Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008-2009 Futbol Kombineleri Hakkındaki Yeni Ayrıntılar
1907 ÜNİFEB
08-06-2008, 16:40
Değerli 1907 ÜNİFEB üyeleri;
Bildiğiniz gibi 1907 ÜNİVERSİTELİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ Yönetim Kurulu ve Tribün Komitesi olarak 1907 Fenerbahçe Derneği ile 2007-2008 sezonunda kombine alabilmemiz için bizlere verdikleri desteği 2008-2009 sezonunda da verip vermeyecekleri konusunda yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanması neticesinde; Telsim Tribünü C Blok'tan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bizlere ayırdığı bölümden kombine satın alabilmeniz için, yine kulübün bizlere belirttiği tarihler arasında (29 Mayıs - 8 Haziran) sizlere dernek merkezimizden 1907 ÜNİFEB üyesi olduğunuza dair belge vermekteydik.
Ancak 1907 Fenerbahçe Derneği’ nin bir önceki haftaki kararının aksine 3 Haziran Salı günü yine bizlere kombine alabilmemiz için destek verecek olduğunu bildirmesi sonucu, 1907 ÜNİFEB Üyeleri Telsim Tribünü C Bloktan bizlere ayrılan sınırlı sayıdaki kombineleri 500 Lira'dan alabileceklerdir.
1907 Fenerbahçe Derneği'nin bizlere bildirdiği karar değişikliği nedeniyle buradan sizlere kombine için belge verme işlemini durdurduğumuzu duyurmuştuk. O tarihten itibaren ise bizlerden 3 Haziran tarihine kadar belge alıp, Kombine Kart Merkezine gidip 600 Lira'dan kombinelerini alan üyelerimizin de bu karar değişikliğinden faydalanabilmeleri için, hem Fenerbahçe Spor Kulübü hem de 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu düzeyinde girişimlerde bulunduk. Ama her iki taraftan da maalesef geriye dönük herhangi bir uyguluma yapmayacakları konusunda kesin ve net bir cevap aldık.
Telsim Tribünü C Blok'tan kombine alabilmek için gerekli belgenizi dernek merkezimize gelip almadan önce 9 Haziran Pazartesi gününün akşamına kadar mutlaka bu mesajın içindeki bilgi forumunu doldurmanız gerekmektedir. Sınırlı sayıdaki koltuklardan yararlanabilmeniz için bu formlarla gelen bilgileriniz 2 gün boyunca okul sorumlularınızdan gelecek raporlar doğrultusunda incelenecek ve Tribün Komitesi tarafından değerlendirilecektir. Eğer uygun görülmeyen bir durum olursa sizlere bizzat ulaşılarak bu durum bildirilecektir.
Daha önce derneğimize gelip belge alan ancak kulübe gidip kombinesini almayan üyelerimizin de bu formu doldurarak, tekrardan dernek merkezimize gelip yeni belgelerini almaları gerekmektedir.
Bilgi formu için tıklayınız. (http://www.1907unifeb.org/kombine/form.htm)
Telsim Tribünü C Blok'ta bizlere ayrılan yerlerden kombine kart alabilmek için gerekli belgeler 12 Haziran Perşembe gününden itibaren dernek merkezimizden verilmeye başlanacaktır. Bir değişiklik olmadığı taktirde 18 Haziran Çarşamba gününe kadar (haftasonu hariç) dernek merkezimize, üniversitenizden aldığınız öğrenci belgesi veya öğrenci kimliğinizin fotokopisi (mezunsanız diplomanızın fotokopisi), nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisi ve kombinenizi alacağınız taraftar kart numarası ile bizzat kendiniz geldiğiniz takdirde, adınıza düzenlenecek belgeyi alabilirsiniz. Bundan sonra yapmanız gereken; yine bu belirtilen tarihler arasında, bu belge, nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi ve taraftar kart numaranız ile Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Kombine Kart Satış Merkezi'ne başvurmaktır.
