PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 7. Geleneksel 1907 ÜNİFEB Bahar Şenliği (Ayrıntılar 12. Sayfada)

Sayfa : 1 2 [3]

Ozan Çetinkaya
20-05-2008, 22:44
Yeni yönetim kurulunun seçildiği ilk günden,18 Mayıs'a kadar her gün bu şenlik için çalışıldı.Gecen senelerde yapılan şenliklerden edindiğimiz tecrübelerle, gördüğümüz eksiklerin düzeltilmesiyle birlikte; 1907 Ünifeb için çok emek harcamış ve uzun seneler bu birlikte olmanın gururunu yaşamış arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bugüne kadar yapılan en güzel şenlik olmanın gururunu ve mutlulugunu hep beraber yaşamış olduk.

530 muazzam bir rakam.Çogu zaman tribündeki sayımız 530u bulmazken;kupa ve lig şampiyonlugunu yitirmiş olmamıza rağmen bu sayıya ulaşmamız; "1907 Ünifeb birlik ve beraberliğinin nedemek oldugunu" anlamış oldugumuz anlamına geliyor bence.

Elazığ'dan, Kars'tan, Giresun'dan, Samsun'dan, Adana'dan, Karabük'ten, Kütahya'dan, Denizli'den, Ankara'dan, İzmir'den, İstanbul'dan, Hatay'dan, Konya'dan, Muğla'dan, Manisa'dan, Kayseri'den, Kırıkkale'den, Eskişehir'den, Bolu'dan, Balıkesir'den, Düzce'den, Kocaeli'den, Isparta'dan ve Bursa'dan katılarak 7. Geleneksel 1907 Ünifeb Bahar Şenliğ'ni sahiplenen tüm 1907 Ünifeb ailesine teşekkürlerimi sunarım.

Çok güzel bir gün geçirdiğimizi inananlardanım ben de.Havanın sıcak olmasının haricinde başka sıkıntı ve eksik pek göremiyorum.Ama illaki arada yine sıkıntılar olmuştur.Bunları da Selçuk'un dediği gibi organizasyon@1907unifeb.org adresine mail atarsanız,seneye hatalarımızdan ders çıkarmış olarak daha sorunsuz bir şenlik hazırlamaya çalışırız :)

Pankart indirme muhabbetinin yanlış oldugunu,çok abartıldıgını düşünen arkadaşlarıma hak veriyorum.Ama bence çok ta abes kaçacak bir durum yoktu.Çünkü pankart indirmenin,ters asmanın çok kutsal bir görev oldugunu bilen,icabında bizzat yaşayan arkadaşlarımız bu durumu garipsemiş olabilirler.Ama bence şenliğe ayrı bir hava kattı :) Hazırlanan bir çok oyun ve yarışmanın yanına kendiliğinden ortaya çıkan bir meşgale olarak hepimizin de rahata kavuşmasını sağladı :)

Şaka bir yana Ankara-İstanbul çekişmesinin olacagı düşünülen futbol turnuvasının galibinin İzmir olması,Karabük ve Dumlupınar'ın harikalar yaratması yine şenliğe renk katanlardandı.Bu sene ilk defa düzenlenen "Enler" yarışmasının,daha sonraki senelerde daha da profesyonelleşerek devam edeceğine inanıyorum.

Son olarak 9-10 saatlik eğlence için kendinden çalarak Bursa-Demirtaş'ta yerini alan,bu organizasyon için çalışan tüm arkadaşlara helal olsun diyorum :)

Yasin Çıkrıkçı
20-05-2008, 23:02
canım benim işin içinde siz olmasaydınız o pankart tarih olurdu illahada öle diosan öle olsun kolpa olalım senimi kırıcam :):)
Ayrıca;
Ferhat,Volkan,Serkan,Ben pankartı indirdik sizden pankat için sadece 1 kişi vardı.. sence biz pankartı vermek istemesek orda pankartı alabilirmiydi o 1 kişi;)

Ferhat İşcan
20-05-2008, 23:04
Ewet hadi pankart yırtılmasın, namus nasılsa elden bi kere gitti verelim dedik;)

