PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008-2009 Sezonu Transfer Başlığı

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Mert Yamalı
07-05-2008, 18:49
son maça geldik, ligi bitirmeye günler kaldı. artık bu seneki eksikleri telafi adına yapılacak transferleri konuşma zamanı geldi sanırım. kanoute, gomis, kerlon, shevchenko, topuz gibi isimler dolaşıyor medyada ve forumlarda. her kim gelecekse yeterki bu formanın hakkını verir umarım diyerek hayırlı olmasını diliyoruz.

peki siz seneye çubuklu formayı kimler taşısın istersiniz?

Arif Şahin
07-05-2008, 19:00
Kanoute ile ilgili haberler çıkıyor http://www.tribalfootball.com/article.php?id=91400 gelmesini çok isterim, birkaç yıldır takip ettiğim ve çok beğendiğim bir futbolcu. Santa Cruzu da çok beğeniyorum ama sanıyorum bonservisi uçuk bişeyler olur. Takıma temposu yüksek, hızlı, çevik, fizik olarak iyi adamlar lazım diye düşünüyorum. Türk olarak Mehmet Topuz var, savunma için Oftaşlı Giray Kaçar'ı üçbüyüklerin istediği söyleniyor.

Mehmet Sabırlı
07-05-2008, 20:12
Kerlon, gomis gibi oyuncularada yok denmez.
Ayrıca bence iyibir sağ açıkla sol açık takıma gerekli.

Yavuz Eğilli
07-05-2008, 20:33
Kanoute yakın bence bir de Kerlon

Fatih Çelen
07-05-2008, 22:58
İlla yıldız futbolcu şart değil savaşan ve maç isteyen zirve isteyen futbolcu isterim gönlüme taht kuracaksa formasını aldıracaksa ilk önce o forma terden çekecek.........!!!!!!

Fatih Karamustafaoğlu
08-05-2008, 20:33
Mehmet Yıldız'ın seneye takımımızda olmasını çok isterim..
yabancı konusunda da takip eden, bilgisi olan renkdaşlarımızın yorumlarını bekliyoruz..

Can Rona
08-05-2008, 21:25
İtalyan basınına konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico'dan Ronaldo'nun transferi hakkında çarpıcı açıklamalar!..

Zico, Milan'ın Ronaldo'yu istememesi halinde Fenerbahçe'nin, Brezilyalı yıldızı almak için hazır olduğunu söyledi..

Brezilyalı teknik adam, Ronaldo ile ilgili olarak da "Şu anda zor bir dönemden geçiyor. Eğer Milan onu istemezse Fenerbahçe'nin almaya hazır olduğunu biliyorum" dedi.

Osman Ulutaş
08-05-2008, 21:28
ben en çok topuz yıldız ve sol kanada sağlam bi yabancı istiyorum

Cemre Aşkar
08-05-2008, 21:34
arkadaşlar antu'daki son dakika(transfer forumu) forumunda duyumcular yıldız-yabancı transferimizle 4 yıllık kontrat imzalandığı, siyah tenli olduğunu ve bu kişinin eto'o olmadığını söylüyor.takip edenlerdeki genel kanı ise bu transferin kanoute olduğu.ben adriano'yu isterim tabi ama kanoute'ye de hayır denmez.hayırlısı...

Can Rona
08-05-2008, 21:36
arkadaşlar antu'daki son dakika(transfer forumu) forumunda duyumcular yıldız-yabancı transferimizle 4 yıllık kontrat imzalandığı, siyah tenli olduğunu ve bu kişinin eto'o olmadığını söylüyor.takip edenlerdeki genel kanı ise bu transferin kanoute olduğu.ben adriano'yu isterim tabi ama kanoute'ye de hayır denmez.hayırlısı...

Bahsettikleri kişi Kanoute değil :) Ama Kanoute ile de anlaşılırsa öyle anlaşılmak zorunda açıklaması var "Son kontratım ve para kazanmam gerekiyor"

İlter Özmen
08-05-2008, 21:41
Illa yıldız olması önemli deil..Gökhan Gönülün farklı mevkilerde oynayan birkaç versiyonu alınsa da olur:)..kaldı ki yönetimimiz son 10 senede olduğu gibi yine yenı sezona en az bir yıldız transferiyle başlayacaktır.Misal:Kevin Kuranyi,Kanoute,Deco...

Kenan Ergün
08-05-2008, 21:57
Can adamı strese sokuyorsun ya :) Kanoute değilse kim :D

Can Rona
08-05-2008, 22:11
Can adamı strese sokuyorsun ya :) Kanoute değilse kim :D

O duyumu veren kişi daha sonra Kanoute olmadığını belli eden sözler söylemişti,ki veren kişiyi biliyorum kaynak olarak ta gösterdiği kişi de Selçuk Yula'dır,isim vermedi kendisi vermez de zamanında olan olaylar yüzünden.Ama "kesin" diye çok fazla kaptırmamak lazım,ne kesin olan transferler döndü şu takımda :)

Abdullah Alkır
08-05-2008, 23:40
s.eto'o , oscar cardozo veya kanoute alınmalı... lugano ve edu kesinlikle takımda tutulmalı

Mert Yamalı
08-05-2008, 23:47
kaka' alınmalı.

Cem Demirtaş
09-05-2008, 00:00
ronaldinho da fena olmaz hani..

Ümüt Işık
09-05-2008, 01:42
ıhlamurdan naneler,,,,,,,,,,,,,,,
kim demiş nie demiş kim görmüş? her alanda ısrarla fenerbahce.org a güvenmemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlar neden işkembeden sallıyor?

Kenan Ergün
09-05-2008, 01:50
kaka' alınmalı.

Yetersiz bir oyuncu. :kahve:

Abdullah Çalışkan
09-05-2008, 02:23
baptistamı sankim..:)

Yiğit Babacan
09-05-2008, 07:49
Okocha'yı özlemeyeniniz var mı? :D

Sercan Ülker
09-05-2008, 15:10
kezman'ın ayrılacağını ve ilhan'ında büyük ihtimalle kiraya verileceğini düşünürsek 2 forvet şart.vagner love gelirse süper olur.alabilirsek mehmet yıldızıda alalım.semih+vagner love+mehmet yıldız süper bir üçlü olurlar.forvette sıkıntı çekmeyiz bu sezon.gerçi bu transferler yapılırsa semih yine kurtarıcımız olur büyük ihtimalle.güçlü fizikleriyle vagner love ve mehmet yıldız bir adım öndeler semihe göre.

orta sahanın solunda direk oynayacak bir oyuncuyada ihtiyaç var.uğur ikinci yarılarda oyuna girerek takımı hızıyla ateşleyen iyi bir silah olur böylece.ayrıca önder'inde ayrılacağını düşünürsek gökhan'a alternatif olacak yerli bir sağ bek alınmalı.

bunların dışında eksiğimiz olduğunu sanmıyorum.ayrılan olmadığı sürece tabi.

Volkan Matur
09-05-2008, 15:32
bence chealseden shevoyu aldık...

Mete Kahvecioğlu
09-05-2008, 15:42
Ara transfer döneminde Mehmet Topuz ismi sürekli gündemdeydi, 3,4 milyon dolar falan filan, bu kadar parayı hakedecek ne yapmış acaba bugüne kadar. (bizim maçta yaptığı çirkefliklerde cabası.) gelmemesini istediğim tek kişi.

Osman Ulutaş
09-05-2008, 15:46
yapma renkdaş mehmet topuz mu ne yapmış.soruyu yanlış sormuşsun.ne yapmamış acaba mehmet topuz kayseri formasıyla.koşan basan topa vuran adam geçen pas yapabilen orta yapabilen komple bir ortasaha futbolcusu.ayrıca bizim maçta da çirkeflik yapmadı takımını olay olan bölgeden hep çekmeye çalıştı.gözlerimle görmesem inanıcam da adam ayırdı her kavgayı.

Mete Kahvecioğlu
09-05-2008, 15:49
tamam iyi oyuncu belki, ona lafım yok ama dediğim gibi 3,4 milyon dolar verilmez bence

Osman Ulutaş
09-05-2008, 15:51
zaten 3-4 milyon dolar vermiyoruz.o kadar verince gelemiyo çünkü.

Ege Uysaler
09-05-2008, 16:18
mehmet topuz iyi oyuncudur o kadar para eder mi duruma göre edebilir ama bu adamların bu kadar pahalı olmasının ilk sebebi yabancı kontenjanıdır kontenjan olmasa kimse o kadar para vermez

Mete Kahvecioğlu
09-05-2008, 16:33
Semih`le 3 Yıl Daha

Fenerbahçemiz, sözleşmesi biten golcü futbolcumuz Semih Şentürk ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.Bu sezon attığı goller ile büyük patlama yapan ve gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alan Semih Şentürk`ün avukatı Şenil Çilek ile yönetimimiz her konuda anlaşmaya vardı. Ligde oynanacak son maçın ardından resmi imzalar atıllacak ve Semih 3 yıl daha formamızı giyecek.

.antu.

Can Rona
09-05-2008, 20:55
Mehmet Topuz'a transfer döneminde 12 milyon Euro önerildi yönetimi kabul etmedi...

Sercan Ülker
09-05-2008, 20:59
mehmet topuz denince aklıma gelen ilk şey edu'yu o pozisyonda attırmasıydı.tümer'e nasıl karşıysam mehmet topuz'a da karşıyım.colin kazım performansını artırırsa bu bölgeye transfer yapılmasına gerek yok.deivid-kazım yeterli sağ kanatta.

Arif Şahin
09-05-2008, 21:04
Kerim Zengin geri dönerse, sağ bek için Gökhanın yedeği olur, sağ açıkta bile görev verilirse oynayabilir bence.

Berk Ulupınar
09-05-2008, 22:19
Valla kerlon ve kanute süper ikili oluştururlar.

Mehmet Sabırlı
09-05-2008, 22:23
kerimi oynatacaksak sağ açık oynatalım bence. Sağ beke daha defansif bir adam gerek.

Abdullah Çalışkan
10-05-2008, 00:22
kerimi oynatacaksak sağ açık oynatalım bence. Sağ beke daha defansif bir adam gerek.
gökhanı yolladıkmı yaa..:???:

Kayhan Türk
10-05-2008, 00:29
kanoutenin açıklamalarını okudum eğer doğruysa tabi Fenerbahçemize gelme ihtimali yüksek diyorum. Bakın adam sevillanın şuanki kontratı beni tatmin etmiyor , eğer bundan sonra takım değiştirirsem bu son sözleşmem olur yani futbolu orda bırakabilirim diyor. Böyle düşünen biri kendisine sunulan iyi kontratı asla geri çevirmez . Kendisine Fenerbahçe soruluncada onur duydum ama net bişey söyleyemem bu konuda üstüme gelmeyin şeklinde açıklamalar yapıyor. Bu transfer bize faydalı olur diye düşünüyorum. Eğer taraftarın çabalarının karşılığını vericekse umarım gerçekleşir bu transfer . Kanoute tam aradığımız tip bi santrafor. :)

Ben en çok Enzo Maresca yada Christian Poulseni alalım isterim , ön libero mevkinde önemli bi açığımız var . Onun dışında bir tane iyi türk defans oyuncusu ve kanat oyuncusu gerekiyor bize . Nobreye TC vatandaslığı verdiler . Deivid de Nobreyle aynı durumda Deivide TC pasaportu verilmeli derim böylelikle o bölgede bi yabancı kontenjanı açılmış olur orayada Wilhelmsson gibi bi oyuncu bulabilirsek oldukça iyi olur.

Mehmet Sabırlı
10-05-2008, 00:42
gökhanı yolladıkmı yaa..:???:
ya yedek olarak diyoruz:)

Kutluhan Kandaş
10-05-2008, 00:57
bence öncelikle savaşçı, ve hata yapmayan bir stoper alınmalı.. edu iyi bir savunmacı olabilir ama çok kritik hatalar yaptığı da bir gerçek.. stoperin sonrasında topla dikine gidebilicek top saklayabilicek bir hücum oyuncusuna ihtiyacımız var.. semihin biraz daha hızlısı, fiziklisi ve uzun boylusu bulunabilirse ne ala :) ki bence kanoute fizik gücü yönünden üst düzey olmasa da bu tanıma uyuyor.. bu mecburi transferlerin yanında belki bir tane yine hata yapmayacak (ama hata yapmamak için 567 tane yan pas yapmayacak) bir ön libero, bir de kanat oyuncusu alınabilir.

Ege Uysaler
10-05-2008, 01:27
bence öncelikle savaşçı, ve hata yapmayan bir stoper alınmalı.. edu iyi bir savunmacı olabilir ama çok kritik hatalar yaptığı da bir gerçek.. stoperin sonrasında topla dikine gidebilicek top saklayabilicek bir hücum oyuncusuna ihtiyacımız var.. semihin biraz daha hızlısı, fiziklisi ve uzun boylusu bulunabilirse ne ala :) ki bence kanoute fizik gücü yönünden üst düzey olmasa da bu tanıma uyuyor.. bu mecburi transferlerin yanında belki bir tane yine hata yapmayacak (ama hata yapmamak için 567 tane yan pas yapmayacak) bir ön libero, bir de kanat oyuncusu alınabilir.
o zaman yeni bir izleme komitesi kurulup uzaydan adam izlemek lazım hata yapmayacak birini bulmak zor olsa gerek

Metecan Çarklı
10-05-2008, 01:54
Saraçoğlu'nda Martins'in gol sonrası taklalarını hayal ediyorum da.. :rolleyes:

Metecan Çarklı
10-05-2008, 01:56
Yanına da Trezeguet... :rolleyes:

Can Rona
10-05-2008, 04:05
Giray Kaçar...

