PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Menajerden Çok Daha Fazlası

1907 ÜNİFEB
29-07-2008, 02:36
Göreve geldiği günden itibaren, sadece işini yapan, kimseyle uğraşmayan, kendi sporcusunu kimseyle kıyaslamayan, profesyonel futbol takımının büyük yürüyüşünde hatrı sayılır katkıları olmasına rağmen televizyon ekranlarında şov yapmayan gizli bir kahraman var.

Christoph Daum, Arthur Zico, Luis Aragones gibi üç farklı dil, üç farklı ekol, birbiriyle alakası olmayan üç farklı karakterle, bunun yanında onlarca farklı futbolcu, antrenör, fizyoterapist, doktorla sorunsuz şekilde çalışmayı başarabilmiş, tribünlerimizin çekirdeğinden yetişmiş amatör ruhlu bir profesyonel...

Kâh Caferağa' da voleybol maçında, kâh Abdi İpekçi' de baskebol maçında tribünde; kimi zaman televizyon kameralarının teknik ekibi çektiği anda coşkun, bir o kadar da doğal gol sevinçlerinde... En ateşli deplasmanlarda, birbirine kenetlenmiş sayıca az taraftarın teknik kadro içerisindeki sembol ismi... Galibiyetlerden sonra karşılıklı yapılan "sarı-lacivert-şampiyon-Fener" tezahüratının "lacivert" rengi; kalplerin en derin noktasından gelen "Fener" sesi...

O, Profesyonel Futbol Takımı' mızın idari menajeri, bizlerin Volkan Abi' si.

Katıldığı her platformda Fenerbahçe ismini herşeyden üstte tutan, taraftarın biricik sevgilisi Volkan Ballı' yı göreve gelişinin 5. yılında kutluyor, nice zaferlere hep beraber imza atmayı diliyoruz.

Nice 5 yıllara Volkan Abi...

Servet Güldeş
29-07-2008, 03:34
İçimizden biri desek doğallığını anlatabiliriz herhalde..

Nice senelere Volkan Abi...

Deniz Özmen
29-07-2008, 05:18
tek kelimeyle mükemmel bir insan :)

İlker Kökdemir
29-07-2008, 09:27
Taraftar psikolojisini en iyi anlayan,kalp kırmayan,gönül koymayan,yardımsever,tribüncü ve herşeyi ile mükemmel bir insan

Futbolcular,hocalar gelir gider ama Volkan abi gibi sevilen saygı duyulan biri kolay kolay bu camiaya gelmez.Volkan abimizin değerini ve anlamını biliyoruzki bu anlamlı topic açıldı.Bütün camiada abimizin değerini bilmeli

Allah uzun seneler çalışmayı nasip etsin Volkan abi :)

Doğa Aydın
29-07-2008, 10:48
Yonetimdeki son kalelerden birisidir kendisi. Taraftarin bu kadar hor goruldugu bir donemimizde, kendisinin orada olmasi buyuk sans.

Nice 5 senelere Volkan Abi...

Erdal Futtu
29-07-2008, 10:52
Alçakgönüllügü ve yardımseverligi ile bizden biri olmaya devam eden,herşeyin en iyisine layık olan bir insanla nice senelere..

Salim İrken
29-07-2008, 11:28
İşinin ehli birisi... Umarım 10'lu 15 li senelere ulaşır..

Can Demir
29-07-2008, 11:40
Fenerbahçeli yöneticilerde olması gereken o asil duruşa en çok sahip olan ve bunu bizlere çok net gösteren Volkan abimizin 5. yılı kutlu olsun.

Hep böyle,burda,bizle kalman dileğiyle

Seçkin Özel
29-07-2008, 13:55
Nice güzel yıllara Volkan abi...

Özlem Göktürk
29-07-2008, 14:51
Hep bizimle beraber daha nice daha güzel senelere hep beraber inşallah.

Bora Özçil
29-07-2008, 15:25
nice 5 senelere

Erdem Köroğlu
29-07-2008, 15:26
İşini bu kadar güzel yapıp da bir o kadar da arkada durmayı becerebilen,denildiği gibi içimizden bir adam..Umarım uzun yıllar konumunu hiç kaybetmez,hatta daha güzel yerlere de gelir,nice beş yıllara...

Rıza Arık
29-07-2008, 15:40
Nice yıllara volkan abimiz

Esra Kadıoğlu
29-07-2008, 17:00
Hep böyle, bizimle nice güzel yıllara Volkan abi :)

Aycan Yağanoğlu
29-07-2008, 17:01
Bulunduğu yeri sonuna kadar hakeden bir insan. Nice nice 5 senelere Volkan abi...

Gökhan Kavaz
29-07-2008, 17:31
nice senelere volkan abi...

Umut Uludağ
29-07-2008, 17:36
harika bi insan harika bi menajer hepsinden önemlisi harika bir fenerbahçeli nice mutlu yıllara volkan abi

Nadir Arslan
29-07-2008, 17:55
Bulunduğu yeri sonuna kadar hakeden bir insan. Nice nice 5 senelere Volkan abi...
sonuna kadar +1907

ünifebin her yerde abisi, babası

nice güzel ve başarılı yıllara abicim...

Safa Yazıcıoğlu
29-07-2008, 18:51
nice yıllara volkan abi...

Ali Yıldırım
29-07-2008, 19:29
Nice seneler bizimle beraber olman dileğiyle görevinde ve hayatında başarılar Volkan Abi. :)

Nice 5 senelere. ;)

Şükrü Güney
29-07-2008, 21:08
Sessiz ama büyük işler yapıyorsun,
Nice 5 yıllara Volkan Abi..

Mustafa Ünal
29-07-2008, 21:11
Takımda kıymeti bilinmesi gereken kişilerin en başındadır. Gördüklerimizden , duyduklarımızdan biliriz. En çokta "arkadaşlar takım duşunu alsın getircem" demesini severim sanırım :).

Tuğberk Ay
29-07-2008, 21:52
daha nice yıllara inşallah ...

Murat Kurt
29-07-2008, 23:12
onu,trabzonda takımın kaldığı otelde tanıdım..karizması,insanlığıyla tam bir FENERBAHÇE'li..volkan abi umarım daha çok 5 yıllar geçirirsin FENERBAHÇE'm de..

Hasan Acılar
29-07-2008, 23:23
abilerin abisi volkan abi...
nice nice 5 yıllara :)

Çağrı Erdoğan
29-07-2008, 23:44
FB'mıze en çok yakıştırdığım yönetıcılerden bırı...gerek duruşu gerek karızması gerek ınsanlığı 4 4luk bı adam...ışala volkan abımız ömru elverdığınce Fenerbahcemızde görevıne devam eder

Cemre Aşkar
30-07-2008, 00:18
Fenerbahçemize fazlasıyla yakışan bir yüz.nice yıllara...

Gökhan Ergin
30-07-2008, 20:58
nice yıllara vokan ballı.adam gibi adam,duruşuyla her takıma örnek bir menejer.

Göktuğ Güllüce
31-07-2008, 09:23
inşallah daha uzun seneler takımımızda görev yapar volkan abimiz...

Yasin Çıkrıkçı
31-07-2008, 22:04
nice 5 senelere Volkan Ballı.Seni Seviyoruz .

Serhan Siyahhan
31-07-2008, 22:19
amatör ruhun son temsilcilerinden...

beraber nice yıllara...

Özgün Doğan
01-08-2008, 20:09
Biraz geç olsada doğumgününü kutlamak istiyorum . 2003 yılından itibaren F.Bahçe devrimini başlatan kişilerden biridir . ( Aziz Yıldırım,Christoph Daum,Volkan Ballı ) 8taş taki Sinan Engin i görünce değerini bi kat daha anlıyorum . Birlikte nice senelere ...

