PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E zamanı geldi! FENERBAHÇE-Milan!

Göktuğ Güllüce
15-11-2005, 16:53
içimde ilkmaçtan beri bir umut war ben kazanıcaz diyorum

Bahriye Tekin
15-11-2005, 17:11
Ben gırtlağım yırtılana kadar destekleyeceğim Fenerimi orda olacak herkes gibi ve inanıyorum KAZANACAĞIZ! :)

Erhan Şişli
15-11-2005, 18:50
Bizler inandık,
HEDEF: Milan'ı Kadıköy'den puansız göndermek...

Welcome to HELL ;)

Başar Kantar
15-11-2005, 20:13
abi içimden kazanırız geçiyo ama ankette duygusal olmayın demişsiniz o yüzden beraberlik verdim ama işallah kazanacaz...şimdiden heyecan bastı yaww

İsmail Canpolat
15-11-2005, 20:33
beyler cok açık konuşucam daum bizden olursa %49 sansımız var derim.ama bizden olursa.daum lütfen fenerin yanında ol bu maçta bırak cocuklar toplarını oynasın.onu saga şunu sola berikini arkaya çekip dahilik peşinde koşma.yoksa milli takımı terimin yaptıgı gibi sahada maymuna cevirme.fener bu macı dauma ragmen alacak beyler,alacak.hiç inanasım gelmiyor ama haykırmak istiyorum ,Bu gruptan ya çıkacaz ya çıkacaz o kadar

Emrah İnal
15-11-2005, 20:58
Bizle İnandık
Sizde İnanın
Bizim için bu maçı alın ;)

Kimse merak etmesin bu maç bizim Hesap günü geldi bize milan maçında yapılanları unutmadık unutmıcaz...dişe diş kana kan puana puan alınacak intikam aksini düşünen varsa maçı izlemesin.

Ali Yılmaz
15-11-2005, 21:06
inşallah,maaşallah...

Yusuf Sünbül
15-11-2005, 21:35
Kazanacağız,Kazanacağız;Bizde kazanmak zorundayız,onlarda !.Onlar daha çok stres'e girecek Biz,sakin olmayı başarırsak onların telaşı bizim zafer yolumuzu açacaktır.Milan zaten bu maçı alamama korkusu hata yapmalarını sağlar.İşte bu sebepten kazanacağız,biz inandık takımda inandı,inşallah Daum'da inanır.

Volkan Peri
15-11-2005, 22:52
Öyle yada böle bbu takım milanı yenebilecek güçte Daum ancellottiden iyi bi t.d. eğer taraftarda bu maçı alacağımıza inanırsa kazanırız bence kazanıcaz hemde 2 farkla

Can Yıldan
16-11-2005, 00:15
umudum pek yok :( milan iyi oynamaya başladı

Ahmet Mirzaloğlu
16-11-2005, 03:02
beyler cok açık konuşucam daum bizden olursa %49 sansımız var derim.ama bizden olursa.daum lütfen fenerin yanında ol bu maçta bırak cocuklar toplarını oynasın.onu saga şunu sola berikini arkaya çekip dahilik peşinde koşma.yoksa milli takımı terimin yaptıgı gibi sahada maymuna cevirme.fener bu macı dauma ragmen alacak beyler,alacak.hiç inanasım gelmiyor ama haykırmak istiyorum ,Bu gruptan ya çıkacaz ya çıkacaz o kadar
Sen çık takımın başında,% 100 olsun..Ne dersin??

