PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe - V.Manisa maçı

Burhan Günarslan
17-11-2005, 19:11
karşılaşma c.tesi günü saat 19:00 da saraçoğlunda oynanacak ve maçı orhan erdemir yönetecek

Bilet Fiyatları:
Migros Tribün: 22YTL (22.000.000)
Telsim Tribün: 22YTL (22.000.000)
Telsim Tribün Rakip: 22YTL (22.000.000)
Fenerium D BLOK: 200YTL (200.000.000)
Fenerium C-E BLOK : 160YTL(160.000.000)
Fenerium B-F BLOK : 120YTL (120.000.000)
Fenerium A-G BLOK : 80YTL (80.000.000)
Fenerium Lacivert Tribün: 50YTL (50.000.000)
Fenerium Sarı Tribün: 50YTL (50.000.000)

Burhan Günarslan
17-11-2005, 19:13
bu maçı farklı alırız gibi geliyor tuncay ve anelkanın milli maçlarda gösterdikleri performansları olayı bitirir zaten ki kadıköyden çıkış yok zaten milan maçı öncesi takım moralli olur

Emre Bağlı
17-11-2005, 19:29
insallah kazanicaz.kolay maç olmayacak bence.

alex oynamayabilirmis.milan maçina saklayacakmis daum.tabi degerli! medyada yazan bu :)

Süleyman Sakallı
17-11-2005, 20:10
oynamasın zaten alex anelka yormasın onlara çok ihtiyacımız olacak milan maçında.koysun zafer biryolu görelim adam geldiğinden beri sakat oynasın artıkta boşuna alınmadığını göstersin dosta düşmana bu maçı kazanıp moralli çıkalım milan maçına

Serkan Özen
17-11-2005, 22:30
bu maçı farklı alırız gibi geliyor tuncay ve anelkanın milli maçlarda gösterdikleri performansları olayı bitirir zaten ki kadıköyden çıkış yok zaten milan maçı öncesi takım moralli olur

Ben ofsayttan çıkamadığı için ofsayttan çıkması gerektiğini bilen Henry'nin pasıyla boş kaleye gol atarak üstün performans gösterdiği sanılan Anelka ve istikrarsız Tuncay yerine millî takıma gitmeyen ama gösterişe değil faydaya dayalı oyun oynayan Alex'e ve önderliğine güveniyorum. Aurelio ve - Servet yetişemeyecekse - Luciano sarı kart görmemeliler, aksi takdirde önümüzdeki hafta Galatasaray maçında cezalı olacaklar.

Burhan Günarslan
17-11-2005, 23:52
anelkanın fransa milli takıma alınmasını küçünsememeliyiz ofsayt filan hikaye demek ki doğru yerde duruyormuş ve atmış ve tuncayın dünkü milli maçımızda attığı 3 golü de sonuçta dün sahada koşan takımı için varını yoğunu ortaya koymuştur vestel,milan ve gs maçlarında onlardan çok şey bekliyorum

Başar Kantar
18-11-2005, 01:54
Ben ofsayttan çıkamadığı için ofsayttan çıkması gerektiğini bilen Henry'nin pasıyla boş kaleye gol atarak üstün performans gösterdiği sanılan Anelka ve istikrarsız Tuncay yerine millî takıma gitmeyen ama gösterişe değil faydaya dayalı oyun oynayan Alex'e ve önderliğine güveniyorum. Aurelio ve - Servet yetişemeyecekse - Luciano sarı kart görmemeliler, aksi takdirde önümüzdeki hafta Galatasaray maçında cezalı olacaklar.

Hoppalaaaaa şimdide Anelka yamı taktınız eee pes doğrusu hiç bişey demiyorum yani...

Serkan Özen
18-11-2005, 02:29
Anelka'nın millî takıma yükselecek performansı göstermesi, C.Daum'un koyduğu millî takım hedefini tutturması takdir edilecek bir şey ama millî takımdaki performansını abartmamak lazım. Son zamanlarda Fenerbahçe'deki formsuzluğu (millî takımda gol atsa da beni Fenerbahçe'deki başarısı ilgilendiriyor) gözle görülür bir gerçek. Ben de O'ndan çok şeyler bekliyorum o kritik maçlarda, ondan yazıyorum zaten bunu. Ama O'ndan beklediğim çok şeyler arasında ceza sahası dışında yaptığı güzel hareketleri ve üstünlüğü gol vuruşlarında da sergilemesi.

