PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Efes Pilsen | 20 Mayıs 2008 Salı,Saat 19.30 | Abdi İpekçi S.S

Celal Tunalıoğlu
19-05-2008, 16:58
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final Serisi 2. Maçında Efes Pilsen ile 20 Mayıs Salı Günü Saat 19:30 da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geliyor.

Seride 2-0 önde olan ve karşılaşmayı kazanması halinde final biletini cebine koyacak olan takımımıza hak ettiği desteği vermek için bizler de tribünlerdeki yerlerimiz alacağız.

1907 ÜNİFEB olarak yeterli talep olduğu takdirde, maça Taksim ve Kadıköy'den servis organizasyonu düzenlenecektir. Servise katılmak isteyenlerin tribun@1907unifeb.org adresine isim - soyisim - tel.no -servise bineceği yer- üniversite bilgilerini içeren bir mail atmaları gerekmektedir.
Servis ile ilgili gelişmeler bu başlık altından duyurulacaktır.

Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi

İlker Alıcı
19-05-2008, 17:00
Bu maça sağlam katılım göstermemiz lazım arkadaşlar..

Orhan Kuşcuoğlu
19-05-2008, 20:13
artık son maçlarımız bu sene için , sağlam akalım :)

Süleyman Çullu
20-05-2008, 02:17
Fenerbahçemize başarılar inşallah kazanırız..

Hande Müyesser
20-05-2008, 02:29
arkadaslar cogumuzun final haftası ama gelebilicek olan herkesin kacırmaması gereken bi maç daha fazla uzatmadan alalım şu macı da finalde gorelim fenerbahcemizi :)

Oğuzhan Demir
20-05-2008, 02:30
ne kadarda hakemleri baski altina alsalarda uludagi yendik sansiz bi sekilde izmire elendik

Ceyda Ceran
20-05-2008, 02:36
efese karşı çok uzun süredir kaybetmiyoruz..yarın taraftar desteğiyle birlikte bu maçı da alıp finale çıkalım..kaçırılmaması gereken bi maç..ordayız:)

Kıvanç Müçek
20-05-2008, 05:51
Finale 1 kala...

Berk Ulupınar
20-05-2008, 06:27
Her ne kadar perşembe gününe kadar 5 Milyon param kalsa da bu maça gelicem ne yapıp edip:)

Duygu Çalık
20-05-2008, 11:00
Fenerbahçemize başarılar diliyorum keşke gelebilsem ben de.. neyse maçtan sonra öğreniriz giden arkadaşlardan:D

Can Demir
20-05-2008, 11:29
Üzgünüz efes artık gazın kaçtı...

Sefa Avcı
20-05-2008, 12:17
Her zamanki gibi ordayım inş. kazanacağız

Haldun Alpdeniz
20-05-2008, 12:27
haydi millet maç sonrası serviste ki kutlamaları kaçırmayın ;)

Seçkin Çelik
20-05-2008, 17:06
Servisimiz saat 17:30'da Taksim AKM'nin önünden kalkacaktır.

Talep yetersizliği nedeniyle Kadıköy'den kalkamayacaktır.

Saygılar
Tribün Komitesi

Osman Varlık
20-05-2008, 17:42
orada olmak gerçekten çok güzel olurdu:( şimdiden o maça gidecek olan arkadasların ayaklarına yüreklerine sağlık;)

haydi şimdi bütün eller havaya
haydi şimdi bütün eller havaya
FENER geliyor efese de koymaya
FENER geliyor efese de koymaya:D:D:D

Ali Kethüda
20-05-2008, 20:28
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNSELECTABLE="on"><TBODY><TR height="100%" UNSELECTABLE="on" width="100%"><TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNSELECTABLE="off">Finale!!!! aldık mı maçı finaldeyiz...

</TD></TR><TR UNSELECTABLE="on" hb_tag="1"><TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNSELECTABLE="on">

</TD></TR></TBODY></TABLE>

Altay Şimşek
20-05-2008, 23:08
FiNaLDeYiZ!!! Tebrikleri, Teşekkürler!!!

Yiğit Oto
21-05-2008, 00:46
efesi yenmek insana ayrı bi haz veriyor,çok mutluyum!!!!

Emrah İlkbahar
21-05-2008, 01:04
efese karsı üst üste 10. galibiyetimiz oldu gercekten büyüleyici bi seri...

Süleyman Çullu
21-05-2008, 01:13
walla efes artık kolay lokma oldu yaw:):)

Arda Çetin
21-05-2008, 01:51
ünifeb polarlarını göremedim :Ğ

Turhan Çervatoğlu
21-05-2008, 02:01
ünifeb polarlarını göremedim :Ğ

polar?

:Ğ ?

..

Efese 10-0 oldu iyi oldu..

İyi oynadık aldık maçı gelen arkadaşların ayaklarına yüreklerine sağlık;)

Arda Çetin
21-05-2008, 02:03
ünifebi abdi ipekçide göremedik demek istedim. Toplu olarak izledik.Evim abidi ipekçiye çok yakın. k.paşada sürekli giderim sürekli ünifebe özenle bakardım ünili değildim o zaman : ( sizin köşenizde ünifeb polarlarıyla bazen az bazen çok sayıda destek verirdiniz..