Ufuk Peker
16-11-2005, 12:26
appı ailesi ile italyaya izne gitiğinde geçen hafta milanlı oyuncuları hiçte kendilerinden emin görmemiş!hadi hayırlısı bizim bu maçtan galip gelmemize neden olacak herşeye varım ben

Yasir Yılmaz
16-11-2005, 18:58
Ben Milan'ın bu sene oynadığı-oynayacağı futbolu bize karşı oynayacağını düşünüyorum.Çünkü onlar da mutlaka kazanmak zorunda.
Daum daha maçlar başlamadan Milan'ı grubun favorisi gösterdi.Bizi yenmeselerdi(ki o maçın hakkı yenilgi değildi)şu anda grup sonuncusu olacaklardı.Şimdi Milan maçında gaalip gelmemiz gerektiğini kendine dahası futbolculara nasıl anlatacak???
Ama İnşallah kazanırız...

Ufuk Peker
16-11-2005, 19:12
milanı yenecek kadroya sahibiz yeterki sabırlı ve bilinçli bir şekilde oynayalım gerisi gelir.2-1diyorum(alex-anelka)

Servet Güldeş
16-11-2005, 19:15
mantıklı cevaplar istenmiş ama...

buraya yeniliriz diyen bi kişi maçı ne duygularla izler anlamam

Ufuk Peker
16-11-2005, 19:19
mantıklı cevaplar istenmiş ama...

buraya yeniliriz diyen bi kişi maçı ne duygularla izler anlamamçok doğru söylemişsin kardeşim sanırım buraya yenilir diyenler ya fener düşmanı ya cinconlu yada iddaa oynayan ve kendi takımını ezik görenlerdir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Kerem Çalkılıç
16-11-2005, 20:05
Evet abi ya, Daum maç boyunca bizim oyuncuları kollarından tutup duruyor. Halbuki bıraksa ne güzel oynayacağız...

İsmail Canpolat
17-11-2005, 11:02
beyler bu maçta defensif anlayışla sahaya çıkmalıyız.herr daum asla çiftli forvetle çıkmamalı.milanı izlediğim kadarıyla son derece formda.shevcenko'nun dönmesiyle acayip moralleri arttı.son maçlarını baya farklı kazandılar.şu an avrupadaki hiç bir takım milana karşı çift forvetle oynamaz(real madrid bile).adamların hücüm hattı cehennem gibi:inzaghi,vieri,shevcenko,pirlo,seedorrf,kaka.b u takımla ancak 4-4-1-1 yada 5-4-1 dagılımıyla mücadele edilir yani aynı ilk maçta olduğu gibi.kendi sahamızda oynuyoruz diye gaza gelmemeli temkini olmak lazım.hee çift forvetle çıksak nasıl mı olur.2 veye 3 atarız ama fazlasını yeriz gibi geliyor bana.bizim defens sos veriyor.ah be uche-högh olsaydı bu takım enaz çeyrek final oynamazmıydı be ah be ah :'(

Onur Aloğlu
17-11-2005, 11:13
beyler bu maçta defensif anlayışla sahaya çıkmalıyız.herr daum asla çiftli forvetle çıkmamalı.milanı izlediğim kadarıyla son derece formda.shevcenko'nun dönmesiyle acayip moralleri arttı.son maçlarını baya farklı kazandılar.şu an avrupadaki hiç bir takım milana karşı çift forvetle oynamaz(real madrid bile).adamların hücüm hattı cehennem gibi:inzaghi,vieri,shevcenko,pirlo,seedorrf,kaka.b u takımla ancak 4-4-1-1 yada 5-4-1 dagılımıyla mücadele edilir yani aynı ilk maçta olduğu gibi.kendi sahamızda oynuyoruz diye gaza gelmemeli temkini olmak lazım.hee çift forvetle çıksak nasıl mı olur.2 veye 3 atarız ama fazlasını yeriz gibi geliyor bana.bizim defens sos veriyor.ah be uche-högh olsaydı bu takım enaz çeyrek final oynamazmıydı be ah be ah :'(

* *"Dahi" misin yahu? Hay Allah "Dahi" başkasıydı... Neyse sorun yok kafan rahat olsun bu maçta ben de oynayacağım, yani son anda kadroda bir değişiklik yapmazsan hocam...

