PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Sizce Yönetim Neden FenerBahçe için Değerli Futbolcuları Kaybediyor?

Süleyman.Özdemir
06-08-2008, 15:57
Senelerdir kaybettigimiz futbolcuların haddi hesabı yokk... Bu bi ara bize futbolcu katili dendigi dönemlere bile ulaştı...
Aziz Başkanın döneminden sonra yetiştirdigimiz kaliteli oyuncuları kaybetmek gelenek haline geldi nerdeyse...
Gerçi ondan öncede az deil... Ali Şen başkanlıgında 95-96 şampiyonlugundan sonra Aykut ve Oguz Abiyi kaybetmemiz gibi..

Bence her iki başkanımızda çok degerli insanlar ama böle durumlarda biraz alttan alıp futbolcu gibi düşünseler Fenerbahçemiz için çok daha iyi olucaktır...

Herşey FeNeRBaHÇeMiZ için nsl olsa...

Altay Şimşek
06-08-2008, 16:41
Fenerbahçe'den daha büyüğü yoktur. Eğer biz istersek elimizde tutarız, istemeyene de dur diyen olmaz, olmayacaktır.
Bunu benimsemeye başlasak iyi olur!!!

Çok fazla futbolcu kaybettiğimizide düşünmüyorum. 1) Tuncay kabul, peki 2 kim? Aurelio'mu?:rolleyes:

Aytek Öztürk
07-08-2008, 02:20
yönetimin artık vizyonu şu bence para var basar alırız yanlız şunun farkında değiller sen kezmana 3.5 milyon euro verdin senelik ilk sene tuncayın verdiği katkının 10da birini vermedi marconun verdiğinin 20de birini vermedi bu adamlarda enayi değil tabi avrupada göz önünde olma fırsatını sezondaki 35 maçta gösterme fırsatı varken onları tercih ettiler ümit ediyorum güiza ve emre verilen paranın hakkını verirde bir kazım gökhan gönül semih de diğerleri gibi canlarına tak etmeden haklarını alır veya onların verdiği katkıya karşılık aldıkları parayı almak için kendilerini daha da çok zorlarlar her zaman şu fikrimin arkasındayım biz 55.000 kişilik stad da yapsak trilyonlar versekte türkiyede yaşıyoruz bizim yapmamız gereken ajax psv lyon gibi 1 sene sonra *3 *4 bonservis bedeline satıcak oyuncular almamız gerekli

Aytek Öztürk
07-08-2008, 02:22
ayrıca umarım bu topic neden açıldı gibi konuşmalar olup bu topic kapatılmaz bizim tribünün 25 milyonluk fenerbahçe taraftarının beyin takımı üniversiteli temsilcileri olarak klübün bu tarz sorunlarına (düzeyli seviyede olmak şartıyla) tartışarak çevremizdeki diğer taraftarları bilinçlendirmeliyiz

Umut Ören
07-08-2008, 02:45
Fenerbahçe'den daha büyüğü yoktur. Eğer biz istersek elimizde tutarız, istemeyene de dur diyen olmaz, olmayacaktır.
Bunu benimsemeye başlasak iyi olur!!!

Çok fazla futbolcu kaybettiğimizide düşünmüyorum. 1) Tuncay kabul, peki 2 kim? Aurelio'mu?:rolleyes:

Altay Abi haklı..Bana göre de ssadece Tuncay var !!

Aytek Öztürk
07-08-2008, 07:27
madem sadece tuncay var neden marco gibi bir tane adam bulup da alamadık çünkü avrupada marco tarzında bence alınabilcek 2 oyuncu var muntari ve sissokko biri juvede birini de inter aldı yani transferleri imkansız neyse sene içinde anlıcaz kim yanılıyor umarım ben yanılırım

Cem Demirtaş
07-08-2008, 10:57
Benim dikkatimi çeken başka birşey var aslında..
Bizim altyapımız çalışmıyor mu ya da son yıllarda özellikle bir ara Ümit Milliler toplandı bu takıma kimleri hatırlıyorsunuz kendini geliştiren??
Bir Tuncay,bir Gkhan Gönül benim aklıma başka kimse gelmiyor küçük kulüplerden gelip başarılı olan...
Biraz önce Arsenal'in maçını izledim benden küçük adamlar çıkmış sanki 40 yıldır o formayı taşıyor gibi oynuyorlar...ben derim ki biz yetenekleri bulup yetiştirelim de gitmeleri sorun olsun önemli değil

