Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Ç.Rizespor (19.Hafta)
Yiğit Arın
02-02-2006, 19:04
Maç yarın saat 20:00'de. Kupa maçını konuşmaktan ligi unutmuşuz, başlık yeni açılıyor. Zeminin ve havanın iyi olacağını düşünürsek galibiyet ve yanında biraz da olsun iyi futbol umabiliriz sanırım. ::)
Bilet satışları da devam ediyor:
Telsim – Migros : 22 YTL
Fenerium Sarı – Lacivert Blok : 50 YTL
Fenerium A-G Blok: 80 YTL
Fenerium B-F Blok: 120 YTL
Fenerium C – E Blok: 160 YTL
Fenerium D Blok: 200 YTL
Maraton Çocuk Alt Tribünü: 100 YTL
Hasan Güler
03-02-2006, 16:01
arkadaşlar unifeb maçları migrosta mı seyrediyo?
Serkan Özen
03-02-2006, 16:07
Telsim'de Hasan. C Blokta
Bilal Aktan
03-02-2006, 20:55
bitsin artık bu çile.... bu futboldan zevk alan bir fenerli varsa tebrik ediyorum... seneye artık yuhlanmayan futbol zekası iyi olan oyuncularla oynarız umarım. artık bu futbol saçmalığımızın suyu çıktı, adamakıllı bir yenilgi tekrar canlandırcaksa razıyım.. artık iyi oynayalım yeterki
Bilal Aktan
03-02-2006, 21:59
sen gol yiyene kadar hayalet gibi oyna ondan sonra yediğin golü çıkarmaya çalış.. madem isteyince rakip baskı altına alınabiliyor o zaman maça böyle başlamak lazım ama bizde bunu anlamayacak oyuncu o kadar çokki.. fahri bizim altyapımızda yetişip rizeye sattığımız bir oyuncu ve sen onun yerine gidip serkanı(geldiğinden beri 1 veya 2maç oynamıştır) transfer ediyorsan bu işte bir yanlışlık var.. son topta ümit in hani o büyük kaptanın acemiliğine laf bile demiyorum. istersek iyi top oynayabiliyorsak.. son 25 dk. gibi o zaman bunu maçın başında yapacaksın arkadaş, ayrıca 2 3 hata dışında hakemde kötü değildi, biz hırsla oynasak bugün sahada hakem,rakip kalmazdı
Anıl Ekinci
03-02-2006, 22:13
60 dakikayı boşa harcadık..kalan 30 dakikada da yenilen golü çıkaramadık..ama tuncaya bir kez daha hayran kaldım..futbol ancak bu kadar yürekten oynanır...
Sinan Bıçak
03-02-2006, 22:32
Sağlık olsun bidahaki maça inşallah.
Hakan Ateşler
03-02-2006, 22:44
seneye de aynı hikaye devam edecek,böle futbol oynancaksa bu futbolcular neden hala trilyonlar alıolar??o deniz için senede 750 milyar veriolar,gençlerbirliğine tazminat ödüolar.bunun için bööle oynasın die mi?hep destek tam destek de bi yere kadar,bu adamlar bedava oynamıolar fenerbahçe sevgisinden de oynamıolar.biz burda sinir krizi geçircez harçlıımızdan fenerbahce için zarzor para verecez ,sora bu oyuna hep destek tam destek...her şeyin de sınırı var,bu bir maçlık sinir de değil.sarıyere yenildik,hazırlık maçı dendi,erciyesten allah korudu bizi,bu maçta da aynı futbol devam..allah sonumuzu hayr etsin,buyrun saldırın şimdi...
Sinan Bıçak
03-02-2006, 22:46
hep destek tam destek de bi yere kadar
:)
Çağrı Özmen
03-02-2006, 22:51
birazda sorunu kendimizde arasak artık? son 25 dakka takım bastırıyor,seyircide çıt yok.Maç bitip Büyük Kaptan içeri giderken,Fenerbahçe Kaptanına pet şişe fırlatıyorlar,hakem elini kolunu sallayarak Kaptanın pet şişe yiyerek girdiği yerden giriyor.hemde hiç tepki görmeden,yazıklar olsun böyle taraftara.Ayıp...
Anıl Ekinci
03-02-2006, 22:56
birazda sorunu kendimizde arasak artık? son 25 dakka takım bastırıyor,seyircide çıt yok.Maç bitip Büyük Kaptan içeri giderken,Fenerbahçe Kaptanına pet şişe fırlatıyorlar,hakem elini kolunu sallayarak Kaptanın pet şişe yiyerek girdiği yerden giriyor.hemde hiç tepki görmeden,yazıklar olsun böyle taraftara.Ayıp...
çekirdekçi-ıslıkçı taraftara hürmet edenler,gırtlağını patlatırcasına sonuna kadar destek olan taraftara yüz çevirenler utansın..
Arif Akdemir
03-02-2006, 23:08
+190777
ayrıca:
abi neydi tribün öle telsimi çekirdekçiler basmış yaaa >:( >:( denizi bitirdi abi tribün zaten bi ön yargıyla gelmiş herkes maça adam 2 hata yaptı bütün tribün yuh çekmeye küfüre başladı nedir abi hata yaparsa destek werirsin hatasını telafi eder.. bu tirbünle çekirdekçilerle olcak iş deil >:( >:( rizede alır puan, herkes alır puan burdan böle dewam ederse >:( >:(
Ozan Ercan
03-02-2006, 23:22
hep destek tam destek de bi yere kadar
Hep destek tam destek bir yere kadar değil! Sonuna kadar destek ama bu kötü ve isteksiz futbolu eleştirmemek anlamına gelmez. Ben yine destek çıkarım futbolcuma, takımıma. Ama eskilerin dediği gibi perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Erciyes maçında da isteksiz ve kötü bir futbol vardı sahada. Zemine ve havaya bağladık, geçtik. Ama bugün ne oldu da oynayamadık acaba?
