PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Yeni Sezonda Sizce Nasıl Bir Transfer Politikası İzlemeli?

Burak Türker
12-05-2008, 20:47
Bence kesinlikle 1 orta saha 1 de forvet alınmalı.. orta saha çalışkan top kesen biri forvetin ise hava toplarına hakim ayağında top tutatabilen biri olması gerekir..
Sizin görüşleriniz neler ya da aklınızda isimler var mı?
Nasıl bir politika izlenmeli? Türk oyunculara daha çok mu yer verilmeli ya da kendi yetişdirdiğimiz genç oyunculara? Biz dünyada ki satın alma modelini uyguluyoruz son dönemlerde Semih dışında yetiştirdiğimiz bi futbolcu yok. Bütçemiz iyi olmasına rağmen devlerle kapışacak ölçüde değil. Yetenekli oyuncuları alt yapıya kazandırmalıyız. Paraya ve başarıya doymuş yetenekli oyuncılar mı yoksa başarıya aç gelecek vadeden futbolcular mı transfer etmeliyiz?

Kenan Ergün
12-05-2008, 21:34
Böyle başlıklarla niye dolduruyoruz forumu anlamıyorum. yeterince başlık yok muydu?

Muhammet Budak
12-05-2008, 22:54
Böyle başlıklarla niye dolduruyoruz forumu anlamıyorum. yeterince başlık yok muydu?
Başlık açınca ödül veriliyor sanırım,ya da rütbe yükseliyor.

Ümüt Işık
12-05-2008, 22:59
Maldonado gitsin yeter valla

Burak Türker
12-05-2008, 23:46
bizden giden de oynamaya başlıyo nasıl iştir anlamış değilim..

Buse Balkan
12-05-2008, 23:48
appiah geri dönerse ortasahaya gerek yok bence ama geri dönmezse api kalitesinde bir ortasaha almalıyız ve tabi ki güçlü bir forvet. kanoute tipinde ve kalitesinde. kulübemizi de güçlendirmeliyiz.

Ümüt Işık
12-05-2008, 23:54
bizden giden de oynamaya başlıyo nasıl iştir anlamış değilim..
bizden gitsinde dünyada yılın futbolcusu seçilsin

Burak Türker
13-05-2008, 00:06
Aslında haklısın Selçuk Şahin daha yararlıydı. Yönetimin son yıllarda bu konuda izlediği politika oldukça başarılı bi bildikleri vardır

Ümüt Işık
13-05-2008, 00:07
dostum Selçukla kıyaslanması bile ne kadar lüzumsuz bir adam olduğunun kanıtıdır

Burak Türker
13-05-2008, 00:09

Bu başlık normal bi transfer başlığı değil nitekim 'transfer politikası' söz konusu. Eleştiriye açık bi insanım ama seviyeyi koruyalım lütfen bu şekilde rencide edici açıklamalara da ödül veriyolar heralde.

Burak Türker
13-05-2008, 00:10
dostum Selçukla kıyaslanması bile ne kadar lüzumsuz bir adam olduğunun kanıtıdır
Haklısın bence gençlerden yana da bi politika uygulanabilir. Gürhanı da deniyebilirdi o bölgede.

Tuğrul Erdem
13-05-2008, 00:12
Öncelikle santrafor,sonra ortasahanın ortasına ve soluna,daha sonra da kaleci alınmalı diye düşünüyorum.Ayrıca Can,Kemal,Ali Bilgin gönderilmeli.İlhan ve Gürhan da kiraya verilmeli.

Muhammet Budak
13-05-2008, 00:24
Bu başlık normal bi transfer başlığı değil nitekim 'transfer politikası' söz konusu. Eleştiriye açık bi insanım ama seviyeyi koruyalım lütfen bu şekilde rencide edici açıklamalara da ödül veriyolar heralde.
Kardeşim eğer ki uzun uzadıya açıklamalar yapıp,bayağı güzel bir şekilde görüşlerini önerilerini paylaşsan bir şey söylemezdim ama altı üstü 2 satır yazı yazmışsın.Bunu başka bir başlık altına da koyabilirdin.Antu gibi iki satırlık başlıklarla dolu olmasın bu forum.

Hakan Ateşler
13-05-2008, 00:25
öyle gürhan denenmeli falan ile olmaz. ilk puan kayıplarında hemen "fb deneme tahtası mı?" baskısı bütün camiada başlar. yeni tuncaylar bulmalıyız. yeni aç futbolcular bulmalıyız. büyük bir operasyon değil ama 3 4 tane yedeklere ve as takıma takviye şart. hele yedekler. aç, oynamak isteyen yedek istiyorum ben. bu sene şamp. olamadıysak yedekler yüzündendir. zico şans da verdi her şeyi yaptı. futbol oynamadılar, kemal can ali bilgin... yolla gitsin ya. ne verdi bugüne kadar bunlar?

