Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - Gaziantepspor
Başar Kantar
16-12-2005, 16:09
Fenerbahçemizin Türkiye Kupası’nda 21 Aralık Çarşamba günü Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri Taraftar Kart sahipleri için 17 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00) ve Biletix web sitesinden (www.biletix.com) başlayacaktır. Genel satış ise 19 aralık 2005 Pazartesi günü saat 10.00’da Biletix gişelerinden yapılacaktır.
Bilet Fiyatları şöyle
Telsim – Migros : 10 YTL
Fenerium Sarı ve Lacivert 25 YTL
Fenerium A-G Bloklar 40 YTL
Fenerium B – F Bloklar 60 YTL
Fenerium C – E Bloklar 80 YTL
Fenerium D Blok 100 YTL
Maraton *Alt Çocuk Bileti 50 YTL
Bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyaç var hafta içi diye tribünler boş kalmamalı...
Muhammet Budak
16-12-2005, 19:25
10 ytl iyi fiyat oldu artık gidilebilir bu maça.
Başar Kantar
16-12-2005, 21:03
Evet kesinlikle gitmeliyiz bu maça unutmayalım artık alabileceğimiz tek kupa bu seneler sora bari bu sene almalıyız haftaiçi olduğu için boş olur ama ne kadar gidersek kardır...
Burhan Günarslan
16-12-2005, 22:14
bilet fiyatları gayet iyi demek ki protesto işe yaramış
Savaş Özmen
16-12-2005, 22:40
Ben protesto oldugu için bilet fiyatlarının düştüğünü zannetmiyorum.
Hafta içi diye bilet fiyatlarını düşük tuttular bence.
Gecen sene kupa maçları 5 ytl oluyodu;bu sene bari 7.5 Ytl yapsalardı.Yine %100 zam...
Ersin Demirel
16-12-2005, 22:51
Samsun maçından beri gidemiyordum maçlara.. Buna gitmeli....
Serkan Özen
17-12-2005, 00:00
Protestodan değil senelerdir olduğu gibi Türkye Kupası maç biletleri daha ucuz hepsi bu. Protesto işe yaramış olsaydı bu maçtan önceki Denizlispor maçına yansırdı protesto.
Başar Kantar
19-12-2005, 12:35
Eeee artık maç geldi çattı aslında içimde bir heyecan senenin son maçı vee 1 ay boyunca kadıköyden uzak kalacağız ben bir hafta araya zor dayanıyodum yaaa artık ikinci yarıyı iple çekiyorum...22 ocakta değişmesse gençler maçımız var amaaa daha öncesinde şu antepide yenip güzel bi tatil yapmalı
Hasan Muradoğlu
19-12-2005, 14:03
biletler daha satışa çıkmadı herhalde...
biletixte yakında yazıyo...
Ersin Demirel
19-12-2005, 19:43
Geliyorum:D
Faruk Can
19-12-2005, 20:07
Bizle resmen dalga geçiliyor. Tamamen müşteri olarak görülmemizin apaçık ispatıdır bu.
Ersin Demirel
21-12-2005, 18:53
Kadıköy'deyim... az sonra mabede doğru yol alacağım... Hava soğuk ama oynayacağımız futbol ve atacağımız goller içimizi ısıtır umarım...
Onur Aloğlu
21-12-2005, 20:52
0-1 ilk yarı :(
Arif Kocamanoğlu
21-12-2005, 23:18
Canları sağolsun onların......
Murat Karaman
21-12-2005, 23:20
hep destek,tam destek!
birileri mutlu olmuştur ama..
Çağlar Çağatay
21-12-2005, 23:22
bi kötü sonuçla efsaneler yıkılmaz...
Burhan Günarslan
22-12-2005, 00:11
bu oyunla sabaha kadar oynasak yine yenemezdik
Yiğit Arın
22-12-2005, 00:52
Maçta Fenerium tribününde açılan pankarta dikkat ettiniz mi?
4 tane vardı. GFB aleyhine yönetimin yaptırdığını tahmin ettiğim pankartlar. Baya ilginç hakkaten.
Burhan Günarslan
22-12-2005, 00:56
''şahsi menfaatler için susan değil renkler için coşan taraftar istiyoruz''
''amaç fenerbahçeyi desteklemek çıkarlara son''
"gfb out gerçek taraftar in"
sanırım bunlardan bahsediyorsunuz
Muzaffer Eken
22-12-2005, 01:56
sonuçta GFB de bu kulup için çok şey yaptı yapıyo başkanın nıye boyle bı tıtım ıcınde olduguna anlam veremedım acıkcası ben hatta sefa yı çok sevdıgı bile soylenmıstı onceleri
Bahtiyar Güdürü
22-12-2005, 02:07
zamanında tüm trübünler aziz yıldırımı istifaya cağırırken bir tek gfb aziz yıldırım için desteğini sürdürüyordu.belki o zaman karşılıklı menfaatler sözkonusuydu orasını bilemem ama şuanki durumda ben gfb ye hakveriyorum.çünkü gerçek anlamda ne olursa olsun ellerinden geldiği kadar heryere koşuşturup duruyorlar...bence onlara biraz ayrıcalık yapılabilirdi diye düşünüyorum en azından migrosun belli bir kısmına da kombine çıkabilirdi...kulüp hiçkimsenin değildir herkes gelir geçer ama baki kalacak ve sahipnecek kişi de 12 NUMARADIR...