Sanki ölü toprağı var takımın üzerinde. Anelka ve Alex'in bu derece kötü oynamasına tahammül edemiyorum. Maça ağırlığını koyması gereken insanlar ne yazık ki yeterince etkili olamıyorlar. Umarım Daum bu hafta içerisinde bu takımın kötü gidişine bir çözüm bulur ve Samsunspor maçında bambaşka bir Fenerbahçe seyrederiz.
Unutmadan; HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
Hakan Ateşler
04-02-2006, 00:02
Hep destek tam destek bir yere kadar değil! Sonuna kadar destek ama bu kötü ve isteksiz futbolu eleştirmemek anlamına gelmez. Ben yine destek çıkarım futbolcuma, takımıma. Ama eskilerin dediği gibi perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Erciyes maçında da isteksiz ve kötü bir futbol vardı sahada. Zemine ve havaya bağladık, geçtik. Ama bugün ne oldu da oynayamadık acaba?
Sanki ölü toprağı var takımın üzerinde. Anelka ve Alex'in bu derece kötü oynamasına tahammül edemiyorum. Maça ağırlığını koyması gereken insanlar ne yazık ki yeterince etkili olamıyorlar. Umarım Daum bu hafta içerisinde bu takımın kötü gidişine bir çözüm bulur ve Samsunspor maçında bambaşka bir Fenerbahçe seyrederiz.
Unutmadan; HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
tabiiki sonuna kadar ama ben futbolcuya verilen destekten bahsediorum.hata yapınca ıslıklamak yok yuhalamak yok ,alkışlamak war eyvallah ama bi yere kadar ,fb takımının kaptanına ne hata yaparsa yapsın pet şişe atmak şrfsizliktir asla kabul edilemez ama biz de sürekli bööle ruhsuz futbol izlemek için sinirlenip gırtlak patlatmıyoruz...
Celal Tunalıoğlu
04-02-2006, 00:04
Kadıköy de olusan yeni ''taraftar'' profili midemi bulandırıyor artık..
Çağlar Çağatay
04-02-2006, 01:05
yönetim yeni fenerbahçe kart tutumunda ısrar ederse bundan sonra taraftar profilimiz hep böyle olacak...yazık yazık ki ruhsuz takım olunmayacağı gibi ruhsuz taraftarda olmamalı...
Emre Çevik
04-02-2006, 01:08
ruhsuz taraftar buunar kardesim..telsim kale arkasında bogazım patladı bugün!!sesim cıkmıo simdi..
çekirdekçi taraftar istemiyoruz!!
rizelilerde yatmaya gelmis kadıköye... her pozisyondan sonra yerde kalınmaski yaf!!!
Başar Kantar
04-02-2006, 01:10
işte arkadaşlar gerçek taraftar kendini yavaş yavaş belli ediyo yuhlamalar pet şişeler...takım 1-2 maç daha puan kaybederse stadı yakar bu Gerçek Taraftarlar!!!artık sonumuz çok kötü koca camia elden gidiyo hiç ümidim kalmadı offf offf:(:(
Arif Akdemir
04-02-2006, 03:14
seyirci deil TARAFTAR istiyoruz....
Yusuf Akan
04-02-2006, 10:43
Takımın 2 beraberlik hakkı vardı onlarıda kullandı..artık bi mazereti olamaz..unutmayın ki geçtiğimiz senelerde de devrelerin ilk maçlarında puanlar kaybetmiştik...puanlar kaybedilebilir önemli olan istikametten şaşmamak...bizi iki sene üst üste şampiyon yapan yine bu oyuncularımızdı...onlar yine o cesur oyunlarıyla liderliği kimseye vermeyecektir..bundan emin olun...
Can Sezici
04-02-2006, 13:15
go home nobre go home nobre
yeter artıkkyaa ınasn bu kadar duyarsız olur ıstemıyoruz nobre yııı
Atılım Eroğlu
04-02-2006, 13:17
önce k.erciyes maçı,sonra ç.rize maçı.iki maçtada gördük ki,maç oynanmadan kazanılmıyo.büyük hocamız gerçekten elinden geleni yaptı puan kaybı için.bu maçı nasıl kazanırım değil,nasıl puan kaybederim diye düşündü.ilk erciyes maçında volkan,rize maçında hemde kadıköyde rüştü takımı ipten aldı.hala takviye istiyor büyük hocamız daum.dün gördünüz oynanan oyunu.rahat kazanırız havasında futbolcular.hatta fark için çıktı.az kalsın fark yiyodu.30 dakikalık oyun ve beraberlik.kupadada yokuz artık.kimse o gruptan çıkacağımızı düşünmesin.evet sevgili daum severler,her daumun eti yenmez diyenler,körükörüne bağlananlar,ümitin,denizin,servetin, bu takımda işi olmadığını söyleyemenler,hala hocamızın arkasındayız diyenler ve daumun bu takımı adeta bi çiftlik olarak gördüğünü göremeyen at gözlüklüler....umarım samsun maçı yeni bir başlangıç olur ve duraklama devri çabuk biter
Sinan Bıçak
04-02-2006, 13:23
,at gözlüklüler
hasbinallah
Onur Bilgin
04-02-2006, 13:33
öncevet sevgili daum severler,her daumun eti yenmez diyenler,körükörüne bağlananlar,ümitin,denizin,servetin, bu takımda işi olmadığını söyleyemenler,hala hocamızın arkasındayız diyenler ve daumun bu takımı adeta bi çiftlik olarak gördüğünü göremeyen at gözlüklüler....
