Orijinalini görmek için tıklayınız : PSV Eindhoven - Fenerbahçe
Yaşar Çalık
01-12-2005, 12:56
* arkadaslar bılıyorum daha 5 gun var ma dusunmeden edemıyorum...
psv macı bu sezonkı en onmelı macımız konumuna geldı.... *
* *takımımıza trabzon macında trıbundekı yerımızı alıp onlara cok ama cok guvendıgımızı gostermemız lazım futbolcuları sız hollanadaya gıder yener gelırsınız havasına sokup barı uefa yolunda devam edelım... *
* * * * hem bu sene aksılık olmassa uefa kupasını alır bazı takım taraftarlarını da susturmus oluruz.... *
* * * * * * * * * * * arkadaslar hep destek tam destek...
Yaşar Çalık
01-12-2005, 12:57
başlıkta FENERBAHÇE yi yanlıs yazmısım herkestern cok cok ozur
Yiğit Arın
01-12-2005, 13:21
başlıkta FENERBAHÇE yi yanlıs yazmısım herkestern cok cok ozur
İlk mesajın sağ üstündeki "düzenle" butonuyla düzeltebilirsin.
Ufuk Peker
01-12-2005, 14:00
Önem açısından uefa mı ligmi deseniz lig derim(şampiyon olup seneye tekrar cl katılmak için)ama eğer götürebilirsekte her iki kulvarda olmanın da getireceği çok dezavantaj olmazsa eğer iksinde de mücadele edelim derim.1-2 geçiyor içimden
Arif Şahin
01-12-2005, 15:17
psv nin 5 maçta toplam 2 golü var! ama evlerinde henüz gol yemediler. istatiksel olarak çok ilginç bi takım. yalnız evlerinde kazandıkları 2 maçta da erken gol bulup, kapandılar. bu kez kazanmak zorundalar. ilk devreyi, gol yemeden atlatırsak, galibiyete ulaşabiliriz.
Arif Şahin
01-12-2005, 15:20
istatistiksel demek istedim,diyemedim
Serkan Özen
01-12-2005, 16:57
En güncel maçımızı oynamadan, daha sonraki maçlar hakkında başlık açmak takip etmeyi zorlaştırıyor. Lütfen bu konuda biraz daha hassas olalım. Önem olarak PSV Eindhoven maçı daha önemli gibi görünse de önce Trabzonspor maçı...
Ayrıca maç Fenerbahçe - PSV Eindhoven maçı değil PSV Eindhoven - Fenerbahçe maçı
Murat Bıçakçı
02-12-2005, 13:10
psv nin 5 maçta toplam 2 golü var! ama evlerinde henüz gol yemediler. istatiksel olarak çok ilginç bi takım. yalnız evlerinde kazandıkları 2 maçta da erken gol bulup, kapandılar. bu kez kazanmak zorundalar. ilk devreyi, gol yemeden atlatırsak, galibiyete ulaşabiliriz.
BENDE ARİF ARKADAŞIMA KATILIYORUM EĞER İLK YARIYI GOL YEMEDEN KAPATIRSAK BİZ O MAÇI ESİNLİKLE ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Forum Yönetimi
02-12-2005, 14:52
BENDE ARİF ARKADAŞIMA KATILIYORUM EĞER İLK YARIYI GOL YEMEDEN KAPATIRSAK BİZ O MAÇI ESİNLİKLE ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Değerli üyemiz,
Forum kurallarımız gereğince;
''Tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak ve konu başlığı açmak yasaktır. Konu başlıkları etrafında, yıldız, çizgi gibi işaretler ve gereğinden fazla ünlem kullanılamaz.''
Mesajınızda kullandığınız ifadelerle bu kuralı ihlal ettiniz.
Lütfen forum kurallarına uyunuz.
1907UNIFEB - Forum Yönetimi
Ali Yılmaz
03-12-2005, 12:36
FENERBAHÇE
almalıyız bu maçı mutlaka lige dönmek istemiyoruz.. :(
Şabettin Doğan
03-12-2005, 13:36
bu maç bizimdir.alıcaz ve milan sonrası ağzı açılanları nasıl susturduysak hamsi maçı sonrası ağzı açılanlarıda susturucaz.
Emre Bağlı
03-12-2005, 13:51
bu maç bizimdir.alıcaz ve milan sonrası ağzı açılanları nasıl susturduysak hamsi maçı sonrası ağzı açılanlarıda susturucaz.
bizde takilacak kapak çok ;)
kazanmamiz için kesinlikle gol yemememiz lazim.rakibe çok gol atamayiz diye düsünüyorum.ama gol atacagimizdan eminim.yemezsek maç bizim...
Kerem Çalkılıç
03-12-2005, 16:39
Yenilsek de canları sağ olsun. Ama yenerlerse de büyük başarıdır.
Yusuf Sünbül
03-12-2005, 18:50
Yenilsek de canları sağ olsun. Ama yenerlerse de büyük başarıdır.Haklısın,canları sağolsun,Hani UEFA ya kalırsak ne güzel olur değilmi?İçimden geçen sonuç 0-1.
Kayhan Özturk
04-12-2005, 01:08
bizler inandık onlarda inanırsa 1-2 alırız
Onur Aloğlu
04-12-2005, 02:07
zor...
imkansız değil...