Erdal Futtu
07-08-2008, 11:21
Aslında bizim alt yapımız gerçekten çok iyi fakat biz kullanamıyoruz...
Arda ile aynı jenerasyondan Güven vardı...arda kadar yetenekli bir oyuncu fakat biz onu oynatmak yerine Manisaspor'a verdik..Gs Arda'yı oynattı da böyle oldu,biz Güven'i oynatsak belki Euro 08 de Güven konuşuluyor olucaktı...
BİZ GENÇLERE ŞANS VERMİYORUZ!!!en önemli problem burada...
Gürhan 2 senedir bu takımda,kaç maçta 11 çıktı? Sivas'a gitti adam topunu oynadı...Mtk maçında Gürhan oyuna girdiginde takım içinde sırıttıgını gördünüz mü?
Olcan kaç senedir bu takımda,kaç maçta 11 çıktı? Gittigi takımlarda topunu oynadı...
ya Semih??????bu adam kaç senedir yedek bizde??
Can Arat??????

bence olay şans verme konusunda...bizim altyapımızda yabana atılmaması gerekiyor fakat oyuncunun pişmesi için gerekli sabrı gösterecek ne taraftar ne hoca ne de yönetici var...

Mustafa Ünal
07-08-2008, 17:18
Geçen sene Saraçoğlu'nda oynanan Bursaspor maçından sonraki durumu hatırladıkça hayal dünyasında konuştuğumuzu düşünüyorum. Nerdeydi bu kadar güzel yorumlarınız arkadaşlar :).

Erdal Futtu
07-08-2008, 18:30
Geçen sene Saraçoğlu'nda oynanan Bursaspor maçından sonraki durumu hatırladıkça hayal dünyasında konuştuğumuzu düşünüyorum. Nerdeydi bu kadar güzel yorumlarınız arkadaşlar :).

biraz şifreli yazdın sanırım:)

Aytek Öztürk
08-08-2008, 01:32
Benim dikkatimi çeken başka birşey var aslında..
Bizim altyapımız çalışmıyor mu ya da son yıllarda özellikle bir ara Ümit Milliler toplandı bu takıma kimleri hatırlıyorsunuz kendini geliştiren??
Bir Tuncay,bir Gkhan Gönül benim aklıma başka kimse gelmiyor küçük kulüplerden gelip başarılı olan...
Biraz önce Arsenal'in maçını izledim benden küçük adamlar çıkmış sanki 40 yıldır o formayı taşıyor gibi oynuyorlar...ben derim ki biz yetenekleri bulup yetiştirelim de gitmeleri sorun olsun önemli değil

o dönemin altın u-21 takımı tuncaylar hamitler okan koçlar kemaller servetler mahmut hanefiler ve onlardan sonra gürhan olcan can ilhan vs vs yönetim futbolun şu kısmından anlamıyor futbolcu bu karpuz değil oturup oturup büyüsün futbolcular zaten saf her zaman söyledim yineliyim bu örneğimi bugün herkes arda arda diyor arda o 6s nin bir çek takımıyla yaptığı maçta parlamıştı o maçtan bi ay önce türkiyenin forveti ilhan parlak avrupa u-19 şampiyonasında 7 golle gol kralı oldu uefa boğazın etoo su diye haberler yaptı hakkında ama ne oldu aldık bu çocuğu hata onda da aslında ne işin var bizde otur kayseri de adam geçen sene bursa maçında girdi saç baş yoldurttu illa oturtucaksan kemalı oturt önderi oturt denizi oturt ama bu çocukları yedek oturtma arkadaşım kimse kusra bakmasın ama yönetim altyapıymış futbolcu yetiştirmekmiş zerre anlamıyor malesef para basıp alsınlar emreyi güizayı sadece tek bilinen bu