Yusuf Karlıdağ
02-08-2008, 03:04
değrin çok büyük volkan abi nice yıllara... arkdaşlar bu arada facebook ta volkan ballı fan a üye çağrısında bulunmauş antuda bi arkadaşımız bugn okudum... bir gs liyle iddaya girmiş adnan polattan daha fazla fan üyesi toplar diye :D ilgilenenlere dyurmak istedim ;)

Serhat Taşkın
02-08-2008, 05:17
Adam gibi adam eski bir Ankaralı Fenerbahçemize hasret kalmanın nedemek olduğunu çok iyi bilen içimizden birisi Volkan Ballı nice mutlu yıllara...

Doruk Sarıkaya
03-08-2008, 18:06
Fenerbahçe'deki takım ruhunu koruyan,futbolculara olduğu kadar bizlere de abi şefkatiyle yaklaşıp,yüreğindeki Fenerbahçe sevgisiyle profesyonelliği yoğurmuş mükemmel insan. Kendisiyle benzer görevi yaptığını sanan diğer takımın menejerlerine bakıldığından aradaki farkın dağlar kadar olmasına rağmen,mütevazılığından ödün vermeyen,kendi ismini Fenerbahçe isminden öteye taşıma gayretinde olmayan,görevini Fenerbahçe aşkıyla yerine getiren saygı değer kişilik.
Takımın içinde bizden birinin olduğunu bilmenin mutluluğunu uzun yıllar yaşamak için nice mutlu 5 seneler dilerim Volkan Abi. :)

Volkan Matur
03-08-2008, 21:19
Volkan abi her zaman için mütavazi tavırlarıyla tanıtmıştır bizlere kendilerini.Göreve geldiğinden bu yana sürekli olarak bizlere gereken değeri fazlasıyla göstermiştir.Başlıkta söylendiği gibi Bir Menejerden Çok Fazlası nice yıllara diyelim.Umarım bu birlikteliğimiz uzun zaman daim olur...

Hakan Ateşler
04-08-2008, 15:36
taraftarla bu kadar haşır neşir olan birini daha görmedim. sorunlarını iletirsin dinler, sokakta bin kişi günde 5bin soru sorar hepsiyle konuşur. asla yukardan bakmaz. bir kere göztepe'de bir halı saha maçında soyunma odasında görmüştüm. muabbet ettik biraz. ben kaptırdım tabi kendimi. sora dedim ki adam bıkmıştır artık her gün benim gibi yüzbin kişiyle konuyordur hatta zorunda kalıyordur diye kısa kesmeye kalktım tam tersi muabbeti o uzatmıştı. yarım saat kadar muabbet ettik. yanlış bildiğim şeyleri bile tektek öyle değil böyle diye anlatmıştı. o gün helal olsun dedim. harbi sinan engin'i gördükçe volkan ballı'nın değeri daha çok anlaşılıyor. menejer demek de yanlış aslında menejer dediğiniz sinan engin işte. volkan ballı çok ayrı bir adam.

Mert Güldiken
05-08-2008, 03:34
Volkan Abi ile yazılan bu güzel yazılardan sonra aklıma şu olay geldi de bunu sizlere bi hatırlatim dedim:
Daha Güiza uzaktan yeni indi. Sanki Güiza ile rasında gönül bağı varmış gibi, Beşiktaş menajeri yani Valkan Abi ni meslektaş ı Sayın Sinan Engin hemen akabinde bi açıklama yaptı: " Bobo, Güiza dan 3 forma üstün bi futbolcu " Şimdi e be adam bunu söylemenin gereği var.... Alex Delgado nun yarısı bile etmezmiş. E İnönü de 2 golü çakıp sahayı başınıza yıkan yine bu adam değil mi? Tamam Delgado da kaliteli bi futbolcu biz bi şey demiyoz ki ama gereği olmayan böyle lafları kullanmasa biraz daha gözümüzde değer kazanırsın. Yani eğer menajerliğin ne demek olduğunu bilmiyorsan git Volkan Ballı yla tanış.

Süleyman.Özdemir
06-08-2008, 15:48
Yaa arkadaşlar ben Volkan Abi'nin o kadarda başarılı bi menejer olduguna inanmıorum...

Menejer dedigin içimizden olması tabikide önemli amaa takımla iç içe olması dahada önemli...

Bence Volkan Abinin yerinde Rıdavan Dilmen olsa daha faydalı ve yararlı olur...

Süleyman.Özdemir
06-08-2008, 15:49
Son senelerde kaybettigimiz degerleri görmüo musunuz...??

Geçen sene Tuncay bu sene Aurelio... Takımla yönetim arasında köprü olması gerekir ve böle takım için önemli oyuncuları kaybetmemek gerekirdi bence...

Onur Aloğlu
06-08-2008, 16:19
Yaa arkadaşlar ben Volkan Abi'nin o kadarda başarılı bi menejer olduguna inanmıorum...

Menejer dedigin içimizden olması tabikide önemli amaa takımla iç içe olması dahada önemli...

Son senelerde kaybettigimiz degerleri görmüo musunuz...??

Geçen sene Tuncay bu sene Aurelio... Takımla yönetim arasında köprü olması gerekir ve böle takım için önemli oyuncuları kaybetmemek gerekirdi bence...

Rıdvan Dilmen olsaydı veya bir başkası Tuncay ve Aurelio gitmeyecekti öyle mi?

Tuncay' ı Cemil Turan ikna edemedi, Lefter formasını öptü, gitme dedi. Başkan Aziz Yıldırım neredeyse açık çek sundu. İhale Volkan Ballı' ya mı kaldı?

Yusuf Yavuz
06-08-2008, 16:48
Tuncan da Volkan Abinin 100de1i kadar FB sevgisi olsa; Fenerbahçeyle ömürlük kontrat imzalardı...

Haa bu arada Tuncayın kalbimdeki yeri apayrıdır, o başka. Hala FB tarihinde en sevdigim bi kaç Türk oyuncudan biridir...

Hüseyin Kaya
06-08-2008, 16:52
Tuncay ve Aurelio'nun gitme nedenleri tamamen Avrupa sevdasından kaynaklanıyor..İkisine de Fenerbahçe'de kalmaları karşılığında ödenecek tutar takım ortalamasının bir hayli üstünde ve şuanki aldıkları tutara yakındı..Şuan alacakları tutar bizde verilseydi takımdaki diğer oyuncularda o tutarı isteyip takımı ekonomik yönden büyük bir külfetin işine sokacaklardı..Kulübümüzde normal olarak gitmelerine izin vermek zorunda kaldı..

Bu şartlar altında Volkan Abi'nin yapabileceği şeyi anlayamadım sevgili Süleyman..Bizleri aydınlatırsan sevinirim..

Ömer Birdal
06-08-2008, 17:40
Volkan Ballı , ki biz Volkan Abi diyoruz samimiyetimizden, Fenerbahçe tarihinin en önemli yöneticilerindendir şüphesiz, futbolcuların gitmesiyle Volkan Ballı yı ilişkilendirmekte cahilliktir..

Serhat Taşkın
07-08-2008, 03:28
düpedüz cahillik...

Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 14:04
Bu yorumları kabul etmeyen cahildir arkadaşlar aslındaaaa...

Herkes birbirinin görüşlerine saygı göstermek zorundadırr...

Ne yanii şimdiii açtıgınızz forumaaa uyup volkan ballı yı övmedigim için mi cahil oldumm...???

MNenejerlik takım gol attıgı zaman sewinmek deildirr sadeceee... Trübünlerin içinden olmak deildir...

Takıma faydalı oluosaaa, Futbolcu ile bire bir ilişki kurupp iyi geçiniosaaa, Abilik yapıosa takımaa menejer odur işteee...

Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 14:05
Gencfb'lilerin forumunaa bu nedenden dolayı msj yazmayı bıraktımmm...

Açtıkları bi forumaa istedikleriii gibii yorumm yazıosann iyisiinnnnn,,, yoksaaa senden kötüsüü yokk..

Burası ünifb lilerin sitesiii ve bir çogumuzda üniversite ögrencisiyiiizzzz...

