Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe
Serkan Özen
08-12-2005, 15:00
Tarih : 11.12.2005
Saat : 19.00
Yer : Kayseri Atatürk Stadı
Hakem : Selçuk Dereli
Şu sıralarda Avrupa maceramızın yine hüsranla bitmesinden ötürü takımımızda bir sinir atmosferi hakim. Gerek rakibin ligin yeni takımı olmasına rağmen yaptığı etkileyici başlangıç, gerek kadro handikaplarımız gerekse de hafta içinde yaşadığımız moral bozukluğu düşünülecek olursa zor geçeceği muhtemel bir maç. Sakat oyuncularımız yüzünden genç ve nispeten az forma şansı bulabilen oyuncularımızın forma şansı bulması bekleniyor. Şampiyonluktaki rakibimizin de puan kaybetmesi muhtemel bir haftaya girilirken moral bozukluğunu üzerimizden atıp 17. şampiyonluğumuzun önündeki çetin engellerden biri olan bu zorlu maçı atlatmalıyız. Milan yenilgisi sonrası takımımızın moral bozukluğuyla beraber futbolunda kopmalar olacağını sananlar en iyi cevabı sahada aldı. Bu hafta da takımımızdan aynı çevrelere aynı cevabı vermesini bekliyoruz.
Burhan Günarslan
08-12-2005, 15:15
zorda olsa alacağız...
Hasan Muradoğlu
08-12-2005, 16:26
nobre-anelka ve semih yok
zafer biryol ise muamma...daum forvet hattını oluşturmakta oldukça zorlanacak
Yiğit Arın
08-12-2005, 17:39
İleride Alex-Tuncay, orta sahada da Aurelio-Appiah-Kemal-Olcan gibi bir kadroyla çıksak keşke. Bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Erciyes evinde deplasmandaki kadar başarılı değil. Umarım kazanırız ama şahsen benim için daha önemlisi dediğim gibi bir 11le çıkarsak nası bir futbol oynayacağımız? İnşallah görebiliriz.
Burhan Günarslan
08-12-2005, 18:59
büyük olasılıkla olcan ilk 11 oynayacak çünkü yerine adam yok
Emre Bağlı
08-12-2005, 19:03
semihni cezasi tahkim tarafindan durduruldu diye duydum dogrumu?kesin bilgisi olan varmi?
Burhan Günarslan
08-12-2005, 19:17
İlk defa bu kadar sıkıştık.Kayseri Erciyes çıkışı bizim maçla yapmak isteyecektir mutlaka. Kendi evinde çok berabere kalan bir takım.Kapanan bir görüntüsü var ve kontralarla golü arıyorlar.Fiziki üstünlüğümüzü kullanmamız şart.Zafer'in hazır olmasınını umuyorum.
antremanlara çıkmış ama maç eksiği var :-/
Sinan Bıçak
08-12-2005, 20:11
Semihin cezası kalkmışş www.haberturk.com öle yazıyor.
Ömer Birdal
08-12-2005, 20:15
Semihin cezası kalkmışş www.haberturk.com öle yazıyor.
Ben de az önce skytürk te gördüm.. kaldırmışlar cezayı..
Onur Kalender
08-12-2005, 20:26
Semih’in Cezası Kaldırıldı
08 Aralık 2005 Perşembe
Tahkim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 27 Kasım’da oynanan derbi maçta, rakip takım taraftarına ve müsabaka hakemine hakaret etmekten, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nca 3 maç ceza verilen Semih’in itirazını görüştü ve bu cezanın kaldırılması kararı aldı. Gerekçeli karar ise açıklanmadı.
Tahkim Kurulu, 26 Kasım’daki Sivasspor maçında rakibine yönelik eylemi nedeniyle 3 maç ceza alan Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Ailton’un itirazını da değerlendirdi ve cezayı 2’ye indirdi.
Aynı maçta kırmızı kart gören ve 2 maçla cezalandırılan Beşiktaşlı Koray Avcı’nın cezası ise onandı.
Kaynak: Fenerbahce.org
Doğa Aydın
08-12-2005, 21:44
Tahminim cezanın kalkmasına rağmen ileri uçta Tuncay - Alex ikilisinin oynayacağıdır.
