2007, 02:51
Fasıl'a geliyor Adriano,iki içiriyoruz tezahurat öğreniyor oradan maça Telsim'e... Aman Tanrım !!
Mustafa Ünal
17-12-2007, 13:13
o kadar iyi işler yapıyorki devre arası semihin yedeği olacak bir adam dışında transfere gerek yok bence... adriano gelirse başka tabii. gerçi o da alkolikti gecen sene 2. sen üst üste italyanın en kötü futbolcu ödülünü aldı bu sene, aylardır yok piyasada, gelse ne kadar yararlı olur bilinmez. ama adriano sonuçta:=)
Bidon verdiler yine. :)
Fasıl'a geliyor Adriano,iki içiriyoruz tezahurat öğreniyor oradan maça Telsim'e... Aman Tanrım !!
Mihriban'da söyletiriz olmazsa :) .
Semih iyiydi. Gerçi maçı kaybetsek sanırım ilk yarıda ki kaçırdığı golden sonra yerden yere vurulacaktı ya neyse. Ahdım olsun. Oğlum olursa adını Semih koyacam. O derece seviyorum.
Levent Taşkıran
17-12-2007, 16:10
umarım zico semihi oynatmaya devam eder kezman da iyileşti semih forumundayken bence semihin oynaması iyi olur
Tuncer Yıldızoğlu
17-12-2007, 17:42
umarım zico semihi oynatmaya devam eder kezman da iyileşti semih forumundayken bence semihin oynaması iyi olur
valla zico kimi oynatır bilememde, Semih'in bu formundayken yedeğe alınması demek, semihi kaybetmek demek olabilir. Artık adam ne yapsın yani oynamak için, içinden maradona pele mi çıkarsın.
Mustafa Ünal
17-12-2007, 17:47
Zico, Semih'i neden oynatmasın ki. Akıl var mantık var. Zico ne zaman iyi oynayan birini kesti bilen varsa söylesin bana.
Tuncer Yıldızoğlu
17-12-2007, 17:54
Zico, Semih'i neden oynatmasın ki. Akıl var mantık var. Zico ne zaman iyi oynayan birini kesti bilen varsa söylesin bana.
kezman'ı iyi olmadığı halde çok uzun süre oynattı. tamam her aç 11 de çıkarmasına lafımız yok, antremanları izlemiyoruz sonuçta. Ama maçta kötü oynadığı zaman 60-70 den sonra bile çıkarmadı. Önder sakatlanmasa, gökhan'ı göremiyorduk, Appiah sakatlanmasa, deniz. Deniz sakatlanmasa Selçuk. Serdar sakatlanmasa Volkan. deivid cezalı duruma düşmese ali bilgin ve kazım. İstikrar önemli tamam, ama arada diğer oyuncularada şans vermek lazım. Bide bazı oyuncuları biraz dinlendirse zorluk seviyesi düşük maçlarda tam süper olacak
Orhun Can
17-12-2007, 18:00
Oğlum olursa adını Semih koyacam. O derece seviyorum.
Düşünsene önümüzdeki sezon Semih'in kontratı bitiyomuş, yeteri kadar forma şası bulamadım diye gidip GS ile anlaşıyormuş, senin oğlanıda doğduğu gibi gsli battaniyelere sararsın artık :yaril:
Mustafa Ünal
17-12-2007, 18:12
kezman'ı iyi olmadığı halde çok uzun süre oynattı. tamam her aç 11 de çıkarmasına lafımız yok, antremanları izlemiyoruz sonuçta. Ama maçta kötü oynadığı zaman 60-70 den sonra bile çıkarmadı. Önder sakatlanmasa, gökhan'ı göremiyorduk, Appiah sakatlanmasa, deniz. Deniz sakatlanmasa Selçuk. Serdar sakatlanmasa Volkan. deivid cezalı duruma düşmese ali bilgin ve kazım. İstikrar önemli tamam, ama arada diğer oyuncularada şans vermek lazım. Bide bazı oyuncuları biraz dinlendirse zorluk seviyesi düşük maçlarda tam süper olacak
Tamam da ben Kezman'ı niye kötü olduğu halde oynattı demedim ki , iyi oynayan birini Zico bugüne kadar kesti mi dedim :).
Düşünsene önümüzdeki sezon Semih'in kontratı bitiyomuş, yeteri kadar forma şası bulamadım diye gidip GS ile anlaşıyormuş, senin oğlanıda doğduğu gibi gsli battaniyelere sararsın artık :yaril:
Dur lan :D.