Mustafa Kaplan
04-12-2005, 03:52
Afellay, DaMarcus Beasley, Mika Väyrynen, Michael Ball ve John de Jong sakat. Digerleri hakkında net bir bilgi yok ama Afellayın oynaması zor gorunuyor. Kaynak: PSV resmi site.
Lucius sakatlıktan yeni cıktı. cocu ve lucius bence psv savunmasının ve oyun planının temelini olusturacaklar.
Kurt hoca hiddink eminim su anda takımını havaya sokmak icin her yolu deniyordur. Bu sefer kırmızı kart olmayacak cunku onların sahası -biz dikkat etmeliyiz- bu yuzden zorlu bir maca hazır olmalıyız. ilk yarı amacımız gol yememek olmalı. Psv de kazanmak zorunda fakat her turlu yenilgide grubun sonuncusu konumuna duseceklerini bildiklerinden baskı kurmaya ve ilk yarı gol atmaya calısacaklar. eger golu erken bulamazlarsa kontrollu oyundan vazgececeklerdir. Bu surede biz de elmize gelen fırsatları degerlendirmeye calısmalı ve kesinlikle ilk golu atan taraf olmalıyız. aksi takdirde isimiz zor.
psvnin gol yollarında etkisiz oldugu bir gercek. yalnız bizim de gereksiz gol yeme hastalıgımız var. sonucu gorecegiz, umarım lehimize olur.
Hasan Muradoğlu
04-12-2005, 12:09
kuralar çekildiğinde bu grupta 3. olup uefaya gideriz diye düşünmüştüm.bir üst tura çıkmak çok güzel olurdu ama nasip değilmiş.artık psv yi yenip uefa ya gitme vakti ve takımda bu potansiyel var...
Kenan Şen
04-12-2005, 19:53
bu maçı alırız gibime gelio çünkü trabzon beraberliği bi ders oldu aslında çok fazla rehavete kapılma olmuştu hem futbolcuda hem taraftarda ben de bu maçı tarihi farkla alırız diodum ama olmadı bence FB bu maça baya bi motive olmuş ve hırslanmış bi şekilde çıkacak ve maçı alıcaz bu kadar kesin konuşuorum ama gol biraz geç gelcek...
Ahmet Demir
04-12-2005, 22:37
k-a-z-a-n-m-a-m-ı-z l-a-z-ı-m..!
Bu sene yine şampiyonuz, bari bir iki avrupa maçı daha oynayalım...
Haydi Fener..!
Sercan Okur
04-12-2005, 23:49
Fenerbahçemizin 06.Aralık.2005 Salı akşamı PSV Eindhoven ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi E grubu son maçını Fransız hakem Eric Poulat yönetecek. Philips Stadı'nda TSİ 21.45'de başlayacak olan karşılaşmada Fransız hakemin yardımcılıklarını, yine aynı ülkeden Nelly Viennot ve Lionel Dagorne yapacak. Karşılaşmada, Philippe Kalt da dördüncü hakem olarak görev aldı.
bayan olan yardimci hakem Nelly Viennot ;)
http://img200.imageshack.us/img200/3397/917212961133707418065scheidsre.jpg
Çağlar Çağatay
05-12-2005, 02:54
avrupada devam etmemiz lazım türkiyeye çoook fazlayız...
Gökçe Cangüzel
05-12-2005, 11:15
kesinlikle yenmeliyiz ama bu oldukca zor olacak çünkü şu anki psv istanbuldaki psv değil ve iyi futbol oynuyolar
Celal Tunalıoğlu
05-12-2005, 11:43
PSV kendi sahasındaki CL dahil tüm maçları kazandı..
Lig: 8 maç 8 galibiyet Attığı 18 gol, yediği 1
CL: 2 maç 2 galibiyet Attığı 2 gol, yediği 0
Adamlar toplam 10 maçta 20 gol atıp 1 gol yemiş..
--------------------
Antuda verilmis bu istatistik..
Aklıma 96'daki Manchester macı geldi bi an..
Hani diyorum,belki.. ;)
Bizler inandık,siz de inanın..!!
Cafer Demirtaş
05-12-2005, 12:03
çok zor birşey olacak ama inşallah olur .neden olmasın.anelka real madrid,arsenal ve liverpool lu anelka gibi veya ilk maçtaki gibi oynarsa yeneriz.belki de yine penaltıyla alexle kazanacagız.haydi fenerbahçe al su uefa yı sussun.2000 in aslanları
Aycan Yağanoğlu
05-12-2005, 15:32
berabere kalmanın kimseye yaramadığı bi maç.Böyle bi maçı deplasmanda oynamak kesinlikle çok büyük dezavantaj.Fenerbahçe defansta hata yapmadığı sürece her an maçı lehine çevirebilir ama defansımız bildiğimiz gibi olursa...
Gülşah Deniz
05-12-2005, 16:26
defansımız hata yapmazsa ,nobre trabzonda attıgı gollere devam ederse neden olmasın tamam psv dıslı rakıp olabılır fakat fenerbahcemız avrupa devam etmek ıcın bu macın onemını bılıyoo.bence bız bu macı alır ve avrupada devam ederız .
Yusuf Sünbül
05-12-2005, 17:29
0-1 Anelka.Benim gönlümden geçen bu;tek alternatifimiz galibiyet.inşallah şans bizden yana olur.Fenerimize Başarılar dilerim.