bu takımda olmaması gereken asıl sen ve senin gibiler ve de çekirdekçiler(takımda bu kadar sözsahibi olduğuna göre onlardan biri de sensin herhalde)
Erşah Yılmaz
04-02-2006, 13:41
eski hava yok ya birşeyler eksikk hem taraftarda hem takımda hem yönetimde ??? :'(
Serkan Özen
04-02-2006, 13:53
Nobre çok çok yetenekli bir oyuncu değil ama bu teknik kadro istediği oyuncuyu transfer edebilecekken o oyuncuyu o takıma uygun gördülerse saygı duymalıyız. Ayrıca Nobre de sınırılı yeteneği dahilinde elinden geldiği mücadeleyi veriyor.
Ya mücadele etmeyenler. Onlar evlerine dönmesin de baş tacı mı yapalım onları?
Keşke hiç kimseye bu tarz eleştiriler, yuhlamalar gelmese ama o yuhlayanlar yok illa yuhlayacağız diyorlarsa da sırf ismi var diye mücadele etmeyenler de o eleştirilerden ve yuhlamalardan nasibini almalı. Ümit kaptan bazı oyuncular top kaybedince yuhlanıyor bazıları ise alkışlanıyor diyerek taraftarın adil davranmadığından yakınmıştı. Son derece de haklı. Keşke kimseye tepki göstermeyip herkesi ne yaparsa yapsın alkışlamamız gerektiğini fark etsek ama yok durum böyle değil illa hata yapanı yuhlarım diyorsanız da bari tutarlı olun. Alkışlanacak hareketleri de yuhlanacak hareketleri de KİM YAPARSA YAPSIN aynı tepkiyi verin. Adamına göre tepki vermeyin.
Celal Tunalıoğlu
04-02-2006, 13:55
önce k.erciyes maçı,sonra ç.rize maçı.iki maçtada gördük ki,maç oynanmadan kazanılmıyo.büyük hocamız gerçekten elinden geleni yaptı puan kaybı için.bu maçı nasıl kazanırım değil,nasıl puan kaybederim diye düşündü.ilk erciyes maçında volkan,rize maçında hemde kadıköyde rüştü takımı ipten aldı.hala takviye istiyor büyük hocamız daum.dün gördünüz oynanan oyunu.rahat kazanırız havasında futbolcular.hatta fark için çıktı.az kalsın fark yiyodu.30 dakikalık oyun ve beraberlik.kupadada yokuz artık.kimse o gruptan çıkacağımızı düşünmesin.evet sevgili daum severler,her daumun eti yenmez diyenler,körükörüne bağlananlar,ümitin,denizin,servetin, bu takımda işi olmadığını söyleyemenler,hala hocamızın arkasındayız diyenler ve daumun bu takımı adeta bi çiftlik olarak gördüğünü göremeyen at gözlüklüler....umarım samsun maçı yeni bir başlangıç olur ve duraklama devri çabuk biter
Böyle giderse yeni bir baslangıcın esiğindeyiz zaten..Senin zihniyetin öldürülmezse tekrar sampiyonluk hasreti yasanan dönemler gelicek..
Kellesi istenen hocalar,futbolcular,yönetimler..Akıllanmadınız mı daha ?
Celal Tunalıoğlu
04-02-2006, 13:58
Değerli fikirlerinizi Galatasaray macından sonrada duymak isterdik,bu mactan sonra mı farkettin Nobre'nin ruhsuz olduğunu ?
Görmek istemiyorum artık bu zihniyeti ne forumlarda,ne tribünlerde..
Fatih Çalışkan
04-02-2006, 14:11
yahu bu anelka niye oynamıo..........
Ozan Çetinkaya
04-02-2006, 15:29
federasyona;
ulusoy yönetiminin ilk icraatı sanırım fenerbahçenin maçlarını cuma gününe almak oldu..gençlerbirliği maçı ve rize maçının cuma günü oynanması sadece bir tesadüfmü??
"seyirci"ye;
ey maraton alt halkı size sesleniyorum..maç boyunca göstermediğininz olumlu veya olumsuz tepkiyi maç bitimindemi göstereceksiniz??ingiliz sitiline dönülüyor diyoruz ama ingilizler takımlarına daha çok katkı saglıyor..
"içimizdeki" futbol ulemalarına;
bejekeli arkadaşlarınızla ilişkinizi kopartın çünkü gitgide onlara dönüyorsunuz... takımın kötü oynadığı ortada ama böyle eleştiri olmaz..kime fayda getirir böyle bir ortam?? tabiki rakiplere..akıllı olun!!
futbolculara;
appiah'ın olmayışı bukadar fark edermi?? etmemesi lazım... sol kanatta büyük bir kaosun yaşandığı gözler önünde..ümit oynuyor ama nereye kadar...deniz desen ümitten kötü..neden artık sol kanadımıza sol ayaklı bir oyuncu koymuyoruz?? denize ümite gösterilen müsamaa neden mahmut hanefiye gösterilmiyor?? illa takımda yer almak için başka klüplerle kavgalı ya da takımın kaptanı olmakmı gerekiyor?eger öyleyse korkarımki mahmut'un bu takımda yeri yok!!!
