Orijinalini görmek için tıklayınız : Emeği Geçenlere Teşekkürler.
Burçay Tiftikçi
04-05-2008, 01:13
Bugün 3 Mayıs. Atatürk'ün kulübümüzü ziyaret ettiği gün. Her 3 mayısta oldugu gibi 1907 Ünifeb olarak iade-i ziyareti gerçekleştirdik.
Bugün Ankarada'ydı 1907 Ünifeb ve bugün Fenerbahçe'nin Halkbankası ile çok önemli bir maçı vardı Ankara'da. "Fenerbahçe neredeyse biz oradayız" demedik boşuna. Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gidenler ve Ankara'daki arkadaşlarımız ziyaretlerinden sonra doğru Selim Sırrı'ya Fenerbahçemizi desteklemeye gittiler. Öyle güzel bir destek verdiler ki gerçekten tek kelime ile muhteşemdi.
Bu organizasyonun yapılmasını sağlayanlara, Türkiye'nin dört bir yanından gelip takımımızı orada desteklemeye gelenlere. Şahsım adına binlerce kez teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.
http://img370.imageshack.us/img370/3096/dscn3451gs4.jpg
Okan Uzunkaya
04-05-2008, 01:26
Çok güzeldi bugün televizyon başında bizlerin gördüğü görüntüler. Gurur duyduk. Amatör branşlara olan ilgi ve destek umarım ki artarak devam edecektir.
1907 Ünifeb yönetim kurulu amatör branşlar çalışma grubunu kurarak amatör branşlara ne kadar önem verdiğini gösterdi. Bizler de bu grup içerisinde elimizden geldiğince üyelerimizin bu branşlara ilgilerini artırmaya, onları bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye çalışacağız; çalışmaktayız.
Bu branşlarda mücadele eden sporcularımız ilgiyi, desteği fazlasıyla hakediyor. Bunu esirgemek bizlere yakışmaz. Bugün bunu esirgemeyen başta Ankara'dakiler olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelip Selim Sırrı Tarcan'da olan tüm üyelerimize teşekkürler.
Mustafa Ünal
04-05-2008, 01:34
Gerçekten çok muhteşem bir andı. Yüreklerin belki de nadiren kıpır kıpır ettiği bir andı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Onur Aloğlu
04-05-2008, 01:40
Günlerce bunu hayal ettim ben... Bambaşka bir gündü benim için...
Maçın 3 Mayıs' a denk geldiğini öğrendiğimde, çocuklar gibi sevindim, heyecanlandım. Maç saati 19:00 olarak açıklandığında ise bir o kadar üzüldüm. Sonra haber aldım ki maç 15:30' a alınmış. Ve düşündüm, Halkbankası yetkilileri, bu hamleyle şampiyonuluğu verdi dedim içimden. Aynı heyecanı yeniden büyüttüm içimde. Çünkü bu artık, sıradan bir amatör branş mücadelesi, sıradan bir final serisi olmayacaktı.
Futbol takımının şampiyonluğu kaçırma noktasına gelmesinden sonra, az çok biliriz ki kimsenin şevki kalmaz, kılını kıpırdatacak dermanı hissetmez kendisinde Fenerbahçeli. Sokağa çıkmak istemez, okula gitmek istemez, işleri Fenerbahçeli için angaryadır o dakikadan sonra. Fakat bu kez başka türlü bir büyü vardı sanki. Sonuç ne olursa olsun, Ata' sına koşan binlerce kilometre yol yapan 1907 ÜNİFEB' liler bugün Fenerbahçe' nin bir spor kulübü olduğu gerçeğini; bu gerçeğin peşinden, nefesleri yettiğince koşacaklarını ispatladılar.
Yukarıdaki resim çok şey anlatıyor. Sporcunun, taraftarıyla bütünleşmesini, taraftarın gönül verdiği renklerin her branşında yanında olmasını, hiçbir sonuçta bu desteğin kesilmeyeceğini ve Fenerbahçeli' nin dimdik ayakta olduğunu anlatıyor. O coşku, o sinerji yaşanmaya değerdi. Buna inanın. Denk gelirse tekrarını mutlaka izleyin. Hangi şehirden, hangi üniversiteden gelmiş olursa olsun, 1907 ÜNİFEB' liliği özümsemiş, Fenerbahçe' ye her anlamda artı değerler katmayı misyon edinmiş, yüzlerce "aydınlık" dolu yüzü sizler de göreceksiniz. Tek ses olmuş şekilde...