Baran Kutlu
09-12-2005, 01:09
valla ben de en cok olcanı sahada görmek istiyorum.adam cok iyi oynuyo bence.. olcan sen adam olcan :)
Arif Kocamanoğlu
09-12-2005, 01:14
Olcan diyosun..Çok iyi diyosun da...O olacak iş değil yaa...Beklemiyorum ben Daum'un onu oynatacağını....Onun oynayacağı da maç değil aslında ..Önemli bi maç bu...Daha rahat maçlarda oynamalı şimdilik....Aslına bakarsan Semih de oynamayabilir....Tuncay Alex oynar...Ya da Tuncay Yozgatlı ikilisi...Herşey olabilir maç saatine kadar......
Mustafa Kaplan
09-12-2005, 01:25
Onemli maclarda gencleri sokmak buyuk risk, bu macta alınmamalı bu risk bence. Ayrıca Anelka ve Nobrenin sakat oldugunu pekala Erciyesspor teknik heyeti ve futbolcusu biliyor. Bu yuzden bu maca daha bi iştahlı hazırlandıklarına adım gibi eminim. Bu mac sandıgımızdan cok daha zor ve olaylı gecebilir hazır olalım. Bu kadar olayın icine de Olcan gibi oyuncularımızı atmak yersiz.
Takım halinde iyi oynadıgımız ve önde götürdügümüz maclarda genc yetenekleri sahaya surersek hem onların ozguveni icin daha faydalı olur, hem de genclerimiz takıma ısınırlar.
Baran Kutlu
09-12-2005, 01:25
Olcan diyosun..Çok iyi diyosun da...O olacak iş değil yaa...Beklemiyorum ben Daum'un onu oynatacağını....Onun oynayacağı da maç değil aslında ..Önemli bi maç bu...Daha rahat maçlarda oynamalı şimdilik....Aslına bakarsan Semih de oynamayabilir....Tuncay Alex oynar...Ya da Tuncay Yozgatlı ikilisi...Herşey olabilir maç saatine kadar......
ya öyle de ben olcanı ilerde oynatsın demiyorum öyle de beklemiyorum zaten.bence bu maç için ideal bir solacçık adamı olur..ne dersiniz,hoş olmazmı ???
Baran Kutlu
09-12-2005, 03:16
bugünkü antremana sakat olan oyuncularımız dışında servet ve aurelio da katılmamıs.marco paşanın oynamaması takımımız için handikap olur düşüncesindeyim.bu arada daum taktik idmanda tuncayı tek forvet olarak oynatmıs.ayrıca orta sahada da kemal ve m.yozgatlıyı denemis.olcan'ım gene klübede bekleyecek anlasilan :-/
Atılım Eroğlu
09-12-2005, 19:57
tuncay tek forvet olabilir.kalabalık bir orta saha ile kayseri erciyes maçına çıkılabilir.kemal,appiah,aurellio,olcan,alex,yozga tlı gibi bir ortasaha ile mücadele edersek kayseriden zaferle dönebiliriz!ama hüsran olursada kimse şaşırmasın!
Erhan Şişli
10-12-2005, 12:53
Maç oldukça zor geçecek bu aşikar.Nobre'nin ve Anelka'nın yokluğunda Tuncay'ı tek forvet oynatmak bence bu maçı dahada zor kılabilir.Tuncay koşar pres yapar topu oyuna ii sokmalarına bi yere kadar engel olabilir ama tek forvet oynamak tecrübe ister,teknik ister.Maalesef ki Tuncay bu 2 olgudanda yoksun.Sırtı dönük top saklamalı ki,orta sahamız ileriye çıkıp çoğalabilsin.Sağa sola deplase olmalı ki defansın dengesini bozsun.Rakip defans oyuncularına karşı gerektiğinde omzunu dirseğini hatta kalçasını koymalı ki faul alıp etkili olduğumuz yerlerden duran top kazandırsın.Bunlar için fizik kondüsyonunun yeterli olması,yere sağlam basması ve savruk olmaması gerek...
Tuncay'ın bu görevi yerine getirebileceğine inanmıyorum açıkcası.(beni yanıltır inş. bende özür dilerim kendinden)
Bu noktada tek devrede olsa Zafer Biryol çok daha faydalı olur kanısındayım.Genç Semih'ide unutmamak gerek...
Yusuf Sünbül
10-12-2005, 19:51
Anelka,Nobre ve zafer kadro'da yok,Daum Semih ve Tuncay'la forveti oluşturacak sanırım.Alex'i forvet arkasında serbest oynatır,olcanı da sol kanatta oynatırsa mutlaka kazanırız.Olcan'ın oynatılması bence kayıp olmaz daha çok onu kazanmış oluruz.Şu anda cincon 1-2 yenik sürdürüyor,inşallah yenilir bizdetabela farkı yaparız.Fener'ime Başarılar.
