PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1907 ÜNİFEB Çakmakları

Çağlar Çoban
24-05-2008, 05:55
Üyelerimiz tarafından uzun bir süredir talep edilen 1907 ÜNİFEB Çakmakları 7.Geleneksel 1907 ÜNİFEB Bahar Şenliği'yle beraber sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Cricket marka promosyon çakmaklarımız sarı ve lacivert iki çeşit olup 2.5 YTL'den satılmaktadır.

http://img507.imageshack.us/img507/8316/unifebcakmakot4.th.jpg (http://img507.imageshack.us/my.php?image=unifebcakmakot4.jpg)

Temin etmek için lütfen, okullarınızın ürün sorumlularıyla irtibata geçiniz.

Saygılarımızla,

1907 ÜNİFEB Ürün Komitesi

Ozan Çetinkaya
24-05-2008, 16:38
Sigarayı bırakmaya çalışırken böyle bir ürün çıkması beni zor durumda bıraktı :) Şaka bi yana alacağım tabiki

İlker Kökdemir
24-05-2008, 16:40
Bana göre önemli olan 1907 Ünifeb ürünlerine sahip olmak,sigara kullanmıyorum ama hatıra olması ve hediye etmek açısından alınabilir.

1907 Ünifeb yönetim kuruluna ve ürün komitesine teşekkürler.

Kaan Göktürk
24-05-2008, 16:49
İlker'in dediği gibi sigara kullanmıyorum ama alacağım;)

Yiğit Babacan
24-05-2008, 16:53
Fenerium ürünü değil bunlar. Lisanssız ürün almamız doğru mu ? :D :D

Ali Yıldırım
24-05-2008, 17:09
Ben sigara kullanmıyorum ama en azından meşaleyi yakarken 1907 ÜNİFEB ürünü olan çakmak ile yakmak bir başka olur.:):reis:

Emeği geçen herkesin emeğine , yüreğine sağlık.Teşekkürler Ürün Komitesi.;)

Kayhan Türk
24-05-2008, 18:00
yeni ürünümüz hayırlı olsun güzel bi ürün olmuş . Emeği geçen arkdaşlara teşekkürler . Artık bize düşen üyelere bununda tanıtımını yapmak :)

Ömer Birdal
24-05-2008, 19:11
hayırlı olsun ..:)

Emre Yolcu
24-05-2008, 19:13
cakmaklar cok sıradan gibi duruyor.daha janjanlı bisey beklerdim

1907 Ünifeb Mustafa Kemal Üniversitesi
Organizasyon Komitesi
stunningchild@hotmail.com

Şükrü Güney
24-05-2008, 19:34
yeni ürünümüz hayırlı olsun. sadece pikniklerde mangal yakmak için kullanmanız dileğiyle ;)

Onur Aloğlu
24-05-2008, 20:31
cakmaklar cok sıradan gibi duruyor.daha janjanlı bisey beklerdim

1907 Ünifeb Mustafa Kemal Üniversitesi
Organizasyon Komitesi

Gönül sizlere Zippo çakmak sunmak istiyor da herkesin verebileceği en ekonomik fiyatı yakalamak gibi bir durumumuz da var. ;)

Kaan Göktürk
24-05-2008, 20:36
Gönül sizlere Zippo çakmak sunmak istiyor da herkesin verebileceği en ekonomik fiyatı yakalamak gibi bir durumumuz da var. ;)

2 seçenekli yapılabilir bence, uygun fiyatlı bir de zippo fiyatlı:) Açıkcası zipponun üstünde de çok hoş durur UFB amblemi;)

Hüdaverdi Düdükcü
24-05-2008, 22:40
bencede zippo çakmaklarda iyi olur onlarıda bekliyorum:D şimdilik bunlarla idare edecem emeği geçenlere teşekkürler

Güven Yapıcıoğlu
25-05-2008, 00:17
Ben de ufb amblemli sanayi tüpü talep ediyorum, acayip janjanlı olur...

İsmail Ayarığ
25-05-2008, 00:32
Benim ürün komitesinden ilk aldığım Çakmak ve anahtarlık oldu. Ama çakmak gerçekten şık ve güzel,teşekkürler Ürün Komitesi...

