PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşletmeciler

Sayfa : [1] 2

Reşat Özdemir
29-07-2004, 04:31
Bu forumda neler konuşabilir diye düşündüm de bir an için..
ve bunda karar kıldım..
sanırım yanlış bir konu başlığı olmaz bu forum için..
1907unifeb üyesi işletme öğrencileri bu konu başlığı altında konuşup, tartışabilirler..
Gerçi bu konu başlığını açmaya son aday benim ama ;)
genel anlamda kolay bir bölüm olup, okuyamayan okuyamamaktadır yine de.. Makro Ekonomi dersi illettir misal, hele hele Macro Economy'i düşmanıma vermesin Allah.. diyorum ve güzide forum bölümü için güzide bir konu başlığına imza atmanın hazzını yaşıyorum..

Ayça Buğra
29-07-2004, 05:02
;D ;D Ben de bir iktisatçılar topiği açıp yıllardan beri süregelen iktisat-işletme uzay savaşlarını devam mı ettirsem ;D

Naptın sen Reşat ya...Makro ekonomi en sevdiğim derstir..ÇOk zevklidir..Gerçi hocaya da bağlı, hoca dersle hayatı bağlayabiliyorsa çok eğlencelidir...Ama olay formüller, döngüler olayına dönünce beter oluyor...Ah sen bi de ekonomi matematiği görcektin...Onun haricinde bütün ekonomi dersleri güzeldir hoştur...Makrosuyla mikrosuyla,severiz ;D

Can Turgut
29-07-2004, 05:54
Damardan ekonomistiz..Tatar'ın da dediği gibi şota mı arçil mi gülben mi hülya mı gibi sonugelmez başıbilinmez bir tartışma olan iktisat-işletme ikileminde işletmecilerin şansı yok..
'Ekonomistlerin olmadığı yerde işletmecilere abdurrahman çelebi derlermiş' atasözünü bahşetmişti Abdurrahman Dilipak bir rakı sofrasında Toktamış'a..:)

Burak Çankaya
29-07-2004, 12:56
Bunu İİBF' liler olarak değiştirsek böylece gereksiz atışmalarda olmaz..

Okan Uzunkaya
29-07-2004, 19:56
Damardan ekonomistiz..Tatar'ın da dediği gibi şota mı arçil mi gülben mi hülya mı gibi sonugelmez başıbilinmez bir tartışma olan iktisat-işletme ikileminde işletmecilerin şansı yok..
'Ekonomistlerin olmadığı yerde işletmecilere abdurrahman çelebi derlermiş' atasözünü bahşetmişti Abdurrahman Dilipak bir rakı sofrasında Toktamış'a..:)

Ekonominin e'sinden anlamayan hele hele önümüzdeki 2sene boyunca da anlamayacak olanlar yorum yapmasın kardeşim >:( ;D ;D

Reşocum makro iyidir güzeldir. Ve de pek de zor degildir. Hatta kolaydır da be! Applied macroeceonmic analysis dersini seçmeli alıp beğenen biri olarak söylüyorum. Hatta istersen sene içinde yardım da edebilirim. Ciddiyim. Zaten bu forumda bunun için ;)

Akademik paylaşım. Paylaşın! Her türlü ödevinizi, projenizi :D

Reşat Özdemir
29-07-2004, 23:47
Okan çok doğru bir noktaya temas etmiş..
bu akademik forumda ödev paylaşımı yapabiliriz.. şahane olur yani ;)

bu arada bana işletmeci gözüyle bakmayın, pek sayılmam..
onun için iktisatçılar boş yere germeyin ortamı..

dilipak hakkında ileri geri konuşan gence de uslu durmasını tavsiye ediyorum.. yoksa keynes'in kendisi hakkında bana verdiği sırrı paylaşırım burda..perişan olur.. dimi yavru kurt ?

Sevtap Ünsal
30-07-2004, 00:22
walla keynes bi sır verdiyse ben şüpeyle bakarım olaya *:o
ee yarışır gibi olmasında ekonomi bir bilimdir ama işletme ne? :P
hatta aslına bakilirsa 2side umrumda olmaz..
nedir bu ya hayatın sırrını veriolar sanki..
bak işte keyneste ölmüsh adam smithte...

Ahmet İnal
30-07-2004, 00:30
keynes mış adam smıth miş kim bunlar ya kim takar ;D alayı gelse umrumuzda olmaz biz iktisatçıyız :P

Reşat Özdemir
30-07-2004, 04:14
işletmenin en büyük sorunsalı seni bir meslek sahibi yapmamasında bence..
tıp bitirirsin doktor olursun..
veterinerlik bitirirsini veteriner olursun..
mühendisiymiş, öğretmeniymiş hepsinde bir halt olursun da işletme bitirince bir meslek sahibi olamazsın.. bakmayın işletmeciyim diyenlere öyle bir meslek tanımlanmamıştır sanayi ve ticaret bakanlığınca ;)

sadece tez elden köşeyi dönme meraklısı bireyler yetiştiriyorlar.. kapitalizme köle yepıorlar saf ruhumu.. :-/

Reşat Özdemir
30-07-2004, 22:56
"ticaret yapacam.. yurtdışından 3e alacam siz üretmeden tüketenlere 9a satacam" en güzeldir cevaptır..

Levin Susar
31-07-2004, 00:45
Ah reşadım ah derdin macro ekonomi olsun...

O tür dersleri alabilmek için dua ediyorum.
elektrik-elektronik dediler, mühendis olursun dediler seçtik...

Ne derdimiz vardı da seçmişiz. Bu okul bitmez :)

O yüzden ne kadar çok ekonomi dersi varsa bizim için o kadar yüksek ortalama :)

Ayça Buğra
03-08-2004, 20:35
Ekonominin e'sinden anlamayan hele hele önümüzdeki 2sene boyunca da anlamayacak olanlar yorum yapmasın kardeşim >:( *;D ;D

Reşocum makro iyidir güzeldir. Ve de pek de zor degildir. Hatta kolaydır da be! Applied macroeceonmic analysis dersini seçmeli alıp beğenen biri olarak söylüyorum. Hatta istersen sene içinde yardım da edebilirim. Ciddiyim. Zaten bu forumda bunun için ;)

Akademik paylaşım. Paylaşın! Her türlü ödevinizi, projenizi :D

Ekonominin e'sinden anlamayanlara itinayla ekonomi dersi verilir ;D

Her türlü ödev ve projede de lojistik destek sağlanır, ee ne de olsa bitirdik biz, üstüne basarak yine söleyim ;D Okul bitti ;D
+ Açıköğr. İşletme de seneye bitcek, böylece işletme-iktisat dostluğunun da bir elçisi olacağım ;D Sonra da güzel sanatlarla dostluk kurarım falan hiç belli olmaz... ;)

BU devirde iktisat yada işletme mezunu olmak da zor...

Serhat Gül
03-08-2004, 21:18
Bir iktisatçı olarak bu savaşı bitirmek için Annan görevini üstleniyorum.Ama Annan gibi barıştıracağım diye taraf tutabilirim sağım solum belli olmaz ona göre!

Bırakın ya şu iktisatı işletmeyi.Ben geçen dönem bunlara kafayı çok yordum.Ama bütün çabalarıma rağmen 5 uzamasını engelleyemedim.Bende artık bana iktisattan fayda yok diye kendimi içki şişelerine adadım.Eğer bunalan bir kardeşim varsa Trabzona beklerim.

Not:Evimi değiştirdim.Denize 1 manzarası var.Gelmeye niyetlenenlere duyurulur.Kaloriferli.Yalnız Harunla beraber kalıyoruz onuda ekleyeyim.

Reşat Özdemir
03-08-2004, 23:51
ben bilmem işletmemi iktisatmı..
birini okuyamıyorum ya..diğerini de okuyamazdım heralde..

Nuri Çelik
06-08-2004, 18:52
işletme kolay ne war onu okumada bitirmede diyenlere cok gıcık oluyorum...

Reşat Özdemir
12-08-2004, 02:49
-İnsanı sadece ''üreten ve tüketen'' nesnel bir araç olarak gören iktisat ögtesıne karsıyız.

üretmeyen sadece tüketen bizleri insan olarak görmeyen bi akım olmalı, proleterler başlatmalı elbette.. altına da imzamı atmalıyım.. sonrada bu utançla yaşamalıyım..

İlke Serçe
17-09-2004, 13:33
*Bir iktisatçı olarak bu savaşı bitirmek için Annan görevini üstleniyorum.Ama Annan gibi barıştıracağım diye taraf tutabilirim sağım solum belli olmaz ona göre!

*Bırakın ya şu iktisatı işletmeyi.Ben geçen dönem bunlara kafayı çok yordum.Ama bütün çabalarıma rağmen 5 uzamasını engelleyemedim.Bende artık bana iktisattan fayda yok diye kendimi içki şişelerine adadım.Eğer bunalan bir kardeşim varsa Trabzona beklerim.

Not:Evimi değiştirdim.Denize 1 manzarası var.Gelmeye niyetlenenlere duyurulur.Kaloriferli.Yalnız Harunla beraber kalıyoruz onuda ekleyeyim.

Serhat,olm Harun'la o eve çıkman seni tam bir iktisatçı yapacaktır,bundan emin ol.Kıt olan kaynakları Harun'la beraber en etkin şekilde kullanmayı ancak senin gibi bir iktisatçı başarabilir.

1-Ay sonu geldi, iki kişi bu kirayı nasıl ödeyecez :-X
2-Haftaya deplasman var, yol parasını nerden bulcaz
:-X
3-Abi kız arkadaşımın doğum günü,hediye almam lazım :-[
4-Buzdolabında bişey kalmadı,cepte de para,ben çok acıktııım :-/
5-.......
6-.......
gibi sorulara ancak gerçek bir iktisatçı cevap verebilir.Bu yetenek sana Keynes tarafından bahşedilerek damarlarında mevcuttur.Gaflet ve dalalette dahi bu bilgileri gerçek hayatta en etkin şekilde kullanacaksın.Yürü koçum.... ;D

Serhat Gül
17-09-2004, 14:34
Yok olm ben paramı hiç iktisatçı gibi harcayamıyorum.Varken bayram yokken ramazan :)

Şafak Dülger
03-11-2004, 16:33
benim 4.senem ve şu bölümde en başarılı derslerim muhasebe sayısalı sevdiğimden midir nedir çok cabuk kavrıyorum..

*ama gelin görünkü sözel dersler işte onlar çok kötüü..

hele bu sene türk vergi sistemi diye bi ders var çok iğrençç :-[
*
zaten ilk vizesinden 40 aldım inşallah geçerimde bu allahın belası ders yüzünden bisene dahauzatmam ;)

Bora Erdinç
03-11-2004, 21:09
Mali tablolar dersinden nefret ediyorum,ühühühü seneye bi daha alıcam lanet şeyi...

