Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan Ünal Trabzon'da
Kutay Soylu
03-06-2008, 22:28
gökhan trabzonla 1.200 euroya 3+1 sözleşme imzaladı resmi kaynaklarda bu haberi doğruladı
trabzon için iyi transfer onlarında bu ligde iddalı olmalı hem lig için hemde türk futbolu için önemli bence
Erdal Futtu
03-06-2008, 22:47
daha öncede yazmıştım yine yaziyim...
Bu Trabzon ligde ilk 10 hafta fırtına gibi esecek....Tipik Ersun Yanal takımı olacak yani,fakat 10 hafta sonunda Ersun Hoca'nın takımları düşüşe başlıyor....Trabzon 10 hafta sonunda nasıl olucak,merak konusu....
bu arada Trabzon herkesi topluyor ama değirmenin suyu nereden geliyor?????
umarım Ts ile ilk 12-13 hafta içinde karşılaşmayız!!!!
Emincan Kahveci
03-06-2008, 23:08
bonservisi 5m€ ... Daha önce yapılan teklifleri de bi düşünürsek mesela Rubin Kazan ın 8-10m€ olanı dediğimiz gibi ellerinde patlamış oldu
Ali Yıldırım
04-06-2008, 00:08
Trabzonspor güzel transferler yapıyor bu sezon.Hayırlı olsun.
Ferdi Yüksel
04-06-2008, 00:31
Bu sene güzel olcak lig güzel...
Arda Çetin
04-06-2008, 02:36
üzüldüm kayseri adına..
Cem Demirtaş
04-06-2008, 08:03
çok şükür...bizimle adı geçmez bu adamın artık..
Yavuz Eğilli
04-06-2008, 11:44
Bu Trabzon ligde ilk 10 hafta fırtına gibi esecek....Tipik Ersun Yanal takımı olacak yani,fakat 10 hafta sonunda Ersun Hoca'nın takımları düşüşe başlıyor....Trabzon 10 hafta sonunda nasıl olucak,merak konusu....
Farkındaysanız bir de Anadolu kulüplerinin Trabzonspora oyuncu satarken İstanbul büyüklerine çektikleri fiyatların inanılmaz aşağısında bonservis bedelleri istedikleri de bir gerçek.Tamam ben de Anadolu kulübü olsam ve çok yüksek gelirim olmasa ben de Fenerbahçe'den koparabildiğim kadar para koparmak isterim çünkü biz artık yurda malolmuş bir markayız adeta ama yani Trabzonspora yapılan "motivasyon" da kuşku uyandırmaya başlar yakında sanırım.Kimi alırlarsa alsınlar Mabed'e beklerim buyursun gelsinler:cool:
Mustafa Akdoğan
04-06-2008, 14:01
kesinlikle doğru..umarım ilk devrenin sonunda falan karşılaşırız.yoksa takımın işi de bizim işimiz de burda çok zor..:(
Saygın Özkan
04-06-2008, 16:03
Gökhan Ünal büyük takım futbolcusu değil, kayseri gençlerbirliği trabzon ankaragücünde oynar ama büyük takımda iiş yapamaz..
Can Vodina
04-06-2008, 17:09
trabzon başarılı bir transfer sezonu geçiriyor. gökhan ünal takıma katkı yapabilecek hatta yukarıya taşıyabilecek bir isim. lige kalite gelmesi açısından isabetli buldum bu transferi. şöyle kafaya oynayan 6-7 takımlı bir ligimiz olsa şahane olur.
İlker Aktaş
04-06-2008, 17:54
kesinlikle doğru..umarım ilk devrenin sonunda falan karşılaşırız.yoksa takımın işi de bizim işimiz de burda çok zor..:(
Trabzondan da korkarsak bu lige hiç başlamayalım!..
1. Hafta oynayalım!..
Erdal Futtu
04-06-2008, 18:06
Trabzondan da korkarsak bu lige hiç başlamayalım!..
1. Hafta oynayalım!..
sorun korkmak degil ki...
6. hafta civarında bizim şampiyonlar ligi maçlarına filan denk gelicek..Trabzon'un ise en formda oldugu dönem..Ersun Hoca'nın taktigi çok oyuncuyla hücuma çık,kontra yersen arkadan tekmeyi bas...dolayısıyla bu 2-3 nedenden dolayı konsantre problemi yaşayacagız ve kaybedecegimiz puanları lig sonunda arayacagız!!!!
bu bağlamda önemli yoksa fırtına olsalar bizden alıp götürecekleri sadece toz parçası!
Burak Altındal
05-06-2008, 13:22
Kafası çalışan Kayserili imajına epey gölge düşürmüş bir transfer
Kutay Soylu
05-06-2008, 22:04
Kafası çalışan Kayserili imajına epey gölge düşürmüş bir transfer
:yaril:
Yasin Çıkrıkçı
06-06-2008, 01:26
Kayserispor ve Gökhan Ünal için herşey yolunda giderken GS durmadan transfer teklifinde bulunmuş ve Gökhan Ünalında kafası karışmış ayrılmak istediğini söylemiş ve takımda huzursuzluk çıkmıştı, hatta bu yuzden haflarca 18kişilik maç kadorsuna bile alınmadı Gökhan Ünal.Herkeze satarız GS ye satmayız diyordu başkanları,harbiden GS ye satmadılar : ).
Trabzonspor bu sene sağlma transferler yaptı bakalım ligde neyapıcaklar.
Emincan Kahveci
06-06-2008, 17:51
fenerbahçe klübü: gökhan ünal ı yüksek transfer ücreti sebebiyle almadık yazıodu ntv spor da alt yazıda... bilemiorm ne kadar doru?....
Samet Koşar
06-06-2008, 23:09
fenerbahçe klübü: gökhan ünal ı yüksek transfer ücreti sebebiyle almadık yazıodu ntv spor da alt yazıda... bilemiorm ne kadar doru?....
Yok artık..... Olur mu öyle şey yaa, bırak yaa, yok yaa olur mu öyle şey yaa, yanlış bir şey olurmu öyle şey yaa...
Halil Yeşildağ
06-06-2008, 23:53
trabzon ıns bu sene bısı yapar lıgın tadı tuzu kalmadı ama bu kafayla bı 10sene aynı yerınde durur... FENRBAHCE'MIZINDE transfer haberlerını beklıoruz artk:D
Murat Kurt
29-07-2008, 22:39
Trabzon çok iyi transferler yaptı 4 yıl orada okuyan biri olarak hiç görmediğim derecede takımları ve camiası kenetlendi..bunda tabiki yeni yönetim ve ersun yanal ın katkısı çok büyük hatta bu yeni takımı ancak ersun hoca nın yerli yerine oturtabileceğini düşünüyorum ancak eğer bu takım 2-3 hafta kötü sonuç alırsa trabzonun taraftarının hışmına uğrayacaklardır,çünkü trabzon taraftarı çok sabırsız..ve bu takımın anca 2 yıl içinde tam olarak yerleşebileceğini düşünüyorum..beklicez ve görecez..:)
Tuğba Tülü
01-08-2008, 20:35
3 büyüklerden birine gidecek derken gökhan trabzon kaptı,helal olsun valla,kim ne derse desin kesinlikle çok büyük yararı olacaktır..
Umut Ören
08-08-2008, 01:49
Ve hazırlık maçlarında gösterdi bunu !!
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.