Çağlar Çağatay
25-05-2008, 00:38
Zipponun üzerinde tabiki daha şık durur amblemimiz ancak takdir edersiniz ki maliyeti açısından öğrenciye pek uygun olmayacaktır.

Bu çakmakları ucuz ama anlamlı birer hatıra olarak görelim.

Daha iyiside elbet yapılacaktır.:)

Teşekkürler ürün komitesi...

İlker Kökdemir
25-05-2008, 03:06
Ben de ufb amblemli sanayi tüpü talep ediyorum, acayip janjanlı olur...

Tüp işlerine Yıldırım Demirören bakıyor kardeş,burdan ekmek çıkmaz :)

Baran Kutlu
25-05-2008, 03:54
iLk başta konu başLığını 1907 ünifeb çakmaları okudum , malum biraz çok içmişiz :) dediğiniz gibi hatıra veya hediye etmek baabında güzeL görünüyor çakmakLar.teşekkürLer ürün komitesi . .

Erdem Özdamar
25-05-2008, 20:47
2 seçenekli yapılabilir bence, uygun fiyatlı bir de zippo fiyatlı:) Açıkcası zipponun üstünde de çok hoş durur UFB amblemi;)

onuda kaybedersem ağlarım ben.basit ama önemli olan çekiciğiliğinden ziyade amaç diye düşünüyorum.güzel bir çalışma olmuş.alacağım bende

Nadir Arslan
25-05-2008, 22:49
hayırlı olsun ürünümüz....

bi de ünifeb meşalesi çıkatalım
çakmağınızla yakalım....

Ahmet İnal
26-05-2008, 00:52
Sahaya falan atmaya gelmez bu çakmaklar direk c blok alıntı

İlker Kökdemir
26-05-2008, 00:53
Sahaya falan atmaya gelmez bu çakmaklar direk c blok alıntı

Bu durumu gözden geçirmek lazım :)

Mustafa Soysal
26-05-2008, 01:44
bencede aman haaa atmayalım zaten öle bişe olmaz ama yine sölemek gerekir

Kadir Yetimoğlu
26-05-2008, 01:55
Öncelikle 1907 Ünifeb Çakmakları hayırlı uğurlu olsun.

Çakmaklarımız Cricket Marka olup, Fenerium ürünü değildir.
Çakmaklarımızı lütfen sigara ile bağdaştırmayalım.Sigara kullanan üyelerimizin dışında herkesin günlük hayatında ihtiyaç duyabileceği bir ürün.

Tabiki en şık ve en kullanışlı ürünü sizlere sunmaya çalışıyoruz ancak Üniversite öğrencisinin cebine uygun olanı da tercihe etmemiz gerekiyor.İnşallah Zippo Çakmakları da ürettiğimiz günleri birlikte görürüz.

1907 Ünifeb olarak bilinçli taraftar profilinde olan üyelerimizin sahaya yabancı madde(çakmak) atmayacağını düşünüyor ve umut ediyoruz.

Ayrıca yeni ürün çıktıktan sonra herkes yeni öneriler sunuyor.Bu sevindirici bir durum.Ancak komitemize ürün önerileri ile gelen mail yok.Sizlerin düşünceleri ve önerileri bizler için önemli. "urun@1907unifeb.org (urun@1907unifeb.org)" adllı mailimize her türlü görüşlerinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla
1907 ÜNİFEB Ürün Komitesi<!-- / message --><!-- sig -->

Birol Kösem
26-05-2008, 14:21
ürün çeşitliliği açısından güzel bi düşünce...
emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürler...

Adem Gülnar
26-05-2008, 14:25
Ürün komitesi mutlaka ürün çeşitliliğinin artılırılmasını düşünüyordur..