Murat Karaman
10-12-2005, 20:40
Zor bi maç we zor bi deplasman!
umarım takımımız 3 puanı alır..Olcanı oynatcağını umuyorum!ilkkez bu kadar forwetsiz kaldık!ama biliyorumki FenerBahçe'de herkes golcü ..Önder we Luciano atar alırız maçı.Takımımıza şimdiden kolay gele..Bol şanS! ;)
Çağlar Çağatay
10-12-2005, 20:48
erciyesspor deplasman takımı kendi evlerinde iyi oynayamıyolar en son keni evlerinde d.bakıra 2-0 yenildiler rahat kazanırız 2-3 fark olur bence...
Volkan Peri
11-12-2005, 00:43
Bende kazanıcağımızı düşünüyorum özellikle Alex maç ağırlığını koyucaktır Tuncay doğru koşular yaparsa çok pozisyon bulur bence çünkü savunmaları pek iyi diil. Zaten kazanmaktan başka şansımız yok
Burhan Günarslan
11-12-2005, 01:36
kazanmamız lazım çünkü geriden sağlam geliniyor
Yaşar Çalık
11-12-2005, 04:30
haydi kanaryam bos gecme puan farkını kapattırma heveslerı kursaklarında kalsın...
6s de bıraz ıyı gıtsın cok fark acılmasın kı canaydın baskanları hep basta kalsın.... en azından gulmelık malzeme cıkıyo yahuuu.. cok sinsi gördüm kendimi yahuuu
Arif Kocamanoğlu
11-12-2005, 14:24
Bu maçı 2-3 farkla alıcaz...Kimsenin şüphesi olmasın...O kadar eminim yani....Beklenildiği gibi zor olmayacak....Luciano nun da golü var ayrıca....:)
Muzaffer Eken
11-12-2005, 14:51
inşallah arif ağzından bal damlıyo :-)
Arif Kocamanoğlu
11-12-2005, 14:57
Muzaffer içimden gelen bunlar....Bak gör dediklerim olucak..Sonra Arif dediydi dersin.. :)
Mert Salgın
11-12-2005, 17:59
tırabizyon dan bir bomba daha 2-0 dan 2-3 verdiler maçı 90 ve 90+3 de iki gol valla helal olsun büyük başarı ;D maç bitmiştir heralde....eh artık biz de şöyle sağlam bir galibiyet alıp moralli gidelim askere dimi ya...saygılar
Burhan Günarslan
11-12-2005, 20:00
ve goooooooooool 2-0 oldu alex(pen.)
Burçay Tiftikçi
11-12-2005, 21:16
Zor geçmesi beklenen karşılaşma çok kolay geçti...Fenerbahçe tempo yaptıgı her anda pozisyonlar buldu...Olcan oyuna çok geç alındı ve semih oyundan çıkmamalıydı...
Aurelio maçın en iyisiydi...
Sercan Matur
11-12-2005, 21:43
Daum bu sefer hanginizin tavuğuna kışt dedi..
dökülün bakalım .. neler cıkacak..
Süleyman Karadağ
11-12-2005, 22:00
Daum bu sefer hanginizin tavuğuna kışt dedi..
dökülün bakalım .. neler cıkacak..
Sercan şimdi de Olcan'ı oyuna geç aldı diye eleştiriyorlar ;)
Her zaman söyleyecek birşeyleri var bunların...
Burçay Tiftikçi
11-12-2005, 22:11
Sercan şimdi de Olcan'ı oyuna geç aldı diye eleştiriyorlar ;)
Her zaman söyleyecek birşeyleri var bunların...
Bence oyuna geç alması eleştirilecek bir şey...Dakika 88 de olması bence çok yanlış...Hele hele Semihin çıkartılması....
Burçay Tiftikçi
11-12-2005, 22:28
Erkan , Dauma tabiki destek aksini hiç bir zaman yapmadım ama Olcanı dakika 88 de alması bence hata...
Sinan Bıçak
11-12-2005, 22:29
maç 3-0 a geldikten sonra genç oyuncuları sahaya sürmesi gerekirdi.
Sercan Matur
11-12-2005, 22:33
Daum'un garantici bir hoca oldugunu kavrayamadınız mı hala.
Maç sonunda ilerideki şl için bir soru sordular..
Daum önce Şampiyon olmalıyız dedi..
Daum bu takımı yine şampiyon yapacak...
Riske etmeden.. Garanti oynuyor işte..
Bakın oyuna.. iyi futbol..