Mustafa Kaplan
22-12-2005, 05:25
Bence hic gerek yoktu boyle bir cikisa.. Umarim bir sekilde aciklamasi olacaktir bu pankartlarin. Bekleyip gorecegiz.
ilk yarinin bitmis olmasi bu konunun diyalog ortaminda cozulmesine zemin hazirlamis oldu. En azindan karsi pankartlarin olmayacagini umarak bu konunun kapatilacagini dusunuyorum. umarim sagduyu kazanir. birbirimizi kirmaya gerek yok.
Başar Kantar
22-12-2005, 12:50
Pankartlar bence çok talihsiz bir çözüm olmaması gerekirdi ama oldu artık...maç sonunda görüldü gerçek taraftarın kim olduğu GFB maratonu işaret ederek İŞTE GERÇEK TARAFTAR!! diye tempo tuttu o sırada daha maç bitmemişte ve maraton her zamanki gibi ağalar stadı terkediyordu paralı kiralık taraftar hepsi hiçbirini sevmiyorum artık kötü günde yuhlayanlar orda bağırmayan orda eeee ama parada onlarda olunca başkan onları istiyo valla böle giderse herkesi kaybeder maraton altla birlikte mutluluklar diliyorum sevgili başkanıma...
Ömer Birdal
22-12-2005, 14:49
kötü oyunu golle süsleyemedik.. sağlık olsun.. ama maçın tarihi hataydı.. geçen hafta bugğn yapılsaydı bu maç *böyle olmazdı eminim.. heralde dünya kupası düşünülerek hazırlanmış fikstür.. (fikstür hazırlamadaki başarıyla dünya kupasına katılma başarısıda paralelmiş bunu öğrendik..) .. konya nın kupa maçının ertelenip, gs maçında seyircisiz oynayacak olması da çok !!enteresan !! .
pankartlar gerçekten çok ilginç.. bakalım bekleyip göreceğiz neler olacak neler bitecek.. Başkan ın da sözü vardı, ileride bazı gerçekleri açıklayacağım diye..
şimdi maratonun seyirci kitlesi belli.. 40 yaşındaki adamdan bizim gibi bağırmasını bekleyemeyiz elbette ama en az bizim kadar, sabırlı, hoşgörülü , sakin olmasını beklemek en doğal hakkı, bu büyük taraftarın.. çok defa yazdık, elini uzatsan değecek mesafede oturuyosan , ona göre davranacaksın diye.. sapla samanı karıştırmamak gerek.. maratondaki insanlardan bağırmalarını beklemek hata olur dediğim gibi.. ama kendilerini en azından tutmaları herkes için faydalı olur..
ha şu olamaz mı, maraton un orta kısmına , belli çevrelerden, insanlar yerleştirilip, hem daha çok ses çıkması sağlanır, hem maraton biraz daha canlanır, hemide rakip takım daha çok baskı altında kalır.. bence olabilir.. herşey o kadar kolay değil diyen olursada başımla beraber.. *
pankartların ipininde maratondakilerin veya fenerium dakilerin elinde olduğunu sanmıyorum..
birde şu pahalı, ucuz taraftar meselesi var mesela.. aslında iktisadi bi bakış açısıyla , telsimdeki adamın maratondaki adamdan çok daha fazla fedakarlık ederek tribüne geldiğini göebiliriz.. gerçi bunu iktisadi bakmadan da rahatlıkla anlayabiliriz.. en düz mantıkla, bi adam 10000 ytl kazanır ayda, maça da 1000ytl verir, pek dokunmaz ona.. ama 500 ytl kazanan biri ayda 100-150 (min) ytl yi bayılınca ilk vatandaşımız kadar rahatta olmaz.. kombine bunları büyük ölçüde bertaraf ediyo o da doğru..
neyse ya.. zamanla düzelir, değişir bazı şeyler.. ortalığı velveleye vermenin manası yok.. daha önemli şeyler var önümüzde.. operasyon moperasyon diyolar.. her ne kadar bizi operasyonların falan durduramayacağını bilsekte, bazı gelişmeleride yabana atmamak gerek..
Forum Yönetimi
22-12-2005, 14:54
HEP DESTEK TAM DESTEK!!!
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Cem Çilekçiler
22-12-2005, 14:56
başkana hiç yakısmadı zamanında gfb yıde poh pohlayan onlara el altından ımkanlar saglayanda kendısı sımdı ıse sırt cevirior...bole olmaz baskan. gercek taraftar ii gunde kotu gunde takımının yanında olanıdır..
bısım,gfb'nın ve bırcogunun sevdası renklerdır ne para ne cıkar biz babadan bole gorduk asla 60.dakıkada macı terketmeyız aksıne takımı havaalanında karsılarız bagrımıza basarız..
HEP DESTEK TAM DESTEK...
Şabettin Doğan
22-12-2005, 15:05
futbolcularımızın canları sağolsun telafisi olan bir maç mutlaka telafi edeceklerdir.
Faruk Can
22-12-2005, 15:26
GFB olayının dışında , telsimde "Açık açık" diye bağırılarak ne yapmaya çalışıldı anlamadım. Gidişatımız hiç iyi değil.
Serhat Kılıç
22-12-2005, 18:51
aziz yıldırım haklı bence gfb biletlere tepkisini susarak göstermemeliydi.biletler tabki ucuz olmalı ama tepkiler yapıcı olmalı..gfb bence bunu daha ii yapacak güçte..fb stadı artık full olmalı...hep destek tam destek
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.