PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hazırlıklar Bu Alemin Kralı

Erkan Menevşe
13-05-2005, 17:06
Bu sayfa da biz çömezlere ait olsun

Muzaffer Eken
20-05-2005, 04:25
haklısın ya :-)

Erkan Menevşe
20-05-2005, 12:02
doldurun abi gösterin hazırlıkların gücünü

Barış Özer
25-04-2006, 15:35
doldur doldur safları bos bırakmayalım arkayı "4"leyin:):D

Erdem Özdamar
23-09-2006, 14:41
bende geliim bari.bi sene boşunamı hazırlık okuduk.

Ahmet Gülbahar
16-10-2006, 21:16
acaba bu sene sonunda ingilizcem n e düzeyde olurr,çok merak ediom yaa:D

İlker Ustaoğlu
17-10-2006, 00:35
kardes hazırlık gibisi yok yaw sınıf olarak butunlesme organizasyon hersey hat safhada kıymetini bilmek lazım hem son sınıfta en kıdemli sen lluyorsun orası da ayrı mesele

Hakan Eren
29-08-2007, 16:19
hazırlık gençliğindenm bu sene bende..hayırlı ossun =P

Burçin Aygün
20-05-2009, 00:29
oley biz çömlerinde bir sayfası var

Yasemen Önder
20-05-2009, 00:56
acaba bu sene sonunda ingilizcem n e düzeyde olurr,çok merak ediom yaa:D
Aynı merak bende de var :D Ama artık çok sıkıldım hergün hergün ingilizce görmekten gına geldi :D Bitse de gitsek bitse de gitsek diyorum :D

Berk Akgünlü
20-05-2009, 02:34
Üniversite 5 sene hazırlıktan oluşsa tadından bitirilmez valla :D

Burhan Tektaş
24-05-2009, 02:21
valla benım unıde 5. yılım bu yıl hazırlıkda okudum :D:D
ben sımdı comezmıyım yoksa tecrubemıyım :D:D

Fuat Rıhtım
24-05-2009, 03:07
Üniversite 5 sene hazırlıktan oluşsa tadından bitirilmez valla :D

Şu 1 sene İngilizce görmekten bıktım, 5 sene boyu hazırlık olursa intahar ederim heralde :D

Görkem Güngör
24-05-2009, 14:06
pamukkale üniversitesinde bu sene hazırlık açıldı ve ben de üni de ilk hazırlık okuyanlardanım ama en güzel yanı bütün organizasyonlara katılmak.:D

Berk Akgünlü
24-05-2009, 17:43
Şu 1 sene İngilizce görmekten bıktım, 5 sene boyu hazırlık olursa intahar ederim heralde :D

Çok rahatım ama okula gitmek en son yaptığım işlerden biri arada uğruyorum öyle :) Gitmediğim maç katılmadığm organizasyon kalmadı Ankarada.. Hiç bitsin istemiyorum bu sene ya, profda yaklaşıyo :D

Abdullah Tabaktaş
24-05-2009, 17:45
valla benım unıde 5. yılım bu yıl hazırlıkda okudum :D:D
ben sımdı comezmıyım yoksa tecrubemıyım :D:D

sordugun hata kanka ;)

Eray Şen
24-05-2009, 21:03
hayat o kadar boş ki bazen oturmaktan yoruluyorum :D

Berk Akgünlü
24-05-2009, 21:50
hayat o kadar boş ki bazen oturmaktan yoruluyorum :D

e oturmak yorar normaldir :D

Yasemen Önder
24-05-2009, 23:36
pamukkale üniversitesinde bu sene hazırlık açıldı ve ben de üni de ilk hazırlık okuyanlardanım ama en güzel yanı bütün organizasyonlara katılmak.:D
Aynen bende :D AKÜ Fen Edebiyat Fakültesinede bu sene gelmiş hazırlık okuma zorunluluğu :D

Görkem Güngör
25-05-2009, 02:26
Aynen bende :D AKÜ Fen Edebiyat Fakültesinede bu sene gelmiş hazırlık okuma zorunluluğu :D
şansımız buymuş yasemen :D yapacak bir şey yok boş günlerin tadını çıkar

Fuat Rıhtım
25-05-2009, 02:49
Çok rahatım ama okula gitmek en son yaptığım işlerden biri arada uğruyorum öyle :) Gitmediğim maç katılmadığm organizasyon kalmadı Ankarada.. Hiç bitsin istemiyorum bu sene ya, profda yaklaşıyo :D

Devamlılık yüzde 90 olunca bir üniversitede, hazırlık okumak o kadarda zevkli olmuyor malesef..

Mine Keçeli
25-05-2009, 03:55
yazık olmuş ya %90 devam :(

Yasemen Önder
25-05-2009, 12:00
şansımız buymuş yasemen :D yapacak bir şey yok boş günlerin tadını çıkar
Evet :D Aynen öyle yapıp bol bol gezdim :D Zaten bitti 28inde son sınavımız.. :D
Devamlılık yüzde 90 olunca bir üniversitede, hazırlık okumak o kadarda zevkli olmuyor malesef..
Ooo bak o kötüymüş işte bizim 140 saat toplamda devamsızlık hakkımız..

Abdullah Tabaktaş
25-05-2009, 14:26
[B][I]Ooo bak o kötüymüş işte bizim 140 saat toplamda devamsızlık hakkımız..
ne guzel yaa bızde 114 sattı ucu ucuna anca yetti ...

Yasemen Önder
25-05-2009, 17:10
ne guzel yaa bızde 114 sattı ucu ucuna anca yetti ...
Yok yok bana yetti :) Bazı sınıflarda devamsızlığı 139 olan vardı ya.. :)

Fuat Rıhtım
25-05-2009, 22:38
Bu başlığa girmem ben daha, şu devamsızlık saatlerini gördükçe moralim bozuluyor :D

Berk Akgünlü
25-05-2009, 22:43
bizde normalde 40 saat dönemlik, benim şu an 80 fln olmuştur. Biricik hocam çok seviyor beni :)

Yasemen Önder
26-05-2009, 01:21
Bu başlığa girmem ben daha, şu devamsızlık saatlerini gördükçe moralim bozuluyor :D
:D:D
bizde normalde 40 saat dönemlik, benim şu an 80 fln olmuştur. Biricik hocam çok seviyor beni :)
Sizin mi çok az saat yoksa bizimkiler mi çok fazla :) Çözemedim ben :D Haftada kaç saat görüyosunuz peki ders_? Aynı şekilde bu soru sanada Fuat :):)

Berk Akgünlü
26-05-2009, 01:34
günde 4 saat. 5 günden 20 saat eder :)
yani 10 gün okula gitmezsen direk yaz okuluna kalıyorsun normalde..

Yasemen Önder
26-05-2009, 01:45
günde 4 saat. 5 günden 20 saat eder :)
yani 10 gün okula gitmezsen direk yaz okuluna kalıyorsun normalde..
Hmm bizim günde 5 saat :) Birazcık az yapmışlar sanki bu devamsızlık hakkını yani allah korusun bişiy olsa bi hastalanma durumu veya başka bişiy gidemesen kaldın çok kötü ya..

Fuat Rıhtım
26-05-2009, 02:48
Allah Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah... Biz 6 saat görüyoruz yahu :kizgin:

Selçuk Arslanyılmaz
26-05-2009, 02:59
Hazırlıktaki halimi hatırlıyorumda :) nerdeyse hiç uğramadım okula hep arkadaşlarla sağda solda MErsin'in tadını çıkarmıştım. Ama öğrenci işlerindeki adam sağolsun bizim sınıfla arası çok iyi diye bizim yoklamaları göz önünde bulundurmamıştı ;)

Yasemen Önder
26-05-2009, 03:18
Allah Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah... Biz 6 saat görüyoruz yahu :kizgin:
Neyse ha 1 eksik ha 1 fazla :p:D
Hazırlıktaki halimi hatırlıyorumda :) nerdeyse hiç uğramadım okula hep arkadaşlarla sağda solda MErsin'in tadını çıkarmıştım. Ama öğrenci işlerindeki adam sağolsun bizim sınıfla arası çok iyi diye bizim yoklamaları göz önünde bulundurmamıştı ;)
Valla çok şanslıymışsın :):)

Fuat Rıhtım
26-05-2009, 03:19
Neyse ha 1 eksik ha 1 fazla :p:D

Damlaya damlaya göl olur derler :D

Yasemen Önder
26-05-2009, 03:29
Damlaya damlaya göl olur derler :D
:D:D Ooo olmaz ki ama böylede :D Ben sana moral vermeye çalışıyorum :D Sen neler diyosun :D:D Ama doğruda diyosun :p:D:D

Berk Akgünlü
27-05-2009, 02:39
ya benim kurum yüksek o yüzden 4 saat görüyorum. bi üst kurumuz 3 saat görüyor mesela. en aşağıdaki beginnerlerda 6 saat ;)

Abdullah Tabaktaş
27-05-2009, 13:26
arkadaşlar sizlerdede aynımı bilmiyorum ama yıl sonu muafiyet sınavına kalan arkadaşlara başarılar :)

Yasemen Önder
27-05-2009, 14:40
ya benim kurum yüksek o yüzden 4 saat görüyorum. bi üst kurumuz 3 saat görüyor mesela. en aşağıdaki beginnerlerda 6 saat ;)
Bizde de 4 saat ve 5 saat görenler vardı. İŞte bende 5 saat görüyorum :)
arkadaşlar sizlerdede aynımı bilmiyorum ama yıl sonu muafiyet sınavına kalan arkadaşlara başarılar :)
Bizde aynı valla :) Hatta o yeterlilik sınavı yarın :) Teşekkürler :)

Burhan Tektaş
27-05-2009, 15:10
Yok yok bana yetti :) Bazı sınıflarda devamsızlığı 139 olan vardı ya.. :)

ya 140 olsaydı bende kacmaya devam ederdım ne gusel ama artık hazırlıkdan sıkıldım bolume gecmek ıstıyorum ve maalesef 2 hazıranda olacak olan muafıyete gırecegım :(

saol kardesım bu arada mehmetın destegı olsa calısmak daha kolay olcak ama gelmıyor kı :D:D:D

Berk Akgünlü
27-05-2009, 15:37
o sınavlar yüzünden okul 25 haziranda bitiyor bizim ya.. O diil de yaz okuluna kalırsam yandım Temmuz ayı Ankara'da çekilmez ki :(