Dernek merkezimiz 12 Haziran Perşembe ve 18 Haziran Çarşamba tarihleri arası (haftasonları hariç) 10:00-18:00 saatleri arasında açık olacaktır. Bu tarih ve saatlerle ilgili değişiklikler (eğer olursa) gene bu başlık altından sizlere duyurulacaktır.
Yukarıda belirtilen fiyat sadece kombine kart bedeli olup, kombine kart almak için gerekli olan Fenerbahçe Taraftar Kart bedeli bu fiyatın içine dahil değildir. Taraftar kartını geçen sene almış ve bu sene yenilememiş arkadaşlarımızın, kartın türüne göre belirlenen yıllık ücreti ödeyerek kartlarını yenilemeleri gerekmektedir.
Kulübümüzden yalnızca sizin adınıza düzenlenen belgeyle alabileceğiniz kombineleri Yapı Kredi Bankası, Akbank, Deniz Bank Bonus, Finans Bank, Garanti Bankası, İş Bankası, Vakıfbank ve HSBC Bankası kredi kartlarına 6 taksit ile alabilirsiniz.
Kombine Kart Satış Merkezi Numaraları: 0216 542 17 81 - 0216 345 16 27
Dernek Merkezimizin Adresi ve Tel: Konaklar Mah. Selvili Sok. 13/B Blok 10 D:6 4.Levent 0212 283 55 50
Saygılar
1907 ÜNİFEB
Berk Ulupınar
08-06-2008, 17:32
Formu doldurdum.1907 derneğine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Emre Kıyak
08-06-2008, 17:45
Emeği geçen herkesin eline ve yüreğine sağlık.. Teşekkürler..
Taylan Kallı
08-06-2008, 17:46
Bu kararın alınmasında emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler..eski belgeyi atıyoruz yeni belgeyi almaya geliyoruz:)
Alper Tunka
08-06-2008, 18:02
600 liradan aldım bile geçmiş olsun :???::???: ama yinede emeğinize sağlık,herkese hayırlı olsun
Orhun Can
08-06-2008, 18:14
Gerekli belgeleri Üniversite sorumlumuza versek o ulaştırsa olamaz mı? Yada yönetimden birisinin bana ulaşması mümkün müdür ?
Tuğberk Ay
08-06-2008, 18:16
600 liradan aldık bile geçmiş olsun :???::???: ama yinede emeğinize sağlık,herkese hayırlı olsun
aynen bizde aldık ama sorun dğil dediğin gibi sağlık olsun her türlü desteğe devm
Furkan Yılmaz
08-06-2008, 19:05
aynen bizde aldık ama sorun dğil dediğin gibi sağlık olsun her türlü desteğe devm
+1907 :D
Sercan Okur
08-06-2008, 19:30
Emeği geçenlere teşekkürler.
Seçkin Çelik
08-06-2008, 20:05
Gerekli belgeleri Üniversite sorumlumuza versek o ulaştırsa olamaz mı? Yada yönetimden birisinin bana ulaşması mümkün müdür ?
Öncelikle kesinlikle bu bilgi formunu doldurmanız gerekmekte. Ondan sonra şehir-ülke dışında olma ya da daha farklı ekstra durumlar, Üniversite Sorumluları'yla Tribün Komitesi arasında değerlendirelecektir.
Özel durumlarınızı özel mesajla ya da tribun@1907unifeb.org'a atacağınız maille bizlere bildirebilirsiniz..
Saygılar
Tribün Komitesi
Nebahat Azman
08-06-2008, 20:32
forumu doldurdum , sınırlı sayıda da olsa indirim olması çok güzel..
Halil Yeşildağ
08-06-2008, 20:41
emegi gecenlere tesekurler 100lıra ındırım ii bence ben formu doldurdum smdı napcz:D??
Saygın Özkan
08-06-2008, 20:59
Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
Mert Çubukçu
08-06-2008, 22:01
emeginize teşekkürler ama 600den aldık bile malesef..