Volkan Matur
20-05-2008, 23:04
Ayrıca;
Ferhat,Volkan,Serkan,Ben pankartı indirdik sizden pankat için sadece 1 kişi vardı.. sence biz pankartı vermek istemesek orda pankartı alabilirmiydi o 1 kişi;)
nereye alıyor nağmımız yeter kardeşimm :):):p:D

Furkan Yılmaz
20-05-2008, 23:19
organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. ellerinize sağlık.. organizasyon komitesinide tebrik ederiz.. bu arada pankart çalma olayları çok komikti. ne zaman baksak birileri pankartların peşinden koşuyodu=))

Yiğit Oto
20-05-2008, 23:40
arkadaşlar mrba ben aday üniverste olan 19mayıs ünvrstsnden.organizasyon gerçekten harikaydı herkese teşekkür ediyorum.buarada o pankart kapma olayında çok komik bian yaşandı bilmem farkettinizmi,tam pankartın söküldüğü anda pankartın arkasında bir çift arkadaş vardı:))) ortada kaldılar pankart kalkınca çok komikti:))

Soner Saygılı
21-05-2008, 00:17
arkadaslar bende hem kendı adıma hemde ızmır alılesı olarak orada bulunan ozellıkle emegı gecen bursa tayfaya cok tesekkur edıyorum bursadan sampıyon olarak donmekte cok guzel bır duygu ama suprız degıl :)) eger gecen sene dolu yagıpta turnuva ıptal olmasaydı yıne bız sampıyonduk ama neysse :)) cok guzel zaman gecırık herkese tesekkur edıyorum

Didem Salicik
21-05-2008, 00:27
aşkadaşlarım anca girebildim forumu :)
çok güzel bir şenlikti ve benim ilk şenliğimdi gelen herkese cok teşekkür ederim gelen herkesin ayaklarına sağlık emeği gecen herkesin emeğine yüreğine sağlık herşey fenerbahçemiz için ünifebli olmaktan gururluyum mutluyum bundan sonraki senelerdeki şenliklerde de hep beraber olabilmek dileğiyle tekrar teşekkürler ... ;)

Ömer Yağanoğlu
21-05-2008, 04:05
Bu yüzden şurada oldu, burada oldu gibi açıklamalar yerine, bir hata oldu, gerekli dersler alındı, bir daha yaşanmayacak denip geçilmesi daha mantıklı. En azından ben bunu beklerdim.

O konuda bir sıkıntı yok zaten Yiğitciğim,ben sadece bilgim dahilinde geliştiği için açıklama yapmak istedim bukadar eğlence dışına çıkacağını bizde tahmin etmedik. yoksa senin yazdığın gibi , düşündüğün gibi gelişmeler.

Arda Çetin
21-05-2008, 04:10
:kirbac: şu pankart muhabbetini bi kenara atsak artık?
şimdi siz seneyede intikam planlarına girersiniz hiç gereği yok.Burda olayı tatlıya bağlayıp kapatın konuyu bence.Bide bazı pankartlara zarar verilmiş.Mesela bizimki. Bu çok kötü:kizgin: Ama ayrı bi heycan ve eğlence kattı bu da iyi:o hepimiz renk kardeşiyiz pazar günü geride kaldı olan orada kaldı şimdi kapatalım konuyu gitsin.İyi şeyler konuşun güneşli günler çiçekli günler :D

hadi iyi geceler:kahve:

Fırat Kocadağ
21-05-2008, 11:24
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Güzel bir gün geçirdik hep birlikte. Bazı şeylerin dozajını kaçırdık belki... O da tuzu biberi olsun. :)

Hakan Arıduru
21-05-2008, 11:42
Bu organizasyon için emeği geçen katılım gösteren herkese teşekkürler. Bir çok uzak yerden renkdaşlarımızın da katılımıyla güzel bir şenlik oldu. Kötü bir sezonu geride bırakmamıza rağmen birlik ve beraberliğimizin ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. İstenmeyen bazı olayların olması bence bu güzel şenliğe gölge düşürmemeli. Tabi herkes bu konuda bundan sonra daha dikkatli davranacaktır. Herşeyiyle bir bahar şenliğini daha geride bıraktık. Seneye daha güzel şenlik ve organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle..:)

Ozan Çoğalan
21-05-2008, 13:15
Çok emek harcandıgı aşikar olan bu organizasyon için herkese çok teşekkürler.