Abdullah Tabaktaş
27-05-2009, 15:46
saol kardesım bu arada mehmetın destegı olsa calısmak daha kolay olcak ama gelmıyor kı :D:D:D

o ihtiyacı olmadıgını dusunuyor ama sana ıyılık ıcın gelır bence ısrar et :)

Yasemen Önder
27-05-2009, 15:51
ya 140 olsaydı bende kacmaya devam ederdım ne gusel ama artık hazırlıkdan sıkıldım bolume gecmek ıstıyorum ve maalesef 2 hazıranda olacak olan muafıyete gırecegım :(

Bizim ilk dönem iyiydi de ikinci dönem hoca değişince ve oda birazCIK sıkmaya başlayınca bende yavaştan yavaştan sıkılmaya başladım :D Ama bitti hayırlısıyla şu son sınavıda atlattım mı tamamdır :)
o sınavlar yüzünden okul 25 haziranda bitiyor bizim ya.. O diil de yaz okuluna kalırsam yandım Temmuz ayı Ankara'da çekilmez ki :(
Hmm inşallah kalmazsın diyelim o zaman.. Ve bende inşallah yarın ki sınavdan yeterli puanı alabilirim :)

Abdullah Tabaktaş
27-05-2009, 15:53
Hmm inşallah kalmazsın diyelim o zaman.. Ve bende inşallah yarın ki sınavdan yeterli puanı alabilirim :)

inşallh hazırlıkta kalmak kadar kotu bişey olmadıgını kalan arkadaşlardan ogrendim onun için tekrar başarılar diliyorum :):serefe:

Yasemen Önder
27-05-2009, 15:59
inşallh hazırlıkta kalmak kadar kotu bişey olmadıgını kalan arkadaşlardan ogrendim onun için tekrar başarılar diliyorum :):serefe:
Aynen :) Benimde 2 arkadaşım kalmıştı biri yaz okuluna gitmişti o geçti diğeride eylülde vermeyi denicek herhalde yeniden.. Bende onun streside var bi yandan eğer kalırsam doya doya tatilimide yapamam aklım sürekli sınavda olucağı için ve okuduğum bi yılın hakkını veremeyip hiçe gidiceği için, o yüzden umarım geçerim (: Tekrardan teşekkür ederim :) Sınavımız yarın sonuçlar pazartesi günü açıklanır diyolar bide bakalım :)

Abdullah Tabaktaş
27-05-2009, 16:28
Aynen :) Benimde 2 arkadaşım kalmıştı biri yaz okuluna gitmişti o geçti diğeride eylülde vermeyi denicek herhalde yeniden.. Bende onun streside var bi yandan eğer kalırsam doya doya tatilimide yapamam aklım sürekli sınavda olucağı için ve okuduğum bi yılın hakkını veremeyip hiçe gidiceği için, o yüzden umarım geçerim (: Tekrardan teşekkür ederim :) Sınavımız yarın sonuçlar pazartesi günü açıklanır diyolar bide bakalım :)

sonucunu merakla beklıyoruz :)

Yasemen Önder
27-05-2009, 16:42
sonucunu merakla beklıyoruz :)
:) Öğrenir öğrenmez haberdar edicem sizleri.. :):) 1-2 gün benden ses çıkmazsa işte o zaman bilin ki kaldım ve kalp krizi sonucu hayatımı kaybettim (:

Abdullah Tabaktaş
27-05-2009, 16:50
:) Öğrenir öğrenmez haberdar edicem sizleri.. :):) 1-2 gün benden ses çıkmazsa işte o zaman bilin ki kaldım ve kalp krizi sonucu hayatımı kaybettim (:

olurmu ya bundan gecersın zaten de tut ki olmadı eylul var takma :serefe:

Yasemen Önder
27-05-2009, 17:12
olurmu ya bundan gecersın zaten de tut ki olmadı eylul var takma :serefe:
:) Evet evet geçerim ben bu sınavdan dimi :rolleyes: Ne demişler iyi düşün iyi olsun :)

Burhan Tektaş
27-05-2009, 19:09
sırasıyla bir çöküş :D
1- erciyesi kazandım ilk yıl ıntıbak alırım yazın kursa gıderım muafıyette verırım
2- mafiyet olmadı ama donem arasında gecerım işime gücüme bakmaya mesleğimi tekrardan yapmaya baslarım
3-ortalamayla gecerım
4-haziran muafiyette geceyım (kolay olurmus:D)
5-sanırım eylül olacak :D:D

yasemen bu arada sınavında başarılar herkes ben değil tabi :D:D

Yasemen Önder
27-05-2009, 19:23
sırasıyla bir çöküş :D
1- erciyesi kazandım ilk yıl ıntıbak alırım yazın kursa gıderım muafıyette verırım
2- mafiyet olmadı ama donem arasında gecerım işime gücüme bakmaya mesleğimi tekrardan yapmaya baslarım
3-ortalamayla gecerım
4-haziran muafiyette geceyım (kolay olurmus:D)
5-sanırım eylül olacak :D:D

yasemen bu arada sınavında başarılar herkes ben değil tabi :D:D
:D:D Teşekkür ederim :D Yukarıda da belirttiğim gibi pazartesi günü açıklanırsa sonuçlar iyi veya kötü haberi vericem direk sizlere :D

Berk Akgünlü
27-05-2009, 19:47
:D:D Teşekkür ederim :D Yukarıda da belirttiğim gibi pazartesi günü açıklanırsa sonuçlar iyi veya kötü haberi vericem direk sizlere :D

şansa bırakmamak lazım tabi takip ediyorumda sabahtan beri forumdasın :p

Yasemen Önder
27-05-2009, 20:00
şansa bırakmamak lazım tabi takip ediyorumda sabahtan beri forumdasın :p
Yok ama çalışıyorumda ben :D Ara arada foruma bakıyorum :D Pc açık olduğu için (:

Berk Akgünlü
27-05-2009, 20:34
Yok ama çalışıyorumda ben :D Ara arada foruma bakıyorum :D Pc açık olduğu için (:

bende şimdi başladım çalışmaya okulun prof kitabı varmış onu almam gerek.
Zor günler bizi bekliyor :D

Yasemen Önder
27-05-2009, 20:42
bende şimdi başladım çalışmaya okulun prof kitabı varmış onu almam gerek.
Zor günler bizi bekliyor :D
He iyi çalışmaya başlamış olmana sevindim :) Kolay gelsin sana diyiim o zaman :) Bak çalışiim diyorum rahat bırakmıyolar arkadaşın işi varmış dışarda şimdi onunla dışarıya çıkıcam kalırsam suçlu onlar :p:D

Berk Akgünlü
27-05-2009, 20:48
He iyi çalışmaya başlamış olmana sevindim :) Kolay gelsin sana diyiim o zaman :) Bak çalışiim diyorum rahat bırakmıyolar arkadaşın işi varmış dışarda şimdi onunla dışarıya çıkıcam kalırsam suçlu onlar :p:D

ahh arkadaşlar yok mu hep onlar hep.. :intihar:

Yasemen Önder
27-05-2009, 22:02
ahh arkadaşlar yok mu hep onlar hep.. :intihar:
Bu söz ve ifade herşeyi anlatıyo :D

Yasemen Önder
29-05-2009, 02:39
Sonunda bitti.. :) Bitti ama geçtik mi acaba :D Herşey pazartesi günü belli olucak.. :):)

Berk Akgünlü
29-05-2009, 02:47
Sonunda bitti.. :) Bitti ama geçtik mi acaba :D Herşey pazartesi günü belli olucak.. :):)

hadi bakalım hayırlısı. Bende başladımm bakalım çalışmaya kütüphane boy oldum :D

Görkem Güngör
29-05-2009, 03:00
inş sen ve tüm hazırlıklar geçer ;)

Yasemen Önder
29-05-2009, 03:02
hadi bakalım hayırlısı. Bende başladımm bakalım çalışmaya kütüphane boy oldum :D
Library boy :p:D:D Hayırlısı hayırlısı bakalım ama tırsıyorum hafiften açıkcası :D Ya gramer falan kolaydı ama işte o yüzden korkuyorum aslında :D:D Writing zaten kime sorsam isyanlarda :D Senin sınavın ne zamandı haziranın 25indeydi galiba dimi, neyse vaktin var var :D

Yasemen Önder
29-05-2009, 03:03
inş sen ve tüm hazırlıklar geçer ;)
Çok teşekkür ederim Görkem inşallah inşallah (:

Berk Akgünlü
29-05-2009, 03:11
Library boy :p:D:D Hayırlısı hayırlısı bakalım ama tırsıyorum hafiften açıkcası :D Ya gramer falan kolaydı ama işte o yüzden korkuyorum aslında :D:D Writing zaten kime sorsam isyanlarda :D Senin sınavın ne zamandı haziranın 25indeydi galiba dimi, neyse vaktin var var :D

resmen 1 ay var daha. Öss moduna girdim test kitapları aldım soru çözüyorum ya :D

Yasemen Önder
29-05-2009, 03:17
resmen 1 ay var daha. Öss moduna girdim test kitapları aldım soru çözüyorum ya :D
Ben öss moduna sınav anında girdim :D Ellerim titremeye başladı kalp atışlarımın değiştiğini hissettim resmen :D Kendimi öss'de hissettim bi an vallahi :D

Berk Akgünlü
29-05-2009, 03:22
Ben öss moduna sınav anında girdim :D Ellerim titremeye başladı kalp atışlarımın değiştiğini hissettim resmen :D Kendimi öss'de hissettim bi an vallahi :D

bize rahat yok ya belli oldu yani. İlla yaşatıcaklar şu stresi, sınav korkusunu. Bütün eğitim sistemimiz bunun üzerine kurulmuş nerdeyse. Ben ki severim ingilizceyi bu sene kadar daha soğudumu hatırlamıyorum. Başa gelen çekilir demişler, ne yapalım okuyacağız başka yolu yok :)

Yasemen Önder
29-05-2009, 15:31
bize rahat yok ya belli oldu yani. İlla yaşatıcaklar şu stresi, sınav korkusunu. Bütün eğitim sistemimiz bunun üzerine kurulmuş nerdeyse. Ben ki severim ingilizceyi bu sene kadar daha soğudumu hatırlamıyorum. Başa gelen çekilir demişler, ne yapalım okuyacağız başka yolu yok :)
Valla haklısın rahat yok maalesef.. İnşallah sen sınavda benim olduğum gibi olmazsın yaşadığım o stresi yaşamazsın :) Bide hergün ingilizce gördüğümüz için o yüzden de soğumuş olabilirsin yani bana öyle oldu :) Dedim arada matematikte görsek ne güzel olucak rahatlicam biraz ama yoook :) Nerdeee :)