Utku Cenikli
13-05-2008, 01:18
giydigi zaman o formayı aldıgı mılyon dolarlar ıcın degıl arkasındakı mılyonlar ıcın oynamalı bence en öenmlisi bu

İlter Özmen
13-05-2008, 02:17
giydigi zaman o formayı aldıgı mılyon dolarlar ıcın degıl arkasındakı mılyonlar ıcın oynamalı bence en öenmlisi bu
+1907

Hakan Ateşler
13-05-2008, 14:07

öyle bir futbolcu dünyada yok, yada 3 tane falandır herelde... totti'ye bile bugün aldığından daha azını verseler ayrılır roma'dan.

gerçekçi olun biraz. parayı aldıktan sonra forma aşkı depreşir para yoksa forma aşkı da yok.

Utku Cenikli
13-05-2008, 17:27
tabıkı sonucda o parasını alıyo ama hakkını verıyo sahada... sence bu sene kac oyuncu herseyını verdı diyebılırsın... ben 5 kişi sayamam... peki bakalım gs ye kac kişi kendıni aştı herkes yuzde 110 unyla oynadı.... 40 yasındakı hakan sukur dakıka 90 da pres yapıodu... bizim kac futbolcumuz yaptı.... anlatmak ıstedıgım bu zaten sampıyonlukda bunun yuzunden hayal olmadımı

Burak Türker
13-05-2008, 17:42
Tuncay'ın yerini dodurmak şart son dönemlerde ruhuyla oynayan tek futbolcumuzdu. Dünya futbolunda artık mücadele ve dayanıklılık hırs çok daha önemli bizim sorunumuz bu zaten bu anlamda futbolcular bulmakta zorlanıyoruz. Acaba kadromuzda yabancı futbolcu sayısının fazla olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Şampiyonlar liginde gösterilen emek ve özveri süper lig de gösterilmedi bence.

Hakan Ateşler
13-05-2008, 18:09
tabıkı sonucda o parasını alıyo ama hakkını verıyo sahada... sence bu sene kac oyuncu herseyını verdı diyebılırsın... ben 5 kişi sayamam... peki bakalım gs ye kac kişi kendıni aştı herkes yuzde 110 unyla oynadı.... 40 yasındakı hakan sukur dakıka 90 da pres yapıodu... bizim kac futbolcumuz yaptı.... anlatmak ıstedıgım bu zaten sampıyonlukda bunun yuzunden hayal olmadımı

doğru söylüyorsun, formasının hakkını versin hatta aldığı paranın hakkını versin yeter.
en azından yabancılar bunu türklerden daha çok yapıyor. bizimkiler evdi arabaydı reinaydı derken futbolu bırakıyorlar maaleesef. uyandıklarında da iş işten geçmiş oluyor.

Sercan Ülker
13-05-2008, 18:12
'2008-2009 sezonu transfer başlığı' konusu varken ve halihazırda 10 sayfalık yorum yazılmışken gereksiz bir başlık olmuş.aynı konuyla ilgili tüm görüşler tek bir başlık altında toplanırsa daha yararlı olur bence.

Ege Uysaler
13-05-2008, 18:17
baslığın gereksizliği yanında bunu da her seferinde belirtmek ne kadar gerekli acaba gereksizse yazmassınız zamanla kaybolup gider baslık

Alper Ünal
13-05-2008, 18:23
bence böyle bi medya warken türkiyede,alt yapıdan çıkarıp getirip genç oyunucuyu zor oynatırız,çünkü çok baskı altına alıo medya,en ufak bi hatasında üstüne gittikçe gidilio,bunu her genç oyuncu kaldıramaz,kaldırabilen de istisnadır.bence yine dışarıdan transfer yapılmalı,ama yaşı fazla geçmemiş (uzun yıllar oynayabilmesi için,yoksa yaşla performansın alakası var demiorum) futbolcular olmalı.kadro her sene değiştirilmemeli,kulübedeki ali bilgin ve kemal tarzı oyuncular da mümkünse gönderilsin artık,onların ruhu buruşmuş...

Utku Cenikli
14-05-2008, 01:44
arkadaslar genc oyuncu oynatmak dıyosunuz ama suda var gokhan gonul geldıgınde kacımız bu adam ılk 11 oynar hatta uefa nın sıtesınde cafu nun velıahtı olur dedık yanı olan oluyo bırazda bızım genclerımızde suc var... en basıt ornek : can arat eger can yeterlı olsaydı fener yasini alırmıydı....

Fatih Karamustafaoğlu
14-05-2008, 14:28
Allah büyük, inşallah bi Deivid örneği daha olduğu zaman ne konuşulacak çok merak ediyorum

Serdar Gönül
16-05-2008, 00:43
bence bir orta saha birde sağlam bir forvet almalıyız gerekli yerleri transfer yaptığımızda kimse bizi tutamaz

Mustafa Ünal
16-05-2008, 01:17

Ciddi misin :rolleyes:..

Allah büyük, inşallah bi Deivid örneği daha olduğu zaman ne konuşulacak çok merak ediyorum

O zaman herkes Maldonadocu, Selçukcu olur.

Cemil Dağlı
16-05-2008, 17:42
orta saha ve forvete müthhiş transferler yapılmalı
ama biz biliyoruzki yönetim ellerinden gelenii yapacaktır
FENERBAHÇE formasını hakketmeyenler gidecektir