Ersel Kula
18-11-2005, 05:10
anelka her ne kadar milli maçta attığı gol beleş olarak adlandırılabilirse de beleş golcü değil kendi yaratıyor ve uygun pozisyondaki arkadaşına bırakmayı tercih ediyor en iyi performansla oynadığı zamanlarda bile gol rekorları kırmamış onun yanına sağlam bir beleşçi golcüye ihtiyacımız var bence

Çağlar Çağatay
18-11-2005, 05:32
yuh artık biz bile anelkayı tartışıyorsak 6sliler jimnastikçiler tabi laf atar arkadaşlar daum bitti sıra anelkada mı?bu adam türkiyeye gelmiş en kariyerli futbolcudur aziz başkan daha iyisinide getirecektir...

Ufuk Peker
18-11-2005, 13:27
anelkanın adını ağzımıza alırken maşallah çekmek gerkiyor çünkü formunun zirvesinde şuan.valla kendisinden böyle bahsedilidiğini duyarsa pişman olursunuz.maça gelince classik bir lig maçına çıkacağız gibi görünsede çok önemli bir mılan maçı öncesi önemli olan bir maç.westel manısa maçındaki taktik mılan maçınında taktiği olacağından futbolcuların aynı ciddiyet ile bu maçı oynaması gerekiyor yoksa taktik tutmaz.bence 4-1 alırız.tuncay2 anelka2

Hasan Muradoğlu
18-11-2005, 16:56
sonucunu merakla beklediğim maçlardan biri olacak :D

Yusuf Ucuz
18-11-2005, 17:06
Anelka'nın millî takıma yükselecek performansı göstermesi, C.Daum'un koyduğu millî takım hedefini tutturması takdir edilecek bir şey ama millî takımdaki performansını abartmamak lazım. Son zamanlarda Fenerbahçe'deki formsuzluğu (millî takımda gol atsa da beni Fenerbahçe'deki başarısı ilgilendiriyor) gözle görülür bir gerçek. Ben de O'ndan çok şeyler bekliyorum o kritik maçlarda, ondan yazıyorum zaten bunu. Ama O'ndan beklediğim çok şeyler arasında ceza sahası dışında yaptığı güzel hareketleri ve üstünlüğü gol vuruşlarında da sergilemesi.

yuh be anelka formsuzsa takımda kim formlu abartmayalım arkadaşlar bütün fransa onu konuşurken nasıl formsuz deriz formsuz olsa nasıl milli takıma alınız henry cisse trezegeut wiltord varken. heralde sen başka maçı izlion ya

Serkan Özen
18-11-2005, 17:40
Üslubuna dikkat et..!

Yiğit Arın
18-11-2005, 18:50
Anelka'nın artan moraliyle şov yapacağını tahmin ediyorum. Milan maçını düşünerek gençlere şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama verilmesini beklemiyorum.

Doğa Aydın
18-11-2005, 19:03
Anelka'nın şu andaki performansını tartışacaksak, Futbol şubesinin kapısına kilit vurma zamanı gelmiştir...

Burhan Günarslan
18-11-2005, 21:07
Anelka'nın şu andaki performansını tartışacaksak, Futbol şubesinin kapısına kilit vurma zamanı gelmiştir...

kesinlikle, söylenecek başka bir söz yok

bu vestel maçını rahat kazanırız rahat :) sıkmayın canınızı ;)

Can Sezici
18-11-2005, 21:14
nic sov a hazır olun

Ersin Köse
19-11-2005, 19:22
goolllllllll
dk 18 gol tuncay

Onur Kalender
19-11-2005, 20:59
2 -1 aldık ama fazla pozisyon olmamasına rağmen inanılmaz heyecanlıydı...

Güzide Ören
19-11-2005, 21:10
sıradaki gelsin

Emre Bağlı
19-11-2005, 21:15
kazanmak güzel ama bizim açimizdan keyifli bir maç olmadi bence.yenilebilirdik.kafalar milandaydi.

neyse kazandik ve bu galibiyet sayesinde 6s yide yenicez bence(daha dogrusu 6s galibiyetinde çok büyük payi olcak bu 3 puanin) tabi önce milan...

bu arada maç için ugur denedim gitmedim.Su ana kadar rekor maçlarimizda statta olup üzülmüstüm.ise yaradi çok mutluyum bu açidan :)

Güzide Ören
19-11-2005, 21:21
bu arada daum'a bana göre bugün takımın en iyi oyuncusu olan serkan' ı oyundan aldı diye cok kızmıştım ama semih gol atınca daum'un ona acıklama yapması cok hoşuma gitti işte takım budur..