Berk Akgünlü
29-05-2009, 17:28
Valla haklısın rahat yok maalesef.. İnşallah sen sınavda benim olduğum gibi olmazsın yaşadığım o stresi yaşamazsın :) Bide hergün ingilizce gördüğümüz için o yüzden de soğumuş olabilirsin yani bana öyle oldu :) Dedim arada matematikte görsek ne güzel olucak rahatlicam biraz ama yoook :) Nerdeee :)

bir eşit ağırlıkçı olarak matematiği özledim. İnanmıyorm kendime ama öyle :D

Yasemen Önder
29-05-2009, 19:26
bir eşit ağırlıkçı olarak matematiği özledim. İnanmıyorm kendime ama öyle :D
Sen eşit ağırlıkçı olarak özledin bide beni düşün bi sayısalcı olarak :D Burda mat2 mat3 derslerini giricektim arkadaşların ama bi türlü kısmet olmadı :D Neyse artıkın seneye inşallah :D

Fuat Rıhtım
29-05-2009, 21:49
Bizim sınavda 2 hafta sonra :rolleyes:

Sene başından beridir çalışıcaz diyipte bir türlü kitapların başına oturamamıştık ama sanki zamanı geldi gibi artık :D

Yasemen Önder
29-05-2009, 22:21
Bizim sınavda 2 hafta sonra :rolleyes:

Sene başından beridir çalışıcaz diyipte bir türlü kitapların başına oturamamıştık ama sanki zamanı geldi gibi artık :D
Hmm artıkın oturup yavaştan yavaştan çalışmaya başla bence :) Evet hep çalışıcam çalışıcam denilir ama bi türlü olmaz :D Mesela ben sınavlara bigün önceden çalışıyodum :D Onada artık çalışma denilirse :D

Fuat Rıhtım
29-05-2009, 22:34
Yine iyiymişsin sen, ben onlara bile tenezzül etmiyordum :D

Kurları çatır çatır geçtik ama şimdi son kuru geçme sınavını bide Pro-Fciency'i vermemiz lazım bakalım.. Yarından itibaren uyuyan dev uyanacak artık :D

Yasemen Önder
29-05-2009, 23:59
Yine iyiymişsin sen, ben onlara bile tenezzül etmiyordum :D

Kurları çatır çatır geçtik ama şimdi son kuru geçme sınavını bide Pro-Fciency'i vermemiz lazım bakalım.. Yarından itibaren uyuyan dev uyanacak artık :D
Aaa yok içimi rahatlatmak açısından bakıyodum bigün önceden yalan yok en azından vicdanım daha rahat oluyodu :D
He bizde öyle çatır çatır geçtik ama o Pro-Fcieny birazcık çarpıyo insanı :D Sonucunu tırsarak bekliyorum olduk biz sınav :D Uyuyan dev öyle mi :D:D:D O zaman bir an önce uyandır sen o devi :D Ne kadar erken olursa o kadar iyi :D

Fuat Rıhtım
30-05-2009, 00:06
Uyuyan dev tabi ne var :D Çalışmadan yapayım yapayım diyorum ama illa eski çalışkan beni getirtecekler yani :D

Yapmayacağım şeyleri söylemeye başladım gibi hissediyorum kendimi :D

Yasemen Önder
30-05-2009, 00:23
Uyuyan dev tabi ne var :D Çalışmadan yapayım yapayım diyorum ama illa eski çalışkan beni getirtecekler yani :D

Yapmayacağım şeyleri söylemeye başladım gibi hissediyorum kendimi :D
:D:D 2 haftalığını eski çalışkan sen nasılsa artıkın o geri gelsin bence :D Ondan sonrası sana bağlı :D Ben bu halde kalıcam dersen kalırsın yok kalmam dersen kalmazsın :D:D

Fuat Rıhtım
30-05-2009, 00:24
O kadarda diil ya.. Elimizi sallasak zaten 70 alıyoruz.. Benim 90'ı görmem lazım, hırs yaptım :rolleyes:

Yasemen Önder
30-05-2009, 01:06
O kadarda diil ya.. Elimizi sallasak zaten 70 alıyoruz.. Benim 90'ı görmem lazım, hırs yaptım :rolleyes:
Tamam o zaman çalışma :D Ne diyiim :)
İnşallah 90 alırsın :)

Fuat Rıhtım
30-05-2009, 01:16
Zaten agresifim.. Bu hazırlık dahada agresifleştirdi beni :D Lugano'nun yanına koyacaklar ki beni, aaaah aah :D

Yasemen Önder
30-05-2009, 01:47
Zaten agresifim.. Bu hazırlık dahada agresifleştirdi beni :D Lugano'nun yanına koyacaklar ki beni, aaaah aah :D
Bol miktarda sinir stres yarattı sende herhalde :D:D Ooo Lugano'nun yanına :D:D:D

Erkin Karadan
31-05-2009, 02:20
140saat falan ne diyorsunuz ya günde 6saat der yapıyoruz yıl boyunca devamsızlık hakkımız 90saat=15Gün... burdan devamsızlık rahatça yapanlara sesleniyorum :D :D neyse hazırlıktan çok çok memnunum şu vizeye 1hafta kaldığı dönem hariç. Butun sene ders çalışmadım sadece 20gün sonraki finale çalışacagım umarım güzel olur =)))

Fuat Rıhtım
31-05-2009, 02:52
140saat falan ne diyorsunuz ya günde 6saat der yapıyoruz yıl boyunca devamsızlık hakkımız 90saat=15Gün... burdan devamsızlık rahatça yapanlara sesleniyorum :D :D neyse hazırlıktan çok çok memnunum şu vizeye 1hafta kaldığı dönem hariç. Butun sene ders çalışmadım sadece 20gün sonraki finale çalışacagım umarım güzel olur =)))

Gel kardeşim gel, sende bendensin :D

Berk Akgünlü
31-05-2009, 18:20
hafta sonumuzu çalışma salonlarında, kütüphanelerde geçirmemize sebep olan yüce profu bir kez daha selamlıyorum burdan..

Burhan Tektaş
01-06-2009, 02:09
sabah 9:30'da muafıyetım var haydı hayırlısı bakalım

Berk Akgünlü
01-06-2009, 03:16

başarılar renktaş..

Ali Doğru
01-06-2009, 13:14
geçen perşembe tek finalimizi olduk ve 1 yıllık hazırlık bitti. herkes finallerde ter dökerken ben tatildeyim şu an:) herkes bize sinir oluyordu zaten hem dönem 1 ay erken bitti hem de 1 yıl boyunca paso uyuduk valla bana uyumaktan gına geldi:D keşke okuyacağım diğer 4 yıl da hazırlık gibi olsa:):D

Yasemen Önder
01-06-2009, 20:49
Birisi banamı seslendi :D:D Kimse ders çalışmıyoki hazırlıkta :D Bize de bu seneyi iyi değerlendirin diyolardı :D Bi güzel değerlendirdik :D:D
Hayırlısı olsun.. Umarım yeterli notu alıp geçersin hazırlıktan.. :)
geçen perşembe tek finalimizi olduk ve 1 yıllık hazırlık bitti. herkes finallerde ter dökerken ben tatildeyim şu an:) herkes bize sinir oluyordu zaten hem dönem 1 ay erken bitti hem de 1 yıl boyunca paso uyuduk valla bana uyumaktan gına geldi:D keşke okuyacağım diğer 4 yıl da hazırlık gibi olsa:):D
Aynen bizimde geçen perşembe yani 28indeydi sınav olduk bitti gitti :) Evet valla okuldan ilk gidenler biz hazırlıklardık :D Değişik bi duygu :D:D

Burhan Tektaş
02-06-2009, 14:57
kaldım yaaa 50 almam lazımdı 44 aldım kaldım ya ben ne yapcam sımdı üffffff

Abdullah Tabaktaş
02-06-2009, 16:00

takma kanka sene başında gecersin inş ;)

Yasemen Önder
02-06-2009, 19:58
Geçmiş olsun Burhan ama takma kafana ya eylül sınavında falan halledersin inşallah hayırlısıyla..

Ya bizimde hala açıklanmadı sonuçlar.. Ben ne yaptım acaba çok merak ediyorum..

Abdullah Tabaktaş
03-06-2009, 01:25
Geçmiş olsun Burhan ama takma kafana ya eylül sınavında falan halledersin inşallah hayırlısıyla..

Ya bizimde hala açıklanmadı sonuçlar.. Ben ne yaptım acaba çok merak ediyorum..

geçmişsindir ;) inş :)

Yasemen Önder
03-06-2009, 01:31
geçmişsindir ;) inş :)
Amiinn İnşallah :) Yalnız Burhan'ın sınavı pazartesi günüydü sonuçları ertesi gün açıklandı biz 28inde olduk hala sonuçlar açıklanmadı gıcık oldum :) Merakla bekliyorum neticeyi :)

Fuat Rıhtım
03-06-2009, 01:42
Pff.. Herkes sınav olmuş sonuçlar açıklanmış.. Biz haftaya Cuma sınava girip önce seviyeyi atlayacağız, ondan sonraki haftada Pro-Fciency.. Bu sıcakta daha ders yapıyoruz ya:agla:

Burhan Tektaş
03-06-2009, 01:49
Amiinn İnşallah :) Yalnız Burhan'ın sınavı pazartesi günüydü sonuçları ertesi gün açıklandı biz 28inde olduk hala sonuçlar açıklanmadı gıcık oldum :) Merakla bekliyorum neticeyi :)

bızım okul bırakmayı sevıyor da ondan hemen acıklıyor hehe kaldın demek ıcın :D:D
nese sımdı bır yaz okulu umıdım var :D:D
Pff.. Herkes sınav olmuş sonuçlar açıklanmış.. Biz haftaya Cuma sınava girip önce seviyeyi atlayacağız, ondan sonraki haftada Pro-Fciency.. Bu sıcakta daha ders yapıyoruz ya:agla:

allah yardımcın olsun renkdas

Yasemen Önder
03-06-2009, 01:59
Yok bizim daha açıklanmadı :) Yarama tuz sepmeyin lütfen :p :D Olsun sizinde az kalmış Allah yardımcınız olsun diyiim :)
bızım okul bırakmayı sevıyor da ondan hemen acıklıyor hehe kaldın demek ıcın :D:D
nese sımdı bır yaz okulu umıdım var :D:D

allah yardımcın olsun renkdas
Burdan, bizim okul geç açıkladığı için geçmişimdir hissine kapılabilirmiyim :D:D