Hacettepeden serdar arkadaşla yemek almak için sırada beklerken Ankaranın maçı oldugu anons edilince uludag üniversitesinden oldugunu bildigimiz bir bayan arkadaş bizim için sırada bekleyip yemegimizide futbol sahasına kadar getirdi maçın heycanıyla teşekkür edemedik burdan bir teşekkürde ona.

Herkesin emegine saglık.Ufak tefek sorunlar olmuştur elbette ama onlarda işin tadı tuzu kimsenin başka birisine zarar vermek gibi bir niyeti olduguna inanmıyorum.

Sahada gereksiz sertliklerde oldu gol attıktan sonra inönüde beşiktaşlıları susturan tuncay rolune bürünmek isteyenler vardı hepsi geride kaldı ama.

Bize 7.şenlikten yadigar kalan güneşli fenerbahçeyle dolu bir bursa eglencesi.

8.sinde görüşmek üzere:)

Nuri Doğan
21-05-2008, 15:56
çok güzel bir organizasyondu emeği geçen herkese çok teşekkürler

Duygu Kanver
21-05-2008, 22:00
Arkadaşlar bahar şenliğimiz için hazırlanan "Maç Kaç Kaç" programı yarın (Perşembe) 22:30'da değil 21:00'da FBTV'de yayınlanacaktır.
Şimdiden iyi seyirler:)

Gökhan Kavaz
22-05-2008, 13:08
herkese çok teşekkürler...

Erhan Aslan
22-05-2008, 21:20
emeği geçen herkese teşşekür ediyorum çok güzel bi organizasyondu Kafkas üniversitesi olarak ilk defa bi organizasyona katılıyoruz çok memnun kaldık bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere...

Veysel Atila
22-05-2008, 22:20
FB TV den izleyebilirsiniz suan da :) heycani yeniden yasamak isteyenler ya da orda olamayan arkadaslar ;)

Erhan Aslan
22-05-2008, 22:24
ben internetten izliyorum ;)

Barış Kaleoğlu
25-05-2008, 04:15
Arkadaşlar şenliğimizin fotoğrafları sitemize eklenmiştir. Gecikme için kusura bakmayın. :)

Yusuf Karlıdağ
25-05-2008, 17:30
Arkadaşlar şenliğimizin fotoğrafları sitemize eklenmiştir. Gecikme için kusura bakmayın. :)
hangi bölüme ekelndi ????

Hakan Arıduru
25-05-2008, 17:36
hangi bölüme ekelndi ????

Ana sayfada bahar şenliği ile ilgili eklenmiş haber var.O haberi en altında şenlik fotoğraflarının iki bölüm halindeki linklerini görebilirsin..;)

onlardan biri; http://www.1907unifeb.org/2008/0524_resimler2/001.htm :)

Caner Tirişoğlu
25-05-2008, 19:38
Şenlik resimleri çok güzel olmuş tekrardan bu şenlik için emeği geçen herkese teşekkürler :)

Arda Çetin
25-05-2008, 20:01
tekrar yayına girdi maç kaç kaç :)

Alican Aygar
25-05-2008, 20:05
izledik senn sayende...

Arda Çetin
25-05-2008, 20:17
bi işe yaradıysam ne mutlu bana:)

Yusuf Karlıdağ
25-05-2008, 22:56
Ana sayfada bahar şenliği ile ilgili eklenmiş haber var.O haberi en altında şenlik fotoğraflarının iki bölüm halindeki linklerini görebilirsin..;)

onlardan biri; http://www.1907unifeb.org/2008/0524_resimler2/001.htm :)
teşekkürler hakan ;)

Hande Şahin
25-05-2008, 23:38
Ya bu şenlik tişörtlerinden hiç kıyıda köşede artmış kalmadımı??:rolleyes: Şöyle üyelere verilse??Ne kadar hoş olurdu..:)

Yusuf Karlıdağ
25-05-2008, 23:40
Ya bu şenlik tişörtlerinden hiç kıyıda köşede artmış kalmadımı??:rolleyes: Şöyle üyelere verilse??Ne kadar hoş olurdu..:)
süper olurdu :D

Arda Çetin
26-05-2008, 00:48
perfect olurdu :D

Hakan Özcan
27-05-2008, 16:34
Şenlik tişörtleri şenlikte satışa çıkarılsa çok güzel olurdu aslında herkezde bi anı olarak kalırdı:S

Mustafa Kaplan
27-05-2008, 16:43
Şenlik tişörtleri şenlikte emeği geçen arkadaşlara dağıtılıyor, yönetim kurulumuz uygun görürse 8. bahar şenliğimizde bu konuda bir ilk olabilir, herkese dağıtılır.