Necmettin Tekeli
26-05-2008, 16:23
dumansız hava sahası gibi sinir bozan haberlerden sonra bu ürün ii geldi:D

Fatih Çelen
27-05-2008, 14:43
Güzel bir uygulama diyorum , ürün komitesine teşekkür ediyorum

Alican Aygar
27-05-2008, 19:29
ama bu cakmaklara tekrardan gaz doldurulmuyor:D:D

Hüdaverdi Düdükcü
27-05-2008, 21:34
Tekrar alınsın diye;):D:D

Kaan Göktürk
28-05-2008, 14:33

yok artık, zippo şart oldu:)

Doruk Sarıkaya
28-05-2008, 14:38
Ürün komitemize teşekkürler,her geçen gün ürün yelpazesi genişliyor. Sigara içmememe rağmen alacağım,özellikle lacivert olan çok hoşuma gitti. :)

Serkan Ceylan
28-05-2008, 23:12
Aksine sigara bırakma kampanyası bile düzenlemesi normal olabilecek bir oluşumun ürün olarak çakmak çıkartmasını doğru bulmuyorum.

Vehbi Şirikçi
30-05-2008, 20:00
Çok gereksiz bir ürün olmuş bence de.

Üniversiteli Fenerbahçelilerin talep ettiği dernek ürünü çakmak mı gerçekten?

Bunun arkasından 1907ÜNİFEB kül tablası ve sigara ağızlığı da gelecek mi?

İlgiyle takip ediyorum.

Onur Aloğlu
30-05-2008, 20:08
Çok gereksiz bir ürün olmuş bence de.

Üniversiteli Fenerbahçelilerin talep ettiği dernek ürünü çakmak mı gerçekten?

Bunun arkasından 1907ÜNİFEB kül tablası ve sigara ağızlığı da gelecek mi?

İlgiyle takip ediyorum.

Abi, ilgiyle takip edilmek güzel. Eleştiri de elbette hakkınız, bu da olacak şüphesiz.

Ancak salt çakmak çıkardığımız için insanları sigaraya yönlendirmiş olma durumu bana biraz "ağır" ve "haksız" bir eleştiriymiş gibi geldi.

Vehbi Şirikçi
30-05-2008, 20:16
Abi, ilgiyle takip edilmek güzel. Eleştiri de elbette hakkınız, bu da olacak şüphesiz.

Ancak salt çakmak çıkardığımız için insanları sigaraya yönlendirmiş olma durumu bana biraz "ağır" ve "haksız" bir eleştiriymiş gibi geldi.

Selam Onur;

Benim böyle bir iddiam yok. 1907ÜNİFEB çakmak çıkardı diye, sigaraya başlayacak birisinin olacağına ihtimal vermiyorum.

Benim aklıma yatmayan nokta, ürün olarak seçilen çakmağın, dernekle nasıl bir bağlantısı olduğu.

Ben bir ürün çıkması için fikir verecek olsaydım aklıma gelecek ürünler rozet, kalem, flama, kupa vs. gibi şeyler olurdu herhalde.

Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneğinin ürünü olarak "çakmak" fikri kafama yatmadı gerçekten. Tabi ki bu benim fikrim. Gerçekten bu şekilde yoğun bir talep oldu ise bilemiyorum...

Çağlar Çoban
30-05-2008, 20:54
Selam Onur;

Benim böyle bir iddiam yok. 1907ÜNİFEB çakmak çıkardı diye, sigaraya başlayacak birisinin olacağına ihtimal vermiyorum.

Benim aklıma yatmayan nokta, ürün olarak seçilen çakmağın, dernekle nasıl bir bağlantısı olduğu.

Ben bir ürün çıkması için fikir verecek olsaydım aklıma gelecek ürünler rozet, kalem, flama, kupa vs. gibi şeyler olurdu herhalde.

Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneğinin ürünü olarak "çakmak" fikri kafama yatmadı gerçekten. Tabi ki bu benim fikrim. Gerçekten bu şekilde yoğun bir talep oldu ise bilemiyorum...

Zaten Çakmaktan önce saydığınız Rozet,Kalem ve Kupa ürünleri 1907 ÜNİFEB tarafından üretildi.

Daha önce de belirtildiği gibi bu tarz promosyon ürünler, polar,atki,t-shirt gibi ürünlerden farklı kesinlikle. Bu ürünler 1907 ÜNİFEB'in görsel bütünlüğü ve kimliği için değil üyelerimizin günlük hayatlarında başkalarının ürettikleri yerine, kendi ürünlerini kullanmaları için üretilmiştir. Çıkarılan ürünlere talep olması da insanların 1907 ÜNİFEB'i hayatlarının her alanında yaşamak istediğinin göstergesi sanırım.