Doruk Sarıkaya
09-06-2008, 01:02
Kombineyi 3 Haziran'dan önce almıştım ama kısmet değilmiş napalım. :)1907 ÜNİFEB Yönetimi ve Tribün Komitesinin çalışmalarının sonuç vermesi sevindirici oldu,1907 Derneği'ne verdiği destekten dolayı teşekkürler..
Utku Özdemir
09-06-2008, 01:15
Öncelikle bu indirimi geçen sene olduğu gibi bu senede bizlere sağlayan hem Fenerbahçe Spor Kulübü hem de 1907 Fenerbahçe Derneğine teşekkür ediyorum.
Bazı arkadaşların aldığı gibi bende kombinemi 600YTL.den almıştım geçen hafta. Yanlız bugün bu başlığı okuyunca ve 600YTL.den alanlar için herhangi birşey yapılamıcağını duyduğumda açıkçası biraz üzüldüm, daha doğrusu haksızlığa uğradığımı hissettim.
Öncelikle sözlerimin yanlış anlaşılmamasını rica ediyorum. Eğer Unifeb'in B'si ile Biletix'in B'sini karıştırıyor olsaydım 600YTL.ye telsim kombinesi yerine maraton üstten alırdım veya anadolu yakasında oturuyor olmama rağmen bir günümü ayırıp leventteki merkezden gidip belge almazdım herhangi bir telsim kombinesi alabilirdim. Ama mademki Unifeb.in içindeyim, kendimi onun bir parçası olarak görüyorum; o zaman bir bütün gibi hareket etmemiz gerektiğini düşündüm ve telsim C Bloktan kombinemi aldım.
Söylemek istediğim şu ki; her sene kombineler çıkınca transfer veya başarı beklemeden ' Hep Destek Tam Destek' düşüncesi ile gidip kombinelerini alan arkadaşlar neden mağdur edildi onu anlıyamadım. Tabiki Fenerbahçe Klubünün yapısı altında büyük bir işletme olduğunu ve verdiğimiz paraların 100YTL.lik bölümlerini geri iade etme gibi bir şanslarının çok az olduğunu biliyorum ama bizlerinde mağdur olmaması için, Fenerium.dan 100YTL.lik hediye çeki veya ne biliyim seneye alıcağımız kombineden 100YTL indirim gibi bir uygulama yapılmasını rica ediyorum.
Sözlerimin yanlış anlaşılmaması için yazımı dikkatlice okumanızı rica ediyorum. Ben bu yazıyı haksızlığa uğradığımı düşündüğüm için yazıyorum, herhangi maddi veya manevi bir çıkar beklediğim için değil.
Birkez daha bu indirimi bizlere sağlayan herkeze teşekkür ediyorum. En azından yetkili birisinden bir cevap bekliyorum.
Egemen Kesler
09-06-2008, 01:21
Emeği geçen herkese teşekküler umarım kombinelerini alan renktaşların da sorununa bir çare bulunabilir.
Safa Arıkan
09-06-2008, 01:38
Değerli 1907 ÜNİFEB üyeleri;
1907 Fenerbahçe Derneği'nin bizlere bildirdiği karar değişikliği nedeniyle buradan sizlere kombine için belge verme işlemini durdurduğumuzu duyurmuştuk. O tarihten itibaren ise bizlerden 3 Haziran tarihine kadar belge alıp, Kombine Kart Merkezine gidip 600 Lira'dan kombinelerini alan üyelerimizin de bu karar değişikliğinden faydalanabilmeleri için, hem Fenerbahçe Spor Kulübü hem de 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu düzeyinde girişimlerde bulunduk. Ama her iki taraftan da maalesef geriye dönük herhangi bir uyguluma yapmayacakları konusunda kesin ve net bir cevap aldık.
Öncelikle bu indirimi geçen sene olduğu gibi bu senede bizlere sağlayan hem Fenerbahçe Spor Kulübü hem de 1907 Fenerbahçe Derneğine teşekkür ediyorum.