Abdullah Çalışkan
17-12-2007, 18:42
kuzenim war ismi samet.. 6s yi tutuyo maalesef we kardeşi doğduğunda kardeşinin adını semih koymalarını istedi we istediği oldu.. 6s den bize gelen semih warya işte ordan geliyo küçük kuzenimin ismi..:D
Can Rona
17-12-2007, 21:26
Önder sakatlanmadı,Önder yetersiz olduğu için Gökhan'ı oynattı veya en basitinden Deniz geçen seneden beri bu takımda direkt oynuyor,Aurelio bile kesildi Deniz kesilmedi.Kaldı ki Zico bu takıma rotasyonu çok iyi yaptırıyor ki bu takımda her gelen iyi oynadı.Ne desin yani Zico "Deniz iyi ama dur ya arada Selçuk oynasın" mı diyecek :) Zaten rotasyonu yapıyor dinlendiriyor yeteri kadar ,dengeyi de çok iyi kurdu bu tabi.
Yani anlayacağın Vamos Bien :)
Cihan Macit
17-12-2007, 22:07
helal alsun semih kardeşime.ben semih'i severim ama fenerbahçe nin ilk forveti olamayacağı düşüncesindeydim.ama görülüyorki semih fb ye gelen ii oyuncuların meziyetlerinden faydalanmış ve kendini geliştirmiş.eline geçen fırsatıda ii değerlendirdi.hem FB için hemde milli takımımız için çok ii oldu.inşallah böyle devam eder...
Tuncer Yıldızoğlu
18-12-2007, 14:05
kendini her geçen gün geliştiriyor. Adam daha ne yapsın 1.forvet olabilmek için, gol krallığında 2. uzaktan gol de atıyor artık. daha ne
Mustafa Ünal
18-12-2007, 14:53
Son 9 lig maçında attığımız 18 golün 9 tanesi Semih'ten. 2 sağ , 4 sol , 3 kafa. Semih'i Semih yapanda Alex'tir tabi.
Özlem Göktürk
18-12-2007, 15:12
Son 9 lig maçında attığımız 18 golün 9 tanesi Semih'ten. 2 sağ , 4 sol , 3 kafa. Semih'i Semih yapanda Alex'tir tabi.
Zaten bu istatistik bile Semih'in ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.
Alex sadece Semihi Semih yapmadı bu takımın şu andaki konumunda da en büyük pay sahibi odur
Mustafa Akdoğan
18-12-2007, 17:15
kezmanı kesti vede sansını süper kullandıgı için acayip memnunum burda sürekli söylemiştik kezman ismiyle sahada yetersiz şekilde gezeceğine semihe sans verilmeli diye..işte sonunda bekledğimiz oldu bu müthiş performansını umarım daha cok sürdürür de bizde altı pas içinden kezmanın kacırdgı günlere dönmeyiz..
Tuncer Yıldızoğlu
21-12-2007, 19:39
"Boş mukaveleye imza atarım"
21 Aralık 2007 Cuma
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-12-21_semih288.jpg
Takımımızın ikinci kaptanı Semih Şentürk, Fenerbahçe'den bir yere ayrılmayı düşünmediğini belirterek, "Bu kulübün oyuncusuyum ve bundan da çok memnunum. Bugün önüme koysunlar, boş mukaveleye imza atarım" dedi.
Resmi internet sitemize açıklamalar yapan Semih Şentürk, "9 sezondur Fenerbahçe'deyim. Biraz başarılı olunca, hemen beni bir yerlere göndermeye çalışıyorlar. Benim gideceğim tek yer, aklımdaki tek takım yine Fenerbahçe'dir. Ben bu kulübün oyuncusuyum ve bundan da çok memnunum. Bugün önüme koysunlar, boş mukaveleye imza atarım" dedi.
Fenerbahçe gibi büyük bir takımda kadroda zaman zaman değişiklikler olabileceğini belirten Semih Şentürk, "Fenerbahçe gibi büyük takımlarda bir çok kaliteli oyuncu bir arada bulunur. Sahaya çıkan kadrolar zaman zaman değişebilir. Yarın hoca, yeniden benim yerime Kezman'ı oynatabilir ya da ikimize birden şans verebilir. Her türlü değişiklik olabilir. Bunlar teknik ekibin bileceği işlerdir. Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısıdır" dedi.