Anıl Ekinci
04-02-2006, 15:37
duyarsız mı? ???
hadi yeteneksiz desen anlayacam ama duyarsız ne demek?
nobre benim fenerbahçede izlediğim en iyi hücum pres yapan forvet oyuncusu..
dakika kaç olursa olsun nobrenin yürüdüğünü hemen hemen hiç görmedim..
ha ''kötü oynuyor''deseydin katılırdım..ama kötü oynamasının tek suçlusu o değil..nobre gibi doğal olarak *dripling özelliği olmayan orta açamayan *çakılı santrfor tipindeki bir oyuncuyu sağ kanatta oynatanlar da bu durumun sorumlusu...
Ömer Birdal
04-02-2006, 16:27
erciyes maçında soğuk havanın da etkisiyle pek varlık gösteremeyen takım, ç.rize karşısında daha etkili olacağının sinyallerini maçın ilk dakikalarından verdi. ama maçın ilerleyen dakikalarında gol atmak için gerekli reaksiyonları zamanında gösteremeyince taraftarın adrenalinini de yükseltmekten duramadı.. nitekim defansta açıklar veren takım, kanatlardan da yeteri kadar etkili olamayınca kalesinde pozisyonlar gördü.. rizespor defansın ortasına attığı toplarla pozisyonlar bulmaya çalıştı fakat cılız atakları ilk yarıda gol için yeterli olmadı..
2. yarının başından itibaren de iki takımda da gözle görülür bir değişiklik yoktu.. ilk yarı pek varlık gösteremeyen ve topları pek olumlu kullanamayn Deniz in yerine Mehmet i oyuna soktu Daum.. Mehmet de gole kadar topla fazla haşır neşir olamayınca istenilen hareketi kazandıramadı takıma.. bu sırada hakemde takdir haklarını inceden inceye rizeden taraf kullanınca, ikili mücadeleler ataklara gebe bile kalamadan bitti..
fakat rize takımı ,daha önce Rüştü nün muhteşem kurtarışlarıyla taraftarını rahatlattığı, arkaya attığı tehlikeli ara toplarından birini gol yapınca oyuna biraz daha hareket geldi..yediğimiz gol ve onun öncesinde ki benzeri 2 pozisyon , kolay kolay yapılamayacak hatalardandı..
golden sonra skoru koruma telaşına düşen rakibin üzerine giden takımımız, kaleyi sağlı sollu ataklarla yoklamaya başlamıştı bile.. ve Anelka ile Tuncay ın etkili oyunlarıyla yakaladığımız pozisyonları kornerlere çelen rize, bu pozisyonlardan sürekli gol bulma potansiyeli olan takımımız karşısında fazla dayanamadı ve golu buldu kalesinde Tuncay ın kafasından..
golden sonra da etkili ataklarına devam eden takım, Ümit in ve Aurelio nun vasatın altında kalan performanslarının götürüleriyle, taraftarın sinirlenmesine yardımcı oldu..(burda bir parantez şart; sinirlenmek ayrı şey, o sinirle bir takım eylemlerde bulunmak ayrı şey.. birincisi gayet normal inasni bir reflekstir, galibiyete uzanamamanın verdiği üzüntüdür, ikincisi ise kendine hakim olamayıp nerde olduğunu unutup yersiz , gereksiz ve zararlı davranışlardır.. ( ıslıkçıların kulakları çınlasın..) )
maçtaki sevindirici gelişme oyuncuların daha istekli oluşuydy bir önceki maça nazaran.. özellikle Anelka o özlediğimiz formuna döndüğünün haberini verdi bize.. Rüştü de gayet iyiydi bence.. çok net iki-3 pozisyonda rakibi sevinmesini engelledi.. defans pek içaçıcı değildi bu maçta bana göre.. Serkan sağ kanattan ataklara biraz da olsa katkıda bulundu.. orta alanda Appiah ın yokluğu hissedildi bana göre..Kaptan yine ıslıklanmaktan kurtulamadı yaptığı birkaç hata yüzünden.. ki ne yalan söyleyeyim tv başında benimde bazı anlarda kendimi tutamadığım oldu.. (fakat tv başından.. ki bunlar da ah be kaptanım nitelikli yakınmalardı, refakatçilerim anlatsın.. staddaysan stadda gibi davranacaksın, ıslıklayacaksan rakibi ıslıklayacaksın, illa küfredeceksende hakeme küfredeceksin oyuncuna değil.. yok kendini tutamıyosan almayacaksın kombine mombine oturup evinde izleyeceksin.. ( ki bu da ne kadar gerçek taraftarlıktı tartışılır) ) Mehmet pek varlık gösteremedi oyunda olduğu dakikalarda..
Atılan 25 i aşkın şut, golü önceki maçlara göre daha çok istediğimizin göstergesiydi bence..
Bakalım ulusoy istifa tezahüratlarından kaç para isteyecekler.. bu sefer desibelini falan da ölçmüştür adamlar..
Taraftar bana göre maçın başında daha iyiydi.. ama migrostaki büyük boşluklarda gözden kaçmadı..(taraftar konusuna girersem çıkamayacağımı bildiğim için çok az değinmek istedim )
özetle evimizde puan bırakmak biraz koysada futbol bana ümit verdi.. yalnız şu "gole kadar rolanti futbol, gol yedikten sonra abluka" felsefesini bir türlü kabullenemiyorum.. golü yemeden maçın başında golü atıp sonra oyunu kontrol altına almak daha güzel değil mi , garanti puanlar ve taraftarın kalp sağlığı açısından.. sonra oyunun sonlarına doğru yumurta kapıya dayanınca yapılan ataklarda hem rakip daha çok kapanıyo hemde futbolcuların azalan kondisyonları golü atmak için yeterli olmayabiliyor..
neyse çok önemli değil bence.. sağlık olsun.. geçen gün FBTV de bu maçın oynanacağı takımın özelliklerini falan tanıttıkları "rotada bu hafta" da Ekrem Cengiz " biz Fenerbahçe den ne zaman puan alsak Fenerbahçe şampiyon oluyor, onniçin, maçta Fenerbahçeliller puan kaybederlerse üzülmesinler sevinsinler aksine "demişti.. olur böyle kazalar, hallederiz ilerde..