Onun içinn herkesin konumasına dikkatt etmesii gerekirr benceeee

Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 14:07
Bana göre menejer dedigiinn takımaa futbolcu begenip transferde teknik direktörr kadarr transfer konusunda etkilidirr...

Volkan ballının fenerbahçeyee kazandırdıgııı genç yetenekk veyaaa kalite bi futbolcu var mı acaba...???

Doruk Sarıkaya
08-08-2008, 14:54
Süleyman, açılan konuya uyup Volkan Ballı'yı övmediğin için değil,Fenerbahçe İdari Menejeri'ni değerlendirecek kıstasları bilmediğinden o cümlelerle karşı karşıya geldin.

Herkes birbirinin görüşlerine saygılı,fakat bir görüş belirtilecekse üzerinde biraz düşünülmeli,hele ki bu görüş eleştri formatındaysa bir kaç kere düşünülüp yazılmalı.

Şimdi Volkan Ballı senin dediğin gibi olsaydı;

Menejerliğin takım gol attığında sevinmek olduğunu düşünseydi,takım yenildiğinde futbolculara oluşan tepkileri göğüsleyip,taraftar futbolcu arasında köprü olur muydu?
Takım içinde yıllardır huzursuzluk olmuyorsa,ufak tefek olaylar "kol kırılır, yen içinde kalır." şeklinde aile içinde çözülüyorsa,
Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Gökhan Gönül,Uğur Boral gibi genç oyuncular Fenerbahçe ismini kendi isimlerinden önde tutuyorsa; basının şımartmak için pohpohlamalarına kulak asmadan Fenerbahçe'ye yararlı olmak için ellerinden geleni yapıyorsa bu Volkan Ballı'nın farkıdır.

Fenerbahçe'nin maç öncesi Samandıra Tesislerinden çıkışını FB TV'den izlersen,yaptığı Abiliği daha iyi değerlendirebilirsin.

Fenerbahçe Kulübü'nün transfer sistemi diğer kulüpler gibi menejere bağlı değil. Yönetimin transferle ilgili oluşturduğu çalışma grubu ve teknik heyet ilgileniyor. Tuncay ve Aurelio'nun gitmesini Volkan Ballı'ya bağlamak enteresan ve yanlış bir düşünce tarzı.

Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 14:59
Haklısın dogru sölüosunnn ama bu yıllardır böle zatennn... Fenerbahhçe de Volkan Ballı yokkende çok olay olmazdı zatenn.... Medyaya fazla yansımazdıı.... Gökhan ile Ugurun öle yapmamalarıda bence kendi efendiliklerindendir...

Amaa her nese yaaaa sizin görüşlerinize saygı gösteriorum Volkan Ballı size göre iyi bi menejerrrdirrr... Bana göre deill amaaa... Rıdvan Dilmen degerllendirilse orda daha iyi olur die düşünüorumm..

Yinede bilgilendirme için teşekkürlerrrr...

Onur Aloğlu
08-08-2008, 15:05
Haklısın dogru sölüosunnn ama bu yıllardır böle zatennn... Fenerbahhçe de Volkan Ballı yokkende çok olay olmazdı zatenn.... Medyaya fazla yansımazdıı.... Gökhan ile Ugurun öle yapmamalarıda bence kendi efendiliklerindendir...

Amaa her nese yaaaa sizin görüşlerinize saygı gösteriorum Volkan Ballı size göre iyi bi menejerrrdirrr... Bana göre deill amaaa... Rıdvan Dilmen degerllendirilse orda daha iyi olur die düşünüorumm..

Yinede bilgilendirme için teşekkürlerrrr...

İyi olan herşey futbolcunun meziyeti efendiliği, kötü olan herşey Volkan Ballı' nın yanlışı, iş bilmezliği öyle mi?

Rıdvan MTK maçından sonra kimseye söylemeden, çekip gittiği için bitmiştir. Hala Fenerbahçeli Rıdvan' dır sevgimiz büyüktür, ancak kurumsal olarak beraber çalışmak mümkün değildir.

Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 16:21
Ben öle bişey demedimmm bu tamamen senin sölemindir....

Rıdvan Hoca ile çalışılmalıdır... Bi yanlış yaptı dieee silip atılamaz... Bu camiaya ne yanlış yapanlar oldu amaa geri geldi...

Aziz Başkan bile şampiyonluk kaçtı die istifa etti bişey olmadııı

Çağlar Çoban
08-08-2008, 17:31
Ben öle bişey demedimmm bu tamamen senin sölemindir....

Rıdvan Hoca ile çalışılmalıdır... Bi yanlış yaptı dieee silip atılamaz... Bu camiaya ne yanlış yapanlar oldu amaa geri geldi...

Aziz Başkan bile şampiyonluk kaçtı die istifa etti bişey olmadııı

1907 ÜNİFEB forumları diğer aktif olduğunu forumlara göre daha seviyeli, tartışmalardan uzaktır. Post sayısı olarak da dikkat edersen oldukça azdır diğer forumlara göre. Çünkü bizler üniversite öğrencileri olarak bir şey söylemeden ve yazmadan önce düşünmeyi, yazdığımız şeylerinde bir argüman taşımasını isteriz.

Diğer forumlarda yazdığın şeyler bir gün sonra unutulurken, burada yazdığın yazılar 10 sene sonra bile değer verilecek unutulmayacak düzeydedir. Sana verilen tepkiler görüşlerine katılmamaktan daha çok yarattığın forum kirliliğinden olabilir. Bence biraz bunun üzerine düşün, forumu tekrardan oku ve yazdığın yazıları word dosyasına kopyalayıp imla olarak kontrol et bence. Gerçekten yazılarını okumak çok rahatsızlık verici. İlerideki hayatında bu sıkıntıyı çekmemen için şimdiden bu konuda bir şeyler yapmanı tavsiye ederim.

Volkan Matur
08-08-2008, 19:53
Her yerde olduğu gibi görüyorum ki Volkan abinin topiğindede bazı farklı düşünceler barındıran arkadaşlarımız var saygı ile karşılıyorum diyemiyorum ayıp diyorum!!!madem farklı yorum yapıcaksın git başka yerde yap anlamıyorum bu adamı tüm efendili ile kariyerini Türkiye kabul etmiş.Doğru ya her yerde illaha dikkat çekmek isteyen arkadaşlarımız olucaktır.Haklarıdır...

Onur Aloğlu
08-08-2008, 23:08
Konunun sapmaması gerekiyor. Başlık, Volkan Ballı' nın verimliliğini tartıştığımız bir başlık değil. Sıkıntımız bu zaten.

İşte forumlar burada, tartışılması gereken, tartışılmasını istediğiniz bir konu için başlık açılabilir Fenerbahçe forumlarında.

Burada 5 yılını devirmiş, katıldığı her platformda Fenerbahçe' nin menfaatlerini savunmuş, salt futbol takımının başarıları ile değil, amatör branşlarda da Fenerbahçe' nin yanında olmuş bir büyüğümüzü kutluyoruz.

Mesajlarda gördüğünüz kırıcı olan kelimelere kendiniz cevap vermektense, şikayet butonunu kullanabilirsiniz. Böylelikle güzel bir insana teşekkür ve kutlama anlamında açılmış bir başlığın da amacından sapmamasını sağlayabiliriz.

Ayrıca, orada şöyle oluyordu, burada böyle oluyor, x' ten farkımız olmalı biz y' yiz gibi tartışmalar, forum üzerinden yanlış anlaşılabilmektedir. Böyle polemikleri başlatmanın hiç gereği yok.

Kerem Işıldak
09-08-2008, 04:18
Süleyman, açılan konuya uyup Volkan Ballı'yı övmediğin için değil,Fenerbahçe İdari Menejeri'ni değerlendirecek kıstasları bilmediğinden o cümlelerle karşı karşıya geldin.

Herkes birbirinin görüşlerine saygılı,fakat bir görüş belirtilecekse üzerinde biraz düşünülmeli,hele ki bu görüş eleştri formatındaysa bir kaç kere düşünülüp yazılmalı.

