PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsunspor-Fenerbahçe (20.Hafta)

Erşah Yılmaz
12-02-2006, 10:53
Yoruma açık... ;)

Celal Tunalıoğlu
12-02-2006, 11:48
Birisi uyarsın Nobreyi artık, ayıp..

Aycan Yağanoğlu
12-02-2006, 15:45
aslında ben nobrenin bu pozisyonda sonra ne yorum yaptığını çok merak ediyorum...

Atılım Eroğlu
12-02-2006, 16:14
5-0 ama,sahteden

Murat Karaman
12-02-2006, 16:16
Hakem Serdar Tatlı,pozisyonla ilgili böyle hatalı bir karar verdiğim için üzgünüm demiş..

Serkan Özen
12-02-2006, 16:23
5-0 ama,sahteden

Kalemize bir kere bile gelemeyen takımı oyunun her anına hakim olarak 5-0 yendik bu mu sahteden ?

Bir de başkanları haram olsun demiş. Adama sorarlar ne oynadın da neyi hakettin diye. İlahi adalet oldu işte daha penaltı kaçırmayan Alex devamında muhteşem bir maç oynamasına rağmen Türkiye'deki ilk penaltısını kaçırdı. Kaleci Kerem evet yanlış atıldı ama sanırım 2.yarıda Nobre'nin karnına basan oyuncunun da atılması gerekirdi.

Dün Fenerbahçe ismine yakışır bir futbol oynayıp, ihtiyaç duymasa da, hakemin yanlış bir kararı sonucu avantaj sağlamasıyla haklı bir galibiyet almıştır. Hakem kaleciden sıyrılan bir oyuncunun gol yerine kendini atmayı tercih etmesini tahmin edemeyeceği için hatalı bir karar verdi ki Nobre hakemleri aldatma konusunda artık ustalaşmış bir oyuncu. Rize'de de elle önüne aldığı topu da, rakip defans oyuncuları dahil, ağır çekime kadar kimse farkedememişti.

Ozan Çetinkaya
12-02-2006, 17:16
11e 11de oynansa farklı biterdi maç..bikere anelka istekli başladım maça..gerisi hikaye

Ozan Ercan
12-02-2006, 18:45
Varsayımlarla bir yere varamayız. Rakip 11 kişi olsaydı, Umit'e penaltı verilseydiler...Bunların hepsi boş.. Yanlış bir hakem kararıyla oyunun tüm dengesi değişti ve maçı 5-0 kazandık. Daha fazla tartışmanın anlamı yok bence.

Yusuf Sünbül
12-02-2006, 18:50
* Senelerce Arif Böyle sahte penaltılar yaptırarak 6s yi şampiyon yaptı,onlar'a bukadar tepki gösterilmedi,Hakemler özür dilemedi,Arif özür dilemedi.
* Hatırlıyorum O zaman Arif;''Ben profesyonelce attım Hakemler bunu yediler,yemeselerdi'' dedi.Neden Arif'e o zaman hoşgörü vardı da şimdi fırtına koparılıyor,Onlara gelince profesyonellik,Bize gelince sahtekarlık oluyor,anlamak mümkün değil!
* * Önemli olan 3 puan elalaem ne derse desin,Sallamayın onları!

Celal Tunalıoğlu
12-02-2006, 18:51
Önemli olan 3 puan dersek senelerdir kin beslediğimiz gs'den ne farkımız kalır ?

basarıya giden her yol mübah değildir..Dünkü maçta puan kaybetseydik keske ama ben tv basında nobre'nin hareketinden sonra sucluluk duymasaydım..

Serkan Özen
12-02-2006, 20:59
Ortada kapı gibi 5-0 alınmış bir galibiyet var. Bunu da sadece Nobre'nin bir hatası ya da beceriksizliği (bilerek yapıp yapmadığından emin değilim çünkü bir futbolcu burada hakemin penaltı çalmamasını da düşünmek zorundadır ve o kadar kısa süre içinde kendini kasıtlı yere atması gerektiğini düşünemeyebilir) ile verilen yanlış bir karara bağlamak yanlış. Samsunspor soruyor mu kendine ne futbol oynadım acaba diye. Sahanın hakiminin biz olduğunu herkes gördü. 11 e 11 defnaslarını delip 2 oyuncumuzla kalecileriyle karşı karşıya kaldık.