Bakın tabelaya ... 3 puan..
yeter ;)
Sercan Matur
11-12-2005, 22:40
ha birde birşey eklemek istiyorum...
ne istediğimize karar vermeliyiz.
alt yapıdan yıldız yetiştirmek mi, şampiyon olmak mı?
bence şampiyon olmak..
ikiside bir arada olmalı diyorsanız, çok şey istiyorsunuz derim.
altyapıdan iyi oyuncu cıkartan hoca diyince aklıma jon benjamin toşak gelıyor bjk dan. nihat gibi bir yıldızı doğru hatırlıyosam o çıkartmıstı. ama bjk de oldugu zamanlarda toşak ne yaptı ? bakmak lazım..
herkes işini yapsın..
rahat bırakın adamı, onu böyle yaptı bunu şöyle yaptı..
herkes en iyi bildiği işi yaparsa işler daha iyi yürür.
bakın bugun kü deplasman taraftarlarımız nasıl güzeldi.
inlettiler kayseriyi.orada olmak isterdim acıkcası.
Sinan Bıçak
11-12-2005, 22:44
ha birde birşey eklemek istiyorum...
ne istediğimize karar vermeliyiz.
alt yapıdan yıldız yetiştirmek mi, şampiyon olmak mı?
bence şampiyon olmak..
ikiside bir arada olmalı diyorsanız, çok şey istiyorsunuz derim.
altyapıdan iyi oyuncu cıkartan hoca diyince aklıma jon benjamin toşak gelıyor bjk dan. nihat gibi bir yıldızı doğru hatırlıyosam o çıkartmıstı. ama bjk de oldugu zamanlarda toşak ne yaptı ? bakmak lazım..
herkes işini yapsın..
rahat bırakın adamı, onu böyle yaptı bunu şöyle yaptı..
herkes en iyi bildiği işi yaparsa işler daha iyi yürür.
bakın bugun kü deplasman taraftarlarımız nasıl güzeldi.
inlettiler kayseriyi.orada olmak isterdim acıkcası.
İstediğimiz gibi eleştiri yapamayacakmıyız kardeşim ya bırak şu daumu körü körüne savunmayı.
Sercan Matur
11-12-2005, 22:45
İstediğimiz gibi eleştiri yapamayacakmıyız kardeşim ya bırak şu daumu körü körüne savunmayı.
Fenerbahçe'nin teknik direktörüne laf söyletmem arkadaşım.
Sinan Bıçak
11-12-2005, 22:48
Fenerbahçe'nin teknik direktörüne laf söyletmem arkadaşım.
peki.
Sercan Matur
11-12-2005, 22:50
peki.
Eyvallah ;)
Burçay Tiftikçi
11-12-2005, 23:08
Kemalin bencede oynaması gerekiyordu ama Fenerbahçede oynayabilecegine asla inanmadıgım Denizin yerine Olcan oyuna girebilirdi..En azında 70 te olmasa 80 de girebilirdi...
Baran Kutlu
12-12-2005, 02:26
öncelikle takımımızı kutluyorum ama şunu da sizle paylaşmak istiyrum.maçın bomba olayı bu bence : lick tv de maçı izlerken maçın kaçıncı dakikasıydı bilemiyorum (çok da önemli degil zaten) erciyes takımı oyuncularından devran yerini baska bi arkadaşına bıraktı.oyun başladı devran soyunma odasına gidiyo yorumcu olarak orda bulunan ümit kayıhan beyfendi de diyoki "galiba devran cıkıcak,evet devran çıktı." be adam tv gösterdi zaten devranın cıktıgını,bişeylerden anlıyomus gibi tahmin yapıyo güyaaa.adam çıkmış gidiyo zaten.sonra da evet devran cıktı diyip pohpohlanıyo ::) belki bazı arkadaşlarımız bilir gese-tromso maçı devre arasında sevgili rıdvan dilmenin ümit hoca hakkında bi yorumu vardı : "biz ümit kayıhan gibi kenardan kelini görüp,altan girsin demiyoruz." demişti.
bu olayı şöyle baglıym dikkat ederseniz bu adam bunu hep yapıyo ve ben de dikkat ettigim için maç sırasında çok gülüyorum..