Bazı arkadaşların aldığı gibi bende kombinemi 600YTL.den almıştım geçen hafta. Yanlız bugün bu başlığı okuyunca ve 600YTL.den alanlar için herhangi birşey yapılamıcağını duyduğumda açıkçası biraz üzüldüm, daha doğrusu haksızlığa uğradığımı hissettim.
Öncelikle sözlerimin yanlış anlaşılmamasını rica ediyorum. Eğer Unifeb'in B'si ile Biletix'in B'sini karıştırıyor olsaydım 600YTL.ye telsim kombinesi yerine maraton üstten alırdım veya anadolu yakasında oturuyor olmama rağmen bir günümü ayırıp leventteki merkezden gidip belge almazdım herhangi bir telsim kombinesi alabilirdim. Ama mademki Unifeb.in içindeyim, kendimi onun bir parçası olarak görüyorum; o zaman bir bütün gibi hareket etmemiz gerektiğini düşündüm ve telsim C Bloktan kombinemi aldım.
Söylemek istediğim şu ki; her sene kombineler çıkınca transfer veya başarı beklemeden ' Hep Destek Tam Destek' düşüncesi ile gidip kombinelerini alan arkadaşlar neden mağdur edildi onu anlıyamadım. Tabiki Fenerbahçe Klubünün yapısı altında büyük bir işletme olduğunu ve verdiğimiz paraların 100YTL.lik bölümlerini geri iade etme gibi bir şanslarının çok az olduğunu biliyorum ama bizlerinde mağdur olmaması için, Fenerium.dan 100YTL.lik hediye çeki veya ne biliyim seneye alıcağımız kombineden 100YTL indirim gibi bir uygulama yapılmasını rica ediyorum.
Sözlerimin yanlış anlaşılmaması için yazımı dikkatlice okumanızı rica ediyorum. Ben bu yazıyı haksızlığa uğradığımı düşündüğüm için yazıyorum, herhangi maddi veya manevi bir çıkar beklediğim için değil.
Birkez daha bu indirimi bizlere sağlayan herkeze teşekkür ediyorum. En azından yetkili birisinden bir cevap bekliyorum.
Eğer benimde imkanım olsaydı dernekten belgeyi alır almaz kombinemi almaya gidecektim, eğer alsaydımda bi haksızlık olduğunu düşünmezdim çünkü kimse bunun böyle olabileceğini düşünmemiştir yani sonradan bi indirim cevabnı gelmesini sonuçta 1907 ÜNİFEB - Tribün Komitesi ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızda değerli 1907 ÜNİFEB üyelerinin kombinelerini geçen seneki gibi indirimli almalarını istemiştir ve gereken çalışmanın üzerinde de haddinden fazla yoğunlaşıldığına inanıyorum zaten bu çalışmaların örneklerini de her zaman görüyoruz. O bakımdan buna haksızlık demeyelimde şans diyelim...
Utku Özdemir
09-06-2008, 01:50
Eğer benimde imkanım olsaydı dernekten belgeyi alır almaz kombinemi almaya gidecektim, eğer alsaydımda bi haksızlık olduğunu düşünmezdim çünkü kimse bunun böyle olabileceğini düşünmemiştir yani sonradan bi indirim cevabnı gelmesini sonuçta 1907 ÜNİFEB - Tribün Komitesi ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızda değerli 1907 ÜNİFEB üyelerinin kombinelerini geçen seneki gibi indirimli almalarını istemiştir ve gereken çalışmanın üzerinde de haddinden fazla yoğunlaşıldığına inanıyorum zaten bu çalışmaların örneklerini de her zaman görüyoruz. O bakımdan buna haksızlık demeyelimde şans diyelim...
