PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008-2009 Kombineleri Hakkında Önemli Duyuru

1907 ÜNİFEB
29-04-2008, 00:14
Geçtiğimiz sene 1907 Fenerbahçe Derneği’nin sponsorluğunda 150 Ytl indirimle aldığımız Telsim C Blok kombineleriyle ilgili bu seneye ilişkin görüşmeler sürmektedir.

Bu sene de indirimli kombine imkânı olup olmayacağının garantisi bulunmamakta ve önemli olan indirim olmasa da mevcut sayımızı c blokta muhafaza edebilmektir. 1907 Ünifeb yönetim kurulu ve tribün komitesi birliği bünyesindeki bütün üyelerine öğrenci bütçesine uygun olanı ayarlamak için elinden geleni yapmaktadır ancak ısrarla belirtiyoruz; şu unutulmamalıdır ki geçen seneye mahsus olan bu durumun tekrarı olup olmayacağının garantisi bulunmamaktadır.

Böyle bir imkân söz konusu olduğu takdirdeyse; tribündeki sayımızın üst sınırının olacağı kesin olmakla birlikte geçtiğimiz sene birliğimiz aracılığıyla kombine alan kişilerin seçiminde gösterilen hassasiyet artarak devam edecektir. Bundaki en büyük neden yönetim kurulumuzun ve tribün komitemizin sağlıklı büyümekten yana bir profilde ilerlemeyi tercih etmesi ve geçtiğimiz sene yaşadığımız üstünde 1907 Ünifeb polarını ya da yağmurluğunu taşımayı bile kendilerine zahmet gören “az sayıda da olsa” insanların varlığıdır.

1907 Ünifeb koyduğu hedeflere ve misyonuna öncelikle tribünde siz üyelerinden aldığı güçle ilerleyecektir. Ancak uzun vadedeki hedeflerimizin temelini dayanışma, birlik beraberlik ve bütünlüğümüz sağlayacaktır. Bu noktada birliğimizi ve birliğimizin üyelerimize sunduğu imkanları tribünde sadece fenerbahçeyi izlemek olarak gören insanlara höşgörü gösterilmeyecektir.

Gelişmeler yine forumumuz aracılığıyla siz değerli üyelerimize duyurulacaktır.

Saygılar
1907 ÜNİFEB

Mert Akduman
29-04-2008, 23:55
Sonuçta isteyen Fenerbahçe'yi izler, isteyen tezahürat eder, 1907 Ünifeblilik duruşu illaki tribünde bağırmak olmamakla beraber üstünde 1907 Ünifeb polar ve yağmurluğuyla maça gelmeyen herkesi de indirimli kombine alıp da sonradan bu imkana ihanet eden kişiler olarak yargılamak biraz yanlış bir tutumdur. Ki böyle bir durumda geçen seneki YK'sından komitelerine kadar bir çok kişi zan altında bırakılınmaktadır. Eğer 1907Ünifeb olarak farklılığımızı duruşumuzu her ortamda göstermek istiyorsak aramızdaki dayanışma, birlik beraberlik ve bütünlük; sertlikle, tepkiyle değil ılımlı yaklaşımla hoş görüyle olmalıdır ki 1907Ünifeb'in en önemli farkı budur..

Toykan Topçu
30-04-2008, 04:37
Söylemeye çalışılan şey bana kalırsa tam anlamıyla, net bir biçimde;

"yaa bılader iste unifeb diye bisey var bizm okulda saolsunlar ucuza cok kaliteli fistik gibi bi kombine aldim bedavadan maclara gidiyorum elemanları da tanimiyorum zaten bi iki keremi ne gordum" mentalitesiyle oluşumumuzda son derece şeytanî istismarlara yol açan insanlara karşı takınılan tavrın, bu düşünceleri kafasında barındırmayan, asalet dolu bakışlarını bizlerden esirgemeyen değerli mensuplarımıza karşı takındığı tavırla eş düzeyde olmayacağıdır.