İbrahim Arslandoğan
05-12-2005, 19:06
gercekci olmak gerekirse fenerbahcemizin formasini hak etmeyen oyuncular oynadıkca avrupa da basarılı olamayız.yarında bu husrana ugrayacagiz.psv bizi zorlanmadan yanecek ve bu benim cok zoruma gidiyor.bilmem daum un zoruna gidermi!
İbrahim Arslandoğan
05-12-2005, 19:09
defansımız hata yapmazsa ,nobre trabzonda attıgı gollere devam ederse neden olmasın tamam psv dıslı rakıp olabılır fakat fenerbahcemız avrupa devam etmek ıcın bu macın onemını bılıyoo.bence bız bu macı alır ve avrupada devam ederız .
bizim defansımızın hata yapmadigi mac mi var?fenerbahcemiz her macin onemini biliyor ama hic bunu sahada yansitmiyor.daum milana yenilgiyi kalite farkına bagladi. o zaman neden alex ,anelka gibi dunya yıldızlarini transfer ediyoruz?bizim yedek sanli yedek kadromuz bile sampiyon olur bu ligde..
Erdinç Zaman
05-12-2005, 21:43
Yarın guzel bir galibiyetle UEFA kupasına gideriz.İşallah şans bizden yana olur.
Mustafa Kaplan
05-12-2005, 22:02
Beni en çok korkutan şey istatistikler.Karşımızda 97/98 yılından beri aralıksız bu lige katılan bir takım var.29 maçlarında 16 galibiyet 6 beraberlik 7 mağlubiyetleri var.Tabii bu iç saha istatistikleri.7 sene üstüste gruptan çıkamamışlar ve geçen sene ilk defa çıktıklarında da yarı finalin yolunu bulmuşlar.Bir başka ayrı mesele de evlerinde son 10 maçta yenilgileri yok.Son 8 maçın 7sinde bir gol atmışlar evlerinde ama yedikleri gol sadece 3.Rakamlar esasında korkutucu durumda ama futbol her zaman istatistiklere bakmaz.Sabırlı bir oyunla PSV'yi yenebiliriz.Oyun mantalitemiz açısından Schalke ve Milan bize ters gelen iki takım tipiydi ama PSV konusunda iş farklı.Tek sorunumuz kazanmak zorunda olanın sadece bizmişiz gibi algılanması.
PSV gecen seneki gucundeymis gibi dusunursek kesinlikle hata yaparız. Adamlar artık buyuk degiller cunku butun buyuk oyuncuları gitti. Dahagecen sene ilk onbir oynaya tam "7" futbolcuları bu sene yok. Ama hala buyuk gibi dusunup buyuk gibi oynuyorlar. Milanla aramızda kalite farkı var fakat PSV ile aramızda o kadar fark yok kalite olarak. Yalnız bizim oyuncularımız buyuk maclarda cok fazla hata yapıyorlar.
Kendisini kanıtlarcasına calım atmaya calısırken topu kaptıran tuncay ya da rakibin on metre bacagı varmıs ve topu kapacakmıs gibi hemen kaleciye donen deniz.. Eminim rakibe herhangi bir anadolu takımı forması giydirsek su anda bunları dusunuyor olmazdık..
Yiğit Arın
05-12-2005, 22:07
...ruhsuz oynamazsak en azından yenılmeyız,5 macta 2 gol atmıspsvyı de bu kadar gozde buyutmemek gerek...
Yine böyle istatistiklere takılırsak sonumuz hüsran olur, düne kadar eurosportun saçmasapan top clubs sıralaması mı neyse onda şu sıradayız, işte CL'nin en çok gol atan bilmemkaçıncı takımıyız diye övüne övüne buralara geldik. Geçen sene defans kötü derken, istatistiklere bakarsak en az golü biz yemişiz diye görmezden gelenler, gs'dan 5 gol yiyince yok olmuşlardı. Demek istediğim odur ki istatistiklere bakalım, takip edelim ama onlar üzerinden yorum yapmayalım. Şimdiye kadar 2 gol atabilmeleri bize gol atamayacakları anlamına gelmez.
Ha PSV'den kötü bir takım mıyız, hayır. Ama bu son birkaç maçtır süren (gs maçı hariç) ruhsuz ve boşvermiş futbolla beraberlik bile mucize olur. Umarım oyuncularımız ve Daum maçın öneminin gerçekten farkındadırlar ve yapabileceklerinin en iyisini yaparlar. Ondan sonra da gerisi gelir inşallah.
Serkan Özen
05-12-2005, 22:46
http://www.soccerway.com/national/netherlands/eredivisie/2005-2006/regular-season/tables/home
Bence en korkutucu tablo bu.
PSV bu sezon oynadığı maçlarda Phillips Stadı'nda sadece 1 gol yemiş. Şampiyonlar Ligi de dahil. Gol yememeyi bilen bir takım. Gol atmayı başarırsak galibiyeti korumak nispeten daha kolay olur ama ilk golü yersek de şansımız bitme noktasına gelir diye düşünüyorum. Galatasaray maçı bu maça tam bir örnek niteliğindeydi ve kazandık ama Treabzonspor maçında da bir hayli kötüydük. Umarım toparlanabilir ve ihtiyacımız olan galibiyeti alabiliriz.