Ferdi Yüksel
10-05-2008, 04:10
Yanına da Trezeguet... :rolleyes:

gec abi ne Trezegueti öldü yav adam =) Etoo olabilir :rolleyes:

Cem Demirtaş
10-05-2008, 09:46
romario

Yavuz Eğilli
10-05-2008, 11:49
Trezeguet ölseydi şimdiye kadar 20 kere almıştık adamı her yıl peşindeyiz hala çok değerli bir forvet :)

Mustafa Çelik
10-05-2008, 11:54
pele pele

Hakan Ateşler
10-05-2008, 12:53
eski cm yıldızlarını bırakalım arkadaşlar da bu kerlon a baktım ben fm'den:), baya iyi adam 21 yaşında... 5 senelik imzalayacaksın

Cem Demirtaş
10-05-2008, 13:15
tsubasa olmadı misugi

Adem Gülnar
10-05-2008, 14:35
eski cm yıldızlarını bırakalım arkadaşlar da bu kerlon a baktım ben fm'den:), baya iyi adam 21 yaşında... 5 senelik imzalayacaksın

İşimiz fm'dekilere kaldıysa :D:D

Hakan Ateşler
10-05-2008, 15:05
hehhe napalım baba bizdeki referans bu ...:))

Metecan Çarklı
10-05-2008, 17:33
Huntelaar'a ne dersiniz..? Cazip mi..? :rolleyes:

Yavuz Eğilli
10-05-2008, 18:55
Sol kanat için M.Zonnevelt iyi olabilir hem bek hem de ortasahada atağa yönelik oynayabiliyor hem de frikikleri de iyi.Ayrıca ( özellikle fm oyuncuları iyi bilir)ters kademesi de kuvvetli bir oyuncu ve çok da yaşlı+pahalı değil ;)

(not: ismi yanlış yazmış olabilirim :) )

Kutluhan Kandaş
10-05-2008, 20:47
o zaman yeni bir izleme komitesi kurulup uzaydan adam izlemek lazım hata yapmayacak birini bulmak zor olsa gerek

aurelio nun ne zaman büyük bi hata yaptığını gördük? 1 yada 2 dir fazla değil. kastım bu. hatasızını tabiki dünyada bulmak imkansız ama en azından edu gibi kendi kalesine randımanlı bi şekilde gol atabilen, adam kaçırıp pozisyonlara neden olan bi oyuncuya para vermek mantıksız, yada maldonado gibi devamlı yan pas yapan bi oyuncuya..

Ferdi Yüksel
10-05-2008, 20:55
Trezeguet ölseydi şimdiye kadar 20 kere almıştık adamı her yıl peşindeyiz hala çok değerli bir forvet :)

Abi gec ya son macları izlemiyorsun herhalde ? Trezeguet artık oynamıyor Kezman gibi olmus :D

Emre Berkol
10-05-2008, 21:14
Ya forvete wagner love u alsak süper olur adam hırslı ve yere sağlam basıyor ayrıca klübüylede arası açık bence alınabilecek bir adam her oyunu açısından hemde fiyatı açısından...

Fatih Çalışkan
10-05-2008, 21:16
İçimden bir ses Van Nistelrooy gelicek diyor=)

Tuncer Yıldızoğlu
10-05-2008, 21:34
aurelio nun ne zaman büyük bi hata yaptığını gördük? 1 yada 2 dir fazla değil. kastım bu. hatasızını tabiki dünyada bulmak imkansız ama en azından edu gibi kendi kalesine randımanlı bi şekilde gol atabilen, adam kaçırıp pozisyonlara neden olan bi oyuncuya para vermek mantıksız, yada maldonado gibi devamlı yan pas yapan bi oyuncuya..

haklı olabilirsin renkdaş, ama özellikle EDU konusunda şunu söyleyeblirimki, kendi kalesine o kdar gol atmış yada needn olmuş olabilir, ama orada onun yerinde başka bir defans olsa, tabiki edudan kat kat iyi defansları işin içine sokarak söylemiyorum bunu, ama orada başkası olsa muhtemelen o golleri o atmazdı ama rakibin atmasını engelleymezdi, edu iyi bir oyuncu, sadece şanssız.
ama tabiki herkes kendi düşüncesinde haklıdır :)

Can Rona
10-05-2008, 21:47
Huntelaar'a ne dersiniz..? Cazip mi..? :rolleyes:

Maalesef Real anlaştı onunla:)

Görkem Demir
10-05-2008, 22:23
Şu anda odaklanılması gereken tek konu transferdir.Aziz Başkan'dan çok kısa bir süre içinde bomba bir transfer açıklamasını bekliyorum.Gündemde hep biz olmalıyız !

Mert Yamalı
10-05-2008, 22:41
isim vermek istemiyorum, ama 'kral' çıplak demeyi bileliyiz...

takımımız maalesef isimlerin tekeline girmek üzere. kimse vazgeçilmez değildir. bu doğrultuda türkiye ligini 6-7 yıl kesintisiz götürecek fransanın lyonu neyse turkiyede o rolü üstlenecek bir takım kurmamız gerektiğini düşünüyorum. maalesef bazı çıplak gezenleri hiç konuşmuyoruz.. biraz daha objektif olabilsek keşke.

Mehmet Cumhurlu
10-05-2008, 23:43
walla Mehmet Yıldız , Selçuk İnan ( hazır vestel küme düşmüşken iyi bi yedek olur gibime geliyo ) , kerlon , kanoute tam süper olur yaff

Yavuz Eğilli
11-05-2008, 01:19
Selçuk İnan ts ile anlaştı haftalar önce

Metecan Çarklı
11-05-2008, 02:38
İçimden bir ses Van Nistelrooy gelicek diyor=)
Oha! :D

Sercan Ülker
11-05-2008, 02:41
önümüzdeki hafta içinde bekliyorum ben transferin açıklanmasını.aziz başkan 6s şampiyonluğunu gölgelemek için mutlaka bi hazırlık yapmıştır.:D

Yavuz Eğilli
11-05-2008, 11:46
Önce Zico ile yeni sözleşme yapılacak ve duyurulacaktır en geç çarşamba diyorum ben, sonra da haftasonu veya tam şenlik dönüşümüze denk gelen 19 mayıs pazartesi günü ilk bomba geliyor bence.

Bu arada hem Avrupa arenasında hem ligde hem de kupada yani 3 kulvarda mücadale yıpratıyor takımı hatta öyle bir an geliyor ki 1 hafta içinde 2-3 maç yapıyorlar.Bu yüzden her bölümün 2-3 alternatifi olmalı diyorum mesela sol kanada bir yabancı istiyorum ben Uğur Boral dinlenir o oynar sonra o dinlenir Uğur oynar kimse de gücenmez birbirine.Alex'in yıpranması daha da artacaktır yaşlanıyor gitgide bu yüzden bir yabancı da o konuma alınmalı veya düşük liglerden bir yetenek keşfedilmeli o konuma.Geniş kadro daimi bir başarının habercisidir arkadaşlar,bunu yapmazsak hep yorgun düşeriz hep ligin son haftalarında yıpranır gideriz.

Cem Demirtaş
11-05-2008, 12:44
ben büyük transferlerden daha önce artık klübenin her an oyunun seyrini değiştirebilcek en azından mücadele edecek adamlardan oluşmasını isterim...

Yiğit Babacan
11-05-2008, 12:59
ben büyük transferlerden daha önce artık klübenin her an oyunun seyrini değiştirebilcek en azından mücadele edecek adamlardan oluşmasını isterim...

+1907

Kazım'ın oyunu bazı takımlara ters gelebiliyor,uğur bilakis öyle.Ancak 2 futbolcunun mentalite olarak kendilerini geliştirmeleri gerekiyor.Alex'in yanına eksiklerini kapatacak bir oyuncu bekliyorum ben.

3-3-2-2 oynayalım bence :)

Servet Güldeş
11-05-2008, 13:35
+1907

Kazım'ın oyunu bazı takımlara ters gelebiliyor,uğur bilakis öyle.Ancak 2 futbolcunun mentalite olarak kendilerini geliştirmeleri gerekiyor.Alex'in yanına eksiklerini kapatacak bir oyuncu bekliyorum ben.

3-3-2-2 oynayalım bence :)

bu sistemle oynayan bir takım örneği verir misin...

veya kevgire dönmeyeceğimizin garantisini

Sercan Ülker
11-05-2008, 14:11

kendinle çelişmişsin bence.oyunun seyrini her an değiştirebilecek oyuncu zaten büyük oyuncu değilmidir?:)

Cem Demirtaş
11-05-2008, 14:26
değildir...mücadele etsin yeter...etoo yu getirirsin bu büyük transferdir örnek veriyorum mehmet topuzu getirip koyarsan bu micadeleci bir yedek olur kulübeyi güçlendirir...

Didem Salicik
11-05-2008, 16:19
http://www.internetspor.com/images/news/18737.jpg
Fener Barçalı yıldızın peşinde

Sarı-Lacivertli yönetim bomba transferleri birbir patlatmaya kararlı... Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim ise Barçalı...

Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor getirmeyi planlayan F.Bahçe, orta sahaya yapacağı takviye için de rotasını belirledi. Sarı-lacivertliler, Barcelonalı Deco'nun peşine düştü..

Sabah Gazetesi'nde Deniz Derinsu'nun haberine göre: Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon elde edilen çeyrek final başarısının ardından gelecek sezon Avrupa'da daha önemli işler yapmayı hedefleyen Fenerbahçe, kendisini bu amaca ulaştırabilecek bir kadro için çalışmalara başladı.

Mateja Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor almayı planlayan sarı-lacivertli yönetim, orta sahasını da gündemi sarsacak bir transferle güçlendirmek istiyor.

Fenerbahçe'nin, kadrosuna katmak için girişimlere başladığı isim, Barcelona ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Deco.

Appiah'tan boşalacak kontenjanı Deco ile doldurmayı düşünen Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki Brezilya kökenli orta saha oyuncusunu Zico ile ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

İlker Aktaş
11-05-2008, 16:33
www.fenerbahce.org (http://www.fenerbahce.org) yazmadan hiçbir habere inanmıyorum bu sene..

Nereye futbolcu ihtiyacı olduğu belli zaten. En azından bir orta saha ve bir santrfor şart bu takıma onun üstünü bilemem..

Bakın görün dünya piyasasında boşta olan, takımından ayrılacak bütün oyuncuları yazacaklar sonra da yazacakları şey belli.. " Biz demiştik.. "

Yiğit Babacan
11-05-2008, 16:36
bu sistemle oynayan bir takım örneği verir misin...

veya kevgire dönmeyeceğimizin garantisini

Şimdi Servet,futbol ilk oynanmaya başladığında(sen de bilirsin) 1-1-8 gibi taktikler mevcuttu. Farklı bir şey olabilir.Zaten gülücük koydum sonuna da ciddi anlaşılmasın diye.Ancak yapılmayacak olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.Niye bu taktikle oynayan bir takım olmayalım? :D

Gökhan Öztürk
11-05-2008, 16:37
www.fenerbahce.org (http://www.fenerbahce.org) yazmadan hiçbir habere inanmıyorum bu sene..

Nereye futbolcu ihtiyacı olduğu belli zaten. En azından bir orta saha ve bir santrfor şart bu takıma onun üstünü bilemem..

Bakın görün dünya piyasasında boşta olan, takımından ayrılacak bütün oyuncuları yazacaklar sonra da yazacakları şey belli.. " Biz demiştik.. "

Aynen herkes biliyor eminim yönetimde biliyor en azından umut ediyorum....

Selçuk, Maldonado dan iyi daha agresif daha baskılı bir Önlibero.....
Kezman, Semih den daha iyi daha agresif daha GÜÇLÜ bir Santrafor...

İlker Aktaş
11-05-2008, 16:41
Maldonado - Appiah - Kezman 3'lüsünden EN AZ ikisi gidecek.. ( Plase Maldonado da gidebilir. ) Bunların yerine alınacak 3 yabancı hakkımız var bakalım ne çıkacak bu sene transferden..

Türk oyuncu yazan çizen yok henüz onlar da başlar 1 hafta sonra.. Mehmet Yıldız, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Fatih Tekke, Mevlüt' ü felan da yazarlar milli oldu ya!..

Yazık şu medyaya..

Yiğit Babacan
11-05-2008, 17:52
Bence mevlüt'ü alırız kesin gazetelere göre.

Sercan Ülker
11-05-2008, 18:18
http://www.internetspor.com/images/news/18737.jpg
Fener Barçalı yıldızın peşinde

Sarı-Lacivertli yönetim bomba transferleri birbir patlatmaya kararlı... Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim ise Barçalı...

Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor getirmeyi planlayan F.Bahçe, orta sahaya yapacağı takviye için de rotasını belirledi. Sarı-lacivertliler, Barcelonalı Deco'nun peşine düştü..

Sabah Gazetesi'nde Deniz Derinsu'nun haberine göre: Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon elde edilen çeyrek final başarısının ardından gelecek sezon Avrupa'da daha önemli işler yapmayı hedefleyen Fenerbahçe, kendisini bu amaca ulaştırabilecek bir kadro için çalışmalara başladı.

Mateja Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor almayı planlayan sarı-lacivertli yönetim, orta sahasını da gündemi sarsacak bir transferle güçlendirmek istiyor.

Fenerbahçe'nin, kadrosuna katmak için girişimlere başladığı isim, Barcelona ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Deco.

Appiah'tan boşalacak kontenjanı Deco ile doldurmayı düşünen Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki Brezilya kökenli orta saha oyuncusunu Zico ile ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

fotomaç,sabah gibi gazetelerin haberlerinin ciddiye alınması taraftarı değilim.

Samet Koşar
11-05-2008, 20:00
Maldonado - Appiah - Kezman 3'lüsünden EN AZ ikisi gidecek.. ( Plase Maldonado da gidebilir. ) Bunların yerine alınacak 3 yabancı hakkımız var bakalım ne çıkacak bu sene transferden..

Türk oyuncu yazan çizen yok henüz onlar da başlar 1 hafta sonra.. Mehmet Yıldız, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Fatih Tekke, Mevlüt' ü felan da yazarlar milli oldu ya!..

Yazık şu medyaya..

Ohooo hem de nasıl:) R.Kazan' da "mutlu olmayan(!)" Gökdeniz... daha neler neler:rolleyes:

Mert Yamalı
11-05-2008, 21:13
şaka bi yana bu sene gerçekten kaliteli yerli oyuncu transferi yapmamız gerekiyor. gerçi fazla isimde yok bildiğiniz üzere, ve maalesef hepsi ederinin üzerinde etiket fiyatlarına sahip.. bu sefer memleket içinde biraz daha fedakar olmalı aziz başkan.

İsmail Canpolat
12-05-2008, 11:02
bence maldo, kezman , appiah gitmeli ama yerlerine kesinlikle güney amerikalı değil avrupalı oyuncular alınmalı.nedeniyse adamlar her maça aynı ciddiyetle bakıyorlar ve bu takıma bir abi lazım diye düşünüyorum maalesef carlos bu abiliği pek yapamadı . pierre tarzı bi adam mutlaka gerekli sahada futbolcuyu frçalıycak ,gerekirse çizgiden top çıkarıcak.yüreğini koyucak .

ALAYINA KANARYA..............İNADINA KANARYA.............

Alp Alper
12-05-2008, 22:03
bence en buyuk transfer saglık ekıbının degısmesı olmalıdır...appıaha yanlıs tedavı,carlosu duzeltememeler,ligin son haftalarına dogru vederson lugano sakatlanması..sımdıde yasın ve gokhanda odem warmıs kımsenın haberı yok..lıg bıttıkten sonra ortaya cıkıyor..ıyı bır saglık ekıbı gereklı takıma

Samet Koşar
12-05-2008, 22:05
bence en buyuk transfer saglık ekıbının degısmesı olmalıdır...appıaha yanlıs tedavı,carlosu duzeltememeler,ligin son haftalarına dogru vederson lugano sakatlanması..sımdıde yasın ve gokhanda odem warmıs kımsenın haberı yok..lıg bıttıkten sonra ortaya cıkıyor..ıyı bır saglık ekıbı gereklı takıma

Hakikaten de.. Şanssızlık diyebilmek için bu kadarı da fazla:(

Mehmet Sabırlı
12-05-2008, 22:10
En önemli konu bu aslında.