Bu bir görev değişimi esasında. Nöbeti, Ankara' daki Caferağa' dan, İstanbul' daki Caferağa' ya devrediyoruz. Bu takım, bu mücadele, bu azim, oyuncuların gözlerindeki ışık, bütün kupalara, şampiyonluklara bedel. Biz bu enerjiyi onlardan aldık, kendi heyecanımızı onlara kattık, yoğrulduk, bir bütün olduk. Bunun anlatılacak tarafı yok.
Bu sevinci daima birlikte yaşamak dileğiyle
Sevgiler.
Serdar Gönül
04-05-2008, 01:43
bugün aranızda olamamanın üzüntüsü içindeyiz keşke bizde aranızda olabilseydik emeği geçen bütün herkese ve organizasyona katılan bütün Ünifebli arkadaşlara teşekkürler inşallah bir dahaki Anıtkabir ziyaretinde bizde orada olucaz
Sercan Okur
04-05-2008, 03:54
Maçı izlerken gurur duydum, helal olsun emeği geçenlere...
İnanç Gülfidan
04-05-2008, 04:01
Bu çifte organizasyona katılamama rağmen televizyondan izlediğimde gurur duydum bir kez daha bu birliğin bir parçası olmaktan! Aslında bu fotoğrafta bizi en çok etkileyen sayıdan çok sapsarı bütünlük. Bu bütünlüğü eskisi gibi Telsim C Blok'ta, salonlarda tekrar sağlayabilirsek sadece görüntü olarak değil ses olarak da daha etkili oluruz. Şu fotoğrafı görüp maça koşmayacak bir taraftar yoktur herhalde.
İsmail Ayarığ
04-05-2008, 04:08
gercekten orada bulunmayı herks gibi bizde cok istedik gecen 10 kasımda oradaydık ama vize haftası dolayısıyla gelemedik gercekten cok üzüldüm. Ama bu oluşumun bir parçası olmak benim için her zaman gurur kaynağı oluyor.Gerçekten herkes bizim ÜNİFEB'den bahsediyor,yapılan organizasyonları herkes taraflı tarafsız tebrik ediyor.Gönüllerin bu kadar bir olduğu yüreklerin bu kadar büyük olduğu bir oluşum daha görmedim ben..
iyiki varsınız arkadaşlarım..
Ali Kethüda
04-05-2008, 04:18
Tribünde olma şansını yakalayan şanslı kitlenin içinden biri olarak, inanılmaz bir tribündü.Uzun zamandır hasret kalınan bir bütünlük ve ahenk içinde;tribünün maçı kazandırdığına inanıyorum,umarım amatör branşlara olan ilgi ve destek bununla beraber tekrar alevlenir ve artar.
Cihan Derici
04-05-2008, 04:25
arkadaslar basından beri hersey cok güseldi mükemmeldi emegi gecen katılan tüm arkadaslara tesekkür ederim inş nice hep beraber organızasyonlara....
Baturalp Soydaş
04-05-2008, 04:27
Tribünde olma şansını yakalayan şanslı kitlenin içinden biri olarak, inanılmaz bir tribündü.Uzun zamandır hasret kalınan bir bütünlük ve ahenk içinde;tribünün maçı kazandırdığına inanıyorum,umarım amatör branşlara olan ilgi ve destek bununla beraber tekrar alevlenir ve artar.
organizasyonda bulunan herkesin emeklerine,yüreklerine ve de boğazlarına sağlık:serefe:
Volkan Matur
04-05-2008, 04:33
Bende bu organizasyona katılma fırsatını yakalamış şanslı kişilerden biriyim.Gerçekten unutulmıcak bir gün yaşadım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Berk Ulupınar
04-05-2008, 04:38
Fazlası ile yorulmamıza rağmen çok güzel bir gündü.Tribün resimde de görüldüğü gibi çok sağlamdı.Herkese teşekkürler.