Geçen hafta Gençlerbirliği aleyhine İnönü'de haksız penaltı çalındı, teknik direktör Mesut Bakkal çıktı dedi ki o penaltıdan önce o oyuncuyu oraya kaçırmamamız gerekirdi dedi. Golü atabilmek için en uygun pozisyonu hazırlamışız orada kalecileri üstün bir performans gösterip topu kurtarsaydı ne olurdu ki. Samsunspor takımının savunma prensibi kaleci Kerem'in 2ye 0 pozisyonda karşı karşıya topu kurtarmasına mı bakıyor.

Ayrıca futbolcuların %95inden fazlası kaleciden sıyrıldıktan sonra golü atar. Hakem de pozisyonu arkadan görüyordu zaten. Kaleciden sıyrılmış bir oyuncunun kaleci tarafından düşürülme ihtimali, kendini yere atma ya da düşme ihitmaline göre oldukça fazla olduğu için penaltıyı çaldı. Çünkü eğer kaleci gerçekten düşürmüş olsaydı ve bunu hakem çalmasaydı yapacağı hata, şu an yaptığı hatadan çok daha büyük olurdu. Çünkü bu uç bir örnek.

Ortada atılmış 5tane gol var en az o kadar da kaçan. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5. Haram olsun diyormuş bir de başkanları. İnsaf be insaf. Haketmemiz için kaç tane atmamız gerekiyordu. Ne oynadınız da hangi puanı hak ettiniz. Sanki İlk yarıda 5 tane atmamıştık.

Hakemler orta sahada hata yapınca sorun olmuyor ceza sahasının içinde yapınca günah keçisi oluyor. Sen kaçır Nobre'yle Anelka'yı., kaleciyle 2 ye 0 kal. Ondan sonra hakeme çamur at. Yok kardeşim o kadar kolay değil herşey.

Çatır çutur oynadık, hakettiğimiz 3 puanı rahat bir şekilde aldık. Rakip 10 kişi kaldıktan kısa bir süre sonra golümüzü hemen bulduk. Eğer kalecileri atılmasaydı zaten 2.yarıda Nobre'nin karnına basan oyuncu atılacaktı. İlahi adalet oldu Dida'yı bile terse yatıran Alex de penaltıyı kaçırdı. Daha fazla leke sürmeyin galibiyetimize.

Celal Tunalıoğlu
12-02-2006, 21:56
Ortada kapı gibi 5-0 alınmış bir galibiyet var. Bunu da sadece Nobre'nin bir hatası ya da beceriksizliği (bilerek yapıp yapmadığından emin değilim çünkü bir futbolcu burada hakemin penaltı çalmamasını da düşünmek zorundadır ve o kadar kısa süre içinde kendini kasıtlı yere atması gerektiğini düşünemeyebilir) ile verilen yanlış bir karara bağlamak yanlış. Samsunspor soruyor mu kendine ne futbol oynadım acaba diye. Sahanın hakiminin biz olduğunu herkes gördü. 11 e 11 defnaslarını delip 2 oyuncumuzla kalecileriyle karşı karşıya kaldık.

Geçen hafta Gençlerbirliği aleyhine İnönü'de haksız penaltı çalındı, teknik direktör Mesut Bakkal çıktı dedi ki o penaltıdan önce o oyuncuyu oraya kaçırmamamız gerekirdi dedi. Golü atabilmek için en uygun pozisyonu hazırlamışız orada kalecileri üstün bir performans gösterip topu kurtarsaydı ne olurdu ki. Samsunspor takımının savunma prensibi kaleci Kerem'in 2ye 0 pozisyonda karşı karşıya topu kurtarmasına mı bakıyor.