Hakan Ateşler
13-05-2008, 00:27
kemal 5 senedir sakat be:=) gerçi kendine de bakmıyor belli bir şey.

Ertuğrul Bayındır
13-05-2008, 01:05
İster yıldız ister normal bi oyuncu gelsin farketmez.. önemli olan çubuklunun hakkını veren sahada forması için savaşan takımımıza en iyi şekilde fayda verebilcek oyuncuların alınması. Gösteriş için oyuncu alınmamalı.

Can Rona
13-05-2008, 10:11

Konu ile ilgili :

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, sezonun son 1 ayında, ağrılarına karşın Fenerbahçe'de futbol oynamayı sürdüren ve fiziksel düşüşü dikkat çeken Gökhan Gönül'ün ayağındaki sıkıntısı sürünce, bugün kontrolden geçirildiği kaydedildi. Rahatsızlığı nedeniyle son haftalarda tam performansla oynayamadığını belirten Gökhan'ın, yapılan tıbbi kontroller ve çekilen MR sonucunda, sağ ayak ikinci tarak kemiğinde ödem belirlendiği ve en az 3 hata boyunca tam kapasiteyle antrenman yapamayacağı ifade edildi.

İsmail Canpolat
13-05-2008, 10:22
Beyler Türkiye liglerinin görsel hafızası niteliğinde bir site bir göz atın.
http://www.futbolig.com.tr/kulupler/turkcell-superlig/fenerbahce/teknik-kadro-futbolcular

Burçin Menekşe
13-05-2008, 16:28
tabiki forvet ve orta saha da alınmalı ama bence ilk alınması gereken kesinlikle bi sağ açık yoksa gökhana yazık oluyor.ileri çıkışlarına,verkaç yapmak için yaptığı koşulara ve yapılan top kayıplarından sonra defansın sağında tek başına kalıp yaptığı mücadeleye.

Hakan Ateşler
13-05-2008, 18:07
anelka'yı satıomuş chesea, geri alalım derim. tek çift forvet dinlemez, çakar walla:)

Onur Aloğlu
13-05-2008, 18:08
Anelka daha büyük bir kulüpte oynamak istiyor sanırım. :rolleyes:

:durartıkanelka:

Keşke olsa ama. :)

Can Vodina
13-05-2008, 18:27
bu transfer döneminde ne tip oyunculara ihtiyacımız olduğunu kestirebilmek için öncelikle bu sezon oynadığımız dizilişin artılarının ve eksilerinin yanı sıra oyuncu performanslarının göz önüne alınması gerekir. eminim zico ve yönetim de bunlar hakkında kafa patlatıyordur -hatta bizden daha fazla düşündükleri kesindir- ama biz de fikrimizi söyleyelim.
bu seneki dizilişimiz 4-5-1 formatında oldu. defanstan başlayacak olursak, sezona sağ bekte önder turacı ve gökhan gönülle başladık. önder formasını gökhana kaptırdı kaptırmasına ama bence bu takımda hala yeri var. kendisinden tandemde de faydalanabiliriz. o yüzden mutlak surette kadroda tutulamalı. kadro derinliği sağlamak adına eğer bir adet genç sağ bek bulunabilirse bu harika olur. ama dediğim gibi bir öncelik değil bu.
tandemde edu-lugano ikilisini başarılı buluyorum. sanırım bu sene 35+ gol yedik. bizim kalibremizdeki bir takım için bu yüksek bir rakam, ancak gelecek sezon bu ikilinin birlikte oynayacağı 3 yıl olacak, alışkanlık ve tecrübe kazanmanın bedelini bu gollerle ödemiş olmamızı umuyorum. defansta göbek ikilisinin anlaşabilmesi çok önemli o yüzden bu iki oyuncuyu da elimizde tutmalıyız. çok harika bir teklif gelmediği sürece lugano bu takımda kalmalı. kendisi tuncaydan boşalan azim+hırs etkisini arkadaşlarına aşılayabilen yegane oyuncumuz. edu ise brezilya milli takımı oyuncusu, şanssızlıktan çok çekti bu sene ama kendisini oldukça başarılı buluyorum. bence defanstaki asıl sorun yedeklerimizde. can arat ve yasin'den büyük beklentilerim vardı. ancak maalesef gereken katkıyı takıma sağlayamadılar. can hala karate yaparmış gibi toplara dalıyor. yasin ise çok çabalıyor hatta ikili mücadelelerde başarılı ama kademe hatası çok fazla. ki bunu son trabzon maçında da gördük. yedeklerimize bir rekabet ortamı oluşması açısından g.oftaş'ın stoperi giray'ı takıma kazandırabilirsek güzel olur.
sol beklerimiz ise r.carlos ile vederson. hatta sakatlıklardan ötürü uğur bile
-100.yılımızdaki tecrübesi sebebiyle- orada oynadı. transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. şampiyonlar ligi seviyesinde bir sol kanadımız olduğu inancındayım.

gelelim orta sahaya, burası analiz edilmesi en zor tarafımız. çünkü bir sürü değişken var. takımımızın ivme yakaladığı zamanlarda sağ kanatta deivid, sol kanatta uğur / vederson ikilisinden birisi yer alıyordu. aslına bakarsanız devid'in sağ kanatta oluşu sadece kağıt üzerinde. çünkü kendisi alex marke edildiğinde ya da etkisiz olduğunda resmen oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. defansa katkı yapmadığı da bilinen bir gerçek. bir bakıma geçen seneki tümerin fonksiyonuna sahip. eğer tam manasıyla sağ kanat olma özelliklerine sahip iyi bir oyuncuyla anlaşılabilirse bizim için harika bir hamle olur. zira bu sayede klasik 4-4-2 formatına daha verimli olarak dönebiliriz. ali bilgin'den sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen o pozisyonda hiç oynatılmadığı için faydalanamadık. daha iyi bir isimle anlaşma düşüncem bu sebeptendir. kayseri inadından vazgeçerse mehmet topuz harika olur. ki kendisi alex'in mevkisinde de oynayabildiğinden bir taşla iki kuş vururuz.

orta sahanın ortasında aurelio-maldonado-appiah-selçuk-deniz barış- kemal gibi oyuncularımız var. aurelio'nun takımda kalması gerektiğini söylemek gereksiz bir tekrardan ibaret. ama olsun yine de söyleyelim. bu adam giderse kulüp binasını bile basabilirim :)
aslına bakarsak rakiplerimize göre en iyi olduğumuz yer bence burası. ancak appiah ve denizden sakatlıkları nedeniyle faydalanamadık.
selçuk bana hiç bir zaman yeteri kadar güven vermedi ama kendisine mutlaka ihtiyaç var. kadroda tutulmalı. deniz barış bu sene kendisini ıslıklayan bütün andavalları mahcup edecek bir oyun sergiliyordu. sakatlıktan döndükten sonra o bölgedeki rekabet unsuru olarak bir hayli fayda sağlayacaktır. kemal ise müzmin sakatlıktan müzmin yedekliğe doğru yelken açmakta. bence ortasaha zincirimizin zayıf halkasını o oluşturuyor. kendisi yerine v.manisa'dan selçuk inan düşünülebilir.

appiah'ın durumu ne olacak? sahalara dönecek mi ? fener'de bir daha top oynayacak mı ? hiç birini bilemiyorum. zamanında web sitesinde çıkan haberlere göre küskün olduğunu hissetmiştim. onun yokluğunu maldonado ile kapatmaya çalıştık, fakat an itibariyle maldonado'nun başarılı bir performans sergilediği söylenemez. bu durumda gidilebilecek 3 yol var. birincisi hem api'ye hem maldonado'ya güvenmek.ikincisi api'ye hizmetleri için teşekkür edip, uygun bir bedelle elden çıkarıp yeni bir dmc almak, maldonado'da sebat eylemek. üçüncüsü ise maldonado'yu elden çıkarıp o bölgeye başka birisini takviye etmek. ben üçüncü seçenek yanlısı değilim. maldonado'ya sabır göstermek gerektiğini düşünüyorum. deivid'in 1.senesi ile 2.senesi karşılaştırıldığında arada dağlar kadar farkın olduğu ortada. api'yi de 2005-2006 yılındaki performansı sebebiyle gözden çıkaramıyorum. o yüzden düğüm noktası api'nin durumunda. eğer ikna edilebiliyorsa takımda olması maksimum fayda sağlayacaktır. yok eğer niyetli değilse piyasa değeri daha fazla olduğundan elden çıkartılması düşünülebilir.
bu bölge için aklınıza gelen ve de transferi mümkün olan isimler kimlerdir ? mesela gönlümden s.gerrard geçer ama asla gerçekleşmeyecek bir rüyadır kendisi. ama sevilla'dan keita derseniz neden olmasın derim. (bonservis durumundan habersizim gerçi)

sol kanadımıza ivedikle bir takviye gerekmiyor. sene içinde uğur ve vederson iyi performans sergilediler. zaman zaman carlos'la oyun içinde dönüşmeli olarak oynadılar. son derece tatmin edici bir kanadımız var.

alex ise bu bölgenin en değerli oyuncusu, fakat ne yazık ki durdurulduğu zaman fenerbahçe oyunu domine etmekte başarılı olamıyor. bu kıskaçtan kurtulmanın bence iki yolu var. birincisi alex'in alternatifi olan bir adam almak. kerlon'dan bahsedildi sanırım. keşke ama çok zor. ikincisi ise alex tıkandığında oyun planını değiştirmek. şöyle anlatırsam daha açık olacak sanırım. eğer alex'in yedeği bir oyuncu bulursak 4-5-1'i her koşulda oynayabiliriz. bunun dışında yukarıda belirttiğim sağ kanat transferi olursa baklava desenli ya da klasik 4-4-2 taktiksel değişikliğini de yapabiliriz maç içerisinde.

forvet hattımızda semih kocaman bir alkışı hak ediyor. kadroda tutuldu zaten. tek forvet de oynsak çifte de dönsek, her zaman yeri var.
kezman'la yolları ayırmak gerekiyor diye düşünüyorum. çabaladı ama etkili olamadı. huzursuz olduğu da her halinden belli. gelecek sene çift forvet oynasak bile yararlı olacağını düşünemiyorum. makul bir fiyata satılıp, ikili mücadelede ayakta kalan, topla dripling yapabilen bir forvete ihtiyacımız var. st-etienne'den gomis konuşuluyordu. doğru bir tercih olacağını düşünüyorum. tabi hepimiz eto'o yu görmek isteriz kadromuzda ama çok zor. olur da imzalarsak gerçekten bir çığır açmış oluruz türk futbolunda.
ilhan parlak ise maalesef bu sezon parlayamadı ama yetenekli bir oyuncu,bu her halinden belli. kiralanması bir seçenek fakat dünya çapında bir forvet bulabilirsek kendisinin de o rekabetin içinde yer alması yararımıza olacaktır diye düşünüyorum.

oldukça uzun bir yazı oldu. sabrınız için teşekkür ederim.

PS: bir de herşeyden önce sağlık ekibinin titreyip kendisine gelmesi gerekiyor. neredeyse bütün sakatlarımız sakatlandıkları andan itibaren sezonu kapattı.

Alper Ünal
13-05-2008, 18:27
zamanında elimizden kaçırmasaydık keşke anlekayı

Hakan Ateşler
13-05-2008, 18:36
bu transfer döneminde ne tip oyunculara ihtiyacımız olduğunu kestirebilmek için öncelikle bu sezon oynadığımız dizilişin artılarının ve eksilerinin yanı sıra oyuncu performanslarının göz önüne alınması gerekir. eminim zico ve yönetim de bunlar hakkında kafa patlatıyordur -hatta bizden daha fazla düşündükleri kesindir- ama biz de fikrimizi söyleyelim.
bu seneki dizilişimiz 4-5-1 formatında oldu. defanstan başlayacak olursak, sezona sağ bekte önder turacı ve gökhan gönülle başladık. önder formasını gökhana kaptırdı kaptırmasına ama bence bu takımda hala yeri var. kendisinden tandemde de faydalanabiliriz. o yüzden mutlak surette kadroda tutulamalı. kadro derinliği sağlamak adına eğer bir adet genç sağ bek bulunabilirse bu harika olur. ama dediğim gibi bir öncelik değil bu.
tandemde edu-lugano ikilisini başarılı buluyorum. sanırım bu sene 35+ gol yedik. bizim kalibremizdeki bir takım için bu yüksek bir rakam, ancak gelecek sezon bu ikilinin birlikte oynayacağı 3 yıl olacak, alışkanlık ve tecrübe kazanmanın bedelini bu gollerle ödemiş olmamızı umuyorum. defansta göbek ikilisinin anlaşabilmesi çok önemli o yüzden bu iki oyuncuyu da elimizde tutmalıyız. çok harika bir teklif gelmediği sürece lugano bu takımda kalmalı. kendisi tuncaydan boşalan azim+hırs etkisini arkadaşlarına aşılayabilen yegane oyuncumuz. edu ise brezilya milli takımı oyuncusu, şanssızlıktan çok çekti bu sene ama kendisini oldukça başarılı buluyorum. bence defanstaki asıl sorun yedeklerimizde. can arat ve yasin'den büyük beklentilerim vardı. ancak maalesef gereken katkıyı takıma sağlayamadılar. can hala karate yaparmış gibi toplara dalıyor. yasin ise çok çabalıyor hatta ikili mücadelelerde başarılı ama kademe hatası çok fazla. ki bunu son trabzon maçında da gördük. yedeklerimize bir rekabet ortamı oluşması açısından g.oftaş'ın stoperi giray'ı takıma kazandırabilirsek güzel olur.
sol beklerimiz ise r.carlos ile vederson. hatta sakatlıklardan ötürü uğur bile
-100.yılımızdaki tecrübesi sebebiyle- orada oynadı. transfere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. şampiyonlar ligi seviyesinde bir sol kanadımız olduğu inancındayım.