Can Vodina
08-08-2008, 02:28
geçen seneki bursa maçı ekstrem bir durumdu. zico'nun fenerbahçe t.d'si iken yaptığı ender hatalardan biridir bence o maç. neredeyse bütün kadromuz yedeklerden oluşuyordu. en fazla antremanlarda bir arada olan oyuncuları normal maçta bir anda sahaya sürdüğünüz zaman şans faktörü yanınızda olmazsa sonucun mağlubiyet olması çok da büyük sürpriz değil.

fenerbahçedeki genç oyuncular gerçekten çok kötü değil. can arat, gürhan, yasin ümit vaad eden oyuncular. belki biraz tembellik sözkonusu olabilir ama herkesten de semih gibi olmasını bekleyemeyiz.

gs çoğu zaman mecburiyetten genç oyunculara şans veriyor bunu söylemek yanlış olmaz ama biz de hiç şans vermiyoruz ki.

olcan ve kerim elimizden kaçan değerler bence. olcan'la ilgili bi sahne var aklımda ilk olarak a takımla maça çıktığında oyuna girer girmez bir gol pozisyonuna girmişti(daum zamanında bir maçtı hangisi hatırlamıyorum.). top direğin dibinden süzüle süzüle auta çıkmıştı. iddia ediyorum o gol girseydi apayrı bir olcan olacaktı bence. maalesef bizdeki genç oyuncuların kariyerleri pamuk ipliğine bağlı. bu negatif unsurun üstüne futbolcular da yeteri kadar çalışmadıklarında, ayrılık kaçınılmaz oluyor.

hatırladığım kadarıyla bir ara altyapımız için bir hollandalı antrenörle anlaşmıştık. yönetimin ajax modeline eğilimi olarak yorumlanmıştı bu durum. sonra nedense 1 yıl sonunda adamla yollarımız ayrıldı bence kritik bir hataydı.

100.yılında bilim ve spor kongresi düzenlemeyi akıl eden ve bu alanda simon kuper'in ifadesine göre bir ilk olan yönetimimizin, ajax modeli gibi vizyon sahibi projelere daha çok eğilmesi gerektiği düşüncesi içindeyim.

Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 14:40
arkadaşlar parayı basar alırız kelimesi bence yanlışşş... bu para yönetimiinn deillll biz taraftarların parasıı... kimse çar çur edemezzz... biz trübüne gelip biletimizle, kombinemizle maç izliosakk- biz fenerıumlara akın ediosak bizim paramızla kimse oynayamazz...

pekela siz sadece tuncay ve aureliodan bahsediosunuuzz...??? PeKeLa...

1-Yılardır kaptanlıgımızıı yapmış fenerbahçe ile bütünleşmiş rüştü nerde..???
2-Aynı şekilde kaptan Ümit Özat nsl gitti fenerbahçe'den..?
3-Yaa genç yetenek olarak alınıp Trabzona verilen Serkan balcı...?
4-Ezeli rakibimiz GS'ın en iyi oyuncularından Servet..??
5-Roberto Carlosun gençligine benzeye Mahmut Hanefi..??
6-Bogamız herşeyimiizz Serhat Akın..??

Bunlar sadece bi kaçııı arkaşlar.. Sadece bu yönetim deil bundan önceki yönetimdede buna benzer yıldız oyuncularımızı kaybettikik...

Yaklaşık 7 senedir bu kulübe hiç bişey vermeyip sadece kulübede veya trübünde oturan Kemal neden 7 senedir bu takımda tutuldu..??

Bunlarıda bi düşünmek gerekiirr benceee...

Süleyman.Özdemir
08-08-2008, 14:42
Bu takımda bi olcan adın var ki çogu insan tanımıorrr

şans verilse belkide türkiyenin en iyti oyuncusu olucak çoçukk...

Ardaymışşş... oynat bakalım olcanı arda mı kalıo ondan sonra..??

Erdal Futtu
08-08-2008, 16:43
arkadaşlar parayı basar alırız kelimesi bence yanlışşş... bu para yönetimiinn deillll biz taraftarların parasıı... kimse çar çur edemezzz... biz trübüne gelip biletimizle, kombinemizle maç izliosakk- biz fenerıumlara akın ediosak bizim paramızla kimse oynayamazz...

pekela siz sadece tuncay ve aureliodan bahsediosunuuzz...??? PeKeLa...