Ayrıca futbolcuların %95inden fazlası kaleciden sıyrıldıktan sonra golü atar. Hakem de pozisyonu arkadan görüyordu zaten. Kaleciden sıyrılmış bir oyuncunun kaleci tarafından düşürülme ihtimali, kendini yere atma ya da düşme ihitmaline göre oldukça fazla olduğu için penaltıyı çaldı. Çünkü eğer kaleci gerçekten düşürmüş olsaydı ve bunu hakem çalmasaydı yapacağı hata, şu an yaptığı hatadan çok daha büyük olurdu. Çünkü bu uç bir örnek.

Ortada atılmış 5tane gol var en az o kadar da kaçan. 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5. Haram olsun diyormuş bir de başkanları. İnsaf be insaf. Haketmemiz için kaç tane atmamız gerekiyordu. Ne oynadınız da hangi puanı hak ettiniz. Sanki İlk yarıda 5 tane atmamıştık.

Hakemler orta sahada hata yapınca sorun olmuyor ceza sahasının içinde yapınca günah keçisi oluyor. Sen kaçır Nobre'yle Anelka'yı., kaleciyle 2 ye 0 kal. Ondan sonra hakeme çamur at. Yok kardeşim o kadar kolay değil herşey.

Çatır çutur oynadık, hakettiğimiz 3 puanı rahat bir şekilde aldık. Rakip 10 kişi kaldıktan kısa bir süre sonra golümüzü hemen bulduk. Eğer kalecileri atılmasaydı zaten 2.yarıda Nobre'nin karnına basan oyuncu atılacaktı. İlahi adalet oldu Dida'yı bile terse yatıran Alex de penaltıyı kaçırdı. Daha fazla leke sürmeyin galibiyetimize.

evet son haftalardan farklı bir Fenerbahce vardı sahada..ilk 20 dakikaya bakılırsada Samsunspordan daha iyiydik..Ama Nobre'nin yaptığı luzumsuz hareketle galibiyete gölge düsürdüğü bir gercek..

Hakemi de suclamak anlamsız,hepimiz ilk pozisyonda penaltı diye ayağa kalktık,tekrar da gördük olmadığını..Burada elestirilip,ayıplanması gereken tek isim Nobre,kimsenin böyle bir hareketle Fenerbahce'nin galibiyetine gölge düsürmeye hakkı yok.

Eğer biz bunları söylemezsek,ki Fener tv bu konuyu ısrarla sansürlüyor, o zaman böyle bir olay aleyhimize olduğu zaman veya Galatasaryın lehine olduğu zaman konusmamız gülünç duruma düsürecek bizi..Su anda bu durumu tasvip etmediğimizi gösterelimki gelecekte benzeri bir durumda söz söyleme hakkımız olsun.

Ersin Köse
12-02-2006, 22:14
anamızın ak sütü gibi helal 3 puan daha aldık

futbolcularımıza tebrikler...

Başar Kantar
12-02-2006, 23:37
Futbolcularımızın hepsinin alnından,ayağından öpüyorum bence sezonun en iyi maçıydı 1. dakikadan itibaren ben ilk 5 dakikayı görünce zaten bu maç 3-0 biter dedim herkese ama kart olunca 5 oldu bişey farketmedi 3 puanı annemizin ak sütü gibi helal bi şekilde aldık..
eleştiren bazı arkadaşlar var zaten onlara hiç bişey demiyorum isimler hep aynı kendilerini diğer yazılarındanda tanıyorum bence (kendi fikrim)bu foruma yakışmıyorlar. tabi istediklerini yazma hakları var ama ben kendi fikrimi sölüyorum aynı forumda olmaktan utanıyorum.
Takımımız çıkmış en güzel futbolunu oynamış maç 11 e 11 iken bile hala laf salatası anlaşılan Fenerbahçe yenilsinde Daum gitsin zihniyeti var arkadaşlarda neyse fazla uzatmamayım.
Helal olsun Futbolcularımıza her zaman böle devam...