gelelim orta sahaya, burası analiz edilmesi en zor tarafımız. çünkü bir sürü değişken var. takımımızın ivme yakaladığı zamanlarda sağ kanatta deivid, sol kanatta uğur / vederson ikilisinden birisi yer alıyordu. aslına bakarsanız devid'in sağ kanatta oluşu sadece kağıt üzerinde. çünkü kendisi alex marke edildiğinde ya da etkisiz olduğunda resmen oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. defansa katkı yapmadığı da bilinen bir gerçek. bir bakıma geçen seneki tümerin fonksiyonuna sahip. eğer tam manasıyla sağ kanat olma özelliklerine sahip iyi bir oyuncuyla anlaşılabilirse bizim için harika bir hamle olur. zira bu sayede klasik 4-4-2 formatına daha verimli olarak dönebiliriz. ali bilgin'den sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen o pozisyonda hiç oynatılmadığı için faydalanamadık. daha iyi bir isimle anlaşma düşüncem bu sebeptendir. kayseri inadından vazgeçerse mehmet topuz harika olur. ki kendisi alex'in mevkisinde de oynayabildiğinden bir taşla iki kuş vururuz.

orta sahanın ortasında aurelio-maldonado-appiah-selçuk-deniz barış- kemal gibi oyuncularımız var. aurelio'nun takımda kalması gerektiğini söylemek gereksiz bir tekrardan ibaret. ama olsun yine de söyleyelim. bu adam giderse kulüp binasını bile basabilirim :)
aslına bakarsak rakiplerimize göre en iyi olduğumuz yer bence burası. ancak appiah ve denizden sakatlıkları nedeniyle faydalanamadık.
selçuk bana hiç bir zaman yeteri kadar güven vermedi ama kendisine mutlaka ihtiyaç var. kadroda tutulmalı. deniz barış bu sene kendisini ıslıklayan bütün andavalları mahcup edecek bir oyun sergiliyordu. sakatlıktan döndükten sonra o bölgedeki rekabet unsuru olarak bir hayli fayda sağlayacaktır. kemal ise müzmin sakatlıktan müzmin yedekliğe doğru yelken açmakta. bence ortasaha zincirimizin zayıf halkasını o oluşturuyor. kendisi yerine v.manisa'dan selçuk inan düşünülebilir.

appiah'ın durumu ne olacak? sahalara dönecek mi ? fener'de bir daha top oynayacak mı ? hiç birini bilemiyorum. zamanında web sitesinde çıkan haberlere göre küskün olduğunu hissetmiştim. onun yokluğunu maldonado ile kapatmaya çalıştık, fakat an itibariyle maldonado'nun başarılı bir performans sergilediği söylenemez. bu durumda gidilebilecek 3 yol var. birincisi hem api'ye hem maldonado'ya güvenmek.ikincisi api'ye hizmetleri için teşekkür edip, uygun bir bedelle elden çıkarıp yeni bir dmc almak, maldonado'da sebat eylemek. üçüncüsü ise maldonado'yu elden çıkarıp o bölgeye başka birisini takviye etmek. ben üçüncü seçenek yanlısı değilim. maldonado'ya sabır göstermek gerektiğini düşünüyorum. deivid'in 1.senesi ile 2.senesi karşılaştırıldığında arada dağlar kadar farkın olduğu ortada. api'yi de 2005-2006 yılındaki performansı sebebiyle gözden çıkaramıyorum. o yüzden düğüm noktası api'nin durumunda. eğer ikna edilebiliyorsa takımda olması maksimum fayda sağlayacaktır. yok eğer niyetli değilse piyasa değeri daha fazla olduğundan elden çıkartılması düşünülebilir.
bu bölge için aklınıza gelen ve de transferi mümkün olan isimler kimlerdir ? mesela gönlümden s.gerrard geçer ama asla gerçekleşmeyecek bir rüyadır kendisi. ama sevilla'dan keita derseniz neden olmasın derim. (bonservis durumundan habersizim gerçi)

sol kanadımıza ivedikle bir takviye gerekmiyor. sene içinde uğur ve vederson iyi performans sergilediler. zaman zaman carlos'la oyun içinde dönüşmeli olarak oynadılar. son derece tatmin edici bir kanadımız var.

alex ise bu bölgenin en değerli oyuncusu, fakat ne yazık ki durdurulduğu zaman fenerbahçe oyunu domine etmekte başarılı olamıyor. bu kıskaçtan kurtulmanın bence iki yolu var. birincisi alex'in alternatifi olan bir adam almak. kerlon'dan bahsedildi sanırım. keşke ama çok zor. ikincisi ise alex tıkandığında oyun planını değiştirmek. şöyle anlatırsam daha açık olacak sanırım. eğer alex'in yedeği bir oyuncu bulursak 4-5-1'i her koşulda oynayabiliriz. bunun dışında yukarıda belirttiğim sağ kanat transferi olursa baklava desenli ya da klasik 4-4-2 taktiksel değişikliğini de yapabiliriz maç içerisinde.

forvet hattımızda semih kocaman bir alkışı hak ediyor. kadroda tutuldu zaten. tek forvet de oynsak çifte de dönsek, her zaman yeri var.
kezman'la yolları ayırmak gerekiyor diye düşünüyorum. çabaladı ama etkili olamadı. huzursuz olduğu da her halinden belli. gelecek sene çift forvet oynasak bile yararlı olacağını düşünemiyorum. makul bir fiyata satılıp, ikili mücadelede ayakta kalan, topla dripling yapabilen bir forvete ihtiyacımız var. st-etienne'den gomis konuşuluyordu. doğru bir tercih olacağını düşünüyorum. tabi hepimiz eto'o yu görmek isteriz kadromuzda ama çok zor. olur da imzalarsak gerçekten bir çığır açmış oluruz türk futbolunda.
ilhan parlak ise maalesef bu sezon parlayamadı ama yetenekli bir oyuncu,bu her halinden belli. kiralanması bir seçenek fakat dünya çapında bir forvet bulabilirsek kendisinin de o rekabetin içinde yer alması yararımıza olacaktır diye düşünüyorum.

oldukça uzun bir yazı oldu. sabrınız için teşekkür ederim.

PS: bir de herşeyden önce sağlık ekibinin titreyip kendisine gelmesi gerekiyor. neredeyse bütün sakatlarımız sakatlandıkları andan itibaren sezonu kapattı.

okumaya başlamadan önce "ooff çok uzun" dedim ama bi bu kadar daha yazsan okurdum. mükemmel yazı. hatta bu başlığa daha fazla bir şey yazılamaz herelde:)

Can Vodina
13-05-2008, 18:42
övgülerin için teşekkür ederim :)

Alper Ünal
13-05-2008, 18:56
arkadaşım gerçekten çok güzel yazmışsın,seni bi aziz başkanla görüşsene:)başka söze gerek yok:)

Can Vodina
13-05-2008, 20:01
yukarıda adı geçen isimlere yönelik transfermarkt.de 'de bir araştırma yaptım. sonuçlar şöyle : (gerçi çok güvenmemek lazım bu sitelere ama aşağı yukarı bir fikrimiz olsun )

sevilla keita 8 milyon euro (barça da devredeydi bir aralar)
st.etienne gomis 10 milyon euro
cruzerio kerlon 1 milyon euro (sanırım sakatlığı sebebiyle)

bu adamlara ek olarak aklıma yine st.etienne'den matuidi geldi. kendisi 87 doğumlu ve gelecek vaad eden bir defansif ortasaha. keita yerine düşünülebilir. onun ederi ise 4.5 milyon euro.

türkiye'den düşündüğüm adamları da araştırdım ama yurtdışı rakamlarını okurken ihtiyatlı olmak gerekiyorsa, türkiye fiyatlarında 2 defa ihtiyatlı olmak gerekiyor. kulüplerin vergiden kaçırmak için bildirdikleri sözleşme ücretleri göz önüne alınırsa.

uzun lafın kısası
kayseriden topuz 5 milyon euro
manisadan selçuk 2.7 milyon euro
g.oftaştan giray 1.3 milyon euro bedelinde

bizim takımımızda ise dikkatimi çeken ücretler şunlar oldu.

api 8.5 milyon euro
maldo 3 milyon euro
kejo 6 milyon euro

bakkal hesabıyla kasamızdan çıkacak minimum para 25 ila 30 milyon euro arasında değişiyor. ( hem iç hem dış transferde ) ki tahminim bu isimler gerçekte 40-50lileri bulur.

satabileceklerimiz ise iyimser tahminle maksimum 14.5. ki gerçekçi olursak hadi api neyse ama kimse kezman'a 6 milyon euro vermez. (verse bile kezman burada iyi kazanıyor, aynı miktarı yıllık kazanbileceği bir yer bulması zor)

ben kendimce bişiler yaptım, bakalım yönetimimiz neler yapıcak :)

PS: belediye'de oynayan kerim bu sene yuvamıza dönüyor değil mi ? eğer geliyorsa sağ bek arayışımız yersiz. ben kiralıktı diye hatırlıyorum ama eğer satmışsak hata yapmışız. transfermarkt.de kendisinin 1.7 milyon euro değerinde olduğunu söylüyor.

Cem Demirtaş
13-05-2008, 20:10
bende bütün yazdıklarına harfiyen katılıyorum...özellikle orta saha meselesiyle stoper için bir yedek daha gerektiğine...eline sağlık...

Saygın Özkan
13-05-2008, 20:29
uzun lafın kısası
kayseriden topuz 5 milyon euro
manisadan selçuk 2.7 milyon euro
g.oftaştan giray 1.3 milyon euro bedelinde

Duyumlarıma göre Vestel Manisasporlu Selçuk İnan, Trabzonsporla anlaşmaya vardı. Ben Selçuğun gerçekten fenerde oynamasını isterdim, ali bilgine 10 basar, çok yetenekli ve teknik kapasitesi yüksek bi futbolcu. Büyük takımda rahatlıkla oynar bence.

Mehmet Topuzun ise çok büyük katkı yapacağını zannetmiyorum, alınmasın demiyorum ama çok büyük bi beklentim yok.

Alper Ünal
13-05-2008, 21:22
evet kerim satılık değil,kiralık.onun geri gelmesi ii olucak,zaman zaman hatalar yapmış da olsa iyi bi oyuncu,rekabet getirebilicek düzeyde.ama defansif özellikllerini biraz daha geliştirmesi gerekio.

Arif Şahin
13-05-2008, 22:20
evet kerim satılık değil,kiralık.onun geri gelmesi ii olucak,zaman zaman hatalar yapmış da olsa iyi bi oyuncu,rekabet getirebilicek düzeyde.ama defansif özellikllerini biraz daha geliştirmesi gerekio.
ya da onu bek olarak değil, sağ açık olarak kullanmak gerekiyo

Alper Ünal
13-05-2008, 22:35
evet daha ii olur,gökhan çok daha iyi savunmada

Burak Türker
13-05-2008, 23:08

Kerim yanlış bilmiyorsam paf takımda forvet olarak oynuyordu ofansif özellikerinin daha iyi olması bundan dolayı sanırım

Cem Demirtaş
13-05-2008, 23:15
zaten asıl yeri orası...
adam eksikliğinden sağ bek oynamak zorunda kaldı...

Alper Ünal
13-05-2008, 23:49
ama tutup da kerimi oynatamayız heralde forvette,kim bilir belki çok ii oynar,fakat türkiye ( medyasıyla,taraftarıyla) bunu kaldıramaz.ve zaten kerim de kalıramaz baskyı

Burak Türker
14-05-2008, 00:38
Haklısın özellikle bu seneki Kezman-Semih tatışmasını da düşünücek olursak

Mehmet Sabırlı
14-05-2008, 00:45
ya da onu bek olarak değil, sağ açık olarak kullanmak gerekiyo
adamın asıl yeri sağ açık veya forvet. ama bizde sağ bek oynuyo nasıl iş bu yaw:)

Yiğit Babacan
14-05-2008, 00:46
sağ açığa muhteşem olur.

Mehmet Sabırlı
14-05-2008, 00:49
Kerim yanlış bilmiyorsam paf takımda forvet olarak oynuyordu ofansif özellikerinin daha iyi olması bundan dolayı sanırım
benimde bildiğim kerim pafta gol kralıydı.

Arif Şahin
14-05-2008, 00:49
Kerim'in iyi bir savunmacı olmayacağı kanaatindeyim, çünkü tüm özellikleri ile bir atak oyuncusu. ama sağ bek tecrübesi yaşamış olması ona savunma bilinci kazandırmıştır mutlaka, yani en azından sağ kanatta oynarken orayı kapatır, eskiye oranla daha iyi hamleler yapabilir. hücum yönünü çok beğeniyorum, bizde sağ bekte oynarken dahi birkaç adam üstüste eksiltip çizgiye indiği oluyodu, ortaları da iyi daha ne olsun... ona güvenmeliyiz

Mehmet Sabırlı
14-05-2008, 00:53
uğur boralda bizde sol bek oynadıktan sonra oyun bütünlüğünü öğrendi kerimdede aynı şeyi yaşayabiliriz. ben ümitliyim aslında 4 gencimizdende. yeterki sabretmesini bileim yeterki onlara şans verelim.

Ümüt Işık
14-05-2008, 01:34
şu gelcek bu gelcek
kim gidio???????????????????????????

Fatih Karamustafaoğlu
14-05-2008, 14:24
ille biri gidecek diye bişey yok ki, kadronun yeterli olmadığını sezon sonunda gördük, yani yetersiz derken mental yorgunluğu kaldıramadı takım, yedekler bunu kapatacak düzeyde değil, sakatlar da bunun üstüne eklenince performans azaldı.. bence oyuncu göndermek yerine bizde oynayabilecek isimlerle takım takviye edilmeli

Can Rona
14-05-2008, 16:06
Topuz kulubünden ayrılıyor hadi bakalım ne olacak :)

Arif Şahin
14-05-2008, 17:41
Ntv'de, arsenalde oynayan Gilberto ile ilgili haberler vardı. bonservisi de elinde olduğu için gerçekleşmesi büyük ihtimal deniyodu.

Umut Soyat
14-05-2008, 18:06
Bence artık bu g.amerikalı futbolcu takıntısından kurtulmalıyız.Bi avrupa takımında 2 veya en fazla 3 g.amerika kökenli futbolcu bulunmalı bence. Bizde takımın yarısı g.amerikalı bi de üstüne t.direktör de g.amerikalı sanki g.amerikada futbol oynuyoruz ya.. Artık bize avrupalı veya avrupa'yı çok ii bilen ve tanıyan futbolcular lazım. İlla g.amerikalı futbolcu olcaksa bu LUGANO gibi hırslı,istekli,sahaya herşeyini veren futbolcular olmalı.

Sefa Avcı
14-05-2008, 18:16
umut a katılıyorum alınacaksa bu saatten sonra avrupalı oyuncu alınmalı

Kenan Ergün
14-05-2008, 18:31
Bize Gattuso gibi adam lazım :) ısıracak parçalayacak savaşacak vazgeçmeyecek.

Tuğba Tülü
14-05-2008, 19:30
Luıs Fabıano ve Kanoute,birinin gelmesinden yanayım,inşallah olur...