1-Yılardır kaptanlıgımızıı yapmış fenerbahçe ile bütünleşmiş rüştü nerde..???
2-Aynı şekilde kaptan Ümit Özat nsl gitti fenerbahçe'den..?
3-Yaa genç yetenek olarak alınıp Trabzona verilen Serkan balcı...?
4-Ezeli rakibimiz GS'ın en iyi oyuncularından Servet..??
5-Roberto Carlosun gençligine benzeye Mahmut Hanefi..??
6-Bogamız herşeyimiizz Serhat Akın..??

Bunlar sadece bi kaçııı arkaşlar.. Sadece bu yönetim deil bundan önceki yönetimdede buna benzer yıldız oyuncularımızı kaybettikik...

Yaklaşık 7 senedir bu kulübe hiç bişey vermeyip sadece kulübede veya trübünde oturan Kemal neden 7 senedir bu takımda tutuldu..??

Bunlarıda bi düşünmek gerekiirr benceee...

öncelikle bizim paramızla kim nasıl oynuyor?adamlar parayı çarçur mu ediyor da böyle bir hitapta bulunuyorsun?

1-Rüştü Reçber: Barselona'ya gittigi sene Daum Fenerbahçe'nin başına gelmişti..Daum oraya gitme,yabancı sınırlaması olucak,oynayamayacaksın diye kaç kere dil döktü ama dinlemedi gitti..Gitti diye kızamayız sonuçta Barselonaya gitti ama Fenerbahçe ile bütünleşmiş bir oyuncunun para için Beşiktaş' a gitmesi yönetimin suçu mudur?Rüştü Antalya'da iken Beşiktaş'a gidicekti fakat sakatlanınca Beşiktaş vazgeçti..o zor günlerinde arkasında olan camiayı kendine sırt çeviren camiaya para için satıyorsa suç yönetimde mi?
2- Ümit Özat Fenerbahçe'den giderken tribünleri tek tek dolaşarak veda ederek gitti.Son sözü kimseye kırgınlıgım yok,herkes hakkını helal etsin.birgün teknik direktör olarak dönecegim,dedi..Adam para için gitmedi.Köln Futbol Akademesinde egitim görmek için gidiyorum,dedi..

3-Serkan Balcı: Genç yetenek dedigin adam Fenerbahçe'de kaldıgı süre içerisinde kendini ne kadar geliştirdi?Dikkatini çekerim istedigi uçuk rakamlar yüzünden takımdan ayrıldı....
4-Servet'i yok eden Daum oldu...yönetimle ne alaka?Servet gittiginde kaç kişi üzüldü allah aşkına?Avrupa'da oynadıkları tek ciddi sınavda Almanya'nın orta düzey takımından 5 tane yediler..şuanda Fenerbahçe'de olsa yine yedek kalırdı yine yedek kalırdı..
5-eger bir oyuncu 3 tane farklı hoca ile çalışıyor ama hiç birinde kadroya giremiyorsa veya beklenenei veremiyorsa suç oyuncudadır..bu Mahmut için tamamen geçerli degil ama adam dikiş tutmadı..
6-herşeyimiz dedigin serhat akın önemli bir maç öncesi kampı terkeden insan degil mi?Serhat Akın iyi oyuncuydu fakat dediginiz kadar iyi olsaydı Belçika ligi bir ligde parlar en azından İspanyanın orta sınıf takımlarına giderdi...hala orada bildigim kadarıyla...

Yönetimin mutlaka yanlışları var ama bu kadarda degil ama...

Erdal Futtu
08-08-2008, 16:47
o dönemin altın u-21 takımı tuncaylar hamitler okan koçlar kemaller servetler mahmut hanefiler ve onlardan sonra gürhan olcan can ilhan vs vs yönetim futbolun şu kısmından anlamıyor futbolcu bu karpuz değil oturup oturup büyüsün futbolcular zaten saf her zaman söyledim yineliyim bu örneğimi bugün herkes arda arda diyor arda o 6s nin bir çek takımıyla yaptığı maçta parlamıştı o maçtan bi ay önce türkiyenin forveti ilhan parlak avrupa u-19 şampiyonasında 7 golle gol kralı oldu uefa boğazın etoo su diye haberler yaptı hakkında ama ne oldu aldık bu çocuğu hata onda da aslında ne işin var bizde otur kayseri de adam geçen sene bursa maçında girdi saç baş yoldurttu illa oturtucaksan kemalı oturt önderi oturt denizi oturt ama bu çocukları yedek oturtma arkadaşım kimse kusra bakmasın ama yönetim altyapıymış futbolcu yetiştirmekmiş zerre anlamıyor malesef para basıp alsınlar emreyi güizayı sadece tek bilinen bu