Şimdi Volkan Ballı senin dediğin gibi olsaydı;

Menejerliğin takım gol attığında sevinmek olduğunu düşünseydi,takım yenildiğinde futbolculara oluşan tepkileri göğüsleyip,taraftar futbolcu arasında köprü olur muydu?
Takım içinde yıllardır huzursuzluk olmuyorsa,ufak tefek olaylar "kol kırılır, yen içinde kalır." şeklinde aile içinde çözülüyorsa,
Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Gökhan Gönül,Uğur Boral gibi genç oyuncular Fenerbahçe ismini kendi isimlerinden önde tutuyorsa; basının şımartmak için pohpohlamalarına kulak asmadan Fenerbahçe'ye yararlı olmak için ellerinden geleni yapıyorsa bu Volkan Ballı'nın farkıdır.

Fenerbahçe'nin maç öncesi Samandıra Tesislerinden çıkışını FB TV'den izlersen,yaptığı Abiliği daha iyi değerlendirebilirsin.

Fenerbahçe Kulübü'nün transfer sistemi diğer kulüpler gibi menejere bağlı değil. Yönetimin transferle ilgili oluşturduğu çalışma grubu ve teknik heyet ilgileniyor. Tuncay ve Aurelio'nun gitmesini Volkan Ballı'ya bağlamak enteresan ve yanlış bir düşünce tarzı.Sonuna kadar katılıyorum bu yazıya.+1907 falan yazasım geldi o derece:)

Süleyman.Özdemir
09-08-2008, 11:16
Amacım burda polemik yaratmak veya başka bişey yapmak deill. Açılan bi foruma bende herkes gibi bişeyler yazmak, görüşümü belirtmek istedimmm. Ben konunun nerelere saptıgını neden buralara geldigini çok iyi biliyorum.

Herkes biz üniversiteliyiz dogru konuşmamız gerekiyor diyor ama demek ki oturumlarda sizin görüşünüze katılmayıp kendi görüşünü söleyen kişiye saygı göstermiosunuz...

Her nese ben bi daha bu başlagı yorum yapmıcam arkadaşlar...

Şükrü Güney
09-08-2008, 14:20
Senin amacın ne?
Yazdıklarına baktım hep bi muhalefet hep bi tersleme.Muhalefet olabilirsin, kendi düşüncelerini söyleyebilirsin ama konuşma tarzında bizim burada görmeye pek alışık olmadığımız tarzda. Seni uyaran insanlarıda tınlamamak..
Biz unifebliyiz unifebli olmak ayrıcalıktır. Birbirimizi kırmayız saygı çerçevesinde tartışır konuşuruz. Fenerbahçe için elimizden geleni yaparız. Biz Fenerbahçeliliğimizi sorgulamayız yarıştırmayız. Çünkü biliriz ki herkes herkesten daha Fenerbahçelidir. Burası diğer forumlardan biraz farklı.Herkes burda arkadaş. Sende yenisin. Gördükçe, bizi tanıdıkça sende daha iyi anlarsın. Sende yazdıklarını bir daha oku ve düşün.
Umarım bundan sonra daha güzel, konunun içeriğiyle, Fenerbahçe ile konular konuşulur..

Süleyman.Özdemir
09-08-2008, 14:23
inşallaahhhh...

Mert Çubukçu
09-08-2008, 15:20

bu yazıyı ve senin diğer yazılarını okuyunca nedense içimden gülmek geliyor.
volkan abi bu takıma ne kadar yakınsa bence sen hem Türkçe'ye hemde Fenerbahçe'ye o kadar uzaksın.. buraya 10 msj atmışsın hepsi birbirinden alakasız Ünifeb'i tanımadığın belli oluyor. Burda diğer forumlarda ki gibi hergün bir kavga olmaz hergün bir dost edinilir ama bu şekilde değil..
Bu aradaaaaaaaaaaaaa unutmadaaaaaannnnn sööööyyylliiyyyimmm uzatmadan yazmasınıda dene mutlaka.

Tuğba Tülü
09-08-2008, 19:43
Volkan abiyi hem taraftar hem futbolcular çok seviyor,eski isveçli golcümüz Kenet Anderson volkan ballıyı çok sevdiğini ve bağını koparmadığını söylüyor...seviyoruz seni volkan abi,nice 5 senelere ...

Necati Mete
09-08-2008, 23:20
Volkan Ballı'nın, hatta samimiyetimizden ötürü Volkan Abi'nin, takımımıza, daha doğrusu takımlarımıza kattıklarını tartışmak için açılmadı bu başlık. Yapılan eleştiriyi okudum da, bu okadar ucuz olmamalı o eleştiriler,camiamıza mal olmuş bu önemli kişi için. Bir farkımız olacaksa önce bu noktada olmalı diye düşünüyorum.

Temaya geri dönüp devam edersek, nice yıllara Volkan Abi, kattıkların katacaklarının teminatıdır...

Gürkan Yılmaz
10-08-2008, 19:57
İnş. daha uzun seneler bizle beraber olur..Nice 5 senelere..

Harun Türk
12-08-2008, 20:15
Volkan Ballı nın takımımıza katkısı gerçekten çok büyük daha da başarılı olması dileklerimle...

İnanç Gülfidan
01-09-2008, 17:58
Sitemizde yayınlanan bu yazıyı okuyunca ağladığını, bunun üzerine defalarca okuduğunu, hatta açılan bu başlıktaki bütün yazıları da takip ettiğini söylemesi bizleri çok gururlandırdı. Tribünlerden gelen ve geldiği yeri unutmayarak taraftarlarla içiçe olmaya devam eden Volkan Abi'mizin 1907 ÜNİFEB'e ayrı bir sempatisi ve sevgisi olduğunu her fırsatta dile getirmesi bizleri öyle mutlu ediyor ki... Bize olan sevgisinin karşılıklı olduğunu ve onunla bu denli iyi ilişkiler içerisinde olmaktan duyduğumuz mutluluğu buradan bir kez daha dile getirelim. Umarım daha uzun yıllar, hatta menejerlikten sonra başka görevlerde de Fenerbahçe'mize hizmet eder.

Burak Yünoğlu
01-09-2008, 19:30
Başarılı, mutlu nice 5 senelere Volkan abi..

Kaan Göktürk
01-09-2008, 20:42
Sitemizde yayınlanan bu yazıyı okuyunca ağladığını, bunun üzerine defalarca okuduğunu, hatta açılan bu başlıktaki bütün yazıları da takip ettiğini söylemesi bizleri çok gururlandırdı. Tribünlerden gelen ve geldiği yeri unutmayarak taraftarlarla içiçe olmaya devam eden Volkan Abi'mizin 1907 ÜNİFEB'e ayrı bir sempatisi ve sevgisi olduğunu her fırsatta dile getirmesi bizleri öyle mutlu ediyor ki... Bize olan sevgisinin karşılıklı olduğunu ve onunla bu denli iyi ilişkiler içerisinde olmaktan duyduğumuz mutluluğu buradan bir kez daha dile getirelim. Umarım daha uzun yıllar, hatta menejerlikten sonra başka görevlerde de Fenerbahçe'mize hizmet eder.

İnanç'ın söylediklerine ilave olarak kendisi, forumda eleştiride bulunan arkadaşlarımıza da teşekkür etti. Pazar günü bize yaptığı gayet gizli ve samimi açıklamalar için ve yaptığımız işlerle bir kez daha gurur duymamızı sağladığı için Volkan Abimiz'e teşekkür ederiz..

Mustafa Soysal
01-09-2008, 21:02
volkan abi için yorum yapılmasına eleştiri yapılmasına hiç gerek yok volkan abiyi çok iiyi tanıyorduk ama pazar günkü toplantıdan sonra çok daha iyi tanıdık volkan abi iyi ki varsın iyi ki

Tuğberk Ay
01-09-2008, 21:05
volkan abi için tek yapılcak yorum gerçekten iyi ki onun gibi bir idari menajere sahibiz onun içtenliğini pazar günkü toplantıda bir kez daha anladım.iyi ki varsın inşallahta uzun süreler bizimle olursun volkan abi tekrardan nice senelere ...

