Orijinalini görmek için tıklayınız : Serhat Akın
Göktuğ Güllüce
07-04-2005, 20:44
Her FENERBAHÇEli futbolcu değerlidir ve bende ayrı bir yeri vardır.ancak Serhat AKIN benim için apayrıdır.tabii ki bu yazıyı yazarken duygusal davranmayacağım.öncelikle şunu söylemek istiyorum.bir futbolcunun üzerine neden bu kadar gidilir anlamıyorum.özellikle medyada serhatın oynadığı her maçta serhata 6nın üzerinde not verilmiyor.tabii ki kötü oynadığı maçlarda oluyor.ama iyi oynadığı maçlarda bile iyi bir not verilmiyor.futbol sadece gol atmak değildir.pres yapmak,rakip defansın düzenini bozmakta futbolun ana prensiplerindendir.Serhat AKIN bence bunu tam anlamıyla yerine getiren bir futbolcudur.gelelim asıl konuya.devamlı ortada şöyle bir söylenti var:Serhat AKIN 2 yıldır hiçbir performans gösterememiştir ve sezon sonunda buyüzden gönderilmek istenmektedir.bende soruyorum 5 yıl önce FENERBAHÇEmize gelen Serhat AKIN kanat oyuncusu olarakmı geldi?eğer sen bir forvet oyuncusunu alakasız olarak kanatlarda oynatırsan,sen bu futbolcu hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsin.lorant gelir sola koyar,daum gelir sağa koyar,sonra vazgeçer sola koyar,sonra yine karar değiştirir sağa koyar.sonrada Serhat hiçbir varlık gösteremedi olur.zaman zaman FB TV'de nostalji futbolu izliyorum.serhatın ilk geldiği yıllar forvet olarak oynadığı zamanlar ne kadar güzel performans gösterdiğini görüyorum ve bunu dahi daum da izliyormudur diye içimden geçiriyorum.biraz uzun bir yazı oldu ama gerçekten bu konu hakkında çok doluyum.ve sizlerinde bu konudaki görüşlerinizi merakla bekliyorum.
Faruk Damancıoğlu
08-04-2005, 16:16
bence de serhat kalmalı.onun gibi bi futbolcu nerde olursa olsun fenerbahçe formasını giymeyi hakeder. benim gönlümden geçen ilerde fener forvetinin serhat-tuncay ikilisinden oluşması. çok verimli olacaklarına inanıyorum
Fatih Can
08-04-2005, 16:37
kesinlikle kalmalı bi tuncay neyse serhat da odur fenerbahce için. hocanın beceriksizligiyle serhat gibi yıldızı kaybetmemeliyiz..
Arif Şahin
08-04-2005, 19:17
arkadaşlar hatırlarsanız yönetim serhat'ı göndermek istemişti
fakat daum karşı çıkmıştı. zaten daum her fırsatta serhat'ın
Türkiye'deki en yetenekli forvet oyuncularından biri olduğunu
söylüyo.gitmesine izin vermicektir
Cemal Aktan
08-04-2005, 23:23
serhat akin herta berlin le imza atti mi yoksa ben mi yanlis biliyorum.
Alper Çakır
10-05-2005, 20:27
Serhat'ın artık sezon sonunda Fenerbahçemizde kalacağını pek sanmıyorum ve de istemiyorum. Serhat istediği zaman oynayan istediği zaman takımı 10 kişi bırakabilen bir kişiliğe sahip. Bence Serhat sezon sonu gidebilir. Gitmezse de Serhat en fazla yedek olarak bekler.
Taner Topcu
10-05-2005, 20:31
Bilmiyorum nedendir ama Serhat’ ta karşı özel bir sevgim var, o oynarken gerçekten zevk alıyorum, son vuruşlarda biraz sıkıntısı var ama sanırım buda kısa sürede düzelecek.
Servet Güldeş
10-05-2005, 20:37
hani cem yılmaz derya
onun için ben çocuğumu keserim...
Şeyma Akdaş
10-05-2005, 20:46
Serhat bu takımın gözbebeği ya....
hiç biryere gitmeyecek....bazıları gitmesini isterken,yurt dışından-yurtiçinden teklifler varken o Fenerbahçe Dergisine yaptığı açıklamada noktayı koydu
''Önce Fenerbahçe,Sonra Fenerbahçe''
bizim için de önce Serhat,sonra Serhat....
Emre Akça
10-05-2005, 21:48
her hafta bi futbolcu topici açılıyo çok ilginç insallah bu topic perşembe günü daha fazla işlev görecek olumlu yönden
Ali Yılmaz
10-05-2005, 22:23
Serhat sen bizim herşeyimizsin...