Berk Akgünlü
04-06-2009, 06:20
yok öle bir şey ya hep beraber sınav sonuçlarımızı bekleyelim :D

Yasemen Önder
04-06-2009, 11:12
yok öle bir şey ya hep beraber sınav sonuçlarımızı bekleyelim :D
Beklemekte çok sıkıcı ve stresli :D Her sabah kalktığımda bi umutla (ve bi tırsıntıyla :D) bakıyorum siteye açıklanmış mı diye ama yook nerdee :D

Burhan Tektaş
04-06-2009, 11:46
bu arada bu topik'de senın sayende yuruyor saka bır yana yasemen :D:D

Yasemen Önder
04-06-2009, 12:32
bu arada bu topik'de senın sayende yuruyor saka bır yana yasemen :D:D
Bilmem ki öyle mi oluyo :bilmem: :D:D

Abdullah Tabaktaş
04-06-2009, 14:35
hazırlıgıda bitirirken belkide bu topic deki son mesajlarımız ... Burhan sen hariç kanka :D
hazırlıkta okumak gerçekten buyuk bi keyif yeni gelecek arkadaşlar belkide atlamayı düşünecekler ole bi hata yapmasınlar yapanlar pişman çünkü :) velhasıl 4-5 yıllık uni hayatına başlamak için en guzel yer en azından bizim için öyleydi gerçekten hazırlıklar bu alemin Kralı ...

Yasemen Önder
04-06-2009, 15:52
hazırlıgıda bitirirken belkide bu topic deki son mesajlarımız ... Burhan sen hariç kanka :D
hazırlıkta okumak gerçekten buyuk bi keyif yeni gelecek arkadaşlar belkide atlamayı düşünecekler ole bi hata yapmasınlar yapanlar pişman çünkü :) velhasıl 4-5 yıllık uni hayatına başlamak için en guzel yer en azından bizim için öyleydi gerçekten hazırlıklar bu alemin Kralı ...
Bende hariç olabilirim :D Daha sonuçlar belli değil çünkü :D Ama umarım ki geçmişimdir :D
I agree with you :D:D Hazırlığın tadını çıkartın diye bize boşuna demiyolardı :D Şaka maka özlicem valla hazırlık dönemini ama ingilizce için aynı şeyi söyliyemicem :D

Burhan Tektaş
04-06-2009, 18:44
+1907
suanda 1907unıfeb-erciyesın gururu olan ben
yanı tek ben kaldım suan ıtıbarı ıle hazırlıkdan gelecerk nesıle mısyon ve vızyon yukleyelım :D:D

Volkan Tamer
04-06-2009, 18:47

benim hazırlığı gecmeme neden olan abdulllah kardesm benm o güzel günlerden mahrum kalmamı saglayıp şimdi böyle konusmandan dolayı senı kınıyorum.....:hakem:

Yasemen Önder
04-06-2009, 19:37
+1907
suanda 1907unıfeb-erciyesın gururu olan ben
yanı tek ben kaldım suan ıtıbarı ıle hazırlıkdan gelecerk nesıle mısyon ve vızyon yukleyelım :D:D
Eee bi kişinin kalıp gelicek yeni kişilere tavsiyelerde bulunması gerekiyodu bu da Erciyes Üniversitesinden sen oldun herhal :D Afyon Kocatepe Üniversitesinden de ben olmiim de aman aman :D:D Bende kalırsam "Hazırlığa hazırsızlık yakalanıp kalanlar tayfası" adı altında bi grup kuralım bizde Burhan :D:D:D Tabi temennim inşallah böyle bir grup açmamıza gerek kalmaması yönünde ama :D
benim hazırlığı gecmeme neden olan abdulllah kardesm benm o güzel günlerden mahrum kalmamı saglayıp şimdi böyle konusmandan dolayı senı kınıyorum.....:hakem:
Bu yazıdan sanki; keşke yardım etmeseydin de kalsaydım dermişsin gibi bi anlam çıkartıyorum.. :D

Volkan Tamer
05-06-2009, 04:57
yok muafıyet sınavına girelim demeseydi......:D

Yasemen Önder
05-06-2009, 10:33
yok muafıyet sınavına girelim demeseydi......:D
:D:D Neyse olmuş bi kere yapcek bişey yok :D Olmuşla ölmüşe çare bulunmaz derler Volkan :p:D:D Hayırlısı.. :)

Fuat Rıhtım
05-06-2009, 21:48
Speaking sınavını atlattık, sırada kur atlama sınavı var :rolleyes:

Selin Üşenmez
05-06-2009, 21:49
ben geçmişim ya cok sevindim :)

Faruk Güler
05-06-2009, 21:59
bugün itibariyle aranizdan ayriliyorum :) cok sukur kazasiz belasiz atlattik Toefl'i :D

Erkin Karadan
05-06-2009, 21:59

senin adına sevindim ben daha bugun son vizeyi oldum. sonuç finale girebiliyorum.. Herşey finalde belli olacak :D

Selin Üşenmez
05-06-2009, 22:02
senin adına sevindim ben daha bugun son vizeyi oldum. sonuç finale girebiliyorum.. Herşey finalde belli olacak :D

eh darısı senin başına artık meslektaşım :)

Berk Akgünlü
06-06-2009, 00:40
darısı bizim başımıza amin..

Yasemen Önder
06-06-2009, 02:09
Speaking sınavını atlattık, sırada kur atlama sınavı var :rolleyes:
Hadi bakalım :) Onuda atlatırsın inşallah.. :)
Ooh oh ne güzel :) Bide bizim sonuçlar belli olsa ne güzel olucak.. :)
bugün itibariyle aranizdan ayriliyorum :) cok sukur kazasiz belasiz atlattik Toefl'i :D
Gözün aydın diyelim o zaman :D Darısı bizim başımıza.. :D
Umarım iyi geçer finalinde.. :)
darısı bizim başımıza amin..
Amiiin amin.. :)

Faruk Güler
06-06-2009, 03:51
sagolasin yasemen sizlerden de iyi haberleri bekliyıruz hayirlisiyla :)

Erkin Karadan
06-06-2009, 04:33
teşekkurler yasemen tek temennım bu butun sene gezdıkten sonra temennıde kalıyor tabi ama :D:D

Yasemen Önder
06-06-2009, 12:49
sagolasin yasemen sizlerden de iyi haberleri bekliyıruz hayirlisiyla :)
Ah ah amiiin inşallah :)
teşekkurler yasemen tek temennım bu butun sene gezdıkten sonra temennıde kalıyor tabi ama :D:D
:D:D:D İnşallah gerçekleşicek bir temennidir :D Biz gerçekleşmesini umuyoruz.. :)

Burhan Tektaş
06-06-2009, 14:27
yasemen daha acıklanmadı mı senın sınav sonucları :D:D

Yasemen Önder
07-06-2009, 00:12
yasemen daha acıklanmadı mı senın sınav sonucları :D:D
Sence Burhan sence :D Ben burda çıldırıyorum açıklanmadı açıklanmadı diye bas bas bağırıyorum günlerdir sen gelmiş bana daha açıklanmadı mı senin sınav sonuçları diyosun ya :p:D:D Hatırlatmasana :p:D:D:D Yok ya şaka bi yana cidden açıklanmadı hala sonuçlar deliricem :D

Mahir Gül
07-06-2009, 01:22
şu hazırlığı geçim başka bişe istemiorm ya :)

Yasemen Önder
07-06-2009, 12:02
şu hazırlığı geçim başka bişe istemiorm ya :)
Bende hep böyle söylüyodum :D

Mahir Gül
07-06-2009, 14:05
geçtin yani ölemi? :D

Yasemen Önder
07-06-2009, 16:19
geçtin yani ölemi? :D
Bilmiyorum ki :D En acı tarafıda o ya zaten :D Bilememek :D:D Sonuçlar bi açıklansa :D:D

Mahir Gül
07-06-2009, 16:26
:D ben daha sınava girmedim bile 19unda gircem..iyiki temmuza koymamışlar :P

Yasemen Önder
07-06-2009, 16:40
:D ben daha sınava girmedim bile 19unda gircem..iyiki temmuza koymamışlar :P
Sanki ben sınava girdim de ne oldu :D Deli gibi sonuçların açıklanmasını bekliyorum :D Günde 5 vakit siteye bakıyorumdur yani varya :D:D Psikolojimi bozdular aa :p:D:D

Mahir Gül
07-06-2009, 16:48
sabret ya brz :p buarada geçme notu kaç sizde?

Yasemen Önder
07-06-2009, 17:03
sabret ya brz :p buarada geçme notu kaç sizde?
Kaç gündür sabrediyorum biliyomusun sen :D Şimdik şöyle açıkliim :D Dönem içi ortalamanın %30 ve yeterlilik sınavının %70inin toplamı en az 60 olursa geçiyosun :D Sizde nasıl_?