bencede bu çocukların yedek oturmaması gerekiyor...
Olcan-Gürhan-İlhan enaz Arda kadar yetenekli...Deivid sakatlanmasa Colin bu takımda yine yedek oturacaktı dikkatinizi çekerim.
yönetim istedigimiz düşünceyi bu sene yedek kaleciler için uyguluyor bu arada...

Fatih Karamustafaoğlu
10-08-2008, 18:51
gençler oynadığı zaman kaybedilen maçlardan sonra çıkıp burda bas bas 'FENERBAHÇE deneme tahtası değil, biz oyuncu mu yetiştireceğiz' falan diye bağırmayacaksanız oynasın tabi hepsi.. ama İlhan'ı ben kayseride oynadığı zamanlardan çok iyi biliyorum, burda defalarca izledik kendisini, yere düşmesi için yanından birisinin hızlıca koşması yeterdi, temasa gerek kalmazdı, bu sadece 1-2 maçta değil her maç böyle olurdu.. ben ona verilen 1 milyon euro yu boşa gitti diye düşünmüştüm zaten ilk transferi duyduğumda, hala da iddia ediyorum o adamdan hiçbişey olmaz, boşu boşuna yüklenmeyin, ne yönetime ne teknik adamlara..
bu arada topic teki sorunun cevabı gayet basittir, çünkü kimse FENERBAHÇE'mizden değerli değildir

Murat Şener
11-08-2008, 01:33
herkes bu takımdaki mahmut hanefiyi olcanı felan örnek veriyor peki size soruyorum semih bu takımın alt yapıdan yetişen oyuncusu değil midir 9-10 sene hiç yılmadan çalışmadı mı ilk 11 e girmek için bir oyuncu her ne kadar satılmak için listeye konursa konulsun iki takım her ne kadar anlaşırsa anlaşsın eğr oyuncu kalmak isterse gitmiyorum derse kimse onu zorla başka bir takıma yollayamaz biz futbol oynamak istiyoruz diyorlar önümüzde şuanda çok güzel bir örnek var semih şentürk gürhan gürsoy buna örnek olarak geliyor peşinden 2 sene 3 sene kiralık olarak başka takımlara gitti ama yılmadı diğer takımlarında kendini göstermek için elinden geleni fazlasıyla yaptı şimdi diğer teknik direktörler zamanında giremediği ilk 18 e giriyor oynuyor oynamıyor o önemli değil tabii ki ileride oynayacaktır biz her zaman diyoruz o çubuklu forma kutsaldır nasip olmaz herkese diye o formayı giyip eğer oynamak istiyorsan o forma üzerinde bir şekilde ter akıtmak istiyorsan önce çalışacaksın o formayı hak edeceksin sonra çıkacaksın idmanlarda gösterdiğin performansın 10-15 katını sahada göstereceksin eğer ter bile akıtmadan sen o sahadan ayrılıyorsan o formayı sana kimse bir daha vermez

işte bu güne kadar bizim kaybettik diye nitelendirdiğimiz oyuncuların yapması gereken ama aslında yapmadığı şey budur ...

aslında biz onları kaybetmiyoruz onlar kendi seçimleri ile kendileri kaybediyorlar...

