|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| 1907 ÜNİFEB Teknoloji ve İnternet Teknoloji ve İnternet hakkında görüş ve yorumlarınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Cantona7
Nereden: 51,5 Bor
Bölümünüz: Bilgisayar Öğretmenliği
|
Torrent'e ne zaman düşer acaba
![]()
|
|
|
#12 |
|
...:::Maraton B:::...
Nereden: GEBZE!!! FOR PEACE...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nereden: İznik
Bölümünüz: Bilgi Ve Belge Yönetimi
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nereden: İzmit
|
Ben Türkçe çıkmayacak diye duydum bu sene de.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Absolut
Nereden: Kayseri
Bölümünüz: İnşaat Mühendisliği
|
Football Manager 2011 Hakkında İlk Bilgiler
Transfer Görüşmeleri – Football Manager 2011′de yepyeni ve canlı bir transfer görüşme sistemi uygulanacak ve bir çok yeni kontrat maddesi eklenecek, gerçek hayatta uygulanan maddeler de dahil. Bir sonraki büyük transferinizi güvence altına almak için farklı tipte temsilcilerle görüşmeyi öğreneceksiniz. Yenilenen Antrenman Sistemi – Daha basit antrenman programları ve futbolcuların 14 farklı yetenek alanında eğitilebileceği bireysel antrenmanlar bulunacak. Ek olarak, takımınızı maçta fark yaratabilecek olan belli bir odak noktası ve özel taktikler üzerinde çalıştırabileceğiniz yeni bir maç hazırlık alanı olacak. Geliştirilen Etkileşimler - Daha önce görülmemiş seçenekleriyle beraber etkileşim kurmaya yeni bir boyut getiren oyuncu etkileşimi modülünün yanında yönetimden yeni istek seçenekleri ve yeni personel tavsiyeleri de geliştirildi. Yeni Abonelik Sistemi – Daha kullanıcı dostu ve detaylı olacak şekilde geliştirlen haberler ve postalar yapıldı. Düzinelerce yeni haber maddeleri ve haber maddelerini daha mantıklı hale getirecek yeni bir modül tasarlandı. Maç Görünümü – Gece maçları için stadyum ışıkları altında ilk defa sahaya çıkın ve oyuncu modelleri, stadyumlar, gol sevinçleri ve fazlasını içeren 100′ün üstünde animasyona şahit olun. Varolan ve pazardaki en iyi futbol simulasyonu olan şeylerde de geliştirmeler yapıldı. Dinamik Lig İtibarı – Takımlar uluslararası alanda güçlü ve başarılı oldukça içinde bulundukları lig de güçlenecek ve daha çok futbolcunun ilgisini çekerek onların bu ligde oynamasını sağlayacak. Bu da dünya futbolunun gidişini daha doğru bir şekilde değiştirecek. Sabırsızlıkla bekliyoruz...
|
|
|
#16 |
|
Nereden: İstanbul
Bölümünüz: Elektronik&Haberleşme Öğretmenliği
|
|
|
|
|
#17 |
|
010101...
Nereden: Antalya-Kıbrıs
Bölümünüz: Bilgisayar Mühendisliği
|
Yine uykusuz geceler bizi bekler
![]()
|
|
|
|
#18 |
|
Aslan Terbiyecisi
Nereden: SAMSUN/BARTIN
Bölümünüz: Jeodezi ve Fotogrametri
|
Bir Cm fanatiği olarak Fm 2010 ile Fm oyunlarına geçmiştim. Fm'nin Cm'den ne kadar üstün olduğunu gördüm. Fm 2011'i dört gözle bekleyenlerdenim..
![]()
|
|
|
#19 |
|
Absolut
Nereden: Kayseri
Bölümünüz: İnşaat Mühendisliği
|
29 Ekim olması da bizler için ayrı bir güzellikte aslında
![]() Cumhuriyet Bayramına denk geliyor. Çifte bayram olacak anlaşılan... Arkadaşalar bir çok kişi belli ki bu oyunun tutkunu saatlerimizi günlerimizi bu oyuna harcıyoruz. Benim bir teklifim var madem öyle net üzerinden bir sunucu kurup bunu değerlendirmekten yanayım belli başlı ligler seçilsin veya bir ligde karar kılınsın o ligden takım seçip oynama zevkini çıkaralım derim... Erciyes Üni. Atatürk Üniye meydan okuyor canavar gibi 3 oyuncumuz var her türlü mücadele ederiz Ozzzy duyrulur kardeşim
|
|
|
#20 | |
|
Cantona7
Nereden: 51,5 Bor
|
Alıntı:
oyun çıksın turnuva başlasın!
|