Şafak Dülger
11-11-2004, 07:23
Mali tablolar dersinden nefret ediyorum,ühühühü seneye bi daha alıcam lanet şeyi...
*

bora yatırım dersine çok iyi çalıştırdın saol yaa
*
40 puanlık sözeli yapamdım
* ama 60 üzerinden *sayısaldan 40 almasını bildim ...
ortalamanın 30 olduğu bir sınav için 40 iyi bence sabahlamamız yaradıı

Nisa Genç
13-11-2004, 19:31
Arkadaşlar işletmecilere beni de ekleyin :)

İşletmeye girmeden önce konuşanları hatırlıyorum da, bütün o "çok kolay, yatarsın" diyenleri 3 tane 3. sınıf bölüm dersine sokup gunlerini gosteresim geliyo..:)

Nisa Genç
13-11-2004, 21:31
Valla Gülcüm bi Production Management (Üretim Yönetimi), bi Operations Research (Yöneylem Araştırma) bi de Cost Accounting (Maliyet Muhasebesi) yeter heralde.. isteyene ek olarak Finans derslerini de veririz tam olur :)

Ödev proje konusunda da gerçekten saol, eger gerekirse mutlaka haberdar edicem seni ;)

Safa Arıkan
14-11-2004, 21:50
ya bu quantitive analysis diye bir ders war kaç derstir bişey anlamadım bu ders hakkında bilgisi olan war mı acaba yada tavsiye edebileceğiniz bir kitap çok karışık bir derste bişey anlamadım... ???

Bora Erdinç
15-11-2004, 13:57
Şu sözeli tuttursaydın sınavda bak o zaman keyfin hasını yaşardın be Şafakçım...

İsmail Sümer
21-11-2004, 02:42
İşletmeye girmeden önce konuşanları hatırlıyorum da, bütün o "çok kolay, yatarsın" diyenleri 3 tane 3. sınıf bölüm dersine sokup gunlerini gosteresim geliyo..:)

valla bilemiyorum ama bizim ünidekilere bakınca yatmıyorlar demek yalan olur e tabi öyle oluncada işletmeciler yatıyor deniyor.. nereye baksam işletmeci üniversitede kafelerde, konserlerde ve aklınıza gelebilecek tüm eğlence mekanlarında... sınavdan önce 1 gün çalışıp geçiyorlar...valla ne güzel iş...

Baran Bildirim
21-11-2004, 06:17
ahh mali tablolar ahh. ne gıcık bir dersmişsin sen be.
şafak abi sen 40 almışsın.
bana 30 gelse yeter

Şafak Dülger
23-11-2004, 00:49
alırsın baranım mali tablolardan 30 nedirki o kadar kötümü..
arefe günü maliyet muh..sınavıda pek iyi sayılmazz.i

Merve Sezen
19-01-2005, 12:38
slm arkadaşlar bende marmara ing işletmedeym hazırlıktan atladım(ii halt ettim:D) zor valla ing okumak agır oluo

Safa Arıkan
27-01-2005, 12:41
slm arkadaşlar bende marmara ing işletmedeym hazırlıktan atladım(ii halt ettim:D) zor valla ing okumak agır oluo

Valla merve bende hazırlığı atladım ne güzel işte hayata bi sene erken başlıyacaksın.Ayrıca ikinci sınıfta Accounting ve Quantitive analysis ve Statistics die bi ders alacaksın heralde bunlar biraz başını ağrıtacağa benziyor 8)

Merve Sezen
30-01-2005, 14:07
Valla merve bende hazırlığı atladım ne güzel işte hayata bi sene erken başlıyacaksın.Ayrıca ikinci sınıfta Accounting ve Quantitive analysis ve Statistics die bi ders alacaksın heralde bunlar biraz başını ağrıtacağa benziyor 8)
evet aslında 1 yıl kazancm var bu güzel bişi ama ben ing çalışmaya ve ezber yapmaya alışmamışım hele lise3 te hiç ing.ye bakmamıştım bile şimdi farklı yani ne biliim zorlanmak diil bunun adı çünkü hazırlık okudukları halde ing.de zorlananlar var ben pek zorlanmıyorumda galiba bunun adı tembellik ;D

Bora Erdinç
31-01-2005, 22:11
1 ve 3 şubatta gireceğim Finansal Yönetim ve Menkul Değerler Analizi sınavlarından sonra,geçtiğim taktirde mezun olmanın ayrıcalığından, artık bu topicte yerimi alamayacağımdan dolayı tüm işletmeci arkadaşlardan özür dilerim. ;D ;D ;D

Safa Arıkan
08-02-2005, 20:57
1 ve 3 şubatta gireceğim Finansal Yönetim ve Menkul Değerler Analizi sınavlarından sonra,geçtiğim taktirde mezun olmanın ayrıcalığından, artık bu topicte yerimi alamayacağımdan dolayı tüm işletmeci arkadaşlardan özür dilerim. *;D * ;D * ;D

Darısı bizim başımıza elbet bizde bir gün mezun olacağız... ;)

Ozan Avcu
11-02-2005, 13:31
bi hocamız Keynes için şöyle-böyle demişti :) ne kadar doğrudur bilemem
keyneslerle ,smithlerle, mill lerle, ricardo larla dolu 3.5 sene bitti. son döneme girdik hayırlısı olsun..

Safa Arıkan
16-02-2005, 16:50
Ya bu principles of marketing diye bi ders var bu konu hakkında bi bilginiz var mı?

Şafak Dülger
16-02-2005, 23:48
bi hocamız Keynes için şöyle-böyle demişti :) ne kadar doğrudur bilemem
keyneslerle ,smithlerle, mill lerle, ricardo larla dolu 3.5 sene bitti. son döneme girdik hayırlısı olsun..

Ozan son dönem mi dedin:) valla benimde son dönemim.. Ama saydıdığın isimler hakkında güzel bilgiler edindik öyle küçümseme bence ..

Ekonomi Bölümünden mezun olmanın verdiği avantaj'lar insandan insana değişiyor sonuçta..!

Nuri Çelik
23-02-2005, 14:02
Hukuk derslerinden Nefret ediyorum özellikle de Borçlar Hukukundan

Canan Gebetaş
22-03-2005, 19:30
işletmeden ödevim var ve bulamadım *:'(bana yardım etmek isteyen hayırlı vatandaşlara sesleniyorum.çikolata firmaları,
ithalatve ihracat durumları hakkında bilginiz varsa bana yazarsanız sevinirimm... ::)

Merve Sezen
02-11-2005, 13:01
işletmeciyim:(
moralman çöktüm ödevim var ve yapamıorum:( business finance dersi alan varmı?

Safa Arıkan
02-11-2005, 16:13
işletmeciyim:(
moralman çöktüm ödevim var ve yapamıorum:( business finance dersi alan varmı?

Valla merve business finance değilde manegerial finance dersi alıyorum ben :( ve bişeyde anlamıyorum.

Seda Girgin
05-11-2005, 14:25
arkadaşlar ya para-banka die bi dersim war iğreeenç.paso tarih ya alan warmı bu dersi?almadıysanz sakın denemeyin sıkıntıdan patlarsnz.manegerial finance çok zewkli safa arkidişim ben sana yardm edeyim:)

Merve Sezen
05-11-2005, 15:39
Valla merve business finance değilde manegerial finance dersi alıyorum ben :( ve bişeyde anlamıyorum.
off safa nerelerdesin sen bende sana sormayı düşünüodum demek sende anlamıosun hay allah... :(

Yusuf Ucuz
08-11-2005, 17:59
marmara işletme türkçe var mı

Seda Girgin
13-11-2005, 22:58
uluslararası paralar hiyerarşisini bilen warmııı?

Burç Kurtoğlu
13-11-2005, 23:06
Macroeconomics ,Management Information Syst. , Strategic Manag. for Engineers , Mikroiktisat ,...
bu okul biter mi yaw.....

Safa Arıkan
18-11-2005, 17:25
Yaw Organizational Behavior, Production and Operating Management, Marketing Management... of of valla 3, sınıfım şuan inşallah bi sene sonra mezun oluyorum.Bitsede kurtulsam artık...

Merve Sezen
05-12-2005, 20:17
organizational behavior,principles of marketing,managerial finance(kalıcam bundan) research methods for business 2yim ben bunları alıorum 3 te 4 te ne öğreticekler mrk ediorum

Safa Arıkan
14-12-2005, 21:07
organizational behavior,principles of marketing,managerial finance(kalıcam bundan) research methods for business 2yim ben bunları alıorum 3 te 4 te ne öğreticekler mrk ediorum

organizational behavior kolay
priciples of marketing'i geçen sene aldım bu sene marketing management dersini alıyorum, finance vize ve quizlerinde baya bi kopya geçtim ayrıca derse gelen hoca koyu Fenerbahçeli.

Safa Arıkan
27-12-2005, 20:23
İşetmeciler nerdesiniz ya konu elden gidiyor...:)

Zafer Tüzün
09-01-2006, 15:37
valla arkadaşlar hem forumda hem işletmede yeniyim hazırlıktayım ve işletme hakkında zerre kadar bi bilgim yoktu şimdi en azından biraz bişeyler öğrendim yazdıklarınız için sağolun

Safa Arıkan
09-01-2006, 15:59
valla arkadaşlar hem forumda hem işletmede yeniyim hazırlıktayım ve işletme hakkında zerre kadar bi bilgim yoktu şimdi en azından biraz bişeyler öğrendim yazdıklarınız için sağolun

Valla Zafer işletme bölümüne herkes kolay der ama öle bişey yok bence.Sende ingilizce işletme okuyacaksın heralde.Ne diyelim Allah cümleten yardımcımız olsun... ;)

Zafer Tüzün
09-01-2006, 16:13
yok ben şanslıyım herşey türkçe ama ingilizce okuyanlara allah yardım etsin şu hazırlıkta bile zorlanıyorum bi de bölümler ing olsaydı napardım ben

Safa Arıkan
18-01-2006, 22:01
İşletmeciler suskun...Nerelerdesiniz yaw...

Mert Çubukçu
18-01-2006, 23:09
İşletmeciler suskun...Nerelerdesiniz yaw...

belki büyük finalleri vardır ondan ;) annadın sen annadın safa ;)

Merve Sezen
21-01-2006, 00:19
yok ben şanslıyım herşey türkçe ama ingilizce okuyanlara allah yardım etsin şu hazırlıkta bile zorlanıyorum bi de bölümler ing olsaydı napardım ben

saol be ii moral vermişsin şanslıyım fln... :( ingilzce işletmeciysek ölelimmi yani...

türkçecilere karşı ingilizcecileeeer birleşin!!!! ;D

Safa Arıkan
21-01-2006, 00:45
saol be ii moral vermişsin şanslıyım fln... :( ingilzce işletmeciysek ölelimmi yani...

Kutsal ittifak :)

Merve Sezen
21-01-2006, 01:12
Kutsal ittifak :)
ittifak kurduk ii hoş da senle benden başka yok galba ingilizceci :D

görünüşe bakılırsa karşı taraf daha kalabalık ama olsun ben bize güveniorum 8) ;D

Safa Arıkan
21-01-2006, 01:16
ittifak kurduk ii hoş da senle benden başka yok galba ingilizceci :D

görünüşe bakılırsa karşı taraf daha kalabalık ama olsun ben bize güveniorum 8) ;D

İngilizce işletme okuyosan derdin var kardeşim:)
Ama yılmadık ayaktayız ;)

Merve Sezen
21-01-2006, 02:17
Walla ingilizce istatistik ingilizce maliyet ingilizce.... ya gerçekten Allah yardımcınız olsun
amin saol:)

bööyle güzel güzel şeyler yazın işte yok ii ki türkçe okuorum yok çok şanslıyım... moralimi bozdunuz bnm :( yoksa ben severim türkçe işletmecileri :D her ne kadar bazen ne kadar rahatlar diye kıskansamda ::)

Safa Arıkan
21-01-2006, 11:24
Walla ingilizce istatistik ingilizce maliyet ingilizce.... ya gerçekten Allah yardımcınız olsun de diim ki ??? Hazırlıkta ''my department is management'' demek bile zor gelirdi bana ;D

Saolasın Selim...
Bak ingilizce istatistik çok zevkli ;D

Bu arada kızdırmayın Merve'yi öyle yok türkçe işletme okuyorum falan diye bakın kız sinirleniyor ;D ;D

Merve Sezen
21-01-2006, 13:56
Bak ingilizce istatistik çok zevkli ;D

Bu arada kızdırmayın Merve'yi öyle yok türkçe işletme okuyorum falan diye bakın kız sinirleniyor ;D ;D
bencede tersim fenadır benim: :P ;D

bu arada istatistik pardon statistics ;D bencede çok zevkli ehueh vize notumda epey yüksekti zaten 8) :P

Merve Sezen
21-01-2006, 14:15
Hazırlıkta ''my department is management'' demek bile zor gelirdi bana ;D
şimdi fark ediorum selim "my department is management" diyememen çok normal çünkü işletmenin ingilizcesi management diil :D

"my department is business administration" demen lazım ;)

Zafer Tüzün
21-01-2006, 17:26

valla özür dilerim amacım seni ve senin gibi ingilizce işletme okuyanların moralini bozmak değildi aksine bence morallenmelisin çünkü daha da zor olan bir işi başarıcaksınız yani işe bide iyi yönünden bak

Merve Sezen
21-01-2006, 17:43
Türkçe işletmedekiler rahattır demek uykusuz geçen sınaw gecelerine saygısızlıktır. :D Biz ki ''Türkçe işletme kolaydır'' özdeyişinin
gazına gelerek bu bölümü seçenler bu özdeyiş sahiplerinin geçmişlerini rahmet we saygıyla anıyoruz. ;D En azından kendi adıma ;D Keşke ingilizce işletme okusaydım hiç olmazsa bahanem hazırdı ;D ;D ;D İngilizce okuyan arkadaşlar sizleri kıskanıyorum ;D Merve umarım moralin düzelmiştir ;)
düzeldi düzeldi :)
işletme yaz yata yata geçersin dediler dimi?ah banada aynı şeyi söylemişlerdi hatta ing. iktisatçılarla ing uluslararası ilişkiler blmünde okuyan arkadaşlar bizim blm için yatoloji diolar.. sinir ediolar beni >:(

ama şöylede bişey var çok ta zor diil işletme ::) yani çalıştıın zmn anlayabiliosun bide bizde ingilizcenin iyi seviyede olması gerekio onun dışında aman aman ağır drsler yok sadece bahsedildiği gibi çok kolay diil o kadar ;)

Merve Sezen
21-01-2006, 17:46
valla özür dilerim amacım seni ve senin gibi ingilizce işletme okuyanların moralini bozmak değildi aksine bence morallenmelisin çünkü daha da zor olan bir işi başarıcaksınız yani işe bide iyi yönünden bak
:) finaller bastırdıya bu aralar ben herşeye alınır oldum

evet zor olanı başarıcaz ve umarım mezun olunca karşılıını alırız da emeklerimiz boşa gitmez.. yani hepimizin hem türkçecilerin hem ingilizcecilerin ;)

Safa Arıkan
21-01-2006, 19:50
:) finaller bastırdıya bu aralar ben herşeye alınır oldum

evet zor olanı başarıcaz ve umarım mezun olunca karşılıını alırız da emeklerimiz boşa gitmez.. yani hepimizin hem türkçecilerin hem ingilizcecilerin ;)

Yaw şu final dönemleri, ölüm dönemi gibi ya..
Resmen eziyet...
Ayrıca merve kusura bakma istatistik kelimesini yanlış sölemişim statistics olması lazımdı ;D

Merve Sezen
21-01-2006, 21:40
Ayrıca merve kusura bakma istatistik kelimesini yanlış sölemişim statistics olması lazımdı ;D
dikkat edelim lütfen bak bu seferlik bişey demiorum :P

şımarık gördüm kendimi :D
final haftasındayz ya ondan kaynaklanıo ::)

Safa Arıkan
21-01-2006, 21:42
dikkat edelim lütfen bak bu seferlik bişey demiorum :P

şımarık gördüm kendimi :D
final haftasındayz ya ondan kaynaklanıo ::)

Valla final haftası insanın psikolojisini çok bozuyor ;D ;D ;D

Safa Arıkan
21-01-2006, 22:50
Arkadaşlar siz ingilizce okuyosunuz ne demek ya final haftası falan ayıp ama o dediğiniz bizim için geçerli :D Sizinkine ''week of the fınal exams'' desek çok mu abartmış oluruz. ;D Umarım yanlış yazmadım.Artık yanlış sada düzeltin bi zahmet ;)

Kardeşim ya yanlış yazmışsın ha doğru ne fark eder ki sonuçta final haftası die bi mana var orda değil mi ;D Finallerden nefret ediyorum...

Merve Sezen
21-01-2006, 23:36
Arkadaşlar siz ingilizce okuyosunuz ne demek ya final haftası falan ayıp ama o dediğiniz bizim için geçerli :D Sizinkine * ''week of the fınal exams'' desek çok mu abartmış oluruz. ;D Umarım yanlış yazmadım.Artık yanlış sada düzeltin bi zahmet ;)
biz ona final weeks dioruz kısaca :D

sen baya baya komplex cümleler kurmaya başladın selim bi de ing. bilmiorum diodun valla biz kurmuoz bööle cümleler :D

harcanma türkçe işletmede geç bir an önce ingilizceye :P

Safa Arıkan
21-01-2006, 23:47
biz ona final weeks dioruz kısaca :D

sen baya baya komplex cümleler kurmaya başladın selim bi de ing. bilmiorum diodun valla biz kurmuoz bööle cümleler :D

harcanma türkçe işletmede geç bir an önce ingilizceye :P

final weeks
final weeks
bad weeks
nightmare weeks
also we know those weeks
Final Weeks.... ;D

Merve Sezen
22-01-2006, 17:39
Bu arada yazmayı unuttum ''week of the final exams'' cümlesini *''valley of the wolves ıraq'' filminden esinlenerek yazdım. İngilizce bilgimle alakası yoktur ;D ;D ;D
:D
yaratıcılık bi işletmecide olması gereken en önemli özelliklerden birisidir zaten ;)

yaa bu üniler tatil mi diilmi kafa karıştırıp duruolar olmasın kardeşim istemiorum sanki tatil olunca çok mu çalışçam ;D bir an önce bitsin kurtulayım ::)

Merve Sezen
23-01-2006, 20:42
patesi ve salı günkü sınavlarım belirsiz bi tarihe ertlendi.. çarşamba günkü istatistik sınavının da eli kulağındadır:D

selim üzülme yaa emin ol bütün sınıfın kötüdür bu durumda fark eden bişi olmas;) bizde mesela çan eğrisi fln yok ama ben yinede bütün sınıf kötü aldıysa kendi kötü notumu hiç takmam ::)
sanırım ben *kötü bi insanım ;D

Safa Arıkan
23-01-2006, 21:03
patesi ve salı günkü sınavlarım belirsiz bi tarihe ertlendi.. çarşamba günkü istatistik sınavının da eli kulağındadır:D

selim üzülme yaa emin ol bütün sınıfın kötüdür bu durumda fark eden bişi olmas;) bizde mesela çan eğrisi fln yok ama ben yinede bütün sınıf kötü aldıysa kendi kötü notumu hiç takmam ::)
sanırım ben kötü bi insanım ;D

Selim zaten sınavlara gire çıka alışıyorsun amaaan sonra düzeltirim dersin alışırsın yani zaten tek taraflı düşün biraz sen kötü aldıysan bütün sınıf kötü almıştır;)

Merve'nin de istatistik sınavı gözlerinden öper... ;D sınavlarınızda başarılar...

Merve Sezen
23-01-2006, 21:12
Merve'nin de istatistik sınavı gözlerinden öper... *;D sınavlarınızda başarılar...
kafa karıştırma şimdi sınav fln ;)

tatil diom çarşamba tattttiiiiiiiiiiilllllllllllllll bak görürsünüz :D

Safa Arıkan
23-01-2006, 21:18
kafa karıştırma şimdi sınav fln ;)

Çarşamba tatil olursa çok güzel olur valla ;D ;D
Bak sana güveniyorum ;)

Merve Sezen
23-01-2006, 23:26
Çarşamba tatil olursa çok güzel olur valla ;D ;D
Bak sana güveniyorum ;)
never hesitate to trust me 8)

demin camı açıp bı bakıyım dedim aman allahım ne mümkün aralamamla kapatmam bir oldu.. :o bu hafta geçer böyle..benim çarşamba günü istatistik sınavıyla finallerim bitiodu şimdi nolcak bakalım eve de gidemiom ???

kaldım istanbullardaaaaaaaaa kaldım istanbul :P

Safa Arıkan
24-01-2006, 11:32
never hesitate to trust me 8)

demin camı açıp bı bakıyım dedim aman allahım ne mümkün aralamamla kapatmam bir oldu.. :o bu hafta geçer böyle..benim çarşamba günü istatistik sınavıyla finallerim bitiodu şimdi nolcak bakalım eve de gidemiom ???

kaldım istanbullardaaaaaaaaa kaldım istanbul :P

Never trust to you?, ı don't forget this... ;D

İşin garibi sizin okul yine şehir içinde bizim ki allahın dağında hadımköyde, bakalım halimiz nolcak?
Seni de istanbulda hapis tuttuk mervecim kusura bakma ;) ;D ;D

Safa Arıkan
24-01-2006, 11:41
Valla Safacım bu gidişle bu alışkanlıktan öte bi duruma doğru ilerleyecek.Ya bende bi hastalık başladı sınawdan sonra bi yoklama yapıyorum milleti benim kötü geçen sınawımda genel olarak kötü olan çoğunluktaysa kendimi 100 alacakmış gibi hissediyorum we mutlu oluyorum ;D Yani ''ya benle yada hiç kimse'' gibi bi mantık çıkıyo :D Yok abi yok bu finaller harbi denge mi bozdu benim :o Bu arada ya Kayseride hergün 10 dk da gittiğim okula 45 dakkada ulaştım kar yüzünden arabalar fırıl fırıl dönüyo, bir umuttur girdim içeri sınaw ertelenmiştir diye ;D Ne gezeeeer adam sorduğu sorularla beni fırıl fırıl dönderdi bu sefer :-[ Neyse Safanın da dediği gibi KURTARIRIZ ;D ;D ;D

Aslında sınavlardan çıkınca hiç kimseyle takılmadan unutacan sınavı, yoksa sınavları kafana takarsan işin var demektir. Baktın olmuyor boşveerrrr de yine takma kafana...;D ;D ;D

Merve Sezen
24-01-2006, 14:21
ehuehe ne diorsam o 8) 8)
çarşamba perşembe tatil yapmışlar bile ;) kırmaz zaten beni rektörcüm dedim çocuklar zorlanıo okula gidip gelmekte çarşambayı da tatil yapalım dedi yeterki sen iste çarşambayı da perşembeyi tatil yapıom ;D ;D ;D

eh safa artık sen karar veririrsin "never trust" or "never hesitate to trust" ::) 8)

Merve Sezen
24-01-2006, 14:42
İşin garibi sizin okul yine şehir içinde bizim ki allahın dağında hadımköyde, bakalım halimiz nolcak?
Seni de istanbulda hapis tuttuk mervecim kusura bakma ;) ;D ;D
istanbul da hapis kalmak önemli diil yapçak çok güzel şey var da evde hapis kalmaya daha ne kadar katlanıcam bilemiorum..

şu sizin okulu hakkaten merak etmeye başladım.. bi gün ziyaretinize geliyim bakıyım ünifeb fatih beni nası ağırlıcak ::) :P

Safa Arıkan
24-01-2006, 16:32
istanbul da hapis kalmak önemli diil yapçak çok güzel şey var da evde hapis kalmaya daha ne kadar katlanıcam bilemiorum..

şu sizin okulu hakkaten merak etmeye başladım.. bi gün ziyaretinize geliyim bakıyım ünifeb fatih beni nası ağırlıcak ::) :P

Trust ama hala bizim üniversite tatil duyurusu falan yapmadı:(

Her zaman bekleriz üniversitemize 1907ÜNİFEB - Fatih Üniversitesi
olarak son derece misafir perverizdir ;)

Merve Sezen
24-01-2006, 18:06
Trust ama hala bizim üniversite tatil duyurusu falan yapmadı:(

Her zaman bekleriz üniversitemize 1907ÜNİFEB - Fatih Üniversitesi
olarak son derece misafir perverizdir ;) *
yaa habertürk te fatih te tatil dio ;)
walla çok reliable gördüm kendimi cnm 8) ;D

gelirim gelirim bi çayınızı içerim zaten senin benm arkadaşlarıma benzeyen arkadaşların var sıkıntı da çekmemiş olurum :P :D

hem gelmişkende bi denetlerim bakalım fatihfeb çalışıo mu çalışmıomu :P :D

Ozan Çetinkaya
24-01-2006, 18:12
aa merve..sen türkçe işletebiliyomuydun?

Merve Sezen
24-01-2006, 22:10
aa merve..sen türkçe işletebiliyomuydun?
ooof off ben ne çektiysem bi derslermden bi de sizden çektim..
başka bi okula naklimi isticeem ::) :(

Safa Arıkan
24-01-2006, 22:21
ooof off ben ne çektiysem bi derslermden bi de sizden çektim..
başka bi okula naklimi isticeem ::) :(

Sen gel bizim üni'ye Merve ;)

Merve Sezen
24-01-2006, 22:58
Sen gel bizim üni'ye Merve ;)
diosun... peki ben bu teklifi bi düşüneyim... 8)::)
.
.
.
.
düşündüm taşındım peki geliorum ;D

(dakkada sattı fln demesin kimse valla napıyım profesyonel olmak lazım hayatta ::) :P )

Safa Arıkan
24-01-2006, 23:14
diosun... peki ben bu teklifi bi düşüneyim... 8)::)
.
.
.
.
düşündüm taşındım peki geliorum ;D

(dakkada sattı fln demesin kimse valla napıyım profesyonel olmak lazım hayatta ::) :P )

Boşver sen marmarayı ;) ;D

Ozan Çetinkaya
25-01-2006, 01:44
dakkada satıldık

Merve Sezen
25-01-2006, 02:57
dakkada satıldık
al işte hem beni üzerler hem de bööle trip yaparlar
marmaramın güzel insanları napçam ben sizinle ??? ::)

safa transfer teklifini şimdilik rafa kaldırdım ama bu demek deildirki...
neyse bunu bilare konuşuruz ;) ;D

Safa Arıkan
25-01-2006, 03:06
al işte hem beni üzerler hem de bööle trip yaparlar
marmaramın güzel insanları napçam ben sizinle ??? ::)

safa transfer teklifini şimdilik rafa kaldırdım ama bu demek deildirki...
neyse bunu bilare konuşuruz ;) ;D

Teklifimiz daima geçerli Merve ;) ;D

Safa Arıkan
26-01-2006, 22:16
Arkadaşlar net'te gezinirken işletme okuyanlar veya mezunları için bir internet sitesi buldum;
www.isletmeciyiz.biz

Merve Sezen
26-01-2006, 23:10
teşekkürler safa...

İlker Ustaoğlu
23-05-2006, 19:26
merhaba arkadaslar

Amir Özkul
29-06-2006, 19:39
ya abi işletme okuycam ben bu sene 1.sınıf olucam da şöyle biraz okudum içime hafakanlar bastı yaa biraz moral verir insan ;D

Safa Arıkan
24-07-2006, 09:54
Değerli işletme okuyan kardeşlerim nerelerdesiniz....?
Size sesleniyorum alooooooo....

Amir Özkul
24-07-2006, 12:18
geldim işte :)

Safa Arıkan
18-08-2006, 13:33
geldim işte :)
Senay kaçıncı sınıftasın?

Mehmet Yücel
18-08-2006, 13:55
herkese slmlar

Safa Arıkan
18-08-2006, 15:03
herkese slmlar

Merhaba Mehmet, sende işletme okuyorsun heralde ;)

Mehmet Yücel
20-08-2006, 16:04
ewt bu sene 4 e geçtim

Ufuk Peker
04-09-2006, 22:27
alın size bir işletmeci daha.ben,bizzat,kendim yani ufuk:)

İlker Ustaoğlu
08-09-2006, 23:44
dostum cevap harika

Şener Aydın
09-09-2006, 11:27
merhaba meslektaşlarım aydınlık türkiyenin genç yöneticileri

Safa Arıkan
27-09-2006, 01:58
Saygıdeğer meslektaşlar,
ders sezonu başladı herkese başarılar:)

İlkim Sencar
16-10-2006, 19:58
sağol ya ben birinci sınıfa başladım ama iktisattan hiç bişi anlamıom yaa nası geçcem ben?:(

Servet Güldeş
16-10-2006, 20:43
sağol ya ben birinci sınıfa başladım ama iktisattan hiç bişi anlamıom yaa nası geçcem ben?:(

yata yata

benim tanıdıklarım öyle yapıyor ;)

İlker Ustaoğlu
17-10-2006, 00:29
marifet calısarak gecmek değil servet kardes yata yata gecmek bi ben beceremiyorum bunu :(

İlkim Sencar
17-10-2006, 17:00
bende beceremiom:(bak muhasebeci 48 sayfa çalışın kaldırcam dedi paşa paşa çalıştım yani yata yata olmuoki:(

Kemal Çelik
27-10-2006, 01:23
ben de ingilizce işletme son sınıf birinci sınıflara tavsiyem çok da kolay bir bölüm değil işi sıkı tutun gittikçe zorlaşıyor:)

Çağdaş Ünlütürk
14-11-2006, 12:38
Bende sbf-işletme,gerçekten zor,sıkı tutmak lazım bi de bizim okulda geçme barajı 70,kaldık galiba,seneye inşallah:p
Ya da önümüzdeki maçlara bakıcaz:D

Safa Arıkan
12-12-2006, 12:59
En basit bölümlerden biridir işletme yani tabiri kesinlikle caizdir ki yata yata geçersiniz;)

Ha bu arada ingilizce işletme okuyan arkadaşlara yardım edilir;)

Kadir Yetimoğlu
19-12-2006, 21:18
merhaha ark.lar.. benim bi maruzatim var..

GİRİŞİMCİLİK dersinde ödev olarak "GÜVEN YÖNETİMİ İLE İLGİLİ MAKALE"
verildi.. bu konuda bilgisi olan varsa. bu makaleleri nerden nasil bulcam,bi yol gösterirlerse sevinirim..

Neşe Çelikoğlu
01-03-2007, 14:35
İşletmeci istemiştin ya ben de geldim Çiğdem ama dertliyim :D

Birileri bana şu muhasebe uygulamalarını nasıl atlatacağım konusunda destek olabilir mi ya! Sırf muhasebe ve bu dersin muadilleri yüzünden mezun olamayacağım ben!

Çağatay Arslan
09-03-2007, 17:09
slm 1907unifeb tayfası:valla bu işletmeciler olarak bişeyler yapalım yarın öbur gun,okul bitince asil fenerbahce camiasında kosturalım.bu arada kıbrısa tatıle gelmek ısteyen arkadaslarımızı beklıyoruz. uluslararası kıbrıs univ aktıvasyon;çağatay arslan

Fatih Baştan
09-03-2007, 20:37
Biri işletmeci mi dedi:cool:

Selam arkadaslar bu başlığa aboneyim artık işletme hadi bakalım dayanışmasııııııı :dans:

Buket Durak
16-03-2007, 21:42
Merhabalar sewgili meslektaşlarım:serefe:

Safa Arıkan
19-03-2007, 21:24
İşletme bölümüne şu son sınıfa kadar yata yata geçeriz düşüncesindeydim ama bu sene birinci ve ikinci dönem aldığım ana dersler ömrümü çürüttü. Neyse az kaldı bitiyor siz değerli sevgili renkdaşlarım ve meslektaşlarıma sabır diliyorum;)

Buket Durak
19-03-2007, 23:04
[quote=Çiğdem İnci;404572]
Bu arada Buketcim 'W' yerine 'v' kullanırsan çok sevincem

Peki:) Dikkat edicem...

Buket Durak
19-03-2007, 23:07
İşletme bölümüne şu son sınıfa kadar yata yata geçeriz düşüncesindeydim ama bu sene birinci ve ikinci dönem aldığım ana dersler ömrümü çürüttü. Neyse az kaldı bitiyor siz değerli sevgili renkdaşlarım ve meslektaşlarıma sabır diliyorum;)

Vallahi herkes öyle zannediyor fakat yaşamayan bilemez cefasını biz çekiyoruz...Daha ilk sınıftayım ama lanet ettim...:( Allah herkese sabırlar versin ne diyelim...;)

Neslihan Konukçu
21-03-2007, 18:01
merhaba meslekdaş ve renkdaşlarım ben de geldimm...:D

Mustafa Ünal
21-03-2007, 23:39
!!

Neslihan Konukçu
22-03-2007, 02:36
Hoşgeldin hemde ingilizce! Allah yardımcın olsun;) "welcome" yazardım ama Çiğdem kızıyor:rolleyes: :p
hoşbuldukk.... sağol yaa cidden Allah yardımcımız olsun. ben de "hoşgeldin" i tercih ederimm artık bıktım ingilizceden:) ;)

Onur Karaaslan
22-03-2007, 12:24
arkadaşlar tüm meslektaşlarımı yönetim aşkıyla selamlıyorum :)

Çağatay Arslan
22-03-2007, 16:25
sevgili meslektaşlarım kıbrıs cok guzel,havalar ısınıyor hepinizi tatile beklıyoruz.fb tv programcısı çagkan neseli ve kameramanı azız abi geldi.cok mutlu oldular,yani misafirlerimizi biz cok iyi agırladık.tüm unifeb camiasındakı arkadaslarımızı da tatıle beklerız.

çağatay arslan-uluslararası kıb. univ. organızasyon

Neslihan Konukçu
27-03-2007, 03:41
işletmeciler nerdesiniz yaaa:???:

Çağatay Arslan
29-03-2007, 15:28
işletmeciler haydi boş durmayalım,forumu canlandıralım,bu arada bus301 alan varmı(human resources management)bu ders bayagı bi zor napacam bilmiyorum...10 mayıs ta kıbrısta 100.yıl balomuz var...gelebilen fedakar kanaryaları bekliyoruzzz.

Ali Bayram
29-03-2007, 19:22
bende burdayım arkadaşlar,aranıza yeni katıldım sayılır
kendinize iyi bakın,dersler zor dimi sizinde:kizgin:
uzatmadan şu okul bitsin bişey istemiyorum

Neslihan Konukçu
30-03-2007, 19:43
işletmeciler haydi boş durmayalım,forumu canlandıralım,bu arada bus301 alan varmı(human resources management)bu ders bayagı bi zor napacam bilmiyorum...

evet yaa biz işletmeciyizz yakışmaz bize böle cansızlık...;) ben daha 1. sınıfımm almıorumm ama şimdiden korkmaya başladım herkes çok zor dio human resources a :(

Neslihan Konukçu
30-03-2007, 19:44
bende burdayım arkadaşlar,aranıza yeni katıldım sayılır
kendinize iyi bakın,dersler zor dimi sizinde:kizgin:
uzatmadan şu okul bitsin bişey istemiyorum

hoşgeldinnn... dersler zor tabi zor olmaz mıı:( emin ol bizim de tek temennimizz uzatmadan bitirebilmek:p

Çağatay Arslan
30-03-2007, 19:57
neslihancım valla allah sana sabır versın bız 3 .sınıf olduk sayılır,ama sen bayagı bı okuyacan ama bu gidişle bende sizin dönemle mezun olurum bu unifeb işleri bayagı bı ugrastırıyor ama olsun hayat tarzımız 1907ünifeb.kıbrısada beklerız.işletmecıler boş durmayalımm.:serefe:

Neslihan Konukçu
30-03-2007, 20:56
neslihancım valla allah sana sabır versın bız 3 .sınıf olduk sayılır,ama sen bayagı bı okuyacan ama bu gidişle bende sizin dönemle mezun olurum bu unifeb işleri bayagı bı ugrastırıyor ama olsun hayat tarzımız 1907ünifeb.kıbrısada beklerız.işletmecıler boş durmayalımm.:serefe:

çok teşekkür ederim çağataycım... yok ya öle deme umarım hemencecik mezun olursun. kıbrıs teklifini düşüncem:D ;)
hadi işletmecilerrrr:dans:

Merve Sezen
30-03-2007, 21:02
işletmeciler haydi boş durmayalım,forumu canlandıralım,bu arada bus301 alan varmı(human resources management)bu ders bayagı bi zor napacam bilmiyorum...10 mayıs ta kıbrısta 100.yıl balomuz var...gelebilen fedakar kanaryaları bekliyoruzzz.
ben 3. sınıftayım human resource management dersini geçen dönem aldım.fazlasıyla sıkıcı bi derstti ezberleyip geçtim bi zorluğu yoktu ama bi daha bu tarz bi ders görmek istemem asla!!

Neslihan Konukçu
30-03-2007, 21:09
ben 3. sınıftayım human resource management dersini geçen dönem aldım.fazlasıyla sıkıcı bi derstti ezberleyip geçtim bi zorluğu yoktu ama bi daha bu tarz bi ders görmek istemem asla!!

:agla: desene iş ezbere kaldııı

Ufuk Kesici
31-03-2007, 18:56
Meslektaşlarımı selamlıyorum...İşletmeciler olarak bizlerin bulunduğu bu forumu hep birlikte işletelim;)Bende sizlerleyim artık..!

Neslihan Konukçu
31-03-2007, 19:27
Meslektaşlarımı selamlıyorum...İşletmeciler olarak bizlerin bulunduğu bu forumu hep birlikte işletelim;)Bende sizlerleyim artık..!

aramıza hoşgeldinnn:)

Ufuk Kesici
01-04-2007, 02:28
teşekkür ederim neslihan :)

Çağatay Arslan
01-04-2007, 19:47
arkadaslarım cıdden kıbrısa gelmenızı cok isterim.benim evimde var burda olmadı okulumuzun otelı bızım elimizde hepinizi bekliyorum.buralar ist dan sonra number one.10mayısdakı baloya cok yogulastık,ınanırmısınız yönetım kurulu olarak beraber yatıp kalkıyoz.(merak etmeyın hepımız saglamız):)

Çağatay Arslan
01-04-2007, 19:49
selimcim oralar biraz uzak kalıyo.biz ıst-kıbrıs gıt gel yapıyoz.ama imkanım olursa sana söz.

Çağatay Arslan
01-04-2007, 20:30
bugun pazar fenerde yendi,bızım işletmecıler yatıyomu ne yapıyoooo.yarın okull var quız war,ödev varrrrrrrrr,bana bi şeyler oluyo.bende gıdıyom ders calişmaya:kahve:

Onur Karaaslan
01-04-2007, 20:40
resmen 6 sında sınavlar başlıyor hala hiç bişey bilmiyorum nedir bu çilee yaaaaaaaa

Çağatay Arslan
01-04-2007, 21:15
bu pazartesınden itibaren quızler baslıyor,haftaya pztesıde vızeler...oooofff bu kıbrısa fabrıkatör olarak gelmek vardı...oku oku sınava gır,sonra kal o dersı bı daha al,,bu kısır döngu nezaman bıtecek...allahım sen butun unifeblilerin derslerine yardım et yoksa yoksa=:intihar:

Ufuk Kesici
02-04-2007, 00:31
Ufuk yanlış hatırlamıyorsam Kayseri deki unifeb toplantısına katılmıştın.Hafta sonu maçta seni yine burda görmek çok güzel olur bekliyoruz...Tabii diğer arkadaşları da;)

Selim allah bir mani vermezse insallah ordayım onurunda dediği gibi 6 sında sınavlar başlıyor ama 7sinde ordayız;)

Yine pastırma alırız:)

Neslihan Konukçu
02-04-2007, 05:27
bnm bugün başlıo sınavlarımmm. yani yaklaşık 6 saat sonra microeconomics sınavıyla açılışımı yapıorummm:agla:
haklısın çağatay bu kısır döngü bitmezzz:(
öğrenci olmak çok kötü yaaa...

Neslihan Konukçu
02-04-2007, 05:29
bu arada benim sınavlar 6sında bitio ve büyük ihtimalle maça geliorum. selim misafirperverliğini gösterirsin artık:D ;)

Çağatay Arslan
02-04-2007, 20:07
meraba neslihan bugun sınavının oldugunu söylemişsin nasıl gectı,sen yapmıssındır nede olsa sen 1907lisın ünifeblisin.bizim haftaya baslıyorrr.son 6 gun...bu arada bu aksam bizim sampıyonlugumuz bıraz daha garantı olacak.herkesın kulagı bu aksam ankarada olsun.geençlerbirliğine basarılar

Çağatay Arslan
02-04-2007, 20:24
kanka mantımı dedınnnnn:dans:hayatımda iki sey benım için vazgecılmezdır.1-sanlı kanaryamızfenerbahce 2-mantııı:)

Neslihan Konukçu
03-04-2007, 02:40
meraba neslihan bugun sınavının oldugunu söylemişsin nasıl gectı,sen yapmıssındır nede olsa sen 1907lisın ünifeblisin.bizim haftaya baslıyorrr.son 6 gun...bu arada bu aksam bizim sampıyonlugumuz bıraz daha garantı olacak.herkesın kulagı bu aksam ankarada olsun.geençlerbirliğine basarılar

evet çağataycım hem de iki sınavım vardı. valla nasıl geçti ben de bilmiorum umarım fenerbahçeli olmam bi işe yarar :D
teşekkür ederim...;)

Neslihan Konukçu
03-04-2007, 02:42
Mantı var buyrun;)

çağataya kesinlikle katılıorummmm...
en sevdiğim yemektir mantı. ayy canım çekti :(
davetin için teşekkürler selim seve seve gelirimmm:)

Çağatay Arslan
03-04-2007, 16:08
tum ünifebli arkadaslarımıza vıze haftalarında basarılar diliyorum,özellıkle gelecegın işletmecilerine...biz olmasak piyasalar da olmaz....:serefe:

Çağatay Arslan
03-04-2007, 16:11
oh siz gidin mantı yıyın bızde burda sınava gırelım...:agla: barı mantı yersenız foruma yazmayın bana bişeyler olabılır.(walla şişer)

Çağatay Arslan
03-04-2007, 16:17
bu arada neslıhan kızma ama bı rekabet baslattım.sen benden işletme mesajı olarak fazla yazmıstın.ben o farkı kapattım ve bu mesajımla senı geccccctıım:dans: ben 13 sen 12.hadi bakalım kapışma baslasın.:) alemde teksın degışilmezsın ünifeb sen bizim hersiyimizsin..

Çağatay Arslan
03-04-2007, 16:23
bide bu bus210 var(social policy)galiba. o ders nasıl ya bizim hoca derste daldan dala atlıyor.bişey anlamıyorum.bide gecen sene de baska bı ders almıstım ondan benı sevmez fenerliyim diye.gecen dönem 2-1 lik mactan sonra arabasına unifeb stikerı yapıstırdım.allah kahretsın ben böleyım:dans:

Çağatay Arslan
03-04-2007, 17:47
arkadaslar eco102 yı alıyorum.(utanarak söyluyorum halen gecemedım)hoca mortgage hakkında bılgı getırın dedı.bi kac sıtede aratdırdım ama istegim gibi yok.yardım eden olursa memnun olurum.yeter bu sene geceyım bu dersı ya..

Musa Çakır
03-04-2007, 18:56
marmara işletme 1, sınıf...

Çağatay Arslan
03-04-2007, 19:26
bende 3.sınıf olcam ama bayagı bı altdan dersım var.sızle beraber mezun oluruz artık.bu işletme sayfasını hıt yapcaz senınde destegını beklıyoruz.sınavlarında basarılar dılerım

Neslihan Konukçu
04-04-2007, 00:54
bu arada neslıhan kızma ama bı rekabet baslattım.sen benden işletme mesajı olarak fazla yazmıstın.ben o farkı kapattım ve bu mesajımla senı geccccctıım:dans: ben 13 sen 12.hadi bakalım kapışma baslasın.:) alemde teksın degışilmezsın ünifeb sen bizim hersiyimizsin..
bence rekabet sadece tek taraflı başlamış çağatay çünkü benim böle bi yarışa girmeye hiç niyetim yok

Çağatay Arslan
04-04-2007, 15:57
aman yanlış anlamayasın...espırı içerikli dedim.hatta istersen dememıs bıle olayım.kib

Neslihan Konukçu
05-04-2007, 06:54
aman yanlış anlamayasın...espırı içerikli dedim.hatta istersen dememıs bıle olayım.kib
ortada yanlış anlaşılcak bişe yok ki sadece yarışma gibi bi durumun söz konusu olmadığını, en azından benim açımdan söz konusu olmadığını belirtiyorum

Neslihan Konukçu
05-04-2007, 06:55
Yoklama alıcak diye pazarlama dersine gittim hoca gelmedi ben gitmeye maç bileti bitmiş:( Sevmiyorum okulu:kizgin:...
ben de sevmiorum okuluuu:( üzüldüm senin adına

Çağatay Arslan
05-04-2007, 13:31
bende yanlış anladın sanmıstım,yınede coook sorry.:)

Ufuk Kesici
05-04-2007, 22:27
Yarın sınav startı..

Öbürgün kayseri;)

Şafak Dülger
05-04-2007, 23:42
Ufuk ders çalışsana sen Halen forumdasın bak, yoklama alıyorum

Ticaret Hukuku'na benmi gireyim bu saatten sonra;)

Kayseri'de biraları sen ısmarlarsın yoksa:)

Ufuk Kesici
06-04-2007, 00:37
sen rahat ol şafak biralar benden;)
sınavlara girmiyoruz deplasmana gidiyoruzzz;)

Neslihan Konukçu
06-04-2007, 20:42
17 Nisan doğumgünüm ve Ticaret Hukuku sınavı ertesi günde Pazarlama:( Okulu sevmemem için nedenler artıyor:o

benim de 17 Nisan doğum günüüümm:)

Neslihan Konukçu
06-04-2007, 20:53
hehe benim sınavlar bitti :D :dans:

Ufuk Kesici
06-04-2007, 21:59

Neslihan bugün sınavları başlamıs biri olarak vermiş oldugun motivasyonunu en iyi sekilde deegerlendirecem!!:(

Onur Karaaslan
06-04-2007, 22:19
Neslihan bugün sınavları başlamıs biri olarak vermiş oldugun motivasyonunu en iyi sekilde deegerlendirecem!!:(

ufuk nedir bu çile ya kafayı yecem resmen daha 5 sınav varrrrrrrrrr

Kemal Çelik
07-04-2007, 03:05
Benim de bitti:D,sınavları devam eden herkese sınavlarında başarılar;)

Neslihan Konukçu
07-04-2007, 11:05

peki:p :cool:
başarılar hepinizeee:)

Onur Karaaslan
09-04-2007, 00:45
nasıl gidiyor arkadaşlar sınavlar ben stresten bunaldım yaws

Neslihan Konukçu
09-04-2007, 07:02
nasıl gidiyor arkadaşlar sınavlar ben stresten bunaldım yaws
sınavlarım bitti yaa bitmeseydi ben de stresli olurdum:D :D :cool:

Ufuk Kesici
10-04-2007, 02:56
cuma gelior cumaa yale le yaaa lele sınav bitiyor cumaa yaleee lee leee;)

Neslihan Konukçu
10-04-2007, 18:22
cuma gelior cumaa yale le yaaa lele sınav bitiyor cumaa yaleee lee leee;)
daha cumaya çok var yaaaa:D

Ufuk Kesici
11-04-2007, 15:36
20 nisan gelecek mi ya le le ya le le sınavlar bitecek mi ya le le ya le le:o :???:

20 NİSAN GELECEKKK yaa leee yalleee 20 NİSAN ANTEP'E ya lee lee lee leeeee..!;)( cok iyi oldu)

Onur Karaaslan
11-04-2007, 19:03
Ne yazık ki 20 Nisanda iki tane sınavım var sabah 9 ve ö.s. 13:30 bu yüzden maça yetişmem imkansız keşke maç cumartesi falan olsaydı:( Malesef gelemiyorum Ufuk:( Bu arada öğrendiğim kadarıyla sınavın yüzünden Kayseri ye gelememişsin seni şimdi daha iyi anlıyorum:(

BU HAFTA CUMArtesi BİTİRİYORUZ SINAVLARI aynı gün sınavdan sonra erkek basketbol takımımızı desteklemeye herkesi bekliyoruz bir hafta sonrada 20 sinde antepe gidiyoruz bitin artık sınavlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

Dora Doğruyol
11-04-2007, 19:06
bugun alıyoruz maçı bu böyle biline...

Onur Karaaslan
11-04-2007, 19:19
bugun alıyoruz maçı bu böyle biline...

gırtlağımı patlatacam oturduğum yerdeeeeeee

Neslihan Konukçu
12-04-2007, 03:52
bitin artık sınavlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

bitmeezz:D

Onur Karaaslan
12-04-2007, 12:30
bitmeezz:D

buraya kadar gelmiş neslihan c.tesi bitti diye yazacam buraya üstüme gelme zaten bunaldım :agla:

Neslihan Konukçu
12-04-2007, 12:32
buraya kadar gelmiş neslihan c.tesi bitti diye yazacam buraya üstüme gelme zaten bunaldım :agla:

peki:D
biter biterr az kalmış:p

Onur Karaaslan
12-04-2007, 12:34
peki:D
biter biterr az kalmış:p

en azından bitmeli :D

Neslihan Konukçu
12-04-2007, 12:35
en azından bitmeli :D

eveett
daha finaller var:D

Onur Karaaslan
12-04-2007, 12:37
eveett
daha finaller var:D

neslihan bak 2 saat sonra soınava gidecem stresliyim diyorum sen bunları bitirmeden insanı final stresine sokuyosun :( yavaş yahu

Neslihan Konukçu
12-04-2007, 12:41
neslihan bak 2 saat sonra soınava gidecem stresliyim diyorum sen bunları bitirmeden insanı final stresine sokuyosun :( yavaş yahu

kötüyüm ben kötüyümmm...:D
tamam tamamm :hakem: bu bana...
başarılar diliim ben sanaa ve susiim:cool:

Onur Karaaslan
12-04-2007, 12:42
teşekkürler bende sana reklamımızı yapim ufuk ve benim

kartın oksa tavsiye ederim hemen edin

http://www.fenerbahce.com.tr/Content.aspx?CID=5865

Neslihan Konukçu
12-04-2007, 13:00
teşekkürler bende sana reklamımızı yapim ufuk ve benim

kartın oksa tavsiye ederim hemen edin

http://www.fenerbahce.com.tr/Content.aspx?CID=5865

harbi reklam yaptın yaniii:rolleyes:

Onur Karaaslan
13-04-2007, 14:57
harbi reklam yaptın yaniii:rolleyes:

demiii

Ali Bayram
13-04-2007, 23:42
içim dışım risk oldu.. huff:kizgin:
başarılar vizesi olan meslektaşlarıma,herkese

Çağatay Arslan
14-04-2007, 23:14
ohhhhhhhhh be sonunuda vızeler bıttı.şimdi unifeb zamanı gercı vıze haftasıda balomuz için saatlarce sponsor aradık ama şimdi daha fazla zaman ayırcaz.bu arada tum unifeb camıasına duyuru kıbrısda bır ilki gerceklerstırdık adada suanda 60metreye 7 metre fenerbahce bayragı yaptırdık.en buyuk bızız.ama o bayragı asması kaldırması bayagı yoruyor.10kisi asıp topluyoruz.tum unifeb camıamıza sevgıler.sınavı bıtenlere gecmıs olsun bıtmeyenlere allah sabır versın..:serefe:

Çağatay Arslan
14-04-2007, 23:24
bu arada bayragımızı görmek isuyeyen arkadaslar için uluslararası kıb üniv. bayramız bölumune gırebılırler.(boynunda atkkı olan benımm):dans:

Onur Karaaslan
17-04-2007, 17:21
vizeler bitti basket maçında sesler kısıldı ANTEP e hucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmm

Ufuk Kesici
17-04-2007, 21:52
İşletmeci arkadaslarım Selim TUTLU ve Neslihan KONUKÇU Dogum günlerinizi ayrı ayrı kutlarım nice mutlu ve kariyer dolu senelere..

:);)

Neslihan Konukçu
17-04-2007, 23:54
İşletmeci arkadaslarım Selim TUTLU ve Neslihan KONUKÇU Dogum günlerinizi ayrı ayrı kutlarım nice mutlu ve kariyer dolu senelere..

:);)
çok teşekkürler ufuk. hep beraber işletme yollarında nice kariyerlere:D

Çağatay Arslan
19-04-2007, 20:14
selım dostum kusura bakma bıraz gec kaldım.kacgundur internetden kopuktum.nıce mutlu yıllara...

Ceren Altun
21-04-2007, 02:09
Arkadaşlar, bir işletmeci olarak hepinize merhaba:):) Gerçi daha tanışmadık ama dgünleri olan arkadaşların doğumgünleri kutlu olsun... Bu arada Dokuz Eylülde de vizeler hala devam ediyo:(:( Daha 2.sınıfım ama bu işletme ömrümü yedi benim:( Tekrar görüşünceye dek hoşçakalın:) Bu arada 100.YILIMIZDA DA bizden sana hep destek tam destek fenerbahçem:):):) (FB hakkında bişey yazmazsam çatlarım da:)

Onur Karaaslan
22-04-2007, 17:07
Arkadaşlar, bir işletmeci olarak hepinize merhaba:):) Gerçi daha tanışmadık ama dgünleri olan arkadaşların doğumgünleri kutlu olsun... Bu arada Dokuz Eylülde de vizeler hala devam ediyo:(:( Daha 2.sınıfım ama bu işletme ömrümü yedi benim:( Tekrar görüşünceye dek hoşçakalın:) Bu arada 100.YILIMIZDA DA bizden sana hep destek tam destek fenerbahçem:):):) (FB hakkında bişey yazmazsam çatlarım da:)

mrb ceren bu işletme hepimizin ömrünü yedi :)

Neslihan Konukçu
25-04-2007, 01:34
ya yine sustunuz. sınavlarınız da bitti hadi amaaa:)

Onur Karaaslan
28-04-2007, 21:29
ya yine sustunuz. sınavlarınız da bitti hadi amaaa:)

SINAVLAR BİTTİ KARİYER GÜNLERİNİDE DÜZENLEDİK ARTIK GEZME ZAMANI NESLİHANN ;)

Neslihan Konukçu
29-04-2007, 01:05
SINAVLAR BİTTİ KARİYER GÜNLERİNİDE DÜZENLEDİK ARTIK GEZME ZAMANI NESLİHANN ;)

oo ii gezmeler bakalıım. şimdi dalga geçme sırası sizde benim sınavlarım başlıo:( :( :o

Çağatay Arslan
29-04-2007, 02:57
arkadaslar nasılsınz?biz mahvolduk bu yapacagımız balo bızı mahveddı.1aydır sabah 9 aksam 5 sponsor arıyoruz.mukemmel bir balo olacak ama durumumuz cok kötu arkadaslar bu işler cok zor.allah kımseye budurumu yasatmasın bu işin ierisi gözukmuyor balosa 12 gun kaldı....sanatcı demet akalın:)

Onur Karaaslan
29-04-2007, 03:11
oo ii gezmeler bakalıım. şimdi dalga geçme sırası sizde benim sınavlarım başlıo:( :( :o

vallla kolay gelsin neslihan ne diyim işin zor mersinin sıcakları başladı yani deniz sezonuda başladı bilmem anlatabildimmi :)

Neslihan Konukçu
29-04-2007, 05:00
vallla kolay gelsin neslihan ne diyim işin zor mersinin sıcakları başladı yani deniz sezonuda başladı bilmem anlatabildimmi :)

anlatabildin:(

Tuğba Tülü
29-04-2007, 05:35
iyi geceler arkadaşalar uykusu kaçanlar için:kahve:

Tuğba Tülü
29-04-2007, 05:38
dalgınlığımdan dolayı yanlış konuya yazdım özür dilerim:???: :???:

Neslihan Konukçu
29-04-2007, 06:37
iyi geceler arkadaşalar uykusu kaçanlar için:kahve:

bence uykun gelmiş;)

Çağatay Arslan
01-05-2007, 20:56
arkadaslar ne uykusu cezaları görmedınızmı o ney öle yaa.sonrad nıye fenerlıler agresıf nıye fenerlıler federasyonu sevmıyo,söylede böylede diyorlar,yazık gunah be emeklere yazık.100sereflı yılı gecırdık o bize yeter.bundan sonra fortıs kupasını alsak bıle bogazdan asagıya atalım.sırf federasyona nısbet olsun.ölümüne kanarya ölümüne 1907unıfeb o kadar:serefe:

Onur Karaaslan
10-05-2007, 21:30
millet nerdesiniz yaw sıcak havaları gördünüz tabi evde durmak yok

Çağatay Arslan
17-05-2007, 15:05
sampıyon işletmecıler nbr... bjk ts derken sımdı 6sde sıra.bu macda buyuk mevzular cıkcak.benkı a.samiyene deplasmana sayısızca gıden bırı olmamla beraber ben böyle bı pusulu hava görmedım.sadece nefret için sahaya cıkacaklar demedı demeyın.ama her turlu alayına.inönuyu 300 kişi nasıl bastıysak orayıda aynen öyle...

Neslihan Konukçu
21-05-2007, 15:15
finaller geldi bile :D bikaç saat sonra başlıooo :D
herkese başarılarrrrr...

İlker Aykut
22-05-2007, 15:02
şu işletme ne muhteşem bi bölümdür yaa :D mezun ol ve her işi yap :p

Onur Karaaslan
23-05-2007, 01:46
slm işletmeciler kısmetse seneye aranızda olacam artık aranıza alırsınız benı ;)

gel fikret gel gelde görr :) gerçekleri

Necati Kılıç
23-05-2007, 07:09
şu işletme ne muhteşem bi bölümdür yaa :D mezun ol ve her işi yap :p

Aynen öyle de bu iyimidir kötümüdür hala anlamış değilim :)

Onur Karaaslan
25-05-2007, 17:48
Aynen öyle de bu iyimidir kötümüdür hala anlamış değilim :)

iyidir iyi neticesinde tüm hayatın senin elinde ne olmak istiyorsan onu oluyosun :p

Ufuk Kesici
26-05-2007, 03:30
Finallerdee tüm meslektaşlarıma basarılar dilerim finallerdeen sonra görüselim:)

Onur Karaaslan
27-05-2007, 12:29
Finallerdee tüm meslektaşlarıma basarılar dilerim finallerdeen sonra görüselim:)

teşekkürle düşünceli arkadaşım sanada başarılar :serefe:

Safa Arıkan
01-06-2007, 13:57
Ve üniversite hayatımın son finaline bugün girdim ve artık bittiiii....

Çağatay Arslan
14-06-2007, 13:34
arkadaslar tum unıfeb camıasına ii tatıller dılerım özellıkle işletmecılere bu yaz neler yapıyoz beyler,işportacılıga devam mı.bıttı oley okul bıttı :dans:

Safa Arıkan
21-07-2007, 01:33
Valla okul bitti ama daha bakalım emayti, yeğıl, harvırd, landın sukul of ekonomix gibi üniversitelerden master için davet alıorum fakat bilemiorum ya napsam:P şaka maka bi yana ama daha okulun bittiğini kasım aralık gibi asker ocağında anlıcaz:)

Neslihan Konukçu
22-07-2007, 04:20
ne güzel yaa bitmiş okul. ben daha 2. sınıfa geçtim :( :(
asker ocağı baya zormuş öle diolar :D:D

Safa Arıkan
06-08-2007, 23:19
ne güzel yaa bitmiş okul. ben daha 2. sınıfa geçtim :( :(
asker ocağı baya zormuş öle diolar :D:D

asker ocağını yakında görcez heralde bugün yoklama kağıdı geldi:D

Ceren Altun
07-08-2007, 18:25
asker ocağını yakında görcez heralde bugün yoklama kağıdı geldi:D

Safa arkadaşım, yoklama kağıdın da gelmiş hayırdır, yolcudur abbas bağlasan durmaz mı yoksa:D :D Şimdiden hayırlı tezkereler sana.... Bu arada ben çok sıkıldım şu işletmeden yaaa, 3.sınıfa geçtim ama sağolsun şimdiden bıktırdı bizim hocalar:( Ya zor ders hiç yok ama okul bitmiyo ki...
Sen nasıl bitirdin şu bölümü, bi akıl ver bizlere;) :)

Safa Arıkan
08-08-2007, 01:18
Safa arkadaşım, yoklama kağıdın da gelmiş hayırdır, yolcudur abbas bağlasan durmaz mı yoksa:D :D Şimdiden hayırlı tezkereler sana.... Bu arada ben çok sıkıldım şu işletmeden yaaa, 3.sınıfa geçtim ama sağolsun şimdiden bıktırdı bizim hocalar:( Ya zor ders hiç yok ama okul bitmiyo ki...
Sen nasıl bitirdin şu bölümü, bi akıl ver bizlere;) :)

Eee yol göründü artık:) valla işletmeyi nasıl bitirdim bende pek bilmiorum ama çok kolay bir bölüm bazı dersleri biraz kassada kolay bir bölümdüryani çok şükür hiç ders bırakmadan mezun oldum:)

Neslihan Konukçu
10-08-2007, 16:03
Eee yol göründü artık:) valla işletmeyi nasıl bitirdim bende pek bilmiorum ama çok kolay bir bölüm bazı dersleri biraz kassada kolay bir bölümdüryani çok şükür hiç ders bırakmadan mezun oldum:)

kolay bölüm müüü:???: :???:
onu bi de bana sorun yaaa ne güzel kurtulmuşsun sen ben daha 2. sınıfa geçtimm :(:(

Özgür Erer
11-08-2007, 02:53
son 1 hafta benimde yatarak bittiğini düşünüyorum:D

İlker Aktaş
25-08-2007, 18:00
Kesinlikle çok kolay yahu bölümümüz:)

İnsanlar nefret ediyor hatta bizden o derece:D

Ufuk Kesici
31-08-2007, 18:35
zewklidir işletme bilhasa branş dersler o yüzden sıkıntı cektiğim söylenemez ama derslerde hoca faktörüde önemlidir..Şahsen gıcık kaptığım hocanın dersine girmem..!

Bekir Şahin
14-09-2007, 03:44
işletme enformatiği var mı yav :D

Amir Özkul
22-09-2007, 23:33
kolay bölüm müüü:???: :???:
onu bi de bana sorun yaaa ne güzel kurtulmuşsun sen ben daha 2. sınıfa geçtimm :(:(

Sen okula gitme, sonra da bana zor geliyor de...

İyi iş valla... :D

Seda Toykar
28-09-2007, 23:04
İşletme bölümüm ama maliyet muhasebesini sevmiyorum....

Çağatay Arslan
31-10-2007, 11:29
kıbrıstan slm arkadaslar,ben öncelıkle herkese basarılar dılıyorum.ve soruyom bir iş yerınde calısıyorsunuz ya da kendınız bi iş kurmak istiyorsunuz.farklı bi iş alanı olacak bu kuracagınız iş.yada olan bı işe yenı bı bakıs acısı kazancakdıracaksınız,nasıl bı iş planı yapardınız.hangı alana yönelıp o alanda farklı bı method olustururdunuz.not;klasık ve fazla sermaye getıren iş planları harıc.herkese basarılar.hade bakalım dökturelım.tum fıkırlere acıgız...

Derya Tumayer
31-10-2007, 20:37
merhaba Cagatay, sana da kolay gelsin.
ben isvecte bir bankada calistim part-time ve orada cok seyler ögrendim. bu calistigim banka cok guclu bir aileye ait bir kredi bankasiydi ve hic subesi yok dunya uzerinde gidip görulebilecek, sadece internet ve telefonla islem yapilabiliyor. ben de turkiye´ye böyle bir sistem getirirdim (tabi allah versin bana da o kadar guc ve parayi yaparim ama....)..
suan garantinin reklamlarini yaptigi gibi telefon bankaciligi. ama tamamen internet ve telefon uzerinden olmali, sifir subeyle..
bahsettigim bankanin adi ikanobanken, isvecte tek merkezden yönetiliyor,yamulmuyorsam eger rusya´da da acilacak ya da acildi.
istersen www.ikanobanken.se (http://www.ikanobanken.se) ye de bi bakabilirsin. umarim isine yarar.. tekrar kolay gelsin ;)

Çağatay Arslan
01-11-2007, 13:25
sahıp oldugun tecrubeyı bızımle paylastıgın için tesekkur ederım,cok guzel bi business idea,ama senınde belırtıgın gıbı bayagı bi capıtal gereklı bi iş.bizim yapacagımız business plan daha farklı conseptlere sahıp olacak.ama benımde param olsa yapacagım tek şey kendı bankamı kurmak olurdu.tekrar tesekkur ederım...

Derya Tumayer
02-11-2007, 01:15
simdi bu sizin yapacaginiz idea yapilabilir bisey mi olmali? o zaman super bi fikir var aklimda size de uyabilir hem cok da pahali bisey degil. Pariste bir restoran var, sadece bir tek masasi olan. ismini simdi hatirlayamadim. oraya musteriyi rezarvasyonla aliyorlar ve sira almak icin aylarca bekliyorsun. e tabi hesabin kalinligini ve restoranin luxunu sen dusun..
böyle bir fikir istanbul, kibris gibi yerlerde acaip tutardi, hele hele de lux bir bölgede..
bi de onu iyi bir pazarlayacaksiniz.. bu fikrin tamami normal bir restorandan daha ucuza gelir yani. ama dersen ki daha önce hic yapilmamis birsey olsun, ee öyle bi fikri de burda kimse sana söylemez kendisi yapar zaten :D

hadi kolay gelsin size :)

Çağatay Arslan
02-11-2007, 13:13
cok guzel bı fıkır resturant.hemde cok şık bişey.ama benden istenen biraz daha farklı.ya burda amac işten cok bırazda bıreylerı yaratıcılıga yönlendırmek,onların kac hamle sonrasını dusundugunu görmek ve gelıstırmek.

Çağatay Arslan
02-11-2007, 13:16
tatıle gıden zengın hayvan severlerın hayvanlarının bakıldıgı bi çiftlik...

Çağatay Arslan
05-11-2007, 13:00
inanılmaz ama gercek.kararım hayvanların bakıldıgı bi petshop gibi ama cıftlık tarzı bısey yapmaktı.kararımı werdım hocanın yanına gıtdım(hocamızda kıbrısda yıllarca rauf denktasın ekonomi danısmanlıgını yapmıs bı ekonomist)tam verırken bi su fıkrıde söyleyeyım dedım,hoca bı anda durdu ve dedıkı:table for 2.bu benım yıllardır dusundugum bı plan ama herkes bana bu fıkrımı söyleyınce; you are crazy dıyor dedı.biraZ KOnustukdan sonra hocayla odasından table for 2 projesını alarak cıktıgımı hatırlıyorum.ben arastırcam onun hakkında ama sende bana biraz fıkır yurutecegım kadar data yollarmısın.istersen maılde atabılırsın.yardımcı olursanız hem meslektas hemde renkdas olarak cok memnun olurum.

Çağatay Arslan
06-11-2007, 12:04
cevap?

Çağatay Arslan
06-11-2007, 12:39
derya bu konuda bana yardım edebılırsen sevinirim.ya projeyı attın ortaya kaldı benım basıma.napcam ya.

Çağatay Arslan
13-11-2007, 15:12
table for 2,yani iki kişilik bir masa.bır resturant dusunun o gun sadece size ve sizin için özel birine ait olacak.istersenız o masada hayatınızIN kadınına evlenme teklıfı edın,isterseniz bi dostunuzla dertlesın,istersenızde bi iş yemegı yiyin,hersey mukemmel,yemekler dunyanın farklı mutfaklarından alınmıs, lezzetde sınır tanımayan usta birı tarafından nezıh bı sekılde sunulacak.mekan kıbrısda,buranın rezervasyonu için haftalar belkıde aylar önce yer ayırtmanız gerekecek.(acıkca oraya gelecek adam,gece sonunda oraya bınlerce dolar döküp gıdecek ama,bır kurusunu bıle hesaplamıyacak,cunku hayatında gerı dönup yasamak istedigi nadır anlarda bırı olacak).EVET O SIZ OLSANIZ,oradan neler isterdınız?

Derya Tumayer
14-11-2007, 03:37
super olmus bu yaa. gercekten cok sevindim Cagatay ya,, sen patshop deyince bi daha girmedim buralara, keske mesaj atsaydin :)
neyse.. bu restoranin pariste oldugunu biliyorum sadece, ama kibrista neden olmasin..

bi kere menu cok lux ve kaliteli guzel yemeklerden olusmali.. eger özel bi istek varsa menunun disndn musteriye bunu sunma ihtimali en basiti olmali. ayrica muzik, servis, dekorasyon birinci sinif olmali. tabi ickiler de. sarabindan tut da özel siparislere kadar gidilmeli.. e tabi bi de misafirleri gelecekleri yerden özel bir otoyle alip getirmek de sart..
ya servisi cok cok cok abartabilirsin ama ayni anda hersey kaliteli ve sade olmali... daha brainstorming ve bilgi sart, ben restoranin adini bulmaya calisayim ;)
hadi kolay gele

Çağatay Arslan
14-11-2007, 12:46
meraba,öncelıkle sana cok tesekkur edıyorum,ya hoca prof adam bana demesınmı yıllardır bu işi planlıyom ben,bu iş için yer bile satın aldım,bende senın fıkrının önemını anladım.ya böyle bi yer abd deymıs hoca bıseyler dedıde,ben suan vızelerle ugrasıyorum vızelerden sonra baslıcam.o zaman artık senle paslasırız,eger senı mesgul etmezsen,baktın bızım cılgın prof. böyle bı yer acar,adanın tam ortasında...

Derya Tumayer
17-11-2007, 02:56
selam Cagatay, sana super haberlerim var. international marketing hocamla konustum, hoca paristeki yerin adini sanini ögrenecek benim icin, ben de tabi haberleri sana sutlayacayim direkt olarak..
bu arada bu proje ile ilgili baska hocalarimla konusuyorum, nerden nasil bilgi toplariz diye. yeni haberlerle dönecegim sana haftaya ;) hadi kolay gelsin

Çağatay Arslan
23-11-2007, 20:03
slm derya cok tesekkur ederım.bından öncekı özel mesajını ve bu mesajını yenı okuyorum.kusura bakma midterm haftasıydı bu hafta,hıç waktım yoktu.pazartesı den ıtıbaren dıaloga gecelım.bende hafta sonu 2gun ıstırahat edeyım.cok yoruldummm.burda havalar cok guzel ama bı hafta boyunca ders calıstık.

Safa Arıkan
23-11-2007, 22:28
Vayyy be 1907 ÜNİFEB işletmecileri bizler mezun olduktan sonra piyasaya çıktılar:) Çalışmalarınızda ve derslerinizde başarılar arkadaşlar;)

Derya Tumayer
23-11-2007, 22:32
Vayyy be 1907 ÜNİFEB işletmecileri bizler mezun olduktan sonra piyasaya çıktılar:) Çalışmalarınızda ve derslerinizde başarılar arkadaşlar;)

sagol Safa, sen napiyorsun simdi? is buldun mu, bulmakta zorlandin mi? Isletmeyi son bi kac haftadir Cagatay ve ben omuzladik, proje adina :)
hadi insallah bi ise yarar bu caba da o da AA alir, ben de fikrin nereye kadar gittigini görmus olurum ..

Safa Arıkan
23-11-2007, 22:40
sagol Safa, sen napiyorsun simdi? is buldun mu, bulmakta zorlandin mi? Isletmeyi son bi kac haftadir Cagatay ve ben omuzladik, proje adina :)
hadi insallah bi ise yarar bu caba da o da AA alir, ben de fikrin nereye kadar gittigini görmus olurum ..

Ne yapayım Derya b danışmanlık firmasında çalışıyorum ama geçici olarak malum aralık 12 de askere gideceğim vatani görevimi yapmak üzere. İnşallah hazırlamakta olduğunuz proje gerçekleşir

Çağatay Arslan
27-11-2007, 12:09
ah ah bizde okulu nezaman bıtırcez dıye kıvranıp duruyoz,ne bereketlı okul yaw oku oku daha 3olduk. derya bu projeyı AA yapmam(ımız) sart oldu cunku vızesı coook zordu buyuk bı ıhtımal dusuk alcam ne yaptıgımı ıı bılıyorum cunku:(.walla senın guzel haberlerını dort gözle beklıyorum..ilk önce yönetıcı özetı yazmamız lazımmıs ona baslamayı dusunuyorum..bu konuda tecruben varsa ıstersen maıl at ıstersende özelden mesaj atarsın.

Derya Tumayer
28-11-2007, 01:38
cagatay yönetici özeti ilk yapılmaz ki... ilk sayfaya konur ama ödev bitmeden yapılmaz!! ilk baslamamız gereken sey bence business plan olmalı.. hocan nasıl bisiy istiyo? takip edebilecegimiz bir iskelet verdi mi?

Çağatay Arslan
29-11-2007, 13:40
slm derya ya haklısın ya bugun hocayla konustum ilk sayfaya konuluyomus ama ilk yapılmazmıs.neyden ıstıyorsan basla dedı...mısyonumuz urun we hızmetlerımız,fınansal plan,pazar,uretım falan...ama ben daha ayrıntılı haber alıp sana dönecemmm..