PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaraspor-Fenerbahçe(21. Hafta)

Erşah Yılmaz
18-02-2006, 21:38
yorum yok,

Ozan Ercan
18-02-2006, 21:57
Yorum var! Hem de çok yorum var. Kuddusi'ye de var, Luciano'ya da var, Önder'e de var, Daum'a da var.

Kuddusi maçın sonucuna tesir edecek bir tane büyük hata yaptı. Ahmet Yıldırım'ı ikinci sarı karttan atmalıydı. Onun dışında ortada bir maç yönetti.

Kalede Rüştü vasat bir performans sergiledi bence. İlk golde çıktığında vursa golü yemezdik. Tek hatası buydu belki de, ama pozisyonda Rüştü'den önce Mustafa'yı tutan adamın nerde olduğunu tartışmak lazım ki yanlış görmediysem bu adam Marco Aurelio.

Gelelim savunmaya.. Serkan en kötü maçlarından birini oynadı bugün. Ne bir olumlu orta, ne bir kademe, ne de kanat bindirmesi. Aldığı topların yarısından fazlasını rakibe attı zaten. Luciano ve Önder ikilisi ise rakibe ikram yarışına girmişlerdi sanki. İkinci golde önce Luciano Ersen'e kafayı vurdurdu, Rüştü zorlukla çıkardı, sonra Önder'in tuttuğu Petrous golü attı. Avantajımız dediğimiz yan toplar bu maçta zaafımız oldu adeta. Ümit Özat yine vasat performans sergileyenler arasındaydı.

Orta alanda Tuncay her zamanki gibi özverili, mücadeleci ruhuyla sahadaydı ama pek anlamadığım bir sebepten kenara aldı onu Daum. Yerine koca 45 dk.da hiç bir olumlu katkı sağlayamayan Mehmet Yozgatlı'yı aldı. Aurelio savunmanın ortasına gömülmekten top oynayamadı. İlk golde de adamını kaçırarak takımın 1-0 geriye düşmesinde başrol oynadı. Appiah istekli başladı ama belki de Türkiye'deki en kötü maçlarından birini oynadı. Bal yapmayan arı gibiydi bugün.

Gelelim orta alanın starı Alex'e. Peşine Hürriyet diye bir adam vermişler. Markajdan kurtulmak için en ufak bir çaba harcadığını görmedim ben maalesef. Orta alanla hücum bölgesi arasında kendine bir alan çizdi Alex ve bu alanın dışına pek adım atmadı. Duran toplardan mükemmel asistler yaptığını kimse inkar edemez ama bu kadar durgun olmaya, koşmadan oynamaya hakkı yok bence. Kimse ondan adam kovalamasını beklemiyor zaten. Sadece markajında olduğu rakibinden kurtulmak için koşu yapmasını bekliyoruz ama bugün bunu pek göremedik.

Hücum bölgesinde Anelka ve Nobre'yi izledik bugün. Anelka 2 pozisyonda pas yerine kaleyi düşünse tabelayı rahatlıkla değiştirebilirdi. Karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda bence onun klasına yakışmadı. Nobre'de bugün ilk 45 dakikadan sonra oyundan alınacak bir performans sergiliyordu. Onun da tek olumlu hareketi goldeki asisti oldu zaten. Zafer Biryol gibi ceza sahası içinde etkili ve gol şansı yüksek bir adam kenarda otururken Nobre'nin bugün 90 dakika oynaması bana biraz haksızlık gibi geldi.

Ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık böylece. Bir bakıma iyi oldu bence. Takım artık ikincinin nefesini biraz daha hissedecek ensesinde. Artık puan kaybetme lüksümüz de yok. Haftaya oynanacak beşiktaş maçının stresi de azaldı namağlup ünvanı gidince.

İkinci yarının başından beri bir düşüş içinde olduğumuz ortada bence. Samsun'da eksik kalan rakip karşısında rahat bir galibiyet aldık ama son 4 maça bakarsanız etkili bir Fenerbahçe izleyemedim ben. Dilerim futbolcular bir an önce kendilerine gelirler, hafta içindeki Tarsus ve pazar günkü Beşiktaş mücadelelerinden galibiyetle ayrılıp güzel bir galibiyet serisini yeniden başlatırlar.