Selim Karakaya
04-05-2008, 04:41
Bu maçta olmak süperdi, muhteşemdi. Salondaki arkadaşlarımızın seslerine, ayaklarına sağlık. Arada bir bize su getiren dostlarımızada tşk.ler:rolleyes:
Doğa Aydın
04-05-2008, 13:50
Sabah resmi görünce duygulandım.
Gerçekten mükemmel bir görüntü. İşte hep bahsedilen, Amatör Branşlardaki oyuncu taraftar içiçeliği bu.
Şampiyonluk yolunda en önemli maçlardan birinin sonunda, Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncularının, taraftarla birlikte böyle bir karenin içine girmiş olmaları o kadar güzel ki.
Ben dün orada olamadım. Şu anda o kadar üzülüyorum ki... Ve orada o salonda olan arkadaşlara şimdi öyle gıptayla bakıyorum ki...
Helal olsun arkadaşlar, her birinize tek tek helal olsun. Ben o karede olsam, o resmi bastırıp, odamın bir köşesine asardım. Bilgisayarımda, telefonumda duvar kağıdı yapardım.
Son olarak da, bu görüntünün gerçekleşmesi için, günlerdir ne kadar emek sarfettiğini bildiğim, Ankara'daki tüm sorumlu arkadaşlara yürekten bir teşekkür ediyorum. Sizlerin de emeği çok büyük.
Taraftar ve takım omuz omuza, ŞAMPİYONLUĞA!
İlker Kökdemir
04-05-2008, 14:53
Her 10 Kasım ve 3 Mayısta olduğu gibi 1907 Ünifeb olarak Türkiyenin çeşitli yerlerinden gelen arkadaşlarımızla Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabirde ziyaret ettik.Türk bayrakları ve üzerlerimizdeki 1907 Ünifeb Ürünleri ile güzel bir görsel bütünlük ve disiplin içinde 3 Mayıs Anıtkabir ziyareti organizasyonumuzu başarılı bir şekilde tamamladık.
3 Mayıs tarihini önemli kılan başka bir etken daha vardı.Fenerbahçemizin amatör branşlarda son dönemlerdeki başarılı mücadelesi sonucunda Erkek voleybol takımımız Playofflarda finale yükselmişti ve maç Ankarada oynanacaktı.Maç saatinin 19:00 olduğunu öğrenince çok üzülmüş ve katılımın istediğimiz gibi olmayacağını düşünüyorduk,sevindirici bir haber alıp maçın 15:30'Da oynanacağını öğrendik.
1907 Ünifeb Amatör branşlar çalışma grubu olarak 1907 Ünifeb Tribün komitesi üyesi arkadaşlarımızla beraber Halkbank-Fenerbahçe maçının tribün ve katılım bazında maksimum seviyede iyi olması için gerekli bütün girişimlerde bulunduk,maçtan 1 gün önce Onur Aloğlu arkadaşımızla beraber salona gidip yetkililerle görüştük ve taleplerimizi belirttik.
Anıtkabir ziyaretinden sonra topluca salona gidip tribündeki yerimizi aldık,300'e yakın 1907 Ünifeb Üyesinin üzerlerindeki 1907 Ünifeb ürünleri ile salonda sap sarı bir renk bütünlüğü oluşturması gerçekten mükemmeldi.1907 Ünifeb ürünlerinin ne kadar önemli olduğu,sahip olunması ve giyilmesi gerektiğini artık hepimiz farketmeli ve uygulamalıyız.
Tribüne gelince bütün tezahuratlarımızı sırasıyla ve hakettiği derecede yüksek sesle söyledik.Top rakipteyken çalınan ıslık ve yapılan gürültülü sesler,aralarda girilen kontra besteler,kısacası tribünde mükemmeldik.Maç sonunda takımımızı çağırıp toplu fotoğraf çektirme fırsatımızda oldu.
Amatör branşlarda taraftarın sonuca nasıl olumlu etkilediğini,oyuncu taraftar ilişkisinin önemini,1907 Ünifeb ürünleri ile tribünde olmanın birliğimizin temsili,renk bütünlüğü ve tribün adına ne kadar önemli olduğunu ve bütün branşlarda takımımızın yanında olup desteklememiz gerektiğini hepberaber görmüş olduk.
