PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstinye'de Saldırı! 3 Polisimiz Şehit

Feyzi Çakmak
09-07-2008, 14:53
http://g.mynet.com/i/34/33831_1.jpg

istınyedekı abd konsolslugunda salıahlı saldırı duzenlentı 3 polısımız şehıt oldu saldırganlar ise olduruludu tum turk mıletının başı sag olsun http://g.mynet.com/i/35/33832_2.jpghttp://img.mynet.com/ha3/a/abdkonsolos_saldiri6.jpg

Ömer Meydancı
09-07-2008, 15:48
Hepimizin başı sağolsun mekanları cennet olsun.Cok üzücü bi olay 2 sehit polisimiz daha 15 gün olmuş göreve başlayalı.Hainlerin ne yapıcaklari belli olmuyo olay daha yenı bence olayın sırrı cözülüp yerdeki kanın hesabı sorulacaktir...

Feyzi Çakmak
09-07-2008, 15:59
Hepimizin başı sağolsun mekanları cennet olsun.Cok üzücü bi olay 2 sehit polisimiz daha 15 gün olmuş göreve başlayalı.Hainlerin ne yapıcaklari belli olmuyo olay daha yenı bence olayın sırrı cözülüp yerdeki kanın hesabı sorulacaktir...
kım kımden hesap soracak ben onu anlayamadım

Ömer Meydancı
09-07-2008, 16:02
kım kımden hesap soracak ben onu anlayamadımBenim gidipte onlardan hesap sorucak halim yok saten sehitlerimizi öldüren hainlerin yakın cevresi araştırılacaktir kimin aracılıgıyla emriyle bu saldırı yapıldı hepsinin bir ipucu vardır herhalde

Ali Yıldırım
09-07-2008, 20:23
Allah rahmet eylesin.Hepimizin başı sağolsun.

Sercan Tuna
10-07-2008, 02:54
Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınalrına dayanma gücü versin.Şu terör illeti son bulsun artık.Daha fazla Canlar yanmasın...
Bu arada BİR ÖLÜRÜS BİN DOGARIS mustafa kemalın askerleri değil
BİR ÖLÜRÜZ BİN DOGARIZ Mustafa Kemal'in Askerleri

Erdem Özdamar
10-07-2008, 02:57
bu kadar soruşturmaşarı olduğu bir zamanda olayın patlak vermesi akıllara hemen ergenekonla alakalı olup olamayacağına dair sorular getirdi ama bu global çaptaki abd nefretine dayanan bir terör saldırısı olabilir.yinede bunu yapanlar bireysel değillerdir kesinlikle arkalarında illegal güçler vardır yoksa abd konsolosluğuna bir anda çıkıpta saldırılmaz.

Erman Erbay
10-07-2008, 03:36
Allah rahmet eylesin ...

Burada ne yorumlar yapılırdı ancak yeri değil , ölen insanlarımız var .

Berk Ulupınar
10-07-2008, 04:06
Dinci basının ergenekon sorusturmasıyla bağdaştırdığı saldırıdır.3 polise yazık olmuş,Türkiyenin imajı zedelenmiş hala birileri bu saldırı üstünden rant elde etmeye çalısıyor.
kim bilir bu saldırının arkasından neler çıkacak.Ne biçim komplo teorileri,ne biçim ajan hikayeleri dönüyordur.

Umut Uludağ
10-07-2008, 15:03
çok acı bir olay tüm Türkiyenin başı sağolsun inşallah kanları yerde kalmaz

Tuğba Tülü
10-07-2008, 16:46
Bu saldırıyı kimlerin gerçeklerştirebileceğini yazsam siyasi görüş bildirmiş olacam ,sonra çenemi tutamamamın cezasını yicem,keşke buna da müdahele edilebilseydi...her neyse lanet olsun yapanlara! saldırıda ölen polislere Allahdan rahmet ailelerine büyük sabır diliyorum...

Özlem Göktürk
10-07-2008, 17:13
Allah rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin.
Gerçekten çok kötü bi durum dün akşam haberlere bakarken hem çok üzüldüm hem de bazı şeyleri duydukça çok sinirlendim neyse umarım böyle hain saldırılara bi daha uğramayız her ne kadar zor bir ihtimal olsada.

Alp Hacıoğlu
10-07-2008, 17:40
Amerikan konsolosluğundaki amerikan güçlerinin tek kurşun sıkmaması ise ayrı bir olay. kudurmuş köpek gibi her yere saldıracaklarına özgürlük adı altında her yeri sömüren amerikan güçleri neden bu çatışmada o heriflere bir kurşun sıkamadı.
olan bizim polislerimize oldu yine.

Allah rahmet eylesin

Cihan Derici
10-07-2008, 21:47
Allah rahmet eglesin..Allah ailesine sabır versin..nur içinde yatsınlar....

Funda Özen
10-07-2008, 21:55
Yazık değil mi onlara çocuklarına.ama yazık ki kendilerine.olan birtek şehitlerimize değil onların ailelerine değil bize.onların can acısını tüm türkiyem hissetti ELLERİ KIRILSIN
AİLESİNE YAKINLARINA ve TÜRKİYEYE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM:merak etmeyin kanları yerde kalmayacak!!!
http://www.haber34.com/hr/sehit-polis-ailelerine-yardim-gecesi-2319.jpg

Bora Özçil
11-07-2008, 17:02
Amerikan konsolosluğundaki amerikan güçlerinin tek kurşun sıkmaması ise ayrı bir olay. kudurmuş köpek gibi her yere saldıracaklarına özgürlük adı altında her yeri sömüren amerikan güçleri neden bu çatışmada o heriflere bir kurşun sıkamadı.
olan bizim polislerimize oldu yine.

Allah rahmet eylesin

oncelikle Allah rahmet eylesin benm de amcam ordaydı binanın içinde catısma
7 dk fln surmus , 7dk nerdeymiş bu amerikan guclerii anlamdım nie bizm askerimiz polisimiz bunlar için can verio daha goreve baslayalı 15 gun olmus birisi yeni ewlencekmiş yazık cidden buyuk komplo teorileri dönuo ailelerine sabır diliorum inş teröre verdiğimiz son şehitlerimiz olur baskaları için canlarımız yanmaz :kizgin:

Yiğit Uysal
30-10-2008, 23:11
vatan sağolsun

Haydar Kepekçi
16-11-2008, 01:43
kahrolsun pkk !!!