Celal Tunalıoğlu
04-02-2006, 18:28
Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçı locadan seyreden Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah "Paniğe gerek yok. Takım gerçek oyununu sahaya yansıtamadı. Ama taraftar da sabırlı olmalı. Her yanlış hareket için oyuncuya ıslık çalarsanız, o oyuncunun bütün motivasyonunu bozar, sonunda taraftar olarak üzülürsünüz" dedi.
''Dünkü maçta ben de oynasaydım arka arkaya hata yapabilirdim. Önemli olan benim hatamdan sonra taraftardan alacağım destek... Bu ilişki ilk yarı oynadığımız maçlarda çok iyiydi. Hepimizin sabırlı olması gerek. Locadan bu tepkileri görünce üzüldüm. Neticede takım berabere kaldı. Özellikle 2.devre iyi görev yaptı ama bu çalışma galibiyete yetmedi.Bundan sonra farklı sonuçlar olacaktır" dedi.
------------
Bu takımın basına gelen en güzel seysin Appiah..
Ramazan Büyük
04-02-2006, 22:08
Eveeet şapka düştü kel göründü.
Arkadaşlar bazı şeyleri kabul etmemiz lazım.
Tamam takımımı çok seviyorum çünkü Türkiye'nin en büyüğü.
Ancak ortada bir efsane, herkesten apayrı bir durum yok.
En büyük ve farklı bizim taraftar da ilk kötü sonuçta su koyverdi. Demekki Bjknin durumunda olsak onlardan farkımız olmayacak. Zaten kazanan hangi takıma sahip çıkılmamış ki?
Biz hep destek tam destekle övünürdük. Nerde? Forumlarda.
Ama söylenildiği gibi taraftar çekirdek çıtladı diye kötü oynamıyoruz. Sonuçta bağıracak ve takımı ateşleyecek güruh bellidir. Bu 3-5 bin kişidir. Öyle 40 bin kişi 90 dakka bağırmaz. Ütopyadır o. Bağırarak da bişey olsa bjkde olurdu. Takım hocasından taktiğini alıcak çalışacak maçı alıcak. Biz bağırsak ta bağırmasak ta alıcak. Çünkü parayı tıkır tıkır alıyorlar. Baksınlar gsli arkadaşlarına. Fenerbahçe hep aynı oynuyor. Bazı maçlarda duran toptan gol atıyor bazısında atamıyor. Fazla atarsa maçı alıyor kimse gerisine bakmıyor. Ama azatarsa Daumun suyu ısınıyor. Bütün olaybu.
Burhan Günarslan
04-02-2006, 23:37
taraftar uyuyunca takımda uyuma moduna geçti 1 puana razı olduk rüştü sağolsun
Çağrı Özmen
05-02-2006, 00:01
Eveeet şapka düştü kel göründü.
Arkadaşlar bazı şeyleri kabul etmemiz lazım.
Tamam takımımı çok seviyorum çünkü Türkiye'nin en büyüğü.
Ancak ortada bir efsane, herkesten apayrı bir durum yok.
En büyük ve farklı bizim taraftar da ilk kötü sonuçta su koyverdi. Demekki Bjknin durumunda olsak onlardan farkımız olmayacak. Zaten kazanan hangi takıma sahip çıkılmamış ki?
Biz hep destek tam destekle övünürdük. Nerde? Forumlarda.
Ama söylenildiği gibi taraftar çekirdek çıtladı diye kötü oynamıyoruz. Sonuçta bağıracak ve takımı ateşleyecek güruh bellidir. Bu 3-5 bin kişidir. Öyle 40 bin kişi 90 dakka bağırmaz. Ütopyadır o. Bağırarak da bişey olsa bjkde olurdu. Takım hocasından taktiğini alıcak çalışacak maçı alıcak. Biz bağırsak ta bağırmasak ta alıcak. Çünkü parayı tıkır tıkır alıyorlar. Baksınlar gsli arkadaşlarına. Fenerbahçe hep aynı oynuyor. Bazı maçlarda duran toptan gol atıyor bazısında atamıyor. Fazla atarsa maçı alıyor kimse gerisine bakmıyor. Ama azatarsa Daumun suyu ısınıyor. Bütün olaybu.
stadta 90 dakika bağıran taraftar profili fazla değil doğru söylüyosun,bu her zaman da böyle olmadı,ama takım kötü giderse taraftar da iyigider diye bir şeye katılmıyorum.takım en kötü futbolunu oynarken bile bu taraftar bu takıma kaç tane maç kazandırdı,eskiden taraftar takımı gaza getirirdi,simdi sahada takımın yaptıgı bi kac hareket.dün golü yedikten sonra taraftar bir ara gaza geldi,dakkasında fenerbahce bastırmaya, bşladı ve golu attı,ondan sonra da takım atağa kalktı taraftarda tık yok.Deniz top kaybetti diye yuhlayan zihniyet nasıl bir zihniyettir? geçen sene nankörlük edip,yaptıklarını unutup rüştü'yü yuhlayan,sırf bu maçta kritik kurtarışlar yaptı diye stadı rüştü diye inleten zihniyet nasıl bir zihniyettir?Bir insan kendi futbolcusuna küfredermi? futbolcusunu yuhlarmı? Taraftar Büyük kaptanına pet şişe atarmı? kaptanın pet şişe yiyerek geçtigi yerden hakemi elini kolunu sallayarak,tepki vermeden geçirirmi? kimse takımı kötülemesin,canları saolsun hepsinin,hicbirisinin kulaklarının çekilmeyede ihtiyacı yok,önce kendini taraftar zannedip yuhlayan,eleştiren kişiler kendi kulaklarını çeksinler.Geçen sene selçuk u küstürdüler,mahmutu ağlattılar.sonra bu sözümona futbol bilginleri çıkıp bide niye olcan,mahmut oynamıyor demiyormu anlamıyorum,çıldırıyorum.herhalde olcan bidaha ayağına top alamaz yaptıgı bi hatadan sonra.Yazıklar olsun,sonumuz hayrolsun.