Mert Yamalı
14-05-2008, 19:47
maldonado yerine g.silva gelse tadından yenmez. o adamı 4 yıldır bekliyorum ben:):):P

Tuğfan Aslan
14-05-2008, 23:19
luis fabiano gibi çirkef bir oyuncu takımımıza gelmez!bizim oyuncu alma kriterlerimizde beyefendi duruşlu oyuncu olması en önemli kriterdir ;)

Ümüt Işık
14-05-2008, 23:22
Kezman kalsın!
Maldonado gitsin!
Yılın transferi olur

Mustafa Ünal
15-05-2008, 00:34
Topuz kulubünden ayrılıyor hadi bakalım ne olacak :)

Bizden uzak dursa keşke.:cool:

Mert Yamalı
15-05-2008, 00:42
luis fabiano gibi çirkef bir oyuncu takımımıza gelmez!bizim oyuncu alma kriterlerimizde beyefendi duruşlu oyuncu olması en önemli kriterdir ;)

beziktaşlı duruşu var bide:o:p

Gizem Boztaş
15-05-2008, 00:48
Bence artık bu g.amerikalı futbolcu takıntısından kurtulmalıyız.Bi avrupa takımında 2 veya en fazla 3 g.amerika kökenli futbolcu bulunmalı bence. Bizde takımın yarısı g.amerikalı bi de üstüne t.direktör de g.amerikalı sanki g.amerikada futbol oynuyoruz ya.. Artık bize avrupalı veya avrupa'yı çok ii bilen ve tanıyan futbolcular lazım. İlla g.amerikalı futbolcu olcaksa bu LUGANO gibi hırslı,istekli,sahaya herşeyini veren futbolcular olmalı.

Umuta katılıorm bu şekilde çeyrek final oynadık, avrupa deneyimi olan ama bunun yanında da gerçekten hırslı,inatçı oyun oynayan transfer yapılırsa avrupada daha da başarılı olacağımıza inanıorm. Ayrıca yedek kadronunda güçlendirilmesi lazım. Şampionlar liginden sonra şampiyonluun gitmesinin bence en büyük sebebi futbolcuların mental olarak çok yorulması ve yedeklerle de bu açığı kapatamamız... Avrupaya baktıımız zman başarılı takımların yedek kadrosu o kadar iiki 2. bi takım çıkarılabilir. Avrupa'da yükselmek için bunların yapılması şart...

Can Rona
15-05-2008, 02:03
Bizden uzak dursa keşke.:cool:

Sence durur mu?

Oğuzhan Demir
15-05-2008, 02:10
bence durmaz

İlker Aktaş
15-05-2008, 05:53
Sence durur mu?

Durmamalı da..

Yedek veya ilk 11'de Mehmet Topuz KALİTESİNDE bir oyuncu bu takıma gereklidir. Yok çirkef, yok bilmem ne gibi şeyleri ise duymak saçma geliyor bana..

Hangi anadolu kulübü oyuncusu 3 büyüklerin maçlarında normal oynuyor ki..

Geçiniz!..

Mert Yamalı
15-05-2008, 10:24
adam hırslı, mücadeleci. efendi adamları görüyoruz işte, koşmuyorlar, koşanlar arda gibi ayhan gibi çirkefler bilmemneler. o gelmesin bu gelmesin şeklinde bi düşünceyle yine tüm kontenjanı brezilya-ingiltire-papua yeni gine asıllı türklerle doldururuz..
topuz 'bence' ortaya alınabilecek en iyi türk oyuncudur, bize ihtiyacımız olan çok seyi verecektir.

Erdal Futtu
15-05-2008, 11:28
Adamın aklına İstanbul girdi...Kayseri'de kalmayacagım diyor resmen....
Kayseri'li yöneticilere müstahak....

Ümüt Işık
15-05-2008, 11:43
eee ağzınla kuşta tutsan Kayseri'de oynadığın sürece MİLLİ TAKIMA gi re mez sin !.. Bu da kapak olur sanırım Topuz'a. Şimdi seve seve Fenerbahçe'ye gelecektir. Lobisi olmayan takımlarda sürünmeye razı kendini feda edecek bir fenomen değilse tabiki.
Bi düşünün arkadaşlar Mehmet Topuz Fenerbahçe'de olacaktı ve Terim onu milli takıma almayacaktı(!) Acaba neler olurdu neler? sanırım yer yerinden oynardı

İsmail Canpolat
15-05-2008, 11:55
eee ağzınla kuşta tutsan Kayseri'de oynadığın sürece MİLLİ TAKIMA gi re mez sin !.. Bu da kapak olur sanırım Topuz'a. Şimdi seve seve Fenerbahçe'ye gelecektir. Lobisi olmayan takımlarda sürünmeye razı kendini feda edecek bir fenomen değilse tabiki.
Bi düşünün arkadaşlar Mehmet Topuz Fenerbahçe'de olacaktı ve Terim onu milli takıma almayacaktı(!) Acaba neler olurdu neler? sanırım yer yerinden oynardı

emre aşığa ne diyeceksin bakalım.galiba o 3 büyüklerde oynamıyo . adam ilk onbirde sahada ilk maçta hemde taş gibi oynar görürsün.... Allah nazardan saklasın.....

Tppuza gelince agrasif hareketlerini gördük hep bereaber biraz emre belezoğlunu anumsatıyo heee yok adam gibi adamsa sadece maç sırasında agresifse gelsin iyi iş yapar bence. Kişiliğini kamplardaki arkadaşlarına sormak lazım . Var mı kayserili olan bi sondaj yapsın Aziz başkana faks geçelim:))))))))

Ümüt Işık
15-05-2008, 11:59
emre aşığa ne diyeceksin bakalım.galiba o 3 büyüklerde oynamıyo . adam ilk onbirde sahada ilk maçta hemde taş gibi oynar görürsün.... Allah nazardan saklasın
backgroundu sağlam ve Terim'in adamı. 3 gün sonra beraber çalışırlarsa hiç şaşırma. Ahbap çavuş kısaca. Terim'i beğendiğimi söylemedimki. Adam olarakta teknik direktör olarakta hayatta gördüğüm en komleksli en beğenmediğim kişilik. Yine beni yanlış anladın ama?
Anafikir şu idi: Fenerbahçeli Topuz olsaydı ? N'olurdu?

İsmail Canpolat
15-05-2008, 14:44
backgroundu sağlam ve Terim'in adamı. 3 gün sonra beraber çalışırlarsa hiç şaşırma. Ahbap çavuş kısaca. Terim'i beğendiğimi söylemedimki. Adam olarakta teknik direktör olarakta hayatta gördüğüm en komleksli en beğenmediğim kişilik. Yine beni yanlış anladın ama?
Anafikir şu idi: Fenerbahçeli Topuz olsaydı ? N'olurdu?

valla sen beğenmemişsin milan adamı almış seni kim takar kardeşim..yani bilmiyorumki.

Mert Yamalı
15-05-2008, 15:15
milan şimdikiaklı olsa terimi alırmıydı:)

İsmail Canpolat
15-05-2008, 15:28
milan şimdikiaklı olsa terimi alırmıydı:)

-salarla -selerle işim olmaz....

Adem Sürek
15-05-2008, 15:31
ŞUBAT AYINDAN BU YANA GAZETELERDE YER ALAN HABERLERE GÖRE TRANSFER ETTİĞİMİZ YA DA EDECEĞİMİZ OYUNCULAR ya da HOCALARIN LİSTESİ
Adriano
Alex Bruno
Alves
Arda
Baptista
Berbatov
Bordon
Burak (Manisa)
Carew
Carvalho
Chichaoui
Crespo
Crouch
Cuper
David Villa
Deco
Denis
Diogo Luis
Drogba
Dudu
Edmilson
Egemen Korkmaz
Eto'o
Fatih (Bursa)
Fatih Tekke
Fred
Gilberto Silva
Gomis
Govou
Gökhan Ünal
Gudijohnsen
Halil Altıntop
Henry
Jimenez
Julio Sezar
Kanoute
Kerlon
Koeman
Le Guen
Love
Lucio
Luis Fabiano
Luxemburgo
Makalele
Manchini
Mariga
Mehmet Topuz
Mehmet Yıldız
Mevlüt
Mourinho
Nistelrooy
Nonda
Nuri Şahin
Orhan Şam
Pjanic
Renato
Rijkaard
Riquelme
Ronaldinho
Ronaldo
Scolari
Selçuk (Manisa)
Sercan (Bursa)
Shevchenko
Song
Trezeguet
Vargas
Yepes
Zigic

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 15.05.2008

QTM

İsmail Canpolat
15-05-2008, 15:55
eeeeeettttttttttttttttoooooooooooooooo.......eeeee eeeeetttttttttooooooooooo

ne olur gel hacı nolur

Can Rona
15-05-2008, 16:26
Topuz'a önerilen teklif 6 Milyon + Kemal'di.

Ümüt Işık
15-05-2008, 16:54
eeeeeettttttttttttttttoooooooooooooooo.......eeeee eeeeetttttttttooooooooooo

ne olur gel hacı nolur
Etoo açıklama yaptı İspanya veya İngiltere diye. Türkiye'de futbol oynamayı düşünmüyormuş beyefendi

Fatih Karamustafaoğlu
15-05-2008, 17:03
Topuz'un Milli Takım'a seçilmeme nedeni sene içindeki bi milli maça kolum sakat diyerek gitmemesine rağmen 3 gün sonra kayserisporun maçına çıkmasıydı, yoksa Topuz'dan iyi alternatif sayısı pek az bence

Mehmet Sabırlı
15-05-2008, 18:55
adam hırslı, mücadeleci. efendi adamları görüyoruz işte, koşmuyorlar, koşanlar arda gibi ayhan gibi çirkefler bilmemneler. o gelmesin bu gelmesin şeklinde bi düşünceyle yine tüm kontenjanı brezilya-ingiltire-papua yeni gine asıllı türklerle doldururuz..
topuz 'bence' ortaya alınabilecek en iyi türk oyuncudur, bize ihtiyacımız olan çok seyi verecektir.
+1907

Mert Yamalı
15-05-2008, 19:20
ŞUBAT AYINDAN BU YANA GAZETELERDE YER ALAN HABERLERE GÖRE TRANSFER ETTİĞİMİZ YA DA EDECEĞİMİZ OYUNCULAR ya da HOCALARIN LİSTESİ
Adriano
Alex Bruno
Alves
Arda
Baptista
Berbatov
Bordon
Burak (Manisa)
Carew
Carvalho
Chichaoui
Crespo
Crouch
Cuper
David Villa
Deco
Denis
Diogo Luis
Drogba
Dudu
Edmilson
Egemen Korkmaz
Eto'o
Fatih (Bursa)
Fatih Tekke
Fred
Gilberto Silva
Gomis
Govou
Gökhan Ünal
Gudijohnsen
Halil Altıntop
Henry
Jimenez
Julio Sezar
Kanoute
Kerlon
Koeman
Le Guen
Love
Lucio
Luis Fabiano
Luxemburgo
Makalele
Manchini
Mariga
Mehmet Topuz
Mehmet Yıldız
Mevlüt
Mourinho
Nistelrooy
Nonda
Nuri Şahin
Orhan Şam
Pjanic
Renato
Rijkaard
Riquelme
Ronaldinho
Ronaldo
Scolari
Selçuk (Manisa)
Sercan (Bursa)
Shevchenko
Song
Trezeguet
Vargas
Yepes
Zigic

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 15.05.2008

QTM

bence hepsini alalım/almalıyız:o

Kayhan Türk
15-05-2008, 20:47
Aziz başkanın bi lafı vardı ünlü bi golcüyle anlaştık ama brezilyalı değil demişti:)
Kezman gidici gibi geliyo bana onun haricinde Roberto Carlosta problem yaşıyoruz sanırım. Roberto da önümüzdeki sezon bizde olmayabilir. :(

Mustafa Ünal
16-05-2008, 02:43
Sence durur mu?

Durmaz.

Durmamalı da..

Yedek veya ilk 11'de Mehmet Topuz KALİTESİNDE bir oyuncu bu takıma gereklidir. Yok çirkef, yok bilmem ne gibi şeyleri ise duymak saçma geliyor bana..

Hangi anadolu kulübü oyuncusu 3 büyüklerin maçlarında normal oynuyor ki..

Geçiniz!..

Ben şahsen, aşırı motive ile oynamasına birşey demiyorum. Ligin 33.haftası olsaydı geçen hafta ve Trabzon kalecisi de son hafta ilk 11 oynasaydı hatalı gol yiyeceğine adım gibi emindim.

Gel gelelim Topuz'a. Bizim 2 maçta da insan ötesi oynadı. Kendini gösterme vs. Her oyuncu bunu yapar doğrudur. Bize karşı iyi oynamaya çalışır, ekstra motive olur. Ama bizim ihtiyacımız, olmayan ele kart göstertmek için hakeme üzerine yürüyecek, olmayan penaltıda kız gibi bağırıp tepki gösterecek adamlar değildir. Çok iyi oyuncu olabilir ama içinde bunları yaşayan birine bence gerek yok. Haftalarca penaltılarımız verilmedi , hafif dokunmada Deivid düştü ve penaltı çalındı. Ben üzüldüm. Böyle kazanmamalıydık. Paranoyaklık mı dersin bilmem ne dersin ama bu adam bize gelirse bu tip sahneleri şimdikinden daha sık yaşarız. Böyle olacaksakta olmayalım şampiyon falan.

Yavuz Eğilli
16-05-2008, 11:27
Aziz başkanın bi lafı vardı ünlü bi golcüyle anlaştık ama brezilyalı değil demişti:)
Kezman gidici gibi geliyo bana onun haricinde Roberto Carlosta problem yaşıyoruz sanırım. Roberto da önümüzdeki sezon bizde olmayabilir. :(

Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 hafta önce hem gazetelerde hem de Fb Tv'de bir haberde Carlos'un Türkiye'de çok mutlu olduğu, tedavisinin bitmesi için gün saydığı ve 2 yıl daha oynayıp futbolu burada bırakarak daha sonraki yıllarda teknik direktör veya scout olarak Fenerbahçemize hizmet etmek istediği duyurulmuştu.

Ahmet Dikmen
16-05-2008, 13:35
kezman gidici carlos bence bırakmaz futbolu Fenerbahçe'de bitirir.

son duyduğum haber sheva ya 9 milyon euro teklif edilmiş ve büyük ölçüde anlaşılmış.ŞL final maçından sonra İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Appiah'ın ewide Kanoute'ye verilmiş diyolar =)

ayrıca mehmet topuz gelmesin..!