Bende senin gibi düşünüyorum ve bu indirimin geç gelmesenin sebebinin, 1907 ÜNİFEB - Tribün Komitesi ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın ilk başvuruların olumsuz cevap almalarına rağmen bizler için elinden gelenin en iyisini yaparak ve büyük bi özveri ile çalışarak, bizlere böyle bir indirimi sağladıklarını biliyorum. Ama haksızlıktan kastım işin maddi yönü asla olmadı ve belirttiğim gibi işin maddi yönünü düşünseydim zaten Telsim C Bloktan kombinemi almış olmazdım. Söylemek istediğim şey eğer bir indirim söz konusu ise bu indirimden tüm herkezin faydalanabilmesi yönündeydi. Yinede görüşlerini paylaştığın için çok teşekkürler umarım 'Haksızlık' adı altından ne ifade etmek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
Samet Erden
09-06-2008, 02:02
100ytl lik hediye ceki veya seneye alinacak olasi kombinede 100ytl indirimi cok mantikli bencede. tahminim tribun komitesi boyle bir girisimde bulunmustur fakat sonuc alamamistir... bu saglanan kolayligin herkesin icin olmasi cok onemliydi, bu seferlik olamadi.. dert etmemek lazim cunku komitemiz unifeb uyeleri icin elinden gelini yapmistir zaten.. sizin ne hakkiniz yenmistir, ne de haksizliga ugratildiniz diye dusunuyorum.. sadece sansizlik.. utku senin kombineyi erken alman gerektigini biliyorum zaten, kismet degilmis ne diyelim.. basarili komitemiz insallah bir surpriz daha yapip madur arkadaslarimizi da kurtarir:)
Kenan Şen
09-06-2008, 02:43
Tabiki Fenerbahçe Klubünün yapısı altında büyük bir işletme olduğunu ve verdiğimiz paraların 100YTL.lik bölümlerini geri iade etme gibi bir şanslarının çok az olduğunu biliyorum ama bizlerinde mağdur olmaması için, Fenerium.dan 100YTL.lik hediye çeki veya ne biliyim seneye alıcağımız kombineden 100YTL indirim gibi bir uygulama yapılmasını rica ediyorum.
Arkadaşlar kombinelerimizde sağlanan indirim Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından sağlanmamıştır. Kulübümüzün kasasına yine 600 ytl girecektir..
Yaptığımız sponsorluk anlaşması 1907 Fenerbahçe Derneği ile yapılan bir anlaşmadır.. Bu yüzdendir ki mağduriyet gidermek için 100ytl lik indirim çeki, ya da gelecek sene indirim v.b. gibi durumlar mümkün olmamaktadır..
Emin olun ki bu konuda Yönetim Kurulumuz ve Tribün Komitemiz en ince ayrıntısına kadar bu konuyu konuşup, açıklamayı yapmışlardır..
Tuğrul Albayrak
09-06-2008, 11:59
emeği geçen herkese çok teşekkürler
Murat Şener
09-06-2008, 19:36
kulübün yaptığı yeni düzenleme sonucunda heralde bu sezon telsin tribününe normal bilet bulmak çok zor olucak ...
Seçkin Özel
09-06-2008, 20:05
emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar.
Cemre Aşkar
09-06-2008, 20:39
Yönetim Kurulu'na teşekkürler..
Emir İmer
09-06-2008, 21:37
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Selin Tezel
09-06-2008, 22:05
ben daha belgeyi aldığım gun aldıM :(
Seçkin Çelik
11-06-2008, 00:12
Telsim Tribünü C Blok'tan kombine alabilmek için gerekli belgenizi dernek merkezimize gelip almadan önce 9 Haziran Pazartesi gününün akşamına kadar mutlaka bu mesajın içindeki bilgi forumunu doldurmanız gerekmektedir.
Bugün (10 Haziran Salı) gönderilen talepler de değerlendirmeye alınacaktır. Ancak bu geceden sonra dolduracağınız talep formlarının işleme alınacağının garantisi yoktur. Özel mesajla ya da tribun@1907unifeb.org'a durumunuzu bildiren bir mesaj attığınız taktirde bu durum değerlendirilecektir.
Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi
İnanç Gülfidan
11-06-2008, 01:02
ben daha belgeyi aldığım gun aldıM :(
Sizler kombinesini ilk almaya gelenlerdiniz yanılmıyorsam ve ben de aynı anda oradaydım. Eğer siz orada olmasaydınız ben de belgemi o gün, kombinemi de ertesi gün almış olacaktım. Acelem olduğu için bekleyemedim ve belgeyi alamadım.