Volkan Peri
05-12-2005, 23:12
Bu maç Tuncay ın maçı olucak bence ilk 30 dk oyunu iyi kontrol edersek Tuncay hayatının futbollarından birini oynayabilir. Mantığımda duygularımda maçı kazanmaya daha yakın takım olarak bizi gösteriyor. Umarım haklı çıkarım çokta keyifli olur böle bi galibiyet harika olur
Murat Bıçakçı
05-12-2005, 23:35
yarın çok büyük bir gün FENERBAHÇEMİZ allahın izniyle psv yi yenecek ve uefa kupasına katılacağız ve ben buna gönülden inanıyorum eğer uefa ya kalırsak ben bu kupayı kaldırırız diye düşünüyorum inşallah herşey istediğimiz gibi gider ve geceli gündüzlü eğleniriz
Faruk Can
05-12-2005, 23:42
PVH ANTRENMANDA !
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Philips Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
Fenerbahçe'nin son çalışmasını, Hollandalı eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk da izledi.
Van Hooijdonk, çalışmanın bitiminde eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi ve yarınki maç için onlara başarılar diledi.
Van Hooijdonk'un, antrenman sırasında, tribünde biraz üst tarafında oturan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile herhangi bir diyalogunun olmaması dikkat çekti.
Burhan Günarslan
06-12-2005, 00:00
Van Hooijdonk'un, antrenman sırasında, tribünde biraz üst tarafında oturan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile herhangi bir diyalogunun olmaması dikkat çekti.[/i]
şimdi eski defterleri açmanın manası yok basın zaten kıldan nem kapıp ortalı geriyor
Burhan Günarslan
06-12-2005, 00:08
şimdi yarın rakibin hırslı atak oyununu bozmalıyız ki onları strese sokup daha çok atak yaptıkları zaman biz kontra ataklarda gol bulabilirsek hiç yoktan girdiğimiz pozisyonları bile gole çevirirsek bu maç bizim lehimize olur
Burhan Günarslan
06-12-2005, 00:29
psv, kendi evinde, seyircisi önünde, çok atak yapabilen bir takım değil! senin alnını karışlarım ;D
adamlar şuan kendi liginde lider ve kendi evinde oynadığı bütün maçları kazanmış ve sadece 1 gol yemişler ve milan ve schalkeyi yendiler
Burhan Günarslan
06-12-2005, 00:49
defasımız her zamanki gibi S.O.S. veriyor
yahu boşuna laf üretme gece vakti atak oynuyor dediysek 90 dakika oynamıyorlar herhalde adamların ligte attıkları gol ve yedikleri gol sayısına bi bak
Bahtiyar Güdürü
06-12-2005, 03:20
insallah alicaz biz bu maçı ÇOK UMUTLUYUM
Serkan Özen
06-12-2005, 03:32
PVH ANTRENMANDA !
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Philips Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
Fenerbahçe'nin son çalışmasını, Hollandalı eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk da izledi.
Van Hooijdonk, çalışmanın bitiminde eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi ve yarınki maç için onlara başarılar diledi.
Van Hooijdonk'un, antrenman sırasında, tribünde biraz üst tarafında oturan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile herhangi bir diyalogunun olmaması dikkat çekti.
Zamanında casus ilân edilen kişi değil mi bu?
Bizi seviyormuş galiba...
Bahtiyar Güdürü
06-12-2005, 03:37
OOOOoOoOo pierreee van hooijdonkkkkkkkkk
o bambaşkaydı insallah bir gün FENERBAHÇEYE yine gelecek
Burhan Günarslan
06-12-2005, 13:26
evet bizi tek başına şampiyon yapan kişi o böyle mi oldu şimdi
Gülşah Deniz
06-12-2005, 16:10
turkler hollandalılarla yaptıgı 7 macı almıs ve bunların 4 u psv karsısında .o yuzden bunu devam ettırmek ıcın bu macı alıcazz.:)
Murat Karaman
06-12-2005, 16:35
yenip uefa kupasını alma yolunda ilk adımı atacas ;)
Burak Tuzlu
06-12-2005, 16:50
:ouefa kupasımı ;) bencede güsel olur ;D
Ahmet Mirzaloğlu
06-12-2005, 17:11
Casusluk yapmamışmıydı zaten,hala neyini savunuyorsun??
Serkan Özen
06-12-2005, 17:26
Fenerbahçe Uganda Ligi'nde oynuyor değil mi Fenerbahçe'nin bilgisini PSV'ye taşıyacak. Guus Hiddink de dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri değil zaten Fenerbahçe'yi takip etmeyecek sadece Pierre van Hooijdonk'un ulaştırdığı sallanan (iddia edilen demek bile saçma) taktiklere güvenecek. Casusluk yaptığı için antremana geldi değil mi?
Savaş Özmen
06-12-2005, 19:15
TemizLİGçiler e inat;25 milyon için bu maçı alın... >:(
Kerem Çalkılıç
06-12-2005, 19:26
Ya şimdi PVH polemiklerine girmenin manası yok.
Maça gelince, işimiz zor ve benim nedense fazla inancım yok kazanacağımıza dair. Belki de yenilirsek fazla üzülmemem için böyle düşünüyorum. Neyse 2 saat 15 dakika kaldı maça. Umarım kazanırız. Aslında oyuncularımız hırslı oynarlarsa kazanmamamız için fazla da bir sebep yok...