Furkan Yılmaz
21-05-2008, 02:11
efesinde cimbomdan farkı kalmadı. her maç yenioz, artık bunlarda sarmıyo:D

Turhan Çervatoğlu
21-05-2008, 02:14
Arda anladım ne demek istediğini zaten de stemimiz birasda ona bir tek taksimden 23 kişiyle kaldırabildik servisi finale çıkma maçı için ama malum finaller ödevler vs.vs. hiç zevkli bir tarafı yoktu bu maçın açıkcası..
Bu maçta Darulacezeden misafirlerimiz varmış o çok mutlu etti beni ..

Arda Çetin
21-05-2008, 02:19
çok az bi sayı :( neyse dedidiğin gibi ödevler finaller felan ama fedakarlık yapılarbilirdi. Seneye beraber olcaz inş.

İsmail Ayarığ
21-05-2008, 03:19
maçı topluca izledik yurtta,efesli olan bi taraftar cıktı içimizde:D efes sayı attıkca seviniyor gariban :) ama iyi ezdik efesi,ezici ve psikolik bir üstünlük sagladık.. Umarım Finalide alıp şampiyon oluruz..

Volkan Matur
21-05-2008, 14:54
çok az bi sayı :( neyse dedidiğin gibi ödevler finaller felan ama fedakarlık yapılarbilirdi. Seneye beraber olcaz inş.
herkes yeri geldiği zaman elinden geldiği fedakarlığı yapıyor ayrıca şuna da değinmek istiyorum +25 lik bir havada bi de salonda polar giymek nasıl olur :)

Arda Çetin
21-05-2008, 17:16
herkes yeri geldiği zaman elinden geldiği fedakarlığı yapıyor ayrıca şuna da değinmek istiyorum +25 lik bir havada bi de salonda polar giymek nasıl olur :)

kastettiğim sıcak havada polar giymek değildi.Giyilmiyeceğini gayet iyi biliyorum ömrüm abdi ipekçide geçiyor.Ne bi pankart ne bi ünifeb yazısı hiç olmassa ben ordayken T-shirt (http://www.tisortdeposu.com/)de olsa 5-6 kişi giyerdi.Ben sayının az olduğunu abidi ipekçide düşünülen organisazyona rağmen ilgi olmadığını inceden vurgulamak istedim.Bi de şuna değineyim :) çok gördüm ben fedakarlık yapamayan tüm ünilerden mrk etme.Sınav ödev deyince çoğu zaman akan sular duruyor.Bi yere kadar doğru ama bazen o çizgi aşılıyor unifebden sadece yararlanılıyor kendinden bişeyler katılmıyor.Neyse..

Hande Müyesser
21-05-2008, 18:53
kastettiğim sıcak havada polar giymek değildi.Giyilmiyeceğini gayet iyi biliyorum ömrüm abdi ipekçide geçiyor.Ne bi pankart ne bi ünifeb yazısı hiç olmassa ben ordayken T-shirt (http://www.tisortdeposu.com/)de olsa 5-6 kişi giyerdi.Ben sayının az olduğunu abidi ipekçide düşünülen organisazyona rağmen ilgi olmadığını inceden vurgulamak istedim.Bi de şuna değineyim :) çok gördüm ben fedakarlık yapamayan tüm ünilerden mrk etme.Sınav ödev deyince çoğu zaman akan sular duruyor.Bi yere kadar doğru ama bazen o çizgi aşılıyor unifebden sadece yararlanılıyor kendinden bişeyler katılmıyor.Neyse..
dün gayet de pankartımız asılıydı arkadasım sen görememişsin heralde,elimizden geldigince katılım gostermeye calıstık bu yoğun haftamızda aramızda bugun ve yarın finali olan arkadaslarda vardı eger fedakarlıktan kastın buysa ki o arkadaslardan biri bugunku finalden kalmıs mesela..;)

Turhan Yalçın
21-05-2008, 19:09
Ardacım bazı konularda haklısın ama Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği olduğumuz için bu tip şeyler oluyor,olucakta.Çünkü buara malüm herkesin final dönemi,insanların seçimine birşey diyemezsin zorla maça getiremezsinki,belki adamın tüm sezon boyunca gitmediği deplasman,katılmadığı organizasyon kalmamıştır.Hiçte çalışamadığı için finalinden bir gün önce maça gitmeme kararı almıştır-benim gibi.:)Sonuç olarak istanbuldaki üniversitelerde okuyan arkadaşlarımız gerçekten çok yoruluyor.Futbolu saymıyorum zaten,bayan erkek voleybol basketbol maçlarına ve organizasyonlara gitmeye çalışıyoruz.
Seninde yazdıklarının bazıları doğru sadece sonuna ''finallere rağmen gidenlerin yüreğine sağlık'' yazmak gerekiyor;)