Yetkili arkadaşlarımızın bu indirimden sizlerin de faydalanabilmesi için ne kadar çok çabaladığını çok iyi biliyorum hatta onlara bu konuda yardımcı olmaya çalıştım ama ne yazık ki bir sonuç alınamadı. Eğer bu çabayı görmesem ve sizin gibi kombinemi almış olsam, sizler gibi haksızlığa uğradığımı düşünürdüm ben de. Bu indirimden faydalanmayı en çok, belgesini ilk almaya gelenler haketmesine rağmen görevli arkadaşlarımızın dışında gelişen sebeplerden ötürü alamadılar. Bu tamamen bir şansızlıktı ama yine de sizlerin mağduriyetini gidermek için Yönetim Kurulu'nun gerekli girişimlerde bulunmaya devam edeceğinden şüphem yok.
Faruk Karapınar
11-06-2008, 03:39
bende formu doldurdum ama kart numaramı bilmiyodum ama sonradan makbuz da yazdığını farkettim :(
Seçkin Çelik
12-06-2008, 22:25
Yarın da belitlilen saatlerde derneğimiz açık olacaktır.
Saygılar
1907 ÜNİFEB Tribün Komitesi
Erman Erbay
13-06-2008, 01:13
yönetime teşekkürler...
Kadir Bal
13-06-2008, 22:58
Çok teşekkürler, C Blok bu senede üstüne düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalışacak...
Ahmet İnal
14-06-2008, 03:16
Pazar dernek açık olacak mı?
Okan Şamiloğlu
14-06-2008, 03:23
Pazar dernek açık olacak mı?
Cumartesi ve pazar günleri derneğimizde kombine için belge verim işlemleri yapılmayacaktır.
Samet Koşar
15-06-2008, 04:07
Son gün konularında hep bir muamma yaşadığım için sorayım dedim:) Çarşamba günü de belge veriliyor değil mi?
Seçkin Çelik
15-06-2008, 13:58
Son gün konularında hep bir muamma yaşadığım için sorayım dedim:) Çarşamba günü de belge veriliyor değil mi?
Evet. Çarşamba günü de belirtilen saatlerde dernek merkezimizdeyiz. :)
Berk Ulupınar
15-06-2008, 15:20
Adam gibi bizle gelmedin olm.Sana belge yok:p
Samet Koşar
15-06-2008, 15:58
Adam gibi bizle gelmedin olm.Sana belge yok:p
Ortada varsa bir suç kes cezamızı da,, belgemi alırım affetmem:D
Hamit Özay
15-06-2008, 17:01
arkadaşlar derneğin yerini kolay bir şekilde tarif edebilirmisiniz acaba ? istanbulu pek bilmiyorum :rolleyes:
Orhan Kuşcuoğlu
15-06-2008, 21:01
4. levent metrosunun ordaki ziraat bankasının karşısındaki sokaktan gir.. kafanı kaldırdığında 1907 unifeb pankartını görüceksin o apartmandaki zillerden anlarsın zaten :)
Hamit Özay
15-06-2008, 21:22
4. levent metrosunun ordaki ziraat bankasının karşısındaki sokaktan gir.. kafanı kaldırdığında 1907 unifeb pankartını görüceksin o apartmandaki zillerden anlarsın zaten :)
sağolasın :)
Samet Koşar
16-06-2008, 16:34
Ya bu gün sormayı unuttum dernekte, kombineleri alabilmek için son bir gün var mı??
Safa Arıkan
16-06-2008, 22:08
Ya bu gün sormayı unuttum dernekte, kombineleri alabilmek için son bir gün var mı??
çarşamba veya perşembe heralde
Okan Şamiloğlu
16-06-2008, 22:52
18 Haziran Çarşamba gününe kadar almalısınız........
Fatih Baştan
16-06-2008, 23:23
Emekleri ve harcadıkları zaman için Tribün komitesine teşekkürler...