Hakan Ateşler
19-11-2005, 21:59

o maçı izleyenler anelka'nın nasıl oynadığını gördü,ne çalımlar attığını direkten dönen şutunu etc...anelka çok iyi oyuncu ve hak ederek fransa milli takımında oynuyor seçilmesi bile iyiye gittiğinin sinyali değil mi?anelka türkiye ligine fazla bir oyuncu,boş kaleye attı falan bu yorumları yapan ya kıskançlığından çatlıyordur ya da o maçı sadece özetten izlemiştir,anelkayı da beğendiremiosak size kusura bakmayın...

Bahriye Tekin
19-11-2005, 22:02
maç çok stres yaptı!
ayakta duramayan bi nobre, nasıl oynadığını anlamadığım bi takım vardı sahada.
ama aldık ya,şükür.
ve tuncay golü 19.dk attı ;)

Hilal Aslıer
20-11-2005, 00:38
Semih beni yanıltmadı. Şans bulursa her zaman golünü atar.

Hasan Muradoğlu
20-11-2005, 00:56
semihin goluyle galibiyetin gelmesi güzeldi.

Onur Kalender
20-11-2005, 11:35
Çok sayın QM in bir yazısını buraya eklemek istiyorum arkadaşlar. Bu adamlar acaba stada hiç uğramadan mı yazıyorlar bu yazıları merak etmeye başladım...

Taraftara yağmur engeli
Sezon başından bu yana her maçta tribünleri dolduran taraftarlar, dün yağmura takıldı. Maraton tribünü ve yeni yapılan Fenerium tribününün kullanılan bölümü tamamen dolarken, İstanbul'da gün boyu süren yağmur nedeniyle, üstleri açık olan Migros ve Telsim tribünleri bir hayli boş kaldı. Sarı - Lacivertliler, her zamanki gibi takımlarına büyük destek verirken, berabere giden maçın son anına kadar inançlarını koruyup, bir an bile susmadılar. Semih'in galibiyet golüyle birlikte de tribünlerde adeta bayram yaşandı.
Kaynak : Fanatik

Bir de Fotomaç'ın tribünlerde 10.000 kişi vardı sözü var. Maraton tribünün kapesitesini bilseler böyle demezler ama...

Şabettin Doğan
20-11-2005, 12:06
nöbetçi kral....

fanatik

güzel bir başlık bulmuşlar arada bir güzel şeylerde yapıyolarmış :o :o

Süleyman Karadağ
20-11-2005, 13:16
* *Çok sayın QM in bir yazısını buraya eklemek istiyorum arkadaşlar. Bu adamlar acaba stada hiç uğramadan mı yazıyorlar bu yazıları merak etmeye başladım...

Taraftara yağmur engeli
Sezon başından bu yana her maçta tribünleri dolduran taraftarlar, dün yağmura takıldı. Maraton tribünü ve yeni yapılan Fenerium tribününün kullanılan bölümü tamamen dolarken, İstanbul'da gün boyu süren yağmur nedeniyle, üstleri açık olan Migros ve Telsim tribünleri bir hayli boş kaldı. Sarı - Lacivertliler, her zamanki gibi takımlarına büyük destek verirken, berabere giden maçın son anına kadar inançlarını koruyup, bir an bile susmadılar. Semih'in galibiyet golüyle birlikte de tribünlerde adeta bayram yaşandı.
Kaynak : Fanatik

* Bir de Fotomaç'ın tribünlerde 10.000 kişi vardı sözü var. Maraton tribünün kapesitesini bilseler böyle demezler ama...

Doluluk oranına göre samiyenle kıyaslama yapıyorlarsanırım:)

Matematik bilgileri de biraz zafıy olunca böyle yazılar çıkabilit.

Bilmiyorlar yada bilmek istemiyorlar ki bizim stadımızın yarısı boş olsa ve samiyen full çekse aynı sayıda taraftar var demek oluyor!!!