Türkiyenin çeşitli illlerinden fedakârlık gösterip,kilometrelerce yolu aşıp,anlamlı Anıtkabir organizasyonuna gelebilen,Fenerbahçemizin maçına katılım gösteren 1907 Ünifeb üyesi arkadaşlarıma,maç organizasyonunda emeği geçen 1907 Ünifeb Amatör branşlar çalışma grubu,1907 Ünifeb Ankara ve İstanbul Tribün komitesi üyelerine,Başkanımız Yiğit Arman ile 1907 Ünifeb yönetim kurulu üyelerine teşekkürler.
Pankartlarımızın salona alınıp,asılması için gerekli girişimlerde bulunan ve bizlerle ilgilenen Fenerbahçe Spor KulübüVoleybol şubesinden sorumlu yöneticimiz sayın Hakan Dinçay'a teşekkürler.
Herşeyi ile unutamayacağımız ve anılarda kalacak güzel bir gün oldu.
Esra Çetin
04-05-2008, 14:55
Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkürler..sınavlarımız dolayısıyla Karamanoğlu Mehmet Bey olarak orda değildik ama kalbimiz sizinleydi..tekrar giden ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederiz..
Okan Şamiloğlu
04-05-2008, 14:59
Tekrardan gördük ki,salon maçlarında taraftarın etkisi çok fazla oluyor,bunu dünkü maçta çok daha fazla hissettik.Oyuncularımızın sürekli bizi alkışlaması,tempo tutması coşkumuzu onlara da yansıttığımızın kanıtıdır ve kafa kafaya giden setlerde sürekli biz aldık,ıslıklara rakibe hata yaptırdık.Bu maçın ayrıca her zamankinden farklı ve güzel yanı ise görsel bütünlüğün sağlanmış olmasıydı ..Keşke her maç yağmurluklarımızla ve ya polarlarımızla koşsak salonlara statlara...
Onur Aloğlu
04-05-2008, 15:06
Ayrıca, bu unutulmaz atmosferde büyük emeği olan Ankara' da bu orgnaizasyonun sağlıklı işlemesi konusunda sürekli fikir alışverişinde bulunduğumuz tribün komitesi üyemiz Canberk' e de çok teşekkürler.
Cem Demirtaş
04-05-2008, 15:19
öncelikle şu fotoğrafta bir yer bulmaktan dolayı gururluyum...biraz ankara da olmanın şansı daha çok ünifebli olmanın gururu diyelim...bi sayfa önceki onur aloğlu nun dediği gibi bu seri başka seri hatta seri değil bizim için büyük bir final...futbolda son dakikada gelişen olaylar 6s ye yenilmemiz şampiyonluk şansımızın bizim elimizde olmaması bile bizim için hiçbir engel teşkil etmeyeceğinin kanıtladık belki de...yanılmıyorsam 11 dalda mücadele vermekle kalmayan bu branşların hepsinde şampiyonluk için yarışan bir kulübe gönül vermiş olmanın mutluluğu,sporcularımızda da bu aşkı görmenin hazzı ile haykırmak istiyorum açıkcası İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM ve FENERBAHÇELİ OLMANIN GURURU BİZLERE YETER...son olarak bu muhteşem takımın tekrar ankara ya gelip bizim nöbetimiz sırasında şampiyonluk kupasını kaldırmasını istiyorum bütün kalbimle...
Burak Çankaya
04-05-2008, 15:48
dün yine iyiki Ünifeb liyim dedim günlerden birisiydi. herkesin yüzünden bu aidiyet duygusu gözlemleniyordu. İnsanın zor günlerinde bile yüzünü güldüren bu topluluk başıma gelen en güzel şeylerden biri..
Adem Gülnar
04-05-2008, 15:55
WEB Komitesindeki arkadaşlardan o güzel fotoğrafları bekliyoruz ;)
Fatih Suvaydan
04-05-2008, 16:03
emeği geçen herkese teşekkür ederiz...bu organizasyondaki fotolarda yer almak gurur verici...
Can Demir
04-05-2008, 17:25
Teşekkürler.
Sevilay Bal
04-05-2008, 17:25
Dün yapılan organizasyonumuzda emeği geçen bütün 1907-Ünifeb Ailesi bireylerine sonsuz teşekkürler.10Kasım'daki gibi çok ama çok güzel bir atmosferdi.Anıtkabirde 100LERCE ÜNİFEBLİ,100LERCE SARI LACİVERT RENKLERE GÖNÜL VERMİŞ İNSAN...
Keşke maça gelip o muhteşem tribünü görebilseydim:(
Dün yine iyiki FENERBAHÇELİYİM iyiki 1907 ÜNİFEB AİLESİNİN BİR BİREYİYİM dedim.Bu sözcükleri yineleyebileceğimiz daha nice organizasyonlara inşallah....
Güzide Ören
04-05-2008, 17:42
Çook güzeldi emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..
Recep Pektezel
04-05-2008, 21:47
İstanbul dışında kalpleri Fenerbahçe için atan, senede gidebilirse kadıköye bir kere giden, aşık olduğu renklere hasret arkadaşlarımız gibi bizde bu maçı iple çekiyorduk.Bu muhteşem günün yaşanmasında emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler.
Murat Karaman
04-05-2008, 23:06
' Orada olmak vardı.. '
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..
Mustafa Soysal
05-05-2008, 00:36
orda olmanın haklı gururunu giresun olarak yaşadık ancak bizim oraya gelmemizde başta 1907unifeb yönetim kuruluna ve abilerimize teşekkürediyoruz...
fenerbahçe nerde biz orda ama 1 ama 1000
Mustafa Soysal
05-05-2008, 00:36
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11699/
şurda adımızın geçmesi büyük onur bizim için
Orhun Can
05-05-2008, 01:07
Konu başlığı birçok şeyi açıklıyor aslında.
Bu tür organizasyonlar sayesinde insanın görüşemediği dostlarını da görmesi ayrı bir güzel tarafı. :)
Onur Aloğlu
05-05-2008, 01:17
http://img390.imageshack.us/img390/9133/fanatik505680681rb7.jpg
Barış Kaleoğlu
05-05-2008, 01:19
WEB Komitesindeki arkadaşlardan o güzel fotoğrafları bekliyoruz ;)
Organizasyonun resimleri sitemize eklenmiştir arkadaşlar. :)
Hakan Altunay
05-05-2008, 01:52
Cidden büyüleyici... Binbir emekle geceden yolculuk yapıp saatlerce yol geldikten sonra Anıtkabirde yorucu bir gün geçirip salonda voleybolcularımıza bu denli destek vermeniz gerçekten büyüleyici arkadaşlar.
Hepinizin emeğine, sesine, ayağına sağlık. Umuyoruz ki bu büyük destek bu ses ve renk birliği her branşımızda artarak devam eder. Aranızda olamadım ama ne gibi büyük bir haz yaşamış olduğunuzu az çok tahmin ediyorum ve sizlere gıpta ile bakıyorum.
1907 ÜNİFEB'in büyüklüğünün ve özelliğinin bir kez daha kanıtlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
Doğa Aydın
05-05-2008, 12:16
Tolga Abi'nin kamerasindan bir kac kare:
http://img397.imageshack.us/img397/839/halkbankfenerbahefinal0ui2.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/377/halkbankfenerbahefinal0mi6.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/6033/halkbankfenerbahefinal0lq7.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/8493/halkbankfenerbahefinal0mt7.jpg
Kemal Koç
05-05-2008, 12:43
orada olan herkese çok teşekkürler...
Mustafa Soysal
05-05-2008, 13:27
volkan volkan volkan resim süper yaaaa
Osman Varlık
05-05-2008, 14:09
Oradaki taraftar gurubu, 1907ÜNİFEB'in oluşturduğu tribün karşısından bakıldıgında o kadar guzel gozukuyordu ki belki 10- 15 dakika sadece o güzelliği görmek için karşıdan izledim 1907ÜNİFEBi..
Herkes muhteşemdi, herşey muhteşemdi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
Adem Gülnar
05-05-2008, 14:28
Organizasyonun resimleri sitemize eklenmiştir arkadaşlar. :)
Teşekkürler :)
Cihan Derici
05-05-2008, 14:49
resimler için tesekürler ellerinize saglık....
Necati Mete
05-05-2008, 15:29
Televizyondan izleme şansı buldum ancak. Orada bulunamadığım için kendimi çok şanssız hissediyorum fakat bu birliğin bir parçası olmam, bu hissi yok ediyor,mutluluk kaplıyor içimi...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.