hee bu arada ümit hoca hasta geseLi bi insandır.tatildeyken tanısmıstık ve inceden şakayla karısık da olsa bi gese-FB kavgası yasanmıstı aramızda :D
Onur Aloğlu
12-12-2005, 03:05
Selam arkadaşlar,
Kayseri deplasmanından yeni döndük, belki de birçok arkadaşımız uyudu bile yorgunluktan :) Deplasman yolculuğu dahil şehir içindeki ve staddaki durşumuz hakikaten görülmeye değerdi. İlk 15 dakika tribünde koordinasyon konusunda sorunlar yaşamış olsakta bir açıldık pir açıldık ;) Umarız sesimiz sizlere de ulaşmıştır. Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi,Niğde Üniversitesi,Kırıkkale Üniversitesi,İstanbul'dan gelip aramızda olan değerli Can Gebetaş ve elbette ki evsahibi Kayseri Erciyes Üniversitesi'ne teşekkürler. Hepimizin sesine, yüreğine sağlık. Fotoğraflarımızı en yakın zamanda web komitesine yollayacağız. ;)
Baran Kutlu
12-12-2005, 03:20
agzınıza saglık ama birsey sormak istiyorum.lick tvden izledim maçı ve bir ara kayseri halkının "cimbombom cimbombom" diye bagırdıgını duyar gibi oldum.bu dogru mu acabaa??
Onur Aloğlu
12-12-2005, 03:22
agzınıza saglık ama birsey sormak istiyorum.lick tvden izledim maçı ve bir ara kayseri halkının "cimbombom cimbombom" diye bagırdıgını duyar gibi oldum.bu dogru mu acabaa??
Doğrudur ;) "Kayseri ıhhh ıhhh" diye bağırınca çıldırdılar. NE yapacaklarını şaşırıp cincon diye bağırdılar ;D
Baran Kutlu
12-12-2005, 03:27
bak ya!!kayseriye helal olsun,2takımla ligde iyi bir çıkışları var diyodum.sempatim vardı ama artık bitti.alayına isyan ölümüne kanarya 8)
Arif Kocamanoğlu
12-12-2005, 15:32
Bu maçı 2-3 farkla alıcaz...Kimsenin şüphesi olmasın...O kadar eminim yani....Beklenildiği gibi zor olmayacak....Luciano nun da golü var ayrıca....:)
inşallah arif ağzından bal damlıyo :-)
Bak ben sana demiştim....Ermişmiyim neyim yoksam.. :)
Forum Yönetimi
12-12-2005, 19:27
birisi yazdımı bilmiyorum ama dün mac başlamadan önce spikerin söylediği birşey dikkatimi çekti
spiker : dikkat ettiyseniz karşılaşmada oynanacak top, fenerbahcenin psv macında oynadıgı topun aynısı..Erciyesspor özellikle bu topu seçti..
Bu kadar eziklik olur mu yaa..
1. dakkada gol olduktan sonra annelerine armagan ettim o topu erciyessporluların..
Değerli üyemiz Mehmet Güzeldal,
Forum kurallarımız gereğince;
"Forumlarımızda eleştiri boyutunu geçen, hakaret içeren ve küçük düşüren mesajlar yazmak yasaktır."
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Şabettin Doğan
13-12-2005, 00:04
çok önemli 3 puanı rahat bir galibiyetle elde ettik denizliyide yenip ligin ilk yarısını 4 puan önde kapatırız işallah...
Arif Şahin
13-12-2005, 12:42
çok önemli 3 puanı rahat bir galibiyetle elde ettik denizliyide yenip ligin ilk yarısını 4 puan önde kapatırız işallah...
bence ilk yarıyı 6 veya 7 puan farkla önde kapamamız daha olası. çünkü Kayserispor, Erciyes ve Sivasspor gibi değil. hep istikrarlı sonuçlar aldılar. biz de onları yenerken zorlanmıştık,Alex'in frikik golüyle kilidi açabilmiştik ancak.
Onur Aloğlu
13-12-2005, 22:00
* Maca gıden bırı bılet fıyatını soyleyebılır mı,belkı de yazılmıstır ben okumadım..Cuma gunu gsye kale arkası 5,maraton 10 mus da ondan bı kufur sebebı olsun ıstedım
yuhh artık!!! Taylan biz kale arkasına 20 milyon verdik. Kayseri tarafı 10 milyondu. Bir de ne maraton ne kale arkası diyebileceğimiz misafir seyirci tarafı vardı o da 20 milyondu. Erciyes'le Kayserispor ayrıı olarak açıklayacaklardır muhtemelen.
Her neyse terbiyesizlik bu...
Onur Aloğlu
13-12-2005, 22:04
*bı de 5700 bılet vermısler,kulupler bırlıgı baskanının takımı gelıyor kolay mı,neyse saolasın..
Kayseri bir güzellik yapsa da bari fitleşsek ;D
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.