Mehmet Karakaya
13-02-2006, 02:09
eleştiren bazı arkadaşlar var zaten onlara hiç bişey demiyorum isimler hep aynı kendilerini diğer yazılarındanda tanıyorum bence (kendi fikrim)bu foruma yakışmıyorlar. tabi istediklerini yazma hakları var ama ben kendi fikrimi sölüyorum aynı forumda olmaktan utanıyorum.
Takımımız çıkmış en güzel futbolunu oynamış maç 11 e 11 iken bile hala laf salatası anlaşılan Fenerbahçe yenilsinde Daum gitsin zihniyeti var arkadaşlarda neyse fazla uzatmamayım.

ilginç bir yazı

Emre Akça
13-02-2006, 09:34
Maçta bizde penaltı gördük ama baya uzaktık hakemin yanlış karar vermiş olması normal ama nobrenin yaptığıda ayıp.Biz samsunu çok rahat yenerdik ama işte böyle şeyler olduğu zamanda maales medya işi abartıyor. Nobrenin bir an önce uyarılması gerektiğine inanıyorum.Karşısındakininde bir futbolcu olduğunu bilmesi ve emek hırsızlığı yapmaması gerektiğinin söylenmesi gerekiyor.Fenerbahçe takımının ne kadar göz önünde bulundugunu bilmesi gerekmekte. Zeki çevik olduğu kadar AHLAKLI olması gerektiğinide unutmaması lazım.Olan tüm güzellikler böyle sebeplerden dolayı gözönüne çıkmıyor.

Şabettin Doğan
13-02-2006, 10:27
5-0 ama,sahteden

sahteden olan gerçekten 5-0 mı acaba yoksa başka bişey mi???

nobrenin yaptığını zaten kimse kabul etmiyor.ama galibiyetimize gölge düşürmemeli.biz bu maçı ne olursa olsun alıcaktık bu çok açıktı ilk 5 dakikada bu görüldü zaten.

arifin yıllarca yaptıklarına ses çıkarmayanlar şimdi bir kaşık suda fırtınalar koparıyorlar.

biz lider olduğumuz için pozisyonlar cımbızla seçiliyor.oysa 6s nin maçlarında neler oluyor biraz dikkat etsek herşeyi göreceğiz.

türkiyede ne zamandan beri hakemler hatalarını bu kadar çabuk kabul ediyolar onuda anlayamadım.

Arda Altuner
13-02-2006, 11:25
* ** Senelerce Arif Böyle sahte penaltılar yaptırarak 6s yi şampiyon yaptı,onlar'a bukadar tepki gösterilmedi,Hakemler özür dilemedi,Arif özür dilemedi.
* * Hatırlıyorum O zaman Arif;''Ben profesyonelce attım Hakemler bunu yediler,yemeselerdi'' dedi.Neden Arif'e o zaman hoşgörü vardı da şimdi fırtına koparılıyor,Onlara gelince profesyonellik,Bize gelince sahtekarlık oluyor,anlamak mümkün değil!
* * *Önemli olan 3 puan elalaem ne derse desin,Sallamayın onları!

olur mu arif gsli biz fenerliyiz. nobre kendini atmasaydı da biz o maçı alırdık bu konuda herkes hem fikir fırtınayı biz koparmalıyız.daumun nobreyi uyarması lazım.önemli olan üç puandır doğru.kötü oynarsın kazanırsın o yarı ama iyi oynarken bizim hakemi aldatmaya ne ihtiyacımız var. arif sözüm meclisten dışarı kötüyse imansızsa nobrede başarılı olmak için imansız kötü mü olamalı.bence kıyas yapmayalım.nobre ayıp etti

Hasan Muradoğlu
13-02-2006, 11:38
birilerinin nobreye dur demesi gerekiyor,eli ayağı rahat durmuyo.nasıl bi kulüpte oynadığı hatırlatılmalı..
kulağı çekilmeli (eski bi futbolcu gibi yorum yaptım :) )