Güven Yapıcıoğlu
18-02-2006, 22:11
Ders alınması gereken bi maç oldu

Erhan Dikmenli
18-02-2006, 22:22
tartışırmı o medya hıç ya bunların hepsı bırlık bız tek sonuç:
FENER GENE ŞAMPİYON... :=)

Bilal Aktan
18-02-2006, 23:08
yahu iyi antrenör kazandırdığıoyuncularla ön plana çıkar sen alt yapından gelen oyuncuları kazanamazsan sana gelen futbolcuların gelişimini sağlamayazsan nasıl iyi bir antrenör olabilirsin.. yozgatlı,serkan oyundayken tuncay ve appiahın kenarda oturmasına bir anlam veremiyorum anlayan varsa beri gelsin. birisi bu adamların yıllık ne kadar aldığını söylerse sevinirim. fenerbahçe kart al 350 ytlye. sonra o para gitsin yozgatlının serkanın nobrenin milyon dolarları arasına girsin. yok ya.. malesef takımımızdaki çoğu futbolcu insiyatif alacak futbol zekasına sahip değil bu da oyun sıkışınca kısır bir düzene sokuyor bizi. şampiyon olsakda olmasakda daha iyi oyunculara ihtiyacımız var... bu arada semih girdikten sonra çektiği şut ve son dk anelkaya attığı pasla bu takımda alt yapıdan gelenlerinde şans bulması gerektiğini göstermiştir

Hakan Ateşler
18-02-2006, 23:47
fenerbahçe ne zaman altyapıdan ouyuncu kazandırdı ki?daum da sadece transfer istiyor,ya kardeşim bi tane adam yetiştirmez mi 3 sene de bi teknik direktör?biz bu gençleri nie aldık,yedekte çürüsünler die mi?ha gayret semih sen bu adamın kafasına vura vura gençlere şans verilmesi gerektiğini sokacaksın!1 dakka kala da seni soksa sen yapacaksın...bir de yıllardan beri merak ederim nie bi tek fenerli futbolcuların maçta ayağı kayar,küçüklüğümden beri buna hep dikkat etmişimdir,ankarasporlular 1 kaydıysa biz 10 kaydık...

Doğa Aydın
18-02-2006, 23:50
Kayacak tabii ki, Fenerbahçeli futbolcular Şükrü Saracoğlu Stadı olsun, tesislerimiz olsun, genelde iyi sahalarda oynamaya alışkın. Bugünkü sahada çim bile yoktu. Bu kadar iyi olanaklar, bazen böyle ters etkiler de yapıyor haliyle...

Hakan Yalçın
18-02-2006, 23:54
daum u da tebrik etmek lazım. bi insan 3 senede türkiyenin geleceği denen ve ilerde milli takımı oluşturacağı söylenen oyuncuları harcıyosa denecek bişey yok büyük iş başardı daum tebrik ederim!

Nuri Çelik
19-02-2006, 00:49
heLaL sana Daum...

Murat Karataş
19-02-2006, 01:06
ne yaptı daum? karşı karşıyalarımı kaçırdı?

Murat Karataş
19-02-2006, 01:07
İşin kolayına kaçma yolu olsada bu gerek...Bir kötü sonuçta akbaba misali saldırmaya hazır bekleyen kişiler ortaya çıkması yetmiyor gibi kendi içimizdekilerde hemen atılıyor...2 senedir şampiyonuz daumla şampiyonuz buna sevinmesini bilen burda daumu eleştirmesin...dediğim gibi karşıkarşıyaları daum kaçırmadı...

Ozan Ercan
19-02-2006, 01:10
Ama karşı karşıyaları kaçırmayacak oyuncuları oyuna alabilirdi belki. Takım kötü oynadıysa Daum'un da biraz olsun payı vardır bunda. Maç boyu Giray Bulak yerine oturmadı, Daum kulübenin içinden seyretti maçı. Biraz olsun müdahele edebilirdi oyuna.

Murat Karataş
19-02-2006, 01:15
Klübenin içinden seyretmesi oyuna katkısı olmadığını göstermez....Karşı karşıya kaçırmayacak oyuncuları demişsin...Elinden geleni ardına koymadı zaten daum alınan oyuncular semih-mehmet yozgatlı yaptığı değişikliklerdede sonuna kadar haklı bence...Ama iş bir puan kaybına geldimi işin kolayına kaçmada üstümüze yok bu kolay yol ne daum istifaaaa zaten alışığız değilmi biz dayanamayız öyle 2-3 sene bi hocaya biz medyanın maymunuyuz zaten onlar ne derse bizde aynısını söyleriz...Bırakın bu işleri yaaa

Emrah Temiz
19-02-2006, 01:21
tmam da daum ilk defa maçı kulübeden seyretmedi ki, hangi maçta gördünüz (birkaç maç hariç) daumun yerinden kalkıp taktik verdiğini?? yani adamın birde hasta olduğunu düşünürsek!!!

Ozan Ercan
19-02-2006, 03:35
tmam da daum ilk defa maçı kulübeden seyretmedi ki, hangi maçta gördünüz (birkaç maç hariç) daumun yerinden kalkıp taktik verdiğini?? yani adamın birde hasta olduğunu düşünürsek!!!

Zaten kenardan taktikleri çoğu zaman Daum değil tercümanı Murat Kuş veriyor, hastalık bahane değil yani. Her maçta taktik vermek gerekmez, ancak bugün oyunu açamadığımız yerlerde oyun yapısını değiştirecek bir taktik verebilirdi bence.

Hasan Güler
19-02-2006, 03:58
arkadaşlar fenerbahçenin şampiyonluğuna kesin gözüyle bakanlar var.ligin 17.si bi takım karşısında böyle oynayan bi takım *sizce gerçekten şampiyon olabilir mi?

kaldı ki bide bunun avrupası var.gerçek bir avrupa takımı gibi oynamasını istiyorum fenerin ama ne yazık ki sahada değil avrupada bir kupa isteyen süper ligde bile her sonucu kabullenmiş bi fenerbahçe gördüm.buna fenerbahçe düşmanlarının anti fener organizasyonuda eklenince sonuç bu oldu...
daumun eleştirilmeside yanlış..karşı karşıya pozisyonlarını teknik direktörlerin atmasıyla ilgili bi fifa kuralıda olmadığına göre helal olsun dauma...

umarım bu fenerbahçeyi vasat gördüğümüz son maç olur zira bu moralle beşiktaş maçındanda korkmaya başladım... :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-/ :-* :'(

Yusuf Demirci
19-02-2006, 04:07
bu maç hakkında pek konuşmak istemiyorum .. futbol bu yenmek de var yenilmek de ama bu geceki yenilgi beşiktaş maçında bizim rahat bir galibiyet almamızı sağlayacak bence..

HEP DESTEK TAM DESTEK..

Doğa Aydın
19-02-2006, 12:04
Ama karşı karşıyaları kaçırmayacak oyuncuları oyuna alabilirdi belki.

Öyle bir futbolcu daha doğmadı Ozan :)
Dün Anelka bile o golü kaçırdıysa, söylenecek çok fazla şey yok bence. Kim olsa kaçırırdı diyorum, takım şanssızdı belki de...

Şabettin Doğan
19-02-2006, 12:56
hayırlısı böyleymiş.ayakları yere basar biraz futbolcularımızın.
ben anlayamıyorum alex varken kornerleri neden mehmet yozgatlı kullanır.
ve en önemlisi appıah biz seni böyle tanımadık kimse Fenerbahçemizde ki düzeni bozmaya yönelik hareket yapamaz.daumla ilgili sorunun *varsa maç bitimi gider söylersin.milyonların önünde tepki koymakta neymiş.daum takımın teknik direktörüdür istediği oyuncuyu oyundan çıkarır istediğini sokar.otoriteyi bozmaya yönelik bir hareketti ve appıah a hiç yakışmadı.

ve hakemin ahmete vermediği kırmızı kartı 1 hafta tartışsında görelim kaliteli türk medyası!!!!!

bu mağlubiyet takımın üzerindeki baskıyı alıcaktır ve yürekten inanıyorum kadıköy bejdaja dar gelicek kaçacak yer arıycaklar.

Hakan Ateşler
19-02-2006, 13:15
Klübenin içinden seyretmesi oyuna katkısı olmadığını göstermez....Karşı karşıya kaçırmayacak oyuncuları demişsin...Elinden geleni ardına koymadı zaten daum alınan oyuncular semih-mehmet yozgatlı yaptığı değişikliklerdede sonuna kadar haklı bence...Ama iş bir puan kaybına geldimi işin kolayına kaçmada üstümüze yok bu kolay yol ne daum istifaaaa zaten alışığız değilmi biz dayanamayız öyle 2-3 sene bi hocaya biz medyanın maymunuyuz zaten onlar ne derse bizde aynısını söyleriz...Bırakın bu işleri yaaa

ne kadar sonuna kadar daum destekçisi olmasam da katılıyorum,dün o karşı karşıyalar gol olsaydı,hatta semih'in ki de kaleciden içeri falan girseydi,bu yazılanlar çok farklı olacaktı,ama gençlere daha fazla destek verilmesi şart,3 sene önce 2007 nin takımını oluşturacağız deniyordu,ama o gençler hala kulübede,ne tecrübe kazandılar ne futbolları gelişti...daum bana göre bu konuda bencil davrandı,yoksa şampiyonluklarımıza katkısı çok fazladır,tartışılmaz

Ozan Ercan
19-02-2006, 13:33
Öyle bir futbolcu daha doğmadı Ozan :)
Dün Anelka bile o golü kaçırdıysa, söylenecek çok fazla şey yok bence. Kim olsa kaçırırdı diyorum, takım şanssızdı belki de...

Top istemedi diye bir tabir vardır. En iyi futbolculara, en çok paraya, en iyi taraftara sahip olursun. Dünyanın en iyi top oynayan takımısındır belki. Ama top istemezse, futbol şansı yanında olmazsa o gün maç kazanmak gerçekten zordur. Dün de öyle bir gündü. Anelka ve Luciano aynı pozisyonlara 10ar kere daha girseler en azından 8-9 tanesi gol olur. Umarım bundan sonra top ta ister :)

Yusuf Sünbül
19-02-2006, 13:48
Her takım yenilir,Fener'inde yenilmesi normal karşılayablirim deee Ligde Düşme potasındaki bir takıma karşı Yenilmemeliydik,Sonunda Daum Hata yapmıştır,tabii şansızlıklar da var ama yine de yenmemiz gereken bir takıma yenilmemiz şans'tan çok Teknik ve taktik hatalardan kaynaklanmamaktadır.
Hakemlerin önceki haftalardan çok etkilendiği görülmektedir.Demekki Federasyon,MHK ve karşı medya'nın işbirliği ile Hakemlerinde etkilenmesi ile Yenilgi geldi.TV'lerde hakem hatalarının Bu hafta Fenerbahçenin aleyhine olduğunu söyleyebilecek Bir Federasyon ve MHK yetkilisi çıkacakmı?ÖZÜR DİLEYEN OLACAK MI?

Bilal Aktan
19-02-2006, 14:29
daum iyi veya kötü 2 şampiyonluk kazandırdı belki bu sene 3.de gelecek. tek sorduğum şu tuncay ve appiah, serkan ve yozgatlıdan daha mı kötüydü?, nobreden 2 yaş küçük semih girdikten sonra ondan daha mı kötüydü?, daum bize bugüne kadar hangi futbolcuyu kazandırdı? iyi kadrolarla iyi motive olarak şampiyon olmak sizi büyük teknik direktör yapmaz.. malesef daum leverkusen deki performansından çok uzak

Burçay Tiftikçi
19-02-2006, 22:14
Dün akşamki yenilginin sebebi Daum du..Hatasız kul olmaz ama çok hatalar yaptı...

Ayrıca Alex çok çok çok kötü tek yaptıgı 10 kere topla buluşup maçı izlemek oldu , defansta önder ve luciano tuttugu oyunculara yakın oynamadıkları için rakip forvetler çok rahat hareket ediyor..

Atılım Eroğlu
20-02-2006, 16:19
Alex:Hürriyet yapışmış adeta sana,insan biraz hareketli olur,sağa sola deplase olur,defansa gelir top alır.bu markajdan anca böle kurtulup oyuna katkın olurdu diye düşünüyorum.
Luciano:Ne zaman bi kanat topu inse ceza sahasına,korkar olduk senden.ersen martin adeta hava toplarına vurmadığı top kalmadı.hücuma katılıp,gol pozisyonlarına girmen çok güzel.ama önce senin görevin savunma!
Ümit Özat:Sen bu takımın kaptanısın,senin yüz ifaden bitmiş bir ifadeyi gösteriyor.maçlarda hiç katkın yok,ha varlığın ha yokluğun...!
Serkan:Neden bi türlü istikrar yok sende serkan?2 maç iyi,1 maç kötü.yinede sahanın çalışkan isimlerindendin,her ne kadar aldığın tüm topları öldürsende!
Anelka:Kaçırdığın gol KLASINA yakışmadı be anelka!
Tuncay:Köfteler güzel tuncay,doyurdun takımı.neden ilk yarı çıktın anlayana aşk olsun!eğer değişiklik yapılacaksa,senden önce çıkması gereken çok kişi vardı takımda.!
Appiah:Çıkarken toroğlunun dediği gibi,kazan dairesinde su varmı,duş alıcammı dedin;yoksa bu bir isyanmıydı?
M.Yozgatlı:Sanki gelenek oldu maçlara yedek başlıyosun,sonra daum tarafından oyuna sürülüyosun.Sezon başından beri adet oldu bu artık.

Mustafa Kaplan
20-02-2006, 18:05
Appiah:Çıkarken toroğlunun dediği gibi,kazan dairesinde su varmı,duş alıcammı dedin;yoksa bu bir isyanmıydı?

Yok yok erman dogru soylemis appiah aynen oyle dedi!

Atılım Eroğlu
21-02-2006, 13:38
Kuddusi Müftüoğlu:Gelişinden belliydi serkanın pozisyonuna sarı vermeyeceğin.ayıp be,çekip sarı kartı aynalı tahire maç orda kopacaktı.
Yan Hakem:Anelka ne kadar geriden geliyor,karşıya karşıya kalıp vurup golü atacak.Ama zırt bi bayrak,hopp ofsayttt.....
Olur böle şeyler,kısa bir duraklama dönemi,bjk maçıyla beraber tekrar çıkışımız sürecek..