Özgür Tütün
01-09-2008, 21:07
iyi ki varsın Volkan Abi...
nice 5 senelere...

Ali Yıldırım
01-09-2008, 21:10
Volkan Abi'yi hafta sonu yapılan toplantıda çok daha iyi tanıma fırsatı oldu benim için.

O kadar samimi ve içten düşüncelerini, mütevazi duygularını ve samimi açıklamalarını bizden gizlememesi gerçekten çok güzeldi.

Başlıkta yazdığı gibi Volkan Abi sen bir menajerden çok daha fazlasın. İyiki varsın abi. :)

Erdem Özdamar
01-09-2008, 21:13
bir menejer yada bir taraftardan öte bir "abi"...

Ali Alançay
01-09-2008, 22:09
Haftasonu bize güvenerek bazı şeyler anlattı. Çok samimi konuştu. Güvenini boşa çıkarmamaya özen gösterelim.

Nice 5 senelere Volkan abi...

Evren Tüfekçi
01-09-2008, 22:34
Birini tanımadan yorum yapmak yanlıştır fakat şimdi ne kadar samimi ve canayakın olduğunu söyleyebilirim.Tahminlerimde düşüncelerimde olduğu gibi doğru birisi...
Nice senelere Volkan Abi

Baran Kutlu
01-09-2008, 22:44
tevazu kişiliği,efendiği,cana yakınlığı,FENERBAHÇEliliği . . bir kez daha hayran oldum kendisine.her zaman bizimle beraber oldugun için teşekkürler Sevgili Volkan Ballı . .

Uğur Koçar
01-09-2008, 22:53
Bugune kadar sadece yaptigi isleri gorebildigim Volkan abi`yi Bu cumartesi yapilan konseyde tanima firsati buldum.Su yazilan baslik eminimki az kalir,ben bunu sadece yarim saatlik bir soylesiden sonra soyleyebiliyorsam demekki Volkan abi sen herseyin cok cok daha otesisin...Hersey icin cok tesekkur ederiz,bizi kirmayip geldigin icinde.Tum YK`ya da ayrica tesekkurler hersey icin...

Ertuğrul Bayındır
02-09-2008, 01:52

Nice 5 senelere iyi ki varsın Volkan abi..

Mustafa Arıcı
02-09-2008, 02:00
uzun zamandır böyle birine ihtiyaç vardı çok mükemmel bir insan nice 5 yıllara Volkan Abi:)

Hilmi Akay
02-09-2008, 15:44
Bu haftasonuna kadar bu kadar cana yakın bir insan olduğunu bilmiyordum.Gerçekten çok samimiydi.Nice senelere Volkan abi.

Serdar Gönül
02-09-2008, 15:49
nice senelere Volkan abi inşallah uzun yıllar fenerbahçemize hizmet etmeye devam edersin

Yasin Çıkrıkçı
12-06-2009, 01:55
<DIR>Volkan Ballı bu kulübün çok önemli dengelerinden biridir...

1993 senesinde Volkan Ballı`yı ilk tanıdığımda müthiş bir Fenerbahçe`li olduğu anlamıştım. O dönemlerde yabancı futbolculara yaptıkları yardımlar sayesinde Türkiye`ye gelen yabancı futbolcuların yerleşmesinde ve ortama alışmasında çok büyük pay sahibi olmuştur Volkan Ballı. Yıllar sonra idari menejerliğe getirilen Volkan Ballı futbolcular ile ilişkisi, yönetim ile seviyeli diyaloğu, ketum olması ile birlikte ağzının çok sıkı olması ve herşeyden önce taraftarımızın haklı sevgisini alarak önemli bir yer edinmiştir camia içerisinde. Volkan Ballı`nın hizmetleri devam etmelidir. Zira kulübe vermesi gereken çok şey vardır.

antu.com dan Metin Şen'in yazısı
(Alıntıdır.)

</DIR>Neler oluyor?
Bugunlerde Volkan Ballı abimizin görevinden ayrılacağı konuşuluyor.Şahsen ben bi çok yerde okudum.Metin Şen'in yazısınıda görünce tedirginliğim 1 kat daha arttı.

Volkan Matur
12-06-2009, 02:14
Umuyorum ki böyle bir sorun yada problem ile karşı karşıya kalmayız.

Uzun yıllar hizmet etmiş,bana göre sürekli olarak her zaman için klübün menfaatlerini her şeyden değerli kılmış önemli bir kişiyi sayın Volkan Ballı'yı herkezin gönlünde taht kurmuş birisinin bu klübden gitmesi yada ayrılması demek Fenerbahçe SK'ne çok büyük zararlar verir.

İnşallah en kısa zaman içerisinde bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı haberini alırız,içimiz rahat eder.

Saygılar...

Berk Akgünlü
12-06-2009, 02:22
Volkan abi bu takımın temel taşlarından biridir. Ayrılması durumunu düşünmek bile istemiyorum ama unutulmayacaktır...

Turhan Ulaşan
12-06-2009, 03:00
Çok mütevazi ve nerden geldiğini bilen bir insan Volkan abi nice 5'li 10'lu seneleree.

Berkay Erdim
12-06-2009, 03:38
Acaba Aykut Kocaman veya Daum geliyo diye mi böyle yapılıyor, tam olarak anlayamadım... Yani gerçekten Volkan Abi'nin görevine son mu verilmek isteniyor da Metin Şen böyle birşey kaleme almış....

Volkan Matur
12-06-2009, 04:37
Acaba Aykut Kocaman veya Daum geliyo diye mi böyle yapılıyor, tam olarak anlayamadım... Yani gerçekten Volkan Abi'nin görevine son mu verilmek isteniyor da Metin Şen böyle birşey kaleme almış....

Berkay abi,umarım senin dediğin gibi Daıum yada Aykut Kocaman'dan kaynaklanan bir sorun değildir,bildiğim kadarıyla sportif direktör ile idari menejerlik arasında büyük bir fark var,inşallah en kısa zamanda bu olay netleşir bizde rahat ederiz,bana göre herkezin düşüncesidir bu Fenerbahçe'ye şu anda en tanınmış menejerlerden bir tanesini getirildiğini farz edelim,bir Volkan Abi kadar katkı sağlayacağına hiç bir şekilde inanmıyorum.

Adem Sürek
12-06-2009, 04:40
Volkan Ballı'ya karşı olan sevgi ve saygımız tarif edilemeyecek kadar büyük.Anlaşıldığı kadarı ile Aykut hocanın takıma gelmesiyle (şu an görevi sportif direktör olarak dillendiriliyor) birlikte Volkan Ballı nın görevi son bulacak gibi,bu durumu kabullenmek ve alışmak şu an çok zor gibi duruyor.şu an ki görevi son bulsada kulupden koparılmamalı.

Serhat Taşkın
12-06-2009, 05:11
Antu forumlarındada Volkan Ballı'nın ayrıldığı konusunda başlıklar var bu haberin doğru olmaması en büyük temennimizdir. Metin Şen' in bugünkü yazısıda bu haberleri körüklemiştir. Aykut Kocaman'ın Volkan Ballıyla çalışmak istemediği dedikoduları dolanıyor ortalıkta, kulübümüzün değer taşlarından birisinin görevine son verilmesinin bu kadar kolay olabileceğini aklım almıyor...

Ahmet Mirzaloğlu
12-06-2009, 13:16
Volkan Ballı'nın görevine devam edeceğini düşünüyorum ben.Zaten bilenler bilir,Aykut Kocaman la çok yakın arkadaşdırlar.Çalışmak istemeyeceğini sanmıyorum..

Salim İrken
19-06-2009, 13:11
Volkan Ballı devam eder... Aykutlu da çok uyumlu çalışır hiç merak etmeyin...