Zira Fenerium'da da lisanslı Fenerbahçe çakmağı satılmaktır. Bu olayın doğru veya yanlış olduğunu göstermez ama çok da şaşılacak bir durum olmadığını anlatıyor sanırım.

Kişisel olarak 1907 ÜNİFEB çakmağının herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum. İnsanların kendi ürününlerini kullanmalarındave aynı zamanda kendi birliklerine de katkı yapmalarında herhangi bir kötülük de görmüyorum.

Serkan Ceylan
01-06-2008, 04:14
Zaten Çakmaktan önce saydığınız Rozet,Kalem ve Kupa ürünleri 1907 ÜNİFEB tarafından üretildi.

Daha önce de belirtildiği gibi bu tarz promosyon ürünler, polar,atki,t-shirt gibi ürünlerden farklı kesinlikle. Bu ürünler 1907 ÜNİFEB'in görsel bütünlüğü ve kimliği için değil üyelerimizin günlük hayatlarında başkalarının ürettikleri yerine, kendi ürünlerini kullanmaları için üretilmiştir. Çıkarılan ürünlere talep olması da insanların 1907 ÜNİFEB'i hayatlarının her alanında yaşamak istediğinin göstergesi sanırım.

Zira Fenerium'da da lisanslı Fenerbahçe çakmağı satılmaktır. Bu olayın doğru veya yanlış olduğunu göstermez ama çok da şaşılacak bir durum olmadığını anlatıyor sanırım.

Kişisel olarak 1907 ÜNİFEB çakmağının herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum. İnsanların kendi ürününlerini kullanmalarındave aynı zamanda kendi birliklerine de katkı yapmalarında herhangi bir kötülük de görmüyorum.

Arkadaslar, elestiri olmayacaksa hic forum da yapmayalim. Elestirileri biraz olumlu alin lutfen. Vehbinin dedigi dogru. Bir sonraki urun kul tablasi, 1907UNIFEB sigarasi fln mi olacak? Mangal yakmak amacli cikartmadiniz sanirim bu urunu. Birakin da kotu aliskanliklarin araci olan urunleri uyelerimiz kendi istekleri dogrultusunda istedikleri yerden alip kullansinlar. Bunu biz kendi ismimizle cikartmayalim.

Benim kisisel gorusum de bu urunun yersiz oldugu yonunde. Umarim daha dogru urunler goruruz ileride.

Kotu niyetle calismadiginizdan hic bir kusku yok. Sadece bazi onemli noktalar dusunulememis. Calismalarinizda kolayliklar...

Cemre Aşkar
01-06-2008, 05:06
çakmaları alın aldırın.ben sigara içmiyorum ama bu çakmaklar için başlayacağım;)hayırlı olsun...

Cemre Aşkar
01-06-2008, 05:08
çakmak yeni çıktı.ne çabuk bitirdin gazını:D

Çağlar Çoban
01-06-2008, 13:10
Arkadaslar, elestiri olmayacaksa hic forum da yapmayalim. Elestirileri biraz olumlu alin lutfen. Vehbinin dedigi dogru. Bir sonraki urun kul tablasi, 1907UNIFEB sigarasi fln mi olacak? Mangal yakmak amacli cikartmadiniz sanirim bu urunu. Birakin da kotu aliskanliklarin araci olan urunleri uyelerimiz kendi istekleri dogrultusunda istedikleri yerden alip kullansinlar. Bunu biz kendi ismimizle cikartmayalim.

Benim kisisel gorusum de bu urunun yersiz oldugu yonunde. Umarim daha dogru urunler goruruz ileride.

Kotu niyetle calismadiginizdan hic bir kusku yok. Sadece bazi onemli noktalar dusunulememis. Calismalarinizda kolayliklar...

Neden eleştiri yapılıyor tarzında bir şey söylediğimi zannetmiyorum. Forumda nasıl eleştiri olacaksa, eleştirilere cevap da verilme hakkı vardır.

Siz kişisel görüşlerinizi belirtiyorsanız biz de bu ürünü neden ve nelere dayanarak çıkardığımızı söylemek zorundayız. Çünkü üyelerimizin bunu bilmeye hakkı var.