Serkan Özen
06-12-2005, 20:16
Daha önce 3-0 yendiğimiz bir takımı yenmek neden bu kadar zor görünüyor çoğumuza? Tamam güçlü bir rakip ama bu tür umutsuz yorumlar yapmayı gerektirecek bir Milan bir Juventus bir Chelsea veya Bayern Münih değil. Lütfen inanalım. Yeniledebiliriz ama bu kesinlikle PSV'nin maçın mutlak favorisi olmasından değil takımımızdan kaynaklanır. Ama sonuç ne olursa olsun onlara desteğimiz tam.
Başkaları gibi rakibinin başarısızlığıyla mutlu olmak yerine en azından kendi sevincimizi de hüznümüzü kendimiz yaratıyoruz. Fenerbahçe ile sevinmek ne kadar güzelse Fenerbahçe ile üzülmek de o kadar anlamlı bence.
Onur Bilgin
06-12-2005, 20:29
yorumsuz !!!!!!!!!
Onur Kalender
06-12-2005, 20:49
PSV maçı Kadromuz
Volkan
Serkan
Önder
Fabio
Ümit
Appiah
Marco
Tuncay
Alex
Anelka
Nobre
Kaynak: uefa.com
Celal Tunalıoğlu
06-12-2005, 21:07
Kadro güzel bence..
Ya herro ya merro..
Emre Bağlı
06-12-2005, 21:24
allahim yarin çok güzel bir gün olsun...
Celal Tunalıoğlu
06-12-2005, 22:33
Sanssız bir ilk yarıydı..Psv'den assağı kalır bir tarafımız yok sahada,fazlamız var..
Bir anlık bosluktan gol buldular..
İkinci yarı da erken gel bir gol cok sey değistirir..
Sarp Çağlar
06-12-2005, 22:38
az kaldı gol gelio.. görür gibiyim anelkanın tribünlere koştuğu anı. 2-1 alıcaz!!
Emre Bağlı
06-12-2005, 23:37
az kaldı gol gelio.. görür gibiyim anelkanın tribünlere koştuğu anı. 2-1 alıcaz!!
olmadi be renkdas.napalim canlari saolsun...
Celal Tunalıoğlu
06-12-2005, 23:37
Canımız sağolsun..
Çağrı Özmen
06-12-2005, 23:39
ilk yarı çok iyi bi oyun vardı,ikinci yarı harbiden kötü oynadık,ama gerçekten maçı etkileyen bir insan vardı,hakem hakem hakem,allah kahretsin,kör şeytanından bulsun
bizimde canımız saolsun...
Ömer Birdal
06-12-2005, 23:42
sağlık olsun...
bide günün anlam ve önemine binaen şu tezahüratı söyleyebiliriz..
"boşver ;) uefa yı canın ;) saolsun , oynayın bu takım şampiyon olsun.."
Gülşah Deniz
06-12-2005, 23:45
hakem saolsun macı katlettı tewk basına macın seyırını degıstırdı sankı eındoven 11 degılde 12 kısı oynadı bence bız eındoven dan daha ıı top surduk fakat onlarda kanatları gayet ıı kapattılar.Bu seferlık olmadı canımız saolsunnnn
Alper Çakır
06-12-2005, 23:49
Maçı hakem katletti. O penaltı nasıl verilmez? Kabak gibi ortada olan pozisyon var. Adam topu resmen eliyle indiriyor. Robert denilen sol kanat oyuncusu 2 kere 2. sarı kartı hak etti. Ama hakem yine GÖRMEDİ. cocu'nun Serkan'a atmaya çalıştığı uçan tekmeye sarı kart veren hakemin UEFA'da maç yönetmeye hakkı yoktur. Bir oyuncuya daha kasten ne yapılabilinir?
Ama ikinci yarıdaki o ruhsuz futbola ne demeli? Rakip kapandığında kilidi açacak oyuncu kim? Anelka mı yoksa Mehmet Yozgatlı mı?
Avrupa macerası sona erdi. Ne konuşsak hikaye. Bundan sonra lige bakacağız. Daum'u daha eleştirmiyorum sezon sonuna kadar Allah'a havale ettim. Sezon sonunda görüşelim Herr Daum'la.
Not: psv'li philip cocu'ya ve hakeme bilinen bütün küfürleri ediyorum.
Celal Tunalıoğlu
06-12-2005, 23:53
Anelka'ya bir mesaj verdi Daum sanırım..
Vazgecilmez değilsin gibi..
Artık ANelka'nın da kendine gelmesi lazım..
edit:sakatlanmıs anelka.. ::) :)
Gözde Molla
06-12-2005, 23:54
Psv hakeme teşekkür etmeli çünkü bu maç ta hakemsiz bu galibiyeti alamazlardı.Hatta iyi mücadele ettik istekliydik ama ben bu maçta şunu gördüm ki çok basit hatalar yapılıyor.Yapılmamalı ,artık kademe anlayışı oturmalı,saçma sapan yani zorlasan yapamayacağın pas hataları yapılmamalı top kaleye giderken hamle yapılmalı topa bakılmamalı..vs
Ama herşeye rağmen iyi mücadele vardı yani kimseye kızmak ya da suçlu bulmak istemiyorum bu seferde olmadı canları sağolsun ama ben daumun yaptığı bir harekete mantıklı bir açıklama da getirebilmek istiyorum artık:(
Arif Kocamanoğlu
06-12-2005, 23:54
o hakemi bize vereni ben napıyım şimdi...Hepsinin Allah belasını...... bu kadar olur yaa....resmen 12 kişi oynadılar...bi forma giymediği kaldı hakemin.....yazıklar olsun avrupasına da fifasına da uefasına da....topunun kökünü kazıyım....