Kerem Çalkılıç
20-11-2005, 15:41
Ümit'i ben bu maçta önceki maçlara göre daha olumlu gördüm. Üstündeki sıkıntıyı biraz atmış gibi. Hele sağ kanada geçtikten sonra oldukça güzel oynadı. Helal olsun!

Yozgatlı, ilk golün asisti dışında çok bozuktu. Çok fazla pas hatası, top kaybı yaptı.

Tuncay bugün bir bakıma zaman zaman Anelka'nın, zaman zaman da Alex'in yaptığı görevi yaptı. Geriye gelip topun ileri taşınmasında çok güzel katkılarda bulundu. Bu hoşuma gitti. Ayrıca bencilliğinde oldukça sıyrılmuş gördüm onu bu maçta. Birçok pozisyonda olamaz şimdi kaleye vuracak yine dedim ama çok şık asistler yaptı, bana Alex'i hatırlattı bu paslarıyla. Helal olsun diyorum ona da. Umarım bunu sürdürür. Bu maçta inanılmaz yararlı oldu çünkü.

Deniz o kadar zaman oynamamasına rağmen olumluydu. Defans 1-2 hatası oldu ama eskiye göre daha ileri doğru oynaması güzeldi. Appiah'la ve Aurelio'yla güzel ikili paslaşmalar yaptı.

Önder defansın bel kemiği olduğunu gösterdi, önemli toplar kesti.

Semih o kadar az oynatılıyor ama ona rağmen küsmüyor, gitmiyor, şans verilince görevini eksiksiz yerine getiriyor. Ona helal olsun! Önceleri zayıf görürdüm onu, hep düşüp dururdu mücadelelerde ama galiba kendini o açıdan da geliştirmiş. Fark ettiniz mi, ne zaman oyuna sonradan girse golünü atıyor, aklım beni yanıltmıyorsa.

Kısaca aklımda kalanlar bunlar maçtan. Anelka ve Alex olmadan da maç çevirebilmemiz sanırım takım için de büyük moral olmuştur. Semih'in golü sonrası takımın Semih'e gösterdiği sevgiyi görmeliydiniz...

Burhan Günarslan
20-11-2005, 20:56
bu maçı nasıl yorumluyacaz adamlar yağmurdan doğru dürüst koşamadılar bile ama Tuncay'ın ilk goldeki deparı tucayı eleştirenlere kapak olsun.Alex olmayında anladık ki yine ne doğru dürüst oyun kurabiliyoruz ne de anelkayı besleyebiliyoruz ilk yarıda mehmet yozgazlı fitil etti zaten adamı oyuna küstürmeye yetti

Semih'e gerçekten helal olsun adam her girdiği maçta gol attı şu zafer biryolda bi iyileşemedi gitti

Ömer Birdal
20-11-2005, 21:06
Ümit sağda , soldakinden daha güzel durdu.. maçın başında mı rok yapsak yoksa diyesi geldi insanın içinden...
Önder, = defans .. başka birşey yazmaya gerek yok.. keşke problemleri hallolsada milli takımda oynasa.. Alpay ve Önder.. çok komik..
Anelka milli takımların yorgunluğuyla ve aklındaki Milan maçıyla oynadı diye düşünüyorum ilk yarı.. fazla yaklaşmadı toplara..
Mehmet, çok top kaptırdı.. vasatın altındaydı bu maçta.. kornerleri hep ön direğe yolladı..(gerçi golde işe yaradı ama..) yağmurdandı belkide.. ama bahane olur mu bu 3-4 kere olunca onu bilemiyorum..
Marco, da isteksizdi bu maçta.. fazla mücadele etmedi.. topları daha çok kale çizgisine aralel kullanmayı seçti.. ataklara kalkmamızda fazla etkisi olduğu söylenemez Appiah kadar..
Tuncay, insanların kafalarında, kaç tane ciğer taşıdığı konusunda, büyük soru işaretleri oluşturdu.. sen 3 gün önce maç ta deli gibi koş, ondan 3-4 gün önce yine aynı şekilde.. Allah nazarlardan saklasın.. darısı Milan a..
Nobre yorumluk birşey yapmadı..
Semih (üsttede belirtilmiş..) gerçekten büyük bir azim, özveriyle elinden geleni yapıyor.. helal olsun.. zaten göz kırpıyodu ilk 11 e.. şimdi kesmeye başladı açıktan açığa..
galibiyet , hataları unutturdu vesselam.. Milan maçı gelsin artık !!!