Basının sadece attığı gollerle ilgilendiğini söyleyen Semih bu durumdan da yakınarak, "Basınımız sadece skorlarla ve attığım gollerle ilgilenmek yerine, benim oyunculuğuma katkıda bulunabilecek yorumlar yapsa daha iyi olur. Çünkü ben sadece gol atarak değil, oyunculuğumla da bu takıma katkı yaptığımı düşünüyorum. Hala, her antrenmanda Zico'dan olsun, Carlos'tan olsun, Alex'ten olsun bir şeyler öğreniyorum. Onlar ve onlar gibiler burada olduğu sürece de öğrenmeye devam edeceğim" dedi.
Kendisine yakıştırılan 'Nöbetçi Golcü', 'Fırsatçı Golcü' gibi nitelendirmelerden sıkıldığını ifade eden Semih Şentürk, "Bana artık 'Nöbetçi Golcü', 'Fırsatçı Golcü' diye söylenmesinden sıkıldım. Ben sadece Fenerbahçe'nin forvet oyuncularından birisiyim. Ben Fenerbahçe'nin kadrosundaki oyunculardan biriyim. Ne nöbetçiyim, ne de fırsatçıyım" dedi.
Yaşıyla ilgili yanlış anlaşılmalar olduğunu da söyleyen Semih Şentürk, "Gençlerbirliği maçı sonrası '30 yaşıma gelince bile beni yine 'Genç Semih' olarak anacaklar' demiştim. Bu benim için çok güzel bir şey. Ancak, bu söylemim bile yanlış anlaşılmış. Şimdi bu sözümden yola çıkarak, benim yaşım 29 gibi algılandı. Oysa ben 1983 doğumluyum ve 29 değil, 24 yaşındayım" dedi.
Fenerbahçe'de kalıcı olmak istediğini yineleyen Semih Şentürk, "Fenerbahçe'de kalmayı düşünüyor ve istiyorum. Burada kalıcı olmak sadece gol atmaktan geçmiyor. Fenerbahçe'de kalıcı olmanın, her zaman hazır durumda olmak, her durumda takıma katkı sağlayabilecek kapasitede olmak, kendini yenilemek, büyük düşünmek gibi kriterleri var ve ben bunları biliyorum" diye konuştu.
bu adamı çok seviyorum ya
kaynak
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/9921/
Tuncer Yıldızoğlu
22-12-2007, 20:16
dk 17
fenerbahçemizin 2. golü
23 numara
şentüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürk
Semiiiiiiiiiiiih
Serhat Bahar
22-12-2007, 22:37
yıllarca yedek kulubesınde oturdu ve hıç sorun etmedı.hafta içinde yapmıs oldugu acıklamada bos mukaveleye imza atarım ve hiçbiyere gıtmem gibi açıklamalar yapması onun nekadar buyuk bır fenerbahceli oldugunun gostergesi degilmi?artık oynadıgı futbolla ve sahada yapmıs oldugu mucadeleyle de takımımızın en iyilerinden.ve boylede gıdecege benziyor.sahada ve saha dısında da camiamızla özdeşleşen bir futbolcu.sözde degil özde fenerbahçeli.yonetım ve teknık heyetınde vermıs oldugu en iyi kararlardan biri semıhı bu sene 2.kaptan yapmak belkide.çunku bu gorev en cok ona yakısıyor.ancak her futbolcunun iyi ve kotu gunlerının olacagını göz önunde bulundurarak elestırılerımızı ona gore yapmalı ve bu konuda kımseye tavız vermemelıyız.semıh hergecengun daha iyiye gıdıyor.umarım daha da iyi olcak...ona guvenıyoruz...
Servet Güldeş
22-12-2007, 22:43
kral
Özlem Göktürk
22-12-2007, 23:27
Helal olsun Semih sana.Artık bir de gol kralı da oluverirsin değil mi?
Orhun Can
23-12-2007, 00:06
10 golle şu an gol kralı. Efsane bir performans :)
Cumali Fulkar
23-12-2007, 00:11
semihin topla koşu halindeyken, ayak hareketlerinde bariz bir gelişme var arkadaşlar... yoksa benmi yanlış izliyorum... ne dersiniz..
Taylan Kallı
23-12-2007, 00:25
semih gerçek bir nokta santrafor biraz daha uzun olsa hiç hava topu bırakmicak rakibe..boyuna göre çok iyi kafaya çıkıyor helal olsun..kendini de geliştiriyor sürekli topla daha iyi oynamaya başladı arada bir bencillik yapması dışında formayı sonuna kadar hakediyor..