Göktuğ Güllüce
07-12-2005, 00:08
ya biz ligimizde hakemlere rağmen kazanmaya alışmış bir takımız.eğer rakibe 3 pozisyonda 2 gol şansı veriyorsak suçu hakemden çok kendimizde aramamız lazım.tabi bu benim düşüncem ve herkesede saygım war.bence suçlu saha ortasındaki değil,saha kenarındaki!!!
Ömer Yağanoğlu
07-12-2005, 00:18
Ne alakası var çıksın o mu gol atsın?2 forvetin sakatlanıyor hem kim ne derse desin kardeşim bi yere kadar bizim gücümüz de,çok güzel kadro çıkardı Daum,olmadı gücümüz yetmedi..
Gözde Molla
07-12-2005, 00:26
Bir de ben elimizdeki futbolcu kalitesini kullanamadığımızı düşünüyorum.Ya kaliteli futbolcularımız var kendilerini gösteremiyorlar yıldız olamıyorlar gerektiğinde neden bu anlamıyorum.Taktikten mi formsuzluktan mı ? bir sebebi olmalı...
Başar Kantar
07-12-2005, 00:35
Eveeeeeeeeet Daum karşıtları gözünüz aydın kına yakın sonuncu olduk eleştirilere devam ben anlamıyorum adam daha ne yapsın takım tam kadro bu kadroyla ne iyi maçlar çıkardık bugün ün o günden farkı ne acaba yoksa Daum bugün kötü oynayın diyemi taktik verdi hahaha çok komik dimi ben sadece Daum karşıtlarının gözü aydın diyorum hadi sevinin Fenerbahçem yenildi o hakem denilen müsvette sayesinde artık o adama hiç bişey dmiyorum sinirimden ağlıyacağım çünkü beni çıldırttı...son olarak futbolcuları mücadelelerinden ve sabırlarından dolayı kutluyorum...valla ben olsam herhalde tekme tokat girerdim o hakeme helal olsun iyi dayandılar çünkü onlarda ter akıtıyolar emeklerini yiyen bir adama karşı gelmek hakları yani...
Baran Kutlu
07-12-2005, 00:41
iyi güzel de anelka sakatlandıgı icin cıktı.bunu da dipnot olarak belirtiym..
Burhan Günarslan
07-12-2005, 00:47
Anelka’yı neden çıkardığını açıklayan Alman hoca, Maalesef her zaman bende olmuyor değişiklik kararı. Anelka’nın sakatlık sorunu vardı. Sakatlığı nedeniyle devam etmesi mümkün değildi. Aynı şekilde Nobre’de sakatlık nedeniyle çıktı. Oyuncu sakatlanıp çıkmak isteyince yapacağınız bir şey yok” diye konuştu
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2086
Baran Kutlu
07-12-2005, 00:48
Eveeeeeeeeet Daum karşıtları gözünüz aydın kına yakın sonuncu olduk eleştirilere devam ben anlamıyorum adam daha ne yapsın takım tam kadro bu kadroyla ne iyi maçlar çıkardık bugün ün o günden farkı ne acaba yoksa Daum bugün kötü oynayın diyemi taktik verdi hahaha çok komik dimi ben sadece Daum karşıtlarının gözü aydın diyorum hadi sevinin Fenerbahçem yenildi o hakem denilen müsvette sayesinde artık o adama hiç bişey dmiyorum sinirimden ağlıyacağım çünkü beni çıldırttı...son olarak futbolcuları mücadelelerinden ve sabırlarından dolayı kutluyorum...valla ben olsam herhalde tekme tokat girerdim o hakeme helal olsun iyi dayandılar çünkü onlarda ter akıtıyolar emeklerini yiyen bir adama karşı gelmek hakları yani...
yazınıza kısmen katılıyorum ama dauma yöneltilen elestirilere de katılmıyor degilim.ayrıca futbolcuların hakeme tekme tokat girmemelerinin nedenini maalesef yıllardır Fenerbahcemizde ekSik olan ruhsuzluga baglıyorum..hepimiz Fenerbahceliyiz.bu takıma asıgız ama topcular bunu hak etmiyor.renklere asıgız,topculara degil!!
Şabettin Doğan
07-12-2005, 00:49
daum düşmanlığı fenerbahçe sevgisinin önüne geçmiş olanlar haydi yüklenin bakalım nereye kadar yükleneceksiniz.
daumun gitmesinin ne demek olduğunu kavrayamayanlar gönderin bakalım...
asın kesin bugün sizin gününüz ne de olsa; anti-daumcular kaybetti daum oleyy oleyyy nidalarıyla inletin her yeri...