Arif Şahin
11-05-2005, 11:46
serhat'ın takımda kalması için çok çaba harcayan Daum'a da tebrikler
Tufan Avşar
11-05-2005, 13:44
Serhat çok sevdiğim ve taktir ettiğim bir futbolcu. Kalması için her aklıma geldiğinde dua ediyorum. Umarım gönderilmez... Bir arkadaşın dediği gibi, çoktan unutulmazlar arasına girdi.
Fatih Özpınar
11-05-2005, 14:41
Serhat Akın 6 - 0 lık maçta 6s'a 2 gol birden atarak Fenerbahçe tarihine altın harflerle geçti. Bu maçta oynarsa bir patlama yapabileceğine inanıyorum. Haydi Kadıköy Boğası göster onlara !!!
Fatih Özpınar
11-05-2005, 15:05
Belki gidecek bir takım bulamamıştır ha Selçuk :) o yüzden biraz daha gayret gösterip iyi bir fiyata takımda kalmayı düşünüyordur. Şaka maka ben Serhat'ın gidişine üzülürüm 5 sezondur bu takımda ve hatasıyla sevabıyla takıma çok katkılarda bulundu.
Pulat Yılancıoğlu
11-05-2005, 23:34
cunku cok fazla calıstıı... cunku cok guzel işler yaptı.. cunku daum un onu fazla oynatmamasından kaynaklanan bi kondisyon sorunu yasadı.. cunku kondisyon dusuklugu olunca verimide dustuu....
Servet Güldeş
11-05-2005, 23:40
serhat ahhhhh serhatım ya ikinci yarının bağın o pozisyonu bitrsen neyse canımız sağolsun ...
Şu takımda ilk 11 hakediyosunda herzaman...
Mehmet Karakaya
11-05-2005, 23:45
6-0lık maçta 2 gol attı + o maçtan hemen sonra TARAFTAR 5 İSTEDİ 6 ATTIK 10 İSTEDİ ZAMAN YETMEDİ açıklamasını yapıp bütün 6s lilere ikinci defa laf soktu. bence cok onemlı bı oyuncumuz ve takımımızın gozbebegı bende ona hayranım umarım uzun yıllar daha FB de gorev yapcaktır :)
keşke futbolunu değerlendirsek verdiği demeçlerden önce.eğer bu gözle bakarsak bu adam 2-3 kere de 6s'ye gitmek için 6s'li yöneticilerle görüştü di mi?
bugün güzel oynadı ama bence genelde istikrarsız bir futbolcu.şu an sadece yerini anelkaya kaptrmanın hırsı ile oynuyo uzun sürmez gibi geliyo bana
ama ben yine de eğer daha istikrarlı oynayacaksa kalması şart derim.çünkü kendinden sonra oyuna giren mehmetten ne kadar daha üstün olduğunu gösterdi
Fatih Göğebakan
12-05-2005, 00:22
Canımı iste canım senin Serhat'ım. Bu maçta yine biryerlerini yırtan sendin....
Seni ilk 11'e layık görmeyenlerede , göndermeyi düşünenlerede diyecek söz bulamıyorum...
Mehmet Karakaya
12-05-2005, 00:41
serhatın saha içi tavırları o kadar da profesyonel değil
ama serhat kumaşı son derece kaliteli bir oyuncu ve bence bu takımda kalmalı ama istikrarlı olarak oynamalı.çünkü serhat uzun zamandır ilk defa kadıköy dışında iyi oynadı (bu bahsettiğim d.bakır maçı).uzun zamandır kadıköy dışında çok kötü performans sergileyen bir oyuncuydu.ama her şartta ihtiyacımız var serhata
Eyüp Toktaş
12-05-2005, 00:45
Kadikoy Bogasi hicbir yere gidemez.Gidersede yurt disina ancak gidebilir.Sag kanata biri bu sene alinacaktir.Serhat'ta özledigi yere geri dönecektir
Onur Vural
12-05-2005, 00:47
hala serhat gıbı bırısının aleyhınde laf eden varsa kupa macını ızlesın bırsey demıyorum
Muhammet Budak
12-05-2005, 14:42
çok yetenekli ama akıl çok önemli futbol oynarken ve serhat aklını hiç kullanmıyor,eğer kullansaydı yanlış yerde(oynaması gereken yer forvet) oynamasına rağmen daha verimli olabilirdi bunu gs macinda gördük...
Erman Gören
12-05-2005, 14:51
tuncay ın yerine serhat oynasın her maç tuncay ın boşboş sağa sola koşmaları ve tribünlere diktiği topları izlemekten bıktım ..
Fatih.Celik
23-10-2005, 22:20
yine 2 gol attı hemde club brugge tebrikler serhat...