Hakan Ateşler
05-02-2006, 16:42
stadta 90 dakika bağıran taraftar profili fazla değil doğru söylüyosun,bu her zaman da böyle olmadı,ama takım kötü giderse taraftar da iyigider diye bir şeye katılmıyorum.takım en kötü futbolunu oynarken bile bu taraftar bu takıma kaç tane maç kazandırdı,eskiden taraftar takımı gaza getirirdi,simdi sahada takımın yaptıgı bi kac hareket.dün golü yedikten sonra taraftar bir ara gaza geldi,dakkasında fenerbahce bastırmaya, bşladı ve golu attı,ondan sonra da takım atağa kalktı taraftarda tık yok.Deniz top kaybetti diye yuhlayan zihniyet nasıl bir zihniyettir? geçen sene nankörlük edip,yaptıklarını unutup rüştü'yü yuhlayan,sırf bu maçta kritik kurtarışlar yaptı diye stadı rüştü diye inleten zihniyet nasıl bir zihniyettir?Bir insan kendi futbolcusuna küfredermi? futbolcusunu yuhlarmı? Taraftar Büyük kaptanına pet şişe atarmı? kaptanın pet şişe yiyerek geçtigi yerden hakemi elini kolunu sallayarak,tepki vermeden geçirirmi? kimse takımı kötülemesin,canları saolsun hepsinin,hicbirisinin kulaklarının çekilmeyede ihtiyacı yok,önce kendini taraftar zannedip yuhlayan,eleştiren kişiler kendi kulaklarını çeksinler.Geçen sene selçuk u küstürdüler,mahmutu ağlattılar.sonra bu sözümona futbol bilginleri çıkıp bide niye olcan,mahmut oynamıyor demiyormu anlamıyorum,çıldırıyorum.herhalde olcan bidaha ayağına top alamaz yaptıgı bi hatadan sonra.Yazıklar olsun,sonumuz hayrolsun.
helal olsun kardeşim sonuna kadar katılıyorum dediklerine ama hep taraftar hep taraftar da olmuoki,futbolcu da mücadelesini gösterse biraz,mücadele edip de skor kötüyse zaten destek verir tarftar ama bu rize maçında ruh yoktu resmen,futbolcular için sölediklerine ise tamamen katılıyorum,antep kupa maçında rüştüye geri pas attılar adam taça attı ,yuhladılar,bu maç rüştü diye inledi...
Celal Tunalıoğlu
05-02-2006, 19:20
Artık taraftarlar birliğinin bir seyler yapması lazım,bu gidisat değismezse de en azından kıpırdanma sağlanması lazım yeni sezonda..
Aziz Yıldırım tek tribünden bahsetmisti,artık tek cıkar yol ''Curva'' tribünü gibi gözüküyor..
Serkan Özen
05-02-2006, 20:53
Neyse ki Galatasaray Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldi ve bu beklemedigimiz ve takimimizi her yonden zora sokan puan kaybinin uzuntusu bir nebze olsun azaldi. Puan farkinin korunmasini da firsat bilerek önümüzdeki haftadan itibaren lige tekrar agirligimizi koymaliyiz.
Atılım Eroğlu
06-02-2006, 14:01
çekirdekçi taraftar mı?çekirdeğimi yerken rahat rahat takımımın takır takır top oynamasını,ve golller bulmasını istemek çekirdekçi taraftar oluyo????ayıp ya vala ayıp.sen madem denizi solda oynatacaksın,antalayada mahmutu niye denedin?koy mahmutu işte,adam en azından sol ayaklı.soldan adamakıllı orta iner cezasahasına.ama nerde......!!!!
Bilal Aktan
06-02-2006, 14:59
takımla taraftar etkileşim halindedir... takım coşarsa taraftar coşar taraftar coşarsa takım daha canla başla oynar.. bence rize maçında gol yedikten sonraki taraftar yapması gereken desteği yaptı takımda oynaması gereken topu oynadı ama taraftarın canlanması için takımın iyi futbol oynaması şart taraftar verdiği paranın karşılığını alamazsa o soğukta ne yapsın
Celal Tunalıoğlu
06-02-2006, 18:17
çekirdekçi taraftar mı?çekirdeğimi yerken rahat rahat takımımın takır takır top oynamasını,ve golller bulmasını istemek çekirdekçi taraftar oluyo????ayıp ya vala ayıp.sen madem denizi solda oynatacaksın,antalayada mahmutu niye denedin?koy mahmutu işte,adam en azından sol ayaklı.soldan adamakıllı orta iner cezasahasına.ama nerde......!!!!
Islıklayınca takım düzeliyorsa ıslıklayalım o zaman..Senelerimiz bu mantık yüzünden heba oldu ders cıkarmadınız mı daha?
bknz ;
Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçı locadan seyreden Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah "Paniğe gerek yok. Takım gerçek oyununu sahaya yansıtamadı. Ama taraftar da sabırlı olmalı. Her yanlış hareket için oyuncuya ıslık çalarsanız, o oyuncunun bütün motivasyonunu bozar, sonunda taraftar olarak üzülürsünüz" dedi.