Arif Akdemir
07-12-2005, 01:20
walla ne denir bilmiyorum kadro güzel(en azından 3tane dünya starı war) teknik adam iii taraftar süper biz neden avrupada başarılı olamıyoruz anlamıyorum ama canımız sağ olsun!! ligde 3. şampiyonluğumuzu alalımda üst üste başarı gelicek inş....
Serkan Özen
07-12-2005, 10:24
Anelka’yı neden çıkardığını açıklayan Alman hoca, Maalesef her zaman bende olmuyor değişiklik kararı. Anelka’nın sakatlık sorunu vardı. Sakatlığı nedeniyle devam etmesi mümkün değildi. Aynı şekilde Nobre’de sakatlık nedeniyle çıktı. Oyuncu sakatlanıp çıkmak isteyince yapacağınız bir şey yok” diye konuştu
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2086
Anelka çıkmasaydı da o kadar başarılı kapanan PSV defansına karşı etkili olamazdı zaten. Bunu maçın başından çıktığı ana kadar da gördük. Kendisine boş alan bırakmayan takımlara karşı Anelka o kadar da etkili bir silah değil malesef. Kafa toplarını alan, sırtı dönük oynayan Nobre de çıkınca gardımız tamamen düşmüştü zaten. Ama ne olursa olsun
Haydi bastır şanlı Kanarya
Ölümüne saldır Kanarya
İki kupayı, getirin bize
Canımızı verelim size
Yusuf Sünbül
07-12-2005, 12:32
*Maçın ikinci yarısını seyretme imkanım olmadığından ilk yarıda'ki iyi futbol beni umutlandırmıştı ama Görünen o ki Yine haçlı seferleri başlatıldı Avrupada.Bu maç olsun Milli maç olsun Hakemler maçı alıp götürdüler.Ne yapalım Hakemi de Fifa ve uefa'yı da yenecek bir takım ve ekip yaratılmadığı(Bizim TFF de imkan vermediği) sürece yapılacak bir şey yok.Tek umudumuz Lig ve kupaya sarılmak,onuda TFF ve MHK engellemezse!
* Yazılanlara bakıldığında Daum karşıtları kına yakın gibi laf edenlere diyorum ki;Kadromuz iyi,yenmemiz gereken maçı herşey'e rağmen alamamışsak,Yıldızlarımız sadece iki yıldızı olan PSV ile başa çıkamadı ise,Bir anlamda Bir takım taktik ve oyun hataları ile maçı kaybetmişsek Daum'u masum gösteremeyiz.
* Hakemlerin maçı katletmesinin yanında Futbolcular ne kadar suçlu ise Daum'da okadar hatalıdır.Daumu eleştirmenin neresi yanlış,Daum'u masum göstererek Bilinen gerçekleri gizlemek demektir.Bakın herkes iyi veya kötü *yönleri tespit etmiş,Burada kimse cahil değil,ve kimsede kimseye KINA yakma hakkına sahip değil.Forum'a seviyesi düşük açıklamalar yapmaya da hakkı yoktur,Herkes gördüğü eksik ve hataları açıkça belirtebilmeli,eleştirilerini yapabilmelidir.
* *Sezon başında Başkanımız,Daum'un istediği hangi futbolcuyu almadı,elindeki futbolcuların kapasitesini bir yıl önceden bilen Daum,C.Ligine yeterli kadro olmadığını bilmiyormu idi,Transfer yanlışlığı Daum'un hatasıdır,Elindeki futbolcuları yerinde kullanamayarak,Tercih hataları Daum'un Dahiliğidir.İstikrar adına Daum 10 yıl daha başımızda kalsa Biz Türkiye liginden öteye gidemeyiz.
* * Şampiyonlar liginde Başarılı olabilmemiz için;Yabancılarının hepsi kaliteli,yerli oyuncların Ruhsuz oynamadığı ve FB:ye 3 numara küçük gelen Bir Teknik adamsız Bir takım yaratılmalı.Evet bizi Türkiye artık kesmiyor,Avrupada başarı gelmediği müttetçe de Bizi Türkiyedeki başarılar mutlu edemiyor artık.Artık ezik rakiplerin ima'lı bakışlarına,bizimle alay etmelerine dayanamıyorum,Bizim 6s'ın avrupa başarısını geçmediğimiz sürece Bizler huzur bulamayız.
* *Bundan sonrası bizler için hayırlı olur inşallah,Bu düşüş Bizim Ligimize yansımaz umarım.Başarılar dilerim.
Kerem Çalkılıç
07-12-2005, 14:46
Hakem kötüydü ama yine de yeteri kadar iyi oynayamadığımızı düşünüyorum. Ama bunda bir suçlu aramamıza gerek yok. Sonuçta PSV ile oynadık, boru değil. Kazanmamız çok da yüksek bir ihtimal değildi. İlk maçta 3-0 yenmemiz durumu kolaylaştırmıyor maalesef. Bir kere yendik diye hep yeneceğiz anlamı çıkmaz.