İlker Üçer
13-02-2006, 14:18
Arif Erdem diye bir adam,ben yürümeyi öğrenirken adam kendini yere atıyordu,ben yürümeyi öğrendim o öğrenemedi,futbolculuk hayatı "hakemi aldatma" üzerine kuruluydu kimse 1 gün bile ona böyle bir tepki vermedi.İbrahim Üzülmez,daha geçen hafta çaldı rakibinin hakkını,bir yöneticisi çıkıp "elle oynanan yerde böyle penaltıya kimse laf edemez" diye onu savundu yüzsüzce.Bugün Blackburn'de oynayan Tugay'ın bir maçta hakemi aldattıktan sonra yaptığı el hareketi ve yüz ifadesi hala gözümün önünde.
Ne kadar Fair-Play aşkıyla doluymuşuz meğer,bugüne kadar belli etmemişiz ses çıkarmamışız yukarıda saydıklarıma ve daha adı aklıma gelmeyen bir sürü futbolcuya daha.Nobre'yi beklemişiz sporda ahlaklı olmayı öğrenebilmek için!
Nobre hakkında birşey söylemeyeceğim,yaptığı hareketin en çok Fenerbahçelilerin canını sıktığını biliyorum çünkü.Bizim Nobre'den beklediğimiz gol atması,atamıyorsa pas vermesi,hani su Schalke maçında Anelka'ya pas vermesi gerektiği gibi!! Yaptığı hareket kendisine ve takımına zarar vermiş,ortalığı bulandırmak için bekleyenlere de fırsat tanımıştır maalesef...

Atılım Eroğlu
13-02-2006, 14:46
ya bu forum süper biyer yaa,tartışmak kadar güzel bişe var mı?biz 5 attık adamlar 6 attı..hiç merak etmeyin geseliler 6 attınız ama 6 size başka bişe hatırlatıyordur kesinlikle:D dimi forummmmm!!!!

Erdinç Zaman
13-02-2006, 16:18
* * * * * * * *Bence bunun tek sorumlusu ne nobre ne hakem ne de rakip oyuncu tek sorumlu var lick tv.Yıllarca Yayın yapıyorlar dun oynanan gs macında bı avuc taraftar var *sesi o kadar cok cıkıyorki,kadıkoy de taraftar cok ama nedense ses hiç cıkmıor.3 dak. goruntulerde nober nin pozisyonunun penaltı olmasını değişik acılardan 4 defa gosteriyorlar ve umite yapılan penaltıyı niye gostermiyorlar yada nobre nin karnına basanları niye gosteremediler.

* * * * * * * *Kendini yorumcu zanneden adam ve sunucu zanneden adam(fenerliymiş) penaltıyı kaleci kurtardı die soylediği laflar:Samsun şimdi motive oldu diyen ardından 2-0 dan sonra samsun hakkında 10 kişiyle dayanamadılar dedi ve mac cok zevksiz oldu dedi.Bu lick tv nin tarafsızlığı FENERBAHCEMİZ gol atınca sanki milli takım gol yemiş gibi ağlıyacaklar uzuluyorlar biz gol yediğimizde sanki bişey olmuş gibi GOOOOOLLLL die bağıor bir yerini yıtrmaya calışıor herhalde.Gecen hafta bjk veriler penaltı hakkında yorum fazla yoktu ve LİCK TV bu pozisyonu normal penatı pozisyonu gibi gosterdiler niye bunu üzerinde durmadılar da kare kare goruntulerle niye *gostermediler de bizim hakem hatası mac olduğunda Turkiye ayaklanıyor nerdeyse.
* * * * * * * *Mac esnasında kırmızı kart goren rakip kaleci konuşuyor ve aynen yazıyorum:Hakemin kırmızı kartı hatalı nobre'nin baldırı benim suratıma carptı ve nobre dengesini kaybedip yere duştu kırmızı kart olmayabilir dedi.Mac bitti ve dun telegol'de o şahıs aynen şunları dedi:Benim nobreye hiç bir şekilde temasım olmadı.Bu tamamen artistlik bi olay, zaten hakem hocamızda ozur diledi benim federasyonda isteğim cezamın iptal olması.Biz mac başına para alan oyuncuyuz hakkım yenildi.Bu nasıl bi ikiyuzluluk bu nasıl bir oyundur.Sunucuda biz senin nasıl fair play bir oyuncu olduğunu bilioz.İşte oynanan komplolar.