Eleştirileriniz için teşekkürler ama bunun üzerine uzun uzun düşündüğümüzden şüpheniz olmasın. Saygılar,

Özlem Bıkmaz
01-06-2008, 14:04
ben de 1907 ÜNİFEB ürün komitesinin bu ürünü cıkartırken uzun uzun düsündüğüne inanıyorum ancak anlamadıgım bisey var neden cakmakla ilk aklınıza gelen sigara oluyor arkadaslar bunu anlamıyorum cakmak sigarayı yakmak dısında da kulllanılabilir mesela mutfakların vazgecilmeziidr alın cakmagı kötü alıskanlıkların ürünü olarak değilde ocagınızı yakmak da kullanın

Bilsay Avcı
01-06-2008, 14:14
ben de 1907 ÜNİFEB ürün komitesinin bu ürünü cıkartırken uzun uzun düsündüğüne inanıyorum ancak anlamadıgım bisey var neden cakmakla ilk aklınıza gelen sigara oluyor arkadaslar bunu anlamıyorum cakmak sigarayı yakmak dısında da kulllanılabilir mesela mutfakların vazgecilmeziidr alın cakmagı kötü alıskanlıkların ürünü olarak değilde ocagınızı yakmak da kullanın

Doğru, ya da elektrik kesilirse falan ortalığı aydınlatmak için de kullanılabilir çakmak. Hatta bir yerde kapalı kalırsan ellerimizi falan da ısıtabiliriz :) Sadece sigara ile ilişkilendirmemek lazım.

Serkan hatırlar zamanında ürün olarak çakmak çıkartalım mı konusunu ben diyeyim 3 siz deyin 5 saniye falan tartışmıştık yönetim kurulu toplantısında hemen vazgeçilmişti tabi:)

Şu elinizdeki database ile dayansanız bir bankanın kapısına biz kendimize özel bir kredi kartı istiyoruz deseniz daha sonra bu kredi kartlarıyla çeşitli yerlerde kendinize avantaj sağlasanız fena mı olur? Bütün bankalar öğrencilere bile kredi kartı vermek için ne taklalar atıyor. Okulunuzda zaman zaman kredi kartı için standlar açılıyordur eminim. Eğer bununla ilgili siz bir kanal bulamazsanız kendinize ben yardımcı olacağım söz.

Siz elinizdeki gücün farkında değilsiniz ne yazık ki...

Aycan Yılmaz
01-06-2008, 15:47
Doğru, ya da elektrik kesilirse falan ortalığı aydınlatmak için de kullanılabilir çakmak. Hatta bir yerde kapalı kalırsan ellerimizi falan da ısıtabiliriz :) Sadece sigara ile ilişkilendirmemek lazım.

Serkan hatırlar zamanında ürün olarak çakmak çıkartalım mı konusunu ben diyeyim 3 siz deyin 5 saniye falan tartışmıştık yönetim kurulu toplantısında hemen vazgeçilmişti tabi:)

Şu elinizdeki database ile dayansanız bir bankanın kapısına biz kendimize özel bir kredi kartı istiyoruz deseniz daha sonra bu kredi kartlarıyla çeşitli yerlerde kendinize avantaj sağlasanız fena mı olur? Bütün bankalar öğrencilere bile kredi kartı vermek için ne taklalar atıyor. Okulunuzda zaman zaman kredi kartı için standlar açılıyordur eminim. Eğer bununla ilgili siz bir kanal bulamazsanız kendinize ben yardımcı olacağım söz.

Siz elinizdeki gücün farkında değilsiniz ne yazık ki...

Öncelikle güzel yaklasımız icin ayrıca tesekkür ederim..

Ben sadece burayı alıntılamak isterim.. :) :)

Bu konu da oldukca uzun konusmayı gercekden isterim ve oldukca mutluda olurum bu sohbet ve tartısma icinde olmakdan ancak bence bu durum kısaca söyle;

Aziz Yıldırım: "Fenerbahce potansiyelinin halen %20'sini kullanıyor" dedi en son biliyorsunuz. Düsünün artık.. :) :)

Kaldı ki, elinizde ki gücün farkında olmak da; önce kendinin farkında olabilmek, farkında olmabilmek icin görebilmek, görebilmek icin tecrübeli yada yetenekli olabilmek, ancak konu biz olunca kabul edilir ki yönlendirilmek gerekir. Bunun icinde büyüklerin yol göstermesi gerekir.