Neyse, sonuçta arka arkaya 2. kez ŞL'ye gitmiş olduk. Daha önce bu olmuş muydu? Gerisi de gelecek. ;)
Bilal Aktan
07-12-2005, 17:38
*Yoksa 2 seneye kalmaz besıktasa gıder.
bence 2 yıla kalmaz sakaryaya gider. bejeke bile onu bu halde almaz. bence takımdaki çoğu oyuncumuz insiyatif kullanmıyor gerekli futbol zekasını sahaya yansıtmıyor. ezbere oynuyoruz ezbere. milanoda yenilen son iki gol,schalkede yenilen 2 gol,milandan yenilen 4 gol,dün yediğimiz 2 gol hep bireysel hata, hep ezbere oynama... dün psv'nin yaptığı müdafaya dikkat edin anelka birini geçti diğeri geldi bir türlü içeri dalamadık niye adamlar savunma yapmayı biliyor ondan ki savunma göbekleri çok zayıf olmasına rağmen takım halinde mükemmel kapandılar. tabi bir de 17 18 yaşındaki oyuncularının performansı. bizim oralara gelmemiz için çok mücadele etmemiz gerek çok
Emre Akça
07-12-2005, 17:53
Bu topicteki yazılar çok komik maçın bitimiyle beraber herkes yazmış daumu sevmeyenler kına yakın diye :) daha kimse eleştiri yazmamış dur bi yazsınlar ondan sonra suçla :). Biz alıştık bunlara geçmişten farklı olan tek şey iki defa üst üste cl ye katıldık.
Mustafa Kaplan
07-12-2005, 18:20
"Canları sağolsun"
Duygularımızı en iyi ifade eden cumle bu. Grupta herkes basladıgı sıralamada bitirdi, surpriz yapabilecek fırsatlar elimize cok az da olsa gecti ama biz onları degerlendiremedik. Heyecanımızın ve tecrubesizligimizin kurbanı olduk.
Buyuk takım olmak icin buyuk dusunmek lazım. Turkiye liginde biz nasıl korkmadan oynuyorsak, rakibimiz uzerimize geldigi zaman bile elimiz ayagımız tutulmadan paslasıyorsak PSV de avrupada oyle oynuyor. Biz de alısacagız bu duruma, once buyuk olmaya alısacagız. Transferle hemen büyük olunmuyor cünkü.
TD Daumun Fenerbahcemize katkılarını gormezden gelemeyiz, iki sene once bu vakitlerde Fenerbahce en kotu donemlerinden birini yasıyordu. Su anda ise rakiplerimiz bizim yerimizde olabilmek icin can atıyorlar.
Hakemle ilgili konusmayı dusunmuyorum. Renktaslar soylemiş ne soylenecekse. Dunya kupasına gonderilecekmis, bakalım orada kimin basını yakacak..
Gül Duman
07-12-2005, 19:34
ya bence bu maç şunu gösterdi Türk takımlarını yabancı
kapasitesi arttırılmalı.Anelka ile Nobre gitti onların yerine Mehmet Yozgatlı ile Semih Şentürk geldi.gerçi hoş elimizde ki
kadrodan başka bişey çıkmazdı(Gerçi elimizde ki kadro türkiye nin en iyisi).o yüzden Daumun da psv karşısında pek yapacağı bişey de yoktu aslında.
gerçekten de hakemin üstünde bi tek forması eksikti.Allah cezasını wersin bariz penaltıyı vermedi.babaanneme göstersem o bile penaltı derdi.ya birinci golden önce Alexin giderken sewg
ili! adaşı tarafından çekilmesi we bundan sonra da hakemin dewam demesi gerçekten deli etti 25 milyon insanı.aslında o maçta Robertin de olmaması gerekiyordu.ama hakem amcası kıyıp gönderemedi.maçtan sonra gerçekten çoook üzüldüm.çünkü psv kim ya?biz onları burda,Kadıköyümüz de çimlere gömmüşüz.çıkıp da başkalarının desteğini alarak haketmeden maç kazanırsa insan burda üzüntüden werem de olur sinir den hasta da >:(
ama yine de herşeye rağmen FENERBAHÇE!!!!!!!!!!!!!!!!
Hakan Ateşler
07-12-2005, 19:41
daum'un bu maçı bizimkilere izletip bakın savunma böle yapılır demesi lazım,izlesin bizimkiler öğrensin biraz
Arif Akdemir
07-12-2005, 22:31
daum'un bu maçı bizimkilere izletip bakın savunma böle yapılır demesi lazım,izlesin bizimkiler öğrensin biraz
+19077
adamlar gerçekten çok güzel kapandı özellikle kanatları geçilmezdi nerdeyse ortadanda bişey yapamayınca sonuç ortada :-/
Hakan Yalçın
08-12-2005, 00:22
bu maç şunu gösterdi biz avrupa başarılı olacak bir takım değiliğiz(bence bu teknik ekiple).aslında oynadığımız cl de oynadığımız futbolun türkiye liginde oynadığımız futboldan pek bi farkı yok(gs maçı hariç).türkiyede de bize hücum eden takım bize rahatlıkla gol atabiliyor fakat daha sonra fener oyunu dengeleyip maçı kazanıyo çünkü karşısınki takım fener kadar kaliteli değil ve yıldızlarımızı durduracak güçleri yok(sezon başından beri çoğu maç böyle olmuştur).avrupada da bize gol atmak için gelen takım eninde sonunda golü atıyor ama biz avrupada maçı çeviremiyoruz çünkü bunu yapacak ne bir taktiğimiz var ne de bir düzenimiz.açıkcası ben daumla bundan fazla başarıda beklemiyorum 3 senedir başında olduğun takımın hala belirli bir taktiği ve düzeni yoksa söylecek fazlada bişey yok...
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.