Ümüt Işık
16-05-2008, 14:22
şevşenko transferi sanırım büyük olay olur ama yaşı ve hemen hemen 1 sezondur istenilenden uzak olması ikinci bir carlos vakası olabilir. Kanoute transferi daha yerinde olur ama onunda yaşı aynı şekilde problem
bence Wagner Love

Abdullah Çalışkan
16-05-2008, 14:44
walla sheva olursa tadından yenmez..:) bi arkadaşım bana sheva'nın anlaşılmak üzere olduğunu hatta shevanın kendisi gelmek istediini söylemişti.. tek sorun chelseaymiş.. umarım gelir..:dans:

Barış Bingüler
16-05-2008, 14:44
Wagner Love gelse gelecekte de büyük paralar kazandırır bize ama zor bence.
Shevchenko yakın gözüküo. Son dönemleri artık para kazanmak isticektir. Ama Kezman gibi elimizde patliyicağını sanmıorum çünkü Sheva nın ölüsü bile yeter :) En azından yakaladımı affetmez ...

Görkem Demir
16-05-2008, 15:03
Gel Sheva gel..

Ege Uysaler
16-05-2008, 15:19
valla basına göre herkes geliyor yönetime göre kimse gelmiyor herkese yalanlama merak ediyorum kimi alıcaz ya da alıcaz mı???

Berk Ulupınar
16-05-2008, 16:03
Sheva ile antu da yazılan haberi aynen kopyalıyorum.

Bundan birkac hafta once Psv´nin menejeri ile sohbet esnasinda Sheva transferi ile ilgili bazi gelismeleri sizlerle paylastim. Son Dakika topicinde bu transfer harekatini detaylariyla anlatmaya calistim hatta resmi sitemiz bu transferi yalanladiginda bile ben bunun gercekleri yansitmadigini dile getirmistim.. bilenler bilir !!

Simdi bana psv´nin menejeri ile ilgili birkac soru akliniza gelebilir‚ ornek vermek gerekirse soyle bir soru ile karsima cikabilirsiniz : ´´Psv´nin menejerinin bu transferle ne alakasi var ?´´ veya ´´Psv´nin menejeri bu transferi nerden bilsin ?´´

Frank Arnesen ( Chelsea´nin menejeri ) eskiden Psv takiminin menejeriydi ve yillarca bu kulube hizmet etmistir hatta Psv´ye kazandirdigi futbolcular suanda dunyanin en ust duzey liglerinde futbol oynuyorlar ( Robben - Nistelrooij vs vs ). Frank Arnesen her hafta Psv tesislerine gelir gider sizlerinden anlamis oldugu gibi hala Psv ile iyi baglantilari var ... Hatta cogu zaman Chelsea bazi futbolcularla sozlesme imzalatip Psv takimina kiraya verir yani Psv bir sekilde Chelsea´nin pilot takimi.

Ben Psv´nin menejerini nerden taniyorum ? Ben 6 yil Psv takiminin alt yapisinda oynadim ve suanda kardesim oynamakta ve menejerin en kucuk oglu ile ayni takimda oynuyor bu su demektir her cumartesi yani mac gunleri kendisi ile sohbet etme imkanim oluyor‚ arada antremanlarda karsilasiyoruz ki dunku karsilasmamizda bana muthis bir haber verdi . Kendisine bizim sitenin Sheva transferini yalanlamasindan bahsettim durdu durdu sasirmis bir sekilde yuzume bakti ve sonrasinda bombayi patlatti " Sheva gecen hafta Fenerbahce ile sozlesme imzaladi´´ hatta ´´bu transfer ile Frank Arnesen bizzat kendisi ilgilendi´´ dedi ...
Unutmadan bana rakamlar hakkinda soru sormayin hicbir bilgim yok ne soylersem yalan olur.

Fenerbahcemize hayirli ugurlu olsun galiba yabanci kontenjani bosalmadan bizimkiler aciklamayacak veya resmi transfer sezonu baslayana kadar gizli tutulacak ..

Bence doğruluk payı var.

İsmail Canpolat
16-05-2008, 16:55
Sheva transferi çok büyük hata olur. Adm şu an kapalı kutu.Geçmişte örnekleirni gördük (kezman). Madem o kadar iyi durumda niye serbest bırakıyorlar veya neden kendii italya ya geri dönmüyor.Lütfen beyer şu neden sorularını başta soralım adam gelince değil. Ne olursa olsun şu an oynayan takımmında yer bulan futbolcu alınması tarftarıyım Eto gibi kanute gibi Love gibi. Bakın anelkada gönderiliyo.demekki bizde haklıyız bizde de fazla zorlamamıştı kendini. beyler aç oyuncu alalım yaa. adam 32 yaşında elimizde patlar ve bu tarz oyuncularda kapris çok olur. AHH eto gel be gel işte. Carlos sen bu sene bize çok ayıp ettin. Realdeki carlos bu dğildi noldu zicomu şımarttı seni neden böylesin Abilik bile yapmadın takıma yaşında uygundu halbuki İnşaallah seneye telefi edersin yoksa...

Mert Yamalı
16-05-2008, 16:55
roberto carlos transferine benzemeye başladı buda. gelir umarım. en kötü ihtimal şeva görmüş oluruz:)

bu arada etoo hala çok formda gözde bir oyuncu gelmesi rüya gibi, love deseniz bakın o olur:)

Can Rona
16-05-2008, 17:06
Sheva ile antu da yazılan haberi aynen kopyalıyorum.

Bence doğruluk payı var.

Bu üyeyi biliyorum,PSV ile gerçekten sıkı ilişkiler içerisinde.

Alp Hacıoğlu
16-05-2008, 17:35
Sheva transferi çok büyük hata olur. Adm şu an kapalı kutu.Geçmişte örnekleirni gördük (kezman). Madem o kadar iyi durumda niye serbest bırakıyorlar veya neden kendii italya ya geri dönmüyor.Lütfen beyer şu neden sorularını başta soralım adam gelince değil. Ne olursa olsun şu an oynayan takımmında yer bulan futbolcu alınması tarftarıyım Eto gibi kanute gibi Love gibi. Bakın anelkada gönderiliyo.demekki bizde haklıyız bizde de fazla zorlamamıştı kendini. beyler aç oyuncu alalım yaa. adam 32 yaşında elimizde patlar ve bu tarz oyuncularda kapris çok olur. AHH eto gel be gel işte. Carlos sen bu sene bize çok ayıp ettin. Realdeki carlos bu dğildi noldu zicomu şımarttı seni neden böylesin Abilik bile yapmadın takıma yaşında uygundu halbuki İnşaallah seneye telefi edersin yoksa...

şu bir gerçekki takımımızda alex gibi enteresan bir oyuncu var.

alexin takımımızda olmadığını varsaysak klasik 4-4-2 ile oynarız ve love,eto'o gibi transferler mantıklı olur.

ama alexin oynadığı bir takımda,
alex gibi sihirbazdan yararlanacaksa teknik adam hücum gücünü alexe göre ayarlamalıdır.

fenerbahceye pırpır adamlar lazım değildir.

alexe duvar olacak,
kanat ortalarına kafa vuracak
kaleciden veya defanstan gelen ilk topu indirecek nitelikte bir oyuncu lazım fenerbahçeye.

sheva tüm bu özelliklerin yanı sıra,
çapraz koşu ve topla hızlı olma özelliklerine de sahip.

forvete ilaç olur sheva.

Cemil Dağlı
16-05-2008, 17:38
mehmet topuz Ve Diego Rİbas

Mert Yamalı
16-05-2008, 19:00
şu bir gerçekki takımımızda alex gibi enteresan bir oyuncu var.

alexin takımımızda olmadığını varsaysak klasik 4-4-2 ile oynarız ve love,eto'o gibi transferler mantıklı olur.

ama alexin oynadığı bir takımda,
alex gibi sihirbazdan yararlanacaksa teknik adam hücum gücünü alexe göre ayarlamalıdır.

fenerbahceye pırpır adamlar lazım değildir.

alexe duvar olacak,
kanat ortalarına kafa vuracak
kaleciden veya defanstan gelen ilk topu indirecek nitelikte bir oyuncu lazım fenerbahçeye.

sheva tüm bu özelliklerin yanı sıra,
çapraz koşu ve topla hızlı olma özelliklerine de sahip.

forvete ilaç olur sheva.

tabi bu ütopik sheva 3-4 yıl önceydi. saydığın özelliklere pırpır love'da sahip. bu adamın playstationsal özellikleri dışında kafa olarak bunca başarıdan ve geçen yılların ardından fenerbahçe'ye ne kadar istek ile ne kadar şey kazandırabilir onu da iyi düşünmek lazım. açıkçası performanslar gözle görülür bi düşüş yaşadıktan sonra o büyük isimlerin altını dolduramıyorlar. doldursalar bile bu adam kocaelispor'a karşı ne kadar oynar? ah yinede gelsede şu servet'e taklalar attırdığı yıllardaki gibi oynasa:D

Ege Uysaler
16-05-2008, 21:20
vay be shevayı bile begenmiyoruz artık adı yeter neyi tartısıyoruz ki

Mert Yamalı
16-05-2008, 22:30
ah ege adlarla isimlerle yürüse son 3 yılda iki kere kaçırırmıydık şampiyonluğu...

Abdullah Çalışkan
16-05-2008, 22:36
yaa fanatikte wagner love ön sözleşme imzaladı falan deniyo.. varmı bi bilginiz.. can??

Burak Türker
17-05-2008, 02:05
O kadar çok isim dolaşıyo ki Wagner Love, Fatih Tekke, Shevchenko .....
Hangi birine inanıcaz?

Can Rona
17-05-2008, 02:27
yaa fanatikte wagner love ön sözleşme imzaladı falan deniyo.. varmı bi bilginiz.. can??

Gelişme var ama imza konusunda net birşey söylenemez.Rusya'dan adam almak kolay değil...Her yerden ayrı bir maliyet çıkıyor.
Gündemde 3 forvet var duyduğuma göre ve 2 si ile anlaşmaya çalışıyormuşuz... En yakının da Love olduğu söylendi...

İsmail Canpolat
17-05-2008, 02:27

dostum adı yetmiyo işte carlos adı yettimi kezmanında adı yetmedi.Halbuki kezmanın (kalitesi tartışılmaz)geçmişi başarılarla dolu. ama maziyle olmuyo işte. o yüzden takımında oynayan futbolcu gelmesi taraftarıyım. Yoksa sehevaya lafımız (kalitei tartışılmaz)yoksa adamın sadece sırf 3-0 lık milli maçı kalitesini gösteriyo ama şu an o durumdamı bilemiyoruz ki...Bunları bu klüpte çok yaşadık aman Aziz başkan tedbirli olalım elimizde patlamasın gene maksimum verim alabileceğimiz adıyla değil ruhuyla sahada olan bi topçu bulmak lazım. Bu alemde adın pek önemi kalmadı millet çatır çatı top oynuyo. Karşısında kim var bakmıyo bile.nasıl ki bizimkiler cheaseyle oynarken oynadıysa öyle yani karşısı milyarlık efsane kadro ama biimkilerde maçı hiç bırakmadı helal olsun. aynen bu hesap işte....

Utku Cenikli
17-05-2008, 11:40
arkadaslar adı yetmıyo dıyosunuzda bi gs nın bjk nın forvetlerıne bakın yani sheva gelse memnun olmıcakmıyız takım rehavet yzunden sampıyonlugu kaybettı bızde son bı kac senedır bır rehavet oldu bu transferde shevayı begenemedık... formda degıl ama o adam herturlu ıs yapar;)

Mert Yamalı
17-05-2008, 12:58
sorunda burada zaten, kezman da anelka da türkiye liginde 30 gölü bulurum demeçleri ile geldiler, sonra ya bu lig o kadar da kolay değilmiş diyerek döndüler. acaba sheva gelince belediyelerin takımlarını, kocaelisporu, antalyayı vesaireyi ne kadar önemser? ne kadar bilinçle ve rehavete kapılmadan oynar? son yıllarda da gördüğümüz üzere ligimizde isim değil, çok çalışan, özverili hırslı adamlar gol atıyor, gol kralı oluyor...
kısacası kimse her türlü iş yapmaz. eto'o da sheva da henry de...

Kutay Soylu
17-05-2008, 13:40
vagner love için rus gazetesi başlık atmış ön protokol imzalandı diye bence shevadan daha başarılı bir transfer olur rusyadaki maçta izledik adam tek başına savunmamızı dağıttı resmen hırslı genç kendini kanıtlamak istiyor eğer gerçekleşirse süperrrrr sonuçta brezilya milli takımının forveti adam

Kutay Soylu
17-05-2008, 14:07
Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul'da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Müthiş bir atmosfer vardı. Bunlar, benim için önemli. Kulüpler anlaşırsa İstanbul'a gider, F.Bahçe forması giyerim (http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&takim=107&go=110846)

arkadaşlar shevanın yaptığı açıklama eğer gelecekse sadece adı gelmez inş. eski shevayı istiyorum ben

Mustafa Ünal
17-05-2008, 14:55

Sana derdim insafsız diye ama senden bin beterleri varmış.

Zico'ya ayrı bir laf ediyor, Carlos'a ayrı bir laf ediyor. Anlayabilmenin mümkünatı yok.

Edit: Sonraki yorumları okudum. Almayalım biz bu Sheva'yı. Müstehak bize.

Kutay Soylu
17-05-2008, 16:52
shevayı beğenmiyen kimki ben eski formundaki shevayı alalım diyorum sadece ayrıca bizim sisteme uyum gösterebilecek en iyi futbolcu bence kanoute ile etoo
bunlar kişisel görüşler herkesin saygı duyması gerekiyor bence

Ferdi Yüksel
17-05-2008, 17:30
Etoo Etoo :D:D

Mert Yamalı
17-05-2008, 17:38
ben yine iki sene önceki gibi şampiyona yüzünden takımın bekleyip geç kalmasından korkuyorum..

Mustafa Ünal
17-05-2008, 17:40
Yeni sezonda belki eski formundan daha iyi olacak , kim bilir? Ben bilmem, sende öyle. Ayrıca saygı hat safhada.

Etoo Etoo :D:D

Adam ayrılmıyorum diye açıklama yaptı ya birader :). Zorla kolundan tutup getiremeyiz ya :D.

Kutay Soylu
17-05-2008, 17:40
ben yine iki sene önceki gibi şampiyona yüzünden takımın bekleyip geç kalmasından korkuyorum..
evet yazacaktım ama şom ağzımı açmak istemedim :D:D
inş. geç kalınmaz

Ferdi Yüksel
17-05-2008, 17:41
Yeni sezonda belki eski formundan daha iyi olacak , kim bilir? Ben bilmem, sende öyle. Ayrıca saygı hat safhada.