''Dünkü maçta ben de oynasaydım arka arkaya hata yapabilirdim. Önemli olan benim hatamdan sonra taraftardan alacağım destek... Bu ilişki ilk yarı oynadığımız maçlarda çok iyiydi. Hepimizin sabırlı olması gerek. Locadan bu tepkileri görünce üzüldüm. Neticede takım berabere kaldı. Özellikle 2.devre iyi görev yaptı ama bu çalışma galibiyete yetmedi.Bundan sonra farklı sonuçlar olacaktır" dedi.
Atılım Eroğlu
10-02-2006, 11:23
bi appiyemi kaldı bu takım?daha önce appiah varmıydı bu takımda?sadece rize maçı değil,taaaa antep maçından beri kötü oyun devam ediyor.devre arasındaki sarıyer maçıda buna örnek.malatya maçı berabere bitmeseydi,acaba işiniz bu kadar rahat olurmuydu?adamlar para diye yalvarıyolar,takımları idmana çıkmıyo,gerets isyan edio,biz sadece 4puan öndeyiz.şimdiye o fark en az 10 olmalıydı.
Şabettin Doğan
10-02-2006, 13:35
bi appiyemi kaldı bu takım?daha önce appiah varmıydı bu takımda?sadece rize maçı değil,taaaa antep maçından beri kötü oyun devam ediyor.devre arasındaki sarıyer maçıda buna örnek.malatya maçı berabere bitmeseydi,acaba işiniz bu kadar rahat olurmuydu?adamlar para diye yalvarıyolar,takımları idmana çıkmıyo,gerets isyan edio,biz sadece 4puan öndeyiz.şimdiye o fark en az 10 olmalıydı.
çok provakatör gördüm seni.amaç farkın 20 puan 30 puan olması değil ki amaç şampiyonluk.fark 20 de olsa 30 da olsa tamam al sen şampiyonsun demiyo kimse.
Atılım Eroğlu
11-02-2006, 15:56
al işte gese darmadağın kardeşim adamlar dilenci oldu.ama bizim en yakın takipçimiz.bugün samsunda puan kaybedersek görürsünüz.
Serkan Özen
11-02-2006, 17:22
4 kez berabere kaldık hiç yenilmedik. Bu 4 beraberliğin birinde gol atamadık. Birinde 2-0 geriye düşüp seyircisiz maçta çevirdik birinde 2 kez geriye düşüp 2-2 bitirdik. Bir çok maçta geriye düşüp çevirdik bir takım bundan daha fazla başarılı sonuç alamaz. Chelsea dahi her maçını kazanamıyor. Ayrıca şuan Avrupa'nın namağlup 2-3 takımından biriyiz sanırım. Galatasaray'a 10 küsür fark atamamamızın sebebi şartları ne kadar kötü olursa olsun ve biz ne kadar kabul etmek istemezsek istemeyelim Galatasaray da bu şartlara rağmen başarılı sonuçlar aldı. Biz 4 maçta puan kaybederken onlar da sadece 5 maçta puan kaybetti. Rakibiniz de az puan kaybederken ne kadar başarılı sonuçlar alırsanız alın fark olmuyor işte.
Oynadığımız futbol beni de hiç tatmin etmiyor ama aldığımız sonuçlar başarılı.
Sinan Bıçak
12-02-2006, 03:42
bu adamın yorumlarına bayılıyorum çok komik.
Mustafa Kaplan
12-02-2006, 10:17
bi appiyemi kaldı bu takım?daha önce appiah varmıydı bu takımda? yoktu ama keske olsaymıs biz de PVH ile idare ettik ne yaparsın. sadece rize maçı değil,taaaa antep maçından beri kötü oyun devam ediyor.devre arasındaki sarıyer maçıda buna örnek.aslında fenerbahce 100 yıldır iyi oynamıyor bana gore.. hala nasıl turkiyenin en buyuk kulubu anlayamıyorum.. malatya maçı berabere bitmeseydi,acaba işiniz bu kadar rahat olurmuydu? dogru soyluyorsun malatya macını berabere bitirdik ya cok rahatladık hatta sampiyon olduk biz. işimiz rahatlamadı ama, türkiyenin gereksiz liginin beş para etmez rakipleriyle gözümüz kapalı kazanacağımız 15 maçımız daha var değilmi güzel kardeşim. adamlar para diye yalvarıyolar,takımları idmana çıkmıyo,gerets isyan edio,biz sadece 4puan öndeyiz.şimdiye o fark en az 10 olmalıydı.
Evet aslında galatasaray parasızlıktan ne hallere dustu adamlar kahvaltı yapamadıkları halde mac kazanıyorlar. hatta parasızlıktan necati gecen maca kosarak gelmis baya yorulmus eviden stada gelinceye kadar. ona ragmen cıktı topunu oynadı....
Mustafa Kaplan
12-02-2006, 10:20
nasıl oldum kardes , bana yakıstımı senin rolün, gerci sevmedim ben bu rolü kendimden utandım rol olmasına ragmen. burada futbol konusmak isterdim oysa. felaket tellallığı yapmaktan bşka birşey yapmıyorsun. Fenerbahçenin puan kaybetmes durumunda nasıl haz alacağını kestiremiyorum doğrusu.