Şabettin Doğan
24-10-2005, 00:09
serhat akın:en kötü formamı giyer tribünde desteklerim fenerbahçeyi
serhat akın:beşiktaşta oynayabilirim rıza hoca beni istemiş ona teşekkür ediyorum
YORUMSUZ!!!!!!!
Şabettin Doğan
24-10-2005, 01:28
şabettin emin misin bunu soledıgıne...serhat benım tanıdıgım ve bıldıgım kadarıyla "FANATİK FENERBAHÇELİ" ve giderken de "Türkiye'de sadece FB forması giyeceğim" demişti...ayrıca bu hafta belçika'da attığı 2 gol ile ilk11 deki yerini bundan sonraki maç için garantiledi :)
evet ne yazık ki doğru bende çok üzüldüm ama sinan bıçak arkadaşımız bu açıklamayı bizzat izlemiş canlı yayında telefon bağlantısı olmuş sanırım.
Serkan Özen
24-10-2005, 01:57
Hooijdonk'un takımdan ayılışı, yaptığı açıklamalar...
Serhat'ın takımdan ayrılışı, yaptığı açıklamalar...
Ne mutlu Fenerbahçeliyim Diyene...
Zamanında böyle denilmişti Fenerbahçe yenilirken gözyaşı döken adam için.
Neyse şimdi van Hooijdonk muhabbeti açılmasın tekrardan.
Eğer Serhat'ın bu sözleri doğruysa ayrılırken yaptığı o açıklama boşunaymış.
Cem Deli
24-10-2005, 02:13
Gerçekten böyle bir açıklama da bulunmuşsa yazıklar olsun Serhat Akın'a.ama benim de hatırladığım kadarıyla Türkiye'de Fenerbahçeden başka takımda oynamayacağını söylemişti.
Serhat ligimizden daha kalitesiz lig diyebileceğim Belçika'ya giderek kendisine yazık etmiştir.
Sercan Matur
24-10-2005, 03:12
Zamanında böyle denilmişti Fenerbahçe yenilirken gözyaşı döken adam için.
Neyse şimdi van Hooijdonk muhabbeti açılmasın tekrardan.
Eğer Serhat'ın bu sözleri doğruysa ayrılırken yaptığı o açıklama boşunaymış.
Serhat'ın sözlerinin doğru olmadığını düşünüyorum.
Serhat'ın internet sitesini epeydir gezmiyordum. Geçen ay bir açıklama yapmış . Açıklamanın tam metnine serhatakin9.com'dan günlüğüm bölümünden ulaşabilirsiniz. Açıklamasının son satırlarında şöyle diyor...
Öncelikle şunu söylemeliyim ki Fenerbahçe çok büyük bir camia. Kimsenin bir kuruş parası bu kulüpte kalmamıştır. Bu tür haberler bu camiayı zedelemekten öte gidemez. Ben paramın bir kuruşunun kulüpte kalacağını sanmıyorum. Ha ola ki bir nedenle alacağımı alamasam bile ağzımı açıp kimseye tek kelime söylemem. Bu tip haberleri yapanlar benim Fenerbahçeliliğim hakkında en ufak fikri olmayan, Fenerbahçe’ye zarar vermek isteyen aciz insanlardır.
Bir tarafta serhatın kendi açıklaması, bir tarafta gazetecilerin ağzından gelen haberler...
Bilmiyorum sözleşmesi hangi yıla kadar ama, kesin olan şu ki, Serhat'ın transfer konusunda başvurulacak ilk yer onun kulübü olacaktır . Kulübü de formda olan oyuncusunu satma niyetinde değildir sanırım. En azından Anderlecht de beşiktaş yönetimi gibi yönetim yoksa ;)
Sözün özü, Serhat yapmaz öyle şey ...
Ufuk Peker
24-10-2005, 13:13
serhat yine bildiğimiz serhat bir oynuyor bir kayboluyor saman alevi gibi..istikrar yakalamsı zor gözüküyor.umarım kalıcı olur ve daha iyi yerlere gelir...
Tuluğ Aslan
24-10-2005, 13:58
okuduklarıma inanamadım.bende serhatı çok yakından takip ediyorum ve futbolunu beğeni ile izliyorum.fakat böyle bi açıklama yaptığına inanamıyorum.hepinizin dediği gibi giderken söyledikleri ve int.sitesinde yaptığı açıklamalarla bu acayip bi şey anlam veremedim.ama serhatın böyle bi şey dediğine inanasım gelmio.bence onun yeri yine FENERBAHÇE.ve eninde sonunda geleceği yer bence fenerbahçe. ??? ???