Orhun Can
17-06-2008, 00:07
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. :D
Seçkin Çelik
17-06-2008, 00:29
Arkadaşlar bazılarınız haber bekliyormuş tribün komitesinden değerlendirme sonucuna bakarak derneğe gelmek için. Eğer cevabımız olumluysa aranmanız söz konusu değil. Ancak kombine alabilmeniz için olumsuz bir durum var ise sizlere ulaşmaya çalışıyoruz haberiniz olsun :)
Ayrıca belge verdiğimiz son gün kombine alabilmeniz için de son gün olacak bir değşiklik olmaz ise, Okan'ın dediği gibi..
Sena Okayben
19-06-2008, 13:42
arkadaşlar bugün alamaz mıyım ya belgeyi? dün bütün günüm hastanede geçti gelemedim :( ya varya acayip üzüldüm şimdi duruma ..ne güzel kendimi ayarlamıştım..
Okan Şamiloğlu
19-06-2008, 15:19
arkadaşlar bugün alamaz mıyım ya belgeyi? dün bütün günüm hastanede geçti gelemedim :( ya varya acayip üzüldüm şimdi duruma ..ne güzel kendimi ayarlamıştım..
Belge verim işlemi ,daha önceden de belirtildiği gibi 18 Haziran Çarşamba günü tamamlanmıştır.Bundan sonra belirtilen tarihe kadar derneğe gelmeyen arkadaşlar için tekrar belge verme ihtimali söz konusu olursa bu başlık altında duyurulur...
Sena Okayben
19-06-2008, 15:20
peki teşekkürler
Ahmet Kartal
20-06-2008, 02:37
arkadaşlar bu olanağı sağlayan herkese çok teşekkür ederim
Okan Şamiloğlu
22-06-2008, 17:03
Fenerbahçe Spor Kulubü 2008-2009 sezonu kombine kart basımı tamamlanmıştır.Stattan 13 00 'e kadar dağıtımı yapılmaktadır.
Seçkin Özel
23-06-2008, 14:49
Telsim için kombine kartlar henüz basılmamış sanırım. "Maraton Alt G Blok ve Telsim tribünü kombine kartlarının dağıtım tarihleri ilerleyen günlerde açıklanacaktır." diye yazıyor resmi sitede.
Seçkin Çelik
23-06-2008, 14:50
Telsim için kombine kartlar henüz basılmamış sanırım. "Maraton Alt G Blok ve Telsim tribünü kombine kartlarının dağıtım tarihleri ilerleyen günlerde açıklanacaktır." diye yazıyor resmi sitede.
aramızda başka tribünlerden alanlar vardır belki, onların haberi olsun :D
Arda Özgen
23-06-2008, 18:43
İrtibat numaralarını aradım.Temmuzun ilk haftası ararsanız daha iyi olur telsim tribün için dediler.
Muhammet Budak
23-06-2008, 20:17
İrtibat numaralarını aradım.Temmuzun ilk haftası ararsanız daha iyi olur telsim tribün için dediler.Belgeleri alırlarken de öyle demişlerdi.
Sena Okayben
23-06-2008, 20:29
arkadaşlar ben Taraftar kartta çalışıyorum tam olarak dağıtım başladığında size haber veririm.Çünkü ayın sonunda dağıtım pek de kesin değil.gerçi bir kısmı dağıtılmaya başladı..
Ayrıca kombine dağıtımı hafta içi 9-18 arası cumartesi 9-13.00 arası dağıtılmaktadr.Pazar günü dağıtım veya satış yoktur.
Taraftar kartta ise haftanın her günü (pazar dahil) satış ve dağıtım mevcuttur. Çipli kartların basımı tamamlanmıştır..
iyi günler
Seçkin Çelik
24-06-2008, 01:22
Kombinelerle ilgili gelişmeleri aşağıdaki başlıktan takip edebilirsiniz.
http://www.1907unifeb.org/forums/showthread.php?t=9783
Saygılar
Tribün Komitesi
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.