Adam ayrılmıyorum diye açıklama yaptı ya birader :). Zorla kolundan tutup getiremeyiz ya :D.

abi halen o psikoloji atamadım ya ... Gelseydi süper olcaktı Etoo gibi bir forvete ihtiyacımız var :(

Kutay Soylu
17-05-2008, 17:45
bu arada resmi sitemizde vagner love için herhangi bir yalanlama yapılmamış acaba gerçekten ön protokol imzalandı mı

Mert Yamalı
17-05-2008, 17:46
eto'o değilde sheva gelsede üzülmeyiz be abi.. hem bayan taraftarda çeker biraz:) bizim kameramanlara da gün doğar.:) ne garip bir ülkeyiz:)

Ferdi Yüksel
17-05-2008, 17:47
bu arada resmi sitemizde vagner love için herhangi bir yalanlama yapılmamış acaba gerçekten ön protokol imzalandı mı

uuuu eger oyle bir sey varsa mükemmel olur Wagner Love de cok saglam oyuncu ...

Bu arada Kaonuteden bi haber varmı ?

Kenan Ergün
kupadan önce transfer olmaz kanımca. bayagı gün doğar basına.

Kutay Soylu
eto'o değilde sheva gelsede üzülmeyiz be abi.. hem bayan taraftarda çeker biraz:) bizim kameramanlara da gün doğar.:) ne garip bir ülkeyiz:)
:yaril::yaril::yaril::yaril::yaril:

Mustafa Ünal
17-05-2008, 17:49
abi halen o psikoloji atamadım ya ... Gelseydi süper olcaktı Etoo gibi bir forvete ihtiyacımız var :(

Yarın Etoo gelse kesin eleştirecek bişey buluruz biz: "Bu adam bu kadar kısa mıydı, çok ince lan kibrit gibi, gençmiş inanmıyorum kemik yaşına baksınlar, appiah bile daha beyazdı la" diyenlerimiz olur.

Yapımızda var.Mükemmeliyetçi insanlarız , dört dörtlüğüz ya.

Ferdi Yüksel
17-05-2008, 17:51
Yarın Etoo gelse kesin eleştirecek bişey buluruz biz: "Bu adam bu kadar kısa mıydı, çok ince lan kibrit gibi, gençmiş inanmıyorum kemik yaşına baksınlar, appiah bile daha beyazdı la" diyenlerimiz olur.

Abi o zaman senin tabirinle biz tranfser yapmıyalım :D

Can Rona
17-05-2008, 17:53
Arkadaşlar Love konusunu çok fazla düşünmeyin,yönetim çalışıyor ama gerçekten Rusya'dan adam almak çok zor iş.

Ferdi Yüksel
17-05-2008, 17:54
Arkadaşlar Love konusunu çok fazla düşünmeyin,yönetim çalışıyor ama gerçekten Rusya'dan adam almak çok zor iş.

F.Bahçe büyük yankı uyandıracak bir transfere imza atmak üzere. Rus medyasına göre sarı-lacivertli ekip, CSKA Moskova'nın Brezilyalı top cambazı Vagner Love ile her konuda anlaşma sağladı. Bu iddiayı Rusya'nın ünlü gazetesi Sovsport ortaya attı. Gazetenin haberine göre, F.Bahçe ile CSKA Moskova, Vagner Love konusunda ön protokol bile yaptı.

Resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağını duyuran gazete, "Vagner Love artık Türkiye'de forma giyecek" diye kesin bir ifade kullandı. CSKA Moskova ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı yıldız için F.Bahçe'nin ne kadar para ödeyeceği açıklanmadı. Müthiş bir top tekniğine sahip olan 24 yaşındaki Love'ü teknik direktör Zico çok istiyordu.

Kaynak : Fotomaç

Fotomaca güvenmem ama !!

Mert Yamalı
17-05-2008, 17:55

bu bi çeşit 'parasını verdik kardeşim, dilediğimiz gibi kullanmalıyız' psikolojisi. yine de her oyuncunun eleştirilcek yanı vardır. mesela eto'o hakikaten çok koyu. hemde accık tipsiz:)

Kutay Soylu
17-05-2008, 17:55
+1907

Mert Yamalı
17-05-2008, 17:56

tam olarak nedir bu zorluklar can? aydınlat bizi

Kutay Soylu
17-05-2008, 17:57
zor ama imkansız değil başkanımız ve love bu transferi istiyorsa bence gerçekleşir

Mustafa Ünal
17-05-2008, 17:59

Ben transfere neden karşı olayım ki , manyak mıyım ben :). Bu takıma transfer şart. Forvete olduğu kadar savunmanın göbeğine de transfer şart. Belki sadece bana saçma gelen olay , olmayan transfer için yorumlar yapılması. Bende isterim Etoo'nun , Shevchenko'nun, Kanoute'nin , Love'ın gelmesini ama takdir ederiz ki hepsinin eksik yönleri var. Sürekli bu gediklerini açığa çıkartma merakımızı anlamış değilim ben.

Kutay Soylu
17-05-2008, 17:59
tam olarak nedir bu zorluklar can? aydınlat bizi
can a sormuşsun ama ben yanıtlıyım orada futbolculara ödenen paralar ve rus klüplerinin istediği bonservisin çok yüksek olması

Kutay Soylu
17-05-2008, 18:00
Ben transfere neden karşı olayım ki , manyak mıyım ben :). Bu takıma transfer şart. Forvete olduğu kadar savunmanın göbeğine de transfer şart. Belki sadece bana saçma gelen olay , olmayan transfer için yorumlar yapılması. Bende isterim Etoo'nun , Shevchenko'nun, Kanoute'nin , Love'ın gelmesini ama takdir ederiz ki hepsinin eksik yönleri var. Sürekli bu gediklerini açığa çıkartma merakımızı anlamış değilim ben.

tabiki herkesin bir eksik yönü var ama bizim burda dile getirdiğimiz en az eksik yönü olan oyunucuyu alalım takımıza en faydalı olacak oyuncuyu alalım

Mustafa Ünal
17-05-2008, 18:03
tabiki herkesin bir eksik yönü var ama bizim burda dile getirdiğimiz en az eksik yönü olan oyunucuyu alalım takımıza en faydalı olacak oyuncuyu alalım

Kim bu adam?

Ferdi Yüksel
17-05-2008, 18:10

İyide abi sadece bu bizim ülkemizde degil ki , her ülkede boyle .. Etoo kendi seyircisinin onunde yuhlanan ıskıklanan oyuncusu ... daha düne kadar kalplerde
taht kuran Ronaldinho yine kendi seyircisinden ıslıklama ve yuhalanma aldı ve milana gitti ... bütün dünyada olan seyler oynamadıgın zaman elestiri alırsın ...

Kutay Soylu
17-05-2008, 18:14
Kim bu adam?
bizde burda bunu tartışıyoruz zaten
ama bna sorarsan kim bu adam diye etoo ile kanoute derim
etoo ayrılmıycam dedi o zaman etoo yerine vagner love gelsin

Can Rona
17-05-2008, 18:32
Rusya'da transfer zordur,birincisi para konusu yüksekten açılır,parayı ikna etsen bu sefer ek maliyetler ile uğraşmak zorunda kalırsın,yeni yeni menajerler ortaya çıkar ve işler sarpa sarmaya başlar.

Kenan Ergün
17-05-2008, 18:50
Bestchastnykh transferi en iyi örnek Can'ın dediklerine.

Erdal Futtu
17-05-2008, 18:58
İyide abi sadece bu bizim ülkemizde degil ki , her ülkede boyle .. Etoo kendi seyircisinin onunde yuhlanan ıskıklanan oyuncusu ... daha düne kadar kalplerde
taht kuran Ronaldinho yine kendi seyircisinden ıslıklama ve yuhalanma aldı ve milana gitti ... bütün dünyada olan seyler oynamadıgın zaman elestiri alırsın ...

"futbolda dün yoktur" ilkesi yani...

Alper Ünal
17-05-2008, 18:59
avrupa şampiyonasından ötürü transferler gecikicek biraz ve biz de kudurucaz burda kim gelicek acaba die

Adem Sürek
17-05-2008, 19:33
bu arada Shevchenko ve Vagner Love haberleri de ayyuka çıktı,yalnızca bizim türk medyasında değil,hemen hemen avrupanın birçok ülkesinde gazeteler,siteler bu haberlere yer vermeye başladı.

işte bir örnek: http://www.voetbalkrant.com/index.php?comp=20&menu=Nieuws&pag=Lezen&nieuws=210043&PHPSESSID=56a95edccf2c027e6f96109453782df4

Fenerbahçe heeft zijn eerste transfers voor het komende seizoen beet. Andrei Shevchenko en Vagner Love zullen de Turkse club komen versterken.

Andrei Shevchenko kwam de afgelopen maanden niet veel meer aan spelen toe bij Chelsea. De spits zal volgens enkele Engelse kranten een contract na de finale van de Champions League een contract tekenen bij de Turkse topclub. Chelsea zal volgens onbevestigde berichten veertien miljoen euro opstrijken voor de Oekraener. Sheva zou zo´n 9 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Ook Vagner Love zal volgend seizoen naar Fenerbahçe verkassen. Volgens enkele Russische bronnen zal de Turkse club 10 miljoen betalen aan CSKA Moskou. [MDN]

Fenerbahce gelecek sezon icin ilk transferlerini gerceklestirdi.
Andrei Shevchenko ve Vagner Love Turk kulubunu guclendirecek.

Andrei Shevchenko gecmis aylarda Chelseada forma sansi bulamamisti.
Ingiliz basinina gore Shevchenko sampiyonlar ligi finalinden sonra
Fenerbahce ile bir sozlesme imzalayacak.
Bazi duyumlara gore Chelsea 14 milyon euro bonservis bedeli alacak.
Ve Shevchenko senede 9 milyon euro kazanacak.

Vagner Love´da gelecek sezon Fenerbahcede oynayacak.
Rus basinina gore Turk kulubu 10 milyon euro bonservis bedeli odeyecek. (antu dan aktardım)

burda tabi yazan yıllık 9 milyon£ inanmak mümkün değil...

Fatih Çelen
17-05-2008, 19:40
Kanute'nin alınması bence takıma faydalı olacaktır yetenekli ve beceri kabiliyeti yüksek olması gerekmektedir bu mevcut koşullarda Kanute olarak göze çarpmakta ama Kanute transferi de kolay bir transfer değil kendimizi de umutlandırmayalım

Mehmet Sabırlı
17-05-2008, 20:01
ya yazdıklarını okuyorum kardeş kimseyi beğenmiyorsun. Ya cidden sence kim alınmalı bunu tüm samimiyetimlle soruyorum. sakın yanlış anlama :)

Yiğit Babacan
17-05-2008, 21:38
bu arada Shevchenko ve Vagner Love haberleri de ayyuka çıktı,yalnızca bizim türk medyasında değil,hemen hemen avrupanın birçok ülkesinde gazeteler,siteler bu haberlere yer vermeye başladı.

işte bir örnek: http://www.voetbalkrant.com/index.php?comp=20&menu=Nieuws&pag=Lezen&nieuws=210043&PHPSESSID=56a95edccf2c027e6f96109453782df4

Fenerbahçe heeft zijn eerste transfers voor het komende seizoen beet. Andrei Shevchenko en Vagner Love zullen de Turkse club komen versterken.

Andrei Shevchenko kwam de afgelopen maanden niet veel meer aan spelen toe bij Chelsea. De spits zal volgens enkele Engelse kranten een contract na de finale van de Champions League een contract tekenen bij de Turkse topclub. Chelsea zal volgens onbevestigde berichten veertien miljoen euro opstrijken voor de Oekraener. Sheva zou zo´n 9 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Ook Vagner Love zal volgend seizoen naar Fenerbahçe verkassen. Volgens enkele Russische bronnen zal de Turkse club 10 miljoen betalen aan CSKA Moskou. [MDN]

Fenerbahce gelecek sezon icin ilk transferlerini gerceklestirdi.
Andrei Shevchenko ve Vagner Love Turk kulubunu guclendirecek.

Andrei Shevchenko gecmis aylarda Chelseada forma sansi bulamamisti.
Ingiliz basinina gore Shevchenko sampiyonlar ligi finalinden sonra
Fenerbahce ile bir sozlesme imzalayacak.
Bazi duyumlara gore Chelsea 14 milyon euro bonservis bedeli alacak.
Ve Shevchenko senede 9 milyon euro kazanacak.

Vagner Love´da gelecek sezon Fenerbahcede oynayacak.
Rus basinina gore Turk kulubu 10 milyon euro bonservis bedeli odeyecek. (antu dan aktardım)

burda tabi yazan yıllık 9 milyon£ inanmak mümkün değil...

Bence ikisini de alacağız :D

Mert Yamalı
17-05-2008, 22:33
bir futbolcuya senede 9 milyon verecek döt varmı bizde:)
velakin herşeyi bir kenarı bırakıp bu ikisinin beraber geldiğini düşünürsek playstationda kimse beni yenemez fenerbahçeyi seçersem:):D

öyle yani.. umarım anlayan anlamıştır:)

Alp Hacıoğlu
17-05-2008, 22:40
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35852&k_A=haberturk

F.Bahçe ilk transferini yaptı!Fenerbahçe, ilk transferini Fransa 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Gueida Fofana'yı alarak gerçekleştirdi.

17.05.2008 16:03

http://img507.imageshack.us/img507/692/fofanagq6.png

F.Bahçe ilk tranferini yaptı!Fenerbahçe, ilk transferini Fransa 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Gueida Fofana'yı alarak gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertli takımın bu sezon Fransa'da 1. Lige yükselen Le Havre takımında forma giyen genç futbolcu ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Orta saha mevkiinde görev yapan Fofana özellikle Fransa'da "Geleceğin Patrick Viera'sı" olarak gösteriliyor. Fransa'nın İspanya'ya finalde kaybettiği 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda da milli takımda kaptanlık görevini yaptı.
Bu arada yerli futbolcu arayışarını sürdüren Fenerbahçe'nin transfer listesindeki öncelikli isim Manisasporlu Burak Yılmaz. Genç futbolcunun da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

kaynak:habertürk

Abdullah Çalışkan
17-05-2008, 22:42
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35852&k_A=haberturk

F.Bahçe ilk transferini yaptı!Fenerbahçe, ilk transferini Fransa 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Gueida Fofana'yı alarak gerçekleştirdi.

17.05.2008 16:03

http://img507.imageshack.us/img507/692/fofanagq6.png

F.Bahçe ilk tranferini yaptı!Fenerbahçe, ilk transferini Fransa 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Gueida Fofana'yı alarak gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertli takımın bu sezon Fransa'da 1. Lige yükselen Le Havre takımında forma giyen genç futbolcu ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Orta saha mevkiinde görev yapan Fofana özellikle Fransa'da "Geleceğin Patrick Viera'sı" olarak gösteriliyor. Fransa'nın İspanya'ya finalde kaybettiği 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda da milli takımda kaptanlık görevini yaptı.
Bu arada yerli futbolcu arayışarını sürdüren Fenerbahçe'nin transfer listesindeki öncelikli isim Manisasporlu Burak Yılmaz. Genç futbolcunun da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

kaynak:habertürk

buna .... gülerim işte..:D işimiz gücümüz yok daha 17yaşındaki bi çocukla yabancı kontenjanımıızı doldurucaz.. ancak bu adamı alır kiraya veririz.. hiç sanmıyorum oynatcaımızı..