* * * * * *Hele bi program var RENKLERİN CIKARLI DEĞİL KURALLARIN KONUŞULDUĞU PROGRAM diye.Bu nasıl kuralmış.Kurallarında hep FENERBAHCE'nin yaptığı hatalarımı goster diyolar.Bide dior zamanında arif i eleştiriyodum ondan ozur diliyorum dedi nobre nin hareketini gordukten sonra o programda kendini spor yorumcusu zanneden adam eski hakeme sorduğu soruya bak(gecen hafta rize macında):52,000 kişilik stad taraftar niye bu kadar boş bırakıyor kotu oynuor fenerbahce ondanmı diyor?
cevap gecikmez hemen hem biletler pahalı hemde kotu futbol.Hiç kimse demiyor şunu ama bu takım 3 hafta ust uste cuma gunu mac yaptı diye ondan dolayı boşluk olabilir diye.Bu nedir düşüncesizlikmi,yoksa bir oyunumu???

Yeter artık yeter..Hakkımızla aldık bu galibiyeti golgeleyemiyeceksiniz.

Yalçın Baydar
13-02-2006, 17:13
Arkadaşlar,inanın maçlarda yanlış bir düdük çalınacak diye aklım çıkıyor.Nobre bundan sonra inandırıcı olamayacağı için verimli de olamayacaktır.Her alanda örnek olmalıyız.İki konuda rakiplerimizin önüne geçme zamanı geldi.Birincisi Avrupa diğeri ise spor etiği alanında örnek olmak.Üzülerek söylüyorum uygun bir zamanlama ile Nobre ve Luciano 'nun gönderilmesi gerekli diyorum.Yerlerine daha iyi ve tartışmaya mahal bırakmayacak rakiplerimizi sahada titretecek örnek isimler alınmalı.

Emrah Temiz
13-02-2006, 17:20
erdinç kardeşim çok ince noktalara dikkat çekmiş, ligtv.de ilk zamanlardan beri bişeyler var ve hala devam eden bişeyler, teknik ekipleri bi acaip dediği gibi.

ben bu hafta hiçbir spor programıını seyretmedim, sadece sinirlerim bozulmasın diye, maçı izlediğimde ise sadece nobrenin ayağının keremin kafasına sürttüğünü gördüm. Ama pozisyon penaltı değil, hata varsa bu hatadır. Ancak bu hatayı F.bahçenin üstüne yıkmak da saçmadır.

Şabettin Doğan
13-02-2006, 17:25
nobrenin yaptığını zaten kimse kabul etmiyor.

yazılanlara baktımda bir baldırın çarpma ve denge kaybetme durumu varmış galiba. ben dikkatli bakamadım eğer öyleyse nobrenin yanlış yaptığı bişey de yok demektir.

Serkan Özen
13-02-2006, 17:27
O saçma programlardansa Alex'in rakip defansı şaşkına çeviren arapaslarını, ceza sahası içinde golü kim atacak oynamamızı ve Tuncay'ın mücadeleci oyununu seyrettim. Çok daha eğlenceli oldu ;)

Emre Akça
13-02-2006, 17:47
Erdinç olaya farklı bir boyut getirmiş iyide yapmış. Forumun amacının ne oldugunu göstermiş teşekkürler.

Ben kaleciyi geçmiş bir adamın yere düşmesini kabullenmiyorum sonuçta insanlar bu işten para kazanıyor 1-3 lük bjk maçında tuncayın yaptığı şeyi istiyorum sadece hepsi bu.

Kayhan Özturk
13-02-2006, 22:47
bence nobrenin bir kaç hafta dinlendirilmesi gerek daum tarafından. oynanacak son maçlarda nobreye yapılacak gerçek faullerde bile göz ardı edilebilir. ayrıca medya hekemleri fenere karşı düşürmeye çalışıyorlar.

Arda Altuner
14-02-2006, 12:47
.