Şabettin Doğan
17-11-2005, 11:21
ah be uche-högh olsaydı bu takım enaz çeyrek final oynamazmıydı be ah be ah :'(

ya keşke lefterde olsaydı anelka-lefter ne güzel forvet hattı olurdu di mi ya ahhh ahhh!!!

İsmail Canpolat
17-11-2005, 11:30
ya keşke lefterde olsaydı anelka-lefter *ne güzel forvet hattı olurdu di mi ya ahhh ahhh!!!
bilmem öylemi olurdu lefteri hiç izlemedimde.anelkayla uyumlumu olurdu acaba mesela yani : ;)

Şabettin Doğan
17-11-2005, 11:35
bilmem öylemi olurdu lefteri hiç izlemedimde.anelkayla uyumlumu olurdu acaba mesela yani : ;)

olma mı ya sen ne diyon lefteri izlemeye ne gerek bütün FENERBAHÇELİLER lefteri tanır bilir ;) ;)

Onur Aloğlu
17-11-2005, 11:37
Bütün Fenerbahçeliler

İsmail Canpolat
17-11-2005, 11:40
lefteri tamam tanıyoz,yanılmıyosam fener tv de izledim büyük adada oturuyoda nasıl bi futbolcuydu.biliyosun futbol o zamanlar bu kadar hızlı oynanmıyodu bunu sinyor can bartu bile itiraf etti.şu şartlarda ben bile zorlanırım diyerekten.eskiden daha fizge dayalıydı şimdi anelka gibi alex gibi teknik oyuncular daha kıymetli.

Onur Kuyumcu
17-11-2005, 11:47
bugune kadar yaklaşık 10/12 fener maçına gittim gittiğim her maçtan da mağlubiyet alamdan ayrıldık bu maçta yine ordayım ve yine bu maç bizim olacak

Arif Şahin
17-11-2005, 12:45
Konfederasyon kupasındaki Tuncay'ı gördüm isviçre maçında. biri çıkıp "Tuncay'ın yeri forvet" diye bağırsın artık. koskoca fransanın 1 gol attığı takıma, 3 gol atmış bi oyuncumuz var. ve biz onu sol kanatta oynatıyoz. böyle saçmalık olur mu?

Yiğit Arın
17-11-2005, 12:50
Mağlubiyet (inşallah olmaz)'ı seçtim:

Milan bizden çok daha iyi bir takım. Yaşlı bir takım ama hala dünyanın en iyi defansına sahip, orta sahasının et yetenekli adamının (Kaka) kendi korner noktasında top kovaladığı, defansif orta sahalarının bizim ofansif orta sahamız kadar yetenekli ve teknik olduğu, her futbolcnunun kendi yerinde oynadığı bir takım. Çoğu eşleşmede bizden çok daha, diğerlerinde de bizden biraz daha üstünler.

Bizim Daum'un sevdiği şekilde Nobre-Tuncay-Anelka-Alex'li 4 hücumcuyla çıkacağımız kuvvetle muhtemel. Ki bu da orta sahayı yine Milan'a (evet Milan'ın orta sahasına) vereceğimiz anlamına geliyor, çok ürkütücü... Luciano'nun cezası işimize gelebilecekse de Aurelio'nun yokluğu Daum'u dünden razı olduğu 4 forvetli sisteme iyice itecektir. (Şimdi Tuncay forvet değil filan dencek ama hikaye)

Bu sebeplerledir ki kazanma şansımızı çok düşük görüyorum. Ha kazanamaz mıyız, tabii ki futbolda her şey var, iyi günümüzde olur, Daum iyi takım çıkarır, oyun içinde beklenmedik şekilde müdahelelerde bulunursa, en büyük kozumuz taraftar desteğiyle düşük de olsa şansımız var tabii ki. Ha bu "cinconluluk"sa, "kendi takımını ezik görmecilik"se, evet öyleyim. 8) Ne yapiym tam Fenerbahçeli olamıyorum işte, mazur görün.