Kenan Ergün
17-05-2008, 22:53
Valla biz çoluk cocuk deriz United gider C.Ronaldo'yu alır , A.Madrid 18 yaşında kaptanlık verir Torres'e , Rooney i saymıyorum bile :)

İsmail Canpolat
17-05-2008, 23:20
shevayı beğenmiyen kimki ben eski formundaki shevayı alalım diyorum sadece ayrıca bizim sisteme uyum gösterebilecek en iyi futbolcu bence kanoute ile etoo
bunlar kişisel görüşler herkesin saygı duyması gerekiyor bence

çok doğru. yıldızlar başımızı döndürmesin.Futboldan anlayan bir insan evladı.... Sistem lafını kullandığın için ayrıca teşekkür ediyorum.ETO kaç paraysa alınmalı EEEEEEEEETTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOO----EEEETTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOO

İsmail Canpolat
17-05-2008, 23:24
Valla biz çoluk cocuk deriz United gider C.Ronaldo'yu alır , A.Madrid 18 yaşında kaptanlık verir Torres'e , Rooney i saymıyorum bile :)

üstüne bastın kardeş. Chealse geçen ay fransadan katuteyi (forvet)aldı seneye izleriz süper bi eleman, deli fişek. 17 yaşında .

Mert Yamalı
17-05-2008, 23:33

adamların scout'ları canavar gibi. bu işe para ve zamanda yatırıyorlar. bizde bu mekanizma yeterince gelişmiş değil, bursaya bir oyuncu vermiştik geçen sene mesala, brezilyalı, ne oldu, adını hatırlayan kaç kişi var? demekki sıradan bi adammış, demekki bizim takım oyuncu bulamıyormuş. yıllardır bir tane adam gibi bir genç geldi, o da metin diyadin'in baskısıyla:)

Abdullah Çalışkan
17-05-2008, 23:49
yabancı kontenjanı sınırlı olduğu için ben o yaşta bi oyuncuyu almayız demiştim ama neyseeee...

Fatih Çelen
18-05-2008, 01:30
adamların scout'ları canavar gibi. bu işe para ve zamanda yatırıyorlar. bizde bu mekanizma yeterince gelişmiş değil, bursaya bir oyuncu vermiştik geçen sene mesala, brezilyalı, ne oldu, adını hatırlayan kaç kişi var? demekki sıradan bi adammış, demekki bizim takım oyuncu bulamıyormuş. yıllardır bir tane adam gibi bir genç geldi, o da metin diyadin'in baskısıyla:)

Yani adamların sadece bu iş için özel komisyonları futbolu heryönüyle takip eden adamları oluyor üstelik bir futbolcuyu tek maç değil onlarca maç takip ediyorlar bizdeki gibi kör topal misali değil. Kesinlikle düşüncelerine katılıyorum kardeşim. Biz bilndik futbolcuda sorun yaşıyoruz kaldı ki genç yetenek bulup ilerisi için yatırım yapacaz. Kargalar güler bu işe bence her anlamda profesyonel olmalıyız bu alandan değilde gerçek bir transfer politikası oluşturduktan sonra tabiki

Mustafa Ünal
18-05-2008, 02:01
ya yazdıklarını okuyorum kardeş kimseyi beğenmiyorsun. Ya cidden sence kim alınmalı bunu tüm samimiyetimlle soruyorum. sakın yanlış anlama :)

Yok est :).

Bana herkes uyar Mehmet. Benim futbolcuları enine boyuna inceleyecek kapasitem yok. Ben burdaki arkadaşlarım gibi Sheva'nın form durumunu gidip Chelsea antremanlarını izleyerek bilemiyorum malesef yada Kanoute'nin durumunu , olmadı Etoo'yu. Herkes biliyor maşallah. Böyle arkadaşlarımıza fazlasıyla ihtiyaç var forumda.

Utku Cenikli
18-05-2008, 04:15
eger sheva gelırse ılk olarak sevet nerde dıye sorar???? :D:D:D

Fatih Çelen
18-05-2008, 14:00
Doğru unutmamıştır onu :D

Can Rona
18-05-2008, 16:03
Ne Sheva mı :)

Süleyman Çullu
18-05-2008, 16:04
love isterim ben ..:):)

Fatih Çelen
18-05-2008, 16:07
wagner love , andriy sheva:D:D:D:D

Can Rona
18-05-2008, 16:08

Hmmm :)

Aycan Yılmaz
18-05-2008, 16:13

biri sheva dedi sheva :D :D

Süleyman Çullu
18-05-2008, 16:16

güzel bir ikikli olurlar aslında;);)

Fatih Çelen
18-05-2008, 16:20
İnsan izlemeye kıyamaz:D

Mert Yamalı
18-05-2008, 19:58

hacı eksik olmuş. bu adamlar forvetin sağ ve solunda oynayacak, ortaya da kanoute lazım. barca modeli 3lu forvet:D:D:D

Serdar Gönül
18-05-2008, 21:10
bence wagner love un yanına kanoute daha iyi olur

Kutay Soylu
19-05-2008, 01:09
en son okuduğum habere göre zico love ı istiyormuş aziz başkanda kanouteyi ortak yol olarak ikisinide almayı düşünüyorlarmış :)

Fatih Çelen
19-05-2008, 02:41
Benim hatrımada Sheva gelsin tam olsun evlere şenlik:D

Utku Cenikli
19-05-2008, 03:41
bence bunlar yetmez bıde eto'o yu ıkna etmek lazım:D:D

Abdullah Çalışkan
19-05-2008, 11:28

Hmmm :)
ştt sen noluyo orda..:)

Mert Yamalı
19-05-2008, 11:43
o kadar sessizki klüp sayfalardır geyik yapıyoruz... pff.

Sefa Avcı
19-05-2008, 11:47
Manisa dan Burak la anlaşmak üzereymişiz. İsabetli bir transfer olacağından şüphem yok. Tabi sheva dünya için yılın bombası olacaktır. İnş. bu sene yıkacağız bütün rakipleri avrupada eseceğiz hiç esmediğimiz kadar..

Can Rona
19-05-2008, 12:16
Manisa dan Burak la anlaşmak üzereymişiz. İsabetli bir transfer olacağından şüphem yok. Tabi sheva dünya için yılın bombası olacaktır. İnş. bu sene yıkacağız bütün rakipleri avrupada eseceğiz hiç esmediğimiz kadar..

Burak ve Manisa ile sorun yokmuş zaten,yönetim bekletiyormuş,aynı şekilde Selçuk'u da ...

Sefa Avcı
19-05-2008, 12:20
ikiside on numara topçu bence

Kenan Ergün
19-05-2008, 12:30
Burak çok yetenekli çocuk. Tigana her zaman yetenekten anlamıştır.

Ümüt Işık
19-05-2008, 12:42
Andriy Shevchenko Yaş-32
Takımı: Chelsea
2006/2007 : Maç-40 Gol-13 (Şampiyonlar Ligi Gol:3)
2007/2008 : Maç-22 Gol-9 (Şampiyonlar Ligi Gol:1)

Tuncay Şanlı Yaş-26
Takımı: Middlesbrough
2007/2008: Maç-34 Gol-8

Mateja Kezman Yaş-29
Takımı: Fenerbahçe
2006/2007: Maç-32 Gol-12 (Şampiyonlar Ligi Gol:Yok)
2007/2008: Maç-33 Gol-18 (Şampiyonlar Ligi Gol:2)

Frederic Kanoute Yaş-31
2006/2007: Maç-42 Gol-31
2007/2008: Ma.-39 Gol-22 (Şampiyonlar Ligi Gol:6)

Vagner Love Yaş-24
2006/2007: Maç-22 Gol-3 (Rus liginde golü 20 maçta golü yok)

Bu istatistiklere baktığımız zaman golcü dediğin zaman akla hemen Kanaoute'nin geldiğidir. Sheva'nın hemen hemen sona ermiş olduğunu görebiliyoruz. Elimizde tutamadığımız Tuncay Şanlı ile hemen hemen aynı istatistiklerde seyretmiş. Kezman'ı gönderip Shevayı almak bence saçmalık olur.
Wagner Love'yi sadece bizim maçlarda izledik ve beğendik ama istatiklerini bulamadım. Sanırım Kanoute en iyi seçim olacaktır.

Utku Cenikli
19-05-2008, 12:57
herseyıde ıstatıslıge almayalım... en fazla pas yapan en fazla topla oynayan hatta en fazla sut ceken takım fenerbahce ama sampıyon 6S

Mert Çubukçu
19-05-2008, 13:28
kanoutenin yanına sheva gelse ne güzel olurda tadından yenmez :)

Hakan Ateşler
19-05-2008, 13:38
keşke anelka gelebilse. gerçekten tek forvet sağ ayak sol ayak dinlemez çakar o topa. ama geri döner mi tekrar gelir mi? çok zor.

Cem Demirtaş
19-05-2008, 13:46
kanoute veya anelka yla ben bile süper çift olurum...

Fatih Çelen
19-05-2008, 13:53
Bir yastıkta bile kocarsınız:D:D:D:D:D:D

Ege Uysaler
19-05-2008, 14:18
Burak ve Manisa ile sorun yokmuş zaten,yönetim bekletiyormuş,aynı şekilde Selçuk'u da ...
buragın alınması son derece gereksiz bir transfer olur para da bosa gitmiş olur fenere de yazık olur ikinci bir ali bilgin vakasına hiç gerek yok oynadıgı futbolda ortada iyi oynasa besiktasta kalırdı zaten her topa kendini yere atan adama ihtiyacımız yok

Fatih Çelen
19-05-2008, 14:24
Kesinlikle Beşiktaşta iş yapamayan adam Fenerbahçede ne yapar

Can Rona
19-05-2008, 14:53
Fenerbahçe Yönetimi, peşinde olduğu Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz'ın transferini bitirmek üzere!..

Sarı lacivertliler, Beşiktaşlı İbrahim Toraman ile Milano'ya tatile gidecek olan genç golcüye tatil vizesi vermedi! Yönetimin Burak'a her an imza attırabileceği ve bu nedenle genç yıldızdan İstanbul'da kalmasını istediği öğrenilirken, Burak'ın da bu isteği geri çevirmediği ve yurt dışına çıkmadığı belirtildi.

Burak ile anlaşan sarı lacivertli yönetimin, Vestel Manisaspor ile de anlaşma zemini aradığı ve bu transferin her an bitebileceği gelen haberler arasında.

Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili haberler anı anına Maraton.Com.Tr'de olacak. Bizden ayrılmayın!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

Bize gelen haberi aynen kullanıp koyuyorlar...

Sercan Ülker
19-05-2008, 15:39
burak yetenekli bir oyuncu.deivid,kazım ve burakla orta sahanın sağ tarafı iyice güçlenmiş olur.bu sezon klübede ne kadar sıkıntı çektiğimiz düşünülürse bence iyi bir transfer olur.

Ertuğrul Bayındır
19-05-2008, 16:42
Mehmet Topuz Kayserispor ile olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattı ve kulübünde kaldı.

Utku Cenikli
19-05-2008, 18:15
baktı teklıf veren yok.... ya o kadar sacmaladılarkı bı ara bracelona ılgılenıyo bıle dedıler

Sefa Avcı
19-05-2008, 18:26
m.topuz u vermez bu kayserililer adamın suyunu çıkarırlar genede vermezler.

Sercan Ülker
19-05-2008, 18:30
elindeki oyuncuyu mundar etti resmen kayseri.12 milyon € dedikoduları doğruysa yazık.o paraya kayseri 4-5 tane ilk 11 oynayacak oyuncu bulurdu elindekilerinin kaliteleri seviyesinde.

Adem Gülnar
19-05-2008, 18:40
baktı teklıf veren yok.... ya o kadar sacmaladılarkı bı ara bracelona ılgılenıyo bıle dedıler

Real Madrid'de istiyomuş gitmemiş :D

Yiğit Babacan
19-05-2008, 19:02
kanoute veya anelka yla ben bile süper çift olurum...

muhahaha koptum.

Wagner Love ile Sheva nasıl bir ikili olur sizce?

Can Rona
19-05-2008, 20:01
Kanarya transfer bombalarını patlatıyor !..

Fenerbahçe transferler çalışmalarını çok gizli şekilde sürdürürken, sarı lacivertli yönetimin Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la el sıkıştıkları, kulüpleriyle ise anlaşma zemini aradıkları öğrenildi.
Selçuk ile Burak Yılmaz'ı Vestel Manisaspor'dan resmen isteyen Fenerbahçe yönetiminin, 5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulduğu ve fiyatı 2. 5 milyon euroya çekmeye çalıştığı iddia edildi.
Fenerbahçelilerin ayrıca Milano'ya tatile gitmeyi planlayan Burak Yılmaz'a "bekle" dedikleri ve genç futbolcunun Antalya'da ailesinin yanında sarı lacivertli yönetimden haber beklediği öğrenildi.

Öğrendikleri yeri açıklasalar en azından forumların reklamı olur.

:)

Can Vodina
19-05-2008, 20:21
mehmet topuz'un fenerbahçemize gelmesini isterdim. mevkisi ve yetenekleri itibariyle sağ kanattaki eksikliğimizi giderebileceği gibi ortasahanın ortasında da kendisinden faydalanabiliriz.
kayserispor'un anlamsız bir şekilde satmayacaığz açıklamalarını yapmasını geçen sene itici buluyordum.iddialı bir takım yaratmadıktan sonra topuz gibi bir oyuncuyu çürümeye terk etmek gibi geliyordu lakin bu sene stad yatırımları var ve kadrolarını güçlendirme hedefleri var. bu koşullar altında topuz kalsın orada diyorum ne diyeyim... hayırlı olsun umarım ligde tepeyi zorlayacak takım sayısı artar ve bu sayede ligimize kalite gelir.

selçuk inan gelse keşke ama burak yılmaz'a ne gerek var yahu şu takımda...

yollarımızı ayırdığımız oyuncularla transfer yapmak son dönemlerde gözüken bir bjk alışkanlığıydı. biz de bu hataya düşmeyelim.

Kutay Soylu
19-05-2008, 20:56
selçuk iyi transfer olur ama burak yılmaz bencede çok gereksiz zaten kendisinide hiç sevmem ve ayrıca çok şımarık