Ben kaleciyi geçmiş bir adamın yere düşmesini kabullenmiyorum sonuçta insanlar bu işten para kazanıyor 1-3 lük bjk maçında tuncayın yaptığı şeyi istiyorum sadece hepsi bu. [/quote]

emre seninle hem fikirim bu konuda doğru söze nedenir

Atılım Eroğlu
14-02-2006, 16:03
biz 11e 11 oynasaydık zaten yenerdik samsunu.işte en çok göze batan nobrenin olayı oldu.ayrıca arkadan bakıldığında hakem serdar tatlı nın penaltı vermesi normal.hafif soldan baksaydı nobre sarı kart görürdü.gündemde ilk sıradayız yine.

Başar Kantar
14-02-2006, 20:04
biz 11e 11 oynasaydık zaten yenerdik samsunu.işte en çok göze batan nobrenin olayı oldu.ayrıca arkadan bakıldığında hakem serdar tatlı nın penaltı vermesi normal.hafif soldan baksaydı nobre sarı kart görürdü.gündemde ilk sıradayız yine.

sahte olmadığını anladın galiba biraz vakit geçtikten sora... olsun buda yeter ilk heyecanla ne yazdığını düşünememiş olabilirsin...

Erdem Şap
14-02-2006, 23:10
macın uzerınden 3 gun gectı ve spor programları pozısyonu farklı acılardan gosterıp penaltı olmadıgını iddaa edıyolar bazılarımız ise- ben dahil- penaltı oldugunu iddaa ediyoruz. boyle bi olayda hakemin saniyeler icinde verdıgı kararın herkesı memnun etmesı sizce ne kadar mumkun. veya nobrenın kellesını istemek, dinlendirilmesini onermek ne kadar dogru ben bunlara takıldım. ayrıca az once 2F1B de izledim kerem mac içinde verdıgı demecte nobreyle carpıstık dıyo oyle bi pozisyonda temas varsa zaten penaltıdan baska bi karar verilemez gibime geliyo sizcede oyle degilmi

Başar Kantar
15-02-2006, 01:45
macın uzerınden 3 gun gectı ve spor programları pozısyonu farklı acılardan gosterıp penaltı olmadıgını iddaa edıyolar bazılarımız ise- ben dahil- penaltı oldugunu iddaa ediyoruz. boyle bi olayda hakemin saniyeler icinde verdıgı kararın herkesı memnun etmesı sizce ne kadar mumkun. veya nobrenın kellesını istemek, dinlendirilmesini onermek ne kadar dogru ben bunlara takıldım. ayrıca az once 2F1B de izledim kerem mac içinde verdıgı demecte nobreyle carpıstık dıyo oyle bi pozisyonda temas varsa zaten penaltıdan baska bi karar verilemez gibime geliyo sizcede oyle degilmi

+1907
çok güzel özetlemişsin dostum...

Atılım Eroğlu
15-02-2006, 16:38
Nobreyi aslanlara yem etmeyiz,hiç kimse heveslenmesin...

Güzide Ören
16-02-2006, 14:24
nobre bize 6s macında lazım olcak daha yaa.6sliler oyuncumuzun moralini bozmaya çalışıyo...korkuyorlar bekleyin kupa maçını görüşcez sizinlee 6sliler...

Yusuf Sünbül
19-02-2006, 14:28
Nobreye acımasızca yüklenmeyin.Ben gerçekten Kereme takılıp düştüğüne inanıyorum,Kerem de itiraf etti zaten.
Karşı medyanını devamlı bunu ısıtıp ısıtıp gündem de tutmasında ki Maksat,Hakemleri etkilemek ti o da oldu;Bu Hafta Hakemler Haklı olduğumuz pozisyonlarda bile bizim lehimize karar vermediler,Ofsayt olmayan pozisyonlarda Ofsayt verip Atabileceğimiz golleri engellediler,yenilgimize zemin hazırlayanlar Kına yaksınlar.

Murat Karaman
21-02-2006, 14:34
Geçen hafta Kerem'in ceza almaması için,kurtarılması için tüm çabayı gösteren Türk medyası acaba bu hafta Kerem'in performasından haberi varmı???
Kerem acaba yine ne zaman gündeme gelecek??FenerBahçe maçında mı???