Yiğit Arman
27-05-2008, 18:24
23 Mart gecesi başlandı çalışmalara tabiri caizse. Geçtiğimiz seneyi düşünürsek çıtayı biraz daha yükseltmek gerçekten zor işti bu dönemki Yönetim Kurulu ve Organizasyon ve Projeler Komitemiz için.

Başta sevgili Organizasyon ve Projeler Komitesi'nin Sorumlusu Selçuk Gerger olmak üzere, komite ve Yönetim Kurulu üyemiz Kenan Şen ve Organizasyon ve Projeler Komitesi'nin tüm değerli üyeleri, Şenlik Çalışma grubumuzdaki değerli arkadaşlarımız ve 1907 ÜNİFEB-Uludağ Üniversitesi'nin Üniversite Sorumlusu Burcu ve yönetim kurulu ile birlikte inanılmaz bir iş çıkardık. 538 rakamı telaffuzu ve hayal edilmesi zor bir rakam.

Çıtayı yükseltmek, sevgili İnanç Gülfidan ve onun yönetimindeki Yönetim Kurulu ve komitelerin bu birliğe kattıklarını bir üst seviyeye çıkarmak yukarıda saydığım kişilere her açıdan inanılmaz bir sorumluluk yükledi. Ancak ortaya çıkan görüntü ve insanların mutluluğu eminim ki bütün bu stresin ardından yüzlerde sadece hoş bir tebessüm bıraktı.

Bu yönetim Kurulu ve altındaki komitelerin hepsi 1907 ÜNİFEB'i ve Fenerbahçe'mizi daha da yukarıya taşımak için çok daha güzel işlere imza atacaktır.

Türkiye'nin dört bir yanından yol, para veya herhangi birşey dinlemeden bizimle Bursa'da buluşan bütün dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Bu şenlik kaybedilen bir şampiyonluktan sonra olmasına rağmen; birliğimizin geçmişte ne kadar güçlü temellere dayanarak kurulduğunu gösteren bir aktiviteydi. Bu Şenlik bizim bayramımızdı.
Önümüze çıkan her zorluk ve güçlük bizi daha da dik durmaktan geri koymayacağı gibi attığımız adımlarda ki kararlığı da arttırmakta ve bizi güçlendirmektedir.

Ve siz sevgili 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği'nin değerli tüm üyeleri, Fenerbahçe'nin geleceğini inşa etmek için çıktığımız bu yolda birliğimizin yürüdüğü yolların yapıtaşlarını oluşturmaktasınız.
Hepinizin yüreğine sağlık.

Saygılar,

Yiğit ARMAN

Alican Aygar
27-05-2008, 18:28
sizinde bu çıtayı daha da yukarı tasıyacagınıza yürekten inanıyoruz baskanım

Osman Varlık
27-05-2008, 18:42
Şenlik tişörtleri şenlikte satışa çıkarılsa çok güzel olurdu aslında herkezde bi anı olarak kalırdı:S
evet arkadaşım bencede o şenlikten bir hatıra kalırdı bende aynı dusuncedeyım ınsallah 8.sınde o ılk gerceklesır:D:Dhafızalardan silinmez zaten ama üstümüzde de tasırdık gercekten guzel yapılmıstı cunku tişörtler:D

çıtayı yukarılara tasıdınız baskanım daha guzellerını yapacagınızdan da emınız...

Yavuz Eğilli
27-05-2008, 20:37
Arkadaşlar maç kaç kaç programında 1907 Ünifeb'in rap tarzı bir şarkısı var çok güzel:) eski mi yeni mi bilmiyorum ama rica etsek forum yönetimimiz ellerinde var ise bizimle de paylaşabilir mi o şarkıyı :)

İsmail Ayarığ
27-05-2008, 20:41
Başkanım gerçekten yürekten inanıyorum bu çıtayı yükseltecegimize,çünkü 538 kişi gerçekten azımsanmayacak derecede.. Kaldı ki sırf Fenerbahçe ugruna herşeyi göze alabilen bir topluluguz çok iyi bir kitleyiz bence gelecek sezon daha da aktif bir hale geleceğiz.. Sizlerin orada ki çalışmalarınız büyük koca emekleriniz inanın ki bizlerede güç,azim,heyecan veriyor. Aynı şekilde bizlerde kendi üniversitelerimizde bir şeyler yapma çabasına giriyoruz..