Volkan Matur
21-05-2008, 19:38

1907 Ünifeb'den kimse yararlanamaz yararlanmaktan kastın anladığım kadarıyla sadece bilet sen merak etme Ünifeb'de böyle şeyler yaşanmıyor.B harfinin açılımını söylemeye gerek yok sanırım çizgiyi aşan arkadaşlarımızın zaten aramızda işi olmaz ;)Gelelim dünkü maça bende pankartımızı gördüm gayet açık bir şekilde nasıl bir iş anlamadım

Furkan Yılmaz
21-05-2008, 20:10
arkadaşım hepimizin final dönemi, zaten bütün sene boyunca çalışmadık son sınawlar haliyle geleceğimizi etkiliyor. bu nedenle bazı maçlara gereken önemi gösteremiyoruz. ama elimizden gelenide yapıyoruz. hep destek tam destek!!!!!!

Arda Çetin
21-05-2008, 20:26
siteyi yeni takip etmeye başladığım için neler olup bittiğini bilmiyorum.Ben bişeyi kastedmedim yararlanmak derkende sadece boş zamanlarını değerlendirme amacıyla bu birliğin çatısı altında olan arkadaşlarıma gönderme yaptım aramaya gerek yok benim istanbuldaki arkadaşalrımdanda çok bu tipler.Ve tabiki dersler,sınavlar önemli buna bi laf etmedimki sadece amlatmak istediğim hep gittiğim ama bu sene ayrı kaldığım abdi ipekçideki ünifebli kardeşlerimi çoğunlukta(bulundukları tribünde) görememem biz maçı toplu izledik ama bi kişi bile göremedi pankart felan sorunda o değil zaten.Birinin bizleri orda temsil etitğini bilelim o yeter bize benim hoşuma gitmeyen şey burda abiler ablalar emek verip uğraşıyor kadıköyen taksimden servisler kaldırılıyor ama biri iptal ediliyor diğeri belki tam dolmuyor.Oraya gelenlerin ve Fener diyenlerin ayaklarına yüreklerine sağlık tabiki.
Yanlış Anlaşıldım Amacım Muhalefet Olmak Asla Değil :)

Altay Şimşek
21-05-2008, 23:03
Rakibimiz T. Telekom oldu ...

Volkan Matur
21-05-2008, 23:09
siteyi yeni takip etmeye başladığım için neler olup bittiğini bilmiyorum.Ben bişeyi kastedmedim yararlanmak derkende sadece boş zamanlarını değerlendirme amacıyla bu birliğin çatısı altında olan arkadaşlarıma gönderme yaptım aramaya gerek yok benim istanbuldaki arkadaşalrımdanda çok bu tipler.Ve tabiki dersler,sınavlar önemli buna bi laf etmedimki sadece amlatmak istediğim hep gittiğim ama bu sene ayrı kaldığım abdi ipekçideki ünifebli kardeşlerimi çoğunlukta(bulundukları tribünde) görememem biz maçı toplu izledik ama bi kişi bile göremedi pankart felan sorunda o değil zaten.Birinin bizleri orda temsil etitğini bilelim o yeter bize benim hoşuma gitmeyen şey burda abiler ablalar emek verip uğraşıyor kadıköyen taksimden servisler kaldırılıyor ama biri iptal ediliyor diğeri belki tam dolmuyor.Oraya gelenlerin ve Fener diyenlerin ayaklarına yüreklerine sağlık tabiki.
Yanlış Anlaşıldım Amacım Muhalefet Olmak Asla Değil :)
tabiki burda kimsenin amacı muhalefet olmak değil ;)

İsmet Soyocak
21-05-2008, 23:13
rakip telekom, bll de karşılaşabileceğimiz en zorlu rakip.ligin en iyi kadrosuna sahip olduğumuz gerçeğiyle beraber, adil bir final adı olduğu açık.Umarım telekomun en önemli silahı 3lükleri( tutku-el amin-haluk-5numaraları hatta) iyi savunur,mutlu sona ulaşırız.

Selim Karakaya
22-05-2008, 04:42
Türk Telekom olduğu iyi.
Böylelikle hem Ankara ve hemde çevre illerdeki arkadaşlarımızda finallerinden kalan boş zamanlarında Halkbank maçında olduğu gibi Ankara'daki maçlarda da desteklerini esirgemeyeceklerdir.
İstanbul ve çevre illerdeki arkadaşlarımızında yine finallerinden boş zaman bulabilirlerse Ankara'daki kardeşlerimizin yapacağı gibi bizimde Abdi İpekçi Arena'yı geçen seneki Efes final serilerinde olduğu gibi dolduracağına gönülden inanıyorum.
Hayde Fenerbahçemiz basketbolda 2. kez Lig Şampiyonluğu Kupası kaldırmaya:rolleyes:
Seride 0-0 dan başlayacak.

Levin Susar
22-05-2008, 19:47
Düzeltiyorum, 3. kez kaldırmaya...

91 de bi kere şampiyon olduk, geçen seneki 2. si oldu.

Zor seri olacak, işallah bi kupa daha gelir.