Tüm yönlerdirmelerinizi büyük bir istahla bekliyoruz..

Saygılar..

Yiğit Arman
01-06-2008, 16:21
Pozitif eleştrilere teşekkürler;
Mezunlarımızın proje üreten fikirlerini özlemişiz açıkcası. Sadece eleştiri yapmak veya yapıcı olmayan eleştiriler bizim için büyük üzüntü.

Daha önceden de çıkartılmış kupa gibi eşantiyon adı altında topladığımız ürünlere son 2 sene de gözle görülür bir ivme kazandırıldı. Bunun başında kendi ayaklarımızın üstünde durma ve kaynak yaratma çabası vardı.

Son 2 sene de çıkartılan ürünlerin arasında yenilenmiş haliyle kupa, kalem, rozet, anahtarlık gibi ürünler vardı. Bunlara son olarak da çakmaklarımızı ekledik.

Çağlar belirtmiş uzun uzadıya tartışıldı diye. Herhalde üniversiteye giren herkes bir çakmak ile sigaraya başlanıp başlanmayacağının idrakine varmış reşit insanlardır.

Bu çakmağın arkasından kültablası gibi şeyler çıkarmayacağız emin olun, içiniz rahat olsun.Ama Bilsay abinin ürettiği gibi güzel düşünceleriniz varsa proje olarak bizlere sunabileceğiniz proje@1907unifeb.org posta adresine bekliyoruz.

Eleştrilere gelince, elbetteki çıkarttığımız hiç bir üründe herkesi memnun edebilmek gibi bir lüksümüz yok. Bu çakmağı da olumlu bulanlar ya da olumsuz bulanlar olacaktır. Sonuç olarak çakmak çıktı ve isteyen halasına - teyzesine hediye eder hatıra olarak, sigara kullananlar kendilerine de alırlar, belki de hatıra olarak saklarlar. Sonuç olarak birliğe bir katkıları olur alan kişilerin ve bunun bilincinde olurlar.

Promosyon ürünleri ilk çıkardığımızda söylediğimiz bir şey vardı bunlar kar amaçlı üretilen ve herkes almalı diye bir koşulun olmadığı ürünlerdir diye. Nasıl ki birliğimizin üyesi dediğimiz herkesin üstünde polarımızı atkımızı görmek istiyorsak, bunları alan kişilerde bu ürünlerin birliğe destek amaçlı satıldığının farkında olan kişilerdir.

Bizi üzen nokta ise uzun zamandır duygu ve düşüncelerini paylaşmayan büyüklerimizin yapıcı olmaktan uzak olan eleştirileri.

Sizlerin de ürettiği fikirler ile umarız ürün çeşitliliğimizi artırır, birlik üyelerimizin günlük yaşamlarına daha fazla eşantiyon ürünler ile girme şansı buluruz.

Saygılar..

Erdi Tok
24-06-2008, 13:12
ömrüm boyunca sigara içmedim ve içmeyeceğim de ama bu çakmakları almak isterim...

Emre Yolcu
07-07-2008, 00:01
bence cakmaklar cok sıradan olmus.örnegin zippo nun cakmakları tarzında, üzerine ünifeb yazısı baskılı birseyler yapılabilirdi...

ayrıca 1907ÜNİFEB in cakmak satısında bi problem görmüyorum ve bu ürünü alıp sigaraya baslayacak insan sayısı cok azdır.burada önemli olan o etiketi tasımaktır arkadaslar.

1907ÜNİFEB Mustafa Kemal Üniversitesi
Organizasyon Sorumlusu

Sebahattin Işık
07-07-2008, 00:01
her taşınan bıçak adam oldurmek niyetiyle taşınmadı gibi her çakmakta sigara yakmak için kullanılmaz tabiki . .

sigara kullanmıyorum ama cebimde unifeb çakmağini taşırım

Umut Gergerli
07-07-2008, 20:49
neyleyim ben o çakmağı zippo olmayınca :)