Bekir Şahin
19-06-2009, 18:44
İnşallah hep bareber daha Nice uzun Senelere Volkan abi

Necati Mete
19-06-2009, 18:59
Burada yazılanlar üzerine Sayın Volkan Ballı ile temasa geçtim.

Kendisi bu spekülasyonların farkında, fakat ayrılma gibi bir durumu yokmuş. Zaten belirtildiği gibi Aykut Kocaman ile çok yakınlar, misyonları ise tamamen farklı, yani Volkan Abi'nin misyonu devam ediyor.

Burada yazılanlardan bahsettim kendisine, 15-20 dakika konuştuk. Kendisi inanılmaz mutlu oldu, duygulandı. Kendisi hepinize tek tek teşekkür ediyor, bu kadar yorgun olmasına rağmen bizlerin bu güveni ile şevk kazandığını söylüyor.

Açıkçası benim de için rahatladı, inşallah kulübümüze maksimum düzeyde faydalı olacaktır kendisi.

Önder Hoca ile de temasa geçtim. Ayrılma kararı tamamen kendisine ait ve Fenerbahçe'nin lehine olan bir karar olduğunu belirtti. Fakat bir Fenerbahçeli'nin takımına karşı misyonu asla bitmez,onun da aktif olarak bitmedi, önümüzdeki yıllarda bunu daha net olarak göreceğiz inşallah.

Göktuğ Güllüce
19-06-2009, 20:29
Bu yazıyı görünce gerçekten çok rahatladım... Bilgilendirme için teşekkürler Necati... Volkan abi ile sonsuza...

Volkan Matur
19-06-2009, 21:35
Bu yazıdan sonra gerçekten çok mutlu oldum.Teşşekürler :)

Serdar Eser
19-06-2009, 22:31
Baskalari hezeyanli ruh hallerini "durus" ,
Meczup konusmalarini "asilik" , "ruh"
diye tanimlarken,
Ya, biz senin o efendi konusmalarini, alcak gonullu tavrini, kibarligini, sukunetini nereler koyalim...
Cok yasa Volkan BALLI...:)

Yasin Çıkrıkçı
19-06-2009, 22:33
Şimdi oldu işte.Teşekkürler Necati.

İpek Sezer
19-06-2009, 22:48
Öz abim olsa bu kadar severdim yani Nice sağlıklı,mutlu,başarılı,sarı-lacivert yıllara Volkan abi

Nuri Doğan
20-06-2009, 00:57
bu çok güzel bir haber valla volkan abinin yeri bizim için apayrı:)

eminim aykut kocamanla çok iyi işler yapacaklardır:)

Berk Akgünlü
20-06-2009, 04:52
hepimiz bir oh çektik desem yeridir :)

Göktuğ Güllüce
30-06-2009, 01:58
Az önce Lig Tv'de Fenerbahçe ile ilgili haberler verilirken teknik ekip sayıldıktan sonra böylecede Volkan Ballı'nın idari menajerlik görevide bitmiş oldu gibi bir cümle söyledi... Resmi bir açıklama yok ama umarım böyle bir şey gerçek değildir :(:(:(

Volkan Matur
30-06-2009, 02:10
Bu zamana kadar hep kendimce yönetimi savunma yönetimin doğru yolda ilerlediği görüşündeydim,ama bu haber gerçekten doğruysa çok kişi üzülür,inşallah yalan haberdir.Volkan Ballı'nın yerini kiminle doldurulucak çok merak ediyorum,gerçi yerinin dolmayacağı kesin...

Yasin Çıkrıkçı
30-06-2009, 02:14
Az önce Lig Tv'de Fenerbahçe ile ilgili haberler verilirken teknik ekip sayıldıktan sonra böylecede Volkan Ballı'nın idari menajerlik görevide bitmiş oldu gibi bir cümle söyledi... Resmi bir açıklama yok ama umarım böyle bir şey gerçek değildir :(:(:(

Göktuğcum sanırım haber doğru. Hatta Matur ' la bizde onu konuşuyoduk şimdi.

Neyse kesin bi bilgi olmadan yanlış şeyler yazmayalım.

Volkan Matur
30-06-2009, 02:23
Ya ortada kesin bi şey yok daha lic tv belki de bi kolpa yaptı ortalık karıştırmak için böyle bir haber yaptı.

İçimden geçen yalan haber...

Göktuğ Güllüce
30-06-2009, 02:55
İnşallah lig tv'nin uydurduğu bir haberdir :(

Berkay Erdim
30-06-2009, 17:01
Fenerbahçe Resmi internet sitesinde yer alan, Sn Aziz Yıldırım'ın sözlerinden bir alıntı:

"Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılı olmak için bir kadro kuracağız. Hocamızın istediği gerekli transferleri yapmaya devam edeceğiz. İnşallah üç yıl sonra da verdiğimiz sözü tutmuş olarak karşınıza çıkarız. Samandıra'da bazı değişikliklere gittik. Sayın Aykut Bey'e güveneceğiz. O'nunla ilgili gazetelerde bazı haberler var. Yalan haber yapmayalım bundan sonra. Volkan Ballı bizimle beraber kulüp içinde çalışacak. İlerde daha büyük görevler alacaktır.Fenerbahçe'nin her kademesinde çalışmak gurur vericidir. Ben bu görev süresinde iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Daum'a evine hoşgeldin diyorum" dedi.

Emre Diler
30-06-2009, 17:27
bu haber gerçekten sevindirici Volkan Ballı bu takımın sana daha çok ihtiyacı var

Göktuğ Güllüce
30-06-2009, 20:12
http://www.1907unifeb.org/forums/../images/haber/haber511a.jpgFenerbahçe için Savaşanlar Asla Yalnız Kalmazlar
30 Haziran 2009

2003 - 2004 sezonundan beri Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızda İdari Menajerlik görevini yürüten Sayın Volkan Ballı’nın kulüp içerisinde başka bir göreve atanacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Pek çoğumuz onu futbol takımındaki İdari Menajer sıfatıyla tanıma şansı buldu. O, mütevazı karakteri, beyefendi kişiliği ile ülkemizdeki kirli futbol ortamında bir ışık, takımımızın büyük yürüyüşünde isimsiz bir kahraman ve Fenerbahçe’yi yaşam biçimi olarak görenlerin önünde bir idol oldu. Onu tanıma fırsatı bulan herkes, kendinden bir şey buldu. Çünkü o bizden biriydi, tribünlerimizin kalbinden yetişmişti. Zaten onu hepimiz için bu kadar değerli kılan da hep bu alçakgönüllülüğü oldu.

Fenerbahçe’de görevlerin bitmeyeceğini; Fenerbahçe’ye hizmetin yeri ve zamanı olmayacağını bizlere yaşam tarzıyla gösteren Volkan Abi'mize hepimize yaşattığı tarifsiz güzellikler için teşekkür ediyoruz. Bizler, onun yeni görevinde de en az şimdiki kadar başarılı olacağından eminiz. Çünkü onun, karakterini Fenerbahçelilik duygusu ile harmanlayabilmiş amatör ruhlu bir profesyonel olduğunu biliyoruz. Ve yine biliyoruz ki her bitiş yeni bir başlangıçtır aslında...

Volkan Abi'mize yeni görevinde de başarılar diliyoruz.

1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği

+1907 ;) Çok güzel olmuş tebrikler ve teşekkürler...

Göktürk Daşoluk
30-06-2009, 20:28
Volkan Abi'me yeni görevinde de başarılar dilerim.Her zaman yanındayız.

Onur Kabaklı
30-06-2009, 20:55
Volkan Abicim yeni görevinde başarılar..

Fuat Rıhtım
30-06-2009, 22:13

Lig Tv yanlışlıkla doğru bi haber yapmış :D

Volkan Abi'mizin idari menejerlik görevi bitti. Başka bir görevi başladı :)

Akif Coşkun
30-06-2009, 23:18
Abicim iyiki varsın hep bizimle ol seni çok seviyoruz ;):kanka:

Volkan Matur
30-06-2009, 23:40
Yeni görevinde başarılar dilerim Volkan abi.