Bora Bozdağ
13-08-2008, 16:04
evet biz bu kulübe her turlu yatırımı yapıyoruz fenerium olsun maclardakı kombineler olsun ne bilim aklına gelebilcek her turlu yatırım ama bız bu yatırımları yonetim bize kalıteli bir takım kursun bizi onurlandırsın 6s karşsıında mahcup etmesinndie yapıyoruz kı onlarda bizi mahçup etmıyor kezman dişinda yaptığı hiç bir transfer yanlış deil kezman da yanlış deil ama fenerbahçeye uyan bir futbolcu deil

Ömer Özkarcı
13-08-2008, 17:42
arkadaşlar bana göre bu yaptığınız yorumlar yönetimle alakalı değil hocayla ve futbolucunun yapısıyla alakalı diye düsünüyorum. Çünkü bir futbolcu kendini gösteremiyorsa verilen görevleri yapamıyorsa hocanın gözüne giremiyor ve değerinin çok üstünde bi para istiyorsa kusura bakmayın bu takımda yer bulamaz. Hocanın hatalarınada gelirsek dediğiniz gibi Deivid sakatlanmasa Colin şu an hala yedekti gürhan,ilhan,olcan,can arat gibi genç yıldızlarımızda aynı colin'in buldugu gibi bi şans bulup değerlendirmeleri gerekiyor yoksa onlarında sonu hüsran...

Onur Öcal
24-08-2008, 02:16
Geçen yıllarda yüzüne bakmadığımız futbolcular bu sene as kadro da.Yıllardır güç kaybediyoruz ve bunların yerini bir türlü dolduramıyoruz. Tuncay,Aurelio,Appiah (Kazım Uğur,Maldonado). Arada 1 gömlek fark var. Üstelik bu giden oyunculardan 1 kuruş bile kazanamıyoruz.Her sene yıldız transfer ettik diye avunuyoruz. Transfer sezonu boyunca spektaküler oyuncu peşinden koşuyoruz.Hiç bir oyuncuyu almak için uzun bir süre araştırma yapmıyoruz ve astronomik rakamlarları vermekten çekinmiyoruz. Bu maliyetleri "Forma satışları ve kombinelerden çıkartırız " yalanına inanıyoruz. Bazıları kadrolarını bedavaya yaptıkları transferlerle güçlendirirken bu transferler bizim yıldızlarımızdan daha başarılı oluyorlar. Kabullenelim bu işler parayle değil kafayla oluyor. Bu sene şampiyon olsa da olmasak da bunlar gerçek.

Aytek Öztürk
24-08-2008, 14:26
Geçen yıllarda yüzüne bakmadığımız futbolcular bu sene as kadro da.Yıllardır güç kaybediyoruz ve bunların yerini bir türlü dolduramıyoruz. Tuncay,Aurelio,Appiah (Kazım Uğur,Maldonado). Arada 1 gömlek fark var. Üstelik bu giden oyunculardan 1 kuruş bile kazanamıyoruz.Her sene yıldız transfer ettik diye avunuyoruz. Transfer sezonu boyunca spektaküler oyuncu peşinden koşuyoruz.Hiç bir oyuncuyu almak için uzun bir süre araştırma yapmıyoruz ve astronomik rakamlarları vermekten çekinmiyoruz. Bu maliyetleri "Forma satışları ve kombinelerden çıkartırız " yalanına inanıyoruz. Bazıları kadrolarını bedavaya yaptıkları transferlerle güçlendirirken bu transferler bizim yıldızlarımızdan daha başarılı oluyorlar. Kabullenelim bu işler parayle değil kafayla oluyor. Bu sene şampiyon olsa da olmasak da bunlar gerçek.

aaa yok yok öyle deme hiçbir oyuncu klüpten büyük olamaz giderse gitsin ya marco gitse nolur para var bizde gider essieni alırız tuncay gitti bak sol tarafa getirdik carlosu ne transfer yanlışı olucak ccanım giden gider.bak biz şerefli klübüz manchester utd. bayağı bir klüp ronaldoyu tutmak için yapmadıkları kalmadı biz manchesterdan büyüğüz ya o yüzden bizim öyle oyuncuları tutmak için bir çaba göstermemize gerek yok.!

Süleyman.Özdemir
04-09-2008, 18:26
öncelikle bizim paramızla kim nasıl oynuyor?adamlar parayı çarçur mu ediyor da böyle bir hitapta bulunuyorsun?