Mahir Gül
07-06-2009, 17:08
bizde yeterlilik sınavına girmek için sene içindeki notların ortalaması sınırı 60,yeterlilik sınavında da 70..yani ilk defada geçme gibi bi ihtimalim yok :D

Yasemen Önder
07-06-2009, 17:17
bizde yeterlilik sınavına girmek için sene içindeki notların ortalaması sınırı 60,yeterlilik sınavında da 70..yani ilk defada geçme gibi bi ihtimalim yok :D
Bizimde o şekilde :D Uzun uzun yazıp kafanı karıştırmiim dedim ama zaten sizinde öyleymiş :D İllaki 70mi almanız gerekiyo yeterlilikten yani dönem içi ortalama etkilemiyomu hiç_? Yoksa %30a %70mi yani benim söylediğim gibi mi :D

Mahir Gül
07-06-2009, 17:22
illaki 70 :D çok saçma bi sistem ama ya

Yasemen Önder
07-06-2009, 17:25
illaki 70 :D çok saçma bi sistem ama ya
Ouu bak o kötüymüş işte.. Neyse hayırlısı olsun diyelim inşallah alırsın 70 ve geçersin.. :) Sen sisteme yenik düşme Mahir yaparsın sen inanıyoruz geçersin hazırlığı :D

Mahir Gül
07-06-2009, 17:35
saol zaten bgn başlıyorum artık çalışmaya :D sende umarım geçmişsindir :)

Yasemen Önder
07-06-2009, 18:05
saol zaten bgn başlıyorum artık çalışmaya :D sende umarım geçmişsindir :)
I hope so :D Başla başla daha 11-12 günün var.. :) Allah yardımcın olsun ben atlattım sınavı o stresten kurtuldum.. Bitek işte şu sonuçların hala açıklanmamış olmasının verdiği stres var.. :) Oda en yakın zamanda geçer inşallah.. :D Sende umarım geçersin.. :)

Erkin Karadan
08-06-2009, 05:12
Bizdede aynı sistemdi bakalım Finalde ne yapacağız :???:

Ah ah amiiin inşallah :)

:D:D:D İnşallah gerçekleşicek bir temennidir :D Biz gerçekleşmesini umuyoruz.. :)
destek için teşekkurler :)

Yasemen Önder
08-06-2009, 10:36
Bizdede aynı sistemdi bakalım Finalde ne yapacağız :???:

destek için teşekkurler :)
Aaa ne demek rica ederim.. :) Hep Destek Tam Destek.. :):)

Fuat Rıhtım
08-06-2009, 18:10
Son 4 gün kur atlamaya..

Kuru atlarsak son 11 gün hazırlığı atlamaya..

Ha gayret bakalım..

Mahir Gül
08-06-2009, 23:30
[Erkin Karadan]Bizdede aynı sistemdi bakalım Finalde ne yapacağız :???:

kardeşm ben açıkçası eylülü bekliyorum :D

Yasemen Önder
08-06-2009, 23:40
Son 4 gün kur atlamaya..

Kuru atlarsak son 11 gün hazırlığı atlamaya..

Ha gayret bakalım..
Ha gayret.. :) Allah yardımcın olsun.. :)

Eylülü bekleme bekleme sen 19unda bitir bu işi :D

Bu arada geçmişimmm vallahide geçmişim billahide geçmişim nasıl nasıl nasılll mutlu oldum anlatamam :D Burhaannn sesimi duyuyomusun bak sonunda açıklandı sonuçlar :D

Darısı sizinde başınıza.. :)

Burhan Tektaş
09-06-2009, 00:50
Ha gayret.. :) Allah yardımcın olsun.. :)

Eylülü bekleme bekleme sen 19unda bitir bu işi :D

Bu arada geçmişimmm vallahide geçmişim billahide geçmişim nasıl nasıl nasılll mutlu oldum anlatamam :D Burhaannn sesimi duyuyomusun bak sonunda açıklandı sonuçlar :D

duydum duydum sesını hemengeldım
hatta igrenc bir espri yapayım evde tv izlerken bir ses geldi hazırlıklar bu alemın kralı topiğine bak diye hemen geldim :D:D

cok sevındım darısı eylulde bana umarım olur benım ıcın dua et

Yasemen Önder
09-06-2009, 01:00
duydum duydum sesını hemengeldım
hatta igrenc bir espri yapayım evde tv izlerken bir ses geldi hazırlıklar bu alemın kralı topiğine bak diye hemen geldim :D:D

cok sevındım darısı eylulde bana umarım olur benım ıcın dua et
Yahu ben ne güzel ortalarda sevindirik sevindirik geziniyodum bu espriyi yapmana ne gerek vardı şimdi Burhan oldu mu ama hiç oldu mu :p:D:D

I hope so :) İnşallah geçersin sende, peki edicem dua merak etme sen.. :)

Erkin Karadan
09-06-2009, 04:31

Tebrik ederim sevindim senin adına:dans: bunu başaran ilk kişisin galiba bu başlıkta bizde yolundan gelmeye çalışacağız :cool:

yok be kardeşim eylulde de garanti değilki :D ben çalışmaya başladım bu gece itibariyle 1hafta çalışırım sonra yatarım daha iyi :serefe:

Yasemen Önder
09-06-2009, 11:14
Tebrik ederim sevindim senin adına:dans: bunu başaran ilk kişisin galiba bu başlıkta bizde yolundan gelmeye çalışacağız :cool:

yok be kardeşim eylulde de garanti değilki :D ben çalışmaya başladım bu gece itibariyle 1hafta çalışırım sonra yatarım daha iyi :serefe:Teşekkür ederimmm :) Yok yok benden önce Ali Doğru, Abdullah Tabaktaş, Selin Üşenmez ve Faruk Güler var :D Ben onlardan sonra geliyorum :D Aslında nerdeyse en erken biz olduk sınavı ama en son bizim sınavlar açıklandı :D:D 28inde olmuştuk dün açıklandı sonuçlarda :D İnşallah sende hayırlısıyla geçer kurtulursun stresten (:

Berk Akgünlü
09-06-2009, 16:11
Daha benimde var ya 23ünde..

Yasemen Önder
09-06-2009, 23:57
Daha benimde var ya 23ünde..
Başlamıştın dimi sen çalışmaya, devam mı_? :)

Berk Akgünlü
10-06-2009, 00:14
Başlamıştın dimi sen çalışmaya, devam mı_? :)

aralıklı olarak çalışmalarım devam ediyo tabi. :)
ama bıkkınlık geldi artık lanet ankarada bir sıcak br sıcak öldürüyo resmen.

Yasemen Önder
10-06-2009, 00:19
aralıklı olarak çalışmalarım devam ediyo tabi. :)
ama bıkkınlık geldi artık lanet ankarada bir sıcak br sıcak öldürüyo resmen.
Çalışmalarının karşılığını en iyi şekilde alırsın inşallah..
Vallahi İstanbul da öyle yanıyorr yanıyorrr :D Aslında sıcak olması senin için daha iyi işte, öğlen sıcak diye dışarı çıkmaz ders çalışırsın :p :) Akşamda çıkar gezersin :)

Berk Akgünlü
10-06-2009, 00:36
Çalışmalarının karşılığını en iyi şekilde alırsın inşallah..
Vallahi İstanbul da öyle yanıyorr yanıyorrr :D Aslında sıcak olması senin için daha iyi işte, öğlen sıcak diye dışarı çıkmaz ders çalışırsın :p :) Akşamda çıkar gezersin :)

dışarı çıkmamak olayı doğru zatende içerde de insan bunalıyor yataktan kalkası gelmiyo hele benim gibi uykucu bi tip için.. Yaz okuluna kalmamı düşünemiyorm bile cehennem olur resmen :D

Yasemen Önder
10-06-2009, 12:32
dışarı çıkmamak olayı doğru zatende içerde de insan bunalıyor yataktan kalkası gelmiyo hele benim gibi uykucu bi tip için.. Yaz okuluna kalmamı düşünemiyorm bile cehennem olur resmen :D
Ooo bak işte o büyük sorun o zaman :D Erken kalkmaya alıştım ben o yüzden sorun olmuyodu okula giderken falan :D Zaten uykuyuda pek sevmem :D Eee ilkokuldan beri sadece 1 sene öğlenci olunca böyle oluyo tabi insan :D:D Aman Allah korusun ağzından yel alsın.. :D Geçersin geçersin sen hallederin :)

Burhan Tektaş
10-06-2009, 12:39
artık gectıgıne gore bu topıc yerıne yenı yerın neresı yasemen :D:D

Yasemen Önder
10-06-2009, 12:47
artık gectıgıne gore bu topıc yerıne yenı yerın neresı yasemen :D:D
Kimyagerler nerede_? :D:D Aaa ama olmaz bırakmam ben bu topic'ide :D:D

Fuat Rıhtım
12-06-2009, 20:10
Buradan üniversitemin testing office'ine sesleniyorum..

Amacınıza ulaştınız.. Son kurda okulun tamamına yakınını bırakıyorsunuz..

Okula ilk başlarken, ilk kurdan başlayanların ancak yüzde 5'i geçer hazırlığı diyorlardı. Son kura kadar 12 tane sınıftan 8 tanesi geldi. Şimdide bu 8 sınıfın heralde en fazla 1 tanesi geçer. Gerçekten çalışarak, çalışmayarak girdiğim çok zor sınavları çok gördümde, böyle sınav görmedim yahu..

Neyse umudu kesmek yok.. Çarşamba günü sonuçlar geliyor.. İnşallah 1-2 puanla kalmayızda, sınırda da olsa geçebiliriz..

Berk Akgünlü
12-06-2009, 21:04
bende profa girmek için yeterli puanı topladım. Artık prof saatini bekliyoruz..
Hedef en az 60 puan :D

Yasemen Önder
13-06-2009, 12:53
Buradan üniversitemin testing office'ine sesleniyorum..

Amacınıza ulaştınız.. Son kurda okulun tamamına yakınını bırakıyorsunuz..

Okula ilk başlarken, ilk kurdan başlayanların ancak yüzde 5'i geçer hazırlığı diyorlardı. Son kura kadar 12 tane sınıftan 8 tanesi geldi. Şimdide bu 8 sınıfın heralde en fazla 1 tanesi geçer. Gerçekten çalışarak, çalışmayarak girdiğim çok zor sınavları çok gördümde, böyle sınav görmedim yahu..

Neyse umudu kesmek yok.. Çarşamba günü sonuçlar geliyor.. İnşallah 1-2 puanla kalmayızda, sınırda da olsa geçebiliriz..
Hadi ya çok mu zorlamışlar sınavda.. Hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla dediğin gibi sınırda da olsa geçersin.. :)
bende profa girmek için yeterli puanı topladım. Artık prof saatini bekliyoruz..
Hedef en az 60 puan :D
Hadi bakalım hayırlısı :) Son 10 gün mü kaldı seninde şimdik :D

Fuat Rıhtım
13-06-2009, 19:41
Hadi ya çok mu zorlamışlar sınavda.. Hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla dediğin gibi sınırda da olsa geçersin.. :)

Zorlanmamız için önce insan seviyesinde sorular sormaları lazımdı ama normal bir insanın yapabileceği şeyler değil ki. Sınav sonraları bir kısım millet zırlardı ben geçemicem diye ama bu sefer ağlamayan yok ki sınav çıkışı :D

Berk, bende normal şartlarda Cuma günü giricektim Pro-Fciency'ye ama hiç çalışmayı düşünmüyorum bile. Çarşamba günü sonuçlar açıklanıcak ama geçebilme ihtimalim yok gibi. Sınavdan 49 almam yetiyor, coursework notum iyi olduğundan ama 49 bile alamam heralde :???:

Veysel Gök
13-06-2009, 21:49
hazırlık bitti seneye bölüm başlıoo oh yaa ünversiteli olduumnuzu anlayalm:D

Yasemen Önder
14-06-2009, 13:34
Zorlanmamız için önce insan seviyesinde sorular sormaları lazımdı ama normal bir insanın yapabileceği şeyler değil ki. Sınav sonraları bir kısım millet zırlardı ben geçemicem diye ama bu sefer ağlamayan yok ki sınav çıkışı :D

Berk, bende normal şartlarda Cuma günü giricektim Pro-Fciency'ye ama hiç çalışmayı düşünmüyorum bile. Çarşamba günü sonuçlar açıklanıcak ama geçebilme ihtimalim yok gibi. Sınavdan 49 almam yetiyor, coursework notum iyi olduğundan ama 49 bile alamam heralde :???:
Yapma ya o kadar beterdi yani sorular he :D Hayır bu soruları hazırlayanlar bizi ne sanıyolarsa, öğrenci olduğumuzu unutuyolar herhalde tabi onlara kolay geliyo sorular :D
Hadi gözün aydın :D Sende hazırlığı atlatanlar grubuna dahil oldun :D:D

Erkin Karadan
14-06-2009, 18:36
Sanada hayırlı olsun kardeş bizimde 3gun sonra başlıyor sınavlar bakalım :(

Görkem Güngör
16-06-2009, 12:03
hazırlıkta kaldım yaw şimdi sıcakta yaz okulu :D

Fuat Rıhtım
17-06-2009, 18:58
Oooh son kur sınavını 66 alarak geçmişim :dans:

Cuma günüde kaza bela olmadan geçersek, fakülte havasını soluyacağız bizde :D

Ezgi Gökkaya
17-06-2009, 21:05
offf.. ben de kaldım galiba :( :(

Berk Akgünlü
19-06-2009, 04:07
ühühü kötü geçti sınavım :(

Mahir Gül
19-06-2009, 19:38
bizde bugün olduk sınav ama çok zordu sorular..eylüle kaldı galiba :S

Burhan Tektaş
19-06-2009, 20:01
arkadaşlar geçmiş olsun herkese ben zaten kaldım ama sizin açıklanmamış umarım iyi gelir sonuçlar sağlık olsun gençler :S:S

Fuat Rıhtım
19-06-2009, 21:48
Pro-Fciency'de verdik :???:

Herkes zor diyordu ama bana biraz kolay geldi, bu sefer destekli attım çünkü attığım soruları :dans:

25 Haziran'a kadar kim bekleyecek şimdi ya :rolleyes:

Batuhan Önder
20-06-2009, 00:42

Herkes zor diyordu ama bana biraz kolay geldi, bu sefer destekli attım çünkü attığım soruları :dans:

Bugün okuldaydım, giren hiçbir arkadaşım geçtiğini söylemiyor. Sanırım Listening'de baya bi zorlamışlar arka sayfaya geçildiğini kimse farketmemiş. :)

Bakalım bende Eylül'de girecem, bilmediğim üç essay türü var onları öğrenmem gerek girmeden önce.

Fuat Rıhtım
20-06-2009, 00:48
Bugün okuldaydım, giren hiçbir arkadaşım geçtiğini söylemiyor. Sanırım Listening'de baya bi zorlamışlar arka sayfaya geçildiğini kimse farketmemiş. :)

Bakalım bende Eylül'de girecem, bilmediğim üç essay türü var onları öğrenmem gerek girmeden önce.

Evet listeningte öyle bir olay oldu, herkes birbirini bekliyor sınıfta :D

Allah'tan tam zamanında yakaladımda yaptım ben arka sayfadaki soruları :cool:

Eylül'e kalmaz inş ya benim olay :agla:

Bu arada essay konusunda sana yardımcı olabilirim. Yalnız ondan önce sana tavsiye edeceğim şey, kelime, kelime, kelime. Kesinlikle kelime haznen çok geniş olmalı. Bugüne kadar gördüğün kelimeleri ezberlemekle geçirsen yazı, gerisi hallolur bi şekilde.

Batuhan Önder
20-06-2009, 00:52
Evet listeningte öyle bir olay oldu, herkes birbirini bekliyor sınıfta :D

Allah'tan tam zamanında yakaladımda yaptım ben arka sayfadaki soruları :cool:

Eylül'e kalmaz inş ya benim olay :agla:

Bu arada essay konusunda sana yardımcı olabilirim. Yalnız ondan önce sana tavsiye edeceğim şey, kelime, kelime, kelime. Kesinlikle kelime haznen çok geniş olmalı. Bugüne kadar gördüğün kelimeleri ezberlemekle geçirsen yazı, gerisi hallolur bi şekilde.

Kolay geçti diyorsun, büyük ihtimalle geçersin. Zaten bizim okulda hocalardan duyduğum, Düiyes'de puanlarımızı açıklamıyorlar, başarılı veya başarısız yazıyor. Bu nedenle writting yazan öğrenciyi hemen fakülteye alıyorlar. Bu yüzden 50-55 alan çoğu öğrenci fakülteye geçmiş.

Kelime için en güzel şey kitap okumak, bende akmara gidip seviyeme göre bir kaç hikaye kitabı alacam. Essay için sorun yaşarsam senden yardım isterim. :) Zaten bizim sınavda ki essay'dan 75 almışım. :cool: Upperlarda ki en yüksek writing notu, sınıfta da essay notlarım 96 ve 90'dı. :) (Not: Micheal okuyordu. :))

Fuat Rıhtım
20-06-2009, 00:55
350 kelime üstünde istediler writingi, yazdım bende 500 kelime :D

Direk 3. sınıftan filan başlatmazlar mı acaba? :D

Batuhan Önder
20-06-2009, 00:58

Ben Pop'da 250'di sınır 225 kelime yazdım ama; öz yazdım. :) 75'i aldım. Bana göre o sınır göz korkutmak için, öğrencileri strese sokmak için. :) Ya zaten kullanacağın bağlaçlar ile geçmek çok kolay;

For this reason.(3 keime)
Due to the fact that(5 kelime)

Bunun gibi bir çok bağlaç var... =)

Hazırlığı çok arayacağız, çok. :)

Fuat Rıhtım
20-06-2009, 01:00
Lazım değil ya, bi kurtulsam şurdan başka bişi istemiyorum :D

Tuğberk Ay
20-06-2009, 10:24

Merak etme bölüme geçtiğinde de yazacaksın 500-600 kelimelik essayler :) ama öyle 3.sınıfta değil 1.sınıfta yazacaksın hemen :)

Tuğberk Ay
20-06-2009, 10:27
Kolay geçti diyorsun, büyük ihtimalle geçersin. Zaten bizim okulda hocalardan duyduğum, Düiyes'de puanlarımızı açıklamıyorlar, başarılı veya başarısız yazıyor. Bu nedenle writting yazan öğrenciyi hemen fakülteye alıyorlar. Bu yüzden 50-55 alan çoğu öğrenci fakülteye geçmiş.

Kelime için en güzel şey kitap okumak, bende akmara gidip seviyeme göre bir kaç hikaye kitabı alacam. Essay için sorun yaşarsam senden yardım isterim. :) Zaten bizim sınavda ki essay'dan 75 almışım. :cool: Upperlarda ki en yüksek writing notu, sınıfta da essay notlarım 96 ve 90'dı. :) (Not: Micheal okuyordu. :))

Doğru duymuşsun duyduklarını,eylülde bıraktıkları kişi sayısı çok az oluyor onlarda okula uğramayan,okulla alakası olmayan insanlar oluyor.Düiyeste writingi sağlam yazarsanız rahat rahat geçersiniz,dediğiniz gibi bağlaçları kullanmaya önem verin.Ayrıca phrasel verb falan ne biliyorsanız kullanmaya bakın,kelime çeşitliliğinden baya puan veriyorlar sizin avantajınıza olur ;)

Fuat Rıhtım
20-06-2009, 20:26
Pre-Fac'i 16 hafta okuyanlar bile kalıcaz diyor bu nasıl iştir ya :/

Sınav daha kolaydı diyorum kur atlama sınavına göre, millet dalga mı geçiyorsun diyor :/

Bi arıza çıkmaz inş ya :rolleyes: Perşembe bi gelse..

Tuğberk Ay
20-06-2009, 22:13
Pre-Fac'i 16 hafta okuyanlar bile kalıcaz diyor bu nasıl iştir ya :/

Sınav daha kolaydı diyorum kur atlama sınavına göre, millet dalga mı geçiyorsun diyor :/

Bi arıza çıkmaz inş ya :rolleyes: Perşembe bi gelse..

Şahsen ben 24 hafta okudum pf :) çıkmaz arıza halletmişsindir sen ;)perşembe güzel haberlerini alırız inşallah

Yasemen Önder
21-06-2009, 00:45
Bayadır uğrayamıyodum buralara.. Şimdik toptan alıntı yapıp cevap yaziim :D:D Haydi bakalım başlıyorum :D

hazırlıkta kaldım yaw şimdi sıcakta yaz okulu :D
Boşver be Görkem sıkma canını hayırlısı böyleymiş demek ki :D Allah yardımcın olsun.. :)
offf.. ben de kaldım galiba :( :(
Hmm olsun Ezgi daha eylül sınavı var.. :) O zaman halledersin inşallah hayırlısıyla.. :)
ühühü kötü geçti sınavım :(
Hadi ya.. Çok mu zor sormuşlardı.. Sonuçlar ne zaman açıklanıcak peki belki söylediğin kata kötü geçmemiştirde :rolleyes: geçmişsindir.. :) İnşallah.. :)
bizde bugün olduk sınav ama çok zordu sorular..eylüle kaldı galiba :S
İnşallah kalmamıştır.. :) Eylül'e kaldıysada boşver sıkma canını halledersin elbet.. :)

Destekli attın öyle mi :D Hadi bakalım hayırlısıyı :D Geçmişsindir inşallah.. :) Az kalmış az 5 güncük.. :)

Ouu arka sayfaya geçildiğini kimse anlamadığına göre o zaman gerçektende dediğin kadar zorlamışlar.. Hadi bakalım o zaman eylül'de ki sınavda böyle bişiy yaşamamanız dileğiyle :)
Bu arada Batuhan sen benim tahmin ettiğim Batuhansın büyük olasılık :D Fen Bilimleri dersanesindeydin dimi sen :D

Erkin Karadan
21-06-2009, 01:41
Şu meşhur final sınavını bende oldum speaking-writing'de dokturmuş olsamda en onemlısı test idi bakalım sonuçları beklıyoruz =))

Yasemen Önder
21-06-2009, 01:51
Şu meşhur final sınavını bende oldum speaking-writing'de dokturmuş olsamda en onemlısı test idi bakalım sonuçları beklıyoruz =))
Hayırlısı olsun.. :) Döktürmüşsen geçmişsindir geçmişsindir.. :) Sonuçlar ne zaman açıklanıcakmış belli mi_? (:

Batuhan Önder
21-06-2009, 02:31
Ouu arka sayfaya geçildiğini kimse anlamadığına göre o zaman gerçektende dediğin kadar zorlamışlar.. Hadi bakalım o zaman eylül'de ki sınavda böyle bişiy yaşamamanız dileğiyle :)
Bu arada Batuhan sen benim tahmin ettiğim Batuhansın büyük olasılık :D Fen Bilimleri dersanesindeydin dimi sen :D

Yok artık. :D İnanması oldukça güç. İnternet amma küçükmüş. :D

Yasemen Önder
21-06-2009, 13:05
Yok artık. :D İnanması oldukça güç. İnternet amma küçükmüş. :D
Evet o Batuhansın :D:D Bayadır diyorum bu kesin bizim Batuhan, şimdik tam olarak kesinleşmiş oldu :D Dimi ya bak ne kadar küçükmüş :p:D:D

Batuhan Önder
21-06-2009, 13:46
Evet o Batuhansın :D:D Bayadır diyorum bu kesin bizim Batuhan, şimdik tam olarak kesinleşmiş oldu :D Dimi ya bak ne kadar küçükmüş :p:D:D

Evet ben oyum, bende ilk senin ismini görünce, ben bu ismi bir yerden biliyorum dedim, sonra senin attığın mesajda farkettim. :dans:

Yavuz.Kara
21-06-2009, 16:22
millet prof sonucunu bekliyor. bizim daha girip giremeyeceğimiz belli değil. daha 1 quiz, 1 midterm var. 22 temmuz'da okul mu biter ya? :S

Erkin Karadan
21-06-2009, 20:12
Hayırlısı olsun.. :) Döktürmüşsen geçmişsindir geçmişsindir.. :) Sonuçlar ne zaman açıklanıcakmış belli mi_? (:
bizim okulun sağı solu belli olmaz ya:o final sınavı yerleşim programı ve saatleri sınavdan önceki gece 10buçukta girildi net'e :D :D

millet prof sonucunu bekliyor. bizim daha girip giremeyeceğimiz belli değil. daha 1 quiz, 1 midterm var. 22 temmuz'da okul mu biter ya? :S
yok artık hemde İzmir'de o sıcakta okul kolay gelsin size :(

Yasemen Önder
22-06-2009, 00:06
Evet ben oyum, bende ilk senin ismini görünce, ben bu ismi bir yerden biliyorum dedim, sonra senin attığın mesajda farkettim. :dans:
Çok Güzel Hareketlerde ki gibi evet ben yaptım eve ben oyum :D:D
Ouu 22 Temmuz mu neden bu kadar geç ya.. Allah yardımcınız olsun valla ne diyiim.. :)
bizim okulun sağı solu belli olmaz ya:o final sınavı yerleşim programı ve saatleri sınavdan önceki gece 10buçukta girildi net'e :D :D

Hadi ya.. Oda iyiymiş.. :D:D Hiçte koyulmayabilirdi siteye :D Hadi bakalım tahmin edin diyolarmış :D:D:D Zihin jimnastiği :p:D:D

Ezgi Gökkaya
22-06-2009, 02:29
geçtim geçtimm.... :D :D ben hazırlıgı geçtiysem hepiniz geçersiniz arkadaşlar sorun etmeyin :D

Batuhan Önder
22-06-2009, 02:42
geçtim geçtimm.... :D :D ben hazırlıgı geçtiysem hepiniz geçersiniz arkadaşlar sorun etmeyin :D

İnsan özel okulda okuyunca hiç bu kadar emin olamıyor. :D

Ezgi Gökkaya
22-06-2009, 02:44
:D pardon o açıdan düşünemedim hiç.ama geçersin yani.bn bile geçtiysem, hazırlıkta kalıcak adam düşünmüorum :)

Berk Akgünlü
22-06-2009, 03:41
yarın sabah bu soruların cevabını alıcam bende :D

Yasemen Önder
22-06-2009, 11:45
Hadi bakalım gözün aydın.. :D
İnsan özel okulda okuyunca hiç bu kadar emin olamıyor. :D
Evet özellerde baya bi zorluyolarmış herhal.. :D
yarın sabah bu soruların cevabını alıcam bende :D
Sabırsızlıkla bekliyoruz Berk.. :D Bi basın açıklaması yaparsın sonra.. :D:D

Batuhan Önder
22-06-2009, 13:41
:D pardon o açıdan düşünemedim hiç.ama geçersin yani.bn bile geçtiysem, hazırlıkta kalıcak adam düşünmüorum :)

Geçmen tamamen hocaların notlarına bağlı. Hazırlığı atlama sınavından sonra sonuçlar açıklanmıyor bile, ya geçtin ya da kaldın deniliyor. Gerisini sern düşün. :D

Evet özellerde baya bi zorluyolarmış herhal.. :D

Yok hazırlık kolay İngilizce'yi öğreniyorsun ama; hocalarla aran kötü ise ayvayı yiyorsun. Geçmek senin elinde olan bişey değil. :???: :D

Berk Akgünlü
22-06-2009, 16:02
haha ilk bölümü geçmişim yarın ki sınavdan da yeterli puanı toplayabilirsem bölümdeyim! :D

Sercan Deniz
23-06-2009, 02:28
ohooooo ben burayı yenı gordum be=) ınsallah ben de yarın gecıcem bıtcek=))

Mahir Gül
23-06-2009, 03:55
sonunda bitti ya geçmişim prof u :D hiç beklemiyodum bunu..inanılmaz rahatladım waryaa :D

Erkin Karadan
23-06-2009, 16:06
Hadi ya.. Oda iyiymiş.. :D:D Hiçte koyulmayabilirdi siteye :D Hadi bakalım tahmin edin diyolarmış :D:D:D Zihin jimnastiği :p:D:D

bütün sınıflarda asılı olan listelerde kendi adını arıyorsun ne vahim bir durum :D:D neyse onu atlattık şimdi sonucları bekliyoruz :???:

senide tebrik ederiz Ege'li arkadaşım :D.. bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum bir insan bütün sene boyunca ders çalışmayıp finale sadece 3-4 saat çalışıp sınıf geçerse...:serefe:

Ezgi Gökkaya
23-06-2009, 17:00
bütün sınıflarda asılı olan listelerde kendi adını arıyorsun ne vahim bir durum :D:D neyse onu atlattık şimdi sonucları bekliyoruz :???:

senide tebrik ederiz Ege'li arkadaşım :D.. bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum bir insan bütün sene boyunca ders çalışmayıp finale sadece 3-4 saat çalışıp sınıf geçerse...:serefe:

helal olsun yani erkin :D ben bi hafta gece gündüz ingilizce çalıştım :D

Erkin Karadan
23-06-2009, 18:20
Dokuz Eylül Hazırlıkta çok kasıyor dediler. Örnek olarak geçen yıl hazırlık okuyan 7bin kişinin 3bini finale giremedi, 4bin kişiden yarısı hazırlık geçti dediler.. bende bu gerçekleri göz önüne alaraktan çalışmadım :D:D:D:D

Fuat Rıhtım
23-06-2009, 18:22

Son gece saat 4'ten sonra uyku tutmayınca çalışmak zorunda kalmak nedir bilir misin? :D

Ezgi Gökkaya
23-06-2009, 20:40
Son gece saat 4'ten sonra uyku tutmayınca çalışmak zorunda kalmak nedir bilir misin? :D
o senin kendi vicdanınla aranda bişey şmdi :D bütün sene boyunca çalışmadım.yumurta kapıyı çalınca napayım çalışmak zorunda kaldım :D ama saat 4te uykumu bölüp de ders çalışmaya kalktıgım hiç olmadı ne yalan söyliyim :D :D

Fuat Rıhtım
23-06-2009, 23:53
o senin kendi vicdanınla aranda bişey şmdi :D bütün sene boyunca çalışmadım.yumurta kapıyı çalınca napayım çalışmak zorunda kaldım :D ama saat 4te uykumu bölüp de ders çalışmaya kalktıgım hiç olmadı ne yalan söyliyim :D :D

Dikkat ediyosan son gün diyorum :D

Sınava 4-5 saat kala yani :D:D

Erkin Karadan
25-06-2009, 16:08
Veeee Hazırlık biter :serefe: emeği geçen herkese teşekkurler :dans: hayatımın en süper senesiydi hiç ders çalışmadım :serefe::serefe:

Fuat Rıhtım
25-06-2009, 19:25
İşlem tamam :rolleyes:

Sıra fakültede :rolleyes:

Berk Akgünlü
26-06-2009, 18:29
ve Berk artık işletme 1. sınıf öğrencisi :)

Sercan Deniz
27-06-2009, 00:54
ve Berk artık işletme 1. sınıf öğrencisi :)

kardeşimsin=)) ve Sercan Petrol ve doğalgaz müh. 1.sınıf öğrencisi=))

Görkem Güngör
27-06-2009, 02:03
bölümüne geçen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun arkadaşlar ben malesef kaldım şuan yaz okulundayım bu yaz okulunda vermeyi planlıyorum inş;)

Berk Akgünlü
27-06-2009, 03:36
Teşekkürler :) kolay gelsin görkem ya işin zor gerçktn..

Erkin Karadan
27-06-2009, 03:49
bölümüne geçen arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun arkadaşlar ben malesef kaldım şuan yaz okulundayım bu yaz okulunda vermeyi planlıyorum inş;)

sanada kolay gelsin başarılar diliyorum ;)

Yavuz.Kara
27-06-2009, 17:05
Ouu 22 Temmuz mu neden bu kadar geç ya.. Allah yardımcınız olsun valla ne diyiim.. :)

amin, teşekkürler. beginner başladığımız için kitaplar yetişmedi. o yüzden devam ediyoruz. bir de eğitim dili ingilizce olunca biraz zorluyorlar işte. :)

teşekkürler. sıcak ama 3 hafta kaldı. zaten son haftayıda saymaya gerek yok. mock prof ve midterm açıklamalarıyla geçecek.

Görkem Güngör
28-06-2009, 03:05
Teşekkürler :) kolay gelsin görkem ya işin zor gerçktn..

sanada kolay gelsin başarılar diliyorum ;)
teşekkürler arkadaşlar kışın çalışmadım artık yazın sıcakta çalışmaya başlıyoruz harbiden kolay gelsin :D

Miyase Acar
28-06-2009, 20:42
Ben d bölüme geçenlerdeniiimm :D

Erkin Karadan
28-06-2009, 21:46
Ben d bölüme geçenlerdeniiimm :D
Seninde güzel bir senen bitti anlaşılan başarılar devamındada :D

Kerem Turhan
29-06-2009, 14:50
ah su hazırlık cok zormus ya...

Nuri Doğan
29-06-2009, 20:24
arkadaşım kışın niye çalışmadın :D:D

Görkem Güngör
01-07-2009, 00:59
1907 ünifeb organizasyonlarına katıldık :D

Berk Akgünlü
01-07-2009, 03:56
gerçktn öyle benimde aktif üyeliğim tavan yaptı ama geçmeyide bildim hehe :D

Nuri Doğan
10-07-2009, 19:04
gerçktn öyle benimde aktif üyeliğim tavan yaptı ama geçmeyide bildim hehe :D
bizim ki de yazın geçecek inşallah olur böyle şeyler:)

Ezgi Gökkaya
10-07-2009, 19:17
bence zor değildi.hazırlık kolay diye çok fazla saldık.şahsen kendi adıma konuşacak olursam herkes vize çalışırken ben boş boş geziniyordum :D

Berk Akgünlü
13-07-2009, 18:23
bence zor değildi.hazırlık kolay diye çok fazla saldık.şahsen kendi adıma konuşacak olursam herkes vize çalışırken ben boş boş geziniyordum :D

aynen benimde bütün senem boş boş gezmekle geçti ya :D
haberli quiz tarihlerini bile bilmezdim o derede :D

Batuhan Önder
13-07-2009, 23:59
Hazırlıkı bende bir kur takmadım, o kurdada final sınavının olduğu hafta hasta oldum ve bir-iki puan kaldım.

Erkin Karadan
14-07-2009, 01:56
aynen benimde bütün senem boş boş gezmekle geçti ya :D
haberli quiz tarihlerini bile bilmezdim o derede :D
aynen:serefe::serefe:

Yavuz.Kara
23-07-2009, 20:58
oh be sizden sonra bende rahatladım. ama rahatlayana kadar neler çektiğimi bir ben bilirim. :D

Sefa Şenel
30-07-2009, 15:19
erkin abicim herkesin aynı ama bi bakıma iyi de oldu Unifeb e zaman ayırdık çalışmalarımızı yaptık

Kerem Turhan
16-08-2009, 02:05

ezgi ben donem ıcınde kaldım hazırlıkta tamam dedım yaz okulunda verırım fakat yaz okulundada ne yazıkkı basarısız oldum

bana zor geldı sonucu da bellı hem de hocalar berbat bence bır senem heba oldu bombos gectı kendı bolumum adına hıc bır sey ogrenmedım ve ıngılızceyı de tam olarak ogrenmedım bence cok gereksız bır sıstem bır sınıf muafıyete kaldım elımden gelenı yapacagım umarım gecerım

sen ne yaptın kaldın mı gectın mı ve okulun hazırladıgı sınav soruları zormuydu?forumdakı dıger arkadaslar ne yaptı ?

Kemal Makinacı
22-08-2009, 04:14
oh be sizden sonra bende rahatladım. ama rahatlayana kadar neler çektiğimi bir ben bilirim. :D
bend ebu sene ekonomiye geliyorum hazırlık nasıl bilgi verebilirmisin kardeşim acaba?

Sinem Güven
22-08-2009, 11:03
Çalışan için hiç de zor değil aslında:) bizim gibi oraya gidelim burayı gezelim dediğin zaman kalıyorsun işte :) sonrada geçmek için oturup but.e çalışıyorsun:p

Ama biz kalanlara hak vermek lazım.. O kadar oturduk sırf Universiteli olmak için çalışsak da çalışmasak da ÖSS stresini yaşadık , ya da cevremiz yaşattırdı. İnsan Universiteye kafasını uzatınca neye uğradığını şaşırıyor:) Sonra da başlıyor acısını çıkarmaya:dans::serefe:

Hüseyin.Yıldırım
23-08-2009, 05:31
lanet olsun hazırlığa bi türlü gecmedm :D

Kerem Turhan
28-08-2009, 21:55
lanet olsun hazırlığa bi türlü gecmedm :D
aynen katılıyorum kardeşim sana:D

Batuhan Önder
08-09-2009, 22:40
İki gün sonra umarım geçerim şu hazırlığı. :)

4-5 ay daha okumak istemiyorum...

Yasemen Önder
09-09-2009, 13:19
İki gün sonra umarım geçerim şu hazırlığı. :)

4-5 ay daha okumak istemiyorum...
İnşallah geçersin Batuhan.. :) Şimdiden başarılar dilerim sınavında.. :)

Mustafa Yakar
10-09-2009, 18:47
Arkadaşlar ben de bu sene kazandım. Bölümüm Uluslararası Ticaret ve Finansman; zorunlu hazırlığı var. Biraz bilgi verir misiniz hazırlık hakkında... :)

Kerem Turhan
12-09-2009, 13:55
Arkadaşlar ben de bu sene kazandım. Bölümüm Uluslararası Ticaret ve Finansman; zorunlu hazırlığı var. Biraz bilgi verir misiniz hazırlık hakkında... :)
kardesim acıkcasi isin zor çalısman gerekli sana tavsiyem kurs takviyesi alman ,çünkü okulda verilen bilgiler yeterli olmuyor bence düsün bu seceneği?

Mustafa Yakar
12-09-2009, 14:59
kardesim acıkcasi isin zor çalısman gerekli sana tavsiyem kurs takviyesi alman ,çünkü okulda verilen bilgiler yeterli olmuyor bence düsün bu seceneği?

Eyvallah kardeşim sağol tavsiyen için. Okul açılınca belli olur sanırım, olmadı öyle yapıcaz...

Batuhan Önder
16-09-2009, 17:06
Oh be bugün hazırlığı bitirdim, artık fakültedeyim. ÖSS'den bile zor geldi.

Yasemen Önder
17-09-2009, 12:27
Oh be bugün hazırlığı bitirdim, artık fakültedeyim. ÖSS'den bile zor geldi.
Hayırlı uğurlu olsun Batuhan.. :) Gözün aydın.. :)

Batuhan Önder
17-09-2009, 16:14
Hayırlı uğurlu olsun Batuhan.. :) Gözün aydın.. :)

Zahmetli oldu ama bitti; ilk yıl takılmadan bitirdik kaldı dört yıl... :rolleyes:

Yasemen Önder
17-09-2009, 16:16
Zahmetli oldu ama bitti; ilk yıl takılmadan bitirdik kaldı dört yıl... :rolleyes:
Evet asıl dersler şimdi başlıyo.. :)

Batuhan Önder
18-09-2009, 15:03
Evet asıl dersler şimdi başlıyo.. :)

Hiç söyleme, hazırlık güzeldi. :cool:

Yasemen Önder
19-09-2009, 11:19
Hiç söyleme, hazırlık güzeldi. :cool:
Dimi rahattık en azından.. :)

Merve Kara
22-09-2009, 02:43
Hiç de çömez hissetmiyorum kendimi ya.

Ahmet Akyol
26-09-2009, 21:36
Hazırlık sınav sonuçlarıda açıklanmadı hala p.tesi ders var :rolleyes: nasıl yönetim bu :D

Burhan Tektaş
27-09-2009, 01:53
Allahım çoooookkkkkk şükür çok büyük bir hata sonucu başvurusunu kaçırmış olduğum ve muafiyete giremediğim. Bu sebepden dolayı 1 yıl daha hazırlık okumak üzereyken dualarımın kabul olup. Hazılıkda kaltığını öğrenmek ve fakülteme devam edebilmem üzerine mutlulukdan uçuyorum resmen... :D:D:D
Benim için hazırlık krallık yerine kölelik gibi geçti... :D:D:D
Şimdiden herkese yeni sezon için bol şans ve iyi geçmesini diliyorum...

Utku Kendirli
27-09-2009, 02:16
Pazartesi hazırlık en alt kur (:

Bekir Turası
27-09-2009, 03:51
Pazartesi hazırlık en alt kur (:
Hayırlı olsun.Başarılar kardeşim :)

Ahmet Akyol
27-09-2009, 10:07
Yıldız An 5 sınıfı varmı tanıdık? :)

Burak.Sönmez
07-11-2009, 21:13
Hiç de çömez hissetmiyorum kendimi ya.
aynen bende kendimi hiç hazırlık hissetmiyorum.. Çünkü okulun ilk öğrencileri biziz :=)

Tuğçe Aydın
26-09-2010, 23:09
bende bu sene başlıyorum hazırlıga umarım kolay bi sene olur :):D

Fırat Karabulut
27-09-2010, 00:27
C13 deyim :D

Rıdvan Kartal
27-09-2010, 01:41
bende bu sene başlıyorum hazırlıga umarım kolay bi sene olur :):D
Kolay olacağına emin olabilirsin, hazırlık iyidir hem her bölümden insan oluyor kaynaşmak açısından, hem de okula alışma evren rahat geçiyor.Ben Geçen sene okudum Prep-A dı benim kurum kolay geçti. =)

Tuğçe Aydın
27-09-2010, 20:58
güzel geçiyomuş harbiden de :)

Egemen Atmaca
01-10-2010, 00:28
c-10 ama sınava girmedim:cool:

Girsemde c olcaktım ama havam yeter:D