Ferhat İşcan
01-07-2009, 00:17
Her türlü görevi en iyi şekilde başaracağına inanıyoruz.Yeni görevin hayırlı olsun Volkan abi

Volkan Tamer
01-07-2009, 01:34
Gerçek bir Fenerbahçeli olarak ne görev olursa olsun o görevide elinden gelen en iyi şekilde yapacağına inanıyorum...Hayırlı görevler Volkan Abi..

Oğuzhan Yılmaz
01-07-2009, 01:58
İyi warsın VoLkan Abi....

Göktürk Daşoluk
01-07-2009, 11:49
Volkan Abi'me yeni görevinde de başarılar dilerim.Her zaman yanındayız.

Nuri Doğan
01-07-2009, 19:17
volkan abimiz bu işide en iyi şekilde yapacaktır hayırlı olsun görevin abimiz:)

Oktay Doğan
01-07-2009, 19:36
Volkan Ballı ile anlaşıp yeniden bizlerle birlikte aynı camiada bıraktığı için Yönetimimize çok teşekkür ediyoruz.

Görkem Demir
01-07-2009, 20:16
Yeni görevinde başarılar Volkan abi,seni çok seviyoruz.

Can Demir
01-07-2009, 23:25
Bu yeni göreve getirilme, Aydın Örs'ün görevinin değiştirilmesi gibi birşey mi?

Sercan Tuna
05-07-2009, 02:27
Volkan abi tamamen mi görevden alındı yoksa başka bir göreve mi kaydırıldı?

Göktuğ Güllüce
05-07-2009, 04:06
Volkan abi tamamen mi görevden alındı yoksa başka bir göreve mi kaydırıldı?
Kulüp içerisinde başka bir göreve kaydırıldı ama görevin içeriği açıklanmadı Sercan ;)

Deniz Gökyar
05-07-2009, 22:42
Kimler çubukluyu giydiği için bağrımıza basmadık !!!!! O , çubukluyu belki hiç giymedi hatta giymeyecek de .. Ancak çubuklu onun sırtında değil '' Ruhunda '' Volkan ağabeye kulüpte hizmet edeceği görev biran evvel açıklanmalı !

Göktuğ Güllüce
29-07-2009, 22:11
<table border="0" cellpadding="3" cellspacing="2" width="100%"><tbody><tr><td>Hasan Çetinkaya İdari Menajerliğe getirildi</td> </tr> <tr> <td>29 Temmuz 2009 Çarşamba</td> </tr> <tr> <td class="f4" align="left">http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-29_hasan446.jpg</td> </tr> <tr> <td class="f2"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td width="17">
</td> <td>
</td> </tr> <tr> <td colspan="2">http://www.fenerbahce.org/fb2008/resimler/clearpixel.gif</td> </tr> <tr> <td>
</td> <td>
</td> </tr> </tbody></table> </td> </tr> <tr> <td class="f4">Hasan Çetinkaya, Profesyonel Futbol Takımımızın idaresine yönelik yapılan değişiklikler kapsamında, İdari Menajerlik görevine getirilmiştir. Hasan Çetinkaya'ya görevinde başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hasan Çetinkaya kimdir?

1981 Eskişehir doğumlu olan Hasan Çetinkaya, Hacettepe Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümü'nden mezun olmuştur.
Futbolculuk Kariyeri :
1989-1994 : FC Metz (Fransa)(Altyapı)
1994-2003 : Gençlerbirliği S.K.

İş Deneyimi :
2003 - 2007 : Gençlerbirliği SK Genel Menajer
2007 - 2008 : Gaziantepspor Genel Menajer
2008 - 2009 : Ankaraspor A.Ş. Sportif Direktör

Tekrar bir idari menajer göreve getirilecekse Volkan abi neden alındı bu görevden? Ancak son pozisyonuna bakılınca bu işte Aykut Kocaman'ın parmağı var gibime geliyor... Ayrıca doğum tarihinde bir yanlışlık mı var yoksa 13 yaşında gbirliğinde futbola başlayıp 22 yaşında emekli oldu ve yine 22 yaşında genel menajer mi oldu?:???:
</td></tr></tbody></table>

Servet Güldeş
29-07-2009, 23:32
Hakkaten garip bir görevlendirme...
Bu işi başarıyla yapan birini bırakıp Ankaraspordan Fenerbahçe ile herhangi bir bağı olmayan birinin gelmesi hiç mantıklı gelmiyor...

Fuat Rıhtım
30-07-2009, 00:05
<table border="0" cellpadding="3" cellspacing="2" width="100%"><tbody><tr><td>
</td></tr><tr><td>
</td></tr><tr><td class="f4" align="left">
</td></tr><tr><td class="f2">
</td></tr><tr><td class="f4">
Tekrar bir idari menajer göreve getirilecekse Volkan abi neden alındı bu görevden? Ancak son pozisyonuna bakılınca bu işte Aykut Kocaman'ın parmağı var gibime geliyor... Ayrıca doğum tarihinde bir yanlışlık mı var yoksa 13 yaşında gbirliğinde futbola başlayıp 22 yaşında emekli oldu ve yine 22 yaşında genel menajer mi oldu?:???:
</td></tr></tbody></table>

Yeni menejerimiz hakkında birşey söyleyemem, hakkında birşey bilmiyorum ama Volkan Abi için şunları söyleyebilirim.

Neden tekrar getirilmedi göreve demişsiniz.

Volkan Abi bu işi çok iyi yapıyordu evet. Ama başlığa bakın. Bir menejerden çok daha fazlası diyor. Evet burda mecazlı olarak onun Fenerbahçeliliğinden, işini iyi yapışından bahsedilmiş. Babacanlığından, futbolcularla ilişkisinin düzgünlüğünden bahsedilmiş. Ama Volkan Abi daha üst mevkilerde güvenebileceğimiz en iyi adamdır ki, zaten yönetimde ona daha üst mevkilerde görev vermeyi planlıyor. En azından Volkan Abi ve yönetim bize böyle aktardı bunu.

Altay Şimşek
30-07-2009, 00:08
Gelmezse ne olacak ve ne kadar bekleyeceğiz ?

Fuat Rıhtım
30-07-2009, 00:10
Gelmezse ne olacak ve ne kadar bekleyeceğiz ?

:)

Yönetime sormak lazım bunu..

Şu anda bu sportif direktörlükle birlikte birşeyler oturtulmaya çalışılıyor. Görevlendirme yapılacak çok iş olacak daha. Aykut Kocaman bu işi tek başına değil, bir ekip ile yapacak. Oralarda bir görev bekliyorum ben ama bakalım bende merak ediyorum ne zaman olacağını bu işin.

Sefa Şenel
30-07-2009, 15:16
volkan abi gitmiş olabilir ama görev değişikliği bu bu bayrak yarışı volkann abide bağrağı devretti yeni gelen hasan abimize başarılar diliyorum
OKan University

Levent Yağcıoğlu
30-07-2009, 15:24
Volkan Ballı kulüp içinde daha üst düzeyde görev yapacaktı sanırım. Umarım bu yeni gelen menajerimiz de iyi işler yapar.

Sercan Tuna
22-08-2009, 00:08
Dün işyerime Volkan Ballı'nın bir akrabası geldi.Dediğine göre başkan Volkan Abi'yi faklı görevlerde düşünüyormuş.Stat müdürü yapma planları varmış yada daha yükske bir görevde olacakmış klüp içinde

Oğuz İşitmen
24-08-2009, 13:20
Volkan Abinin fenerbahçe sevgisini ne tartışabilir nede kıyaslıyabiliriz. O bu kulüpte boş boş otursa bile en fazla işe yarayan adam seçilir çünkü o fenerbahçe için bişey yapmadan duramaz.