İsmail Canpolat
17-11-2005, 14:00
Mağlubiyet (inşallah olmaz)'ı seçtim:

Milan bizden çok daha iyi bir takım. Yaşlı bir takım ama hala dünyanın en iyi defansına sahip, orta sahasının et yetenekli adamının (Kaka) kendi korner noktasında top kovaladığı, defansif orta sahalarının bizim ofansif orta sahamız kadar yetenekli ve teknik olduğu, her futbolcnunun kendi yerinde oynadığı bir takım. Çoğu eşleşmede bizden çok daha, diğerlerinde de bizden biraz daha üstünl

Bizim Daum'un sevdiği şekilde Nobre-Tuncay-Anelka-Alex'li 4 hücumcuyla çıkacağımız kuvvetle muhtemel. Ki bu da orta sahayı yine Milan'a (evet Milan'ın orta sahasına) vereceğimiz anlamına geliyor, çok ürkütücü... Luciano'nun cezası işimize gelebilecekse de Aurelio'nun yokluğu Daum'u dünden razı olduğu 4 forvetli sisteme iyice itecektir. (Şimdi Tuncay forvet değil filan dencek ama hikaye)

Bu sebeplerledir ki kazanma şansımızı çok düşük görüyorum. Ha kazanamaz mıyız, tabii ki futbolda her şey var, iyi günümüzde olur, Daum iyi takım çıkarır, oyun içinde beklenmedik şekilde müdahelelerde bulunursa, en büyük kozumuz taraftar desteğiyle düşük de olsa şansımız var tabii ki. Ha bu "cinconluluk"sa, "kendi takımını ezik görmecilik"se, evet öyleyim. 8) Ne yapiym tam Fenerbahçeli olamıyorum işte, mazur görün.

yigit kardeş yazdıklarının altına imzamı atıyorum.10 numara yorum yapmışsın.devamını beklitorum.

şampiyon fenerbahçem ne istersen iste benden,istersen donatayım dört bir yanı bayraklarla......

Emre Bağlı
17-11-2005, 18:34
bu maçi kazanmak için ne taktik ne oyuncu seçimi hiçbirsey geçerli degil bence.tarator ne taktik olusturduda isviçreyi yendik?

bize lazim olan o isviçre maçindaki gaz,ve isviçre maçindakinden daha fazla taraftar destegi.

tabi o gazin olusmasinda medyanin ve yazarlarin payi büyük.e bu medya ve yazarlar fenerbahçe için birsey yapmayacagina göre is dauma bize ve bir kaç tane takdir ettigimiz yazarimiza kaliyor.

sanirim bunlar gerçeklesirse milani yencez.

Bilal Aktan
17-11-2005, 23:24
tuncay'ın şükrü saracoğlunda çektiği isyan bayrağı, anelka'nın rakipleri korkutan havası,alex'in tekniği,appiah'ın hırsı ve bütün takımın savaşcılığı bize zaferi getirir... hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. yeterki ruhumuzu sahaya koyalım yeterki o staddan her şekilde başımız dik ayrılalım

Göktuğ Güllüce
23-11-2005, 12:50
bu yazı itibari ile kaldı 9 saat 0 dakika.ben şu an bile kalpten gitmek üzereyim.9saat sonra sttaki ambulansları hazırlayın ben geliyorum:)haydi kanaryalarım.muhtemel 11 böyle gözüküyor;
volkan-serkan,önder,deniz,ümit-appiah,selçuk,mehmet-tuncay,anelka-nobre

Ufuk Peker
23-11-2005, 14:13
son 7saat 30 dk alex umarım oynarsın yaa bütün umudumuz sensin.