Doğa Aydın
30-04-2008, 11:16
Paragraf kendisi ile çelişiyor.hoşgörü gösterilmeyecek denmiş ne gösterilecek acaba sopamı?

Yillarin kroniklesen sorunu Burcay'cim. Hala 1907Unifeb'in varlik nedenini anlamayip o sondaki B'yi Biletix olarak gorebilenler varsa, bu kisilere hosgoru gosterilmemesi gerektigi bence hepimizin ortak kanisidir.
Ha gosterilen hosgoru olmaz, sopa olmaz, ama tepki olur, ama kapi olur; bu da Yonetim Kurulumuzun tasarrufundadir.

İsmet Soyocak
04-05-2008, 00:50
indirim olsa da olmasa da bu sene telsim c bloktayım! yanlız arkadaşlar,neyin ne zaman olacağını bilmiyorum.resmi sitede yazan tarihler geçerli değil mi?kombine almaya beraber mi gidilir nasıl olur,onları da burdan yazarsanız iyi olur,görüşmek üzere;)

Murat Türkmen
07-05-2008, 12:27
biz dört arkadaşız kombinide indirim olursa haberimiz olsun geçen sene vardı indirim yapılan parayla bi kombinede başka arkadaşa almıştık

Emre Konan
07-05-2008, 12:43
indirim olsa da olmasa da alıcaz gene.en kısa zamanda hbr bekliyoruz

1907 UNİFEB-İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
TRİBÜN SORUMLUSU

Mete Kahvecioğlu
07-05-2008, 13:07
biz dört arkadaşız kombinide indirim olursa haberimiz olsun geçen sene vardı indirim yapılan parayla bi kombinede başka arkadaşa almıştık

dayanışma örneği helal olsun size...

Murat Türkmen
07-05-2008, 13:30
dayanışma örneği helal olsun size...
oyle mete 150 ytl indirim olmuşdu biz öğrenci adamız çok para bizim için sanada teşekkür ederim bilgin olursa haber et

Necati Mete
07-05-2008, 15:37
Başlığı takip ettiğiniz takdirde bilginiz olacaktır gelişmelerden.

Mustafa Soysal
11-05-2008, 13:22
yaaa bizde giresundan 2 . kişi alacaz indirim olsada olmasada hiç fark etmez ama bizim öğrenmek istediğimiz son satış tarihi ne zaman.çünkü her sene şampiyonlarligi maçlarında sıkıntı çekiyoruz bu sene kesin kombine alacaz.son satış tarihini bilen varsa lütfen haber veririmisiniz

Kutluhan Kandaş
12-05-2008, 02:51
arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak hem de bu indirim mevzunu biraz dağıtmış olurum :) 16 sında benim son ödev teslimim var kampüste ve sanırım 3.30 a kadar okulda olmam gerekicek.. ama buraya üye olduğum ve maçlara sizinle beraber gitmek istediğim için kombineyi sizinle beraber gidip almayı düşünüyorum (babam kredi kartında bi sorun çıkartmazsa).. sorum şu kombineyi almaya kaçta gidilecek ve toplu mu gidilecek? yoksa kendi başıma gidip sadece c bloktan almam yeterli olur mu?

Alper Tunka
14-05-2008, 01:24
arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak hem de bu indirim mevzunu biraz dağıtmış olurum :) 16 sında benim son ödev teslimim var kampüste ve sanırım 3.30 a kadar okulda olmam gerekicek.. ama buraya üye olduğum ve maçlara sizinle beraber gitmek istediğim için kombineyi sizinle beraber gidip almayı düşünüyorum (babam kredi kartında bi sorun çıkartmazsa).. sorum şu kombineyi almaya kaçta gidilecek ve toplu mu gidilecek? yoksa kendi başıma gidip sadece c bloktan almam yeterli olur mu?

indirim olduğu takdirde,leventteki derneğimizden adına düzenlenmiş belgeyi alman yeterli Kutluhan,o belgeyle stadtan kombine almak için müracaatını yapabilirsin