1-Rüştü Reçber: Barselona'ya gittigi sene Daum Fenerbahçe'nin başına gelmişti..Daum oraya gitme,yabancı sınırlaması olucak,oynayamayacaksın diye kaç kere dil döktü ama dinlemedi gitti..Gitti diye kızamayız sonuçta Barselonaya gitti ama Fenerbahçe ile bütünleşmiş bir oyuncunun para için Beşiktaş' a gitmesi yönetimin suçu mudur?Rüştü Antalya'da iken Beşiktaş'a gidicekti fakat sakatlanınca Beşiktaş vazgeçti..o zor günlerinde arkasında olan camiayı kendine sırt çeviren camiaya para için satıyorsa suç yönetimde mi?
2- Ümit Özat Fenerbahçe'den giderken tribünleri tek tek dolaşarak veda ederek gitti.Son sözü kimseye kırgınlıgım yok,herkes hakkını helal etsin.birgün teknik direktör olarak dönecegim,dedi..Adam para için gitmedi.Köln Futbol Akademesinde egitim görmek için gidiyorum,dedi..

3-Serkan Balcı: Genç yetenek dedigin adam Fenerbahçe'de kaldıgı süre içerisinde kendini ne kadar geliştirdi?Dikkatini çekerim istedigi uçuk rakamlar yüzünden takımdan ayrıldı....
4-Servet'i yok eden Daum oldu...yönetimle ne alaka?Servet gittiginde kaç kişi üzüldü allah aşkına?Avrupa'da oynadıkları tek ciddi sınavda Almanya'nın orta düzey takımından 5 tane yediler..şuanda Fenerbahçe'de olsa yine yedek kalırdı yine yedek kalırdı..
5-eger bir oyuncu 3 tane farklı hoca ile çalışıyor ama hiç birinde kadroya giremiyorsa veya beklenenei veremiyorsa suç oyuncudadır..bu Mahmut için tamamen geçerli degil ama adam dikiş tutmadı..
6-herşeyimiz dedigin serhat akın önemli bir maç öncesi kampı terkeden insan degil mi?Serhat Akın iyi oyuncuydu fakat dediginiz kadar iyi olsaydı Belçika ligi bir ligde parlar en azından İspanyanın orta sınıf takımlarına giderdi...hala orada bildigim kadarıyla...

Yönetimin mutlaka yanlışları var ama bu kadarda degil ama...

1-Rüştünün bjk'a deil Barcelonaya bonservissiz gitmesi yönetimin suçudur... Çünkü bu adama dünya kupasından önce 1 yıllıkta olsa sözleşme yapılması gerekmezmiydi..
2-Ümit Özat A.Yıldırım ile atışmasından dolayı ayrıldı takımdan yanlış biliosun...!!
3-Serkan için bişey diememm tabikide kendini geliştirmesi gerekirdi ama onada Kemal kadar sabredilmeliydi bence.. En azından iyi bi yedek olurdu...
4-Ewet servet kötü ama bedavaya sivasa verilmemeliydi.. Ordanda GSa gitti şimdii..
5-Mahmut hanefi çok iyi bi çoçuktu ama harcadık ne yazıkk ki onudaaa
6-Serhat Akına kimsenin laf sölememesi lazım herhalde öle düşünüorum...

Aytek Öztürk
04-09-2008, 19:15
serkan balcı bizde hiçbir zaman doğru yerde oynamadıki serkan gençlerde skokonun müthiş pas yeteneklerini presi sayesinde konuşturmasını sağlıyordu biz aldık sağ bek yaptık ki orda da bence çok da iyi oynadı gökhan gönül kademelerde nasıl başarılıysa serkan da ters kademelerde bir o kadar başarılıydı yani adamın suçu değil bir göbek oyuncusu olarak bekte kendini geliştirememesi

Süleyman.Özdemir
05-09-2008, 11:20
serkan balcı bizde hiçbir zaman doğru yerde oynamadıki serkan gençlerde skokonun müthiş pas yeteneklerini presi sayesinde konuşturmasını sağlıyordu biz aldık sağ bek yaptık ki orda da bence çok da iyi oynadı gökhan gönül kademelerde nasıl başarılıysa serkan da ters kademelerde bir o kadar başarılıydı yani adamın suçu değil bir göbek oyuncusu olarak bekte kendini geliştirememesi

:dans: :dans: :dans: