Orijinalini görmek için tıklayınız : İşletmeciler
Derya Tumayer
29-11-2007, 20:09
tamam Cagatay, haber bekliyorum senden, ama bence ilk olarak suna bi gözat :
http://www.ba.metu.edu.tr/user/tugrul/401/busplan.doc
mis gibi businessplan sana :)
Sevilay Bal
29-11-2007, 20:45
Ya süper bu işletmeciler ortamı konuşmaları falan okudum.Çağatayla Deryanınkilerini birbirinizle yardımlaşmanız süper bende işletmeciyim ama daha 1 yardımcı olabileceğim bişiy warsa bende burdayım.Gerçi sizin yanınızda ne diyebilrim ama olsun:)
Çağatay Arslan
30-11-2007, 11:18
sevılay sende sıteyı ve gelısmelerı takıp et. bu bölumu sectıgıne göre senınde sevdıgın ve becerıklı oldugun konular muhakkak wardır,o yuzden sende hazırlıklı ol heran sanada pas gelebılır.deryaya gelınce cok becerıklı ve tecrubelı bırısı oyuzden onunla calısmak cok guzel bısey.ondan ögrenılecek cok sey war.nıce projelere ve basarılara
Derya Tumayer
01-12-2007, 01:46
abartmayin arkadaslar, bugun size yarin bana =))
bence asil önemlisi cagatayin böyle bi projeyi bizimle burada paylasmasi =)) hadiii göreyim bi aa alma da nasil olay cikariyorum burada :P
Çağatay Arslan
03-12-2007, 11:47
inşallah aa,ya ben biraz bişeyler karalıyorum sanada salı yada carsamba buyuk bı ıhtimal maıl atarım sende bakarsın.adım adım gıderız.ama burda gelırlerımı belırlerken nasıl hesap yapcaz mesela ben menu menu cıkartcakmıyım fıyat lıstesını,yoksa gecelık belli bi fiyat mı olacak,cunku 30bın $ sermaye var.ee mekan kiralık olcak bebekde sahılde nerden baksan 7-8bin gider. ne yapabılırız?
Çağatay Arslan
03-12-2007, 11:56
ya özel mesajı yenı okudum,şimdi ilk objectıve ve missiondanmı baslayalım yoksa company des.mı olsun.yarın sabah 10dan sonra netın basında olabılırmısın.sıcagı sıcagına paslasırız.ben bu aksam bıseyler daha karalıcam.sen amacımızı ve su fıyat işini biraz dusunursen ii olur.sonra yarın ben herseyı dökerım sende netın basında olursan karsılıklı biyerlere gelırız.ner dersın
Derya Tumayer
03-12-2007, 12:23
company des. ten baslamalı bence.. yarın sabah 10 dan sonra nette olmaya calısacagım ancak bilgisayarım henuz hala kendine gelmedi bu yuzden söz veremiyorum, ama elimden geleni yapacagım =))
fiyatları dusunurz bir kac iyi menu bulmak falan lazım mı netten :)
bu arada sen projeyi yapayalnız mı yapıyorsun?
Çağatay Arslan
03-12-2007, 13:31
ewet yalnız yapıyorum,bide siz warsınız.ya sımdı hocanın yanından gelıyorum menu işini konustuk dediği şey:mevsıme göre menu cıkartman daha cok hoşuma gider dedi. yanı su sıralar atıyom balık mevsımı ne war kalkan war hemen netden kalkanın tarıfıne gır,o gibi işte kac kılo et kac kilo biftek tavuk balık cesıtı böyle bi menu olck.leziz pastalar bıraz albenısı olcak yanı hocanın öyle hosuna gidiyor.bide ben yerı sana sormadım bebek diye dusundum oraları bıldıgım için,ama senınde bı fıkrın warmı,ama bebek konusuna hoca bıraz soguk baktı,yanı bıraz daha kişilerden uzak kalabalıktan uzak olsada olur falan dedı, ne yapalım?bıde netden profesyonel mutfak malzemelerıne gırıp fıyat arastırması yap dedı.simdilik bu kadar ben toparlamaya calısım aksamda ugrascam sabah 10dan 2 ye kadar netın basındaolurum.gelebılırsen sevınırım işimiz daha hızlı ılerler yoksada musaıt oldgun zamanda olur.sana ne uyarsa o olsun.
Derya Tumayer
03-12-2007, 16:29
hımm, valla ben tam turistim location konusunda ama hocan haklı, tr de yapacaksak orası biraz daha tenha olmalı ki adam cok sevdigi metresini falan getirebilsin di mi :D hocayı biraz zorlasan iyi olabilir..
ben de o zaman mutfak malzemelerine bi bakayım bakalım ne kadara patlayacak.. dekor zaten iki kisilik olacagından cok pahalıya gelmez he ne dersin :P
yarın 13.15 ten itibaren dersim var ama 10 da gelirim buyuk ihtimal, bakarız nelerimiz var ve neler lazım =))
Sevilay Bal
03-12-2007, 17:25
sevılay sende sıteyı ve gelısmelerı takıp et. bu bölumu sectıgıne göre senınde sevdıgın ve becerıklı oldugun konular muhakkak wardır,o yuzden sende hazırlıklı ol heran sanada pas gelebılır.deryaya gelınce cok becerıklı ve tecrubelı bırısı oyuzden onunla calısmak cok guzel bısey.ondan ögrenılecek cok sey war.nıce projelere ve basarılara
ya birkaç gün internet baglantım bozuldu.İlerletmişsiniz olayı.Ayrıca ben burdayım özel mesajla falanda ulaşabilirsiniz.Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana:)
Çağatay Arslan
04-12-2007, 11:10
10dk sonra tam takım hazırım
Çağatay Arslan
04-12-2007, 11:48
ewet cok ii olur profesyonal mutfak malzemeleri senın.nezaman gelcen?ben dun işi biraz ilerletdım ama şekil vermemiz lazım.ince bi ayar cekmemız lazım.company descriptiondan basladım ben .
Çağatay Arslan
04-12-2007, 11:54
gelmıceniz galiba...toplantı iptal
Derya Tumayer
04-12-2007, 22:00
ya cagatay ne desen haklisin :(
benim pc gidip geliyo demistim sana zaten..
formattan sonra butun ip numaralarini falan yeniden yazmak lazimmis yurda kayit olmasi icin, o numaralar yuzunden internet yoktu :(
ama artik var ;)
Çağatay Arslan
06-12-2007, 12:10
yok bişey demiyorumm.:)canınız sağolsun.sımdı sen mutfak malzemelerine bakarsan cok sevınırım.bende yarın sabah gırnede sahıle gıtcem.orda bı kac otel ve resturantın malzemelerını yakından görmeye calıscam.sen netden ındırebılırsen bana gönderırmısın.fıyat lıstesı falan,taksıt warmı?pesın ne kadar ayrıntılı olarak yazıyor olması daha guzel,sımdılık guzel gıdıyoz.
Ferdi Yüksel
31-03-2008, 19:43
Ankara İşletme , bende varım : )
Nuri Doğan
06-04-2008, 16:44
denizli işletme bende burdayım
Esra Çetin
23-04-2008, 20:53
Esra Çetin, KMÜ işletme 2 burda :)
Yılmaz Zorlu
24-04-2008, 01:43
İstanbul Aydin uni..İşletme de burda :)
Sevilay Bal
27-04-2008, 16:14
Ne o yoklamamı var?Bak Çağatay boş bıraktın buraları millet yoklamaya başladı nerdesin:D
Esra Çetin
30-04-2008, 15:39
ne bileyim ortama ayak uydurayım dedim:D
Çağatay Arslan
06-05-2008, 15:12
arkadaslar öncelikle hepiniz hosgeldiniz,işletmeciler olarak burada guzel seyler paylasabiliriz;bu proje olur:) staj olur is imkanı olur,cunku 2.sınıf olduktan sonra bişeyler kovalamassak piyasada ac kalırız:)o yuzden herkes kendine uyan,yada basarılı olacagını dusundugu departmanları secsın,kararsız olanlar varsa bu arkadaslarımıza bizler elimizden geldigi kadar yön vermeye calısırız yardımcı oluruz,ama bi alan secıp o alanda calısmalar yapıp kendımızı gelıstırmelıyız,hatta universitelerde master bile yapılabılınır erken baslanırsa bu seyler icin.bunları zaman zaman burda konusuruz yerı gelır maıllesırız,,,neyse söz sızlerde
Safa Arıkan
08-06-2008, 02:32
Öğrencilik günlerimi özledim be:)
project management
marketing
quantitive analysis falan:)
Özgün Doğan
17-07-2008, 18:53
Merhabalar arkadaşlar ; tüm işletmeci arkadaşlara selamlar :)
Fatih Çalışkan
27-07-2008, 21:42
arkadaşlar kuzenim işletme tercih etmek istiyor.. fakülteleriniz hakkında bilgi verirmisiniz. eğitim öğretim kalitesi ; hazırlık sınıfı var yok vb. konularda..
Sevilay Bal
27-07-2008, 22:47
arkadaşlar kuzenim işletme tercih etmek istiyor.. fakülteleriniz hakkında bilgi verirmisiniz. eğitim öğretim kalitesi ; hazırlık sınıfı var yok vb. konularda..
Ben yardımcı olayım:)
Muhasebe gibi bir ders war baş belası:kizgin:eğer ki bu dersi sewmesse ya da yapamassa okulun bitmesi çokça zor...
Ayrıca kendisi Gazi üniversitesini yazmayı falan düşünüyorsa:Normal öğretim öğrencisi olan ben kesinlkle 2.öğretim yazması taraftarıyım.Hazırlıkta gördüğü öğrendiği hiç bişiy yok.2.öğretimlere hazırlık yok.Ondan kendi okulumda önerim 2.öğretim...Bir yılı boşa harcamasın;)
Fatih Çalışkan
27-07-2008, 23:21
Ben yardımcı olayım:)
Muhasebe gibi bir ders war baş belası:kizgin:eğer ki bu dersi sewmesse ya da yapamassa okulun bitmesi çokça zor...
Ayrıca kendisi Gazi üniversitesini yazmayı falan düşünüyorsa:Normal öğretim öğrencisi olan ben kesinlkle 2.öğretim yazması taraftarıyım.Hazırlıkta gördüğü öğrendiği hiç bişiy yok.2.öğretimlere hazırlık yok.Ondan kendi okulumda önerim 2.öğretim...Bir yılı boşa harcamasın;)
teşekkürler=)
Amir Özkul
28-07-2008, 23:51
Ben de aynı bölümde 2. senesini doldurmuş biri olarak tam tersine hazırlık okumasını tavsiye ederim. Anladığım kadarıyla Ankara dışından geliyor kuzenin ve Ankara dışından gelen biri olarak hazırlık okumanın çok faydasını gördüm ben. Yabancı dil eğitimi çok kaliteli olmasa da en azından Ankara' ya alışması ve kendisine bir çevre edinmesi için çok iyi bir fırsat. Şu anda hemen hemen tüm bölümlerde okuyan arkadaşlarım var ve bunların çoğunu hazırlıktan tanıyorum. Ayrıca şu anki İngilizce seviyesini bilmiyorum ama hiç İngilizce bilmeden üniversiteye giren birisiyim ve 2 senedir hiçbir İngilizce sınavına çalışmadım bölümde. Ve sadece bir kere kaldım, onda da finale girdiğimde akşamdan kalmaydım, o yüzden.
Eğitim kalitesine gelince, bir fikir vermesi için www.iibf.gazi.edu.tr (http://www.iibf.gazi.edu.tr) adresine girip mezunlarımız bölümünü kontrol etmesini öneririm. Derslerine çalıştığı taktirde, devlet kurumlarının açtığı sınavlarda başarılı olma şansı çok yüksek. Yaklaşık beş senedir felan KPSS, Vergi Denetmenliği, özel ve kamu bankalarının açtığı Müfettişlik sınavları, Danıştay ve Sayıştay' ın açtığı İdari Hakimlik sınavları gibi sınavlarda ilk üç içerisine mutlaka iki ya da üç isim giriyor Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F.' den.
Düzeltme: Fakültedeki hocalarımızın hemen hemen tamamının makaleleri ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanıyor ve bu isimler kendi alanlarında tanınmış, otorite kabul edilen isimler. Örneğin, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Remzi Örten Uluslararası Muhasebe Standartları Enstitüsü Türkiye Başkanı. Diğer hocalarımızın da tamamına yakını Türkiye' nin önde gelen üniversitelerinde master ve doktoralarını tamamlamış isimler ve yine bunların tamamına yakını yurtdışında önde gelen üniversitelerde doktora çalışmalarında bulunmuş, öğretim elemanı değişim programlarına katılmış, yurtdışındaki çeşitli üniversitelerde ders vermiş isimler. Bir örnek daha vermem gerekirse, İşletme Bölümü Öğretim Üyeleri' nden Prof. Dr. Halim Ergen, Ahmet Necdet Sezer'in Cumhurbaşkanlığı döneminde Cumhurbaşkanlığı Danışma Kurulu üyesiydi.
Yardımcı olabildiysem sevinirim. :)
Fatih Çalışkan
29-07-2008, 14:44
oldukça yardımcı oldun teşekkür ederim=)
Amir Özkul
29-07-2008, 19:27
Rica ederim. :)
Ayrıca, üniversite hakkında bilgi edinmek için www.gazi.edu.tr ve fakülte ile bölüm hakkında bilgi edinmek için www.iibf.gazi.edu.tr adreslerine mutlaka girsin. İkinci adreste bölüm hocalarının özgeçmişlerini bulabilir ve eğitim öğretim kalitesi hakkında kendince birtakım çıkarımlarda bulunabilir. :)
Özgün Doğan
16-08-2008, 15:34
topicimizi uplayalım :)
Berk Akgünlü
20-09-2008, 19:31
vee bende yeni bir işletmeci :) merhabalar :)
İnanç Altan
24-09-2008, 21:21
Yeni bir işletmeci daha :D
Merhaba :)
Sevilay Bal
24-09-2008, 22:59
1907 Ünifeb ailesine hoşgeldiniz arkadaşlar....
Özgün Doğan
28-09-2008, 23:21
Hoşgeldiniz meslekdaş renkdaşlar (=
Safa Arıkan
28-09-2008, 23:52
bir zamanlar bizde işletmeciydik şimdide nasipse mba ini yapacağız:)
Alper Tunka
29-09-2008, 00:00
bir zamanlar bizde işletmeciydik şimdide nasipse mba ini yapacağız:)
işletmecilere yapılan bayatlamış espriyi benimde yapmak geldi içimden,Bir zamanlar okulda işletmeciydi,şimdi telefonda milleti işletiyor:D
Mert Çubukçu
29-09-2008, 01:50
işletmecilere yapılan ne bayatlamış espriyi benimde yapmak geldi içimden,Bir zamanlar okulda işletmeciydi,şimdi telefonda milleti işletiyor:D
:D ne ayaksın ArKadaşım sen :D
Mustafa Özbakır
29-09-2008, 03:27
arkadaş bu muhabetlerden bıktım zaten..Soruyolar hangi bölüm işletme diyorum anlamıyolar ne olduğunu nasıl bilinmez türkiyede en çok tercih edilen bölüm ama milletimiz cahil...
Berk Akgünlü
29-09-2008, 05:19
hoşbuLdk hoşbuLdk :)
evet gerçekten üLkede işletmeci çok ama kaliteli işletmeci denildiğinde maalesef bu çok sıfatını kuLLanamıyorum. Herkes işLetmenin kolay bir bölüm oLduğunu bitireninde ya ortalıkta gezdiğini ya da alakasız bir işle uğraştığını sanıyor. Amacımız İŞLETME'nin adını yükseLtmek oLmaLı bnce.. her işletmeci bakkal oLmuyor hyr :D
Mustafa Özbakır
29-09-2008, 15:18
askerde oluyomuş ama duyduğuma göre işetmeciyim diyince direk kantine gönderiyolarmış.Hee bizsde onun için okuyoruz...
Safa Arıkan
29-09-2008, 16:29
askerde oluyomuş ama duyduğuma göre işetmeciyim diyince direk kantine gönderiyolarmış.Hee bizsde onun için okuyoruz...
Askerde kantinci olmak, bence hiç düşünmeyin bence askerde hiçbir şey bilmeyin, askerde kantinci olursanız pek rahat edemezsiniz açıkçası benden söylemesi yani;)
Bu arada işletme bölümünden mezun olup kendinizi geliştirdiğiniz takdirde baya başarılı olursunuz iş hayatında, her ne kadar ortalık işletmeci kaynasada onlardan farklı olup onlardan sıyrılmanız gerekiyor...
Özgün Doğan
29-09-2008, 18:52
arkadaş bu muhabetlerden bıktım zaten..Soruyolar hangi bölüm işletme diyorum anlamıyolar ne olduğunu nasıl bilinmez türkiyede en çok tercih edilen bölüm ama milletimiz cahil...
cahillik işte meslekdaşım , yapıcak bişey yok :)
hoşbuLdk hoşbuLdk :)
evet gerçekten üLkede işletmeci çok ama kaliteli işletmeci denildiğinde maalesef bu çok sıfatını kuLLanamıyorum. Herkes işLetmenin kolay bir bölüm oLduğunu bitireninde ya ortalıkta gezdiğini ya da alakasız bir işle uğraştığını sanıyor. Amacımız İŞLETME'nin adını yükseLtmek oLmaLı bnce.. her işletmeci bakkal oLmuyor hyr :D
aynen bizim görevimiz bu olmalı , işletme birçok bölümden çok daha iyi , tercih sonrası meslek açısından çok geniş bi yelpazemiz var . Farkında olmak lazım :)
Mustafa Özbakır
01-10-2008, 16:31
Ayrıca şunuda unutmayalım herkes işletme bölümünü sıradan,herkesin okuduğu bölüm olarak görüyor fakat birçok lisans mezunu arkadaşım bölümünün yanına işletme diplomasını ekliyo niye daha çok yükselebilmek için...
Berk Akgünlü
27-10-2008, 01:30
bu kadar mı arkadaşlar işletme bölümüyle ilgili düşünceleriniz? şu geniş iş olanaklarına ne oLdu biraz onLardan söz etsek diyorum :)
Can Yıldan
27-10-2008, 13:56
hernekadar etkili olur bilmem ama ben de dikey geçiş olarak devam edicem bu bölüme...
anadolu üni. açık öğrtm fak. işletme :)
hayırlısı olsun bakalım :)
Süleyman Sovukluk
28-10-2008, 17:20
arkadaslar bende bır işletmeciyim önce bir slm atım dedim sonra konusmanıza katılıcam
Berk Akgünlü
29-10-2008, 19:25
sanada slm süleyman buyur katıL konuşmamıza :)
Doğan Bahçenli
12-11-2008, 15:53
Selam herkese :)
Berk Akgünlü
26-11-2008, 03:21
Merhaba Doğan :)
Bu ne yahu işletme amma aşağılara düşmüş, bölümüzü yükseltmek bizim görevimiz değil mi? :rolleyes:
Buğra Aykan
26-11-2008, 03:25
işleteceğiz :D:D
Sercan.Tuna
26-11-2008, 18:30
isletme nerden ciktiiiiiiiiiiii
bulanin ......
isletmeyi secen bnm gibi adaminn
..... :D :D
Berk Akgünlü
26-11-2008, 22:34
isletme nerden ciktiiiiiiiiiiii
bulanin ......
isletmeyi secen bnm gibi adaminn
..... :D :D
neden öyle diyorsunki ben bölümümden çok memnunum. Yani okulunda bunda çok büyük etkisi vardır tabiki ama işletmeye laf söyletmem hehe :D
Sevilay Bal
28-11-2008, 13:22
neden öyle diyorsunki ben bölümümden çok memnunum. Yani okulunda bunda çok büyük etkisi vardır tabiki ama işletmeye laf söyletmem hehe :D
Berk sen hazırlıktasın dimi:D
Berk Akgünlü
28-11-2008, 16:28
evet hazırlıktayım ama birkaç derse girdim izin alarak sevdim o yüzden :D hem bölümümü sevmeliyimki başarı olayım di mi? :D
Buğra Aykan
28-11-2008, 22:32
yok abi yalan onlar ya :D
Berk Akgünlü
29-11-2008, 00:41
hehe biLemiyorum tabi o kadarda seneye anlatırım bende burda deneyimlerimi :D
Serkan.Şahin
02-02-2009, 08:30
Varmı Benden Kıdemlısı :)
Yöneylem : 5 Kez Aldım( Hala ALıyorum)
Mali Tablolar: 2 Kez ALdım( Hala Alıyorum)
Maliyet Muhasebesi : 3 Kez Aldım ( Hala Alıyorum)
Para Banka 3 Kez Aldım ( Hala Alıyorum)
Yatırım Proje 3 KEz Aldım ( Hala Alıyorum )
2 Senedır Bu 5 Dersi Vermek İçin Cebellesıyorum...
Safa Arıkan
02-02-2009, 12:02
Arkadaşlar şuan işletme üzerine pre mba yapıyorum ve inanın o kadar çok faydasını görüyorum ki anlatamam. Bildiğiniz gibi üniversitede işletme üzerine aldığımız bütün dersler teorik üzerine ama şimdi aldığım derslerde %20 oranında bir teorik görüyoruz ve geriye kalan %80 hep vaka üzerine, öğrenilenleri vaka üzerinde uyguluyoruz ve uygulamalarını görüyoruz tavsiye ederim yani. Keşke üniversitelerde verilen bütün derslerin hepsinin teorik yanında pratik uygulamalarıda yapılsa...
Özgün Doğan
17-02-2009, 13:14
2.Dönem de dün itibariyle başladı , en azından bizim için ; tüm İşletmeci renkdaşlara başarılar :)
Berk Akgünlü
22-04-2009, 18:55
emin adımlarla bölümüme ilerliyorum. Umarım bi aksilik olmadan geçicem bölümüme :D
Safa Arıkan
10-06-2009, 02:48
Bu konu başlığının arka sayfalara düşmesine gönlüm razı olmadı:)
Buğra Aykan
10-06-2009, 02:58
şu yöneylem ne dandik bir derstir :(
Amir Özkul
10-06-2009, 23:20
Arkadaş, elalem aldığını - verdiğini bilgisayara yazar tak diye kayıtları çıkartır, biz hala muhasebe kayıtlaması yapacağız diye uğraşıyoruz ya.
İllet oldum, muhasebe kusucam yakında... :kizgin:
Serkan.Şahin
17-06-2009, 15:18
Off Yine Yazokulu :(
Nuri Doğan
10-07-2009, 18:05
yaz okulu bizim için efsane oldu artık kurtuluş yok valla:D:D
Haydar Kepekçi
10-07-2009, 18:07
yaz okulu herkeste efsane.. biz müh okuyoz bizdede yaz okulu.. ama bizimki sıkıcı ve bayıcı.. yine sizinki daha eğlencelidir malum ibf ;) :D
Nuri Doğan
22-07-2009, 01:46
şu yöneylem ne dandik bir derstir :(
aynen öyle zaten o dersin programı var ama illa bize eziyet edecekler
Nuri Doğan
22-07-2009, 01:47
yaz okulu herkeste efsane.. biz müh okuyoz bizdede yaz okulu.. ama bizimki sıkıcı ve bayıcı.. yine sizinki daha eğlencelidir malum ibf ;) :D
valla yaz okulunu eğlenceli hala getirmek için herseyi yapıyoz :)
Efecan Çervatoğlu
14-08-2009, 19:49
Bizde bu camianın adamı olduk.:)
Tuna Çin
15-08-2009, 18:53
hoşgeldin aramıza efecan:)turhanın kardeşimisin?:)
Serkan.Şahin
14-09-2009, 06:01
İşletme Aşagılarda Kalmasın Arkadaslar Yazalım Bişeyler... Artık İşletme Mezunuyum Bu Arada... Yöneylem Denen Dandik Dersi 5. Alışımda Vererek Mezun Oldum... Yöneylem Alcak arkadaslara Nacizane Tavsiyem İlk Seneden Sıkı Tutsunlar... İlk sene Kaçınca Daha Tutmak Zor Oluyor... Ne Akla Hizmet İşletme Bölümüne Bu Dersi Koymuslar Anlamısta Degilim Ama...
Murat Bulut
14-09-2009, 19:32
kanayan yaramız istatistik.. eğitim hayatımın bitme sebebi olacak :D
Tolga Tosun
15-09-2009, 04:12
:D benide bu iktisat bitiricek :D
Serkan.Şahin
15-09-2009, 05:57
Herkesın Derdi Başka :D
Tolga Tosun
15-09-2009, 07:07
senin yoq mu :D
Serkan.Şahin
24-09-2009, 05:47
Mezun Oldum Okulla Sorun Kalmadı :)
Tolga Tosun
25-09-2009, 10:18
hea :D :D senin iş iiymiş :D
Süleyman Sovukluk
27-09-2009, 09:09
peki biz mezun olacakmıyız :):) ah pamukkale ah senın yordugun kdr fener yormadı beni :D
Nuri Doğan
27-09-2009, 14:39
peki biz mezun olacakmıyız :):) ah pamukkale ah senın yordugun kdr fener yormadı beni :D
kısmetse olursun kardeşim:D
Serkan.Şahin
30-09-2009, 16:10
hea :D :D senin iş iiymiş :D
Darısı Başınıza:)
Mustafa Özbakır
01-10-2009, 05:34
bizimde inş başımıza ama bu gidişle zor gibi
Tolga Tosun
02-10-2009, 19:48
Darısı Başınıza:)
saolasınnn :)
Emre Eren
08-10-2009, 23:18
Ben de buradayım :)
Tolga Tosun
10-10-2009, 00:48
hq sende :D
Özgür Gülsoy
12-11-2009, 23:02
Yasal soyguncular cemiyeti olarak adlandırıyorum burayı muhalif bir duruş ile :) 4 seneden beri ilk defa gördüm diğer taraftan :) hoşgeldim :)
Amir Özkul
14-11-2009, 14:35
Hay ben bu Taylor' un... Ne vardı da şu Yöneylem denilen şeyi icad ettin?..
Alican Gülberk
18-01-2010, 15:58
Yasal soyguncular cemiyeti olarak adlandırıyorum burayı muhalif bir duruş ile :) 4 seneden beri ilk defa gördüm diğer taraftan :) hoşgeldim :)
+1907:serefe:
Nuri Doğan
19-01-2010, 23:37
herkese selamlar:)
Alican Gülberk
18-02-2010, 04:31
-bölümün ne bakalım
--işletme
-bitirince bizimi işletcen len hahahaha
--:intihar:
bu diyalogtan bıktım :D
Ertuğ Asırcı
18-02-2010, 14:59
-bölümün ne bakalım
--işletme
:yaril::yaril::yaril:
Buğra Aykan
19-02-2010, 03:16
-bölümün ne bakalım
--işletme
+1907
Süleyman Sovukluk
21-02-2010, 21:53
-bölümün ne bakalım
--işletme
hea sizi işletcemm :D:D
Alican Gülberk
17-03-2010, 04:11
milyonlarca potansiyel işsizler bölümü CBÜ den selam olsun :D
Cihat Aydemir
21-03-2010, 01:02
Selamlar işletmecilerime hep beraber işsiz potansiyeli
arkadaşlarım:D
Berk Akgünlü
23-03-2010, 02:53
ne alaka abi işsizler bölümü? kendini geliştirmeyle alakalı tamamen işsiz kalıp kalmayacağın. Üniversite bir yere kadar yardımcı olur sana.
Alican Gülberk
23-03-2010, 04:18
potansiyel işsiz berk :D bunuda biz değil istatistikler söylüyo. ama istatistiktende kaldım :D:D
Süleyman Sovukluk
23-03-2010, 12:00
tüm işletmecilere selamlar ve lütfen ümitsiz olmayalım bunu bilin herşey kendi elimizde işsizliği oturup beklersek gelir ama eğer işsiz kalmamak için çaba gösteriyorsak iş kendiliğinden gelir zaten görüşmek üzere
Nuri Doğan
24-03-2010, 14:14
Biraz herşey bizde bitiyor sanki :)
Süleyman Sovukluk
25-03-2010, 05:21
biraz değil bence hepsi bizde bitiyor bu dönemde eğer işin bize gelmesini beklersek çok bekleriz çok çalışmalıyız çok :(:(
Nuri Doğan
26-03-2010, 17:15
Çok haklısın kendimizi durmadan geliştirmeliyiz beklersek eğer yolumuz iyice uzar...
Süleyman Sovukluk
13-04-2010, 14:32
işletmeciler keyifler nasıl tam da sınav döneminde meslektaşlarımdan bir haber alaydım ya :)
Buğra Aykan
13-04-2010, 14:42
Çocukluğumu aldı. Yıllarımı verdim :)
Süleyman Sovukluk
13-04-2010, 14:45
Çocukluğumu aldı. Yıllarımı verdim :)
:) daha 3üm benim bütün sakinliğimi neşemi huzurumu aldı :)
dur bakalım bitince ne olacak kardeşim :D
Erdem Aktaş
03-05-2010, 13:52
neden böyle yapıyosunuz arkadaşlar yaaaaa
ben gayet severek mezun olmuştum hatta o kadar sevdim ki yüksek lisansımı yapıyorum bir de araştırma görevlisi olarak ömrümü adıyorum bu işe
ben ne yapayım siz böyle yaparsanız
Alican Gülberk
03-05-2010, 23:22
senin gibi hocalarımız olsada bizde versek ömrümüzü erdem abi :D
Süleyman Sovukluk
11-05-2010, 16:28
sevgili işletmeci kardeşlerim nerelerdesiniz yaaa :( ??
Erdem Aktaş
13-05-2010, 13:59
senin gibi hocalarımız olsada bizde versek ömrümüzü erdem abi :D
teşekkür ederim Alican yaaaa... yapım gereği rahat olduğum için derslerime de yansıyo bu durum ne yapayım :o
Bekir Turası
13-05-2010, 14:12
:)
Süleyman Sovukluk
28-05-2010, 09:15
İşletmeci kardeşlerimiz anlaşılan okul bitmeden henüz iş hayatının yoğunluğuna kaptırdılar kendilerini yahu iki çift kelime yazın şuraya ya nerelerdesiniz?? :):):D
Emrah Sandıkçı
04-06-2010, 12:15
Bundan sonra İşletme'ye kolay diyene şiddet uygulayacam. :D
Ömrümü yedi. :(
Alpkağan Lelik
04-06-2010, 13:06
burdayız süleyman =) arkadaşlar işletme okuyoruz ama bnce işletilen biziz =)))) ayrıca kolay diyenlere uygulanacak şiddete bnmde çorbaya tuzum olsun isterim :D
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 18:03
severek yanınızdayım yoldaşlarımmm ne zaman başlıyoruz :D:D
Buğra Aykan
05-06-2010, 18:10
Pazartesi Uluslararası pazarlama sınavım var bana şans dileyin arkadaşlar :)
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 18:12
Başarılar buğracım umarım istediğin sonucu alırsın ayrıca acele gel çünkü şiddet işlemine başlayacağız :):)
Alpkağan Lelik
05-06-2010, 19:12
önce bir liste çıkaralım... dead list :D yakın olduklarımıza her türlü ulaşabilir..uzak olduklarımıza önce sanal ve psikolojik baskı bombardımanı uygulayalım :D baktık olmadı..gerisi burda getirirsem ceza yiyebilirm kardeşim anladn sn onu.. :D
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 21:12
önce bir liste çıkaralım... dead list :D yakın olduklarımıza her türlü ulaşabilir..uzak olduklarımıza önce sanal ve psikolojik baskı bombardımanı uygulayalım :D baktık olmadı..gerisi burda getirirsem ceza yiyebilirm kardeşim anladn sn onu.. :D
uyar bana her türlü :D:D ben yarın listemi hazırlar sana özel mesaj atarım yoldaş :D:D:D
Alpkağan Lelik
05-06-2010, 22:13
beklemedeyim kartal 2 :D
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 22:23
beklemedeyim kartal 2 :D
hazırlıklar tam gaz devam ediyor listem kabarık.. yoldaş :D:D
Alpkağan Lelik
05-06-2010, 22:34
bu arada hatayın neresinden kardeşim bnde iskenderunda oturuyorum =)
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 22:39
bu arada hatayın neresinden kardeşim bnde iskenderunda oturuyorum =)
hadiiiiii :dans::dans:
ben merkezdenim toprağım bak şimdi şaşırttın beni sevindirik oldum :D:D
Alpkağan Lelik
05-06-2010, 22:50
zaten belliydi hemşo..bizim oralardan sağlam fenerli çıkar :D
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 22:52
zaten belliydi hemşo..bizim oralardan sağlam fenerli çıkar :D
İşte bu söze içilir toprağım ilk defa görüyorum seni neden yoksun ortalarda :):)
Alpkağan Lelik
05-06-2010, 22:56
İşte bu söze içilir toprağım ilk defa görüyorum seni neden yoksun ortalarda :):)
:serefe: söylemesi ayıp benim sınıfta kalma ihtimalim vardı onun için görevlerim dışında pek ilgilenemedm..şimdi rahatladım biraz aktım aleme :D
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 22:59
:serefe: söylemesi ayıp benim sınıfta kalma ihtimalim vardı onun için görevlerim dışında pek ilgilenemedm..şimdi rahatladım biraz aktım aleme :D
iyi yapmışsın kardeşim bende kötüyüm ama nedense hep alemlere akmayı tercih ediyorum yandım yandım :):)
Alpkağan Lelik
05-06-2010, 23:04
canın sağolsun be kardeşim bak sen böyle demesen söylemiicektim :D
bnde kaldım :D eğer kastettiğin oysa :D
Süleyman Sovukluk
05-06-2010, 23:05
kalmaya başladım diyim kardeşim daha doğru olur amannn boşver ya seni burda görmek iyi geldi ne de olsa toprağımsın :):)
Alpkağan Lelik
06-06-2010, 21:12
sıkma canını belli olmaz ;) bakarsın yırtarsın.. olmasa bile ünivdeyiz sonuçta..hani hep derlerdi ya ünive kapak at olum gerisi kolay nasıl olsa mezun oursun diye...bizde nası olsa mezun oluruz =)))
Süleyman Sovukluk
06-06-2010, 22:05
pek öyle görünmüyor topragım ama dur bakalım :)
Cihat Aydemir
16-07-2010, 10:26
bizim işletmecilere bak işletme ve fb muhabbeti bitmiş topraktan bahsediyorlar:D:D
Süleyman Sovukluk
22-07-2010, 22:53
cihatım napalım be kardeşim işletme hedef şaşırttı bize hayattan da vazgeçtik biz :D:D:D:D:D
Nuri Doğan
03-10-2010, 16:40
İşletmeciler keyifler nasıl?
Emrah Sandıkçı
03-10-2010, 16:40
İşletmeciler keyifler nasıl?
Berbat ötesi, sıkıldım bölümden. :(
Alican Gülberk
26-12-2010, 02:13
bitsede gitsek :D
Ulviye Demir
18-01-2011, 23:33
heey işletmecilerr nasılsınız, keyifler nasıl :) işletmeci oldum ve buraya daha yeni yazıyorum ya ne diyim kendimee :D
Gülsüm Yanarkaya
01-02-2011, 16:31
bende yeni yazıyorum ve bu dönem 6 dersten kalmış bulunmaktayım:D:D:D
Ulviye Demir
07-02-2011, 23:07
hayırlısı olsunnn :D:D
Ulviye Demir
02-03-2011, 23:42
kimse işletme okumak kolay demesin arkadaş! :D
nerede bu işletmeciler ??
Gülsüm Yanarkaya
02-03-2011, 23:45
burdayım burdayım:) kolay diyen allahtan korksun yaa:D
Ulviye Demir
02-03-2011, 23:48
burdayım burdayım:) kolay diyen allahtan korksun yaa:D
oh be biri varmış :) korksun tabi yaa, muhasebe yeter bize zaten :(
Gülsüm Yanarkaya
02-03-2011, 23:56
muhasebeyi alttan alıyorum bu dönem :D
bide iktisat var ki hiçbişe anlamıyorum ya :D:D:D
Ulviye Demir
02-03-2011, 23:58
benim daha alttan yok da :D yine de en büyük korkum muhasebee ıyyyy :???: iktisat iyi yine ya severim :)
Emrah Sandıkçı
02-03-2011, 23:58
Finans görmemişsiniz demek ki daha. :D
Gülsüm Yanarkaya
03-03-2011, 00:04
benim daha alttan yok da :D yine de en büyük korkum muhasebee ıyyyy :???: iktisat iyi yine ya severim :)
benimde aslında FFim yok ama ortalama sağolsun yükseltmeye aldım DCden:D
hayır görmedim ama sen böyle diyince şimdiden sonuç belli sanırım:D:D:D
Ulviye Demir
03-03-2011, 12:58
ahh tabi finans var bi de :D ama ders değil de hocamız sağolsun ters köşe yapıp sözel sordu şaka gibi :(
Gülsüm Yanarkaya
03-03-2011, 13:19
ya bölüm dersleri yanı sıra bide şu hukuk canımı sıkıyo benim:)
Ulviye Demir
03-03-2011, 13:33
borçlar hukuku kıymetli evrak hukuku of off :D
Gülsüm Yanarkaya
03-03-2011, 13:34
vergi hukuku borçlar hukuku flan kolayda şu hukuka giriş dersi beni benden aldı zar zor geçtim:D:D
Ulviye Demir
03-03-2011, 13:39
vergi hukuku borçlar hukuku flan kolayda şu hukuka giriş dersi beni benden aldı zar zor geçtim:D:D
hadi ya :D ben şuan borçlar ve kıymetli evrak alıyorum geçerim inş.. :D o değil de bir maliyet muhasebesi var ki ne yapcam bilemiyorummm :(
Gülsüm Yanarkaya
03-03-2011, 13:40
hadi ya :D ben şuan borçlar ve kıymetli evrak alıyorum geçerim inş.. :D o değil de bir maliyet muhasebesi var ki ne yapcam bilemiyorummm :(
ben o dersi aldım bu dönem danışman hocam önce normal muhasebeyi geç sonra onu al dedi:D:D iyiki bırakmışım:D:D ama alcaz mecbur:( nasıl geçiliyo o derslerden insanlar nasıl 3.75 ortalama yapıyo anlamıyorum:D:D
Ulviye Demir
03-03-2011, 13:46
ben o dersi aldım bu dönem danışman hocam önce normal muhasebeyi geç sonra onu al dedi:D:D iyiki bırakmışım:D:D ama alcaz mecbur:( nasıl geçiliyo o derslerden insanlar nasıl 3.75 ortalama yapıyo anlamıyorum:D:D
yapan yapıyo valla :D benim başımın belası muhasebe ya dönem sonunu falan geçtim ama daha maliyet var ortaklıklar var yönetim varr üfff :( muhasebe ölsün istiyorum yaaa :D
Gülsüm Yanarkaya
03-03-2011, 13:48
yapan yapıyo valla :D benim başımın belası muhasebe ya dönem sonunu falan geçtim ama daha maliyet var ortaklıklar var yönetim varr üfff :( muhasebe ölsün istiyorum yaaa :D
ölsün bencede:Dyanındada hukuğu götürsün:D:D
Ulviye Demir
03-03-2011, 13:52
ölsün bencede:Dyanındada hukuğu götürsün:D:D
evet iyi fikir ikisi el ele veip gitsinler :D
Gülsüm Yanarkaya
03-03-2011, 13:55
evet iyi fikir ikisi el ele veip gitsinler :D
hukuk , hukuk fakültesinde okutulsun kardeşimD::D:D
Efecan Çervatoğlu
23-03-2011, 23:22
hukuk , hukuk fakültesinde okutulsun kardeşimD::D:D
katılıorm hukuk dersi nedir ya.
Gülsüm Yanarkaya
23-03-2011, 23:42
katılıorm hukuk dersi nedir ya.
bide sadece hukuk diye tek bi ders olsa hadi neyse ama
hukukun temel kavramları
borçlar hukuku
vergi hukuku
iş hukuku
ticaret hukuku diye gidiyo da gidiyo..
Efecan Çervatoğlu
23-03-2011, 23:57
bide sadece hukuk diye tek bi ders olsa hadi neyse ama
hukukun temel kavramları
borçlar hukuku
vergi hukuku
iş hukuku
ticaret hukuku diye gidiyo da gidiyo..
işte o kadar ders niye var bari yüzeysel anlatın ya saçmalık.
Gülsüm Yanarkaya
24-03-2011, 00:16
işte o kadar ders niye var bari yüzeysel anlatın ya saçmalık.
kesinlikle öyle işletmelerin hukuk danışmanları oluyo zaten biz niye ezberliyosak..
Efecan Çervatoğlu
24-03-2011, 22:34
kesinlikle öyle işletmelerin hukuk danışmanları oluyo zaten biz niye ezberliyosak..
öğrenciyi bitirmek için ellerinden geleni yapıolar.
Ulviye Demir
25-03-2011, 01:05
o değil de bu finansal-2 nasıl geçilir of offf :(
Efecan Çervatoğlu
25-03-2011, 01:45
o değil de bu finansal-2 nasıl geçilir of offf :(
valla her yerde aynı zorlukta mı ya anlamıyoruz ki sınavı nası yapcaz bılmıyorum
Gülsüm Yanarkaya
25-03-2011, 01:46
çoğu dersi anlamadan test flan olursa işte zar zor geçiyorum bakalım sonum nolcak??
Ulviye Demir
25-03-2011, 23:50
valla her yerde aynı zorlukta mı ya anlamıyoruz ki sınavı nası yapcaz bılmıyorum
ya ilk dönem daha kolaydı.. bu dönem cok fazla formül var karıştı iyice :S ne yapacaz bilmiyorummm bende
Hasan.Çelik
26-03-2011, 01:24
1 yaz okulu + 2 dönem :rolleyes:
En nefret ettiğim ve en sıkıcı dersti..
Gülsüm Yanarkaya
26-03-2011, 01:27
cidden sıkıcı anlaşılması zor illet bi ders..
Hasan.Çelik
26-03-2011, 01:30
Daha ilk sınavım da okul rekorumu kırmıştım Temel hukuktan :cool:
Sınav Notum : 00 :D
Sınıf Ortalaması :09
Düşün daha 1. sınıfım konu ne , olay ne bilmiyoruz ilk sınavımız bu olunca bu okulun uzayacağını o gün anlamıştım zaten :rolleyes:
Gülsüm Yanarkaya
26-03-2011, 01:38
ben 17 almıştım fark atmışım sana :D:D:D bizim ortalamada 19 du:) pek fazla bişey değişmiyo sanırım:):)
Hasan.Çelik
26-03-2011, 01:47
En azından rakam görebilmişin sen , ben onu da göremedim sadece ortalamada 9 rakamını görebildim sayfam da :D
Artık 3. alışım da kitabı heryerı çizik , paramparça , dağılmış bir şekilde görünce hoca saolsun DD ile geçmiştim :D Zaten 1. sınıfta tek DD dersim o bi daha da o derse dokunmak istemiyorum :kirbac:
Gülsüm Yanarkaya
26-03-2011, 01:56
ortalamayı yüksek tutta bare tekrar almak zorunda kalma gerçi sizin okulun sistemi ne bilmiyorum ama:)
Hasan.Çelik
26-03-2011, 01:59
İşte moralim bozulunca ilk sınavdan dolayı hala 1. sınıfım :D :D Ortalamayı da bi türlü düzelmedi.
Umarım bu sene geçecem içim de öle bi his dolaşıyor sınavlar öncesi :rolleyes:
Gülsüm Yanarkaya
26-03-2011, 02:05
bende güya geçtim ama ortalamadan dolayı DD ve DC leride aldığım için kaçıncı sınıftayım hiç bi fikrim yok :D :D
Hasan.Çelik
26-03-2011, 02:09
O da güzelmiş kimileri çapraz gider kimileri 3 gürnümlü 1 gibidir bu işler cok garip işler gerçekten.Bitse de gitsek artık :D :D
Gülsüm Yanarkaya
26-03-2011, 02:19
O da güzelmiş kimileri çapraz gider kimileri 3 gürnümlü 1 gibidir bu işler cok garip işler gerçekten.Bitse de gitsek artık :D :D
+1907:D:D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.