Yusuf Ucuz
24-10-2005, 14:42
ben de dinledim ya canlı yayında starda dedi şampiyonlar ligi özel de. serhatın gönlümde ayrı bir yeri vardı ama dinlediğimde çok bozuldum yakışmadı serhat
İlker Aktaş
24-10-2005, 23:56
ben de hiç anlayamadım gönderilmesini.bence mehmet yozgatlıdan daha verimli kesinlikle. gerçi mehmet de son maçta coştu ama saman alevi gibi valla.. ama orda da bazen yedek kalıyormuş bence mutsuzsa hemen geridönsün. özledk kadıköy boğasını!!!
Murat Karaman
15-12-2005, 21:09
Serhat, Anderlecht’i bırakmayı düşünüyor
Fenerbahçe’den Belçika’nın birinci lig takımı Anderlecht’e transfer olan Serhat Akın, sonunda pes etti.
Son 3 aydır teknik direktör Frank Vercauteren ile arası gergin olan Serhat, son 8 maçta oyundan alınmak veya yedekte kalmaktan rahatsızlık duyduğunu, teknik direktörünün uyguladığı ‘sözde rotasyon sistemini’ yalnızca kendine uyguladığını ve bunu dürüst görmediğini dile getirdi.
Serhat Akın, Belçika’da yaşadığı sıkıntıları şu sözlerle dile getirdi:
“Ben dünyanın en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe’den geldim. Burada amatör kümedeymiş gibi muamele görüyorum. Teknik direktörümüzlearamızdaki irtibat çok iyi değil. Anderlecht’te 7 gol atıp 5 asist yaptım, ama en az forvette ben oynadım. Bu böyle olmaz, menajerimle konuyu görüştüm. Önümüzdeki haftalar içinde kulüp yönetimi ile anlaşmasağlayamazsam, sözleşmemde olan özel bir maddeyi kullanarak Anderlecht’i terk etmeyi düşünüyorum. Şu an, 5 kulüpten ciddi teklifler aldım, ama ben, Anderlecth’e bir söz verdim. O da, 3 yıl burada oynamak. Onlar da bana devamlı oynayacağım sözünü vermişti. Şimdi teknik direktörüm Vercauteren’den cevap bekliyorum. Bu olumsuz bir cevap olursa, takımımdan ayrılacağım.”
Sağ kalçasındaki bağlarından 3 haftadır sakat olduğunu ve tedavisinin 2 hafta daha süreceğini belirten Serhat Akın, bu süreçte teknik direktörünün bir kez bile yanına gelmediğini, sakatlığıyla ilgilenmediğini dile getirerek, “Böyle soğuk ve bencil bir insan görmedim” dedi.
Öte yandan, Anderlecht’in menajeri Herman Van Holsbeeck, Serhat’a bazı Belçika gazetelerine hocası aleyhine yaptığı açıklamalar nedeniyle ceza verileceğini bildirdi. Cezayla ilgili olarak kulübün disiplin kurulu kararını Perşembe günü verecek.
ntvmsnbc.com
Onur Aloğlu
15-12-2005, 22:02
100. yılında evi yakışır boğaya!
Murat Karaman
15-12-2005, 22:08
100. yılında evi yakışır boğaya!
mabed onu çok özledi ;)
Atılım Eroğlu
16-12-2005, 19:47
serhat fenerbahcenin vazgeçilmezleri arasındadır.ancak oynadığı dönemlerde bir türlü formu yükselmedi..sonuçta ayrıldı.fazla diyecek bişe yok..
Yusuf Sünbül
16-12-2005, 23:58
* *Bugün;kendi sitesinde serhat;bu haberi yalanladı,Trt'nin haberlerinde bile serhatın ayrılacağı söyleniyor.Anlayanınız varsa bana da anlatsın ! ??? ??? ???
Arda Altuner
20-12-2005, 13:24
serhatın gitmesinin nedeni daumdur.bir forveti tutup sağ açık diğerini sol açık yaptı sonuç ortada son vuruşları gelişemeyen iki forveti oldu türk futbolunun. bence belçikada kendini yeniden buldu serhat. 6-0lık maç sonunda söylediklerinden sonra ayrı bir sempati duydum serhata ama türkiyeye dönmesini istemem.çok iyi çok hızlı bir oyuncu ama yetenekleri körelir buraya gelirse.çünkü sağ açık ya da sol açık değil tam bir santrafor o.
Yaşar Çalık
20-12-2005, 23:34
ben serhat gıbı adam gormedım yaa. adam bı hareket yapıyo bı gol atıyo agzım acık kalıyo nası yaptı dıye ama obur taraftan oyle kolay ve basıt seylerı yapamıyokı delı oluyorum... takım oyuncusu her zaman zora kacmıcak bazen de basıt oynayacak serhat cok maceracı bı futbolcuydu bu bazen takıma faydalı oluyodu bazen de zararlı.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.