Serkan Dinç
23-12-2007, 00:59
özellikle ayakla attğı paslarda kendisini çok geliştirmiş çok güzel tek paslar yaptı bu akşam hava toplarında da iki kişi arasında o kafa topunu alıp bir de alex'e asist yapabilmesi mest etti beni
Burak Babadağlı
23-12-2007, 02:44
Semih'i çok seviyorum ama 2. yarı yine yedek kalacak yeni forvet alınacak gibi görünüyor. İnşallah hep ilk 11 de sahaya çıkar ayrıca hiç sakatlanmaz. Bu sene böyle devam ederse en az 20 gol atar
hem 6s hem 8taşa hem de trabzona gol attı deived le beraber :D
Aklım almıyor bu ikiliyi
Hakan Arıduru
23-12-2007, 02:56
inşallah hep böyle devam eder..
Güzide Ören
23-12-2007, 09:30
Yeni ısındı Semih, Gökdeniz'e fark atacak:D:D
Tuncer Yıldızoğlu
23-12-2007, 11:32
kendini aşmış adam ya, valla nazar değmesin
Burak Babadağlı
23-12-2007, 12:34
Ligin 2. yarısında ilk 11 de başlarsa maçlara, gollerine devam ederse bir kral daha çıkarıcaz inşallah
Aman nazar değmesin
Elemtefiş kem gözlere şiş
Hakan Ateşler
23-12-2007, 13:52
semih maç eksiğini kapatıp kondisyonunu kazandıktan sonra inanılmaz oynamaya başladı. hem kezmanı hem semihi izleyen bir taraftar olarak semihin katkısının kezmandan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum. kezmandan hiçbir verim alamıyoruz ama semih solla vuruyor gol, kafayı vuruyor gol, pas arası yapıyor çalım atıyor gol, kezman geçen seneden beri (ki kaç maç üst üste oynadı) bunların hiçbirini yapmadı, sağ kanatta sol kanatta boşa koşu yapıp 5 kişi arasına dalıyor. her türlü semih şentürk.
Cem Demir
23-12-2007, 15:38
trabzon maçının 2. yarısında ceza sahası dısından sol ayagının içiyle vurdugu top mest etti beni,gol olmadı belki ama süper bi vurustu.gencler macındaki golü içn şans yorumları yapan spor yazarlarına da iyi bi cevap olmustur.
Berker Kavşi
24-12-2007, 03:25
semih gibi bir yabancı futbolcu almaya kalksak 20 milyon doları gözden çıkarmamız gerekir cidden işini çok ii ve profesyonelce yapıyor umarım daha bir 10 yıl daha bizimle olur
İlker Aktaş
24-12-2007, 13:09
Türkiye'deki " Santrfor dediğin Yabancı olur " anlayışını yıkmaya başladı adeta..
Bir Fenerbahçeli olarak hiç ummazdım ki bir gün alt yapımızdan yetişen futbolcular ilk 11'de oynayacak hatta gol krallığı için yarışacak..
Bugünleri de görmek varmış :)
Can Rona
24-12-2007, 22:30
Gazetelerde futbolcumuz Semih Şentürk'e bazı Avrupa kulüplerinin talip olduğu şeklinde haberler yer almaktadır. Kulübümüze ulaşan herhangi bir resmi teklif söz konusu değildir. Ayrıca kulübümüz Semih Şentürk ile yollarını kesinlikle ayırmayı düşünmemektedir. Bu oyuncumuzun da sözleşmesi yenilenecektir.
Diğeri kim ki?
Mustafa Ünal
24-12-2007, 22:44
Aurelio..
Abdullah Çalışkan
25-12-2007, 00:59
Gazetelerde futbolcumuz Semih Şentürk'e bazı Avrupa kulüplerinin talip olduğu şeklinde haberler yer almaktadır. Kulübümüze ulaşan herhangi bir resmi teklif söz konusu değildir. Ayrıca kulübümüz Semih Şentürk ile yollarını kesinlikle ayırmayı düşünmemektedir. Bu oyuncumuzun da sözleşmesi yenilenecektir.
Diğeri kim ki?
Aurelio..
sanırsam aurelio diil onla ztn yenilenmesi için çaba sarfediliyo az önce ntv de dinlediim kadarıyla semihle antalyada 3yıllık sözleşme imzalanıcakmış. aurelio ile de öyle aurelionun aldığı parayı arttırmayı planlıyomuş yönetim.. diğer oyuncuda önder turacı..
Samet Koşar
25-12-2007, 01:13
evet bn de önder diye duydum aurelionun durumu semih ve ondere gore biraz daha kritik denebilir şuan ama yonetimin takımın dengesini bozacak hareketlerden kaçınacağına eminim..
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.