Biz de görüyoruz bazı şeylerin yolunda gitmediğini, merak etme at gözlüğü takmıyoruz. yalnız bizim Fenerbahce sevgimiz mağlubiyetlerde üzüntüyle yoğurulur nefretle değil. Biz kazanacak deriz, kazanmasını isteriz Fenerbahce'nin - kiminle oynasa oynasın. Çünkü biz mağlubiyeti peşin kabullenemeyiz, Fenerbahce'mize yakıştıramayız. Futbolcumuza küfür etmeyiz, giydiği formaya saygımızı kendisine de gösteririz. Takım kötü oynuyorsa bunu heryerde basbas bağırmayız, uzun vadedeki çizgiye bakarız, geçmiş yıllara bakarız. Tabelaya bakmayız.
Biz diye bahsettim, ben tüm Fenerbahçelileri kardeşim olarak görüyorum o yüzdendir bu hitabım. Kimseye taraftarlık öğretmek niyetinde değilim, naçizane gözlemlerimi ve deneyimlerimi aktardım sadece.
Atılım Eroğlu
12-02-2006, 16:26
aldığımız samsun maçı ortada arkadaşlar işte.bu arada benim fenerbahçeli kimliğime hiçbir allahın kulu bişe diyemez.ben takımım iyi olunca destekleyen,kötü olunca iyi olması için eleştiren bir taraftarım.akşamki maçta yine nobre baş kahraman.nasıl seviniyorsunuz acaba 5-o lık galibiyete?mustafa kaplanın yorumları gerçekten benim içimdeki duygular.samsun maçında puan kaybedersek görürüz demekle peşinen mağlubiyeti kabul etmek gibi bi niyetim yok,beni anlamıyorsunuz.ben burada takımımın iyiliği için eleştiriyorum.gördünüz keremin isyanını.acaba rüştü,yada volkan öyle bi pozisyonda atılsaydı ben yıkardım öfkeden ortalığı,siz napardınız bilmem.çıkıp adam gibi kazandığımız maç olsun artık ikinci yarıdan itibaren yahu!
Ozan Çetinkaya
12-02-2006, 17:25
atılım bu söylemlerinden sonra senin fenerbahçeli oldugundan dahi şüphe duyuyorum..böyle yorumlar yaparak erman toroglundan ahmet çakardan ya da altan tanrıkulundan ne farkın var?? ben söyleyeyim..onlar fenerbahçeyi acımasızca eleştirdiklerinde para alıyorlar..ama sen almıyosun...dün akşamki maç için neler yazmışsın öyle..demek dün akşamki feneri de begenmedin...rakip 10 kişi kalana dek fenerin nasıl oynadıgını hatırlamıyosun sanırım..ya da ilk 20 dakikayı izlememiş olabilirsin diye düşünüyorum...
aurelio appiah ikilisinin orta sahadan daha rakibi geçirmediğini, devamlı eleştirilen ümit özatın soldan bindirmelerini anelkanın en süper oldugu dönemlerde oynadıgı gibi oyuna başlayışını da görmedin sanırım...arkadaşım dün fenerbahçe bu sene deplasmanda oynadıgı en güzel futbolu oynadı..hakem keremi attı nobre kendini attı falan bu skoru değiştirmeyecekti nasılsa...kerem atılmasaydı fenerbahçe farklı kazanacaktı ya da keremi milli takıma çagıracaklardı...
okadar körü körüne eleştiri yapıyosunki sıkıldım artık...sen nezaaman sıkılacaksın merak ediyorum
Şabettin Doğan
13-02-2006, 10:36
bu arada benim fenerbahçeli kimliğime hiçbir allahın kulu bişe diyemez.
diyorum arkadaşım ben diyorum işte.
senin gibi yazılar yazan bir tane fenerbahçeli yok burada.senin gibi yazılar yazanlar bir süre sonra bizlere küfürler ederek ya atıldılar ya da üyeliklerini iptal ettiler.
demek ki sahteymişler.demek ki onlarda fenerbahçemizin her galibiyetine sahte diyorlarmış. senin samsun maçına dediğin gibi.
senin yazılarının çoğu provakatör bu çok açık.
bize böyle düşünmekten başka birşey bırakmıyorsun.bize senin fenerbahçeliliğine laf söylemekten başka seçenek bırakmıyorsun.
Forum Yönetimi
13-02-2006, 13:17
diyorum arkadaşım ben diyorum işte.
senin gibi yazılar yazan bir tane fenerbahçeli yok burada.senin gibi yazılar yazanlar bir süre sonra bizlere küfürler ederek ya atıldılar ya da üyeliklerini iptal ettiler.
demek ki sahteymişler.demek ki onlarda fenerbahçemizin her galibiyetine sahte diyorlarmış. senin samsun maçına dediğin gibi.
senin yazılarının çoğu provakatör bu çok açık.
bize böyle düşünmekten başka birşey bırakmıyorsun.bize senin fenerbahçeliliğine laf söylemekten başka seçenek bırakmıyorsun.
Değerli üyemiz Şabettin Doğan,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
Sinan Bıçak
13-02-2006, 13:30
Değerli üyemiz Şabettin Doğan,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907ÜNİFEB - Forum Yönetimi
hakaret içeren yada küçük düşüren bir yazı içermiyor Şabettinin yazısı.
Sinan Yılmaz
13-02-2006, 13:59
bencede
Emre Akça
13-02-2006, 14:23
Şabettin bi narkotik yapsın bir daha uyarı almaz :P
Şabettin Doğan
13-02-2006, 17:01
hakaret içeren yada küçük düşüren bir yazı içermiyor Şabettinin yazısı.
valla banada öyle geldi ama bilemiyorum neyse...
emrecim sen yeter ki iste hem narkotik yaparım üzerine birde sekreter yaptım mı tam olur ;D ;D ;D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.