Göktuğ Güllüce
23-11-2005, 16:33
son 5 saat 10 dakika yeni gelişme yok

Serkan Özen
23-11-2005, 17:01
Alex Milan maçında yok
Alex10.com.br
21/11/2005 às 19H45

Alex karanlık bir Pazartesi geçirdi. Haftasonu oynanan Süperliği maçında dinlendirilmiş ve UEFA Şampiyonlar liğindeki Çarşamba günü oynanacak olan Milan maçına çıkma ümidiyle antremanlara başlamıştı. Ancak antreman boyunca Alex’in agrıları arttı ve İtalyan ekibine karşı oynayamayacak.

Tabii ki yıldız futbolcu bu çok önemli maça katılamamaktan dolayı çok üzgün. Alex şu şekilde üzüntüsünü ifade etti: ‘Bu maça katılamayacak olmaktan dolayı çok üzgünüm. Tanrı biliyor bu maçta sahada olup Fenere yardımcı olmayı ne kadar çok istiyordum, çünkü hala üst tura çıkacağımıza inanıyorum. Şimdi yapabileceğim sadece arkadaşlarımı desteklemek olacak’

Bir diğer endişe edilen husus ise Pazar günü oynanacak olan Galatasaray maçında olup olamayacağı. Bu maç da Türkiye Süper liğinde kader maçı özelliğinde. Şimdi yapılacak tek şey Alex’in hemen iyileşmesini beklemek olacak.

Kaynak www.alex10.com.br

Yasir Yılmaz
23-11-2005, 22:35
ilk yarı bitti.1-0 yine Shevchenko
Bu diziliş ve bu oyun anlayışıyla çok zor,ikinci yarıda Nobre veya Semih'in girmesi lazım... :-/ :'(

Yasir Yılmaz
23-11-2005, 23:27
Olmaz böyle şey.Adımızda mı var kardeşim.Ne denebilir ki...İnanmıyorum.İnanamıyorum....Nasıl bir takımdır bu.Nasıl bir teknik direktördür bu...
Bu takım Manchester'dan 6 yerken savundum.Milan'dan 3 yedi savundum.Çünkü iyi oynamıştık.Şimdi tanıyamıyorum takımı...İnanmıyorum.''Yeter artık'' diye haykırasım geliyor.
Ama taraftarımızla övünüyorum.

Yasir Yılmaz
23-11-2005, 23:30
Ya adamın formasını yırttı ya!
Resmen Deniz-Servet Show var Fenerbahçe'de.
Yakında shevchenko ''kardeşim ben Servet olmadan oynamam''derse şaşırmayın.

Berk Aymete
23-11-2005, 23:54
maçın yorumunu 10. dakika da yapmıştım:
Daum taktik hatası yapıyor
gerçektende bence maç sonunda da buydu ama teknik direktörümüz ve desteğe devam

Abdülkadir Dinç
24-11-2005, 13:42
Konuşmak istemiyorum...Ama.... Büyük takımın küçük, ruhsuz ve herşeyden korkan herşeye kendi dışında bir bahane bulan, mazeretler kralı bir teknik direktörü. Bu işin daum ile olmayacağı geçen yıl belliydi. Şevonun karşına Sabıkalı bir(Ukrayna milli maçını hatırlayın) Servetle çıkmak ya intihar ya da bir meydan okumadır. Peki rakibin en zayıf kanadı olan sol kanattan koca bir ilk yarı neden doğru dürüst saldırmazsın ki karşında defansı hiç bilmeyen bir Serjinıo varken. Ya sol kulvarda Denizi oynatmasına ne demeli. Peki yediğimiz ilk gol ve servetin düştüğü aciziyet....Aynen maç 10. dakikada hatta kadro açıklanınca belli oldu.Bilmiyorum daum bu cesareti nereden alıyor.
Büyük takımımızı küçültmek için her şeyi yapıyor. Bence geç kalmış bir karar uygulanmalı ve daum'un Fenerbahçemize verdiği zararın önüne geçilmeli.
En azından 100. yılımızı kurtarmak adına...