Yavuz.Kara
24-08-2009, 18:56
Volkan Abi'nin kulüp içinde görevi ne olursa olsun yine futbolculara ve taraftara en yakın kişi olacağından şüphem yok.

Can Demir
12-10-2009, 03:31
Bugün doğum günü sanırım Volkan Ballı'nın.
Doğum günü kutlu olsun, emekleri için teşekkürler.

Yasin Özdemir
12-10-2009, 06:40
Nice yıllara Volkan Abi

İlker Kökdemir
12-10-2009, 09:29
Volkan abi Allah aileniz ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı,hayırlı ve uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

Mustafa Ünal
12-10-2009, 11:21
Fenerbahçe için yapılabilecek ne varsa bu adam yaptı. Tekrar görevde görmek , en büyük isteğim.

Nice yıllara Volkan abi.

Sefa Baş
12-10-2009, 12:22
O içimizden biri... Nice senelere Volkan abi..

Emre Kalsen
12-10-2009, 13:19
Nice yillara Volkan abi

Özlem Göktürk
12-10-2009, 13:31
O bizden biri, sevdikleriyle birlikte daha nice senelere inşallah

Aykut Eldelekli
12-10-2009, 13:54
o bu işi yapabilecek en iyi insandı nice 5 senelerde klüp bünyesinde görürüz inşallah

Fatih Kılıç
12-10-2009, 14:03
sempatik,karizmatik havasıyla bambaşka bir insan! volkan abim doğum günün kutlu olsun

Hüseyin Güler
12-10-2009, 14:57
O içimizden biri... Nice senelere Volkan abi..

http://img.photobucket.com/albums/v642/canci2004/DSCN3195.jpg

doğum günün kutlu olsun volkan abi...

Volkan Tamer
12-10-2009, 16:30
nice yıllara abi. inş en iyi yerlerde görürüz seni ..

Selçuk Arslanyılmaz
12-10-2009, 16:51
Nice yıllara Volkan abi... Yeni yaşında hakettiğin yerlerde olman dileğiyle...

Oğuz Paşalı
12-10-2009, 19:09
nice yıllara Volkan abi..

Murat Bulut
12-10-2009, 21:14
yeni nesile Fenerbahçeliliği öğreten insan. Nice Sağlıklı Senelere Volkan Abi...

Nejdet Şen
12-10-2009, 21:24
Nice yıllara VOLKAN abi

Yiğit Al
07-12-2009, 03:09
http://www.facebook.com/group.php?gid=194068499214&ref=nf

facebookta bir grup açılmış bence biraz ses getirmesi gerekir.

Engin Kaşkaya
07-12-2009, 19:02
Sevincimizle üzüntümüzle her zaman yanımızda olmuş.Kimseye daha yakın,daha uzak olmamış hepimize aynı mesafede davranmış Volkan Abimiz için birşeyler yapmak istiyorum.

Fenerbahçe Kulubü olarak onun görevine son verildi.Başta onun Kulüpten gitmeyeceğini,başka mevkilerde görev alacağı söylendi.Ama gördük ki klüpten uzaklaştırıldı.

Abilik kavramının samandra da olmayacağını,bu kavramın kurumsallığa uymayacağını savunan yönetim şimdi futbolcularının birlik ve beraberliğini nasıl sağlayacak.
Volkan Ballı varken futbolcularla konuşuyor onların dertlerini dinliyordu.Şimdi gönderildi.
Sonuç?
Futbolcular Alkol,Hız,Kavga olaylarında.

"SEVGİLİ RENKDAŞLAR GÖREV SÜREM İÇERİSİNDE EN ÇOK ÖNEM VERDİĞİM KONU TAKIMIMIZLA TARAFTARLARIMIZ ARASINDAKİ BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAMAK OLMUŞTU Kİ BU BANA GÖRE BİR TAKIMIN BAŞARISINDAKİ EN ÖNEMLİ UNSURDUR".VOLKAN BALLI

Volkan Ballı nın Kulübe Dönmesi için ne yapabiliriz?

Hüdaverdi Düdükcü
07-12-2009, 19:59
Gönderilme sebebi açıklansın artık Abimizin.Bizde bilelim nedir ne değildir.İnsanların hakkettiği yerde bulunması engelleyen bir yönetimimiz (mi) var? Takım ruhu için Abimiz gibilerine çok ama çok ihtiyacımız...

Ertuğ Asırcı
07-12-2009, 20:41
Taraftara yakın isimlere kötü gözle bakılıyor bu klüpte.

Fuat Rıhtım
15-12-2009, 20:46
Takımdaki ağabeylik sorunu olmadığını söyleyen Şekip Mosturoğlu, "Volkan Ballı'ya bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Fenerbahçe gibi kurumsallaşma adına önemli adımlar atan bir kulüpte isimler üzerine tartışmak doğru değil. Futbol takımı kişilerle ve isimlerle devam etseydi, Lefter ve Can'larla bu iş biterdi. Ama kişilere bağlı değil. Sportif direktörlüğün ağabeylik sisteminden daha öte bir şey olduğunu biliyoruz. Avrupa ve Dünya'daki örnekleri böyle. Dünyada da hiçbir takım ağabeylik sistemiyle bir yere gelmemiştir" diye konuştu. Söz konusu haberlerde bir A4 kağıdından öte bir belge bulunmadığını vurgulayan Mosturoğlu, Kazım'ın yaşadığı kültür karmaşasıyla ilgili sorulara karşısında ise "Colin gibi İngiltere'de büyümüş, farklı kültürlerle birey haline gelmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Colin'in yaşadığı kültür farklılığı. Kazım'ın problemi, farklı kültürleri bir arada yaşayarak Türkiye'de bulunuyor olması" diye cevapladı. Ali Koç ise "Kazım başka takımda oynuyor olsaydı, hakkında bu kadar haber çıkmazdı" diye konuştu.

Çok talihsiz bir açıklama olmuş. Tesadüfen kupa aldı dediğimiz takım bile, o tesadüfi kupasını bu sayede almıştır. 6 hafta kala teknik direktörlerini yollayıp şampiyon olduklarında acaba başlarında sportif direktör mü varmış?

Profesyonellik iyi birşeydir, güzeldir. Ama Türk insanı birşeyi başarırken bunu profesyonelliğin yanında amatör ruhuyla daha kolay başarır.

Yanlışlar hanesine +1 daha yazıldı malesef.

Oğuz Paşalı
16-12-2009, 01:04
kimsenin aykut kocaman için kötü bir şey söylediği yok ama bu takımda abilik yapmanın bir etkisi olmadığını söylemek tek kelimeyle rezalettir..tamamen kurumsallaşma yönünde ilerleyen klübümüzde tribünle klüp arasındaki tek bağı da kopardılar sezon başında bide üstüne üstlük bir faydasının olmadığı söyleniyor..inanıyorum ki Volkan abi şu an görevde olsaydı o kelepçeler basına sızmadan çıkartılıp atılırdı...

Alp Hacıoğlu
16-06-2011, 12:39
Volkan Abi Orduspor'un sportif direktörlüğüne getirildi,
Hayırlı olsun Volkan Abi'ye

Onur Yıldırım
16-06-2011, 13:23
Ntvspor'da gördüm ben de. Hayırlısı olur umarım onun için.

Nedim Dereli
16-06-2011, 14:16
Umarım Volkan abi için hayırlı olur.

http://www.orduspor.org.tr/haberdetay.php?id=720

Can Ayyıldız
16-06-2011, 16:06
Bu senede Orduspor'u satın alırız artık(!)

Bu arada hayırlı olsun Volkan Ballı için :)

Mustafa Soysal
16-06-2011, 17:49
yolun açık olur inşallah abi haketiğini oralarda bulursun inşallah bizimkiler senin değerini bilemedi

Aslıhan Seyhan
29-08-2011, 17:50
Volkan Ballı ! İyi ki tanıdığım dediğim tanımaktan büyük onur duyduğum harika bi'insan ..