Umarım ki seneye her şey seneye daha iyi daha güzel olacak..

Barış Kaleoğlu
28-05-2008, 00:57
Arkadaşlar maç kaç kaç programında 1907 Ünifeb'in rap tarzı bir şarkısı var çok güzel:) eski mi yeni mi bilmiyorum ama rica etsek forum yönetimimiz ellerinde var ise bizimle de paylaşabilir mi o şarkıyı :)
Buraya (http://www.1907unifeb.org/mp3/1907unifebliler.mp3) tıklayarak şarkıyı dinleyebilir ve indirebilirsiniz arkadaşlar. :)

Caner Tirişoğlu
28-05-2008, 01:00
teşekkürler sanırım burdan ilk indiren ben olucam :)

Yavuz Eğilli
30-05-2008, 08:24
Şehir dışında olduğum için yeni görebildim çok teşekkür ederim :)

Oğuz Ceran
30-05-2008, 10:58
bende aradım bulamadım, teşekkürler paylaşım için.

Arda Çetin
03-06-2008, 17:45
8. şenlik için yer ne zaman belli oluyor ??

Erdi Tok
24-06-2008, 02:59
öncelikle ben de indirdim,çok güzel yaa...ben böyle yürek görmedim böyle sevgişimdi efsane büyümekte günbegün bütün dünya üstüme gelse ne farkederSenin İçin Ölmeye Değer Fener....

Aycan Yılmaz
01-07-2008, 17:39
Bu ay ki; Fenerbahçe Dergisi'nin 65 no'lu Temmuz 2008 sayısından:

• 1907 ÜNİFEB Bahar Şenliği yine süperdi. Sevinçleriyle, üzüntüleriyle, hafızalarımızdan silinmeyecek tarihi anılarıyla geride kalan koskoca bir sezonun ardından oluşan tatlı yorgunluğu atmak için, yüzlerce ve hatta binlerce kilometre öteden Bursa'ya gelen 550 1907 ÜNİFEB üyesi, 7. Geleneksel Bahar Şenliği'nde bir araya geldi. Her geçen sene daha çok katılımcıya ev sahipliği yapan ve yine eğlenceyle coşkunun dorukta olduğu şenlikte bol bol da ödül dağıtıldı.

Onur Aloğlu
01-07-2008, 19:47
Bu ay ki; Fenerbahçe Dergisi'nin 65 no'lu Temmuz 2008 sayısından:

• 1907 ÜNİFEB Bahar Şenliği yine süperdi. Sevinçleriyle, üzüntüleriyle, hafızalarımızdan silinmeyecek tarihi anılarıyla geride kalan koskoca bir sezonun ardından oluşan tatlı yorgunluğu atmak için, yüzlerce ve hatta binlerce kilometre öteden Bursa'ya gelen 550 1907 ÜNİFEB üyesi, 7. Geleneksel Bahar Şenliği'nde bir araya geldi. Her geçen sene daha çok katılımcıya ev sahipliği yapan ve yine eğlenceyle coşkunun dorukta olduğu şenlikte bol bol da ödül dağıtıldı.

Bu kadar mı yayınlamışlar Aycan, yoksa bu konu başlığı mı?

Barış Kaleoğlu
01-07-2008, 19:58
Resmi sitede madde madde özet gibi yazılmmış Onur, sitede bahar şenliğimizden bahsedilen kısım bu.

Aycan Yılmaz
01-07-2008, 20:20
Bu kadar mı yayınlamışlar Aycan, yoksa bu konu başlığı mı?

Barış da söylemiş gerçi ama evet bu ay ki sayının içinde neler olduğunu anlatan maddelendirilimiş kısımlardan alıntı yaptım. Henüz dergiyi inceleyemedim haliyle ancak muhakkak en az yarım sayfa yada bir sayfa resimli olarak metin haber yapılmıştır.